Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - La Liga, 29. forduló

2007.04.07. 19:32 Bede Márton

Zaragoza - Barcelona 1-1
Hiába gázolt át a Barcelona a Zaragozán a Copa del Rey negyeddöntőjének visszavágóján, kevés spanyol stadion van az idén, ahonnét nehezebb pontot rabolni, mint a Romaredából. Eto'o otthon maradt, hivatalosan íngyulladás miatt, ám a gyanú erős, hogy Rijkaard inkább nem akarta azon a pályán játszatni, ahol már tavaly is - teljesen jogosan - balhét csinált a folyamatos rasszista bekiabálások miatt. Messi azért egyet beprésel a Diogo-Milito pároson keresztül, akiknek mellesleg egyaránt jó esélyük van arra, hogy jövőre már Barcelonában játsszanak.

Athletic - Valencia 1-1
A Londonban bemutatott produkció után a Valencia bekerült Európa legjelentősebb hentesei közé, Bilbaóban viszont nem biztos, hogy fel tudnak kellően pörögni. Az idei Athletic nagyon-nagyon sovány képességei viszont még egy szétszórt csapat ellen sem lesznek elegendőek egy iksznél többre.

Espanyol - Real Sociedad 3-0
Vasárnap a Real Sociedad elereszti az utolsó szalmaszálat is a szezon végére kellemetlenül nehéz csapattá váló Espanyol elleni meccsen. Pedig Tamudo lesérült a Benfica ellen, De La Pena pedig inkább a szeződésének meghosszabbításával foglalkozik.

Levante - Betis 2-0
A Levantét a múlt héten sikerült a spanyol bírói idiotizmusnak teljesen kikészítenie, Riga azért kapta meg a második sárgalapját, mert a játékvezető észrevette, hogy magán felejtette a láncát. Ezen sírtak egész héten, és ezért most nagyot fognak harapni, pedig szinte soha nem szoktak.

Mallorca - Getafe 0-0
Amikor a Getfe játszik, mi gólmentes döntetlent tippelünk. Pláne ez a halál unalmas Mallorca ellen.

Deportivo - Nástic 3-2
Ez a múlt fordulóban lejátszott, kilencgólos Racing-Athletic forgatókönyvének reciklálása lesz, kétségbeesetten küzdő és még gólokat is szerző, ám végül elbukó kiesőjelölttel.

Recreativo - Celta 1-0
A Recre megy tovább az álom, az UEFA-helyezés felé, a Celta pedig még mélyebbre a gödörbe. Pedig a Madrid ellen szépen megmutatták, hogy tudnak jól focizni, és még remek képességű játékosaik is vannak )elsősorban Nené), csak koncentrálni képtelenek.

Sevilla - Racing 3-0
Magabiztos hazai győzelem, a Sevilla ismét utoléri a Barcelonát

Real Madrid - Osasuna 1-2
Az Osasuna szerdán a klub történetének legnagyobb sikerét érte el Leverkusenben, és az eufória még a Bernabeuban is tartani fog. Capellót megint azért nem rúgják ki, mert már túl kevés idő van a szezon végéig.

Villareal - Atlético 1-3
Őszinte vallomás: ezt csak úgy a hasunkra ütve tippeljük. A szezon két legkiszámíthatatlanabb csapata tényleg bármit csinálhat.

1 komment

Címkék: spanyol üveggömb la liga

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr4455806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csabax · http://www.bacskaisport.hu 2007.04.09. 00:33:01

A Zaragoza még a reméltnél is jobb volt. Rijkaard imádkozhat Eto'o mesternek. "Húzzá' ki a csávából, kisangyalom, csuhajja!"
süti beállítások módosítása