Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

A csillagok azt mondják, hogy...

2009.08.08. 12:00 donnelly

Ugye mindenki látott már földet megérintő, keresztetet vető cserejátékost? Nos, a labdarúgók életét ugyanúgy, ha nem jobban, befolyásolják az égi tényezők, mint az átlagemberét, például dagálykor újra kell értelmezni a strandfoci filozófiáját, napfogyatkozáskor előre fel kell kapcsolni a reflektorokat, mert nem fogunk látni semmit, és a menstruációs ciklus okozta problémákról sem feledkezhetünk meg. Emellett persze, ahogyan őseink az analóg mágia rítusaival, a mai játékosok is mindent megtesznek azért, hogy az egyéb tényezőket is befolyásolják, vagyis kinek ne érne meg egy gyors imát, hogy a labda ne kifele pattanjon a szerencsétlen akácról? Mi révületbe estünk és felnéztünk az égre, nektek pedig eláruljuk hogy kinek mire kell figyelnie ezen a hétvégén, úgyhogy ha megérintettétek/felszippantottátok az oldalvonalat, katt továbbra!

A kosok mindig cselekszenek mielőtt gondolkodnának, például visszaesve ittasvezetnek Skóciában és ezért el kell hagyniuk az országot, vagy a Bayernbe igazolnak. Nem tudjuk eldönteni melyik a rosszabb, de nekik nem is próbálunk meg tanácsot adni.

A bikák, ha kettőt vágnak, irtózatos módon megnő (addig sem kis méretű) arcuk, ezért ettől ajánlatos tartózkodniuk. Jellemfejlődésük céljából az lenne a legjobb, ha a fejjel való becsúszást gyakorolnák a hétvégén.

Az ikrek szülött most bebizonyíthatja, hogy nem hülye és komolyan gondolja, amit csinál. A többiek persze úgyis szkeptikusak maradnak, de hát az ikrek már régóta tudja, hogy mindenki hülye, csak ő helikopter.

A rákok nagyon jók az ágyban számára kinéz egy új kihívás, amely meghatározó lesz karrierjük során. Ha most résen lesznek és odateszik magukat, akkor még csodás dolgok jöhetnek.

Az oroszlán mindent és mindenkit szétolt, ha nem minden olyan, amilyennek ő szeretné (ha olyan, akkor is), ezért a hétvégén ne is nagyon kerüljünk az útjába.

A Mars fényszögei a Jupiterrel és a Szaturnusszal igen feszült időszakot jeleznek, így a temperamentumos személyiséggel megvert (vagyis az átlagosnál szararcúbb) szűzek könnyen kiverhetik a biztosítékot a sporiknál.

A mérlegek számára minden annyira gyorsan történt, hogy leesett az álluk. Ez az állapot a hétvégén sem fog változni.

A skorpióknak most kell felelniük a tavaly elkövetett bűnökért, és ügyelniük kell a kapitányi szalag felvételére, mert könnyen tricepsz-szakadást szenvedhetnek.

A nyilas, hogyha nem figyel, bemelegítésnél meghúzodik. Ezt elkerülendő, ajánljuk egyrészt az alapos és lassú combkörzést, a sok nyújtást, azonban ez vajmi keveset ér az univerzumot irányító erőkkel szemben. Annál inkább, ha öltözéskor követi a jobb spícsontvédő - jobb sportszár - jobb cipő - bal sípcsontvédő - bal sportszár - bal cipő mintát.

A bakok gyakorlatilag észrevehetetlenek, így nem veszik elő őket a kudarc miatt, de nem is nagyon dícsérik meg, ha esetleg kiérdemelnék. Most azonban a Mars sorsbolygókhoz viszonyított pozíciója miatt minden megváltozhat, még ha Twentéig is kell menni ezért.

A vízöntők az 55. percben lyukat rúgnak, a hatvanötödikben pedig sárga lapot kapnak reklamálásért. Ne is próbáljanak meg tenni ellene, csak rosszabb lesz.

A halak általában a háttérből irányítja a dolgokat (a Bundesligát), az ő kezében futnak össze a szálak, de nem ő a kirakatember, nem ő aratja le a babérokat. Jó teljesítménye nélkülözhetetlen a csapat sikeréhez, és nem lesz ez máshogy most sem.

 

Egy számot pedig nem sajnálunk (többek között) pötétől sem.

15 komment

Címkék: d több mint foci csillagok

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr861296217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spangol 2009.08.08. 12:30:56

ez nem lett valami zsokés. a house az rendben volt, de mondom, ez most maki. csomószor nem is tudom kire vonatkozik, meg nem is túl frappáns. tricepszszakadt skorpió? wtf

Szamárka 2009.08.08. 12:33:51

tricepszszakadt skorpió ~ Kérdés, Smith csapatkapitányként képes lesz-e vezetni a Newcastlet a Championshipben? Ha nem, jön a karszalag "alatti" tircepszszakadás (ha jól látom)

spangol 2009.08.08. 12:52:18

@Szamárka: na bammeg. amúgy még így sem értem rendesen, de ne menjünk bele, pláne vízöntőre meg ancelotti helikopterre még rá sem kérdeztem :)

Idegenül mozgok ezen a poszton, az biztos.

szeme közé, laposan! 2009.08.08. 12:54:43

@donnelly: Mi a helyzet a skót bajnoksággal? A tavalyival, persze.:):)

donnelly · http://nst.blog.hu 2009.08.08. 13:47:45

@szeme közé, laposan!: Jaja, lesz még olyan is napokon belül, ne aggódj!:)

I am a jedi like my father before me 2009.08.08. 13:55:46

És olyan, h fociról írtok, olyan már sohasenem lesz? :((

donnelly · http://nst.blog.hu 2009.08.08. 14:06:45

@I am a jedi like my father before me: Ha jól megnézed, ez mind foci, és mind aktuális.

I am a jedi like my father before me 2009.08.08. 14:11:02

@donnelly: ne máááááár. ez egy ilyen viccesféle bulvárizé-mizé-light. egy skótosnak ezt éreznie kellene :) de hogy nem foci, az halálcsillagbiztos.

donnelly · http://nst.blog.hu 2009.08.08. 14:18:28

@I am a jedi like my father before me: Minden bizonnyal elcsábított a sötét oldal, mert az könnyebben járható...

Zolte 2009.08.08. 17:06:11

Köcsögválogatottak nem lesznek? Már nagyon várom. Jah, Pötének üzenem, hogy tetszett még tavaly év végén az outsider-szuperválogatott és a top4 "ballábatjobbaakasztáni" nemzeti tizenegye is. Tudom, hogy nagy munka ezeket összedobni, de én köcsög vagyok, és azt mondom, hogy én meg imádom olvasni, szal dolgozzatok már légyszi. :D azért jobb lesz ezeket még a rajt eléőtt elkezdeni ,mert a drága magyar televíziókat üzemeltető balfaszok szépen felosztották a közvetítési jogokat, így a kényelmes TV-nézegetés helyett rákapott a magyar focinéző a streamre, ami azért macerásabb meg időrablóbb. Szerintem... :gumikacsa:

Szamárka 2009.08.08. 20:33:01

@Szamárka: OFF: Smith kegyetlen jól tolta a WBA-Newcastlen. Egyelőre marad a tricepsz :P

Zolte 2009.08.08. 21:57:34

Egyébként magyar focistákkal/edzőkkel/MLSZ-esekkel/szertárosokkal stb. még viccesebb lenne szerintem. Lehet, hogy még be is jönne a jóslat. :D

sundin 2009.08.08. 22:52:52

... Dani Jarque! :(
süti beállítások módosítása