Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Serie A, 29. giornata

2010.03.19. 11:00 donnelly

Mivel az olaszos kolléga továbbképzésen vesz részt, ezúttal - az italo-kelta nyelvcsalád szellemében, de bármilyen más tudás hiányában - én tartok órát. Ez most az a szituáció, amikor a helyettesítő tanárnak nemcsak a szabadfoglalkozást van képe eltörölni, de hozza a naplót, és egyenesen feleltet. Olaszország tizenkét évvel idősebb a skót labdarúgó szövetségnél, tehát érthető, hogy miért van itt lemaradás, és miért nem a rendes középkori megközelítéssel viszonyulnak a játékhoz (ahogyan a skótok), hanem egyenesen ókori a hozzáállásuk, makedón falanx, teknősbéka, néptribunus, miegymás. Tovább után kiderül, mit lehet kihozni egy ilyen "Serie A" fordulóból.

Fiorentina-Genoa
Ez egy patinás küzdelem, utánanéztem. Firenze patrónusa Keresztelő Szent János, és Anjou liliom van a címerükben, plusz egy pont. Errefelé már akkoriban bemutatták, hogyan működik egy modern köztársaság (korrupció, politikai gyilkosságok, bebörtönzések), amikor nálunk még lovagi tornákkal múlatta az időt a jónép. Igaz, ők akkor megrekedtek ezen a szinten, de nekik köszönhetjük a Calcio Fiorentino nevű kifinomult játékot, melyben az ellenfél fejberúgásán kívül gyakorlatilag mindent szabad. Amúgy meg ezek lilák, úgyhogy tuti nem nyerhetnek, az ellenfélről viszont tudom, hogy kilencszeres bajnok, és a félsziget legöregebb még működő klubja, 0-3.
 
AS Roma-Udinese
Akármennyire is metroszexuális csapat a Roma, annyira unalmasak voltak annak idején az Udinese meccsek, amikor más nem volt a tévében, hogy az ő megvuduzásuk a minimum, 3-1.
 
Palermo-Internazionale
Ez egy szicíliai csapat lesz, felszívják magukat, mint csapatorvos fecskendője a doppingszert (azaz a kék-fekete szalaggal átkötöttnél is vastagabb borítékkal készülnek a spori számára); kés- és pisztolypárbajok, könyöklések, kiállítások és utolsó perces tizenegyesgól, természetesen iksz, 1-1.
 
AC Milan-Napoli

Ez valamikor rangadónak számított, nem? Biztos azért lesz most is délután háromkor. Ébredéshez tuti nem ezt fogom bekapcsolni, mert azzal a dinamikával, amivel Pirlo "megiramodik", én vissza is alszom. Nem tudom hogy jön ki, de 2-2 lesz, és az élen nem változik semmi.
 
Atalanta-Livorno

Atalanta Falcons? Ja nem, ezek valami bergamóiak, a vendégekről viszont azt se tudom, hogy miféle falu lehet. Vedere il livorno, 5-0.

Bari-Parma
A hazaiakról természetesen Koman Vladimir és Clint Eastwood jut eszembe, míg a vendégekről Faustino Asprilla és Thomas Brolin, rögtön a prosciutto és a Videoton után. Nagyon nehezen tippelhető találkozónak érzem én ezt, minden a döntetlen felé mutat, de legyen egy meglepetés 0-1.

Cagliari-Lazio
Ezek ebben a húszezres stadionban rendezték a téli olimpiát? Ja, hogy ez nem is a Flames, akko' miez? Mindegy, Európa legrendetlenebb szurkerhada idegenben bárhol kidrukkol egy nullanullát.

Chievo-Catania
Nem mondod, hogy ezek élvonalbeli csapatok?! Nincs az a szövetségi kapitány, aki ezzel a meccsel múlatná a hétvégéjét kólázás meg kurvázás helyett, és pont ilyen meccsen tippeli be a fogalmatlanja a nullanullát, miközben 4-3 lesz.

Siena-Bologna
A Siena úgy viszonyul a Juventushoz, mint a Toro Rosso a Ferrarihoz, igaz? Ha megnyúznak, akkor se tudnék megnevezni egy játékost sem a hazaiak keretéből, még úgy se, hogy Maccaronét láttam gólt lőni a múlt héten. A Bologna exjuvés csatársora pedig szintén nem az a beugrós kategória, 2-1.

Sampdoria-Juventus
Ha jól sejtem, ez a hétvége rangadója. A Juvén manapság könnyebb átmenni, mint a zebrán (© pöte), valami Kásszánó nevű firkál a hazaiaknál, egy mesterhármasra jó is nálam. Cannavaro még egyet hozzátesz, és az eredmény Sissoko duplájával lesz 4-2.

293 komment

Címkék: d olasz serie a beharang

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr851853600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.03.22. 11:18:03

@Mr.AT: Nem baj, ha egy szurkoló elfogult a saját csapatával, nem ez a bajom veled sem, hanem az az arrogancia, amellyel tolod. Ezért is gondoltam, hogy az orrodra koppintok.

Ezek a dolgok nem annyira egyszerűek, hogy csupasz igenekre és nemekre bontsuk őket. Ilyen manipulált saját igazat alátámasztó kérdéseket meg mákszemnyi inteligenciával bárki föltud tenni, el is szaladhat rögvest politikusnak ;-).

drani 2010.03.22. 11:22:14

@rexford: szerintem jó ez a középhátvédelem, max egy fiatal tehetséget kellene még bevenni közéjük. Azt nem tudom, hogy cacares jobbhátvád-e vagy középső, de belőle talán lehet valami. Candreva még a jobb középpályások közül való, Camo is tudja amit kell, csakhát ő legalább fél szezonokat hagy ki egy évben. Szóval továbbra is tartom a véleményem. Na jó egy fiatal csatár Trez helyére elkelne. Amauri, Iaquinta maradhat, ADP meg isten.

Hispan07 2010.03.22. 11:23:39

@Mr.AT: olyan az idei Juve, mint az MDF-SZDSZ koalíció: papíron (egykori) jó nevekből álló, hiányposztokra igazoló, piaci rést betölteni igyekvő, a rendszer összefüggéseit kiválóan olvasó brigád - zéró eredménnyel. Valszeg a megoldás is ugyanaz lesz - ami most van, kukába, jöhet a teljes restart.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.03.22. 11:24:35

@Mr.AT: Ugyanez a Iaquinta ősszel még két klasszissal jobb játékos volt Vucsinicsnél szerinted.

Mr.AT 2010.03.22. 11:31:04

@popp: Az egyik 19, a másik egy híján 20. Évek óta nézem Vucsinicset, és továbbra is tartom, hogy a helyén egy normális csatár játszana, nagyságrendekkel eredményesebb lehetne a csapata - hétvégi mesterhármas ide vagy oda.

Tipikus egyhétvégés császár - négyhavonta kijön neki a lépés, s ebből él újabb 4 hónapig.

_alerob 2010.03.22. 11:34:36

@Mr.AT: Amaurinak már rég aranylabda top10ben kéne lennie, ha azt a formát hozná, mint anno a Palermoban. De ő ebben az évben főleg, nem sok mindent tett hozzá. Diego jó, de érződik, hogy szinte egyedül kevés a kreatív játékhoz.

A Chiellini, Legro, Cannavaro hármas az egyik legjobb, az tény, de melette Grosso, Grygera és a hiányzó középpályás védekezés az, ami miatt a sok gólt kapja a Juve.

A probléma összetett. Annyira, hogy nem lehet elintézni annyival, hogy az edző hibás, vagy a játékosok, vagy a vezérkar. Itt hibás mindenki.Ráadásul a szerencse se áll a csapat mellett. Ha visszaforgathatnánk az időt, én azt mondanám mint akkor, hogy a Juve bajnok lehet és Bl elődöntőbe érhet. Ezzel a kerettel ez realitásnak tűnt. De kiderült, hogy De Caglie se akkora tehetség, kiderült, hogy Ferrara nem Pep, kiderült, hogy a sérülések megint nagy terhek, és kiderült még sok minden.

Itt már nem elég kis lépések, kisebb igazolásak. Vannak jó "alapanyagok" (Diego, Candreva, Marchisio, Chiellini) Ezekre kell építeni, okosan. De caglie kezdő? SZÉGYEN.
Senkinek sem jó, hogy a Juve "csak" a negyedik helyért küzd. Ráadásul a Juve még ha véletlenül jó formában volt is, úgy eltapsolta a biztos pontokat, továbbjutást, hogy az a legnagyobb szégyen..

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.03.22. 11:36:33

Milan Roma Juve szájkarate, isteni nézni és olvasni. :DD

rexford 2010.03.22. 11:37:32

@Mr.AT: Egy dologról mindig megfeledkezel, amikor Iaquintát összehasonlítod Amaurival: mennyibe kerültek és ehhez meg az elvárásokhoz képest hogy teljesítenek.
Jakiról soha senki nem gondolta, h normál esetben kezdőcsatár lesz, Amauri meg úgy érkezett, mint a Juve Drogbája, Torrese és Ibrája egy személyben.

Mr.AT 2010.03.22. 11:40:52

@Hispan07: Ha kicsit leegyszerűsítjük, gyakorlatilag háromféle csapat működik jól és eredményesen mostanában a világban:

1. Amelyik a középpályán több olyan játékost tart, akik kreatívak, megtartani és megjátszani egyaránt képesek a labdát. (Klasszik példa: Barcelona. Alkalmi példa: Arsenal és Milan.)

2. Amelyikben van olyan ütőképes csatár(sor), amely gyakorlatilag a semmiből is képest rendszeresen gólt lőni. (Klasszik példa: Manchester. Alkalmi példa: Ajax.)

3. Amelyiknek annyira stabil a védekezése, mind védelemben, mind középpályán, hogy a legalább 1 pont kis túlzással már csak erre alapozva is garantált minden meccsen. (Klassszik példa: Inter. Alkalmi példa: Chelsea.)

Nálunk sajnos mindhárom hiányzik. Se eredményes és önálló csatárunk, se középpályás csapatjátékunk, se stabil védekezésünk nincs. Törvényszerű a bukás.

Hispan07 2010.03.22. 11:46:56

@Mr.AT: Hát igen - és szerintem a fő gond az, hogy nem is látszik, merre akarnak menni.

Mr.AT 2010.03.22. 11:48:27

@rexford: Iaqi 11 Mio EUR volt, Amauri meg 15, nem nagy különbség.
Iaquinta az, aki azért lett nagy név, mert az egész Udinese anno rá játszott, s így anno sok gólt ért el. A csapat góljainak 3/4ét ő rúgta, csak emiatt - emiatt volt nála a nagy hype meg parasztvakítás. Egy Moggi soha nem igazolta volna le, az biztos.

Amauri egész más szint, éves eredménytelenség ide vagy oda.

Mr.AT 2010.03.22. 11:57:09

@drani: Camo jövőre már nem lehet alapember. Diego mellé kell hozni még egy támadó kp-t, és még egy labdabiztos támadót.

A Juve egész csapatjátékának az a fő problémája, hogy két full defenzív vkp-ból indul ki. Ezt rajtunk kívül gyakorlatilag már senki nem erőlteti, nem tudom, mi miért. Candreva és Marchisio képesek előre is játszani, de annyira nem kreatívak, hogy az egész csapatot mozgassák. Nekik kell egy klasszik vkp-val (pl. Sissoko vagy Melo) párban játszani, két támadó vkp-t támogatva.

S hát a gumicica: a szélsőhátvédek. Az Inter meccsek sorát nyeri azzal, amit Maicon csinál. Kb. MVP az a faszi nálam a szezonban.
Én meg azt nézem meccsről meccsre, hogy Grygera indítgatja Maccaronét meg a többieket.

ericcartmen 2010.03.22. 12:03:35

@Mr.AT: Szerintem nem nagyon látod játszani Vucinicet, mostanában tuti nem. Nem befejezőcsatárt játszik, hanem kicsit hátrébb húzódva, lendületből tör előre, nem csak gólokat lő, de gólhelyzetek kialakitásánál is van szerepe. Nem őt kellett lecserélni, csak kellett mellé egy Toni.
Nem 10/10-es játékos (hehe), de jakintánál sokkal jobb.

Mr.AT 2010.03.22. 12:06:14

@ericcartmen: "Nem 10/10-es játékos (hehe), de jakintánál sokkal jobb."

Nincs magasan a mérce. Pont ezért tartotok ti is ott, ahol, s ezért nem nyertek ti sem semmit.

drani 2010.03.22. 12:07:16

Grygerát is Nedvednek köszönhetjük. Nem is értem, hogy tud egy játékos egy másikat beprotezsálni. Nem nézte meg senki?

Iustizmord 2010.03.22. 12:13:20

@LevyASR: erre szokták írni hogy "szövegértési nehézségekkel küzködsz".

Phuturo 2010.03.22. 12:16:07

@Great Cornholio: emlékszem kiskoromban mikor a családdal monopolyztunk törvényszerű volt h akinek nem jött ki a lépés az frusztrált durcáskodóba ment át, aki meg megtudta venni a drága telkeket az meg azt hitte h ő a jockey

Iustizmord 2010.03.22. 12:16:10

@Mr.AT: micsoda katekizmus, OMG.

Phuturo 2010.03.22. 12:16:56

@drani: ezt a vezetőséget nem kell nagyon győzködni ha ingyé' van vki

rexford 2010.03.22. 12:17:21

@Hispan07: "hozzád hasonlók" - eszem a kicsi szíved, te!
A "hozzád hasonlók" mit csinálnak? Eleresztenek egy-két frappánsnak hitt gyalázkodást és ótvar jelzőt, aztán még ugyanabban a hozzászólásban képmutatóan dumálnak, hogy nem is tudnak röhögni a másikon, annyira sajnálják. Mindezt persze viszonylag rendszeresen.
Nem gáz a kárörvendés, ha fociról van szó, ráadásul jogos is. A képmutatás viszont az.

Iustizmord 2010.03.22. 12:22:07

@Mr.AT: Nincs magasan a mérce. Pont ezért tartotok ti is ott, ahol, s ezért nem nyertek ti sem semmit.

szerintem popp a hasonló kijelentésekre mondta hogy arrogáns.

Mr.AT 2010.03.22. 12:32:01

@Iustizmord: Semmi arrogáns nincs benne pedig, szimplán tényszerű. Nem Iaquintához kellene mérni egy élvonalbeli csatárt sem. Az nem legitimálja Vucsinicset Olaszország negyedik legnagyobb klubjánál, hogy "jobb jakintánál".

Mr.AT 2010.03.22. 12:33:39

@Phuturo: "ezt a vezetőséget nem kell nagyon győzködni ha ingyé' van vki"

Ez meg eddig a legfrappánsabb komment itt topicban, egyben maximálisan igaz.
Blanc-ék megalkuvó, puhapöcs mentalitásának köszönhetjük, hogy a saját bőrünkön látjuk, az olcsó húsnak mennyire is híg a leve.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.03.22. 12:38:18

anno a Juve ősszel úgy szórta az x-eket, mert a csapat egyik fele összedurcízott Ferrara-val, hogy rossz volt nézni. bárkivel képesek voltak tolni egy x-et, otthon. ha előbb elküldik az edzőt, vagy 10 ponttal többe vannak a tabellán. aztán persze jött a többi gond.

Hispan07 2010.03.22. 12:40:11

@rexford: látod, te legalább képmutató nem vagy - az a kevés, amid van, kint van mind a kirakatban. Primitív kárörvendés, még a szarkupac mélyéről is másra mutogatás - és te még büszke is vagy rá. Grat.

Phuturo 2010.03.22. 12:41:15

@Mr.AT: köszönöm:) az a baj h érzésem szerint bármilyen személyi változások is lesznek attól még ez a rekord sérülésszám maradni fog. ezt kéne mindenképp kiküszöbölni mert amíg ez van addig nem lehet semmit csinálni érdemben

ericcartmen 2010.03.22. 12:45:14

@Mr.AT: Senki nem magasztalta egekig Vucinicet (ahogy azt te tetted pl Amaurival). Csupán azt az őszi kijelentésedet próbáltam cáfolni, hogy Jakinta mennyivel sokkal jobb csatár nála, pedig egyáltalán nem.

Mr.AT 2010.03.22. 12:54:29

@ericcartmen: Ezt nem nagyon sikerült cáfolnod, de azért bátran próbálkozz újra.

Sorry, de egy névleg középcsatárnak vett valakit azzal mosdatni, hogy "ja, neki igazából nem is ott kellene játszania", finoman szólva is elég karcsú. Jött egy echte góllövő játékos Toni személyében, és rögtön látszik is a minőségi különbség. Toninak Tottival kell párban játszania, Vucsinics meg mehet szépen a helyére, a levesbe.

Persze, előkészítő, hát hogyne. Kimondott labdazsonglőr irányító, még a végén. Meg lefogadom, hogy szerinted sokat is védekezik. Meg olyan lelkes. Meg olyan szép pereceket süt.

Mr.AT 2010.03.22. 12:57:38

@Phuturo: Normális és felkészült erőnléti edző kell, rendes edzésprogrammal és kellően regeneratív táplálkozáskiegészítőkkel. A sérüléseink 3/4ed része izomsérülés, általában húzódás.

Ez a nem megfelelően edzett, nyújtott és regenerált izomzat eredménye. Nettó szakmai dilettantizmus.

Nem az van, hogy páros lábbal eltörték minden játékosunk lábát, amivel nincs mit tenni, hanem egyszerűen sorozatosan meghúzódnak. Röhej.

Iustizmord 2010.03.22. 12:58:05

@Mr.AT: nem nekem szólt, nem érint, tehát hidd el ha azt írom: arrogáns volt.

rexford 2010.03.22. 12:59:42

@Hispan07: Primitív kárörvendés és másra mutogatás. :DDD
A szarkupac mélye sajnos igaz a csapatomra.

Iustizmord 2010.03.22. 13:00:22

@Mr.AT: állítólag ha szűzlányok havivérzés utáni első hüvelyváladékával kenik edzés után az izmokat, az segít. vagy ezt még nem mondták a juvés orvosoknak? vagy nincsenek torinoban szűzlányok?

Phuturo 2010.03.22. 13:02:28

@Mr.AT: de már egyszer lecseréltek mindenkit és nem kezdőkre. attól tartok h vmi más van emögött amit pont h nem tud senki h mi lehet az..

Iustizmord 2010.03.22. 13:04:09

@rexford: az igazán kemény a szarkupac mélyén való kárörvendés lenne :o))))))))) bár, ha a juvén kárörvendek miközben ránézek a milan tegnapi eredményére , hát....

Iustizmord 2010.03.22. 13:05:20

@Phuturo: hát a FIGC, baszki, ezt sem érted?

rexford 2010.03.22. 13:06:09

@Iustizmord: Nem mondom, h nagyon bánatos lettem volna (óvatosan fogalmazok, nehogy valakit megsértsek), ha az Intert a Chelsea bucira veri a múlt héten. :)

Mr.AT 2010.03.22. 13:08:36

@Iustizmord: "vagy nincsenek torinoban szűzlányok?"

Párszor már jártam arra, úgyhogy könnyen lehet, hogy már egyáltalán nincsenek. :-)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.03.22. 13:11:13

@ericcartmen: Na pontosan. Spalletti kitalálta Mirkonak ezt a balszélről jobb lábbal befelé cselező szélső posztot, amivel helyet csinál a gyakran föl szaladó Riisének is. Emellett elég labdabiztos jól cselez és kreatív is. Soha nem ő volt a Románál az elsőszámú gólfelelős. Az inkább a Capitano és újabban Gulliver.

Iustizmord 2010.03.22. 13:15:31

@Phuturo: "attól tartok h vmi más van emögött amit pont h nem tud senki h mi lehet az.. "

hát a FIGC, baszki, nem érted? tényleg nem ? :o)))

Iustizmord 2010.03.22. 13:16:42

@Mr.AT: dumaaaaaaa :o)

@popp: amit kitaláltak már ronaldinhonak a barcában, messinek a barcában, hatalmas újítás: x lábast az y oldalra. :o)

ericcartmen 2010.03.22. 13:18:23

@Mr.AT: Már megint ferditesz, megint csak neked lehet igazad, szóval inkább hagyjuk.
@popp: pontosan, ezt irtam én is, csak nem mindenki érti

ericcartmen 2010.03.22. 13:20:28

@Iustizmord: ennyi erővel nincs semmi újitás a fociban, mindenki már bevett dolgokat alkalmaz

popp · http://koncertblog.com/ 2010.03.22. 13:23:58

@Mr.AT: 1. Vucsot középcsatárnak vettük és balszélsőnek használjuk, aki ráadásul soha nem volt az elsőszámú gólfelelősünk. Ami a feladata azt pedig jól megoldja. Szerintem egy kiváló játékos, akinek mindenképpen helye van ebben a Romában. Ha meg ezt Ranieri is így gondolja, tök mindegy, mit gondolsz te, aki még azt se vagy képes fölfogni, hogy mit játszik igazából.

2. A Roma nem Juve, mi nem is vártuk, hogy nyerünk valamit (bár a kupára elég jó esélyünk van). Úgyhogy én mint Roma szurkoló a Pana elleni blamától eltekintve eddig meg vagyok elégedve a szezonunkkal. És hiába próbálod bagatelizálni a tieid és mieink szezonja közti különbséget, azért eléggé úgy fest, hogy mi biztosan markoljuk a Bl-t. Miközben ti...

Phuturo 2010.03.22. 13:27:09

@Iustizmord: arra gondoltam h pontosítod majd konkrétan h csinálták de akkor csak ennyi a poén.
oké. bocs

Iustizmord 2010.03.22. 13:30:51

@ericcartmen: bezony, lábbal nagyot belerúg. régi recept.

ASRM 2010.03.22. 13:33:26

'Mr.AT : Iaqi 11 Mio EUR volt, Amauri meg 15, nem nagy különbség.' Na igen, plusz Nocerino, akit még Amauriért adtak és állítólag 7.5 m eur-ért számították be, a transfermarkt.de-n 8 m eur a becsült értéke, Amauri tehát duplájába volt a Juvenek, mint Iaquinta (inflációval nem korrigáltam, bocs)
Összefoglalva: az nem probléma, hogy más csapatról (Roma/Vucsinics) hülyeségeket irkálsz, nem ismerhetünk mindenkit, de hogy a sajátodról is, na az már probléma.

Mr.AT 2010.03.22. 13:36:37

@popp: Senki nem "próbálja bagatellizálni a tieid és a mieink szezonja közti különbséget", nem kell a mellébeszélés.

Te voltál az, aki fölényeskedve és keresetlenül beugattál azon nyáladzva, hogy haha, mekkora pofáraesés, hogy mi a szezon kezdetén bajnoki címben bíztunk. Én meg erre írtam meg, hogy jobb, ha kussolsz - ad.1. tényszerűen sincs igazad, mint a fenti 10 pontban levezettem (nyilván válaszolni b*sztál, mint mindig, ha konkrétumokra kerül a sor, dehát ezt már megszoktuk), ad.2. jobb ha előbb a magad háza előtt söpörsz, mielőtt azon onalizálsz, hogy "de az amit Craven Cottage-ben műveltetek roppant módon bassza a csőrömet".

Iustizmord 2010.03.22. 13:41:47

@Mr.AT: jól be tudod magad pörgetni, ha a csajom volnál csak szólnék hogy kezdjed el egyedül, majd később beszállok én is :o)))))

popp · http://koncertblog.com/ 2010.03.22. 13:49:51

@Iustizmord: Nem is azt mondtam, hogy magát a posztot találta ki Spal, hanem, hogy Vucsinak. Tehát egy középcsatárt tett ki a szélre nem egy cselező-passzoló irányító vénájú tízest. Persze ez se új még Rómában sem, mert Capello annak idején pont ugyanezt játszatta Delvecchioval.

@Mr.AT: Ha nem kell a mellébeszélés, akkor ne beszélj mellé;-). A tíz pontodat meg hagyjuk, mert az a dodnai demagógia non plus ultrája.

Amúgy örülök, hogy ilyen érzékenyen fogadod a Craven Cottage-os kitételemet, mert ennél sokkal lesajnálóbban tudsz írni a Juvén túl található csapatokról.

Na részemről ezt le is zártam.

ericcartmen 2010.03.22. 13:57:12

@Mr.AT: Válaszolt popp, megirta, hogy ez nem ennyire fekete-fehér, mint ahogy te leirtad, ráadásul csúszatások is vannak. (pl melyik új szerzemények zuhantak 3at 5ös skálán a korábbi teljesitményükhez képes?)
Amúgy sem érdemes neked válaszolni, mivel csak neked lehet igazad, leirod megint a saját véleményed kicsit hosszabban, közben köpködöd is kicsit a másikat.

Most tényleg popp kezdte, de nem véletlenül rajtad kárörvendett, vannak juvedrukkerek, akikkel egyetérzek, de a nagyképű hozzászólásaid miatt te nem vagy köztük. Jó érzés látni, hogy kb semmi nem jött be abból amit szezon elején olyan nagy mellénnyel jósoltál. Most magyarázod a bizonyitványt, de nagy melléfogás volt mind.
Kb ennyi

Gabez 2010.03.22. 14:24:50

Na, ki lett akkor végül is az erkölcsi győztes? ;)

A hátralévők:

Inter: Livorno (o), Roma (i), Bologna (o), Firentina (i), Juventus (o), Atalanta (o), Lazio (i), Chievo (o)

Milan: Parma (i), Lazio (o),Cagliari (i), Catania (o), Sampdoria (i), Palermo (i), Firentina (o), Genoa (i)

Roma: Bologna (i), Inter (o), Bari (i), Atalanta (o), Lazio (i), Sampdoria (o), Parma (i), Cagliari (o)

Melyik a legkönnyebb vajh'?

ericcartmen 2010.03.22. 14:30:43

@Gabez: mivel lesz még egy Roma-Inter, igy egylőre a Milané tűnik a legkönnyebbnek. De majd egy hét múlva érdemesebb lesz visszatérni erre, pláne egy esetleges Roma-győzelem után

Iustizmord 2010.03.22. 14:37:35

@ericcartmen: egy juventinonak MINDEN fekete-fehér.

lehet hogyha más csapatnak drukkolna, akkor khm.... sokszínűnek látná a világot :o))))

Gabez 2010.03.22. 14:38:50

@ericcartmen: ami nehezebb a Milánnál, hogy 5x játszik idegenben, 3x otthon. Az Internek meg a BL és a kupa miatt lehetnek problémái.

Iustizmord 2010.03.22. 14:39:12

@ericcartmen: mivel lesz egy inter-juve, egyelőre az interé tűnik könnyebbnek :o))))))

giacinto 2010.03.22. 14:47:17

@ericcartmen: miláné legkönnyebb :)) LOL

idegenben Samp, Genoa, Palermo, de sztem Parmában sem nyernek

A Romáé a legkönnyebb ezért is kell őket megvernünk hétvégén.

giacinto 2010.03.22. 14:48:20

@Gabez: az utolsó forduló mindenhol lemaradt:

Milan-Juve
Siena-Inter
Roma-akárki

Gabez 2010.03.22. 14:58:17

@giacinto: Ja, bocs. Lehet, hogy annak már nem lesz tétje, ki tudja.

ericcartmen 2010.03.22. 15:10:01

@giacinto: Jogos, bár a samp pl nem olyan acélos, és genoa is verhető, fio otthon nehezebb lesz. Náluk amúgy Pato visszatérésétől is nagyon sok függ.
Nem a legkönnyebb a jó szó, azért vannak talán kicsit előnyben, mert lesz Roma-Inter, ahol esélyes egy iksz (pláne Ranieri nagycsapatok elleni taktikáját látva), ott két pontot hozhatnak egyből.

calcio_di_rigore 2010.03.22. 15:21:35

Az megvan, hogy Chimenti megsérült?

popp · http://koncertblog.com/ 2010.03.22. 15:25:01

Szerintem is az Inter-Roma után kéne erre visszatérni, annál is inkább, mert egy ottani vereséggel mi sanszosan ki is szállnánk a hirigből. Addig is szerdán nyerni kéne Bolognában, de nagyon!

LevyASR 2010.03.22. 15:40:17

@Iustizmord:
erre szokták azt írni, hogy nem érted a viccet ;)
De nem baj, látom ma "csendes" szemlélőként mindenkinek beszólsz egyet-egyet, legyen igazság :)
(komolyan ne vedd, zrikállak csak )

Felkérem Roma boldogabbik felének szimpatizánsait, ne bántsák Mr.AT, van neki elég baja anélkül is...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.03.22. 15:44:54

@LevyASR: Ha az avatar képeden szereplő hölgy is kéri, akkor szót fogadok.

rexford 2010.03.22. 15:53:25

@calcio_di_rigore: Nem tudom eldönteni, hogy ez jó hír-e vagy rossz.

Iustizmord 2010.03.22. 15:54:12

@LevyASR: én csendes szemlélőként mindig beszólok mindenkinek, különösen ha az arrogáns juve-szurker. mondjuk az arrogáns interistáknak is szívesen beszólnék, de

1. most nem arrogánsak mert már nincs miért, viszont még nincs mire
2. a milan csetlés-botlását látva nekem sincs mire és miért.

de jöjjön csak egy chievo- vagy atalanta-szurker, na várjon csak az mit kap !

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: a csendes , apatikus belenyugvás is boldogságforrás? :o)))

_alerob 2010.03.22. 15:54:24

@rexford: szóról szóra ugyanezt akartam írni

rexford 2010.03.22. 15:56:38

Rampullát lehetne reaktiválni, bár nem látom mostanában. Ő is elment Ciróval?

Iustizmord 2010.03.22. 15:57:04

@calcio_di_rigore: ezen most tényleg jót kacagok, csak nem? asszem belenézek a juve primavera mellett az allievi regionali és pulcini 2001 c. rovatokba is. :o)))

vargacsabi · https://photovargacsabi.hu/ 2010.03.22. 16:03:08

Chiementi megsérült?:D
ez nagyon szépen jellemezné az egész idényt!

L O L

Iustizmord 2010.03.22. 16:28:10

gugliztam: Gianpiero Combi az igazi, juvéban nyomta, 1934-es világbajnok.

tapasztalata rengeteg, már bizonyított is, együt dobban a szíve az öreg hőggyel. ja, és ingyen igazolható.

WallyB 2010.03.22. 18:02:33

@WallyB: ezen már én is csak röhögni tudok... bocs.

LevyASR 2010.03.22. 20:30:28

@WallyB:
Mint a sitten...
Elcsúszott a zuhanyzóban?!

WallyB 2010.03.22. 20:35:31

@LevyASR: ...akkor még jó, hogy a szappan nem esett le. Ilyen egyébként a mesében sincs...

intentional grounding · http://budapest-state.blog.hu 2010.03.22. 20:42:20

Wow, micsoda orgia lehetett ott az öltözőben!

Iustizmord 2010.03.22. 20:47:21

@mocsing: ez olyan mint egy amcsi teenhorror movie beharangozója. the chainsaw killer has left.... but it's not over. yet....

jé, most nem is bosch- meg deutsch- meg germanisch-ozlak fura. :o))))))))))))))))

Iustizmord 2010.03.22. 20:53:33

@LevyASR: az avatarodhoz képest brutál a beszólásod. biszex-e vagy ?

:o)))))))))))))))))))))))))

Vul-Kahn 2010.03.22. 21:00:32

Példát vehetne Chimentiről a többi Juvés is... Ő legalább "töri magát" (nyihaha :DDDD, bocsesz :))))

rexford 2010.03.22. 21:08:29

Na ezt már szeretem, ezeket a kommenteket. Végre igazi tökös, őszinte, rendíthetetlen kárörvendés és röhögés. Nem sajnálkozni kell álságos módon. Már várom, hogy üssetek is bzmg, mint a hülyegyereket az iskolában!

Mr.AT 2010.03.22. 21:16:48

@rexford: "Jönnek a férgek" a'la Lukács :-)

jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.03.22. 21:41:57

No kerem holgyeim es uraim tegyek meg tetjeiket hogy ki lesz juvetus legkozelebbi serultje es elobb leserul-e mintahogy _benito eletjelet ad magarol:)

Iustizmord 2010.03.22. 22:07:49

@Vul-Kahn: MUHHHHAHAHAHAHAHAH :o)

igazi németesch poen a lá weisswurst :o)))

Iustizmord 2010.03.22. 22:08:45

@Mr.AT: nénikéd bides valagpartja :o))))

jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.03.22. 22:49:37

Nos szerintem ez meg egy Ekg-t sem csipogtatna meg de egy a jelenlegi juvenak szurkolo embertol azt hiszem ez is eleg:)

Mr.AT 2010.03.22. 22:49:46

@_benito: "Viccelődünk halál előtt, qrva anyád?" :-)

giacinto 2010.03.23. 11:20:24

pinsoglio lesz a következő, ez tuti biztos.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.03.23. 20:55:10

@Mr.AT: háháááá!

Momo Sissoko is unlikely to face Napoli after the Juventus midfielder flew to Paris due to family commitments.

Mr.AT 2010.03.23. 20:58:57

@_benito: Qrvára remélem, hogy nem a nagynénje kutyájának előző gazdájának a szülinapi zsúrjára igyekszik. Még egyszer végig kell néznem Poulsent 90 percig a pályán, és átnyergelek a Bundesligára.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.03.23. 21:57:19

ób+, ez itt a leghumorosabb részleg. benito tuti cinkes, előbb olvasta a hírt, utána építette fel kommentláncolatát, sikerre törve. amúgy mindenki bedobta a törülközőt a juvében? páran csak teljesítik szerződéses kötelezettségeiket, kb 11-14 ember egy meccsre azért még elkél. csere nélkül 11, régi szép idők.

_alerob 2010.03.23. 22:01:22

@WallyB: Ha ezek után nem vonul vissza :D ... ... ...

horas 2010.03.24. 11:50:04

@Mr.AT: Amúgy én is valami ilyesmiben tudom elkpézelni a Juve-t,egy karácsonyfa szerűségben.
Elhoznám Van Der Vaart-ot Diego mellé és egy minőségi befejező csatárt.De látok fantáziát Cassano-Pazzini vagy a Misimovic-Dzeko duóban Diego melett.
süti beállítások módosítása