Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Serie A, 32. forduló

2008.04.04. 12:00 _benito

A hétvégi beharangozót kezdjük mindjárt néhány olyan hírrel, mely az elmúlt héten izgalomban tartotta az olasz futball holdudvarát. Donadonit megkereste a Torino, és mivel Lippi válogatotthoz történő visszatérésének pletykája makacsul tartja magát, a jelenlegi kapitány sem zárkózott el. Mourinho már szinte biztos, hogy Olaszországba jön, sőt, állítólag nem üres kézzel, bal hóna alatt Drogbát szorongatja majd, a jobb kezében pedig Frank Lampard lesz, amikor belép első milánói edzésére. Még nem tudjuk, melyik csapatét vezényli majd, de Berlusconi kijelentette, hogy Mourinho, Lippi és Spalletti helyett marad Ancelotti, sőt, hazahozza Shevát, jön mellé Zambrotta, talán Vargas és egy kapus, aki lehet Frey és Amelia is, így újra nagy csapat lesznek. Néhány játékosos gyorshír: a Diegóért sorakozók közül a bátyó szerint a Juve áll a legjobban, és ugyanez elmondható Flaminiről is, akiért egyébként a Milan is harcba szállt. Hamsikot mindenki akarja, de lehet, hogy senkié nem lesz (az Interben tudnánk leginkább elképzelni), de Moratti közben azt is kijelentette, hogy el tudná képzelni, hogy Ronaldinho náluk játsszon, főleg, ha Crespo valóban távozik. Végül egy Juvés rossz hír: Amauri szinte biztosan érkezik, csak nagy ára lesz: Giovinco és/vagy De Ceglie.
És akkor hajtás után 32. forduló.

Atalanta – Inter 1-1
A forduló csemegéje a Nerazzuri-rangadó lesz, melyen a Milan elleni idegenbeli győzelem lendületétől hajtott Orobici fogadja az elmúlt hetekben göthös, tetvek által kínzott oroszlánra emlékeztető Intert, mely ráadásul hűséges szurkolóira is csak a képernyők előtt számíthat, lévén biztonsági okokból a szövetség megtiltotta, hogy a tifosik átutazzák a két város közötti 50 kilométert.
Az Atalanta szép sormintája két héttel ezelőtt borult fel, addig ugyanis tartották magukat az idegenben kikapunk, otthon nyerünk kötéshez, ám aztán a Catania elleni otthoni döntetlen után első dühükben leverték a Milant a San Siróban, így igazából visszahozták az elvesztett pontokat – tehát ismét nyerniük kellene otthon! Az ellenfél azonban most nem akárki, ráadásul pont az egyik kezdő középső védője sárgult ki a Bergamaschinak, így az egyébként már két gólnál járó Carozzeri helyén Pellegrino kezd majd, az egész szezonban látott 4-4-1-1 csúcsán pedig a Milan ellen parádézó Doni-Floccari kettőst láthatjuk majd. A két játékos már 18-szor vette be az ellenfelek kapuját, ebből Doni egymaga 11-et vállalt, viszont ha hátrányba kerülnek, általában 3-4-1-2-re állnak át, ilyenkor pedig jönnek a sokgólos meccsek (érdemes megnézni, hány 2-2-jük van például!). Talán ennek is köszönhető, hogy elég sok gólt lőnek (46, ezzel negyedikek!), viszont kapnak is mellé gazdagon, hiszen a gólkülönbségük a fenti remek számadat ellenére is csak +2 (a 44 kapott gól a mezőny hátsó felébe helyezi őket, bár a legtöbbet pont egy közvetlen vetélytárs, a Palermo kapta – 49-et).
Az Internél két nagy kérdőjel redőzi Mancio homlokát: játékra kész állapotba tudják-e hozni Cambissót és Chivut? A két játékosra kulcsszerep hárul, az argentin hiánya még csak hagyján, hiszen a Vieira-Zanetti-Maniche hármas kielégítő megoldást nyújt a helyettesítésére, viszont a román nagyon kell, de nem ám balra, hanem középre! A múlt héten látott Floccari ugyanis az ehhez már hozzászokó Materazziból simán bohócot csinál, és mivel Burdisso becsülete kitelni látszik, vagy Rivas kezd majd középen – ami szintén kockázati faktornak minősíthető – vagy felépül Chivu és ő lesz a másik belső Matrix mellett. Ibrahimovics utazik ugyan, de csak akkor kerül bevetésre, ha nagyon szorul a kapca, így a formaszerűségbe lendülő Crespo párjaként Suazót tippeljük, hacsak Mancini nem bízik továbbra is vakon Cruzban, aki egy ideje már nem sokat csinál. Hogy az ügydöntő passzokért a Jimenez, Sztankovics, Figo hármasból ki lesz a felelős, azt csak megtippelni tudnánk, maradjunk annyiban, hogy szerintünk egyértelműen a chilei van a legjobb formában.
A két csapat Bergamóban eddig 47-szer találkozott, 11 hazai siker mellett 20 vendéggyőzelem született és természetesen a gólkülönbség is a milánóiak fölényét mutatja (49-78). Tavaly ugyanitt 1-1-re végeztek a csapatok, az ősszel Milánóban pedig Suazo és Cruz gyors góljaira Floccari válaszolt szintén az első félidőben, így alakult ki a 2-1-es hazai győzelem.
Az Atalantának igazából már nem nagyon van miért küzdenie, negyven pontjukkal pont olyan távol vannak a kieséstől, mint az UEFA-kupás helyektől. Egy jól elkapott hajrával még egyet előreléphetnek a mostani 9. helyről, ugyanakkor egy lelazázott végjáték akár egészen közel sodorhatja őket a szomorú csapatok zónájához.
Ezzel szemben az Internek nagyon kell figyelnie, mert ugyan a Roma hullára szétfacsart állapotban van, de a jelek szerint már csak egy európai meccset kell teljesíteniük nekik is, a négy pont pedig minden, csak nem megnyugtató. Ráadásul a farkasok várhatóan leverik otthon a Genoát, ha pedig a Nerazzuri pontokat hagy a Stadio Atleti Azzuri d’Italiában, akár lőtávolságon belülre is kúszhat az üldöző.

Roma – Genoa 1-0
Visszatér eltiltásából Perrotta, viszont Juan, Totti és Aquilani sérültek, ezért némileg felforgatott összeállításban játszik majd a Roma. Azon sem lennénk meglepve, ha Mancini helyén Vucinic kezdene, előttük pedig Esposito kapna lehetőséget. A vendégeknél szép az élet, minden megkaptak a szezontól, amit akarhattak, sőt, ha minden jól megy, egy gólkirályuk is lesz (napokig…)

Milan – Cagliari 2-1
Bár minden amellett szól, hogy a szardíniaiak megszerzik történelmük első győzelmét a Milan otthonában, mi töretlenül bízunk a Seedorf hiányában 4-3-1-2-vel pályára lépő Rossoneriben. Visszatér ugyanis Kaká, és reményeink szerint a tinipáros kezd elöl, nem az árát felverni hasztalan próbáló Gilardino. Ha összejön a pont a Cagliarinak, felteszünk egy nagyobb összeget a bennmaradásukra!

Palermo – Juventus 1-2
Ha Zanettit összedrótozzák a meccsre, akkor a szezon során talán először a papíron legerősebbnek vélt Juve fut ki a Barbera gyepére. Amauri, a Palermo egyetlen gólszerzője, talán nem fogja annyira csipkedni magát jövendő csapata ellen (vagy éppen azért fogja?!), és bár Colantuono nagy kedvencünk, most mégis kénytelenek vagyunk visszatérése utáni második vereségét is előrevetíteni. Egyébként pont az őszi torinói 0-5 után vágták ki szegényt…

Fiorentina – Reggina 3-1
A csalódást keltő UEFA-meccs után máris az utolsó szalmaszálak egyikébe kapaszkodó Reggina vizitál a Franchiban. A Fiorentinából csak Semioli fog hiányozni, így várhatóan a Santana – Pazzini, Mutu trident fogja a tőrt a vendégek szívébe döfni. Lassan lehet készíteni a zsepiket…

Siena – Udinese 2-2
Bianconeri derbi következik, melyen a megbokrosodott vendégek már a Bl-ért hajtanak, a hazaiak pedig még mindig nem érzik magukat teljesen biztonságban, ezért mindent megtesznek, hogy megnehezítsék a remek támadókkal érkező vendégek dolgát. X2 ez, de inkább előbbi.

Sampdoria – Livorno 2-0
Na, ki van itt? És vajon sikeres volt az agyátültetés? Meglátjuk, az viszont biztos, hogy legjobbjának hiányát remekül viselte a csapat, a Samp ugyanis már a Milannal kekeckedik, és semmi nem menti meg egy idei európai kalandtól. A Livorno megmenekülhet, hiszen nagy nehezen kirakták a csapatból Tristánt, de most kikapnak.

Torino – Empoli 2-0
Az utolsó helyen álló, legutóbbi öt meccsén mindössze egy pontot szerző vendégek pechjükre pont nem egy unatkozó középcsapathoz látogatnak, hanem a bennmaradásában még mindig nem biztos Torinóhoz. Lesz is nemulass, ezzel pedig az Empolinak már a többiekben is bíznia kell, ha akar még valamit egyáltalán.

Parma – Lazio 2-1
Bátor tipp, de így lesz, hiszen a Parmának rettenetesen kell a győzelem, a Lazio pedig mindent leszar, kivéve a két hét múlva esedékes kupa elődöntőt. A négy 29 ponttal álló csapat közül a Gialloblu áll a legjobban (eggyel kevesebbet játszva is), és bár Lucarelli eltiltott, nem gondolnánk, hogy a végén Cuperék zúgnának ki, ehhez pedig a Lazio-féléket, három csatár ide, visszatérő kulcsember oda,  be kell darálni.

Catania – Napoli 1-0
Baldini ment, Zenga jött, az elefántok pedig a fent említett 29-pontos kvartett tagjaként igencsak kellemetlen helyzetben vannak. A Napoli ráadásul jó formában van, mégis, úgy érezzük, azé lesz a győzelem, aki jobban akarja majd – ez pedig muszáj, hogy a Catania legyen, hiszen nekik az életük a tét!

Elkezdtük összesíteni a múlt héten szép számmal beérkezett tippeket, aztán amikor háromszáz munkaóra után is csak a felénél tartottunk, feladtuk. De nem elkeseredni, már készül a megfelelő megoldás, amivel nektek is és nekünk is sokkal könnyebb lesz az élet. Klikk, katt és jónapot.

És jó hétvégét!

87 komment

Címkék: olasz üveggömb serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr51410841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Count Adyn 2008.04.04. 12:31:30

Igen, akartam is irni hogy kéne valami progi mert megőszültök mire átnézitek, és ront az összképen ha a kommentek 3/4 e egy tippmix oszlop:D

paráznabillegető 2008.04.04. 13:18:25

Atalanta – Inter 0-2
Roma – Genoa 2-0
Milan – Cagliari 2-0
Palermo – Juventus 1-3
Fiorentina – Reggina 3-0
Siena – Udinese 0-2
Sampdoria – Livorno 2-1
Torino – Empoli 2-0
Parma – Lazio 2-2
Catania – Napoli 0-0

izzadjatok csak! :D

drdugo 2008.04.04. 13:20:13

Megint győzne a Torino? Most verték a Cataniát 2-1-re. Kétszer egymás után nem szokásuk nyerni. Majd egy hónap múlva talán újra.... :D Addig négy döntetlen, egy vereség:D

atalanta-inter 1-3
roma-genoa 2-1
milan-cagliari 2-1
palermo-juve 2-2
fio-reggina 2-0
siena-udinese 2-3
samp-livorno 3-0
torino-empoli 1-1
parma-lazio 2-2
catania-napoli 1-1

Quentin Montargis-ból 2008.04.04. 13:34:02

A papíron legerősebb Juventus Andradeval együtt lenne értendő. Szerintem.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.04.04. 13:36:55

azt élő ember nem tudhatja, quentin
én már pl el is felejtettem, hogy a juve játékosa. :)

még egy tippet meglátok, ugrik a ban, úgy éljek! :)

Gabez 2008.04.04. 13:44:02

Azt nem írtad, hogy nem szabad, szal:
itt van még egy TIPP! ;)

Az Inter most fog elindulni felfelé, az Atalanta lesz az első áldozat.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.04.04. 14:01:55

de már ennél feljebb hova, gabez? ;)

Gabez 2008.04.04. 14:05:22

Már ami a játék minőségét illeti...igaz, itt is felmerül egy gondolat, mégpedig hogy innen már csak felfelé van út... :) de azért a lazio ellen az első félidőben jól nyomták, szünetben meg tésztát ettek biztos.

kidrock 2008.04.04. 14:09:14

Én Hamsíkot inkább a Juvéba várom,sztem tökéletes Nedved-utód.

kroos 2008.04.04. 14:16:42

csak egy tippem van
atalanta-inter 6:3
Doni6 ill Ibra 3 mind 11-esböl.

jasszgeri 2008.04.04. 14:20:30

"nem az árát felverni hasztalan próbáló Gilardino."

jajj ez nagyon frusztráló. cserélj ki 2 szót légy szíves.

Paul Newman Jr. 2008.04.04. 14:24:33

Ez a Diego&Flamini kombo mocskos jó lenne középre, Camo rendben van a jobb oldalon, már csak az amúgy is olcsón beszerezhető Riise kellene balra, és már kész is a szerethető, ámde mégis tipikus Juve középpálya.

Andradéval valóban előbbre lenne a védelem, ha felépülne végre

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.04. 14:25:22

Nagy szanevedve nyer a Roma, Viszont botlik az Inter és a Juve is. Jó hétvégét!

Atalanta-Inter 1-1
Roma – Genoa 2-1
Milan – Cagliari 3-1
Palermo – Juventus 1-1
Fiorentina – Reggina 2-0
Siena – Udinese 0-2
Sampdoria – Livorno 3-0
Torino – Empoli 3-0
Parma – Lazio1 -0
Catania – Napoli 1-2

the real 2008.04.04. 14:33:57

_benito · www.nst.blog.hu 2008.04.04. 13:36:55
"még egy tippet meglátok, ugrik a ban, úgy éljek! :) "

Azért popp hiányozni fog, amíg ban alatt van :)

hulk 2008.04.04. 14:46:09

"ha pedig a Nerazzuri pontokat hagy"

Szeretnéd mi? Ha nehezen is, de meglesz az újabb Inter győzelem, a többi meg nem érdekes. Na jó, Diego és Flamini együtt alaposan átrendezné az erőviszonyokat.

kroos 2008.04.04. 14:52:19

Nem tudja valaki hol lehet letölteni a Championship manager 2001/2002-hez a legfrisebb update-t?

Alexxxx 2008.04.04. 15:12:24

A Juvés rosszb hírhez:
Tényleg nagyon rossz volna,Amauri alapból nem kell,ekkora áron meg végképp nem! GIOVINCO,1-2 év és eléri NEdved szintjét szerintem(nem az aranylabdásat)...kieső csapatban,nem mindig alapemberként,5 gól,sok golpassz,ennyi idősen...
De Cegliére is szémítanak jövőre ahogy Gio-ra és Marchisiora is,ezt Ranieri nyilatkozta.
_benito: honnan ez az Amauris info?

BruceWayne 2008.04.04. 15:19:38

mi lesz a zete-mtk? /tudom, itt mindenki akkora májer hogy magyar focit max kikapcsolt tévén néz és a pályának háttal, de hátha/

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.04.04. 15:22:42

Nerazzuri: de tényleg!
A múltkor véletlenül bekapcsoltam, s pont azt mondta a kommentátor, hogy:"Dombi Tibi csele nem sikerült."
Méghogy fejlődés.
Dombi Tibi csele már 10 éve sem sikerült.
Soha.
Röhögtem egy jót és kikapcsoltam.

heinrich · http://nst.blog.hu 2008.04.04. 15:26:51

Nerra,

MTK 0-2, Kanta és Urbán (aki végül játszhat)

BruceWayne 2008.04.04. 15:26:57

tippeket meg fölösleges összesíteni, mindeki beírja hétfőn hogy hányat talált el, aztán abból úgyis kijön a győztes

BruceWayne 2008.04.04. 15:28:20

nesz**ass már heinrich, 1,x-re akarom venni :-)
zetét az a halváy dvsc lenyomta, meg az igen jó győr, de mégegyszer nem hinném hogy kikapnak.

kavics30 2008.04.04. 15:32:44

hát pedig Nera én is inkább 2-re venném.
csakhogy sokszor, hej de sokszor megtanultam már, hogy magyar bajnokira nem betelek...(az utolso az mtk-diosgyor volt, ott a 90. percig 5000 Ft-ot éreztem a zsebemben...)

kavics30 2008.04.04. 15:35:30

a tippeléshez kellene vmi pontozási rendszer is előre nem? (pl. a győztes eltalálása 1 pont, gólkülönbség nyerő tippelése és a döntetlen 2 pont, pontos eredmény beletrafálás 3 vagy 5 pont)

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.04.04. 15:35:52

Szerintem az az igazi kérdés, mire fogadnak a ZTE játékosok.

kavics30 2008.04.04. 15:45:47

ezt én nem mertem leírni büntetőjogi felelősségem tudatában :)

dzsilardino 2008.04.04. 15:47:10

Atalanta – Inter 2-1
Roma – Genoa 2-1
Milan – Cagliari 2-0
Palermo – Juventus 2-2
Fiorentina – Reggina 1-1
Siena – Udinese 2-1
Sampdoria – Livorno 3-0
Torino – Empoli 2-0
Parma – Lazio 4-2
Catania – Napoli 0-1

BruceWayne 2008.04.04. 15:50:22

már nem azért de Tóth Norbert, Horváth Gyula és Sebők (aki Diósgyőrben "megtérni" látszik) sem játszik a zetében...
ja hogy a szar olasz focival is törődjünk:
atalanta-inter 0-2
roma-genoa 1-1
milan-cagliari 2-0
palermo-juve 0-0
fio-reggina 1-0
siena-udinese 1-3
samp-livorno 3-1
torino-empoli 2-1
parma-lazio 2-1
catania-napoli 2-2

_benito · www.nst.blog.hu 2008.04.04. 15:56:49

alexx, kész tényként kezeli a komplett olasz sajtó már hetek óta.

srácok, NE TIPPELJETEK!

készül a megoldás, hogy normálisan megoldható legyen a dolog, ráadásul a topicot se buttfuckolja, okés?

jó hétvégét, hajrá mindenki!

jasszgeri 2008.04.04. 15:59:10

sztem sem nyer az mtk. mert akkor közelebb kerülnének a bajnoki címhez, amit nem akarnak úgysem. ki fognak kapni.

barnetta: üdv a klubban! a legnagyobb a 01/02!

www.champman0102.co.uk/forum/showthread.php?t=32

andree 2008.04.04. 21:07:29

Április 1. már rég elmúlt nem kéne mindenféle Amaurikkal ijesztgetni az embereket.

Philipsson 2008.04.04. 21:21:05

Üdv, sztem megizzad az inter, főleg addig izzad idén (még) ameddig Mancio ül a recaro-n. A juve x-re jó Palermóban, a Roma pedig sajna nem fulladt még ki, de már reszketnek az izmai. Marad a 4 pont fór, de pezsgőzni még badarság lenne kékfeketében. A milan meg elmehetne komplett egy pszihológushoz, talán az jobban rendberakná az agyakat mint Ancelotti. Nekik is büdös lesz a mezük 90 perc után, a védelem hibáit javítandó rohangálásból kifolyólag. Kíváncsian várom a forduló eredményeit!
Üdv, Forza Inter!!!

Oarbeaskoa 2008.04.04. 23:59:33

Atalanta – Inter 2-1
Roma – Genoa 0-0
Milan – Cagliari 0-0
Palermo – Juventus 1-1
Fiorentina – Reggina 2-0
Siena – Udinese 3-3
Sampdoria – Livorno 1-0
Torino – Empoli 2-2
Parma – Lazio 2-0
Catania – Napoli 1-3

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.05. 00:51:23

popp 2008.04.04. 14:25:22

Popp az örök optimista. :))

madbalee 2008.04.05. 09:34:06

Atalanta-Inter 1-1
Catania-Napoli 1-2
Fiorentina-Reggina 2-0
Milan-Cagliari 3-1
Palermo-Juventus 0-1
Parma-Lazio 2-1
Roma-Genoa 1-0
Sampdoria-Livorno 2-1
Siena-Udinese 0-1
Torino-Empoli 2-0

drdugo 2008.04.05. 11:16:51

kiváncsi leszek ma a Milan védelemre.

Difensori: Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Maldini, Simic

Cafut másfél éve nem láttam jól játszani. Favalli kb kétszer játszott jól mióta a Milan játékosa. Kaladze az elmúlt két évben játszott kb. kétszer jól. Simic az elmúlt két évben kb. kétszer volt kezdő. Jó kilátások...

Ja, és Gila nincs a keretben. Ilyen se vt. még, max. eltiltás, vagy sérülés miatt hiányzott eddig.

Gabez 2008.04.05. 12:10:57

"Gila nincs a keretben" Ez jó vagy rossz? :)

drdugo 2008.04.05. 12:45:08

Rossz, mert a Cagliari ideális lett volna arra, hogy újra betaláljon és visszanyerje az önbizalmát.
Mondjuk a Torino ellen is ő lőtte a gólunkat, Pato nem tudom minek ért bele...
Én Gila-párti vagyok, bírom az embert, és szurkolok, hogy megint a olyan legyen, mint Parmában, és az első Milanos idényében, amíg volt Seva.
Ezért is lenne jó, ha visszajönne Sevcsenko, Gilával nagyon érezték egymást.

madbalee 2008.04.05. 17:49:42

Gila sérült úgy tudom

giacinto 2008.04.05. 18:19:30

Inter keretben nincs Ibra (ami nem baj jelenleg), Suazo és Chivu (ami baj). Rivas nagyon jó!

Gabez 2008.04.05. 19:29:31

Suazo és Chivu - mi a baj velük? Mindketten nagyon jók. Főleg utóbbi.

Rivas is be fog érni, ha nem is idén.

A Roma meg beég, ahogy nézem, még ma...megint elkezdtek kényelmeskedni 2-0 után, vesztükre.

giacinto 2008.04.05. 19:55:07

pedig már kezdtem örülni a genovának....

nos remélem 1 hét alatt sikerült a srácoknak regenerálódni, ugyanis a fizikai fáradtság volt pusztán az Inter hullámvölgyének az oka. ha minden rendben megy magunk mögött tudhatjuk a rossz időszakot!

C'é SOLO L'INTER!

kukonyalori 2008.04.05. 20:30:02

Na, azé csak behúztuk. Remélem az Inter ott flejt 2 pontot Bergamoban.

Forza Roma,, Forza Lupi!!!

LevyASR 2008.04.05. 20:52:58

_benito !
"elqrtad", azt kellett volna írni:

Ne tippejjé LE !

más:
nyögve nyelős győzelem, és újabb 3 pont, az interen múlik most, de hogy 4 pontnál több nem lesz a különbség, az tuti :D

-LinoSonego- 2008.04.05. 20:58:13

örülök, hogy vannak még rajtam kívül is gila-pártiak.
torinoi góljával egyetértek mint azt már írtam akkor is.
és remélem beáll félidőben és lő egy gólt!
különben meg lőtt már 7t a serie a-ban, évvégére meglesz a 10 és donyecknek is rakott duplába. nem a legjobb éve, de kimászik ő még a gödriből - csal ne másutt tegye

jó látni, hogy kivételesen nem pöcsködik a milli vezetés után, de szeretne még valamit kezdeni magával

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.06. 09:16:30

Farkasaink csak behúzták meccset és végre megint rúghatunk (De Rossi be is verte, mint paraszt a bablevest!) egy tizit, már azt hittem, hogy mi már kapunk az idén ;). Meg kell még emlékeznem Vucsi góljáról, amit még Totti is elgedetten tapsolt meg a Curva Sudból gyönyörű rózsaszín pulcsijában. (Alig várom, már a pletyicikket valamelyik jól értesült siteról, miszerint a Capitano Palermoba igazol.).

Egy pont hátrány, most aztán az Atalantán a sor. Egy bergamói Inter szopatást hálás szívvel vennénk.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.06. 09:58:39

Tehát azt hittem, hogy mi már nem kapunk tizit az idén. - na, így!

madbalee 2008.04.06. 11:03:19

Storari hihetetlen képpel tud röhögni végig 1 meccset.

Nagyon kész lehet a srác. Nekem egyik kedvencem lett az utóbbi időben:)

kukonyalori 2008.04.06. 11:23:07

Storari "szarjon sünt", amit múlt héten ellenünk művelt, az több volt a soknál.

Forza Roma, Forza Lupi!

drani 2008.04.06. 13:27:38

azért Pippo elég szépen csavarta be a másodikat

calciomax 2008.04.06. 15:54:57

Az Inter Burdisso, Rivas belső védelem........
Úristen...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.06. 16:36:07

Csak nem annyira töketlen ez a balotelli gyerek, ha CSATÁR. Akkor mi a retekért játszatja Mancini bal szélsőként???

calciomax 2008.04.06. 16:57:34

Ataanta meccs kipipáva huh...

anniehall 2008.04.06. 16:58:33

Én Stankovicot nem értem mit keres még mindig a kezdőben, Burdissora meg már rá sem tudok nézni, ez az ember egy kész katasztrófa.

calciomax 2008.04.06. 17:02:11

Ez a Fio elen nem tudom elég lesz-e... Viszont kimondottan jó hogy az Udinese nem nyert igy éhesebbek lesznek a Roma elle!

Gabez 2008.04.06. 17:15:53

Ennél azért többet vártam az Atalantától...az első gól szabálytalan volt, de utána volt egy meg nem adott 11-es, és sztem Cruz esete (eleste) is véleményes. Balotelli nagyon jó lesz, ha kap egy jó nevelőtanárt, aki a földön tartja...milyen lazán bevitte a ziccerét, Pippo példát vehetne róla :P

kroos 2008.04.06. 17:25:29

Atletico-Almeria 2-2 20 perc után......

Ipa 2008.04.06. 19:23:59

Nem értem, miért bántjátok Burdissot, voltak hibái, de a védelem vezére ő volt ma, Rivast is ő mozgatta. A "felgyógyult" középpálya sokkal nagyobb gáz volt. Noha a 2 gólban voltak érdemeik, de Stankovics és Vieira is nagyon harmat volt, Cambiasso és Zanetti(!) is fáradtnak tűnt.

BruceWayne 2008.04.06. 19:37:32

"Cambiasso és Zanetti(!) is fáradtnak tűnt"

ez kb olyan volt mint az afrikai kupán Ghána utolsó előtti meccsének 87. percében amikor Essien fáradtan levegőért fújtatott. meg is jegyezte a kommentár hogy ha már Essien is fárad ott bajok vannak :-)

a lényeg hogy nyertünk... Jimenez sérült vagy mi?

kroos 2008.04.06. 19:39:11

Helló Nera!Tudom hogy nagy Fifá-s vagy,én most játszottam elöször a zinterrel.Kurva jó,eddig 8 11-est kaptam 15 meccsen...

BruceWayne 2008.04.06. 19:40:32

én meg már kaptam lesgólt a juvétól, komolyan.
amúgy a 08-ba Chelseavel nyomom szóval nem tudom milyen az Inter

calciomax 2008.04.06. 19:43:50

Az volt a bajom a Burdissoval hogy folyamatosan elveszti az 1-1 elleni párharcokat és legalább kétszer szögletre mentett amikor tiszta előnyben...

drani 2008.04.06. 22:32:57

hát ez komoly volt.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.06. 22:48:26

Egész jó volt ez a forduló, csak a Roma rontotta el egy kicsit. :)

kukonyalori 2008.04.06. 22:52:17

Beszopta a Juve, de jó meccs lehetet, sajnos nem láttam. Láttam, hogy Alex 2 vágott. Signore Donadoni, azé csak meg kéne hívni.
A második hely tuti meg lesz. Remélem a Fio elkapja az Intert.

Forza Roma, Forza Lupi!!!

nalazo 2008.04.06. 22:59:25

Megannyi önmagát tökön szúrt Juventus szurkoló fetreng most odahaza.

BruceWayne 2008.04.06. 23:05:19

p*csába már kezdtem volna örülni mekkora fasza eredmények voltak a hétvégén (Inter, Chelsea, Dortmund nyert, mu x-elt, juve kikapott), erre Barca-getafe 0-0... szégyen

calciomax 2008.04.06. 23:07:12

A Juve ezzel ki is szállt...

Philipsson 2008.04.06. 23:10:51

A Barca is kiszállt :( , nagyon nagy volt a Palermo uccsó gólja!!!

kukonyalori 2008.04.06. 23:11:27

Nera, te a Chelseat szereted, hát nem tom. Azt még az Internél is jobban utálom. wehe

Forza Roma, Forza Lupi!!!

BruceWayne 2008.04.06. 23:14:59

háhá, miből, a 3. helyért folyó harcból? :-D
mert a bajnokságért folyóban benne se volt sosenem idén....

kuko: egészségedre... akiknél a Chelsea=orosz, pénz, zsoldos, összevásárolt stb jelzőkkel azokkal nem nagyon lehet mit kezdeni

calciomax 2008.04.06. 23:18:31

Pár fanatikus még a múlt héten osztotta az észt, azért irtam. Ha ütjük a Fiot meg lesz!..érzem a Roma nem nyer Udinében.....

calcio_di_rigore 2008.04.06. 23:34:36

A tökönszúrás nálam nem áll (hö-hö), aki látta a meccset, az tudja hogy a Juve perpillanat Olaszország legjobb formában lévő csapata, egy kicsivel több szerencsével 1 félidő alatt kicsontozzuk a Palermót. Ehelyett a srácnak elsült a lába, mégcsak nem is sajnálom tőle, nekik ez az év meccse, míg nekünk már szinte tétnélküli, najó még a Milant meg kell verni jövőhéten. Ez a mai vereség kicsit rásegített erre, ha a szezon eddigi részét nézem.

Azért elég gyorsan tudtára adták a Juvénak, hogy idén még ne nagyon ugráljon a scudetto felé, de valljuk be, az egész olasz foci kritikája lett volna, ha egy a kiherélésből feltápászkodó, épülőfélben lévő Juve egyből bajnok lett volna a visszatérése után. Viszont hamar kell egy bombaerős Juve és Milan, mert különben marad az Inter féle nyolcad, max. negyeddöntős vegetálás a BL-ben, miközben az angol hajók suhannak tova.

BruceWayne 2008.04.06. 23:37:08

jó persze már be is vizionáltam egy 0-0-ás juve-milan bl döntőt

amúgy meg a legjobb formában nem a Sampdoria van?

rexford 2008.04.06. 23:56:59

A vizionálásban jók vagytok, mi? Sokáig gyakorolhattátok, az tény.

BruceWayne 2008.04.07. 00:04:54

ja hát ahol megvan a módja hogy ne kelljen vizionálni... itt nincs.
:-)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.07. 08:26:43

Nerazzuri, a barca -getafe tökéletes eredmény :)
Most, hogy nyert az Inter, nem jönnek a fikázók, érdekes. Biztos lefeküdt az Internek az Atalanta. :)
A fio meg olyan harmatgyenge idegenben, hogy bárkitől képes kikapni, ha szerencsénk van Vieri kezd. :)) A Chelsea-t meg divat utálni, 5 éve még azt sem tudta senki, hogy melyik bajnokságba játszik, most meg mindenki utálja.

Gabez 2008.04.07. 09:11:08

"aki látta a meccset, az tudja hogy a Juve perpillanat Olaszország legjobb formában lévő csapata, " - láttam (első félidőben sztem az egyik csapat focizott, a másik alibizett), mégsem tudom - vmi baj van az elmélettel ;) a romaiak is valszeg vitatkoznának vele...

A juvesokon kívül senki nem gondolta komolyan, hogy bajnokok lesznek idén, nem kell ezt hangoztatni.

Azért tegnap egy ixet megérdemeltek volna, mivel jól nyomták, csak hátul bénáztak és a Palermonak nagyon bejöttek a lövések - nem Chiellini nagy arca és bölcs feje volt Amauri seggével egy szinten, mikor ez utóbbi felment fejelni a második góljánál? :) Meccs előtt még bajnok akart lenni - de ehhez fel kell ugrani ;)

JClayton · http://bumm.sk/blog/szemtanu/ 2008.04.07. 10:09:36

"A Chelsea-t meg divat utálni, 5 éve még azt sem tudta senki, hogy melyik bajnokságba játszik, most meg mindenki utálja."
Ez nem igaz, a Chelsea az Abramovics-korszak előtt tipikus pénzes lúzercsapat volt, ami nagy összegeket fektetett bele az aktuális világválogatott kialakításába (á la Inter). Csak éppen mindig rossz lóra tettek :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.07. 10:32:20

JClayton, látom az internek se jött be. :) Mellesleg miért nem a West Ham, a Newcastle, Fulham, csapatokat utáljátok? Azok is pénzes Amerikai v arab tulajdonában van mágis egy fülytkös az összes. Ja mert a Chelsea sikeres lett.

r_magpie 2008.04.07. 10:36:40

na, na, na: a Newcastle nincs amerikai vagy arab tulajdonban

JClayton · http://bumm.sk/blog/szemtanu/ 2008.04.07. 10:42:31

Great Cornolinho: változnak az idők :) Én csak azt mondom, hogy a Chelsea-t tíz éve legalább ennyire könnyű volt utálni, mint most. És nem voltak ismeretlen kiscsapat.

kroos 2008.04.07. 11:33:42

Jol van már Guana és Nedved?

d3vnull 2008.04.07. 11:40:04

Guana-t már kiengedték, kutya baja, Nedvedet még benntartották agyrázkódás gyanúja miatt. Ez a legutolsó infóm, persze lehet, hogy van update.
süti beállítások módosítása