Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Serie A, 35. giornata

2010.04.24. 10:13 _benito

Két évvel ezelőtt hasonló helyzetben az történt, hogy a Roma a tuti kieső Livornót fogadta, de csak döntetlent játszott, és ott nagyjából el is dőlt, hogy nem lesz bajnoki cím (bár az utolsó fordulóig hajtották az ideihez hasonlóan leeresztő Intert). Most ráadásul még a feladat is nehezebb, hiszen a jelenlegi állás szerint a Sampdoria jövőre a BL-be viheti Genova jó hírét, mégsem gondolnánk, hogy az idei Roma hazai pályán felbucskázna. Az Interre habkönnyűnek tűnő, de izzadósnak ígérkező meccs vár a szinte biztosan kieső Atalanta ellen, a Milan pedig Palermóban kapálja el magát végleg, miközben a szicíliaiak visszafoglalják a 4. helyet a Samptól. A kupadöntő párosítása miatt felértékelődött a 7. hely is, azaz jelenleg a Juventus is EL-résztvevő, amit a Bari ellen erősít majd meg. Valószínűleg végleg búcsút veszünk a Livornótól és a Sienától.

Roma-Sampdoria 2-0
Nem mutat a világon semmi különlegeset a Sampdoria, igazából a bajnokság kritikája, hogy már ezzel a kevéssel is ott lehet a BL küszöbén. A Roma viszont nagyon különleges dolgokat mutat, és számomra komoly meglepetés lenne, ha egy rangadón buknának el. Izgalommentes hazai győzelemre számítunk.

Inter-Atalanta 2-1
A múlt heti Juve elleni örökrangadóból kiindulva most még jobban ki lesz purcanva az Inter, tiszta szerencse, hogy az egyébként is tragikus Atalantából is kulcsemberek sora fog hiányozni. Ne legyünk meglepve, ha az Interben szerepet kap Toldo, Quaresma, Dulifuli, de még talán Recoba, Adriano és Matthäus is.

Palermo-Milan 2-0
Ha választanunk kell, mindenképpen a Palermóra tennénk, ami az olasz BL-képviseletet illeti, hiszen így az egész világnak esélye lenne megismerni Zamparinit, aki legalább 2 meccsen okozna komoly botrányt. A Milan néhány hete jelezte, hogy köszöni, már egy kicsit elege van ebből az idényből.

Juventus-Bari 2-1

A Kakaskák is lépést tévesztettek a hajrára, három meccset buktak zsinórban, mégis sokkal elégedettebbek a szezonjukkal, mint a Juventus. A kezdőbe tippelt Koman Zebinával szemben nagyon élhet (reméljük, nem töri háromba a morózus jobbunkó), ráadásul a középpálya közepén sem Melo, sem Mommo nem lesz a Juvéban. Azért ez meglesz így is.

Genoa-Lazio 1-1
A két csapatnak váratlanul még lett miért harcolnia: a Lazio a hazai derbi-bukással még nem menekül meg a kiesés elől, a Genoának pedig a 7. hely felértékelődésével felcsillant a reménye egy EL-szereplésre. Talán arra is rájönnek, hogy ahhoz viszont erősebb keretre is szükség lesz.

Fiorentina-Chievo 2-1

Még a Fiorentina is odaérhet Európába, de látva az idei évet talán annyira nem is vágyik rá, hiszen [erről hamarosan poszt is lesz] az összes olasz EL-szereplő iszonyatos szezont produkált a Roma kivételével, akik viszont rutinosan letették a lantot, amint feltűnt a horizonton az Inter sejhaja.

Napoli-Cagliari 3-1
A szárdok nem úszták még meg a kiesést, de már csak matematikailag leselkedik rájuk veszély, a Napoli pedig még hisz az utolsó BL-helyben. A győzelem ellenére ők nem érik el céljukat, szemben a Cagliarival, amely bent marad.

Udinese-Siena 1-1

A gólkirály benntartja az Udinesét, de ha mostantól kölcsönadnák Di Natalét a Sienának, a Robur akkor is kiesne. Ez már menthetetlen, akkora bravúr kellene a bennmaradáshoz, ami nincs benne a pincúrka toszkánokban.

Bologna-Parma 3-1
Óriási esély a Bolognának, hogy hazai pályán biztosítsa be Serie A-tagságát, hiszen a mögöttük loholó Atalanta az Interrel játszik, a Parma pedig verhetőnek látszik. Három fordulóval a vége előtt öt ponttal ellépni kellemes pozíció a véghajrára, ha viszont nem jön össze a dolog, még lehet nagyon meleg a vége.

Livorno-Catania 1-1

Ha a komcsik le is verik az Elefántokat, maradnak az utolsó helyen, ráadásul a győzelemmel is legalább 7 pontra lesz a bennmaradás, ami azt jelenti, hogy a Livornónak reszeltek. Mindegy, jövőre úgyis visszajutnak.

323 komment

Címkék: olasz serie a beharang

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr601947497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bocino 2010.04.24. 10:33:25

Bízzunk benne, h a Roma simán veri a Doriat, bár sztem nem lesz az olyan könnyű....

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.24. 10:33:58

itt nincs tippverseny? pont gép előtt vagyok :)

Titi120 2010.04.24. 10:37:29

Olvasom, hogy Benitezzel együtt Kuyt és Mascherano is érkezhet majd a nyáron Torinoba. :)

Stoney Hill Billy 2010.04.24. 10:41:45

Félek, hogy a Roma xel, de sztem az Inter is.

bocino 2010.04.24. 10:43:49

BREAKINg NEWS:: Juventus Consider Bringing Back England Coach Fabio Capello Instead Of Liverpool's Rafael Benitez

_benito · www.nst.blog.hu 2010.04.24. 10:44:39

@bocino: pont két hete volt breaking news :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.24. 10:48:50

@_benito: azt el tudnád érni, h egyszer időben legyen PL poszt? :) lehetne itt mocskos adebazsorozni, meg minden, de mire kint lesz, én már elhúztam... kellene egy angol mocsing...

_benito · www.nst.blog.hu 2010.04.24. 10:51:18

@imici77: a rendszerben úgy látom, donni már erősen dolgozik rajta, csigavér.

én csak szegény barcelonát sajnálom, négy nap alatt két bl-ből kiesni durva élmény lesz a városnak. :))

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.24. 10:52:33

@_benito: nem tudsz a visszavágóra jegyet szerezni?

Boodler 2010.04.24. 10:56:27

"A kupadöntő párosítása miatt felértékelődött a 7. hely is..."

Így legyen! :)

_benito · www.nst.blog.hu 2010.04.24. 11:00:20

@imici77: pfff. ezt meg sem hallottam... egyébként is utálom, hogy a szurkolók elől elveszik a helyet azok, akik csak a barca ellen akarnak kimenni. tele van a lelátó tapsikoló celebekkel, akiknek fingjuk nincs semmiről, elég baj ez, nem kellenek még szegedi szabotőrök is

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.24. 11:03:03

@_benito: nem a barca ellen mentem volna ki, hanem egy magyar csapatnak szurkolni. amúgy is csomó szegedi játékosotok van:) jó szurkolást a celebekkel :)

horas 2010.04.24. 11:06:35

"Ha választanunk kell, mindenképpen a Palermóra tennénk, ami az olasz BL-képviseletet illeti, hiszen így az egész világnak esélye lenne megismerni Zamparinit, aki legalább 2 meccsen okozna komoly botrányt. A Milan néhány hete jelezte, hogy köszöni, már egy kicsit elege van ebből az idényből. "

Ez geci jó :)

Amúgy Benítez jó húzás lenne.Azért nem véletlen,hogy egész idáig ott elgyeskedtek a BL-döntő körül végig többek között Mourinho Chelsea-ét utötték rendre ki.
Igazából az a csapat menedzselési nem hozzáértés lesz veszélyes részéről és klub bvezetőségéről.

(Ha Mourinho elmegy idén nyáron,(remélem nem)legszívesebben Benítez-t látnám az árokban a Meazza-ban)

sporttárs 2010.04.24. 11:08:34

@_benito: Én akkreditáltam magam, gondoltam, megnézem, tud-e nyerni komoly ellenféllel szemben a klub, amelyik lerabolta a magyar kézilabdát.

horas 2010.04.24. 11:09:39

I"gazából az a csapat menedzselési nem hozzáértés lesz veszélyes részéről és klub bvezetőségéről."

A klub menedzselési nem hozzáértés lesz veszélyes,Benítez és a vezetőség kombinációjából.

sporttárs 2010.04.24. 11:10:38

Egyébként attól tartok, hogy egyik Barca se fog kiesni a maga BL-éből. Pedig a Veszprémnek nyilván szorítunk. :)

horas 2010.04.24. 11:20:34

@sporttárs: Az biztos,hogy a döntőhöz érkezve szakami csúcspontján túl lesz a BL.
De akármi történik a Nou Camp-ban az e hét szerdát már nem tudják elvenni az Inter-től(ez ami nekik sikerült eddig senkinek),és részben ezért mondok le könnyelműen a bajnoki címről,mert ilyen élményt nem sok (konkrétan egy sem) csapat szerzett idén a híveinek.

Asidotus 2010.04.24. 11:28:36

Hát, azért meg szerintem tök fölöslegesen kapar a Genoa az EL-t jelentő helyért, mikor azt sosem veszi komolyan egyetlen csapat sem. Azzal, hogy a BL-ben sok csapat indulhat a jobb bajnokságokból, végletesen leértékelődött az EL szerepe. Ha egy felsőközép-kategóriás csapat jobb szezont fut, akkor úgyis hagyja veszni az EL-t, mert esélyt lát a BL-be kerülni.
Igazából a KEK-et kellett vonla meghagyni úgy, hogy a kupagyőztes indulhasson rajta úgy, hogy közben mehet a BL-ben is. Igen, a versenynaptárat egy kissé át kellett volna szabni, meg nagyon kikalkuláltan kevés meccsre venni, de egy BL mellett egy KEK-et is nyerni, azért az nem rossz eredmény lenne. Chelsea, Werder Bremen, Barcelona, Lazio, CSKA Moszkva elég illusztris társaság lenne.

horas 2010.04.24. 11:36:45

@Nűnű: Amúgy ez nem feltétlen hülyeség.
Az EL-re csak az koncentrál akinek a szezonja engedi.Jó példa a Roma,Valencia,Juventus akiknek ugye nem fért bele.
A másik példa pedig a Liverpool,Fulham,Atlético,Hamburg akiknek halál mindegy már a szezonjuk.
A KEK inkább mint érdekesség lenne,vonzó mert a Barcelona példáúl elég bajosan kerülne oda,inkább kis csapatok nagy csatája lenne...Napoli-Deportivo és így tovább....

horas 2010.04.24. 11:53:18

@Nűnű: Viszont a KEK egy ilyen szánalom kupába menne át,mert azon csapatoknak kik szerepelnének benne esélysük sincs megnyerni a hazai kupát,általában a midenkori 7.ik indúlna benne,de engem mindenképp vonzana a téma.

Amúgy,ha nagyon kokszolni akarjuk a második számú kupasorozatot,én már felvettem,hogy nem a csoprt harmadikoknak kellene átmenniük oda,hanem a BL- legjobb 16 ból kiesetteknek.Eggyel több kiesés forduló lenne benne de ez is növelné a nivóját a témának.
Idén:Chelsea,Real,Milan,Fiorentina,Sevilla,Porto,Stuttgart,Olimpiacos csatlokozott olna azottnai legjobb nyolchoz...penge lett volna...

drosiii 2010.04.24. 11:58:15

@horas: akkor lehetne az EL értékét növelni, ha a BL maradna csak a bajnokoknak (és esetleg kupagyőzteseknek). Mindenki más az EL-be.

horas 2010.04.24. 12:00:40

@drosiii: Az meg felhígulást jelentene....
A legjobb 16 ban kiejtené egymást 4 legerősebből 2 aztán nézhetnénk ilyen CSZKA-Rangers BL eldöntőket szerinem azt te sem szeretnéd.
Arról nem beszélve,hogy az angol,spanyol,olasz,bajnok kis szerencsével átsétálna a mezőnyön.Semmi nivója nem lenne az egésznek.

andree 2010.04.24. 12:00:56

@horas: A Juve-t húzd ki. Ők tényleg ennyire szarok voltak. :)
Amúgy Benitez jó edző, az unalmas taktikái feküdnének is nekünk, de való igaz, ha Secco meg Beni összedugják a fejüket, akkor jó esélye van, hogy 10 évre kinyírják a csapatot.

Radio Free Aberrania · http://radiofa.blog.hu/ 2010.04.24. 12:02:11

@drosiii: egy csak a bajnokok által játszott bl azért gáz, mert ha a nyolc közt van véletlenül egy angol-olasz megy egy spanyol-német kör, akkor felére esik a liga nézettsége :)
nem véletlenül találták ki a jelenlegi metódust.

az el-t magasabb prémiumokkal lehetne fel(jebb) értékelni. egy középcsapatnak az el ma is jó üzlet, egy pénzzel kitömött nagycsapatnak meg nem.

Radio Free Aberrania · http://radiofa.blog.hu/ 2010.04.24. 12:03:01

@horas: őőőőőő, hol is sétál idén az angol bajnok? :)

_benito · www.nst.blog.hu 2010.04.24. 12:03:28

@sporttárs: nagyon rázogatod azt a pofonfát, pajtásom, leesik egy kövér darab hamarosan, meglátod. :)

egy szavadba kerül, és megfúrom az akkreditációdat, úgy vigyázz :)

andree 2010.04.24. 12:05:15

Az EL arra van, hogy a kisebb csapatok drukkerei is tudjanak nagyot szurkolni. Soha nem lesz a BL közelében. Akkor lehetne, ha az lenne a BL vigaszága. Szóval egy hatos döntöt összehozni egyenes ágon a BL-ben, és két csapat az EL-ből megy oda, hogy meglegyen a nyolc.

horas 2010.04.24. 12:11:41

@andree: Unalmas,nem unalmas,a fénykorában lévő Benítez-féle Liverpool-tól a hideg rázott.(tudod milyen értelemben)
@Radio Free Aberrania: A helyedben azzal a továbbjutással én annyira ne vágnék fel.
(Mellékes(!),de az első félidőben oktatva volt a Bayern konkrétan.)

andree 2010.04.24. 12:22:49

@horas: Nem teljesen negatív értelemben mondtam. Capello taktikája is unalmasnak mondható, ha a juve-s időszakát nézzük, de mégis megnyertük a bajnokságokat vele. Nálam a hülye igazolásai és Lucas rendszeres játéka ami rossz ajánlólevél. Bármilyen unalmas játékot elfogadok, ha egy mondjuk 75 pont feletti szezont produkálunk kezdésnek. Kupaküzdelmekben meg egyenesen gyilkos Benitez, de ez nem nagyon fog számítani jövőre. :(

Asidotus 2010.04.24. 12:30:48

@horas:
miért lenne szánalom kupa? Az általam felsorolt csapatok nyerték meg tavaly a nemzeti kupákat, azok indulnának benne, a BL mellett. Annak idején az vezetett a KEK halálához, hogy ugyan egész nagy csapatok nyerték a kupákat, de ők a BL-ben indultak, és a sokszor lényegesen gyengébb döntősök indultak helyettük. Arra nem emlékszem, hogy mi volt olyankor, amikor mindkét döntős indult a BL-ben (lehet, hogy olyan nem volt, de szabály biztos volt rá.)
Csak akkor működne persze, ha nagyon leésszerűsítenék a versenynaptárat, mert azért nem biztos, hogy plusz 12 meccs olyan nagyon hiányozna.
Igazából, én levinném 18-ra a jobb bajnokságok létszámát is. Mindig, minden évben van min. 1 olyan csapat, akit mindenki más csak hülyére pofoz.

Asidotus 2010.04.24. 12:36:13

@andree:
Csak éppen azok a csapatok, akiknél éppen összeállt egy ütős csapat, azok igyekeznek a nemzeti bajnokságban megcsípni egy BL-induló helyet. Aki meg az olasz (de mondhatnék német, spanyol, stb. is) bajnokságban nincs harcban a BL-induló helyért, az meg nem éppen nincs azon a szinten, hogy nemzetközi kupát nyerjen.
Annak idején csak az első indult a BEK-ben, a kupagyőztes a KEK-ben, az ő(ket) követő meg az UEFA-ban. Annak még volt értéke, ennek a mainak nincs. Értem én, hogy a Fulham baromira boldog, de ha például az lenne az EL-győzelem tétje, hogy ősszel alanyi jogon indulhat a BL-ben, mindjárt más lenne a leányzó fekvése.

Titi120 2010.04.24. 12:55:55

@sporttárs:
Nem vagyok szaki a témában, de ha jól értem, akkor a Veszprém a kézilabda Bayern Münchenje ? :o)

calcio_di_rigore 2010.04.24. 13:02:10

Nem Benitez most a lényeg, hanem Marotta és Andrea Agnelli.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.04.24. 13:05:45

@Titi120: inkább lyonja, vagy arsenalja, de semmiképpen nem arrogáns bunkók gyülekezete.

ha érted, mire gondolok :)

Titi120 2010.04.24. 13:25:43

@_benito:
Szóval a Veszprém nincs olyan szinten a nemzetközi kézilabdában, mint a Bayern a fociban. Értem, reméljük ez még változik ! :)

horas 2010.04.24. 13:45:27

Eredtileg nem úgy volt,hogy közvetíti az Inter meccset ez a gyökér Sport tv?

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.04.24. 13:51:30

amennyiben dulifuli mario akar lenni, akkor mindenki megnyugodhat,mert a kedvenc olasz peldakepunket moratti kirakta a meccskeretbol, mondvan, hogy nem akarja idegesiteni a szurkolokat (gondolom, jeleztek a szurkolok, hogy kicsit zavaro a helikopterrel a stadionba emelt arc)

horas 2010.04.24. 14:10:27

@Pályaelhagyó autóversenyző:
Ahogy már írtam ha én környékbeli lennék egy pármásodperces hírnevet csinálnék magamnak egy Balotelli mez látványos a lelátón történő elégetésével...

sporttárs 2010.04.24. 14:17:47

@_benito: :))) Már nem keltem fel hiába. De hát mit kezdjek olyannal, aki a kézzel űzött sportok közül az intellektuális finomságokkal tüntető helyett a nyers erőét részesíti előnyben? :)

sporttárs 2010.04.24. 14:20:43

@_benito: A Lyon és Arsenal sosem gyűjtötte be az angol/francia válogatottak mellé a jugoszláv utódállamok összes reprezentánsát.

No,de hagyjuk a Veszprémet, ez egy olaszfoci poszt, úgyhogy maradjunk annyiban, az Atalantának annyi esélye van, mint Hajnal Csabának egy szimpátiatüntetésen. :)))

sporttárs 2010.04.24. 14:22:23

@horas: Ez egy alibi-kiindulópont, a győzelmetek lószart se fog érni továbbjutás nélkül, nehogy már alább add!
Pont ezt fogják a barcelonaiak is itt szajkózni, ha kiestek, hogy már senki se veheti el a tavalyi blablabla...
Mindig a jelen számít. :)

(De, mint írtam, szerintem is a Barca fog továbbjutni.)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.04.24. 14:40:45

@sporttárs:

Intellektuális értelemben a kézilabda sokkal izgalmasabb, összetettebb, bonyolultabb sport, mint a kosár. Valószínűleg pont ezért is kevésbé népszerű.

Hogy ez hogy jön ide, azt persze nem tudom. :-)

Benítez szerintem pont illik a Juvéhoz. Évente max. egyszer fognak kettő fölött kapni.

Radio Free Aberrania · http://radiofa.blog.hu/ 2010.04.24. 14:42:07

@horas: játéktudás alapján nem, a mutatott küzdés és akarat okán viszont mi iskoláztuk a mut. és ez sem mellékes, mint az ábra mutatja.
egyébként meg arra írtam, hogy lennének meglepetések a csak a bajnok szisztémában, túl sok is.

Radio Free Aberrania · http://radiofa.blog.hu/ 2010.04.24. 14:44:02

@sporttárs: ne szórakozzatok, szerintem teljesen reális dolog akár az inter továbbjutása is, majdnem két gól előnyből.
ha gólt lőnek az olaszok, onnan messinek élete meccsét kell hoznia.

Radio Free Aberrania · http://radiofa.blog.hu/ 2010.04.24. 14:44:32

@Csöncsön: és évente max kétszer fognak legalább kettőt lőni :)

madbalee 2010.04.24. 16:30:36

@drosiii: "akkor lehetne az EL értékét növelni, ha a BL maradna csak a bajnokoknak (és esetleg kupagyőzteseknek). Mindenki más az EL-be."

Ez már nekem is eszembe jutott, hogy a nemzeti kupák értékét 1 BL indulással lehetne növelni!
Tényleg itédn volt olyan csapat a BL-ben aki sosem volt bajnok?

madbalee 2010.04.24. 16:32:45

@madbalee: Vagy egyáltalán volt olyan csapat, aki nem volt nemzeti bajnok?

madbalee 2010.04.24. 16:34:17

@madbalee: Hirtelen a Parma jut eszembe.

Iustizmord 2010.04.24. 16:51:56

@horas: na, az új avatarodra el lehet mondani:

FOGATLAN OROSZLÁN

:o))))))

Iustizmord 2010.04.24. 16:56:55

@Csöncsön: Intellektuális értelemben a kézilabda sokkal izgalmasabb, összetettebb, bonyolultabb sport, mint a kosár. Valószínűleg pont ezért is kevésbé népszerű.

ha ezt egy kosarasnak mondanád, nagyon megsértődne... a kosarasok pl a focit tartják hót' primitív, minden taktikai finomságot nélkülöő játéknak...

_benito · www.nst.blog.hu 2010.04.24. 17:00:53

@sporttárs: tök jó csaj a nagyobbik lánya :)

horas 2010.04.24. 17:34:24

@sporttárs: Engem nem érdekel,hogy te mit gondolsz.
Én igen is nagyra tartom ezt a meccset és Barcelona-t,én tudom,hogy honnan jön az Inter, nyílván egy döntő papíron többet ér,de ez a győzelem nehezségi fokozatban felért egy BL-címmel és ha az Inter idei sorsolását nézem és eredményeit az is,magyarúl egy Chelsea és egy Barcelona legyőzese sok estben elég volt egy BL-címhez.

BruceWayne 2010.04.24. 17:37:59

hülyék ezek hogy a Barca meccset adják?

horas 2010.04.24. 17:39:02

@Iustizmord: Kézilabdában azt nem szeretem,hogy nincs folyamatos játék,mindent szétfújnak feláll a védelem,vissza,5 ember le 5 ember be,megint megállítják,egy állóháború szinte az egész és majdnem minden támadásból gól van....

horas 2010.04.24. 17:45:57

Azért az Inter kerete sem olyan marha döfi,mert Sneijder-t Milito-t mindig játszatni kell,mert nincs más.Ezért lenne jó egy Cassano a csapatba...(többek között)

Iustizmord 2010.04.24. 17:55:22

@horas: azért ismerd el, méltatlanul futott át szemed az avataroddal kapcs hsz-en.

buzi dolog az öntömjénezés, de a fogatlan oroszlán szvsz telitalálat maicon esetén.

ami a kézit illeti, az is tud nagyon szép lenni, nekem egy svéd-orosz meccsmaradt meg (kb 8-10 éve) lavrovval, staffan olssonnal, nagy tüzijáték vot.

horas 2010.04.24. 18:00:31

@Iustizmord: Értettem,de nálam annyia nem üt a téma,meg azért ahogy néztem Maicon szabályosan a saját fogával üthette ki a másikat,az rohadtúl szar lehetett,arról nem beszélve,hogy lehet nem tud játszani szerdán az nagy rábaszás lenne,ugyhogy most annyira nem ült ez...de amúgy csíplek...;´)

horas 2010.04.24. 18:04:01

Egész sokan vannaka MEazza-ban
Muntari helyett de jó lenne most egy LEdesma mondjuk...

horas 2010.04.24. 18:06:26

Az igen 0-1 ekkora védelmi hiba fiúk....

Iustizmord 2010.04.24. 18:06:46

@horas: ahogy én néztem, maicon álkapcsa és messi vlla tök véletlenül találkozott, tipikus elkerülhetetlen sportsérülés. ill tipikus a szart, arra gondolok h egyik sem hibáztatható.

bizonyos hogy elkúrt szar lehet szájsebészetre menni a téma miatt, maicon új fogakat kap majd, szerintem sem sicher hogy játszik, ami biztos nagy érvágás az internek. én semlkeges (milan) szurkolóként inább a barcának szorítok, de ha az inter is megy tovább, le a kalappal.

csípem hogy értékeled a beszólást :o)

horas 2010.04.24. 18:08:47

majdnem ott volt a második oldalról szabi,Tiribocchi full egyedül ugrik 5 méterről mellé fejel...

horas 2010.04.24. 18:14:10

TArtozom Zanetti-nek egy kimerítő és látványos bocsánat kéréssel.NEki tulajdonítottam,hogy valami hiányzott a csapatból így,hogy sokat fejlődött, változott a csapat minden a helyére került,bekell látnom,hogy nem vele volt a gond,igazából a teljesítményére sosem lehetett panasz csak túl egyoldalúnak tünt a csapatban.De ebben az új fajta Inter-ből nemhogy nem lóg ki még mindig,hanem a legjobbak közé tartozik.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.24. 18:23:04

@horas: Amúgy hol nézed, nem mintha akarnám látni, csak kíváncsiságból.

calciomax 2010.04.24. 18:28:49

egész nap fos a net a 300-as steam akad beszarok

calciomax 2010.04.24. 18:30:50

még a bet365.com a legjobb

rowi 2010.04.24. 18:35:43

az olasz (és a német) bajnokságot is az fogja eldönteni, hogy az Inter (és a Bayern) játssza-e a BL döntőt...mellékesen megjegyzem, hogy kb ez a párosítás az egyetlen ahol a döntőben meccsre van esély, a többi 3 az így vagy úgy simaliba és nem is (annyira) érdekelne

calciomax 2010.04.24. 19:16:09

nagyon feadtuk a gólszerzést nehogy beszopjun a végén....

giacinto 2010.04.24. 19:46:55

újabb 2 gólszerző az Inter keretéből akik eddig enm találtak be :) Mariga és Chivu, ez az első interes gólja (ever)
ezzel 15 vagy 16 gólszerzőnél járunk.

még Arna is baszhatna egyet, az előbb nem járt messze.

giacinto 2010.04.24. 19:54:56

na, a labda megint a Roma térfelén pattog :)

calciomax 2010.04.24. 20:51:30

Fasza bebuktuk Sneijdert! -15%esély szerdára.
inter.it/aas/news/reader?N=33754&L=en

sh4d0w 2010.04.24. 21:01:38

Ezt a töketlen kisasszonyfutballt... meg is van az eredménye, a Palermo vezet 1-0-ra a 10. percben.

sh4d0w 2010.04.24. 21:06:54

18. perc, 2-0. Sok lesz ebből a végére.

giacinto 2010.04.24. 21:09:06

ez a Hernandez gyerek egész jó, 700 perc alatt lőtt 7-et.
2 nappal idősebb mint Balotelli

Romanes eunt domus 2010.04.24. 21:09:07

Nos, ha minden 10 percben kapunk egy gólt, akkor az 9-cel szorozva...hm...

calciomax 2010.04.24. 21:26:44

Ha nyer a Palermo jobban csipkedi magát a Samp is holnap.

sh4d0w 2010.04.24. 21:34:46

Tudnám mé kellett 40 percet várni a fodball megkezdésére...

touristique 2010.04.24. 22:09:16

@calciomax: Hát nélküle nem tudjuk behúzni pedig... :S Pont egy ilyen fontos meccs előtt, ráadásul ha nyer a Roma, tök fölöslegesen...

zsakfos 2010.04.24. 22:28:22

Azért igen mókás, hogy az olasz válogatott teli van Juve és Milan játékosokkal, miközben egy Miccoli nem fér be...

calciomax 2010.04.24. 22:40:05

A Milan védői sorra kapják a görcsöket nem birják ő ezt mááá

madbalee 2010.04.24. 22:43:56

@zsakfos : Miccoli még hagyján, Cassano sem

madbalee 2010.04.24. 22:45:04

@sh4d0w: "Tudnám mé kellett 40 percet várni a fodball megkezdésére..."
Valószínű hasonló a dolog amiért nem kezdett el Berlu fiatalítani.

Mérgező Hulladék 2010.04.24. 23:05:00

@Nűnű: "Arra nem emlékszem, hogy mi volt olyankor, amikor mindkét döntős indult a BL-ben"
Egyszer volt rá példa a hollandoknál, akkor játszottak meccset a kupabronzért. Végülis ugyanúgy, mint pl. most a kézilabda-kupákban.

calcio_di_rigore 2010.04.24. 23:19:40

@zsakfos : Lippi volt már az edzője, tudja, h egy középszerű játékos, akinek lehet 1 jó szezonja a Palermóban, de egy világbajnokságon sokat nem lehet vele kezdeni.
Miccoli, Di Natale, Di Vaio, etc.

ericcartmen 2010.04.25. 00:04:08

@calcio_di_rigore: Na jó, de Jakinta pl miért biztos utazó? Nem olyan erős a mezőny támadók terén (bár egyik poszton se), hogy Miccoli legalább a keretbe ne férne be

giacinto 2010.04.25. 10:10:56

@calcio_di_rigore: középszerű játékos,aki sorozatosan dönt el meccseket csapata javára. Iaquinta pl. ennyit sem tesz, de azért legyen ott.

Lippi kb 8 éve volt Miccoli edzője, azóta nem fejlődött semmit sem?

Hispan07 2010.04.25. 11:40:34

Most komolyan, amikor megláttátok Oddo-t a kezdőben mint kp védőt, és Gattusot meg Jankót mint középpályásokat, mire számítottatok? Én kb ennyire. Csak tudnám, ilyenkor miért nem játszik Albertazzi. Nem most kéne tapasztalatot szerezni, amikor már töknyolc az eredmény?

Ja és a Borriello ostorzónak - ecce Hunterlaar. Jó-e volt?

Hispan07 2010.04.25. 11:43:46

@ericcartmen: Miccoli pedig lehet alapvetően középszerű, de a keretben lévő csatároknál jelenleg jobb. Mert pl. Pirlo egy zseniélis irányító, Gattuso egy nagyon jó szűrő - sajnos mindkettő VOLT. sztem helyettük is jobb lenne Dél-Afrikába középszerűbb arcokat vinni, akik még tudnak 5km-et futni kilóméterenként 20 perces szünetek nélkül. Ha meg Jakinta utazik - vicc.

WallyB 2010.04.25. 12:08:29

Az Inter-Atalantát tán mingyá meg lehet nézni ismétlésben 12.30-tól. A Milan tényleg gáz, vagy a Palermo ennyire jó? Mindegy is. A kérdés: Mourinho máris megkezdte a "felkészítést" a szerdai meccsre - Sneijder (netán Ballotelli?)? Jah, és tudja valaki, hogy mi van Maiconnal?

horas 2010.04.25. 12:24:40

@calciomax: Nebassz,mivan megsérült?
ÓÓÓhogyaza.....

horas 2010.04.25. 12:39:52

Idén nyáron mindenképp kell egy trequarista-t igazolni Sneijder helyettest.

calciomax 2010.04.25. 12:44:21

@WallyB: Maicon elvben rendben van, már tegnap is tudott volna játszani de biztonsági okokból pihentette Mou. A gond az hogy ha össze is foltozzák Sneijdert(nem hiszem egy esetleges rásérüléssel a vb-je is ugorhat ő sem vállalná be) milyen szinten birja az iramot. Utólag persze mindenki okos de sztem még benne volt a lábában szombaton a keddi meccs, nem tudta kipihenni azért húzódott meg, emlékszem annyira kijátszotta magát hogy cseréért könyörgött Mou-nál. Egy amúgy is sérülékeny játékosnál-mint Sneijder- nem lett volna szabad igy tólfesziteni a húrt, zt most lehet benézte Mou.(vagy a technikai staff-ból aki engdte)

calciomax 2010.04.25. 12:49:17

@horas: igen kéne de nagyon.
az a baj hogy a trequarista maga a csapat arculata egy másik -trequarista-helyettes- hát nem tudom... talán Pandevvel megondani mármint szerdán egyébként lehet bunkert nyomni abban meg az is benne van hogy kitömnek minket.

horas 2010.04.25. 12:49:55

@calciomax: BEnézte nem nézte,játszatni kell,mert kell a bajnoki cím és a BL-is...
Nincs cseréje basszus az a gáz...

Idén nyáron mindenképp kell valakit aki tud játszani a helyén....nekem mindegy kit lehet stár is lehet kisebb név is de jó elgyen és lehessen rotálni Sneijder-t...

calciomax 2010.04.25. 12:51:15

@horas: jójó de ne bassza már meg hogy egy Atalantát se tudunk begyürni Sneijder nélkül????

horas 2010.04.25. 12:52:05

@calciomax: Bunkert ne nyomjunk abból a BL-ben jó dolog még nem sült ki...

Pandev-el nagyjából meglehetne oldani ,de akkor vagy Balotelli-re vagy Quaresma-ra szükség lenne az egyik szélen...
Balotelli bajos,Quaresma..abba meg rossz belegondolni...

Zanetti Lucio Samuel Chivu
Cambiasso Motta
Maicon Pandev Eto'o
Milito

talán...

calciomax 2010.04.25. 12:53:57

@horas: esetleg egy benyugtatózott Muntari aki élete meccsét játsza........

calciomax 2010.04.25. 13:14:01

Maico-Lucio-Samuel-Zanetti
Muntari-Cambiasso-Motta
Pandev
Eto-Milito

_benito · www.nst.blog.hu 2010.04.25. 13:24:35

ki akar fogadni, hogy semmi baja sneijdernek?

horas 2010.04.25. 13:46:06

@calciomax: Muntari-t ne.Mariga sokkal jobb,az Atalanta ellen is,remekül játszott.
Szerintem ezt a rombuszt ne erőltessük...bár a franc tudja.

horas 2010.04.25. 13:59:50

@Adriano87: Coutinho-ról semmit nem lehet tudni...
Kerlon is pár éve az új csodagyerek volt,hol van most?
Ajax tartalék....

Balotelli helyére jöhetne Cassano vele meg lenne oldva ez a gond,és támadóként is használható.

Vagy esetleg ha csereemberekben gondolkodok Jimenez,Cossu,Foggia,Rakitic
akiket lehetne padoztatni bár lehet nincsenek Inter szinten,de tartalékként talán elférnének.De én Aimar-ban is látok fantáziát,csereemberekként mindenképp.

De ha jön Gerrard vagy Fabregas nem leszek szomorú.Ha ő közülük valaki jön,Sneijder valszeg kimegy a szélre,a válogatotban is ott játszik VDV van középen.Eto'o-t pedig Milito-val tökéletesen lehetne rotálni plus van egy univerzális Pandev-ünk.

Nagyon jó lenne ha egy minőségi ember érkezne oda.

touristique 2010.04.25. 14:08:27

@_benito: Különben ezen gondolkodtam én is. A pályán nyoma nem volt, hogy baja lenne, csak nem jött ki a második félidőre.

De valószínűbb, hogy megsérült, kérdés mennyire. Ez a trequartista dolog Pandevvel jó lenne, viszont Balotelli kirúgása óta egy értelmes 4-2-3-1-et nem tudunk már kiállítani (Quaresma, csak hogy Maxwell ne kószálhasson előre? Azt álmodtam, szabadrúgásból gólt lőtt a spanyoloknak Riki). Még ha Stankovic nem lenne eltiltott... Kérdés miben gondolkodik Mourinho.

horas 2010.04.25. 14:12:15

@touristique: Rooney-val is ugyanez a találgatás volt...vegül kezdett,de futni alig bírt...

Nemtudom Quaresma hatalmas rizikó...lehet,hogy kijönne neki a lépés,de nagyon nincs játékban az arc és a katasztrófához közelít az amit az Inter-ben nyújtott eddig....

Althedokan 2010.04.25. 14:32:10

Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani felvázolta a klub nyári átigazolási forgatókönyvét. A piros-feketék bevételei 237.9 millió euróról 327.6 millióra nőttek, ami 38%-os javulást jelent a 2008-as évhez képest. Ennek köszönhetően a klub tavalyelőtti 66,8 millió eurós adósságállománya a 2009-es év végére 9,8 millió euróra csökkent. Azonban a jelentős javulás ellenére a Milannál nem terveznek nagybevásárlást, igaz a csapat meghatározó játékosait megtartják.

”Egyetlen sztárunkat sem adjuk el, így Pato, Thiago Silva, Ronaldinho, Huntelaar, és Borriello is maradni fog. Silvio Berlusconi szereti a Milant, de nem fog öt év alatt 810 millió eurót költeni, mint ahogy azt az Internél tették.” – nyilatkozta Galliani.

(goal.com)

Hát, ha lassan is de fejlődni fog a Milan, remélem. Azt üdvözlöm, hogy ennyire lecsökkent az adósságállomány. Annak is örülök, hogy nem adjuk el azokat, akikre eddig építettünk, hanem azokat egészítjük ki. Remélem saját nevelésű játékosokkal főleg.... Persze nem árt venni pár embert, de szerintem semmilyen sztár játékos nem jön idén, és szerintem nem is kell, csak a csapatot kellene rendesen összerakni... És szeretném ha végre nem Seedorfnak kellene megmutatni, hogy hogyan kell focizni, hanem ő már had pihenjen, ahogy ne Pirlora épüljön a Milan játéka, mert az tarthatatlan...

horas 2010.04.25. 14:32:22

Na a Milan bejelentkezett Zebina-ra.Alakúl jövőre a Milan Yepes,Deco,Zebina....
atyaég...

horas 2010.04.25. 14:35:16

@Althedokan: Rendben,hogy ezeket az emberkéket megtartják...
De ki játszik majd a középpályán?
És a védelemben is Silva elég kevés lesz egyedül...

arkhimedesz 2010.04.25. 14:36:54

Mourinho marad még 1 évig biztosan, 2 évig bizonytalanul. Ha elmegy (szerintem az MU-ba) én olasz edzőt látnék szívesen, mondjuk Capello-t. Jelenleg ő benne van a top5 edzőben, és az Interrel még nem dolgoztt (Milannal, Juvével ugye tudjuk), szal szerintem érdekes kihívás lenne neki és a csapatnak is. Ki ne röhögjetek, de ha nem olasz edző, akkor Mihajlovicon én elgondolkodnék Moratti helyében.

Althedokan 2010.04.25. 14:39:34

@horas: ha mindenki menne, ha már bejelentkeztek érte, akkor a Juve jövőre egy világválogatott lenne...:D

Elég nevetséges amit a Milan a leigazolásokkal csinál... Mindenkit megvesz, akit olcsón megkaphat... Teljesen fölösleges... Deko???? jó ég...

horas 2010.04.25. 14:40:16

Amúgy megmondom öszintén,én egyedül a Juve-tól várok némi rendű felemelkedést,most nem a mostani a szezonra gondolok,hanem alapvetően.
Ott van egy viszonylagos alap amire lehet építeni,és a változások befognak következni,bízzunk benne,hogy mostmár jó irányba.
A Milan gerince tovább öregedik,a Roma-nak meghatározó szinten nincs pénze,és nemzetközi szinten idén sem bírták a lépést.

calciomax 2010.04.25. 14:42:40

@Althedokan: A Milan is költött szépen az elmúlt 5 évben lehet kevesebbet mint az Inter de a két csapat játékosállománya közt hogy úgy mondjam zongorázni lehet a különbséget. A Milannak amúgy nincsenek sztárjaik és akiket felsorolt azokat max azért tartják meg mert a kutyának sem kellenek. Egyedüli kivétel talán Pato bár őt is nehéz lenne "beárazni"...

Althedokan 2010.04.25. 14:43:17

@horas: szerintem egyébként eléggé érdekes lenne, ha valaki bevállalná, hogy a mai brutális középpályával felálló csapatokkal szemben feláll egy 3-2-5-ös taktikával, ahol a védők jó technikásak, és szépen átívelik a zseniális középpályásokat ahol is 5 csatár várja a labdát gólra éhesen...:D Nekem tetszene, és lehet hogy működne is...

Egyébként igazad van, mert az hogy ezek maradnak nem elég semmire... Pláne ha a fele sérült, vagy az összes... Kellenek még jó játékosok, és kérem szépen ne 30 fölött-től kezdődjön a nézelődés!!!!!! Bakker ha minden igaz, akkor jövőre a védelmünkben két új játékos lesz, az egyik 34, a másik 32 éves...

Althedokan 2010.04.25. 14:44:46

@calciomax: köszönjük a hozzászólást...

horas 2010.04.25. 14:46:43

@arkhimedesz: Capello nálam is alap favorit,bár kicsit sajnálom,hogy ez a minimális látványosság eltűnhet az Inter játékából,de az ő szerződetése abszolút a legkisebb rizikó vállalás az fix.
Amúgy neki lejár a szerződése a VB-után,vagy hogy van?
Olasz edző?
Prandelli,bár a Fiorentina nagyon hullámzó csapat ebben benne van ő is szerintem.Nálam játszik még Benítez is,és valmennyire Magath is.
Mindenképp nemzetközi szinten valmennyire bízonyított edzőben gondlkom.Talán még Juande Ramos is szobajöhet.

horas 2010.04.25. 14:52:20

@Althedokan:
Deco egy esetleges Pato Chelsea-be igazolásakor jött szóba mint része a transzfernek.

Amúgy ez a koncepció amit Galliani-ék folytatnak csak időtől teszi függővé a látványos összeomlást ami az idei szezonban is benne volt,és az Mu és az Inter elleni meccsek nagyon apokaliptikus szeleket fújtak a Milan jövőét illetően és márkáns eltávolodást mutatnak az Európai elit színvonaltól,ami egy Milan esetében már egy fajta összeomláshoz hasonlítható.

Althedokan 2010.04.25. 14:55:51

@horas: szerintem egy kicsit furcsa, hogy miért ragaszkodnak ennyire az idős játékosaikhoz... Azt érik el ezzel a taktikával, hogy az ifjak, mire lenne valami kiöregszenek szintén... Ami meg akkora hülyeség hogy nem is láttam még olyat, amikor közben ott van mögöttük egy elég jó sportiskola, szóval nem is értem, miért nem lehet a fiatal milanosokat beépíteni, ahogy azt Van Gaal is teszi a Bayernben... (Müller, Badstuber, Contento...)

horas 2010.04.25. 14:59:57

@Althedokan: Igen az utánpótlást nehezen vállajak fel,pedig messze nem tűnik akkor kockázatnak mint,amennyire látványosan elzárkoznak ez elől a topklubbok.A Barca-nál és a Bayern is,elöbbinél nagyon másodiknál úgy ahogy müködik.És én az Inter-ból tudok csak kiindúlni,itt is sokkal kevesebb lehetőseéget kapnak a fiatalok mint amekkora potenciál van bennük.(Santon,Krhin) Balotelli ugye szakeset...

Althedokan 2010.04.25. 15:02:54

@horas: a Milanban is mindig ott vannak a keretben bizonyos játékosok... Albertazzi, Verdi, De Vito, satöbbi... Egyébként a Palermo ellen pályára is lépett De Vito, de hát mégiscsak azt kell mondjam, hogy attól, hogy egyszer a szezonban kényszerből beállítjuk nem jelenti azt hogy beépítettük... Szóval még nagyon várok valamiféle javulást etéren a Milanban...

horas 2010.04.25. 15:05:20

@Althedokan:
Most már szépen lassan lezd olyan mélyre süllyedni a Milan,hogy a radikális változtatások elkerülhetetlenek lesznek.
Én ha Milan-os lennék Berlusconi-t kezdeném el fúrni.

calciomax 2010.04.25. 15:08:31

@Althedokan: hiába ironizálsz egy rakás szar ez a mostani Milan, iletve kérdés mi a célja? Hozni minden évben a BL induláshoz szükséges eredményt oszt ott majd meglátjuk akkor végül is elmegy. Épp azzal tisztelem a Milant hogy más elvárásokat gondolok. Gondolom katarzissal felérő hir a szurkolóknak hogy jelentőssen csökkent az adősságálomány ettől most mindenki megnyugodott pláne hogy megtudtuk Berlu is szereti a csapatot. Amig ilyen fogalmatlan Galianik irányitanak másra se számithattok csak ilyen és ehhez hasonló semitmondó(vagy nagyon is) nyilatkozatokra.

horas 2010.04.25. 15:10:37

@horas: Amit az elmúlt években szakmailag csináltak az kezd már már a komikumnak és szánalmasnak egy ütös kombínációja lenni,a pláne az egészben az,hogy ezt úgy teszik,hogy közben a szakmai hozzáértés szerintem megvan a Milan stábjában,mert szerintem létszámra pontosan ugyanaz a szakmai stáb van a Milan-nál mint a BL-címek idején.
Magyarán,anyagi,befektetési gondok vannak és tudjuk,hogy ez kinek a reszortja a Milan-nál.

horas 2010.04.25. 15:14:24

@calciomax: Igen,adom amit írsz.
Tipikus ilyen a szart púderező,terelő,szánalmasan átlátszó nyilatkozat,amivel a szurkolókat probálják részegíteni,mindeközben semmi nem történik a háttérben,ehhez hasonló beszolása amitől rosszúl vagyok még Galliani-nak a:
" A Milan kerete tele van bajnokokkal..."és így tovább...

calciomax 2010.04.25. 15:17:29

@horas: A Liverpool ellen vesztes Milan az még a "az a" Milan volt. A Liverpool-t legyőző viszont már csak pont arra volt jó hogy elhitesse mindenkivel hogy minden rendben van holott csak egy csodálatosan futballozó Kaka-juk volt de már rothadt....

horas 2010.04.25. 15:19:29

Benítez ha jön a Juve-hoz brutális csőrtékre van kilátás az Inter-Juve meccseken.(Mondjuk ahhoz elöszőr felkell fújni majd a keretet is,ez Benítez-el lehet elég problémás is)
Kuyt-öt adom,Mascherona-ra nincs szükség ez a fos szezon ellenére szerintem Melo és Sissoko jó arra a posztra.Dzeko szerintem remek választás lenne,Amauri vagy Iaquinta szerintem a Wolfsburg-nak igen komoly árcsökkentő tényező ebben a transzferben.

horas 2010.04.25. 15:23:30

@calciomax: Maldini is lenyilatkozta egyből a visszavonulása után,hogy akkoriban a BL-cím ellenére tudták,hogy nem ők a legjobbak még sem erősítettek,azóta eltelt 3 év jött Ronaldinho Pato és Thiago Silva akik érdembeli erősítést jelentenek,csak közben a csapat gerince nem csak korban hanem játékban is megöregedett és ilyen,hogy posztra igazolás ilyet hírből sem...
Most is középcsatárt akarnak,pedig Borriello és Huntelaar is remek játékosok.

horas 2010.04.25. 15:27:43

Mostmár jó lenne ha a Lazio neki állna futballozni,hogy ne ellenünk kelljen...

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.04.25. 15:30:14

na mar miert ne lenne szukseguk marscheranora, a drogozasba belehulyult maradona is megmondta, hogy jobb, mint cambiasso... :)

horas 2010.04.25. 15:32:44

@Pályaelhagyó autóversenyző: Mascherano kurva jó a posztján,de Sissoko és Melo megüti azt a mércét amit egy topklubban kell.De valamelyik elcserélhetik az is megoldás.De ahogy írtam már Mascherano-val ne lesz ki a vízből a Juve.Előrefele kéne igazolni mert Diego aze gyetlen olyan játékos elől akit jövőre ember számba lehet venni.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.25. 15:35:19

Na szép napot mindenkinek, visszatértem a PEN okozta 4 napos túlélőtúráról. Említettétek itt Mihajlovicsot, mivel a hírek úgy szólnak, hogy Reja nem akar maradni a csapatnál a szezon után, ezért ő az első számú célpont. Mellesleg jellemző, hogy az első időszakban még hosszútávra tervezett, aztán hirtelen felröppentek ilyen pletykák, nem igaz, hogy nem a gazember Lotito keze van ebben.
Az igaz, hogy a Milan adósságállománya egyfolytában csökken, csak aztán nehogy annyit érjen vele mint a Lazio, amiről szintén elmondható, hogy az adósságkezelése és csökkentése példa nélküli.

horas 2010.04.25. 15:36:40

Jól játszik a Juve.
Idén ezt kikell emelni.

horas 2010.04.25. 15:37:50

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Azért!
;)
Reja miért akar elmenni vagy erről bövebben,ha kérhetlek?

spangol 2010.04.25. 15:44:10

@horas: a blog utolsó 20 kommentjéből 11 a tiéd. Nem akarsz szundítani kicsit így ebéd után? Vagy legalább nem össze-vissza irkálni?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.25. 15:44:57

@horas: Egyelőre csak pletykaszinten hallani ilyet, de az is elindul valahonnan. Egy normális edző sem képes Lotitóval hosszabban együtt dolgozni, nem véletlen, hogy Ballardini volt az, akit az utolsó pillanatig maga mellett tartott. Az szép hír viszont, hogy szemet vetettek a Cataniánál nem csak Szasára, hanem Lo Monacóra is, aki a sportigazgató és mivel Tare szerződése lejár, jöhetne mindkettő, Tare pedig legalább csak megfigyelőként rombolná a tovább a klubot.

horas 2010.04.25. 15:45:24

Amúgy ha valamilyen utón módon megtudja szerezni a Real Mourinho-t,akkor iszonyat lekell húzkodni őket.Min 40-50 m körül.De én bedobnám Kaká vagy C nevét is a pakliba.

horas 2010.04.25. 15:47:48

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Igen Tare-nak már játékos korában is volt egy kitartott eltartott igyenélő gellerje,látom ezt tovább vitte diplomatába is.

Hispan07 2010.04.25. 15:49:22

Bírom, mikor Interesek temetik ekkora elánnal a Milant. Srácok, a ti csapatotok majd 20 évig nem nyertet közel SEMMIT, eközben a Juve és a Milan meg kb. mindent. Most pedig az Internek ad a gép - és teljesen természetes módon eközben a másik kettő került gyenge periódusba. DE ez a kocka előbb vagy utóbb (reméljük nem 20 év múlva) ismét fordulni fog. Addig élvezzétek, a Milan miatta való sírást meg bízzátok ránk. Köszi.

arkhimedesz 2010.04.25. 15:50:48

@horas: Capello-nak a vb-ig él a szerződése, utána majd megbeszélik, hogy folytatják-e vagy sem. Szerintem amúgy az angolok idén favoritok (a spanyolok és a brazilok mellett), szal gyanús a hosszabbítás - akár nyernek érmet, akár nem. Prandelli valóban nem rossz, ha nem FC, akkor mindenképp ő kéne, mert egy közepes Fiorentinából látványs focit volt képes kihozni. Ramos, Magath sztem nem lenne jó választás, Benítez meg... fene tudja

giacinto 2010.04.25. 15:51:31

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Mihaj kiváló választás lenne.

Komanka nagyot hibázott.

A Sneidjer esethez: sztem is Mou van a háttérben :)
ha nem, nagyon megszoptuk.

arkhimedesz 2010.04.25. 16:00:01

@horas: Ja, de egy Bari ellen? Könyörgöm, ez a Juve nem pedig az Udinese. Jövőre amúgy valóban jók lehetnek, Diegot én még nem temetném, meg kell(ett) tanulnia, hogy Németországgal ellentétben itt nem sprintelnek a csatárok ha nála van a labda, neki kell megcsinálni a helyzeteket. Persze sok függ a játékospolitikától is, bedobok egy jóslatot: Bonnucci jövőre az Inter/Juve/Roma/Milan közül fog választani, remélem az elsőt :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.25. 16:05:49

@arkhimedesz: Az angolok minden világeseményen esélyesek, aztán látjuk mi lesz. :)

horas 2010.04.25. 16:09:37

@arkhimedesz: Helyesbítek,nem rossz a Juve.
Amúgy én nem Bonucci szintű igazolást szeretnék idén nyárra középhátvédnek.Lehet bevállna bejönne,de bízonyított embert akarok nálam Skrtel a legfőbb kiszemelt.

Ramos és Magath nálam mindenképpen minőségi edzők.Ramos-nak ne jött be az angol kiruccanás de a Sevilla-ból nagyon zsír csapatot csinált és a Real-al is volt komoly szériája tavaly,bár az igaz,hogy az El Classico rendesen lerombolta a nivóját.Magath nemzetközi szinten nem bízonyított az igaz,de nem lehet nem észre venni az ugrásszerű fejlődéseket ahová megy a Bundesliga-ban.Benítez egyetlen hátúl ütője,hogy szétbomlaszhatja a keretet pár éven belül,de ha most leülne az Inter padja szakíthatnánk vele szerintem.

horas 2010.04.25. 16:14:16

@Hispan07: Amúgy ez tipikusan az a beszólás aminek se füle se farka,csak mindenki rohadjon meg.

de niro 2010.04.25. 16:15:10

hihetlen, hogy tud iaquinta örülni a góljának, jó látni

diego is nagy zsugat adott

Hispan07 2010.04.25. 16:15:27

@horas: amúgy ma speciel tipikusan leszarom, minek érted

horas 2010.04.25. 16:16:42

@Hispan07: Érdekes elötte nem szartad le miket írok/írunk a Milan...fura egy arc vagy...

dzolutan 2010.04.25. 16:31:16

Még ma sem értem, hogy ha Amauri 10/10 es csatár, és a többiek miatt sem tud gólt szerezni, akkor hogy a tökömbe jobb Jakinak qrvasokkal, Treznek csak kicsivel a perc/gól aránya. És Iaquinta még mezőnymunkában is sokkal jobb mind a kettőnél.

arkhimedesz 2010.04.25. 16:32:02

@Great Cornholio: Igen, igazad van, de nézzük csak: 2002-ben 2:1-re kaptak ki a későbbi világbajnok braziloktól. 2004-ben csalással ejtették ki őket a házigazda portugálok. 2006-ban 11-esekkel estek ki. 2008-ban ugye kinn se voltak. Mindenesetre a mostani csapatuk erős, stabil védelem (Terry, Ferdinand), bombaerős középpálya (Lampard, Gerrard, J.Cole, Ash. Young) és kegyetlen jó csatársor (Rooney, Defoe). Érmet várok tőlük

de niro 2010.04.25. 16:32:06

a fenti vitához ma hozzátett vincenzo egy keveset..

Adriano87 2010.04.25. 16:34:29

@horas:

hoznak kiégett bajnokokat és minden meg lesz oldva.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.25. 16:36:17

@arkhimedesz: Ne felejtsd el, hogy 90-ben pl csalással ejtették ki Kamerunt, akkor is esélyesek voltak. :D
Minden vb-eb előtt( ha kijutnak :D ) esélyesnek kiáltják ki őket, hogy aztán úgy istenesen beégessék magukat. :D

Adriano87 2010.04.25. 16:43:40

az a baj hogy a Milan mindig sztárokban gondolkodik.argentin,brazil,uruguayi tehetségeket kellene igazolnia Milannak.

arkhimedesz 2010.04.25. 16:48:07

@Great Cornholio: Európából a 2. legjobb eredménnyel jutottak ki a vb-re 10 meccsen 27 pont, ennél többet csak a 100%-os spanyolok szereztek. Nem ők harangozták be magukat esélyesnek, hanem a világsajtó annak a játéknak az alapján amit Anglia mutatott. Am. nem véletlebnül hoztam példákat az elmúlt 8 évből, mert az mérvadóbb mint h mi történt 20 évvel ezelőtt...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.25. 16:57:16

Azért ez szép volt, simán nyert a Lazio, nem tudom hányan gondolták volna, biztos vagyok benne, hogy egy jó nyári felkészüléssel ez a csapat az első 5-6 helyek egyikéért biztos hogy versenyben lesz, csak a Janus arcúságát vetkőzné le.

arkhimedesz 2010.04.25. 17:03:15

@horas: Bonucci sztem azért lenne jó, mert 1;olasz 2;remek játékos, kiemelkedett idén a Bariból, de még a többi serie a-s védő közül is 3;jobb lenne, ha az Inter igazolná le mintha ellenfél, mert sok sok év van még előtte. Amúgy sztem védőt kellene hozni, meg talán egy szűrőt, a többi poszton jó a csapat.

horas 2010.04.25. 17:12:19

@arkhimedesz:
Nekem ez az olaszozás nem fekszik,nekem az olasz ugyanolyan külföldi mint a kenyai.
Burdisso is jó idén a Roma-ban de a hideg rázna ha visszajönne.Amúgy Bonucci nálam még nem bízonyított,egy szezon kevés,főleg úgy,hogy a Bari sehol nem végez idén.
Miért kellett eladni?Ha meg mi szerezzük meg szereznek más jó védőt a riválisok.
Kell egy támadó Balotelli helyére,mindenképp egy Sneijder dublőr,Cassano egy személyben megoldaná ezt példáúl.Mindenképp kellene a középpályára egy megbízható ember,egy középhátvéd és egy balszélső.
4 rosszabb esetben 5 játékost igazolnék nyáron.

Matteo_B 2010.04.25. 17:12:30

Fiorentina mit csinált?Ennyire leszarják ezt a szezont már?

calciomax 2010.04.25. 17:36:25

@Hispan07: abban a 20 évben nem volt nst :) ahol nyilván kedvedre oszthattál volna minket. Jelenleg a Milan olyan mértékben távolodott el az europai elittől amire a 80-as évek vége óta soha. Persze lehet bagatelizálni....de tényleg nem akarok többet ma a Milannal foglalkozni.
@horas: engem a Lazio győzelme kevésbé nyugtat meg mint téged.....nehogy most lendüljenek formába reálisan nézve múlt héten is csak egy hajszál választotta el őket a győzelemtől....

horas 2010.04.25. 17:42:56

@calciomax: Hát inkább nyerjenek ma,mert belefog férni ha ellenünk esetleg kikapnak.
Nem nagyképűség,de bármilyen formában lévő Lazio-t az Inter-nek,idén megkell vernie.
Az a meccs BL-visszavágó után lesz,ha továbbjutunk talán kicsit lelehet szarni a bajnokságot,ha nem akkor meg nagyobb sansszal indul a csapat a meccs elött.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.25. 17:44:02

@calciomax: Tényleg jó formában vannak, most már stabilan, hosszú hetek óta. Izgalmas meccs lesz azért, de sokban függ mindkét fél hozzáállása a ma esti meccs végeredményétől is.

calciomax 2010.04.25. 17:44:59

@horas: ha tovább jutunk (ha nem) sem(nem) kell leszarni mert épp tegnap néztem majd egy hónap lesz a BL döntőig

horas 2010.04.25. 17:48:53

@calciomax: Az igaz.Most szerda és 22 az sok idő.
Roma ma botlik,ennyire nem klappolhat minden,mondjuk bajos lesz mert ez a Samp Cassano-Pazzini kettős nélkül egy kiesés ellen küzdő csapat lenne.

arkhimedesz 2010.04.25. 17:57:50

@horas: Balotelli helyére vagy Arnautovic vagy Mattia Destro lép majd, csatárposzton felesleges az újítás, Eto'o, D.Milito, Pandev, Arna, Destro elég egy Serie A-ba, BL-be meg jók a kezdők. Középpályára valóban kéne talán egy Sneijder dublőr, de Cassan hülye lenne másodhegedűsnek jönni az Interbe, amikor Genovában isten. A lényeg, hogy ne Hollandiából, Angliából, Németországból jöjjenek játékosok, mert Olaszországban nem sok babér termett eddig számukra.

horas 2010.04.25. 18:07:29

@arkhimedesz: Bebeaszna,ha Balotelli helyére nem jönne komoly támadó Destro és Arnautovic elöbbi semmit nem játszott még utóbbi angyon kveset ahhoz,hogy megutdjuk itélni milyen szinten.
Cassano lehetne kezdő a 4-2-3-1 ben bárhol tud játszani,bár a védekezés része nehezen elképzelhető,hogy ő azt minden elvárást kielégítően elátná.
Hollandia-Sneijder
Németország-Lucio
Anglia-Muntari
ő hozzávetőleg jó volt angliában és olaszországban is,a tavalyi szezonja jó volt az idei kevésbé.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.25. 18:08:57

@horas: matthaus brehme, klinsmann is jó németek voltak. :) sőt milánó másik felén meg van basten gullit rijkaard. :)

horas 2010.04.25. 18:10:17

@horas: Holland példára ott van Chivu és Ibrahimovic,mert Sneijder nem közvetlenül onnan jöt,de szeritnem ez lényegtelen.

horas 2010.04.25. 18:16:16

@Great Cornholio: Igen volt egy elég sikeres német-érája sz Inter-nek,de szerintem kolléga a közelmúlt igazolásaiat vette alapúl.

arkhimedesz 2010.04.25. 18:21:33

@horas: Ok, Imbra jó példa, Lúció sem rossz és nem azt mondom, hogy minden játékosra igaz, de általában igen. A holland, német foci leginkább az angolra hasonlít, nem véletlen, hogy az Erediviséből legtöbben ott kötnek ki, vagy azt érintve spanyolországban vernek tanyát. Cassano nekem is nagy szivem csücske, de nem lehet tudni hány jó szezonja van még. Lehet, hogy Del Piero-s, lehet, hogy Tottis. Különben Arna és Destro rendszeresen játszanak a primaverában, utóbbi remekül, kaphatna azért egy esélyt, és ha nem megy, télen még mindig lehet csiszolatlan gyémántokat találni

horas 2010.04.25. 18:23:09

@arkhimedesz: LEhet,de nekem nincs kedvem rizikózni.Balotelli árából lehet szerezeni egy komoly támadót,Destro meg mehet kölcsönbe a Genoa-ba erősödni.

horas 2010.04.25. 18:33:20

@arkhimedesz: Ha jövőre esetleg kapunk egy MU-t vagy Real Madrid-ot a csoportkörbe és esetleg mint a Kazan elleni kinti meccsen kidőlne sok mindenki a támadószekcióból,azért kapaszkodnál te is a kanapéba,ha Destro-val kellene kiállni,azért ezt lássuk be.

Iustizmord 2010.04.25. 19:17:55

@Hispan07: én sírhatok? köszysorry

giacinto 2010.04.25. 19:44:07

A Siena és a Livorno lehúzta magát. Az Atalanta pedig majdnem.

calciomax 2010.04.25. 19:49:41

@arkhimedesz: arra hogy ki milyen simán jut ki az aktuáis eb-re vb-re annyit hogy bizonyára emlékszel rá(bár nem tudom mennyi idős vagy) hogy 5-8 éven keresztül a spanyolok voltak azok akik szinte pontveszteség nélkül abszolválták a selejtezőket aztán az első szembejövő hazaküldte őket. (aztán tavalyelőtt végüis összejött nekik).

calciomax 2010.04.25. 19:51:54

@horas: Cassano Pazzini tuti nem játszik?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.25. 19:57:26

@calciomax: Játszanak, még jó hogy, csak arra utalt Horas, hogy nélkülük szerinte hol lenne a Sampdoria.

horas 2010.04.25. 20:01:46

@calciomax: @Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Nemtudom,hogy játszanak-e,de ahogy Kornél is mondja,nélkülük egy nagyon szerény képességű csapat lenne,Del Neri tökéletesen passzol hozzájuk,sőt lehet,hogy nagy része van ebben,mert játékosanyagból viszont nem állnak rosszul.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.25. 20:02:50

@_benito: Nem ismerem behatóan a Sampdoriát, de az biztos, hogy a fenti hármas nélkül nem BL-ért küzdenének, hanem középcsapatként, középcsapatokkal torzsalkodnának egy EL helyért.

horas 2010.04.25. 20:03:58

@_benito: Palombo nem rossz játékos,de a lelkiismertes szürke eminenciások között ő is a szerényebb képességű vonalat képviseli.

Iustizmord 2010.04.25. 20:22:17

@horas: a lelkiismertes szürke eminenciások között ő is a szerényebb képességű vonalat képviseli.

KÖLTŐI, nemz.sport cikket írhatnál...

giacinto 2010.04.25. 20:39:54

Palombo Gattusonál mára kb 2 klasszissal jobb játékos lett, ennek eredményeként és hála Lippinek majd TV-n nézi Rino bohóckodásait nyáron.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.04.25. 20:47:06

@Hispan07: leirnad melyik 20 evben nem nyert az inter SEMMIT? ovodas dolog ez a(z alaptalan) beszologatas

_benito · www.nst.blog.hu 2010.04.25. 20:48:17

@horas: ez egészen egyszerűen nem igaz.

toerix_ (törölt) 2010.04.25. 20:54:50

Kikezdték Ranierit év elején. Fülöp szerint.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.25. 20:56:47

@Great Cornholio: basszus benéztem ez a Milan dicsősege, mi 10 évenként nyertünk bajnokságokat. :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.25. 21:07:24

Tudom, még sok idő vissza van, de ki kell mondanom, nagyon-nagyon meg leszek lepve, ha ebben a szezonban még valaha kikap a Roma. Akkor is meglehetősen, ha nem nyer. Komoly szezont futnak, nem tudok olyan eseményt elképzelni, ami miatt akár ma, akár bármikor ebben a bajnokságban kikapnának. Izzadhat az Inter rendesen és lehet az sem lesz elég.

toerix_ (törölt) 2010.04.25. 21:08:10

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: én még a Parma meccstől tartok kicsit, de a mai nagyon jó eddig, elég jól játszunk.

drosiii 2010.04.25. 21:19:37

*** KÖZHELYVADÁSZAT ***

Roma - Sampdoria találkozó:

"Óriási taktikai küzdelem folyik a pályán" = fingjuk nincs mihez kezdjenek a labdával.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.25. 21:20:00

Totti most már nagyon ritkán nyújt valóban értékelhetőt, de ha igen, akkor csak ámulok.

calciomax 2010.04.25. 21:22:12

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: igen úgy tünik belehajszolják egymást a sikerbe.(mármint jó értelemben)

calciomax 2010.04.25. 21:23:10

persze ma is kaphatnak egyet az utolsó percben...

Mr.AT 2010.04.25. 21:26:50

@dzolutan: A probléma az, hogy Iaqi ennyit tud, ez a max, Amauri meg egyszerűen qrvára nincs formában. Ha mindketten jó formában lennének, nem kérdés, melyikük a jobb játékos.

A mai két gólját is ha megnézed: az elsőnél kifejezetten rosszul vette át a labdát, és csak szerencsével tudta visszahúzni, a másodikat meg egész konkrétan rosszul találta el, isteni szerencse, hogy becsorgott róla. Ezzel együtt nyilván ne vegyük el tőle, hogy ma ő volt a man of the match.

Én amúgy Candrevával vagyok nagyon elégedett, minél többet nézem, annál inkább. Ambíciózus, szemtelen, és kifejezetten technikás.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.25. 21:27:05

Mondja már el nekem valaki, hogy Cassanót miért fütyülik a romanisták? Én nem feledném el soha az érdemeit. Azt érteném ha Zaurit kifütyülnék, mert a Lazio csapatkapitánya is volt, de őt meg nem.

dzolutan 2010.04.25. 21:41:07

@Mr.AT: Hihetetlen, hogy mindig megpróbálod/tudod magyarázni, hogy miért fos éppen és mégis jobb mindenkinél. Nem szeretném, hogy a következő szezonban bebizonyítsa, hogy tényleg fos, mert az azt jelentené, hogy a pályán van. Feladom.
Candrevával kapcsolatban egyetértek.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.04.25. 21:45:41

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Csúnyára sikeredett a válás, Cassano már kicsit kevésnek érezte a Romát, balhézott az edzővel a vezetőséggel a szurkolókkal, aztán távozott Madridba, jól rá is vaszott. Ettől függetlenül én szeretem Antoniot.

Más, eddig magabiztosan uraljuk a meccset, Totti végre közelít ahhoz a játékhoz, amit másfél évtized alatt megszoktunk tőle, a gólja is szép volt, meg akadt néhány tottis zsugája. Már eldönthettük volna meccset, remélem a második félidőben el is döntjük.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.25. 21:49:31

@popp: Ez oké, de én akkor sem feledném el azt a sokat amit adott a klubnak. Mindegy, csak furcsa, hogy ennyire fütyülik és szinte csak őt.

Mr.AT 2010.04.25. 21:54:42

@dzolutan: Magyarázza a halál. Iaqi egyszerűen kétballábas Amaurihoz képest - ma is majdnem elszerencsétlenkedte mindkét gólt. Neki ma szerencséje volt, a brazilnak meg már jó ideje nincs. Az hogy formán kívül van, nyilván vitán felül áll, ezen nincs mit magyarázni.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.25. 21:57:21

Derült égből. De tényleg, Cassano és Pazzini, már megint.

Mr.AT 2010.04.25. 22:04:16

@popp: Kivételesen nektek drukkolok a Samp miatt, jó lenne, ha nem járnék úgy, mint a Milannal.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.04.25. 22:07:37

@Mr.AT: Ekkora megtiszteltetésben még nem is volt részünk ;-)

dzolutan 2010.04.25. 22:11:21

@Mr.AT: Jaki ugyan mitől lenne formában? Amauri helyett beállt, nyert a juve, mind a 3 gólban benne volt. De mindegy is.

Matteo_B 2010.04.25. 22:12:08

Totti,Toni,Menez,Vucinic egyszerre a pályán.Valahogy muszáj lesz nyerni!

calciomax 2010.04.25. 22:19:39

ezt igy nem lehet kihúzni

Mr.AT 2010.04.25. 22:24:13

Ennek a Sampnak kb.olyan eredménysora lenne a BL-ben jövőre, mint idén a Debrecennek, pláne ha mi tényleg elhozzuk Pazzinit.

toerix_ (törölt) 2010.04.25. 22:29:30

nem hiszem el, az első félidőben basztuk el

bög 2010.04.25. 22:29:49

ez de rohadt durva
nyomorult roma nem ezt érdemelte nagyon nem

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.25. 22:29:54

@Mr.AT: Sokan lenézik őket, csak nem tudom miért. A mostani Fiorentina sem jelentene senkire veszélyt, aztán mi volt ősszel. Most meg vezetnek az Olimpicóban.

Mr.AT 2010.04.25. 22:31:24

Szeretném jegyzőkönyvbe vetetni, hogy Riise b*sszon meg egy taliga aprómajmot.

Slice 2010.04.25. 22:32:27

Már nem emlékszem pontosan kikkel beszélgettem itt egy fordulóval ezelőtt, hogy a Roma bajnok lesz és az Internek nincs esélye stbstb.
Na hát valami hasonlóra számítottam..Ez a Roma kevés még a bajnokság megnyeréséhez, egyértelmű volt, hogy nem tart ki végig a szerencse.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.25. 22:35:48

@Mr.AT: mennyi Roma drukker van itt. :)
Én meg gyáva vagyok ilyenkor tippmixelni.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.25. 22:37:37

Mexes viszont nagyon szimpatikus nekem, ahogy a Roma mellett áll. Pont poppal beszéltünk erről, hogy kik hogy állnak a csapataik mellett és minden tiszteletem az övé, hogy külföldiként, nem saját nevelésként is megkönnyezi ezt.

nils_h 2010.04.25. 22:37:59

most értem haza. Mi a faszt csinál a Roma????

Mr.AT 2010.04.25. 22:38:05

@Great Cornholio: Én nyilván nem a bajnoki címért drukkolok, de ez az ajándék 3 pont a Sampnak qrvára nem hiányzott.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.25. 22:39:25

@Mr.AT: De miért ajándék? Volt két komoly helyzetük, belőtték. Múlt héten a Milant verték. Most jobb volt, ennyi.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.04.25. 22:39:49

Szép sorozatunk volt, most már az Inter kezében a party. Nincs mit tenni, szorítani kell a Lazionak a jövőhéten.

Hozzáteszem ezen a meccsen nem érdemeltünk vereséget, sőt, de a Samp helyzetkihasználása százszázalékos volt és Storari is nagy napot fogott ki. Végtelenül szomorú vagyok!

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.25. 22:40:04

@Mr.AT: ja értem, a 4. hely. végülis az x is jó lett volna mind2nknek.

Poppot meg nemlátjuk itt v 3 napig. :)
Főleg, hogyha a jövő héten xelnek Parmaban.

calciomax 2010.04.25. 22:42:52

ehagyta őket a ki*szott szerencséjük.

Mr.AT 2010.04.25. 22:43:35

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Mert papírforma lett volna, hogy a Roma nyer, de legalábbis egy pontot biztosan szerez otthon a Samp ellen. Ezzel szerintem még maga Del Neri sem számolt.

A meccs képe alapján is ez a helyzet.

micz 2010.04.25. 22:43:52

@Great Cornholio: Hát igen. Az olló a 4. és a 6. hely között ismét 6 pontra nyílik.

Matteo_B 2010.04.25. 22:44:15

@nils_h: Első félidőben szépjátékkal uralták a meccset a Sampdoriának nem volt sok lehetősége.Félidő 1-0.Aztán a semmiből meg Riise helyezkedési hibájából 1-1 .Ezután még voltak Roma helyzetek,de már észrevehető volt a zavar.Majd 2-1.Ekkor már 4 csatár volt a Románál.Storari végig fantasztikusan védett,levette az aranyérmet a rómaiak nyakából...Első félidőben be kellett volna lőni a helyzeteket...

calciomax 2010.04.25. 22:44:36

most kell erősnek lennie ranierinek hogy összekapja őket a parma meccsre, mert tuti az inter se hozza minden meccsét

montipájton 2010.04.25. 22:45:54

A Lazio ellen meg mákkal nyert a Roma, ott nem érdemelte meg okvetlenül, amit egyszer ad a gép, máskor elveszi.

Mellesleg Riiséről korábban bizonygatták páran, hogy mekkora klasszis. Kérdezzék meg ma Ranierit.)))
Szegény öreg... Mondjuk most már egyikre se fogadnék nagy pénzben, rosseb se tudja, ki lesz a bajnok.

calcio_di_rigore 2010.04.25. 23:00:14

@Mr.AT: Amauri egész egyszerűen egy ügyetlen játékos, valószínűleg még csúcsformában is (hogy mi nála a csúcsforma, azt persze elég ritkán tudjuk meg). Ráadásul fele annyi alázat sincs benne, mint Iaquintában. Nem kérdés melyiket kell kivágni nyáron, mint a szart.

Mr.AT 2010.04.25. 23:03:22

Köszönhetően a Milannak és a Romának, innentől végképp qrva nehéz dolgunk lesz.

Jelenleg ugye ez a helyzet 3 fordulóval a vége előtt:

4. Sampdoria 60
5. Palermo 58
6. Juventus 54
7. Napoli 53

A múltkori okfejtésemet kicsit továbbgondolva: innentől nekünk kötelező mindhárom meccsünket hozni, beleértve a Catania és a Milan elleni idegenbelit is, mondanom se kell, egyik neccesebb, mint a másik. (Bár a Milan utóbbi hetekben mutatott formáját látva nem tudom, ők gyengébbek-e, vagy mi.)

Az egyetlen forgatókönyv, ahogy mi befuthatunk a 4. helyre, a következő:

36.forduló:
Sampdoria - Livorno X
Siena - Palermo 1
Chievo - Napoli X
Catania - Juventus 2

Forduló után Samp 62, Pal 58, Juve 57, Nap 54.

37. forduló:
Palermo - Sampdoria 1
Napoli - Atalanta 1
Juventus - Parma 1

Forduló után Samp 62, Pal 61, Juve 60, Nap 57.

38. forduló:
Sampdoria - Napoli X
Atalanta - Palermo X
Milan - Juventus 2

Forduló után Samp és Juve 63, Pal 62, Nap 58.

Egymás elleni eredményünk a Samppal: Torinóban 5:1 ide, Genovában 1:0 oda. A Samp gólkülönbsége jelenleg 45-40es (+5), nekünk 52-49es (+3). Ők a fenti három meccs alapján ezt csak negatív irányba módosíthatják (minimum -1), mi pedig ha mindhárom meccset megnyerjük, legalább +1es gólkülönbséget hozunk értelemszerűen mindegyiken, így +6 +3ra itt is jobbak kell legyünk.

Ez az egyetlen elképzelhető mód, amúgy Európa Ligázunk jövőre.

calciomax 2010.04.25. 23:06:22

A Juvénak legalább már nem kell számolgatnia csak hozni minden meccsét és reménykedni.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.25. 23:07:12

@Mr.AT: Ha a 36. fordulóban a Chievo - napoli nem x lesz akkor sem lehettek Bl résztvevők? :D

Lebowski Őtökisége 2010.04.25. 23:07:40

akkor most hadd térjek rá a BÍRÓZÁSRA:

3 kezezést nem fújt be bazzeg, és szerintem teljesen hülye volt végig. az első percben pont a sampnak adott meg olyan lest, ami nem is volt az, utána pedig 3szor kezeztek a védők... SEMMI?

calciomax 2010.04.25. 23:09:07

@Mr.AT: asszem a következő forduló után megint update-elhetsz, mert hogy a Samp a kiesett Livornóval x-eljen és hogy ez a vérmes Palermo kiszopjon Sienában....hát ne tegyél rá.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.04.25. 23:09:30

@Mr.AT: bocs, hogy belebaszok egy kötőtűt a lufidba, de én jobban aggódom az el-helyért, mint amennyire reménykedek a bl-ben.

a romát meg sajnálom.

Lebowski Őtökisége 2010.04.25. 23:10:53

Totti az első félidőben zseniális, volt, de ez a sunyi Del Neri a félidőben kitalálta, hogyan kell blokkolni Vucinicet és Menezt, onnantól kezdve pedig gyötrelem volt a játék. Baptista az elmúlt eddigi összes Samp elleni meccsén betalált, taddei helyett őt hoztam volna be, ha máshoz nem, ehhez ért. ha jól emlékszem múltkor duplázott is a samp ellen.

Mr.AT 2010.04.25. 23:14:52

@calcio_di_rigore: Miccoli középszerű. Aha. Lippivel 2003-2004 során dolgoztak együtt, akkor, amikor Lippi két bajnoki cím után végül 3. lett a Juvéval, egy összességében elég gyenge idény után (ezután érkezett Capello).

Lippi legfőbb kifogása az volt Miccoli ellen, hogy fizikálisan gyenge, hiába volt már akkor is feltűnően technikás, kreatív játékos. (Egy 168 centi magas játékosról van szó, mondhatni, ő volt az akkori Giovinco-nk.) Az akkori (6 évvel ezelőtti) önmagához képest viszont nem lehet nem észrevenni, mennyi izmot felszedett magára - Palermoban már nem is a szélen játszatják, hanem rendszeresen bent van a 16oson.

Technikát és kreativitást figyelembe véve egyértelműen az egyik legjobb jelenlegi olasz csatár.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.25. 23:17:18

@Mr.AT: Nem basztatásból, de nem gondolhatod komolyan, hogy meglesz a Juventusnak a negyedik hely. Egyszerűen nem tud így alakulni. Hogy a Siena megverje a Palermót, a Samp meg ne nyerjen a Livorno ellen, mindez egyszerre? No meg hogy a Samp-Napoli X legyen, egyúttal az Atalanta-Palermo is és nyerjen a Juve Milánóban? Ez egyszerűen idén nem lesz meg, nem lehet meg.

micz 2010.04.25. 23:17:52

@Mr.AT: A 36. ford. utáni táblázatban hiba van. Mármint számtani (Samp 61 pont). Persze akadhat még néhány sajna...

Mr.AT 2010.04.25. 23:18:40

@calciomax: Nyilván. Ezért írtam, hogy ez az egyetlen matematikai út. Valószínűnek qrvára nem valószínű - mondjuk ki: gyakorlatilag reménytelen.

@_benito: Miért aggódsz az EL-helyért, hombre? A 7. hely is EL-pozi, a 8. Genoa pedig 6 pontra van tőlünk, és játszik még a Milannal és megy Cataniába is. Valószínűtlen, hogy 3 meccsen több, mint 6 pontot hozzon rajtunk ezzel a sorsolással.

Mr.AT 2010.04.25. 23:20:02

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Nem gondolom komolyan, ezt le is írtam. De a remény hal meg utoljára, a szurkolók már csak ilyenek, you know.

Mr.AT 2010.04.25. 23:21:37

@micz: Ez jogos, azt elszámoltam.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.25. 23:23:56

@Mr.AT: Jól van, nem ekézni akartalak, én átérzem hogy milyen ha gyalázatosan teljesít saját magához képest egy csapat. Gondolom az erősítésre szánt összeg nem változik így sem, szóval van miből építkezni, ez reményteli.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.04.25. 23:24:16

@montipájton: Persze ha azt a bombáját nem üti ki Storarri óriási bravúrral, akkor most ő meccs hőse. Jó ha valaki megnéz két meccset és köpi a frankót, de nem lenne rossz végignézni a statisztikákat. Riise gyakorlatilag csere nélkül játszotta végig a szezont, az utóbbi hetekben védekezésben látszik is rajta a fáradtság.

Mr.AT 2010.04.25. 23:28:01

@calciomax: A Livorno innentől teljesen tét nélkül játszik, a játékosok meg nyilván szerződést akarnak maguknak jövőre máshol, szóval az ilyen tükörsimának tűnő meccseken a legkönnyebb pofára esni ám.

Kíváncsi leszek, mire megy a Samp úgy, hogy neki kell nyomnia, nem kényelmesen kontrázgatnia, a Livorno pedig a mai győzelmének az ízével a szájában kontrázgathat.
Nem olyan sima az, ahogy elsőre kinéz.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.04.25. 23:29:01

@Lebowski Őtökisége: Labda rábikázása kézre nem kezezés, totti könyöklése megint nem volt piros, sőt lap se, gólhelyzet indokolatlan megakadályozása. Szóval inkább ne bírózz.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.04.25. 23:30:02

@calciomax: Hagyjad már ezt a szerencsét, volt sok peches meccsünk is az idén. Jelzem még mindig nincs vége a bajnokságnak, botolhattok ti is, mondjuk egy barcelonai túra után.

ericcartmen 2010.04.25. 23:33:44

@popp: Ráadásul balbekként 5 gólnál jár, ebből 3 találat 2-1re megnyert meccsen született, tehát pontot érő volt. Valóban elfáradt kicsit, ez néha elöl is látszik. Azért a bombája beakadthatott volna.

calciomax 2010.04.25. 23:36:12

@popp: sőt szerintem fogunk is. A kérdés be tudja-e húzni a Roma a hátralávő 3 meccsét. 80pontal sztem bajnok lehet.

ericcartmen 2010.04.25. 23:37:12

@Great Cornholio: 11es volt, nem rábikázták, egy beadás akadt el a védő karján.
De tényleg nem érdemes birózni, szar biró volt, de nem ezen múlt.

ericcartmen 2010.04.25. 23:38:57

@calciomax: Én sajnos nem érzem az Interen, hogy bukna, a Barca meccs ellenére. Egyedül a Lazioban lehetne bizni, de az is elég sima lesz, innetől behúzzák mndhárom meccset.

calciomax 2010.04.25. 23:41:15

@ericcartmen: én a hazai chievo meccstől tartok. Sztem az Inter nem nyer Rómában de a Roma se Parmaban.

Lebowski Őtökisége 2010.04.25. 23:47:40

@Great Cornholio: Tottit valamelyik félhosszúhajú Dóriás lekönyökölte, pár perccel később pedig ugyanannál a srácnál törlesztett a Capitano. egyik sem volt lap, de sportszerű sem, ez így oké is.

a három kezezésből pedig a rábikázást még mondjuk annyira nem, de amikor vucinic ugrasztotta volna Tottit, és abba nemtomki belekezelt, na azt simán be kellett volna fújni.

Tény, hogy nem bírózni kéne, hanem egy nagy füstölgő kráterré bombázni azt a rohadt kaput, de a kéz az kéz, amit be kell fújni.

BruceWayne 2010.04.25. 23:52:39

pontegyenlőség esetén mi is dönt?

arkhimedesz 2010.04.25. 23:53:58

ennyit arról, hogy az Inter beáldozta a scudetto-t a BL-ért. Nem mondom, szép volt amit a Roma csinált, innentől megint csak a botlásban bízhatnak. Viszont szemünket vessük bátran a farkasokra, a kupában harapni fognak

ericcartmen 2010.04.26. 00:05:04

@Nerazzurri: Egymás elleni, ebben a Roma jobb. Szóval ma mindegy volt, hogy 1-1 vagy 1-2

toerix_ (törölt) 2010.04.26. 00:21:47

@ericcartmen: igen, tehát ha egyet ikszel az Inter, az már elég lehet. Én nem nagyon hiszek ebben sajnos.

BruceWayne 2010.04.26. 00:33:33

kösz az kár. jó lett volna ha elég az iksz is rómában

Piiii 2010.04.26. 01:37:05

ma Ranieri ismét bebizonyította, h tökösebb mint amilyennek korábban mindenki hitte, igazából tök mindegy volt h X vagy kikapunk, mert inter X-elés esetén van esélyünk újra elsőnek lenni és pontegyenlőség nekünk kedvez. a 24 meccses veretlenségi sorozat meg senkit nem érdekel, de fájó h igy lett vége. 4 csatárral álltunk fel és az uccsó 15-20 percre már csak 3 védővel, amikor Casettit lehozta. korábban nagyon adott a gép vacak játékkal is hoztuk a meccseket, ha a Samp meg 3 helyzetéból 2őt bevágott, kb közük nem volt a meccshez, de amit korábban adott a sors, azt ma elvette sajnos, ez van. a kezezésért be lehett volna fújni a 11est láttunk már ezért ilyet és 2-0al sima, de most már mindegy. innentől nagyon az internek áll a zászló. az viszont óriási respect Mexesnek h megkönnyezi a vereséget,ezért is óriási ez a csapat....

horas 2010.04.26. 07:45:58

Nagyon nagy volt az értetlenkedés,mikor írtam,hogy a Roma az Inter feletett aratot győzelme,elég szerencsésnek mondható volt.
Az élet reprodukálta önmagát,kb úgy verte meg a Sampdoria tegnap a Roma-t ahogy a Roma az Inter-t.

Kb kétszer jártak a kapunál mindekettőből gól lett, a Roma az első féidőben lefocizta a Samp-ot.
A gép megunta.

(Fúú Mexes-t megsajnáltam,nagyon.Egész jól viselték a Roma-sok a történeteket,azt hittem azért valami kakaskodásszerűség lesz.)

Ipa 2010.04.26. 08:59:42

Talán emlékeztek, hogy tavaly, hogy haverkodott Mourinho és Cassano, szerintem ezt a meccset beszélték meg előre :)
Forza Inter, még semmit se nyertünk!

vsztk9111 2010.04.26. 09:09:35

Azt szeretném kérdezni, hogy csak én láttam másik Palermo-Milan meccset, mint a közvetítő, aki őrült Milan-szurkerként bomba jó meccsről beszélt? Mert én azt láttam, hogy néhány öregúr különböző színű mezben a nagy meleg miatt megbeszélte, hogy bár a meccset le kell játszani a szabály szerint, de hogy nehogy valakit elvigyen a szíve, inkább csak egy helyben állva jobbra-balra tologatta a labdát. A futást szigorúan megtiltották. Még az egy félidőnyi futballt hozó MU-Spurs után is olyan volt ez meccs, mintha állóképet vetítettek volna. Botrányos! A másik botrányos hülyeség meg a másik csatornán ment, ahol a két Real közül a nagyobbik bemutatta, hogy miért róluk írta Hugo A nyomorultak-ot. Szar 7vége volt külföldi foci szempontjából.

ericcartmen 2010.04.26. 09:11:58

@horas: "kb úgy verte meg a Sampdoria tegnap a Roma-t ahogy a Roma az Inter-t."
Durván kék-fekete az a szemüveg.
Kb úgy verte meg tegnap a Samp a Romát, mint anno a Roma a Fiot.

Gabez 2010.04.26. 09:34:57

@Piiii: a csapategység nem az igazi, min balhézott össze Vucsinics és Perotta? Totti lökdöste el onnan az előbbit.
Tegnap nem volt szerencséje a Roma-nak, de eddig hányszor és hányszor volt...ettől függetlenül még nagyon nagy sanszuk van és sztem élni is fognak vele.

ericcartmen 2010.04.26. 09:48:47

@Gabez: Vucinic ellőtt egy labdát 18-20-ról (azt hiszem pont Perrotta szerezte előtte, és elég szar lövés is volt), ahelyett, hogy a beinduló Perrottát inditotta volna. Ő erre beszólt neki, Vucinic meg vissza. Szerencsére nem sok ilyen van mostanában, gondolom már szent a béke.

montipájton 2010.04.26. 11:20:08

@popp: Két meccset néztem volna meg...? "Köptem volna a frankót?"
Vicces vagy néha.

Amúgy meg az is lehet, a scudetto sorsa Barcelonában dől el. (Ez szép gondolat, magam sem tudom, hogy értem pontosan, de majd kitalálom.))) )

sporttárs 2010.04.26. 11:28:33

Hát baszki, ennyire lúzer nem lehet a Roma, ez volt az első reakcióm, amikor ma elolvastam az eredményt. (Tegnap este már fáradt voltam tévézni.)

fransancisco 2010.04.26. 12:04:03

de el vannak keseredve a Roma rajongók...
pedig várható volt egy ilyen meccs is, és teljes joggal lett vereség, az volt a sokkal meglepöbb, hogy a Roma a tabella tetején trónolt

Slice 2010.04.26. 12:24:49

Csak nekem van olyan érzésem, hogy az Inter nem tud annyira szar lenni, hogy ne legyen bajnok? Ha jól emlékszem tavaly év végén is bohóckodtak egy sort, idén inkább a BL miatt csúszott be több pontvesztés, de a Roma így sem tud mit kezdeni velük. Tegnap szerencsétlen volt a Roma kicsit, viszont nem egyszer volt már ez ellenkezőleg is. Valahogy nem érzem a Romában az átütőerőt, hogy az Intert letszítsák a trónról.

nmmmmm 2010.04.26. 12:44:55

A kiegyensúlyozottság jegyében szeretném artikulálni a Sampdoria-rajongók véleményét is.
Szóval: a Samp úgy verte meg a Rómát, ahogy idén a bajnokságban eddig az Intert, a Juvét, a Milant, a Fiorentinát és a Laziót; nem véletlenül. Hittel, önbizalommal, két kiváló (Cassano, Pazzini) két jó (Palombo, Storari) és másik hét-nyolc lelkes OLASZ játékossal. Nekünk, Samp-szurkolóknak ez az idény eddig csodálatos, én személy szerint örülnék a Roma bajnokságának is, mert sok barátom Roma-drukker, és nekik erre a boldogságra szükségük van, de az Interben is tetszik pl. a Moratti család és a szurkolók közti kapcsolat: a novemberi Inter-Roma 1-1-en volt szerencsém az Inter tábor közepén helyet foglalni, nem szurkoltam senkinek, de a Samp sapkámat le se szarták, folyamatosan éltették Morattit, aki ezerszer szimpatikusabb nekem, mint pl. Berlusconi.
Lehet, hogy nem a Samp a valaha volt leglátványosabban focizó olasz csapat, de Antonióért élünk-halunk, Pazzo nálunk növelte vagy 10 millóval az értékét, Delneri higgadt és okos motivátor, ennél többet ebből a keretből kihozni nehezen lehetne. És (bár ezt csak remélem, hiszen elfogulatlan nem vagyok) ellenfélként sem hiszem, hogy nagyon ellenszenvesek lennénk, Gastaldello, Guberti, Ziegler, Mannini, Poli, Lucchini nem alattomosak, az ellenfelet tisztelve, nem hőzöngve és szinészkedve játszunk. Cassano persze kivétel, de őt külön kell kezelni, és elvárjuk, hogy mindenki így szeresse...

nmmmmm 2010.04.26. 13:43:52

@_benito: kösz, miatovként is (ha nem jöttél volna rá, csak én ezzel az indapassal már nem boldogulok...)

_benito · www.nst.blog.hu 2010.04.26. 13:50:19

@nmmmmm: erősen valószínűsítettem, különösen amiatt, hogy kevesen "artikulálnak véleményt a kiegyensúlyozottság jegyében"

a samp mellett meg aztán különösen. :)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.04.26. 14:01:02

www.youtube.com/watch?v=RihGqhtFJpU

Tekerni kellene 1,52-ig, és újra felfedezni Belluccit, ezúttal Claudiót! :))

Aztán 3,25-öt ajánlom, amikor Maxi Lopez rivaldósdit játszik.

Klárensz 2010.04.26. 14:16:44

@mbemba: Bellucci gólja nem semmi. Maxi Lopezé is durva, ez nem az a Maxi Lopez, aki kb öt éve megfordított egy Barca-Chelsea meccset?

Mr.AT 2010.04.26. 14:31:57

@mbemba: Maxi Lopez gólja nagyon kemény, konkrétan.

@_benito: Innen meg várnék egy választ a kb. 20al fentebb írt kommentemre - miért félted az EL-helyet?

horas 2010.04.26. 14:57:57

@_benito: Palombo ez a mélységi irányító/védekező középpályás szerű forma.
Sem technikailag sem játékintelligenciában és védő munkában sem mondanám átlagosnál jobbnak.
Ezekből mindegyikben jó valamennyire,képes egy jó átlagot hozni,de én úgy érzem,hogy ő egy komolyabb csapatból úgy igazán nem lenne képes kiszorítani senkit.

ericcartmen 2010.04.26. 15:29:20

@horas: A Samp tegnap helyzetek alapján nem érdemelt egy pontot sem, ahogy a Roma sem a Fio ellen, alárendelt szerepben játszott a meccs nagyobb részében mindkettő.
Viszont az Inter ellen egy pontot simán érdemelt a Roma. Ez nálam nem fedi a kb fogalmát.

horas 2010.04.26. 17:40:06

@nmmmmm: Del Neri nálam egy fajankó.
Azt nem vágta le,hogy 10 labdával 8-al Vucinic-et keresték főleg úgy,hogy minium 2-3 másodperces útja volt a labdának és még így is rendre letudta venni,igazított rajta és még mindig sehol nem volt egy Samp védő se....az,hogy a második félidőben még volt miről beszélni arról Del Neri sokat nem tehet,sokkal inkább a Roma.Második félidőben viszont bejöttek a cseréi az első egy erősen talált jellegű gól,míg a második egy tipik kontra akció volt.A bajnokság legjobb balbekkjévé avanzsálodó Riise tanári közmremüködésével.

giacinto 2010.04.26. 18:09:39

igazán nem akarok kötözködni de az élet nagyszerű forgatókönyv iró, bár még mindig nem az igazi. :)

A Roma annak a ténynek köszönheti, hogy itt áll, hogy nem egy, nem 2 meccset nyert meg úgy, hogy nem igazán volt jobb az ellenfelénél (alsóhangon) Erre most éppen ilyen módon kapnak ki, szakad meg a veretlenség, bukják a vezető helyet és mindjárt megy a sírás.

horas 2010.04.26. 18:35:36

"Nem szeretek vitát szítani, de a játékvezető elégtelen teljesítményt nyújtott. Nem tetszett, amit művelt. Ezen a szinten felkészültebb emberekre van szükség" – mondta Rosella Sensi.

Tipikus nő,szászadszorra sem érti meg,fogja fel a les-szabály lényegét...:)

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.04.26. 18:48:47

@horas: mondjuk a pontos szabalyt a szurkolok 80%-a sem ismeri (a legtobben pl. beleszonek, hogy "...utolso vedojatekos..." )

ugyanez a homaly van a sargak, pirosak, buntetok, buntetoteruleten elkovetett szabalytalansagok ugyeben, aztan meccs utan megy itt az adok-kapok

mas. ki mennyiben fogad, hogy szerdan olasz jatekos is betalal barcsellonaban? :)

Slice 2010.04.26. 19:14:18

@Pályaelhagyó autóversenyző: A csupaszív Balotellire célzol netán?:)

nmmmmm 2010.04.26. 19:42:49

@horas: Delneri azzal tett a legtöbbet, hogy higgadt maradt, és ez a csapatra is átsugárzott. Kb. mint Louis van Gaal Manchesterben: hiába vezet simán és jobb az ellenfél, nyugi van, játsszuk csak azt, amit kitaláltunk, legfeljebb nem sikerül. Ettől persze nálad még lehet Delneri fajankó; én sem kedvelem különösebben van Gaalt, és nem ezt a típust képzelem a lányom jövendőbelijének, de az általam valaha látott legjobb csapat az ő 95-ös Ajaxa volt, és a Bayern (ami szintén nem a szívem csücske) vele mégiscsak ott van, ahol utoljára 2001-ben. És ez a fajankóságtól teljesen független, nem érdemes ezeket összekeverni. Riise persze, hogy hibázott, nehezen rúgtunk volna két gólt, ha a Roma mindegyik játékosa tökéletesen játszott volna. Egyébként Delneri és Cassano karrierjében sok a hasonlóság: néhány kiemelkedő szezon (Chievo, illetve Bari és Roma) után nagynak bizonyul egy másik kabát (Porto, Roma ill. Real Madrid) hogy aztán a helyükre kerüljenek, szerencsére nálunk, Genovában.

horas 2010.04.26. 20:01:09

@nmmmmm: Van Gaal mindig is jó edző volt,igazából a Barca-nál vágta el magát,annak idején kisebb számüzetés és szép lassú következetes munkával csinált egy nagyon kerek AZ csapatot,bajnoki cím miegyéb.
A Bayern eddigi BL-szezonja részben rajta is múlott,részben meg köze nem volt hozzá,Klose gólja és Rafael kiállítása egy-egy utolsó utáni esélyt jelentett,ha ezek közül csak az egyik nincs most mindenki arról beszél,hogy miért engedte el Lucio-t,mennyi gólt kapnak így meg úgy mit akar ezzel a sok fiatallal.
Bízom egy hasonló fordulatban ahol azért a mérleg nyelve kicsit mozog majd vissza fele is,mint ahogy a Roma-nál is,de tudjuk,hogy a németekre sok minden nem vonatkozik és hoszú évek után újra egy olyasmi csapata van a bajoroknak akikre ez hatványozottan az igaz.
Aztán lehet,hogy kiesnek holnap és végleges nyomaték kerül a az idei BL-csetlés-botlásra.

horas 2010.04.26. 20:07:26

@nmmmmm: Cassano-hoz meg annyit,hogy Capello nem véletlenül vitte magával,ott inkább az volt a gond,hogy Capello-nak ezer fele kellett figyelni nagyon labilis szeszélyes volt az a Real vagy nem maradt energiája Cassano regulázásra,vagy a rengeteg gond közepette egyszerűen lemondott róla,nekem van egy ilyen érzésem.
Ha Roma-nál elvoltak miért ne lettek volna el a Real-nál?
Nekem legalább is van egy ilyesmi zuhanyhíradós feelingje a sztorinak.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.26. 21:18:01

Szerencsére kikerült a keretből Balo, én nem hiszem hogy fog egyhamar játszani. Legyen igazam.

Boodler 2010.04.26. 21:43:13

Lehet tudni valamit Maiconról és Sneijderről, lesznek a Barca ellen?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.26. 21:52:53

@Boodler: Maicont hétvégén már a kezdőbe jelölte a Gazzetta, Sneijdert még ott se, úgy néz ki előbbi valószínűleg nem játszhat Barcelonában, utóbbi szinte teljesen biztosan nem.

calciomax 2010.04.26. 21:59:42

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Maicon miert ne jatszana mar hetvegen is jatekra kesz volt.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.26. 22:02:31

@calciomax: Hétvégén úgy tudom nem játszott, akkor megtévesztettek más hírek. Sneijder játéka viszont nagyon kétséges.

calciomax 2010.04.26. 23:04:45

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Sneijder sztem el sem utazik Barcelonaba. Pandevnek elete meccset kell jatszania akkor meglehet, ja es egz nagy adag mazli is kell!

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.04.26. 23:12:18

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: moratti legfrisebb interjujaban az szerepel, hogy van arra egy kis esely, hogy mario a csapat utan utazik, de joval valoszinubb, hogy csak a barca meccs utan ulnek le beszelgetni a jovorol. (a tobbi jatekos nyilatkozata is egyre megengedobb, pl. muntarie)

sztem hiba nem elvinni, az egyetlen ember, aki beallva lendithet a jatekunkon. ez nem az ovoda, durcazzon mindenki a szezon utan, ha nagy sz@rban vagyunk a 80-ik percben, en bevinnem.

ez megis a klub legfontosabb idoszaka az elmult 10 evben...

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.04.26. 23:28:18

@Pályaelhagyó autóversenyző: ettol fuggetlenul megertek mindenkit, aki a francba kivanja mariot, de nekem iden fontosabb a bl szereples barminel

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.27. 00:09:18

@Pályaelhagyó autóversenyző: Ez oké, de mi rá a biztosíték hogy nem úgy fog játszani Barcelonában arra a 10 percre, mint legutóbb? Én nem kockáztatnám meg a játékát, pláne nem egy ilyen fontos meccsen. No meg akárhogy is játszik, egyszerűen vannak olyan cselekedetek, amiket nagyon komoly büntetések kellenek hogy kövessenek. Hihetetlen mit meg nem enged magának pályán és pályán kívül.
Kíváncsi vagyok hogy a Lazio ellen játszhat-e, remélem nem. Mindig az a legszomorúbb és egyben legdühítőbb, ha egy ember úgy zúz szét maga körül mindent, hogy az értékei sokkal többre predesztinálnák.

touristique 2010.04.27. 00:16:41

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Igazából az, hogy Balotellin kívül Quaresma és Arnautovic állhatnának be, mindent megmagyaráz.

Iustizmord 2010.04.27. 00:28:24

bárha későn, deméltán: a ilan mit? miért? s mért nem máshogy? érdemel mit? ooooooaaarghhhhghghgh

szal már nem esélyes lósarra sem. úg értem eg y melltfővel usw. mélytorok.

és sok :o(

és grat az internek és :o( a romanak.

slyagency 2010.04.27. 01:30:35

Ranieri eredményei, mint a haja... EZÜST! INTER MERDA!

G_P_T 2010.04.27. 08:27:03

@calciomax: Legfrissebb hírek szerint Sneijdernek kb 60% esélye van, hogy játszik.

unica 2010.04.27. 09:44:36

@horas: A tiéd pedig egy tipikus, korlátolt hímsoviniszta hozzászólás volt. Szmájlival és anélkül is.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.04.27. 09:59:08

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: nalam a baj azt jelenti, hogy golt kell lonunk. egy hete egy mar megnyert meccsre allt be az ifju eszkombajn, hogy tartogassa a labdat, le is csesztek, amikor kapura lott (pedig onnan el lehetett vallalni)

barcelonaban nem a sajat szurkoloi fogjak elkuldeni az elso perctol a joedesbe, es nem fog megsertodni. mert azert azt latni kell, hogy amit mult kedden muvelt, az szintiszta sertodottseg volt, nem pedig a szokasos mario flegmasag.

daneeka 2010.04.27. 13:25:46

@Pályaelhagyó autóversenyző: "ez megis a klub legfontosabb idoszaka az elmult 10 evben... "
Van az 50 is. :)

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.04.27. 15:45:40

@daneeka: hat szerintem az uefa dontos, majd egy evvel kesobb azt meg is nyero ronaldo-djorkaeff-zamorano femjelezte banda koranak egyik legjobbja volt. (azt meg most hagyjuk, hogy hogyan nem lettek bajnokok)

erdemes oket neha-neha visszanezni...
süti beállítások módosítása