Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - La Liga, 28. forduló

2007.03.30. 19:51 Bede Márton

Betis - Villareal 2:1
A Villarealt az idén valami különös, sötét árnyék nem hagyja focizni, a Betis meg most, hogy már nem valószínű a kiesés, sokkal felszabadultabban játszhat. Luis Fernandez a héten többször bizonyította, hogy mekkora tahó, de a játékosaira jó hatással van.

Real Sociedad - Levante 1:0
A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve. Pontosabban jó eredményekkel. Pontosabban a többi kiesőjelölt ellen. De az út végén a segunda división pokla várja a Realt, az tuti.

Valencia - Espanyol 1:1
Komoly feladat egy Chelsea-elleni meccs előtt arra a bajnokságra koncentrálni, ahol már sok esély a végső győzelemre nem maradt, és a Valenciának nem is fog sikerülni. Ráadásul az Espanyol egyre jobb, idegenben meg pláne.

Barcelona - Deportivo 3:1
Legalább kettőt Ronaldinho rúg, a Camp Nou a lábai elé borul, és lehet tovább tépelődni, hogy akkor lelép-e a Milanba, vagy az a keselyű testvére csak új szerződést akar Laportából kipréselni.

Atlético - Mallorca 1:1
Ez tipikusan az a meccs, amit az Atlético végigtámad, a labdabirtoklás 70 százalék körül lesz az ő javukra, és mégis beszednek egy hülye gólt a 89. percben.

Getafe - Zaragoza 1:0
Mert örökké nem lehet 0-0-t játszani.

Nástic - Recreativo 2:0
Ugyanaz, mint a Real Sociedadnál azzal a különbséggel, hogy a Nástic kiesése sokkal szomorúbb lesz. Nem játszanak rosszul, egész sok gólt lőnek, és mégse mennek vele a végén semmire.

Racing - Athletic 2:2
Oroszlánként, az életéért küzdő Athletic, hiába szerez kétszer is vezetést a Racing, a baszkok mindkétszer visszakapaszkodnak. Ettől még ha fogadni kéne, mi inkább a kiesésükre tennénk.

Celta - Real Madrid 0:2
Ahogy azt az egyik legjobb spanyol nyelvű fociblogon olvastuk: Capello ellenére.

Osasuna - Sevilla 1:1
Sok múlik azon, hogy Alvés végül ott lehet-e a pályán, de ettől függetlenül az UEFA-menetelésenk köszönhetően egyre felszabadultabban játszó Osasuna nem fogja hagyni magát az a Sevilla ellen, amelynek játékosai már biztos azon gondolkodnak, vajon mikor lesz vége a klub legdicsőségesebb korszakának.

2 komment

Címkék: spanyol üveggömb la liga

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr5052753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vénólánzsahleF 2007.03.30. 23:28:48

serie a jóslatok mér nincsenek?

rexford 2007.03.31. 20:38:31

Nem csoda, hogy nincs. Senkit nem érdekel a Serie A, amióta az Internek odaadták a bajnoki címet (sőt, 2-t). Majd jövőre, amikor visszajön a Juve, és mindenki tiszta lappal indul
süti beállítások módosítása