Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Dail(y) Africa - Matekosok előnyben

2010.06.24. 14:43 Alapvonalszippantó Hapci Benő

Egy percig sem volt izgalom nélküli az utolsó csoportkör második napja, még akkor sem, ha szerző erre csak az utolsó pillanatban jött rá. A nap végére minden és mindenki a helyére került; a jók elnyerték méltó jutalmukat, a rosszak pedig egy-egy vuvuzelával a hátsójukban kulloghatnak hazafelé. Június 23. krónikája, némi faszozás-fuckolás, néhány izomból született mondat, meg persze négy jóslat a tovább után.

Az esti meccsen a kispadon reménytelenül matekozó ghánaiakat látva elégedetten dőlhettünk hátra (ha-ha, a buta kunták!): bár a vébén nem vagyunk ott, azért számolni mi tudunk jobban. Ehhez képest nekem csak a 90. percben esett le, hogy a szerbek 1 gólnyira vannak a továbbjutástól és így az afrikaiak kiejtésétől. Így aztán rögtön el kellett vetnem zseniális hipotézisemet, miszerint a ravasz AnticsRajevac a támadójáték szabotálásának - és így az angolok elkerülésének - szándékával küldte pályára (az egyébként itt a szomszédban blogoló) Muntarit.

De ne szaladjunk ennyire előre, hiszen a délutáni etapban is az utolsó utáni percig szükségünk volt az abakuszra. Mivel a - lassan közönségkedvenccé váló - amik (csoport)győzelmét (USA - Algéria: 1-0) donnelly kolléga külön posztban méltatja, én itt és most az angolok ismételten hideglelős meccsének kapcsán szólnék pár... ööö... keresetlen szót

Mi a fasz van? (What the fuck is going on?)

Merül fel nemes egyszerűséggel a kérdés az angolok szurkolóiban a csapat eddigi teljesítménye láttán. A választ sokan sokfelé keresik (a közvélemény nyomása, belső feszültségek, voodoo, stb.), én a magam részéről egy fogalmam sincs-csel szállnék versenybe; vannak azonban, akik igen egyszerűen zárják rövidre a vitát, röviden most hozzájuk fordulnék.

Mi a faszról beszélsz? (What the fuck are you on about?) Megjegyzés A Megint lebőgnek az angolok! válaszhoz.

Ha az utóbbi hónapokban delirált tudatállapotot tételeztél azoknál (így blogunk több szerzőjénél is), akik Anglia végső győzelmét jósolták, most elégedetten dörzsölheted a tenyered: ha-ha, tudtam én, hogy ismét lebőgnek! De voltaképpen milyen lebőgésekről is beszélsz, jóbarát? Igaz, könnyed és eredményes játékot ritkán láthattunk az angoloktól, a búcsú azonban – objektíven nézve – soha nem volt kínos. A ’86-os kiesés mikéntjére (a későbbi világbajnokkal szemben) azt hiszem keveseket kell emlékeztetni, mint ahogy 1990-ben sem kellett szégyenkezni az elődöntő büntetőkkel történő elvesztése miatt – ismét csak a későbbi világbajnok ellen. 1998-ban ismét büntetőkkel estek ki az angolok Argentína ellen – micsoda blamázs! 2002-ben ismét egy szűk vereséggel búcsúztak – történetesen megint a későbbi világbajnok, a mindenkit legyaluló Brazília ellen. Négy éve pedig – a sorminta kedvéért – ismét büntetőkkel, egy órát emberhátrányban játszva  kaptak ki Portugáliától – vérciki, nem igaz?
Hát ezért gondolhatta joggal az ember, hogy egy Capellóval a kispadon talán másképp alakul majd egy-egy hasonlóan derbi – ennyi plusz pedig épp elég lehet a vb-győzelemhez ennek az angol keretnek. Ebben a keretben ugyanis – minden ellenkező híresztelés dacára – nem Rooney + 22 kutyaütő található. Az egyéni képességek értékelése nyilván szubjektív, az viszont ténykérdés, hogy az angolok 9 játékosa játszott BL-döntőben (nagy részük többször is) – oda azért ritkán keveredik valaki tévedésből, Weah unokaöccseként.  
 

Fantasztikus Kapitány új ruhája

Steven Gerrard két arcát a Liverpool szurkolói tökéletesen ismerhetik. Ennek a két arcnak az érdekessége, hogy bár ugyanazok a vonások alkotják, egyik esetben egy görög isten profilja, másik esetben viszont egy Bosch-mellékalak ijesztő torzója áll össze belőlük. Captain Fantastic valóban minden esetben a vállán próbálja cipelni a csapatát - legjobb és legrosszabb formájában is. Legjobb formájában ez épp elég arra, hogy BL-győzelemig vigyen egy nem túl acélos csapatot - legrosszabb formájában viszont a kudarchoz is hasonló intenzitással járul hozzá. Dél-Afrikában egy másik mezben játszva is - immár a válogatottban is kapitányként - felismerhettük mindkét arcot az eddigi három találkozón. Gerrard rengeteget vállal - talán túl sokat is; mindenhol ott van - talán ott is, ahol nem kellene; minden labdát megjátszik - azokat is, amelyeket talán hagyni kellene másnak.

Ezt a potenciált azonban - időnkénti kártékonysága ellenére - Capello nem hagyhatja a padon, így az unalomig mantrázott Gerrard-Lampard dilemma megoldása jelenleg az utóbbi kihagyása a csapatból - ez egyébként, különösen a második félidőben, fel sem tűnt volna a szlovénok ellen.

Jó jel, hogy a "kiegészítő emberek" (Milner és Defoe) hozták a meccset, mint ahogy Rooney játéka is az volt - előbb utóbb a gólok is megjönnek majd tőle. Upson teljesítménye megnyugtató, még inkább Calamity Jamesé. Ashley Coletól előrejátékban többre volna szükség - a Lampard kihagyásából következő szerkezeti változás akár ehhez is hozzájárulhat.

Az angol csapat egyébként valószínűleg jobban járt a (jóval) nehezebb ággal: az az érzésem, hogy (kvázi-) underdogként jobban teljesíthenek majd.

(Anglia - Szlovénia: 1-0)


 

Az ausztrálok elleni nyitómeccsen beigazolódott az, amit már a vb előtt is sejteni lehetett, hogy ti. ebben a fiatal német válogatottban nagyon sok fantázia van. Az első fordulós sziporka azonban elfedte a csapat – és Löw taktikájának – hiányosságait, amelyek Ghána ellen szépen megmutatkoztak (a szerbek elleni meccsüket sajnos nem láttam). Schweinsteiger, Neuer és Lahm rendkívül magas színvonalon játszott; a belső középpályán Özil és Khedira (utóbbi ráadásul bizarrul támadó felfogású) játéka szintén jó/jeles érdemjegyet érdemel. A probléma – az előzmények ismeretében nem túl meglepő módon – a széleken és a csatárposzton van. Podolski az első meccsen sikerrel hitette el mindenkivel (így nyilván Löwvel is), hogy a válogatottban akkor is betölti a szentlélek, ha előtte egy egész szezonon át  egy elefántot nem talál el három méterről. A tegnapi meccsen értékelhetetlen teljesítményt nyújtott – csak Löw tudja miért – 90 percen át. A Müller képességeiről szóló vita egyelőre eldönthetetlen, az viszont hétszentség, hogy (egyelőre?) szélsőként épkézláb csapat ellen használhatatlan. A csatárkérdést most nem feszegetném – bízom abban, hogy mocsing kolléga hamarost előrukkol egy Löw-gyalázásba csomagolt Cacau-criticával.

 A ghánaiak teljesítményét nagyon nehéz értékelni. Az egyértelműen látszik, hogy – legalábbis ezen a világbajnokságon – toronymagasan kiemelkednek az afrikai mezőnyből. Látszólag minden rendben van ennél a csapatnál: jó kapus, stabil védekezés, tetszetős összjáték, jó csapatszellem. Mégis; akciógól nélkül jutottak (amúgy megérdemelten) a nyolcaddöntőbe, valami tehát mégis hiányzik. Elfogultságom ezt a valamit az otthon vuvuzelázó Essienben véli megtalálni – továbbra is nagy fájdalmam, hogy a legjobb afrikai játékos a mellékelt illusztráción látható pótcselekvéssel kénytelen tölteni ezeket a heteket.

(Németország - Ghána: 1-0)

A szerb-auszi meccset nem látván _benito kolléga szerkesztetlen, ám igen meggyőzően hangzó szavaira kell hagyatkoznom:

"...(a szerbeknél) volt többet a labda, támadtak, és amikor néztem (első félidő, második eleje), jobbak is voltak, de ezt a faszügyetlen tornyot kurva nehéz volt megtalálni. sztem a szerbeknek kurva jó csapatuk van, csak nincs csatáruk, mert pantelics egy rakás szar, hiába lőtt két gólt is, ha ehhez kellett neki vagy 5 kurva nagy ziccer.
az ausztrálok meg olyanok, amilyennek várod: kemények, masszívak, futnak, ütköznek, és van néhány jó játékosuk, de most gyengébbek voltak, mint négy éve (négy éve még az ausztrálok is jobbak voltak, hehe), de ezt a győzelmet megérdemelték, mert a szerbek tudták, hogy áll a másik meccs, és inkább a taknyot cukrozták, mint mentek a győztes gólért. megérdemelték, ez vitán felül áll.
"

(Ausztrália - Szerbia: 2-1)


 

Jóslatok mára, röviden.

F-csoport

A paraguayiak győzelméhez nem férhet kétség, mint ahogy ahhoz sem, hogy az olaszok egy dicsőséges (az utolsó negyedórában befújt tizenegyessel kiharcolt) döntetlennel csúsznak tovább. Az, hogy utána megcsapják a Hollandokat, talán már saját szurkolóiknak is sok volna.

Paraguay - Új-Zéland: 2-0

Olaszország - Szlovákia: 1-1

E-csoport

Az esti program egy jó meccs Kuyt- és Afellay-parádéval, valamint egy szenvedős meccs megváltó Bendtner-fejessel.

Hollandia - Kamerun: 4-1

Japán - Dánia: 0-1
 

535 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr52106163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.06.24. 14:56:21

"sztem a szerbeknek kurva jó csapatuk van, csak nincs csatáruk, mert pantelics egy rakás szar, hiába lőtt két gólt is, ha ehhez kellett neki vagy 5 kurva nagy ziccer."

Doktor Úr, ezt átírnám :)

csirko pasek 2010.06.24. 14:59:35

"Az, hogy utána megcsapják a Hollandokat, talán már saját szurkolóiknak is sok volna."
nem csak, hogy nem sok, de ilyen továbbjutásra gyúrunk ;)
most még nagyobb mákkal megy tovább Olaszország, mint a 2000-es elődöntőben....

mrazziee 2010.06.24. 15:00:28

olyan érzésem van, hogy a hollandok nem nyernek este... de szerintem az olaszok megcsapják a tótokat

Árpádka 2010.06.24. 15:01:17

Hajrá kiwik és dánok. Bendtner az új csodacsatár:D

balu11 2010.06.24. 15:03:08

uff, legyen igazad

különösen azzal kapcsolatban, amitől a sorsolás megpillantása óta legjobban tartok (holland drukkerként), nevezetesen már hetekkel ezelőtt azt vízionáltam, hogy "mi" továbbmegyünk 9 ponttal, zeneszó mellett, az olaszok a lehető legminimálisabb teljesítményt és eredményességet hozva (ez eddig megvan) továbbpaszírozzák magukat természetesen a második helyen - a 16 között pedig természetesen egy szar meccsen 1-0al, vagy 11esekkel hazaküldik az oranjet...

remember '02!

annyira szeretnék tévedni!!! (egyébként sokszor sikerül, miért pont most ne menne...)

Walmer 2010.06.24. 15:10:17

Há' ezt ugatom én is bassza meg. Ezek qrva jó játékosok, és capello igenis jó csapatot rakott össze belőlük. Sziporkázni nem fognak, zsogabonitozni sem, de a világbajnoki potenciál megvan bennük. És ez akkor is igaz, ha a "németek" majd kiverik őket mindjárt a 16 között.

Az águkról meg: ideális esetben Németo, argentína, spanyolo, brazília lehet az út, ha minden összejön.
Hát neki kell esni. ha csak az elődöntő a cél, akkor nyilván ez egy nehéz ág és lehetett volna szerencsésebb is. De itt minimum a döntő az elvárás (részemről legalábbis), akkor meg minek buziskodni paragvájokkal, meg mexikóiakkal.

Leeeeeets get ready to RUMBLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.06.24. 15:11:11

Az angolokkal nem az a baj, hogy nem elég eredményesek. Az a baj, hogy angol focimeccset nézni egy SEMLEGES (tehát nem eleve angoloknak szurkoló) nézőnek maga a dögletes unalom.

Nulla játék, nulla ötlet, nulla fantázia, nulla jó támadás, nulla szép passz, nulla foci.

És ez már évtizedek óta MINDIG így van. [Egyetlen kivétel: '96.]

Szóval az angolok persze nyerhetnek vébét, miért ne, a görögök is nyertek Eb-t, de élvezetes focit várni tőlük kb. olyan, mint egy elefánttól kecsességet várni. Hülyeség.

Strigo 2010.06.24. 15:14:31

Egy dolgot azért mindenki elfelejt megemlíteni, hogy az angolok eddig veretlenek, 1 gólt kaptak, azt a Green-potyát.

Walmer 2010.06.24. 15:14:59

@Csöncsön: az, hogy az angolokkal mi a baj, arról neked fogalmad nem lehet, lévén, hogy nem nézel sem angol bajnokikat, sem angol válogatott meccseket.
Én pedig semlegesként simán bealszok egy brazil-spanyolon is.
És ha ÉLVEZETRE vágyom, akkor tuti nem focimeccset nézek, hanem valami TELJESEN más dologba kezdek bele.

Walmer 2010.06.24. 15:18:01

@Csöncsön:
"Nulla játék, nulla ötlet, nulla fantázia, nulla jó támadás, nulla szép passz, nulla foci."

ez a mondatod pedig dilettantizmusban, inkompetenciában veri a legkeményebb Messis kommentjeidet is.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.06.24. 15:18:04

@Walmer:

Én eddig minden vébét semlegesként néztem végig. A tavalyi U20-as vébé kivételével.

calcio_di_rigore 2010.06.24. 15:18:43

Természetesen három döntetlennel lenne az igazi továbbjutni, remélem összejön.:)

Mailand oder Madrid - Hauptsache Italien 2010.06.24. 15:19:52

N-G: Löw első cseréje még taktikai volt, de következő kettő cseréje már sérülések miatt történt és pont a baloldalon Boateng sérült le, tehát Prinz Poldi megmenekült:), de lehet, hogy Löw, amúgy is benntartotta volna.
Mivel felmerült a kérdés, hogy a herceg miért is a az, itt a magyarázat szvsz: Podolski-Poldi(ezt szeretik a németeka nevekkel csinálni)-Köln-karnevál(rajna menti német karnevál egyik alakja a Prinz/herceg)-sajtó-Prinz Poldi. Röviden ennyi:)

donnelly · http://nst.blog.hu 2010.06.24. 15:20:33

"OFF": Poldit én se cserélném le soha, de lehet, hogy csak a vesztfáliai szívem miatt...;)

szferi 2010.06.24. 15:22:36

@Csöncsön: erre csak annyit, hogy én megpróbáltam megnézni pár barca meccset a szezonban, aztán úgy az ötvenedik xavi hátrapassznál inkább hagytam az egészet a picsába.

szferi 2010.06.24. 15:23:16

@szferi: ízlések és pofonok, akartam még hozzátenni.

balu11 2010.06.24. 15:25:20

@Csöncsön: húúúú, barátom, ez komoly mondat volt...

azért a semlegességnek is vannak fokozatai...

ha pl. nekem valaki azt mondaná, hogy alkossam a nem-semleges futball-szurkoló szobrát, biztos írnék neked egy emailt, hogy ráérsz-e valamikr modellt állni 1-2 órára...

"Szóval az angolok persze nyerhetnek vébét, miért ne, a görögök is nyertek Eb-t" - na ezzel meg megint magadra hívtál jó sok troll és nemtroll kommentet, amelyek vérmérséklettől függetlenül anelkáznak el téged bizonyos helyekre... én csak annyit mondok, túlzás görögökhöz hasonlítani az angolok játékát

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.24. 15:26:36

@Walmer: Ennyi. :)

Kiegészíteném azzal, hogy amit tegnap az angolok csináltak, a küzdés, önfeláldozás (lásd Terry-t, aki vetődve feküdt minden lövés elé) az nekem nagyon imponáló és nagyon tetszik. Sokkal inkább mint a hangulatfocista latin művészurak.

Walmer 2010.06.24. 15:29:09

@Csöncsön: aha és a spanyoloknak még véletlenül sem szurkoltál, ugye?
meg semlegesként nézel végig egy barcelona - chelseat is.
én meg 180 cm vagyok, szőke, kékszemű és a calvin kleinnél modellkedem.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.06.24. 15:32:17

@balu11:

Nekem tényleg semmi bajom nem lenne az angol focival, ha kb. úgy kezelnék őket, mint a skótokat: tisztességesen küzdő favágók, akiket nagyon nehéz megverni, és egyszer-egyszer ki is csúszhat tőlük egy-egy jó eredmény.

De nem ez van! Mindig ez a "mi van velük?", "hogyhogy nem nyerik meg a vébét?", "hát pedig ott a Gerrard!" típusú ajnározás lengi őket körül, ami teljes disszonanciában van a (semmitmondó, unalmas) játékukkal.

Az USA például pont azért is szimpatikus, mert köröttük nincs ez a hype.

mickeyknox 2010.06.24. 15:32:23

@szferi: így viszont lemaradtál 100valahány gólról :)

mrazziee 2010.06.24. 15:36:30

na éljen Gundi! egri viktort remélem ma nem halljuk :D

Strigo 2010.06.24. 15:38:03

@mickeyknox: Nekem tényleg semmi bajom nem lenne a spanyol focival, ha kb. úgy kezelnék őket, mint a portugálokat: labdát fényező passzkirályok, akik ellen nagyon nehéz védekezni, és egyszer-egyszer ki is csúszhat tőlük egy-egy jó eredmény.

De nem ez van! Mindig ez a "mi van velük?", "hogyhogy nem nyerik meg a vébét?", "hát pedig ott a Xavi!" típusú ajnározás lengi őket körül, ami teljes disszonanciában van a (túlkomplikált, tilitoli) játékukkal.

Chile például pont azért is szimpatikus, mert köröttük nincs ez a hype.

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.06.24. 15:38:32

@Csöncsön:
amit Mária Magdolna mondott majd minden este azokban az években, amikről a Biblia nem ír:

Jééééézusom!

szferi 2010.06.24. 15:38:51

@mrazziee: egyáltalán van ember, aki nem utálja egri viktor közvetítéseit?

Strigo 2010.06.24. 15:39:23

@Strigo a divatdrukker: ja, ez Csöncsönnek ment volna, csak lefordítottam a hozzászólását angolra

mrazziee 2010.06.24. 15:39:59

@szferi: sztem volt, de elfogytak.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.06.24. 15:41:25

@Strigo a divatdrukker:

De ez tényleg jó volt. Sajnos el kell ismerni. Sportban csak az eredmény beszélhet.

Roeder 2010.06.24. 15:43:24

kár hogy nem egri közvetít. úgy meghallgattam volna ahogy élő adásban sír az olaszok kiesése után

Mac_KAPUFA 2010.06.24. 15:45:43

@mrazziee: pedig készülj, este a Kamerun-Hollandia meccsen ő lesz a kommentátor :) én nem utálom, sőt gyűjtjük az "aranyköpéseit" (igen, betegek vagyunk. nem, nem szedünk rá gyógyszert), bár az tény, hogy időnként igencsak lezsibbad a agyunk tőle :) de ha jól emlékszem OJnek sincs semmi kifogása Egri Viktor ellen.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.06.24. 15:48:19

@szferi:

Én is bírom Egrit. Bár rettenetesen elfogult. Például az argentin meccsen botrányos volt.

Egyszer nyilatkozta is, hogy mennyire utálja az argentin focit. Nem kellett volna, mert kiderült a közvetítéséből is...

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.06.24. 15:49:10

@szferi:
nekem semmi bajom vele, sőt...

szferi 2010.06.24. 15:50:24

@Csöncsön: egyrészt az elfogultságát utálom, másrészt meg baszik rá hogy mi van a pályán, csak arra ügyel hogy a száraz szóvicceit elmondhassa.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.06.24. 15:51:49

egri szóviccei sokszor jók, sokszor olyan szarok, hogy már tényleg jók, olykor gyengék, de a közvetítése ettől még elviselhetetlen az elfogultsága és annak görcsös demonstrálása miatt (ha nem görcsösen demonstrálja, hanem leplezni akarja, akkor még rosszabb a helyzet)

horas 2010.06.24. 15:54:48

Ghánának egy csatár hiányzott nem Essien.
A Szerbek pedig Pantelic-el tovább mentek volna,mert hiába egy balfasz részt tud venni a játékban,visszalép kimozog,a Szerbek tankhajónyi albadát rúgtak fel Zigic-re és az emésztőbe.
4-2-3-1 úgy lett volna az igazi,ha van egy igazi támadó szellemű középpályásuk.
Én beprobálkoztam volna a 4-3-3-al.
Kolarov-Stankovic-Kacar
Krasic-Pantelic-Jovanovic

Antic-ot is hibáztatom,ez egy tögymörgős,szédelgős Szerb csapat volt,azt hittem ők lesznek azok akik leharapják a fejét majd mindenkinek.

Walmer 2010.06.24. 15:57:42

@Csöncsön: néha nem tudom eldönteni, hogy csak provokálsz vagy tényleg ennyire korlátolt vagy.

horas 2010.06.24. 15:59:07

Gerrard-on keresztül jó látni egy magamfajta átlag embernek,hogy ezek az szupersztárok is sokszor,ugyanolyan,esendőek,bizonytalanok,mint én vagy bárki más,emberiek.

Walmer 2010.06.24. 16:01:26

@szferi: Egri egy normális és magára valamit is adó sportcsatornánál, maximum a mikrofonkábelt tekergethetné.
Én rosszul vagyok tőle.

értelmetlen_nevű 2010.06.24. 16:03:04

@Walmer: +1

---
Az olaszok meg Gattusoval kezdenek. nice.

Walmer 2010.06.24. 16:04:15

@Csöncsön:
"Én is bírom Egrit. Bár rettenetesen elfogult. Például az argentin meccsen botrányos volt."

ma bombaformában vagy.

szeretem a palacsintát, bár az íze nagyon szar.
például tegnap is olyan rosszat ettem...

Kaputykin · http://kittenberger.blog.hu 2010.06.24. 16:04:21

nézném indexen keresztül a paraguay meccsset, de valami hülyes szappanopera megy, tudja valaki, mi ez?

BruceWayne 2010.06.24. 16:04:31

héjjj, sportgézán mér a tegnapi meccs megy???

Mourinho már nem a király 2010.06.24. 16:06:18

Benő nem tudom mit szeretsz az angolokon. Eddig 3 meccsen amit bemutattak, az egyenlő a nagy büdös semmivel. A semleges(?) szurkoló nincs mért szeresse őket, nézhetetlen focit játszanak. Rooney és Lampard nem mutatott eddig semmit a vb-n, Terry egy fókavetődést tegnap, és kb. ennyi.

mrazziee 2010.06.24. 16:06:25

@Zsoca87: ja tényleg valami nem jó. egri viktor keze van a dologban

Mourinho már nem a király 2010.06.24. 16:07:04

www.eurovisionsports.tv/
Ezt nemrég találtam, nemtudom Magyarországon működik-e, itt nálam tökéletes!

dzzzzz 2010.06.24. 16:07:58

@szferi: ismerős, a BL meccseit néztem a Barcanak mert hogy milyen látványos. Xavi labdát kap, előrelép hármat. Hátrapasszol az egyik védőnek. A védő előrelép hármat passzol Xavinak, Xavi előrelép hármat, hátrapasszol az egyik védőnek. A védő visszapasszol. Xavi lépne előre, de már túl betömörült az ellenfél védekezése. Xavi kipasszolja az egyik szélsőnek, aki hátralép vele hármat és visszapasszolja Xavinak. Xavi átpasszolja a másik szélsőnek, a másik szélső visszapasszolja. Xavi hátrapasszolja az egyik védőnek, a védő visszaadja neki. Xavi passzol Messinek aki átkocog a pályán és belövi a gólt.

BruceWayne 2010.06.24. 16:08:56

már jó, refresh kell csak.

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2010.06.24. 16:12:45

@Csöncsön: @Strigo a divatdrukker: Hát srácok, ennek az ütésváltásnak a panteonban a helye, óriási. Szerencse, hogy pont nem ettem/ittam, lehetne most monitort törölgetni.....

:)))

BruceWayne 2010.06.24. 16:15:35

az mekkorát breakelt a szlovák

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2010.06.24. 16:15:37

Különben köszönöm AHB, én is pont ezt éreztem, hogy valahogy nem teljesen világos, mire fel a nagy fanyalgás, angol csapat Capello módra pont ilyen 1-0ás gyözelmeket kell hozzon, akár még még négyet egymás után.

...Van egyébként egy csapat, akik ugyan nem igértek sokat a VB előtt, és nem is volt a kelleténél nagyobb a hype körülöttük, de mégis: eddig az egész vébén folyamatosan jó teljesítményt hozva teszik élvezetesebbé a napjaimat. Kösz, NST.

rango 2010.06.24. 16:24:43

@originalBalintos: és ezt adják el gyönyörű, szórakoztató játéknak

hát ennél monotonabb, szarabb fociölést ritkán látni, amit Xavi csinál, hogy tudja azt, hogy az ellenfél nem fog kitámadni, jól felfogott érdekükben, és Xavi hátra passzokkal eléri az 1000-et, ami hihetetlen frusztráló lehet az ellenfélnek, akiknek ezzel a koncentrációjuk csökken, hogy nincs náluk a labda, kétség kívül erre jó ez a Xavi-féle passzkirályság

ez a passzolgatás az én szememben 1-et érdemel meg nagyon:

a tökéletes antifutballt, ami felől Xavi 30000-szer is passzolhat hátul, gólt nem fogtok rúgni, de 1-et kaptok majd kontrából és az lesz a vesztetek
(Inter rulez, bár nem szeretem őket, de zseniális volt látni, hogy a Barca passzok szart sem érnek)

Svájc ezt megmutatta, remélem Chilének is lesz esze, és nem őszintén, szép focival, szimpatikus kiesőként akarják zárni a tornát, hanem a 16-ba igyekeznek

horas 2010.06.24. 16:26:50

Na hello!!!! Ott is van. Bassza meg de szép a káröröm!!!! Megmondtam,megmondtam,megmondtam!

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.24. 16:27:01

zsenialis, mar csak a buzi kollegam miatt is forditani kell

horas 2010.06.24. 16:27:42

Ez lap konkrétan.Montolivo.

horas 2010.06.24. 16:29:13

@Higuain le, Milito be!:
Nem Chiellni kb 20 méterre a kaputól rosszúl csúszik be a helyére bepassz az emberke 16-17 ról estében kilőtte a hosszút.

mrazziee 2010.06.24. 16:29:14

jó a bíró, nem tudja beetetni a színészválogatott

Titi120 2010.06.24. 16:30:42

Ma a galagonya az a világos kék izé (tapasz ?) Vittek bal térdénél, sportszára fölött ? Már Schweinsteiger tarkóján is láttam Szerbia ellen, meg már sok mindenki máson is. Nem bírom beazonosítani.

Hispan07 2010.06.24. 16:32:37

szar a csapat - erre Lippi berakta Gattusot. Meg persze maradt Jaki, a zseni. kurvaszar ez a csapat, még az idei gyenge Pirlo is hihetetlenül hiányzik.

horas 2010.06.24. 16:34:22

@Titi120:
VAlami iylen szarság lehet amit Csollány Szilveszterrel reklámoztak,gondolom valami,merevító tapaszszerűsgég....

értelmetlen_nevű 2010.06.24. 16:35:27

speciel én kurvára sajnálom, hogy nem Egri közvetíti ezt a meccset. Szerintem elsírná magát élőben.

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.24. 16:35:28

Rúghatnának még egy gólt a szomszédok, mert az olaszok két gólt nem tudnak mákolni (legalábbis bízom benne :D)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.24. 16:37:53

Az sem mindegy azért, hogy Hamsik először a vb-n jól játszik, látszik is a szlovákokon.

horas 2010.06.24. 16:38:48

@Titi120:
www.topnews.in/files/images/Ruud-Van-Nistelrooy3.jpg

Olyami mint ami a térdénél vagy ugye,arra gondolsz,ez már nekem is eszembe jutott...

Mourinho már nem a király 2010.06.24. 16:38:58

Az a baj, az olaszok mar egy X-el is tovabbmennek

ddrum77 2010.06.24. 16:40:30

@Zsoca87: Ha ott lenne Cassano, szurkolnék nekik. De ha ott lenne Cassano, akkor már nem lenne ott, biztos elküldte volna már Lippit az anyjába, és már otthon pihizne.

horas 2010.06.24. 16:43:42

Az olaszok már a franciákat verik szánalmasságban.
Lippi,úgy súrolja Domemench szintjét,hogy ő nem elmebeteg...

értelmetlen_nevű 2010.06.24. 16:44:02

Megvan Gattuso első áldozata.

Lezuzius 2010.06.24. 16:44:55

@horas: valami izomlazito/stimulalo bizbasz.

Gattuso annyira lassu, Cannavarroval egyutt kilognak sebessegben...

ddrum77 2010.06.24. 16:44:56

Ez csúnyának tűnik

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.24. 16:46:50

Igazából az számomra meglepő és kimondottan gáz, hogy valami hihetetlen antipatikus az olasz csapat. De olyan nyílik a bicska a zsebbe módon.

drosiii 2010.06.24. 16:49:13

Remélem a maradék bent lévő földközi-tenger parti ország is megy a többi társuk mellé (algéria, görögö, szlovénia..)

donnelly · http://nst.blog.hu 2010.06.24. 16:49:40

@popp: Ugye ma az ötmilliós kisországnak szurkolsz?;)

Mourinho már nem a király 2010.06.24. 16:50:29

@Szom Ki Van, a Denevér szálló lakosa: világbajnok csapat, aranylabdás védő...orabasz :D

Strba tényleg durva, bár gondolom csak a bőr szakadt fel, nem is vérzett...vagy nem tudom, csúnyának nézett ki az tuti.

drosiii 2010.06.24. 16:51:02

@drosiii: hogy a franciákat ki ne felejtsem...

Cadaver!! 2010.06.24. 16:51:10

Folytatódik a tenisz meccs a Sport2-őn közbe.

Meccshez pedig annyit tudok hozzáfűzni, hogy: jíháááááá

Mourinho már nem a király 2010.06.24. 16:51:34

Ja igen, egyébként a kedves szlovákoknat annyira szeretem, amennyire ők a magyarokat, de az olaszokat mostmár verjék ki!

ddrum77 2010.06.24. 16:53:23

@popp: senki se várt tőlük továbbjutást, tisztes helytállás eddig megvan =)

tsd 2010.06.24. 16:53:36

Itt kurva nagy fordulatra van szüksége az olaszoknak...látszik rajtuk az idegesség, előjöttek a tipikus "vonásaik", folyamatos duma meg mészárszák

tsd 2010.06.24. 16:54:26

Nemhogy lövésük, még támadásuk sem volt... középpálya nulla

ddrum77 2010.06.24. 16:54:36

@Anthony (kick-ass): sztem ne általánosítsunk, nekem sosem volt velük bajom, és viszont se, de hagyjuk is a politikát. A SÖRÜK JÓ.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.06.24. 16:55:24

Fordulhat ez még, de nem úgy néz ki. N incs egy játékos., aki egy kibaszott egy-egyet megnyerne, És akkor már De Rossi is ekkorát hibázik. Úgy néz ki, hogy Lippi tényleg elszámolta magát, úgy kéne egy Miccoli, Cassano vagy Totti, mint egy falat kenyér. Montolivonak sem megy, nincs egy jó teljesítmény.

r123 2010.06.24. 16:56:19

az a baj, hogy nem őszinte az örömöm ha úgy esnek ki a digók, h közben a szlovákok jutnak tovább.. :)

Strigo 2010.06.24. 16:56:29

Pazzinival mi van? Ő képes lehet egyenlíteni.

Kaputykin · http://kittenberger.blog.hu 2010.06.24. 16:58:51

@Cadaver!!: szuper, belenézek, aztán majd az esti meccsnél is belenézek, meg lehet, holnap is belenézek - meg vasárnap is kicsit :)

zsakfos 2010.06.24. 16:59:01

Nem létezik, hogy ilyen szar játékkal egy Paraguay, Szlovákia, Új-Zéland csoportból is tovább lehessen jutni, pedig elég bemákolniuk egy gólt, a másikon meg marad a 0-0 vagy nyer Paraguay és megvan nekik.

bög 2010.06.24. 16:59:19

@Cadaver!!: ez a teniszmeccs nagyon beteg... az egyik pofa 104 ásznál jár éppen és 61-61 van a döntő szettben:)

GGG77 2010.06.24. 16:59:24

Semmi baj, Szlovákia most jobb, megérdemlik. Ettől még mi 4x világbajnokok vagyunk, ők sosem lesznek azok. Anglia sem. Argentína sem és Hollandia sem. Más sem, max a németek.
Az olasz futball kitermel majd jobbakat, nem is olyan sokára. És akkor meglesz az 5.
Ja, és van még 45 perc. Úgyhogy továbbjutunk.

FORZA AZZURRI PER SEMPRE!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.24. 16:59:56

@Strigo a divatdrukker: Képes lenne, de nem ilyen segítőkkel. Ő sem mutatott sokat eddig, bár ennél jobb lenne. Most már komolyan ki lehetne próbálni Quarella pályára küldését is.

tsd 2010.06.24. 17:02:00

@GGG77: A magyar focival sincs semmi probléma, ott van nekünk 54, Szlovákia sosem lesz olyan eredményes, mint mi

popp · http://koncertblog.com/ 2010.06.24. 17:03:02

Quagliarella és Maggio - na esetleg!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.24. 17:04:01

De szépen írtam Q. nevét. :) Úgy vagyok vele, mint tizenéves koromig Batthyány Lajos nevével, nem tudom leírni. :)

GGG77 2010.06.24. 17:04:24

@Szom Ki Van, a Denevér szálló lakosa: Így van, de csapatot nem pillanatra választ az ember, én legalábbis biztos nem.

rexford 2010.06.24. 17:04:57

Palombo tavaly még majdnem minden meccsen játszott, most egy percet sem.

dzolutan 2010.06.24. 17:05:29

A pokol fellángolt az inter képében, közben elnyelte az olasz labdarúgást klub, válogatott, edző és játékos szinten is. :(

tsd 2010.06.24. 17:10:07

Na, a bombaformában lévő Pirlótól várni a megváltást...

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.06.24. 17:10:23

és kéremszépen pirlo elment melegíteni!!

ddrum77 2010.06.24. 17:12:40

@mocsing: nem fog gyorsabban futni a pályán, mint bemelegítés közben szokott

CaBeL 2010.06.24. 17:14:02

Na, hulljanak az olaszok, ha már az angolok bennmaradtak... Nincs szükség még egy kerékkötő csapatra.

tsd 2010.06.24. 17:15:02

több mint fél óra csere nélkül elég kockázatosnak tűnik

donnelly · http://nst.blog.hu 2010.06.24. 17:16:06

Vazeg, ez olyan, mint az NFL. A négy évvel ezelőtti döntősök a playoffba sem jutnak:D

ddrum77 2010.06.24. 17:16:28

Hamsik lepacsizott Pirloval
szalagcím: "Pirlo a Napoliban folytatja? Hamsik elárulta, hogy nagyon szeretne a világbajnok irányítóval egy csapatban játszani."

ddrum77 2010.06.24. 17:17:25

Naggyá teszik Cannát

Mourinho már nem a király 2010.06.24. 17:17:33

@GGG77: és azért-e választottad őket mert 3- vagy 4-szeres világbajnokok voltak éppen?

ddrum77 2010.06.24. 17:18:37

vmi zavar volt az erőben, Pirlo labdakivezetését 2x láttam

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.06.24. 17:21:23

mellesleg Wimbledonban már 65-64-nél tartanak, ha vki netán unatkozna :D

Malachi 2010.06.24. 17:22:06

remélni sem mertem, hogy kiesnek az olaszok, most azt sem bánom, hogy a szlovákoknak kell szorítanom.

Egrinek küldeni kéne papírzsepit, gondolom már csatakos a kispárna.

touristique 2010.06.24. 17:22:20

Na emlékszik valaki, hogy miért nem vitte ki Lippi Cassanot vagy mondjuk Balotellit? Mert ők zűrös játékosok, neki meg egység kell, és fegyelem.

Most pedig biztos elégedett ezzel a békés, fegyelmezett, lagymatag szarral. :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.24. 17:23:02

Sajnos úgy tűnik igazam lett, Di Natale lőhet egy rahedli gólt a bajnokságban, de kevés ő ahhoz, hogy a válogatottban komoly teljesítményt nyújtson.

Azt viszont továbbra sem értem, miért nem kapcsolnak egy fokozatot az olaszok, nem tudnak? Pirlo lendületet nem fog hozni.

vizsla_ 2010.06.24. 17:23:49

@Malachi: bűn, hogy ma ezt nem Egri közvetíti...

az olaszokkal együtt ő is megválthatta volna a repjegyet hazafelé

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.24. 17:26:05

bazmegezkurváragól
vagy nem vagy igen.... áááá
gyerünk már

ddrum77 2010.06.24. 17:26:19

@touristique: sztem Cassano és Balotelli azt mondta, hogy ezzel a kerettel ők nem mennek =)

Hispan07 2010.06.24. 17:26:29

jakinta, ez a futballanalfabéta fasz

tuono 2010.06.24. 17:27:33

Na lesz-e vajon tipikus olasz továbbjutás? Begyötörnek egyet, a másik meccs 0-0 és akkor ismét három döntetlennel jutnak tovább?
Komolyan mondom ez Iaquinta olyan szinten irritálóan szar, hogy az már fáj!

ddrum77 2010.06.24. 17:28:10

@simoo: pro és kontra: ezen múlik a továbbjutás, mér nem adták meg vs. ezek az olaszok a 2 helyzet / 90 perc mutatóval nem érdemlik meg ezt a gólt

értelmetlen_nevű 2010.06.24. 17:29:09

szerintem elszúrják a tótok :(

ddrum77 2010.06.24. 17:29:15

@Szom Ki Van, a Denevér szálló lakosa: ekkora mezt nem gyárt a Puma, ezért nem hozták

Mr.AT 2010.06.24. 17:29:30

Flegma a csapat, ez a legnagyobb baj.

B*zmeg egy gól kellene, és lazáznak.

megvagy hadnagy 2010.06.24. 17:29:54

meglesz az olasz egyenlítés (sajnos), a szlovákok ugyanazt csinálják mint újzéland ellen.

gorszky tivadar 2010.06.24. 17:30:09

@simoo: ?? vadul frissítettem livescore-t, azt hittem egyenlítettek a taljánok..frászt hozod rám..

bz249 2010.06.24. 17:30:32

@értelmetlen_nevű: igen Uj-Zeland ellen sem tudtak bevinni a kegyelemdofest. Ez a masik kiscsapat is okozhat meg gondokat nekik. Mondjuk Szlovakia a 16-ban is jo vicc.

Mr.AT 2010.06.24. 17:30:43

Legalább Chiello hozza ma magát, bár ezt önmagában a hajunkra kenhetjük.

ddrum77 2010.06.24. 17:31:29

@Mr.AT: statisztikaileg esélytelen, hogy egymás után 2x ugyanaz a csapat nyerjen, szóval inkább most utazzanak haza

vizsla_ 2010.06.24. 17:31:39

2-0

Lippi te majom:DDD

Mourinho már nem a király 2010.06.24. 17:32:00

góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóólllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ittavégearrivederci :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

tuono 2010.06.24. 17:32:06

előre is bocsánat: aztakibaszottkurvaéletbeeeeeee

ddrum77 2010.06.24. 17:32:29

szlovákok előbb találnak egy kontrából gólt, majd Canna segít nekik

mrazziee 2010.06.24. 17:32:39

új-zéland verjen már be egy gólt!

vizsla_ 2010.06.24. 17:32:41

"Legalább Chiello hozza ma magát, bár ezt önmagában a hajunkra kenhetjük"

Chiellini szépen lemaradt:DD

dzzzzz 2010.06.24. 17:32:48

Jobban járnak az olaszok így mintha továbbjutnak és pl. a hollandok ellen esnek ki. Így már nem lehet a fiatalítást halasztgatni.

bz249 2010.06.24. 17:32:55

Meg egy uj-zelandi gol kellene (vagy 2?) es Szlovakia es Uj-Zeland a 16-ban. Nyami. :D

Lezuzius 2010.06.24. 17:33:08

A tavalyi konf. kupa utan tudni lehetett ezt.
Az NFL-es hasonlat nagyon ott van :)

Domingo 2010.06.24. 17:33:08

Cannavaro.... C'e Capitano....

Na, csak kimúltak ezek a szajhák. Jól van. :)

rizla 2010.06.24. 17:33:10

kellemes csalódás gundi, jól közvetíti az olasz égést. itália no comment

ddrum77 2010.06.24. 17:33:45

kirőlrúgtad geci, kirőlrúgtad???

Mr.AT 2010.06.24. 17:34:09

Komoly kapus rövidre ilyen gólt nem kap.

Domingo 2010.06.24. 17:34:24

Mekkora egy paraszt ez a Pepe.

rexford 2010.06.24. 17:34:25

Jól van Pepe, most már tényleg jöhet a Juvéba. :)

rizla 2010.06.24. 17:34:56

és utálunk szar szlovákia, de sokkal jobban megérdemlik. ennyi.

tuono 2010.06.24. 17:34:58

@bz249: Ha NZD gól lő akkor NZD Paraguay van 16ban a szlovák meg hazamegy

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.06.24. 17:35:16

@Mr.AT: chiello szépen lemaradt azé'

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.24. 17:35:27

Azért vissza van még negyedóra, de talán most már egy Lippi kritika nem vonja maga után az ortodox olasz szurkolók atyáskodó lenézését.

Malachi 2010.06.24. 17:35:30

höhöhöhö
höhöhöhöhö
höhöhö

ddrum77 2010.06.24. 17:35:57

na bazz, ha még egy sárgát kap, nem játszthat a következő meccsen =)

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.24. 17:35:58

na én befejeztem ezt a meccset.... csak pirlót sajnálom (muhaha) ha nem játszik maradhatott volna megváltó..(bár ezt nem értettem sose)
innentől én a két délamerikai világoskékeknek szorítok

Mr.AT 2010.06.24. 17:36:26

Iaqi annyira rossz, hogy fáj, miközben nézem.

bz249 2010.06.24. 17:36:27

@tuono: de ha kettot lonek, akkor viszont tobb lott gollal mar NZ es Szlovakia, ha jol szamolom.

vizsla_ 2010.06.24. 17:36:35

adná az ég, hogy Lippi, Domenech és Del Bosque kéz a kézben utazzanak elfele innen, csapataikkal együtt

rexford 2010.06.24. 17:36:40

Ez a Pirlo is egy diszgrácia, szépen kocorászik ide-oda.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.06.24. 17:36:51

@Mr.AT: Mert normális kapus előtt normális védők vannak :)

Mr.AT 2010.06.24. 17:37:37

Di Natale meg a rutint is kihagyja, hát mikor, ha nem most, ázze.

BASTi · http://www.borgatya.hu/ 2010.06.24. 17:37:38

abból a bizonyos reklmámból ismert capitano-s mozdult még meglehet Cannavarotól... azzal menti majd meg csapatát a 0:4-től :)

mrazziee 2010.06.24. 17:37:54

a nike reklámot kicsit elhamarkodták.
ronaldinho kint sincs, rooney nulla, cannavaroról kapták a gólt, ribery a levesben...

krysal 2010.06.24. 17:38:02

Párom hozzászólása (az olasz meccs hatására) a VB-hez: Szánalom, hogy játszik jó néhány csapat most. És a magyarok még ezek közé se fértek be...

Van benne valami.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.06.24. 17:38:23

rambo janos uzeni, hogy nagy oromere szolgal, hogy a "lippi es a worst of juventus" fantazianevu macskazabalo tarsasag tovig bekapta a vuvuzelat...

janos egyebkent egy fogyokuran levo 6 kilos kandur, szoval kisse elfogult... :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.06.24. 17:38:39

Ez a Lauterni Jendrisek gyerek. :) Jó lesz ő. :)

Mr.AT 2010.06.24. 17:39:04

Helyes. Na akkor most nyomás, de durván.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.24. 17:39:20

Innen ez egy jó meccs lehet, de ha ez most színészkedés...

vizsla_ 2010.06.24. 17:39:21

na az olaszok kezdik a hempergést a földön

nem juthatnak tovább ezzel a játékkal

tuono 2010.06.24. 17:39:42

@bz249: Akkor sem, mert hiába van ugyanannyi pont és egyező gólarány Para verte szlovákot, ezért ők mennek. Ha szlovákok tovább akarnak menni, akkor nyerni kell... :)

Hispan07 2010.06.24. 17:39:53

gól? vagy most mivan?

rizla 2010.06.24. 17:40:05

ez mennyire szánalmas ami a sarokban folyt:DDDDD
digók vs tótok, KABARÉ

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.06.24. 17:40:10

jakinta :DDDDDD

gusztustalan baff.

ddrum77 2010.06.24. 17:40:11

@krysal: a jó csapat nem attól jó, hogy az előző VBt megnyerte, hanem mert az ideit nyeri =)

GGG77 2010.06.24. 17:40:15

a büdös kurva anyádat ütögessed.

touristique 2010.06.24. 17:40:19

Quagliarella mekkora egy büdös rohadt paraszt!

rexford 2010.06.24. 17:40:27

Szánalmas nápolyi bohóc. :DDD

Domingo 2010.06.24. 17:40:32

Kvájárellát rettentő módon odébb basztam volna. Don't fuck with the keeper.

BASTi · http://www.borgatya.hu/ 2010.06.24. 17:40:33

ocsmányok ezek az olaszok...ahogy ott fetrengett az arcát fogdosva..pff

dzzzzz 2010.06.24. 17:40:35

és a kapus kap sárgát xD

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.06.24. 17:40:42

quaglierella, mennyire olasz, istenem :))

rizla 2010.06.24. 17:40:46

gundikám miért ne adták volna meg a gólt? bunyó miatt nem veszik el.

ddrum77 2010.06.24. 17:40:54

tele a háló, ki lehet húzni

vizsla_ 2010.06.24. 17:41:00

Jézus mekkora színész ez s Kvájjárellá

senki nem nyúlt az arcához...

a csibészes olaszok, mi?
hányinger...

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.06.24. 17:41:01

@YNWA: nemő nyilván, keverem már ezt a sok bonyolult nevű olaszt :)

dzzzzz 2010.06.24. 17:41:15

Pepe hogy pattogott Skrtelnek xD

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.06.24. 17:41:22

@BASTi: nem fetrengett, RÚGKAPÁLT, mintha rohama lenne :)

ddrum77 2010.06.24. 17:41:46

LOL, hát mekkora Mike Tyson horog volt ez???

bz249 2010.06.24. 17:41:50

@tuono: a golarany az elso, aztan a tobb rugott gol. Most viszont Szlovakia -1, Paraguay +2. Ha Uj-Zeland nyerne (amire a jatek kepe alapjan kb. semmi eselye), akkor Paraguay +1.

krysal 2010.06.24. 17:41:50

@Higuain le, Milito be!: azt nem a digók nyerték meg. Azt Zidane vesztette el.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.06.24. 17:42:03

quagliarella is reszt vett a materazzi fetrengo workshopon... fejbevernek es rangatozol a labaiddal...

Mr.AT 2010.06.24. 17:42:03

Pirlo apó legalább néha imitálhatna egy kis kocogást, de nem.

rizla 2010.06.24. 17:42:06

odabasz ez a meccs

tuono 2010.06.24. 17:42:26

jöhet az olasz tizi a 92. percben :D:D:D

Domingo 2010.06.24. 17:43:11

LES. HÁÁÁÁÁÁH. :D

Mourinho már nem a király 2010.06.24. 17:43:13

a mocskos paraszt színész olassza

LES!!! helyes

Mr.AT 2010.06.24. 17:43:14

B****zmeg, milyen les...??!!!!!!!

tsd 2010.06.24. 17:43:26

Balfasz szlovákok

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.24. 17:43:33

ezááááááááááááááááááááá

rizla 2010.06.24. 17:43:34

szlovákok összeomlanak 2-0ról. látszik hogy rokonok bazmeg

Dani Kalifornia 2010.06.24. 17:43:37

Bármi a vége, OLASZ VÁLOGATOTT = NEM MENŐ

mrazziee 2010.06.24. 17:43:50

azért ez a szlovák kapus se volt épp ártatlan... ne csak kvájit ekézzétek :D

danesdzsu2 2010.06.24. 17:43:52

Nehogy már továbbjusssanak az olaszok...

snmarton (törölt) 2010.06.24. 17:43:55

essenek ki, görény népség.

kapust ketten lerohanni, az a nagyon szép dolog.

Domingo 2010.06.24. 17:44:31

Gundi már szlovéniázik.

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.06.24. 17:44:31

@rizla: hagyjuk már h összemlás meg rokonok.. mostanában ez inkább a szlovénokra jellemző... lásd kézilabda :P

ddrum77 2010.06.24. 17:44:39

angol játékvezető engedi az emberölést

rizla 2010.06.24. 17:44:56

@danesdzsu2: ha a tótok elbasszák kétgólos vezetésről, akkor ők sem érdemelnek szart sem.

Mr.AT 2010.06.24. 17:45:13

@snmarton: Tényleg, minden más csapat kényelmesen rágyújtana egy cigire a 82. percben, miközben egy gólra van a továbbjutásra, és udvariasan kivárná, amíg az ellenfél 10 perc múlva hajlandó visszaadni. Igazad van.

Domingo 2010.06.24. 17:45:31

@Higuain le, Milito be!: Szerintem minden jóérzésű ember egyetért velem, mikor azt mondom, hogy ezekért nem kár.

ddrum77 2010.06.24. 17:45:43

hülye olaszok, ilyenkor bezzeg van két gól, amikor szorul hurok, ez a hajtás ment volna végig...

bz249 2010.06.24. 17:46:05

Mivel a ZDF a masikat adja, majdnem mindegy lett a szlovak-olasz eredmenye.

De nem erte el a fekete mezes es les is volt. Az igazan durva azt hiszem az 1-1 gol lenne.

BASTi · http://www.borgatya.hu/ 2010.06.24. 17:46:27

nem hiszem el ha ezt elkúrják a tótok

Italeien Raus! :P

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.06.24. 17:46:35

(amugy a szabalyok szerint ez nem les, gundika...)

Ganz 2010.06.24. 17:46:50

Mondja már meg valaki, hogy mi az az "egy vonal", lesnél?
Mértanilag nincs is "egy vonal".
Vagy hátrébb van, vagy előrébb.

Akkor lenne értelme, ha úgy lenne a lesszabály, hogy ha bármelyik testrészük "összeér", akkor egy vonalnak tekintik, és mehet.

Vagy valamit rosszul tudok?

vizsla_ 2010.06.24. 17:47:02

bumm a fejbe

Lippi te bolond:DDD

Domingo 2010.06.24. 17:47:03

3! Mi csere?! Mi gól?! :D

mrazziee 2010.06.24. 17:47:10

új-zélandi gólt léci

d3vnull 2010.06.24. 17:47:10

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!

rizla 2010.06.24. 17:47:10

@Mr.AT: egyetértek, én nem is értem mi a faszt gondolta ez a mucha. az mi hogy bezárkózik a sarokba a labdával? tessék szépen odaadni.

olaszoknak viszlát. csak rúgkapáltak még kicsit holtan.

Malachi 2010.06.24. 17:47:18

NA MIT HASZNÁLTAK KI????

áááááááá!

Mourinho már nem a király 2010.06.24. 17:47:19

na még egyszer HÁHÁ
innen már nincs vissza

Mr.AT 2010.06.24. 17:47:27

Istenem de gyenge ez a Marchetti...

Zebrateve 2010.06.24. 17:47:31

Bedobásnál nincs les, ezt használta ki:DDDDDDDD

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.24. 17:47:35

naabüdöséletbe.... lehet hányni az olaszokra.... majd elmúlik

megvagy hadnagy 2010.06.24. 17:47:35

bedobásnál nincs les ezt használta ki!

kopunek a szlovák koplárovics!

rizla 2010.06.24. 17:47:47

zseniális gólpassz:DDDDD

snmarton (törölt) 2010.06.24. 17:47:55

@Mr.AT: könyörgöm, lehetett látni a lassításon, hogy a kapus bemegy hátra, felvenné a labdát, de még ki se egyenesedett, amikor bekúrják hátulra.

tsd 2010.06.24. 17:48:10

Legalább a mix is bejön (4 v. több gól)

mrazziee 2010.06.24. 17:48:25

közben vége a tenisznek 70-68 :D

ddrum77 2010.06.24. 17:48:28

ehhehehe, a legjobb sör a szlovák =)

Cadaver!! 2010.06.24. 17:48:40

Az olaszok játéka le van lassítva, vagy tényleg ennyire lassúak?
Eszméletlen mennyire szarok, Domenech örülhet, mert az olasz csapat még az övénél is nagyobb csalódás.

Domingo 2010.06.24. 17:48:48

Ez a háromperces talján feltámadás körülbelül olyan volt, mikor a tyúk fél percig futkos, miután levágták a fejét.

Hispan07 2010.06.24. 17:48:54

nem sajnálom az olaszokat egy percig se, csak azt, hogy ezek a faszfej tótok mennek tovább.

Lippi meg dugja fel magának az első súlyos tárgyat, ami a keze ügyébe esik. Mondjuk Jakintát.

értelmetlen_nevű 2010.06.24. 17:49:03

volt már ennél jobb félidő?

donnelly · http://nst.blog.hu 2010.06.24. 17:49:09

Ezeket mi is ennyire vertük. Ja nem, az egy erősebb csapat volt.

dzzzzz 2010.06.24. 17:49:29

@Mr.AT: a kapus hátára ugrás mindig remek megoldás

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.24. 17:49:48

egyedül az tetszik h a sok tótozó barom most a szlovákoknak szurkol :)))

Mourinho már nem a király 2010.06.24. 17:50:01

@Mr.AT: @rizla: mégis ha a szlovákoké a labda, mivel ők fognak középkezdeni, akkor az olasz cigány milyen jogon akarja elvinni a labdát?

tuono 2010.06.24. 17:50:15

bazmeg mekkora meccs

Domingo 2010.06.24. 17:50:18

Na, azért Kvájárella ezt nagyon bebaszta. Özilből.

touristique 2010.06.24. 17:50:20

két és fél perc múlva kapnak egy tizit is. :)

dzzzzz 2010.06.24. 17:50:20

amúgy a kék mezekbe eddig kik voltak a pályán?

Mrs Columbo 2010.06.24. 17:50:29

jézus, hülye szomszédok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.06.24. 17:50:30

@Ganz: semmi, ez olyan, mintha a nagyobbegyenlonel allandoan az egyenlore tennek a hangsulyt...

a szabalykonyvet az mlsz honlapjarol le lehet tolteni, erdemes...

Mr.AT 2010.06.24. 17:50:53

Azért durván odab*sz ez a meccs, bárki bármit mond. :-)

rizla 2010.06.24. 17:50:56

nem tudom ki ELLEN szurkoljak, mindkét csapat mulattató. az olaszok nem hajlandóak megdögleni, a szlovákok meg nem merik megnyerni.

megvagy hadnagy 2010.06.24. 17:50:58

de rossi ahogy odakotorta a gólpasszt, messziről becsúszva, tisztán, gyönyörű! miért nem így játszottak végig?

Mrs Columbo 2010.06.24. 17:51:07

ha döntetlen, akkor maradnak????

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.06.24. 17:51:16

quaglierellának volt arca gólörömözni :))

mondjk a gól az kurvaszép volt

Domingo 2010.06.24. 17:51:22

@touristique: Nem akartam megemlíteni, de nem lettem volna meglepve, ha megtörténik. Mondjuk ehhez kellene egy Grosso.

Ganz 2010.06.24. 17:51:35

Ez a Lippi nagyon komoly.

Assetudja, milyen rendezvényen van.

rizla 2010.06.24. 17:51:45

spanyol jugóra emlékszik még valaki? 2000-es eb...

Sir Alex F. 2010.06.24. 17:51:56

én ezt már nem tudom követni, ha ilyet tudnak az olaszok akkor faszé nem játszanak csak ha ég a ház...

Domingo 2010.06.24. 17:52:07

@megvagy hadnagy: Mert a patkányság a génállományuk része. :)

ddrum77 2010.06.24. 17:52:11

összefoglalónak elég is lesz az utolsó negyed óra

kevert 2010.06.24. 17:52:32

OFF
Isner közben 70:68-ra megnyerte a döntő szettet...
by nso :)

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.24. 17:52:37

fújja már le...essünk ki a francba

mann 2010.06.24. 17:52:38

Jobban nem fogom szeretni a tótokat ezután sem, de most szereztek némi örömet ezzel a 3 góllal

megvagy hadnagy 2010.06.24. 17:52:55

kár hogy nem kornélt cserélik be most.

Mourinho már nem a király 2010.06.24. 17:53:21

nem szurkolunk mi a tótoknak csak az olaszok ellen amugy

ddrum77 2010.06.24. 17:53:37

ennyi BAJNOK egy meccsen a pályán... könnyezek

rizla 2010.06.24. 17:53:47

mi a fasz???????????????????????????????? LUKAT RÚG:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vizsla_ 2010.06.24. 17:53:55

6. percben akarnak továbbmenni 4 perc hosszabbítás után?

Webb te angol buzi, vége van!!!!!

Mr.AT 2010.06.24. 17:54:05

Ezután a szlovák negyedóra után azért majd revidiáljuk pls a "fetrengő olaszok" fogalmi kategóriát.

Hispan07 2010.06.24. 17:54:07

semmit és még annyit se érdemel Olaszország, de ezek a tótok alapszinten férgek

rexford 2010.06.24. 17:54:15

Hol a ballábad, Simon?!

rizla 2010.06.24. 17:54:40

utolsó fél percben 3 ápolás, rokonszenves csapatok!

Domingo 2010.06.24. 17:54:41

Báh, szerencsétlen kretén Pepe. Bwinen a "lesz-e szlovák sérült a következő 30 másodpercben?"-nél 1.20 van az igenen. Lakást rá.

BASTi · http://www.borgatya.hu/ 2010.06.24. 17:54:49

10 perces hosszabbítás lesz?

CaBeL 2010.06.24. 17:54:52

Chiellini: Te, ez még annál is cikibb mint amit a Juventussal csináltunk idén.
Cannavaro: Ja, pedig ez csak egy hétig tartott.

Dani Kalifornia 2010.06.24. 17:54:52

A legviccesebb a világon az, amikor az olaszok hisztiznek a fetrengés miatt.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.06.24. 17:55:08

@Mr.AT: Valljuk be ha az olaszok szerzik meg a vezetést, akkor a labda a 90ből max 10 percet lett volna játékban.

mann 2010.06.24. 17:55:23

Nem mehettek a csigazabálók után digók

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.06.24. 17:55:24

azt se gondoltam volna soha, hogy Új-Zéland veretlen marad, és csak 1 gólt kap 3 meccsen.... :D

Domingo 2010.06.24. 17:55:37

Rég nevettem ilyen kárörvendően, kajánul.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.06.24. 17:55:41

Ez milyen meccs volt, gratula Szlovákiának! Hajrá Diego!

danesdzsu2 2010.06.24. 17:55:44

@Mr.AT: Pontosan mely helyzetek azok, ahol az ellenfél játékosa ellen játékon kivüli szituációban fizikai erőszakot lehet alkalmazni?

dzzzzz 2010.06.24. 17:55:45

az utolsó 15 percben látott olaszok eljuthattak volna a döntőig xD

értelmetlen_nevű 2010.06.24. 17:55:58

Legjobb meccs eddig. Egyértelműen.

Mr.AT 2010.06.24. 17:55:58

Mit nem adtam volna pedig most egy 94. perces új-zélandi gólért... mocskos szlovákok.

Dani Kalifornia 2010.06.24. 17:56:03

@Mr.AT: Tőletek tanulták, a ti fegyveretekkel győznek le titeket.

tuono 2010.06.24. 17:56:26

azt azért adom, hogy a Új zéland a címvédő előtt végez a csoportban...

Domingo 2010.06.24. 17:56:27

A tótok ott középen magyarverést szimulálnak?

BASTi · http://www.borgatya.hu/ 2010.06.24. 17:56:44

@Mr.AT: jogos is lenne, ha nem láttuk volna a Kvájárella nevű *** focistát haláltusát szinlelni

montipájton 2010.06.24. 17:56:51

@rizla: Én még csak nem is utálom őket. Óriási kalapemelés nekik!

gorszky tivadar 2010.06.24. 17:57:28

@YNWA: ...és megelőzte az olaszokat..:)

ddrum77 2010.06.24. 17:57:45

Canna vígasztalja a kollégát: "Ne sírj, én tudom milyen világbajnoknak lenni"

danesdzsu2 2010.06.24. 17:58:07

@Mr.AT: Fabio tényleg tudott újat nyújtani ebben a témában:)

Lacóka 2010.06.24. 17:58:39

@YNWA: kettő lesz az

nemtom ki írta egy hete, "senkit nem lehet leírni, csak az esélyeseket"

Domingo 2010.06.24. 17:59:59

Cannavaro annyit fog hozzátenni a vébéhez, hogy az öltözőben hangosan anekdotál majd a 2006-os győzelemről, miközben egymás sebeire pisálnak a zuhanyzóban.

@Szom Ki Van, a Denevér szálló lakosa: Ez az örömöt pedig szinte szavakba sem lehet önteni.

ddrum77 2010.06.24. 18:00:05

És mint egy lezárásképp mondom itten: Eddig jó meg vicces volt ez a kommentelés, de a "mocskos szlovákok"-tól hányok már, ne legyen már itt is ez. Szép ország, néhány hülyével a soraiban, és vezetők között, ugyanez van itt is, nem? Akkormeg?
Tiszteletem az uraknak.

rizla 2010.06.24. 18:00:48

nap kommentje:
[Comment From normalusernormaluser: ]
megvadulnak a szlovák fiúk a piros-fehér-zöld láttán mi ?

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.06.24. 18:01:06

@BASTi: most, hogy kimegy a feszko, jon a nyelvlecke:

a gli = (nagyon gyors) lj + nincs zart a a magyaron kivul kabe egyik nyelvben sem, szoval kva'lja'rella'

(inyenceknek kua'lja'rella')

Ferguson 2010.06.24. 18:01:25

Hahah :D Az inter bl győzelmének árnyékában az olaszok elhitték, h ők a királyok. Mondjuk ez a szánalmas kiesés az inter bl győzelmére is árnyékot vet legalább... :) Ennél szebben nem is alakulhatott volna... Már 2006-ban is ezt érdemelték volna...

raja ram 2010.06.24. 18:01:31

Sajnálom az olaszokat. Megint egy nagy futballnemzet búcsúzik. El kellene gondolkozni azon, hogy van -e értelme annak, hogy az ország bajnokcsapatában nincs egy olasz sem (ez vonatkozik a többi országra is), mert lehet tapsolni egy CL győzelemnek, de most 60 millió olasz gondolkodik az öngyilkosságon.Ha a tendencia folytatódik, vége a nagy európai válogatottaknak.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.24. 18:01:40

@Rico1: Én nem feltétlenül örülök, de a tények makacs dolgok.

@Higuain le, Milito be!: Azért ne hasonlítsuk össze a szlovák és a magyar sovinizmus térnyerését és befolyásoló erejét.

Hispan07 2010.06.24. 18:01:55

4. hely, kurvaégő. de jól látszott ma is: ha a pöcs juventus fetisitszta lippi nem marchisiot, jakintát vagy kamuranézit erőlteti - hanem berakja kavajarellát időben; ha a két dízsfasz helyett mást rak a védelem közepére - pl maggiot, akinek volt sebessége legalább; ha nem viszi ki ballasztnak a fogatlan oroszlán gattusot - hanem kiviszi helyette a 2 éve!!! helyén játszó ambrosinit, aki legalább kihajtja a belét is; ha mer kockáztatni, és a totál jellegtelené fonnyadt pöcsök helyett kiviszi a balhés, de bugizós lábú márió vagy cassanót, stb... akkor lehet hogy ugyanígy leégnek, mert az oalsz foci most egyértelműen hullámvölgyben van. de könyörgöm, így????

egyébként meg bármelyik másik csapat lett volna az ellenfél a franciákat és románokat leszámítva, most velük örülnék. de pont ezek a sunyi tahó tótok? ez maga az apokalopszis...

bz249 2010.06.24. 18:02:04

Hollandia-Szlovakia a 8 koze jutasert. Robben pihenhet tovabb.

Hispan07 2010.06.24. 18:02:57

@montipájton: lásd a fetrengéseiket, ami miatt általában egy jó érzésű ember eleve utálja az olasz focit.

Cadaver!! 2010.06.24. 18:02:58

Van ami sose változik. Olaszokat kiesni látni, még mindig hatalmas öröm. :DDDD

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.06.24. 18:03:01

@raja ram: Vagy Jobb olasz utánpótlást kell nevelni.
Nem akkor lesz jobb egy válogatott, ha a játékosai otthon játszanak lásd Brazília, argentina.

montipájton 2010.06.24. 18:03:36

Lippié a felelősség, megbukott a válogatásával, a motivációképtelenségével, igaz, az olasz foci válsága nem az ő sara elsősorban. De legalább férfimódra harcolva estek ki, nem úgy, mint a franciák. (Igaz, sokkal gyengébb csoportból. Új-Zéland és Szlovákia ellen 1 pont, ennél nagyobb égést szerintem még nem mutatott be olasz válogatott, legalábbis 66 óta.)

2010.06.24. 18:03:40

Az olaszok megérdemlik a sorsukat(nem gondoltam ezt mondom egyszer), a szlovákok meg nem érdemlik meg a továbbjutást, de persze csak az irigység beszél belőlem, hogy nekünk mostanában csak baromarcú focistáink vannak. Hajrá Hollandia!

Domingo 2010.06.24. 18:03:59

@Hispan07: Mondjuk az is ciki ám egy kicsit, hogy Ambrosini után kell rimánkodni. :)

Ganz 2010.06.24. 18:04:14

Mezei aszonta, "...beszart volna egy esernyőbe..."?

Jól hallottam?

Mr.AT 2010.06.24. 18:04:34

Mindennemű nacionalizmus, vagy politikai felhang nélkül mondom, hogy a szlovákoknak még a németek ellen se tudnék drukkolni, pedig az nálam nagy szó.

Ferguson 2010.06.24. 18:04:40

@Szom Ki Van, a Denevér szálló lakosa: lexarom az angolokat, az angolok is gyengék, de legalább a szívük a helyén van...

Csörszike 2010.06.24. 18:04:51

ez meg mi volt már? remélem otthon macsakapörköltes pizzát csinálnak belőlük:)
ez katasztrófa a klasszik fociszeretőkenek: szlovákia (a nemlétező ország) a vb legjobb 16 csapata között. és meg is érdemelték, az olaszok meg a hazaúszást riberyékkel. én meg megérdemlem, h az olaszoknak drukkolok...vafankulló.
mostantól csak az ameriaki caspatoknak drukkolok! hajrá uruguay, argentina, chile, usa!

GGG77 2010.06.24. 18:05:15

@Anthony (kick-ass): nem. mert 82-ben láttam a vébé döntőt, 5 éves voltam akkor.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.24. 18:05:19

@Rico1: Jó ám az öreg Ambro, Gattusónál körülbelül háromszor hasznosabb.

Hispan07 2010.06.24. 18:05:24

@Rico1: ha láttad idén játszani, akkor te is tudod - ez az olasz válogatott csak jobb lett volna vele

nadivereb 2010.06.24. 18:05:45

Az olaszok legalább megelőzték a franciákat a vb 27. helyéért vívott ádáz csatában.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.06.24. 18:06:10

Quagliarella kellett volna az elejétől - mondtam én.

Árpádka 2010.06.24. 18:06:29

Büdös tótok 25 pontom ment el miatuk a az iwiwen:(
Az olaszok meg miért csak 20 percet fociztak vagy még annyit se?

Hispan07 2010.06.24. 18:06:31

@Csörszike: egyetértek. + mexikó, az utolsó piros-fehér -zöld csapat :)

raja ram 2010.06.24. 18:06:55

@Great Cornholio:
- Az Intert pl. nem lehet rákényszeríteni az utánpótlásra, ha egyszerűbb vásárolni
- Brazília, Argentína sehol nem lenne, ha játékosainak 90%-a nem Európában játszana

spain33 2010.06.24. 18:07:03

ha Domenech le volt szidva 2-3 küln posztban is, akkor Lippi megérdemel egyet külön, azért amit művelt ezen a Vb-n, kezdve a válogatott összeállításáig

mert Domenech azért életképes válogatottat hozott össze, csak nagy birka ő ahhoz, hogy sikeres legyen

Lippi viszont lebőgésre ítélt csapatot vitt ki, majd úgy is játszatta őket végig

4 éve lehet, hogy nagyok voltak, de a csúcson abba kellett volna hagyni, most ez Lippi örökre magtanulhatja

dzzzzz 2010.06.24. 18:07:08

@Ganz: én inkább beszaladnát értettem, de nem tudom:D

montipájton 2010.06.24. 18:07:10

@Hispan07: Nyilván ha mi vezetnénk ki-ki meccsen a hoszabításban az olaszok ellen, mi nem fetrengenénk, de legalábbis nem zavarna.

Hármat lőttek, tök reménytelen helyzetből jutottak tovább, a világbajnok ellen. Ilyenkor nem szempont nálam a fetrengés. Ha 0-0-ra játszik egy csapat és még öli is a focit, az más, de itt nem erről volt szó.

Egyelőre Hollandia a nap nyertese, aztán meglátjuk. )))

Domingo 2010.06.24. 18:07:31

@Hispan07: Nem azt mondom, hogy ebben a csapatban nincs helye, csak ha jobban belegondol az ember, hogy 2010-ben még azt sajnálják, hogy ő nem kerettag, az borzasztó. Legalábbis a digóknak. :)

GGG77 2010.06.24. 18:07:52

@Hispan07: teljes egyetértés. Lippi mintha nem látta volna a Juventust az elmúlt idényben.

2010.06.24. 18:08:09

@Hispan07:
igaz amit írsz, ezt a balhét Lippi viszi el-Iaquintat a válogatottnak még a közelébe se szabad engedni, gyanítom, hogy óriási nagytakarításnak néznek elébe, a 2006-os DÖNTŐSÖK :)

Dani Kalifornia 2010.06.24. 18:08:17

@Mr.AT: klasszikust idézve "attól, hogy más embert tényleg ciki utálni, a más ember fociját nagyon is egészséges"

_alerob 2010.06.24. 18:08:35

Csak annyit, hogy az olaszok megérdemelték ezt, mert ha csak egy félidőt játszottak volna így, mint a végén, már biztos továbbjutók lettek volna. Teljesen szégyen, hogy az utolsó percekben kell futni (addig mindenki kocogott és még ez is erős) Ha csak félgőzt kiadtak volna minden meccsen, már csoportelsők.

Hibákból tanul az ember, akit a legnagyobb edzőnek gondolok, most óriási csalódást okozott. Megint megmutatta a sors, hogy a tapasztalat mennyit is ér. Vagyis mennyire is hiányzott ebből az olasz válogatottból. Del Piero, Totti. Vezér kellett volna a csapatnak, aki nem hagyta volna azt, hogy lötyögjenek. Ők vezérek. Canna minden volt, csak méltó kapitány nem.

És remélem a Marchetti, Gilardino félék örökre eltűnnek innen.

Grt Paraguaynak, Új-Zélandnak főleg. Szlovákia meg remélem örökre eltűnik a süllyesztőben ezek után, mert amit a meccs végén műveltek, az sportszerűtlen, undorító, minősíthetetlen volt.

Hispan07 2010.06.24. 18:08:37

@Rico1: jah, ezt írtam fentebb. az olasz gödör kész és jó mély, de lippi lapátolt még pár métert a fekete-fehér zubbonyában

touristique 2010.06.24. 18:08:41

@Higuain le, Milito be!: Szerintem Q-nak még azóta is az fájt, hogy a szlovák megpöccintette a kapuban. :)

Fura, négy éve még szurkoltam nekik, ez azonban csak valami torz mutációja az akkori csapatnak.

- A döglött zebrára ráhúzták az azúrkék mezt

-hozzácsapták a kiégett Milan-különítményt

-plusz még pár játékos, akik ígéretesek, de nem voltak igazán beépítve a csapatba

Mostantól el kell felejteni a kiégett embereket, és többet együtt játszatni a fiatalabbakat, vagy sikeréhesebbeket, és talán a következő EB-re egy szimpatikusabb és jobb olasz válogatott jöhet össze, aminek ismét lesz gusztusom szurkolni.

Titi120 2010.06.24. 18:08:46

Én csak egyedül Lippiben csalódtam.

Valahol mindig azt gondoltam, hogy ő azért csak tudja mit csinál, nem egy Donadoni. De kiderült, hogy mégsem.

Mr.AT 2010.06.24. 18:09:06

@Hispan07: Én motivációs gondokat látok inkább, az, hogy ez a keret is mutathatott volna többet, jól látszik az utolsó 25 percből, mikor lőttek ugye két gólt, egy állítólag les(?)gólt, egy labdájukat az alapvonalról (kapuból?) vágták ki, Pepe meg 4 méterről lőtt mellé.
Nüanszok, bármelyik dönthetett volna.

Ha a megelőző 2x90 + 70 percben is így játszottak volna, alsó hangon 7 ponttal mennek tovább.

Mindettől függetlenül Iaquinta és Cannavaro vállalhatatlan, Pirlo és Gilardino pedig nem sokkal lemaradva követik őket. Cserekapusnak meg sikerült kiválasztani a leggyengébbet a három jelöltből, mindhárom gólban benne volt.

Irapuatótól Szuezig 2010.06.24. 18:10:10

ez volt már itt?
A francia és az olasz csapat tagjai tegnap közösen meglátogattak egy fokvárosi árvaházat.
"Szívszorító volt látni a szomorú kis arcukat és a reménytelenséget' ' - nyilatkozta a 6 éves Dzsamal.

és ezt még a szlovák meccs előtt kaptam. vajon most mit mondana a kis dzsamal?

Ganz 2010.06.24. 18:11:16

@raja ram: az Inter szerte a világban pénzel, és/vagy üzemeltet utánpótlásközpontokat, vagy olyan helyeket, ahol begyűjtik a lelencgyerekeket, aszt fociztatják őket.

Szerintem elővásárlási joguk is van.
Nem hülyék azok.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.06.24. 18:11:30

@raja ram: tiszta hulye vagy, pont az interben jatszik az a 2 23 alatti jatekos, aki er is valamit...

a p..csaszar juvebol senkinek sem sikerult felemelkednie az elmult evekben

a milanban 2 jo fiatal van a nyugdijasok kozott, mindketto brazil... evek ota valtozniuk kellene, de egyetlen sajat neveles sem kapott szerepet

de igazad van, az inter a fohunyo... (plusz a primavera csapatbol masik 4-5 is jatszott az elmult evekben, persze nem mindenki olasz, lasd filkor)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.06.24. 18:11:39

@Irapuatótól Szuezig:
alig ezerszer volt bent szerintem.

Köszönöm Olaszország! Jó napom van.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.06.24. 18:12:47

@raja ram: SAntont khrint meg Balotellit a cica gólya hozta az Interhez ugye?

Ganz 2010.06.24. 18:14:06

@Pályaelhagyó autóversenyző: jaja, Filkor is ilyen gyártmány, de a poén az, hogy honosítják ezeket, ha időbe kiderül, hogy érdemes.

Hispan07 2010.06.24. 18:14:08

@Mr.AT: így van. óriás különbség volt a bölcs nagypapa Lippi, és a vadbarom Weiss csapatai között motivációban, ez döntött

Pirlo meg szarabb mint 4 éve, de ez a bukta nem az ő és a 30 percének a sara. Egyébként meg látszik, hogy ebben a csapatban esze csak neki van a játékhoz, de technikája már csak alig, sebessége meg egyáltalán nincs.

Árpádka 2010.06.24. 18:14:23

Mi fognak kapni az olaszok sajtótól meg a drukkerektől. 66 ugrik be:DDDDDDDDD

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.06.24. 18:14:58

@Mr.AT: Azért szerintem ne a kapust ekézd, hogy mind3x olyan helyzetbe hozták, hogy szemben álltak velük. a 2. nál a hosszúba is pörgethette volna, akkor azért lenne hibás, a 3. nál meg nem ért oda, bár ha Usain bolt lenne a kapus akkor csak 2 gólt kapott volna a csapat. :)

horas 2010.06.24. 18:16:17

Kurva jó volt a meccs vége.
Quagliarell-t eddig is csíptem de most a kedvenceim közé emlekedett.Neki eddig is a fő profilja a fifikás,váratlan megoldások voltak,mind két az ő érdeme az első lényegében,a második pedig csak is.Benne volt meg egyedül az,ami az egész olasz csapatből hiányzott:a váratlan és az akarat.Lippi kirakta a szélre,de én mondam is magamban mit akar már megint a kapu-val szemben veszélyes a váratlan megmozdulások miatt szinte bárhonnan ez beigazolódott,szerintem itt a végén önkény uralmilag jött be középre,minden-mindegy alapon.

Meérdemelték a digók,az is szégyen lett volna,ha 3 x el mennek tovább,de ha tudnak így játszani,mert a harmadik szlovák gól elött idő kérdése volt mikor eyenlítenek,akkor miért nem játszottak így az elejétől.
Mindegy megérdemelték.
Chiellin és Cannavaro egymást múlták alúl,a Vb legrosszab védőpárosát alkották,borzalmas volt.

2010.06.24. 18:16:46

@Árpádka:
arra én is, főleg némelyikük, például Iaquinta :)

fraulein praxa 2010.06.24. 18:18:21

@Cadaver!!:

:-D arrivederci amoooooreeeee...

megérdemelték, menjenek szépen. nem 15 percig kell focizni egy meccsen. ők a három csoportmérkőzésükön összesen nem hajtottak 20 percet, ez egy korábbi vb-győztestől óriási blama. ott vannak, ahová tartoznak: a csoport utolsó helyén. most majd esetleg edzésen nem azt fogják gyakorolni, hogy kell megjátszani egy esést, meg milyen ütemben kell feldobniuk magukat a 16-oson belül a kamutizi érdekében.

raja ram 2010.06.24. 18:18:48

Nem az Interrel van bajom, hanem szomorúan figyelem, hogy egy ilyen nagy nemzet, mint az olaszok nem tudnak továbbjutni a létező leggyengébb csoportból. Nem drukkoltam nekik, mert már nincsenek olyan játékosaik, akiket szeretnék (Maldini, Nesta,Totti, Del Piero). Nem foglalkozom behatóan az olasz focival, csak érzi az ember, hogy nagy baj van az egész konstrukcióval.

GGG77 2010.06.24. 18:19:08

@Pályaelhagyó autóversenyző: Antonini? Abate? Jó, az utóbbi felejtős.

GGG77 2010.06.24. 18:20:06

@raja ram: igen, baj van. de biztos vagyok benne, hogy meg fogják találni a megoldást, már akár 2 múlva az EB-n.

GGG77 2010.06.24. 18:22:06

@spain33: te hol láttad az életképességet a franciáknál? mikor tudtak volna egy ilyen utolsó 20 percet összehozni, mint az olaszok?

Domingo 2010.06.24. 18:25:01

@GGG77: Most komolyan azon megy a vita, hogy melyik csapat kevésbé szarabb? Mindkettő utolsóként esett ki a csoportjából, pont. Történet vége.

2010.06.24. 18:25:09

@GGG77:
sajnos nem hiszem, nincsenek kiemelkedő játékosaik, az utánpótlásuk teljes kipukkadt, talán a következő vb-re egy közepes csapatot ki tudnak rakni, szemben a franciákkal, ahol viszont iszonyat mennyiségű tehetség van, ez a mázlijuk

GGG77 2010.06.24. 18:26:48

@raja ram: a Serie A-ban még most is 60-70% között van az olasz játékosok aránya, az amit írsz igazából csak az Interre érvényes. Lippi ott cseszte el, hogy a Juventusból válogatott, mintha más klub kb nem is létezne.
mindenesetre nem szeretném, ha a Serie A PL-é válna emiatt, épp eléggé gusztustalan egy Arsenal vagy egy Chelsea, Olaszországban elég egy Inter. :)

Hispan07 2010.06.24. 18:26:59

@Rico1: az olaszoknak eggyel több pontjuk, 3-mal több góljuk volt. királyok ;)

GGG77 2010.06.24. 18:29:00

@Rico1: Tképpen igazad van, de míg az olaszoknak max a szar játék miatt, illetve az edzőjüknek a rossz döntések miatt kell szégyenkezniük, addig a franciáknál nehéz eldönteni, hogy vajon ki a legnagyobb hányinger.

GGG77 2010.06.24. 18:30:00

@Belpo: van az olaszoknál is, csak mindenki a milliárdokból összerakott Interről beszél.

raja ram 2010.06.24. 18:30:43

@Belpo: Nekem is ez a véleményem. A franciáknak van egy egészséges bajnokságuk, ahol a francia játékosok dominálnak, működik az utánpótlásképzésük és a legjobb játékosaik Európa topcsapataiban játszanak. Blanc megfelelő SZK-nak tűnik,bebizonyította, hogy jó edző és világklasszis játékos volt. Az olaszoknál pont az ellenkezőjét látom. Kár, mert szerettem az olaszokat.

BruceWayne 2010.06.24. 18:32:46

Hát garantált lenne a pezsgőbontás ez után ha a olaszokat a másik 30 csapat közül bármelyik más verte volna ki, de így csak szimpla kárörömmel lehet nyugtázni az egészet.
de hát csak jót tesz az olasz focinak hogy egy garnitúra végre eltakarodik a válogatott közeléből azzal a magatehetetlen vén szar lippivel is a kispadon aki ma meg az egész vébén rosszabbul festett mint Sólyom László all-time.
jöhet a teljes átalakítás, bár egy utolsó perces egyenlítés+szlovák+kiesés+olaszok hollandok általi legyalázása kombó azért még belefért volna.

értelmetlen_nevű 2010.06.24. 18:34:57

@Nerazzurri: így viszont remélhetőleg a szlovák barátaink futnak bele egy kiadós vereségbe, együtt tudok élni a gondolattal.

Asidotus 2010.06.24. 18:35:24

Ha az Inter Bl-t nyer, annak mindig vébéleszereplés a vége...

2010.06.24. 18:38:10

@GGG77:
persze de nem olyan, mint 20 éve :) dőltek a tehetségek, most meg mi van, ki az, akiről beszélnek, hogy itt az új isten, mint anno Del Piero, vagy Totti, Vagy akár Cassano, az utolsó nagy reménység...Giovinco, ő a nagy reménység, de hol van ő Del Pierohoz? A 90 években A Juveból meg a Milanból rögtön össze lehetett dobni EGY OLASZ csapatot, amelyik minden versenyen esélyes volt, most meg ua, megvénülve játszanak, és akkor még nem beszéltem a Parmaról Interről, Fiorentináról(Baggio ugye), Szóval, szerintem nagy gáz van náluk, talán ez a leégés jól is jött, mert az egész olasz labdarúgást ki kell takarítani, nagyon úgy tűnik

GGG77 2010.06.24. 18:39:10

www.youtube.com/watch?v=_4tTDbh3zqI

www.youtube.com/watch?v=cwGdFmwMGSM
(ennek kicsit kevésbé örülünk, persze)

www.youtube.com/watch?v=jEm6ykpWM0o&feature=related

www.youtube.com/watch?v=O7qXYud2XjQ&feature=related

Ezekkel a képsorokkal búcsúznék. Legtöbbetek kedvencei sosem fognak idáig jutni, pláne nem ennyiszer. :)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.06.24. 18:40:56

Soha nem láttam még annyira siralmas olasz válogatottat, mint ennek a meccsnek az első 80 percében. Egyszerűen nem bírtak emberhez passzolni, szörnyű volt nézni is.

De legalább talán tényleg fölébrednek, mert az olasz foci az utóbbi tíz évben fokozatosan veszítette el minden rokonszenves vonását, és talán ezzel a maival értek el a mélypontra, ahonnan már csak följebb van.

calcio_di_rigore 2010.06.24. 18:41:51

@Szom Ki Van, a Denevér szálló lakosa: nemtudom te mért szurkolsz olasz csapatnak.

Nagyon durva volt ez a De Rossi-Montolivo-Gattuso középpálya, két teljesen használhatatlan ember alapból. Meghát a többi is nagyon durva volt. Remélem Del Neri nézte.:)

dzzzzz 2010.06.24. 18:41:58

@GGG77: a Chelsea sem olyan mint az Inter, hogy nincsenek hazai játékosai. A Chelsea a Terry-Lampard tengelyre épít, a Liverpool a Carragher-Gerrard(+Johnson) tengelyre, a MU a Ferdinand-igazából fogalmam sincs a Manchesterről...a Manchester City-ben is meghatározó játékos Richardson, Lescott, a Tottenham-nek van egy angol válogatott csatársora. Egyedül az Arsenal ahol még (azt hiszem) nem igazán meghatározóak az angol játékosok (Campbell?), de mintha Wenger próbálna ezen változtatni.

2010.06.24. 18:42:12

@_benito:
újra átfutottam, "Iaqunta megnyugtató megoldás lenne", kicsit megváltozott a helyzet :):):):):) - most azt lehetne mondani, az olaszok gatya nélkül

Hispan07 2010.06.24. 18:44:56

@_benito: amúgy sztem a barna gatyás mez százszor jobb volt ennél :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.24. 18:47:52

@calcio_di_rigore: Ember, ne legyél már a szokottnál is hülyébb, örömködve mondtam ezt szerinted? Kurvára gáz és kurvára nem örülök neki, de a tény attól még tény.

Ha a vita itt befejeződne: olaszforum.blog.hu/2010/06/24/2_pont_4_hely_a_csoportban

horas 2010.06.24. 18:48:51

Annyit az Inter-ről,hogy szerintem a két legtehetségesebb Olasz fiatal ott játszik konkrétan.

Mala Suerte 2010.06.24. 18:51:48

Lippi leköszönő nyilatkozata korrekt, bár ez nyilván el is várható ezek után.

raja ram 2010.06.24. 18:52:29

@horas: Illetve ott van a keretben És az egyiket 80000 ember akarta megölni, mert kikészült idegileg, hogy nem számítanak rá a kezdőcsapatban.

abandi 2010.06.24. 18:52:32

hehehe!
A tót sas (magyarul:veréb) le/kipottyantotta a macskazabálókat!

Hispan07 2010.06.24. 18:54:23

@_benito: érdemben teljesen igazad volt már akkor is, csak a nevek változtak tovább negatív irányban: jakinta és gilardino is kalapszar (de nyilván együtt erőltette őket), rossit persze otthon hagyta edzőbá, gattuso bevégeztetett, chiellini látványosan szétesett a VB-re, santon és motta eltűnt, marchisio és montolivo leégett, giovinco-ról és de ceglieről végképp kiderült hogy lufi.

Mr.AT 2010.06.24. 18:55:05

Lippi egyszerűen annyira bízott Cannában, hogy egy percre sem merte lehozni, hogy bárkit kipróbáljon a helyén. Én igazából ezt tartom a legnagyobb hibájának. Bonucci egyetlen percet sem kapott, pedig nagy tétben fogadok bárkivel egy üveg bármiben, hogy jövő ilyenkorra az ő nevét mki ismerni fogja, az is, aki most még wikipediázik (1st fail).

A csatárokkal meg ráfaragott. Gila stabilan szar volt, a végére ki is került, Di Natale meg hol jó volt (első meccsen csereként, és most), hol meg eltűnt (új-zéland ellen). Iaqihoz nem tudom miért ragaszkodott ennyire, értem én, hogy tűz meg küzdés, de szegényem idénre teljesen eltorghellesanyisodott (2nd fail).

A középpályát meg pont akkor belassítani Pirlo apóval, mikor hajtani kellene - hát nem tudom... Gattuso és Pirlo is játszott, míg pl. Palombo egy percet sem. (3rd fail)

Sajnálom őket, de ennyi gyenge teljesítményt egy csapat sem bír el. A baj az, hogy ha mondjuk 10 év múlva megkérdeznek vkit, hogy kire emlékszik ebből az olasz csapatra, senkit se fog tudni mondani. Egy kiemelkedő teljesítmény sem volt. Quagliarella gólja szép volt, Montolivo pedig két meccsen is a legjobb volt, de objektíven még ezek is kevesek voltak.

Nincs arca a csapatnak, hacsak az épphogy be nem alvó Lippi papa távolbameredő szemeit, vagy a folyton az égre pillantgató (honnan máshonnan remélhetne bármit?) Cannavaro fogalmatlan arckifejezése nem az.

kroos 2010.06.24. 18:55:39

Inter-Bayern BL donto, Olasz cumi, mas se hianyzik meg az nst-nek csak egy Argentin-Nemet VB donto.....

calcio_di_rigore 2010.06.24. 18:56:39

@Szom Ki Van, a Denevér szálló lakosa: bocs, elfelejtettem h az Inter nem is olasz csapat.

sporttárs 2010.06.24. 18:57:00

Cak kicsit volt szánalmasabb annál az olasz válogatott, amennyire nevetséges volt. 1-2-nél a hálóban fetrengeni színészkedve, kiállításra játszani a rohanás helyett, ez önmagában kieséssel büntetendő cselekedet, de hát elég nekik az ebben a csoportban (!!!!) begyűjtött két pont, nem kell itt még halmozati büntetés.

Persze lesz az is, még az angolokról írta egy honlap amikor torkukon volt a kés, hogy a közvélemény és a sajtó nem ejt túszokat... :))

calcio_di_rigore 2010.06.24. 18:58:20

@Mr.AT: Bonucci úgy néz ki a miénk.

raja ram 2010.06.24. 18:58:33

@kroos: nem lehet arg-ger döntő

Mr.AT 2010.06.24. 18:59:45

@sporttárs: Mondjuk mentségére szóljon, először rohanni akart, csak aztán a szlovák kesztyűs arcon nyomta, miután eldugta a labdát. Egyik fél sem volt a sportszerűség mintaképe, maradjunk annyiban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.24. 19:00:02

@calcio_di_rigore: Te kész vagy, vigyázz, megint pihi lesz. :)
Ne rajtam töltsd már ki a frusztrációd, egyáltalán, mi a fasz bajod van neked mindig és egyfolytában?

Mr.AT 2010.06.24. 19:01:12

@calcio_di_rigore: Még nincs bejelentés, sajnos, úgyhogy hiszem, ha látom.

Eddig csak három hivatalos igazolásunk van, Pepe, Martinez és Storari.

horas 2010.06.24. 19:02:28

@raja ram:
Balotelli,lehet,hogy fasz de elöbb lő gólt,harcol ki egy tizenegyest,ver meg 2-3 embert,ad gólpaszt, fejel egy gólt,mint a mostani keret támadások ért felelős részleg 90%-a.
Qugliarella nélkül ez egy sima 2-0 lett volna.Se Iaquinta-nak,se Di Natale-nak,Se Pepe-nek köze nem volt ám az akciókhoz....

Különben perpillanat elfogytak az érvek Balotelli Cassano és az összes az olasz válogatott "közellenségének"kikiáltott egyéneivel szemben.Csak szólok...

Hispan07 2010.06.24. 19:04:23

@Mr.AT: hogy Storarit hogy sikerült lepasszolnunk ilyen remekül... tom hogy jó félidénye volt, de könyörgöm, a Milanban 4 év alatt nem védett 4 meccset... kiváncsi leszek. meg arra is, h Ameli vagy Abbi?

horas 2010.06.24. 19:05:14

Meg még annyit az Inter-hez,hogy Bonucci a következő nagy középhátvéd reménység szintén zenész,magyarúl Inter nevelést.

Chiellini nagyon csúnyán leégett ezen a VB-nálam,nekem az egyik fő reményéségem volt,méga VB elött írtam is,hogy "Chiellini végképp a legnagyobbak közé emelkedik."

Ma szerinem az összes gólban benne volt.

montipájton 2010.06.24. 19:06:19

@popp: Igen, de azt is mondtad, hogy meglátjuk, Lippi tudja, mit akar és Pirlo a vb-n jó lesz.

calcio_di_rigore 2010.06.24. 19:07:53

@Mr.AT: Martinez sem hivatalos még. Bonucci megszerzése friss, ropogós Sky hír, Criscito másik fele is megy Genovába érte, állítólag. De tényleg várjuk meg a tutit.

Gallas meg állítólag 5 milkás fizut akart.:)) Az állatja.

rexford 2010.06.24. 19:11:38

@calcio_di_rigore: Lassan szélsőhátvédekre kéne gyúrni.

Mr.AT 2010.06.24. 19:13:29

@rexford: Bastosért 18 Mio EUR-t kínáltunk ma a Lyonnak, meg is érne annyit.

calcio_di_rigore 2010.06.24. 19:14:00

@Szom Ki Van, a Denevér szálló lakosa: de kinyílt a csipád, öcsi.:) Emlékszem amikor még az első időkben jöttél kötözködni, alig tudtalak lerázni. Nehogymár te kérjél számon.:)
Mi bajom lenne? Egyik Inter-szurkoló ismerősöm sem szurkol az olaszoknak, úgyhogy jogtalanul "várom" el ezt tőled is. Csak elsőre nem kapcsoltam, ne haragudj már!

horas 2010.06.24. 19:14:39

@Mr.AT:
Semmi rossz indulat,de ezek az arcok az én ovlasatomban,nem nagyon ütnek el az Almiron-Grygera vonaltól.
Szal nem nagyon látom,azt a radikális irány váltást amit a tavalyi szezon eszközölne.

Mr.AT 2010.06.24. 19:15:12

@calcio_di_rigore: Martinezről a Catania sportigazgatója nyilatkozta egy hete a Tuttosportban, hogy "Jorge Martínez a Juventus játékosa. El kell búcsúznunk tőle. Gratulálni szeretnék Jorge-nak, hiszen egy nagyon fontos klub mezét viseli majd."

Ez azért már több, mint pletyka.

calcio_di_rigore 2010.06.24. 19:16:22

@rexford: nekem már az is elég ha eladják Grossót.

calcio_di_rigore 2010.06.24. 19:18:06

@Mr.AT: igen, olvastam, de azóta felmerült vmi gebasz, talán a fizujával, nemtudom. Ettől függetlenül szerintem is jönni fog, csak idő kérdése.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.24. 19:19:21

@calcio_di_rigore: Kötözködni? Én, veled? Nem kell nekem a feszültség, az életben is találkozom elég hülyével. A másikat meg nem is méltatom, így tovább a következő pihenőig!

Mr.AT 2010.06.24. 19:19:27

@horas: Amiben elütnek, az az, hogy előre játszanak, nem hátra. Ránk fér ez az irányváltás, nagyon.

A szélekre kell ember, meg egy csere kell elől és hátul (Iaqi és Canna helyén). Ez nagyjából alakulgat is. (Pepe és Martinez szélső, szélsőhátvédet hármat is kerülgetünk most, és Bonuccival Canna helye is megoldódna, ő Chielloval 5-6 évre megoldaná minden gondunkat hátul.)

Kvázi sztárt sztem csak egy csatárt veszünk majd, oda egy nagy nevet mond Del Neri, Forlantól Gilardinoig kb. mkiről volt szó az elmúlt hetekben, de én remélem, hogy Pazzini lesz a végállomás.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.06.24. 19:19:28

@calcio_di_rigore: bocs, de ennek a szedett-vedett bandanak nehez drukkolni...

nekem pl. hamarabb volt macskazabalo mezem, mint interes, de ha egy edzo ennyire hulye, mint lippi...

ui. a valodi luzer az domenech, mert ott legalabb valodi sztarok alkottak a keretet. itt meg cannavarok es marchisiok rohangaltak (athuzva. setaltak)

Mr.AT 2010.06.24. 19:21:37

Del Neri amúgy azt mondta, hogy számít Diegora, afféle jolly jokerként. (Az alap a 4-4-2, s ha ki kell váltani támadásban, középen jól jöhet a kis brazil.)

Kérdés, hogy ő mit szól ehhez. Remélem marad, épp elég kiscsapat jön majd bekkelni Torinóba, kelleni fog a bugi a lábakba.

ddrum77 2010.06.24. 19:23:18

még jó hogy vmelyik BAJNOK azt találta mondani, hogy "megpróbáljuk megvédeni a világbajnoki címünket", mi lett volna ha nem akarják megvédeni?

fransancisco 2010.06.24. 19:32:34

@Irapuatótól Szuezig: tegnap még az angolok is látogattak

Adriano87 2010.06.24. 19:36:40

@Pályaelhagyó autóversenyző:

sorold már fel a francia világsztárokat.

ddrum77 2010.06.24. 19:37:36

@calcio_di_rigore: "Gallas meg állítólag 5 milkás fizut akart.:)) Az állatja."
valami jó is legyen abban a két évben amíg ott van

horas 2010.06.24. 19:41:01

@Mr.AT:
Amúgy abban biztos vagyok,hogy egy stabil alapjátékat egy szervezettel alappal,jobban kifogni jönni a játékosok erénye,eddig sem tartottam rossz játékosoknak azokat akiket a Juve igazolt,nem nagyon jöttek be de a tavalyi szezon nem támpont semmiben,ezért lenne hiba elengedni Diego-t vagy Melo-t.

Amúgy sokszor leírtam,de leírom most ism egyszerűen nekem orbitális baromságnak tűnik ez,hogy Diego nem illik az elképzelésbe,mert klasszikus 4-4-2-őt játszik Del Neri.

1.)Ez nem klasszikus 4-4-2 mert,ha megnézzük tavaly a Samp-ot az elött meg az Atalanta-t Del Neri direktben egy árnyék-ékkel és egy befejező csatárral játszott,tavaly Cassano-Pazzini elötte,meg Doni-Floccari kettőssel.
Doni és Cassano is szinte kötetlen szerepeben voltak,visszaléptek kimozogtak a szélre,most Diego miniméter pontosan illeszkedik ezeknek a posztoknak a profíljába.
2.)Símán eltudom képzelni az idei Eto'o után Diego-t szélsőkén néha bfele mozogva váltájk egymást a szélső hátvéddel.
3.)Vagy akár középen,ahogy most Schweinstaiger játszik,Diego-nak ráadásul meg is van a fizikuma az ütközésekhet középre,és az intelligenciája és a rúgótechnikája is megvan,hogy tudja mozgatni a csapatot,és onnan tudna érkezni második hullámban.

Magyarán Diego-t nem szabad elengedni,nonszensz,hogy nem tudnak mit kezdeni vele,klasszikus tizesnek szerinte nem elég kreatív és fifikás ezért kéne egy kicsit melósabb helyett talánli neki viszont a gyorsasága ügyessége kamatozni tudna úgy is.

2010.06.24. 19:42:21

a Corriere dello sportba, Lippi csak annyit mondott: az én hibám! Ezt mondjuk Domenechtől nem lehetett soha hallani, hmm

calcio_di_rigore 2010.06.24. 19:42:46

@Pályaelhagyó autóversenyző: igazad van, szánalmas volt ez az olasz válogatott. Meg engem se érdekel annyira a téma, de ha már olasz csapatnak szurkolok, akkor ne gyűlöljem már az olasz játékosokat, meg ne legyek ellenszurkoló. Legalábbis szerintem.
De mondom csak félreértelmeztem Esti szavait, remélem azért elfogadja majd a bocsánatkérésem.

calcio_di_rigore 2010.06.24. 19:43:33

@Szom Ki Van, a Denevér szálló lakosa: már másodszor hülyézel le, de engem tiltanak ki? Gondold át.:)

Mr.AT 2010.06.24. 19:44:57

@Higuain le, Milito be!: Hála az égnek, hogy ekkora arca van. Épp elég volt már abból, hogy mki levezetni akar jönni hozzánk. Az elmúlt években elnézegettük a Mellberg-Cannavaro elfekvő vonalat, de ez a Juventus, nem a szaúdi al-Ittihad.

Bonucci is the best choice. Fiatal, nagydarab, gyors, megbízható, ráadásul olasz, és mivel még nem annyira közismert sztár, emberi összegért megvehető és megfizethető. Tipikus Juve style.

Épp ideje visszatalálni a régi erényeinkhez az elmúlt évek bohóckodása után.

horas 2010.06.24. 19:46:31

@Adriano87:
Azért a francia keret lényegesen bővebb és tehetősebb lett volna.Figyeld majd nagyjából ezt a keretet két év múlva az EB-n Blanc-al,biztos vagyok benne,hogy oda fognak baszni.

Mr.AT 2010.06.24. 19:47:04

@Belpo: Itt a különbség egy született úriember és egy útszéli felkapaszkodott suttyó közt.

Veszíteni tudni kell, és azt úgy kell, ahogy most Lippi teszi. Így nekem kerek a történet.

Domenechet meg remélem megtalálja még pár lecsúszottabb színes honfitársa mondjuk Marseille-ben. :-)

calcio_di_rigore 2010.06.24. 19:48:02

@Mr.AT: Marrotta most mondta, hogy Bonuccinál már csak a részletek vannak hátra, Criscito teljes egésze megy Genovába.

ddrum77 2010.06.24. 19:48:37

@Mr.AT: érdekes, mert a Milan is egy öregek otthona, ez vmi olaszos izé lehet... a bajnok akkor is bajnok, ha már bottal jár. egyébként nem értem pl. Cannával mi történt, látványosan nem lassult le, nem öregedett meg, akkor meg miért esett ekkorát a színvonal?

ddrum77 2010.06.24. 19:49:32

@horas: előbb ki kell jutni, lábbal rúgott gólokkal =)

ddrum77 2010.06.24. 19:50:18

@Mr.AT: Anelkára, Cissére és Govoura gondolsz? =)

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2010.06.24. 19:52:56

@Higuain le, Milito be!:
Govouról jut eszembe, hogy a Panában folytatja.
Ne kérdezzétek, miért.

Mr.AT 2010.06.24. 19:53:21

@Higuain le, Milito be!: Borzasztó lassú lett szegényem, meg hát a rugói is megkoptak. Elég sokszor lefejelik már, pedig régebben ez volt az egyik legnagyobb fegyvere, és hát a fiatalok már labdával is oda-vissza kerülik meg. Hiába, 36 év, az 36 év. Mindent nem lehet helyezkedéssel pótolni.

Pár napja valaki már írta, de ez így van - akkor van jó olasz válogatott, ha jó a Juventus és a Milan. Mindig erre a két csapatra épült a gerinc, ha ez hiányzik, nem lehet máshonnan összegereblyézett játékosokból pótolni.

Amióta ez a két csapat gödörben van, a squadra azzura is csak szenved.

ddrum77 2010.06.24. 19:55:29

@OJ: nekem mindig furcsa volt Govou a Lyon csatársorában (ami azért európai topcsapat-szerűség), vhogy sosem volt hangos a góljaitól európa, de lehet nem nézek elég francia bajnokit...

horas 2010.06.24. 19:56:17

@Higuain le, Milito be!:
Reakció idő,ideg pályák tudod.
Amúgy nemtudom,azért emrt fizikálisan nem látszik megöregedett,ennyi idős korában nagyon nagyon ritkán van ember még a csúcs közelében.
Maldini,Zanetti.
Ebben az évtizedben kb őket lehet ide sorolni.
Zidane is két évvel fiatlabb volt mikor már visszavonult,és Canna-nak már idén Al-ihaj csapatában kellett volna levezetnie.

Amúgy Lippi-t azon kívül,hogy a világ szidja,emberileg megtartotta a kultuszát,kiállt amellett amit akart,megbukott elviszi a balhét,a lelki ismerete tiszta és ez nagyon fontos,egy ilyen csalódáskor szerintem.Donadoni-nak nem maradt semmilye,emrt ő engedettt a média és külvilág nyomásának,csinlt olyanokat amiket nem akart a végeredmény ugyanaz lett,de felemás a lelki tényező.
Domenech-et más tészta,róla nem lehet,normális keretek között beszélni.

horas 2010.06.24. 19:58:52

@Higuain le, Milito be!:
Igen,azért az meredek,hogy Govou volt ennek a francia válogatottnak a 10-se!
Nem rossz játékos minden meccsen volt egy olyan megmozdulás amire azt mondta az ember,hogy ez igen,de csak egyetlen egy és soha nem volt belőle semmi.

BruceWayne 2010.06.24. 19:59:23

azért Lippit se védjük már ennyire. nyaralni ment ki erre a meccsre, semmi mást nem csinált.
még jó hogy 2 mondatban elismeri mekkora lúzer volt.

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2010.06.24. 20:00:13

@Higuain le, Milito be!:
Inkább szélen játszott, az utóbbi időben csak kényszerből vagy csereként szerepelt csatárként. Egy ilyen vb után érdekesen fogadhatják majd Görögben. Hozzáteszem azért, hogy a PSG volt a másik lehetőség.

horas 2010.06.24. 20:02:03

@Nerazzurri:
Lippi egy monolit,és ettől is az marad.
Ahogy a világbajnok,Eb győztes francia csapat tagjairól mindig azt fogják mondani,hogy világ és európa bajnok és soha nem fogják mondai,de utána kiestek a VB-ról rúgott gólnélkül a csoportból,beeeee.....

2010.06.24. 20:02:14

@horas:
hát igen, nincs már miről beszélni, Lippi választhatott, új csapatot épít, vagy a 2006os hősökre tesz, hátha van még egy dobásuk. Nem volt, sőt, semmi nem volt bennük, ő ugyan azt nyilatkozta, hogy nem jól készítette fel őket, ezért az ő hibája, de ez érthető, nem mondhatta azt : a fél csapatot otthon kellett volna hagynom :) és másokat hoznom.

Mr.AT 2010.06.24. 20:02:18

@OJ: Nem vagyok egy nagy francia fan, de hogy lehet a PSG és Görögország közül az utóbbit választani?

Hiába nem nyer már 184 éve semmit, azért a PSG továbbra is a francia futball Fradija. :-)

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2010.06.24. 20:03:23

@horas:
Minden tiszteletem Govoué az eredményei miatt, de ez a 10-es mez egyszerűen megmagyarázhatatlan.
Domenech beszívva beígérte neki életműdíjnak, jobbat nem tudok.

Mr.AT 2010.06.24. 20:03:27

@Iustizmord: Szerintem ne finomkodj, add ki magadból, ami benned van. :-)

értelmetlen_nevű 2010.06.24. 20:05:17

@Iustizmord: Én nagyon bírom Ambrosinit, de önáltatás azt gondolni, hogy vele jobb lett volna ez a csapat. Nézd a jó oldalát, így legalább ő kimaradt a szopásból.

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2010.06.24. 20:06:57

@Mr.AT:
Furcsa ez, franciák közül újabban egyre többen mennek. Harminc körüli vagy azon átlépő, komolyabb bajnoki múlttal rendelkező játékosokkal kapcsolatban rendszeresen felmerülnek görög klubok. Ciprus még nem, az túl kicsi - az arcukhoz képest. :)

Iustizmord 2010.06.24. 20:09:19

@Mr.AT: Bastosért 18 Mio EUR-t kínáltunk ma a Lyonnak, meg is érne annyit.

ebbe a versenybe én is beszállnék, ha én lennék a presidente a milanban

@calcio_di_rigore: @Szom Ki Van, a Denevér szálló lakosa: de kinyílt a csipád, öcsi.:) Emlékszem amikor még az első időkben jöttél kötözködni, alig tudtalak lerázni. Nehogymár te kérjél számon.:)

ez szép és úri volt,felírtuk. amúgy úgy tűnik egy hangot sem vakkantottál arra hogy a minap magánban lnézést kértem.

calcio_di_rigore 2010.06.24. 20:10:28

@Iustizmord: "de az is sicher, hogy ha a szar juve okádék formában lévő játékosai alkotják a válogatottat, úgy kettősnyíl a válogatott is hígfos lesz."

Ebben tökéletesen egyetértünk.

Mr.AT 2010.06.24. 20:10:29

@OJ: Jó, ezt értem, nyilván jót tesz az amúgy sem túl kicsit önérzetnek, ha a(z onnan nézve) balkáni indiánokat tanítgatjuk kicsit focizni, hogy aztán szobrot emeljenek neki, meg mintegy mellékesen mellé csúsztassanak egy banánköztársaság GDP-nyi fizut - de ha választhatott a PSG és köztük, akkor azért nem korai kvázi visszavonulni?

Adriano87 2010.06.24. 20:11:39

szerintem 2008 után új csapatot kellett volna építenie Lippinek.sikerre éhes fiatal játékosokat kellett volna beépítenie és el kellett volna felejtenie a nagy bajnokokat.Prandellinek nehéz dolga lesz.

calcio_di_rigore 2010.06.24. 20:11:46

@Iustizmord: ne kezd újra, nem fogok veled levelezgetni megint.:)

ddrum77 2010.06.24. 20:13:28

@OJ: görög-török klubok vmiért még/már elég respekttel rendelkeznek... bár a törökök felől várom pár éve a csodát klubszinten, de nem nagyon jön...

calcio_di_rigore 2010.06.24. 20:13:48

@Iustizmord: ja de nem kaptad meg a levélkém?:( válaszoltam pedig, megható volt.:)

vizsla_ 2010.06.24. 20:14:44

Lippi simán alulmúlta Donadoni-t, ami nagy feladat volt mondjuk

Donadoni továbbment az Eb-n egy olyan csoportból, hogy holland-olasz-francia-román, jóval erősebb, mint az olasz-paraguay-új-zéland-szlovák 4-es

és csak 11-esekkel buktak a későbbi győztes ellen, ami hát azért utólag vállalható
ez meg Lippi-nek sehogy sem vállalható

amúgy 2 csapatról tudok, akiknél már a Vb előtt megvolt hogy a szöv. kap. biztosan távozik, épp az olasz és francia

jobb lett volna talán még előtte váltani

2010.06.24. 20:15:20

@Adriano87:
az hogy valaki sikerre éhes, még nem jelenti azt, hogy jó,
nincsenek olyan tehetségek, mint akár a 2006 os nyertesek voltak, ez a fő probléma, nincsen, hol van Montolivo Pirlohoz képest, sajna sehol

Iustizmord 2010.06.24. 20:15:39

@Mr.AT: pedig még csak hangolok és skálázok :o)

"Pár napja valaki már írta, de ez így van - akkor van jó olasz válogatott, ha jó a Juventus és a Milan. Mindig erre a két csapatra épült a gerinc, ha ez hiányzik, nem lehet máshonnan összegereblyézett játékosokból pótolni."

calcio_d_r írta, de nem így, hanem kizárólag a juvéra értve. a milan játékosok nyilván csak azért voltak ott, hogy a létszám kilegyen

@értelmetlen_nevű: pedig vele stabilabb lett volna a kp, de utóbb igazad van, jobb hogy minden idők tán legpetyhüdtebb álogatottjában nem kellett szopnia.

@OJ: govou puszta jelenléte se volt magayrázható...

Piiii 2010.06.24. 20:16:15

@kroos: még jó h az nem lehet...mivel ergo képtelenség

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2010.06.24. 20:16:29

@Mr.AT:
Lehet, hogy Görögben két edzés alatt több sikerélmény éri, mint Párizsban egy félév alatt. Nem hivatalos még a dolog, ahogy körbenéztem, 80%-ra saccolom, még bejöhet a másik vonal is, Lyonban már elbúcsúztatták.

Iustizmord 2010.06.24. 20:17:27

@calcio_di_rigore: egyetértünk vmiben, baszki, erre pezsgőt bntok, rendszergizdák, piros betűs dátum ! és nem, sajna nem gyütt át a leveled ... ha nem tévedek

r_magpie 2010.06.24. 20:20:21

a franciákon kicsit sem lepődtem meg, ez viszont nagyonLOL volt. ha a spanyolok is kizúgnak, enyhén szólva is gyengécske 16 jön össze.

más: ma olvastam a hávégében, hogy egy matematikus kiszámolta, hogy egy húszcsapatos mezőnyben 8 ezer meccset kellene körbejátszani ahhoz, hogy tutira a papíron legerősebb csapat legyen a végső győztes.

Adriano87 2010.06.24. 20:21:00

@Belpo:

nem olyan tehetségesek ez tény de kellenek az új arcok.

horas 2010.06.24. 20:24:17

@Belpo:
A legelső Olasz meccs elött megmondtam,hogy szerintem még Lippi sem tudja ki fog váratlan húzni ebből a csapatból.
Quagliarella lett az akire ez télleg jellemző,de messze nem erről híres,most lett volna,ha egy olyan improvízatív játékos a pályá aki erről ismerszik meg...

Az volt a probléma,hogy mi mint fotelszakértők,tudtuk,hogy ebben a csaptban nincs egy olyan ember aki tud futni a labdával,aki tud egy remek passzt adni,aki megtud csinálni egy cselt...ez a csapat tudni lehetett,hogy képtelen lesz egy ritmus váltásra.

Én elhiszem,hogy ez gyönyörűen ki volt találva papíron,hogy mi lesz,de Lippi már ott elrontotta az egész taktikát,hogy nem "posztra igazolt".
Cassano,Totti vagy Del Piero posztjára berakta Marchisio-t.Ezer kérdőjel.
Jó rendben kivitte Pepe-t aki a posztján is játszott,de volt megnyert párharca?láttuk egyetlen egyszer beadni egyértelműen a centerjátékra felhúzott taktikában Gilardino-nak?Aka ő is teljesességgel alkalmatlan volt az adott feladatra.
A másik szélen,egy verekedős labdaügyetlen befejező csatár Iaquinta zabálta a métereket...nonszensz

Ez kb az volt amikor Stankovic-al probálkozott az Inter évekig Sneijder posztján idén láttuk a különbséget,mit jelent az amikor egy az adott posztra alkalmas játszik egy arra alkalmatlan helyett.

Lehet,hogy Balotelli és Cassano összeverekedtek volna minden meccsen az öltözőben és Miccoli(tudom,hoy sérült,de ha nem az sincs itt) nem tartja be Lippi utasításait és sajét szakállra elkezd magán akcióit,és teljessé vált volna a Lippi által retteget káosz a csapategységebn ennél kiábrándítóbb teljesítményt,nem hiszem,hogy láttunk volna és ennél okosabbak lennék,mert egy lehetőséggel már okosabbak lennénk,lennének au olaszok,hogy hogyan tovább mert azért ezt várható volt,hogy ez a garnítura nem sok kárt már nem fog tenni az ellenben.

A Vb elött is feltettük a kérdést sokan,és most is feltesszük:Lippi egyáltalán mit akart,mit gondolt?

Iustizmord 2010.06.24. 20:24:21

@Higuain le, Milito be!: emlékeim szerint baszott már ki török klub a milannal, nem kicsit, nagyon... és megkockáztatom h a török klubok egynémelyike (fener, galata, besiktas, mely mehmet haverom szerint egy "kibaszott csapat") messze jobb mint a görögök, szóval a trabzonspor-t ide nem értve, a törökök verik a görögöket

váév építők (törölt) 2010.06.24. 20:24:35

amit Lippi fog kapni ha hazaérnek....
mert azért ez az ő hibája nagy részben. nem tudja megmagyarázni, hogy nem tudott volna motiváltabb játékosokat kivinni.
az olasz bajnokság még van olyan erős, hogy legalább a sima továbbjutást a csoportból ne lehetett volna elérni akár B csapattal is.
szlovkia rendkívül szimpatikus csapattal ment délafrikába, abszolút megérdemelten jutott tovább. nem lepődnék meg, ha kivernék a hollandokat.

ddrum77 2010.06.24. 20:25:40

@r_magpie: ezek a matematikusok... energiájuk 90%-át olyan dolgok matematikai levezetésére pazarolják, ami nélkül simán meglenne az emberiség =)

Iustizmord 2010.06.24. 20:26:23

@horas: nem tudni mit akart lippi, de cassano és balotelli közös átka hatott...

ForzaBianconero 2010.06.24. 20:32:57

A sok Iaquinta szapulónak megjegyezném, hogy bár ezen a meccsen nagyon szar volt, az első gól előtt ő ugratta ki Quagriellát(nem is akárhogy).
Amúgy komolyan van olyan aki úgy gondolja, hogy Cassanoval vagy Ballotellivel jobb lett volna?

Ettől függetlenül Lippi buta és gyáva volt(NEM húgyagyú, meg NEM idióta :) ) Szar csapattal is lehet támadófocit játszani.

fransancisco 2010.06.24. 20:34:11

@váév építők: "nem lepődnék meg, ha kivernék a hollandokat." azért álljon meg a menet, ez a csoportból való továbbjutás bennuk volt, de ez a maximum

horas 2010.06.24. 20:35:25

"és ennél okosabbak lennék,mert egy lehetőséggel már okosabbak lennénk,lennének au olaszok,hogy hogyan tovább mert azért ezt várható volt,hogy ez a garnítura nem sok kárt már nem fog tenni az ellenben."

Ez megint beszívottra sikerült.

Lényeg,hogy ebben a garníturában várható,hogy már nincs sok,viszont a Cassano Balotelli vonal nyugodtan levizsgázhatott volna ezen a Vb és akkor okosabbak lennének az olaszok,hogy merre tovább mert ez az ösvény amit most válaszottak előzetesen is nagyon vékony volt már.

horas 2010.06.24. 20:37:07

@ForzaBianconero:
Ennél csak jobb lett volna,ne haragudj.

2010.06.24. 20:47:56

bumm, közben vezetnek a japok

snmarton (törölt) 2010.06.24. 20:49:06

sörensen, te szerencsétlen

calcio_di_rigore 2010.06.24. 21:23:51

@Iustizmord: OFF akkor nem tudok mit csinálni, rányomtam itt a nevedre és az üzenetküldésre. nem vagyok annyira tirpák h nem válaszolok.:)

Kaputykin · http://kittenberger.blog.hu 2010.06.24. 21:41:31

sörensen kis híján seamani magasságokba emelkedett :)

GGG77 2010.06.24. 22:09:35

"Mindenért vállalom a felelősséget. Amikor egy csapat képtelen egy ilyen mérkőzésen azt nyújtani, amit tud, az azt jelenti, hogy az edző nem készítette fel megfelelően. Halálosan bánt, hogy így ér véget az együttműködésem a szövetséggel. Nem mondtam, hogy meg fogjuk nyerni a világbajnokságot, de ennél azért többet vártam."

Ha netán még valaki párhuzamot akarna vonni a franciákkal: hallottunk ilyet valaha Domenechtől? Lippi és az olaszok legalább sportemberként mehetnek haza, a franciákról ez nem mondható el.

Domingo 2010.06.24. 22:13:27

@GGG77: Valóban. Igazi sportemberek. El is nézem nekik, hogy a válogatott történetének egyik legszarabb produkciójával rukkoltak elő az utóbbi hetekben.

Szar a csapatod, kiesik utsóként, erre a franciákra mutogatsz. Ez csak szerintem vicces? :)

ForzaBianconero 2010.06.24. 22:26:02

@Rico1: Nem sokkal viccesebb kárörvendeni. Azt azért jó látni hogy a 4 évvel ezelőtti győzelem sokak szemét csípi még mindig.(ők örülnek most legjobban)

@horas: oké jobb lett volna, de akkor is kiesés lett volna a vége.

horas 2010.06.24. 22:29:40

@ForzaBianconero:
Jó hát találgatás,de ez amúgy is halálra volt itélve.

Crouch 2010.06.25. 00:07:29

Mintha az igazi sportember Lippi is kézfogás nélkül rohant volna az öltözőbe, legalábbis tévéből úgy tűnt hogy nem ment oda gratulálni a szlováknak.

Asidotus 2010.06.25. 00:09:43

@Iustizmord:
A Milan -t én tettem hozzá. 1994-ben és 2006-ban is komoly Milan-kontingens szerepelt a válogatottban, és mindkét VB-döntő környékén a Milan szerves része volt a BL-döntőknek.

horas 2010.06.25. 00:18:12

@Iustizmord:
Amúgy a Fenerbache-nak volt egy fellángolása a BL-ben még Zico-val,2007/2008-ban.
Abban az idényben megverték otthon az Inter-t (1-0) a Sevilla-t (3-2) majd a Chelsea-t is (2-1) a 8 között estek ki a Chelsea ellen,és nemis lettek kitömve valami szolíd eredménnyel.
Nem is értettem mert,elküldték Zico-t is a friss Eb-győztes Aragones ment a helyére,elhiszem,hogy papíron jó ötletnek tünt az öreg,de Zico-val egy bravúros szezonon voltak túl és otthon télleg bevehetetlenek voltak... :S
Aragones egy szezont húzott le aztán elküldték...természtesen....S
Pedig utána félszemem rajta volt a Fener-en mert jók voltak,Aragones-nek az egekben volt az ázsiója,számoltam velük szószerint,de nem jutottak tovább Porto-Arsenal csoportból.

Iustizmord 2010.06.25. 00:21:18

@calcio_di_rigore: nem gondolok rólad rosszat, arcunum9bajc@t-online.hu ide plz

Iustizmord 2010.06.25. 00:23:03

@GGG77: lippi ÚR. ez a minimum...
süti beállítások módosítása