Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Amikor Robbie Keane a sztár

2010.02.03. 11:34 _benito

Minden idők egyik leglaposabb átigazolási időszakán vagyunk túl, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a piac sztárja Robbie Keane lett a Celtic-be igazolásával. Ez csak azért furcsa, mert kereslet és kínálat egyaránt változatlan bőséggel jelentkezik, ráadásul néhol az év üzletét is nyélbe üthették volna, mégis szinte mindenki csendben maradt. A legnagyobb felvevőpiacnak számító Premier League nem egész egy fél ronaldónyit költött (30 millió font – szemben a tavalyi 170 gurigával), a spanyoloknál mintha nem is lett volna átigazolási szezon, az olaszoknál pedig apróságok történtek.

Az Arsenalról tudjuk, hogy nem szórják a pénzt össze-vissza. Wengerék a stadiont nyögik, és látszólag belenyugodtak, hogy míg a részletek pörögnek, nem nyernek semmit, megelégszenek azzal, hogy ott lehetnek a tűz körül, és csapolják az UEFA-t rendszeres BL-szereplésükkel. Csak hát a mostani helyzet azért furcsa, mert a csapat kerete bőven alkalmas lenne, hogy a botladozó, egyáltalán nem meggyőző angol mezőnyben villantsanak valamit, ha Wenger kibújt volna a bőréből, és igazolt volna egy tökös befejező csatárt.

A francia zseniális edző, pont ezért furcsa, hogy nem veszi észre, amit a mezei szurkolók is látnak: Arsavin nem csatár, elé kell valaki, mert ha egyedül az ő nyakába rakja a gólszerzés kényszerét, abból olyan megoldások lesznek, amilyenekkel az orosz borzolta a szurkolók idegeit a MU ellen. A kommentek között már szóba hoztuk, megtesszük itt is: Ruud van Nistelrooy annyira tökéletes választás lett volna, hogy egyszerűen fogalmunk sincs, hogy nézhették végig, ahogy elviszi egy német csapat. Wenger egyébként ezt egyszer már eljátszotta, mert a hollandhoz hasonlóan ingyen jöhetett volna egykori hadvezére, Patrick Vieira is, de őt közben elszipkázta a Citeh.

Az eredmény? A mezőnyben egészen jól focizgató Arsenalt szénné kontrázta a MU, egyetlen góljukat a középhátvéd szerezte, amikor pedig a 16-os előtt helyzetbe kerültek, csodák csodájára valahogy mindig Song került oda. Ő meg nyilván nem fogja eltalálni a kaput sem egy ilyen meccsen.

Azt mondják, a Juventus is a stadiont nyögi, ami pont annyira nincs kész, amennyire a csapat kész van. Nehéz is felsorolni, ki mindenkire lenne szüksége a történelmi mélyponton veszteglő csapatnak, nyilván Xavi és Ribéry sokat tudna segíteni, de a realitások talaján maradva is találunk olyan játékost, aki megfordíthatná a dolgokat Torinóban. Ez pedig nem más, mint Aleksandar Kolarov, a Lazio balhátvédje, akit támadott az Inter is (Chivu sérülése, és Santon Mourinhóval ápolt viszonya miatt nekik is nagyon kellett volna), de végül maradt Rómában.

A Juvénak annyit alá kell írnunk, hogy egy fontosnak tűnő lyuk tömködésének nekilátott, és jól passzoló, fizikailag erős középpályást vett Candreva személyében, ugyanakkor a csapat helyzetéről sokat elmond, hogy a Livornóból kell erősítést hozni. Az Internek is kellett hasonló játékos, de Ledesma maradt a Laziónál, pedig Sneijder helyére, vagy akár a holland mögé nagyon illett volna a csapatba. Nehezen megmagyarázható a Milan lépése, Mancini leigazolására a jó ég tudja, mi szükségük volt. Vettek egy védekezni képtelen brazil hangulatembert a balszélre, ahol történetesen egy védekezni képtelen brazil hangulatember játszik a jelenlegi csapatban, ráadásul minimum két klasszissal jobb, mint Mancini, aki utoljára három évvel ezelőtt teljesített huzamosabb ideig elfogadhatóan.

A Manchester United is rejtély, bár ők inkább azért, mert felfoghatatlan, hogy ilyen játékosokkal a kezdőjükben is ugyanúgy teljesítenek, mint a legerősebb csapatukkal. Igazából úgy tűnik, ha Rooney a pályán van, minden más tök mindegy, valaki váratlanul úgyis felnő mellé (a legmeglepőbb lufi: Nani). Azért Wes Brown továbbra is hajmeresztő, és már nem is emlékszünk, mikor játszott utoljára együtt a Vidics-Ferdinand kettős, úgyhogy egy szabadon kolbászoló középhátvéd befogása nem tűnt volna hülyeségnek.

A Liverpool és a Chelsea külön sztori, egyik anyagi javak híján nem igazolt (pedig nagyon lenne kit és hova), a másik meg az sem biztos, hogy egyáltalán megteheti. A londoniak annyival jobb helyzetben vannak, hogy véget ért az afrikai bohóckodás, már csak Essien gyors felépülését kell kiizgulniuk, a Liverpool viszont... ha azt mondom, ők az angol Juventus, mindenki tudja, mire gondolok.

109 komment

Címkék: chelsea juventus liverpool milan manchester united premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr671725035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.02.03. 12:40:59

Na, Robbie Kín csak megtalálta a neki való közeget :)

Candreva eddig mindennek tűnik, csak ígéretesnek nem, kiborító a labda nélküli mozgása/helyezkedése. A többiért nem bántom, tudjuk be a fiatalságának.

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2010.02.03. 12:54:32

Nekem is rögtön Toni jutott eszembe, remélem fel is épül gyorsan. A sérüléséig biztató volt, ilyen a szerencsénk, hogy hamar lesérült.

szemeteske 2010.02.03. 12:55:02

Nistelrooy qrva jó, de azért már 33 éves, és legutóbb egy mezei gólörömbe is belesérült. Nem hiszem, hogy Ő lenne a megoldás az Arsenal gondjaira.

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2010.02.03. 12:55:58

@Shikaka: Nem nagyon játszott, meg elmondása szerint gyerekkora óta imádja a Celticet.

szemeteske 2010.02.03. 12:59:22

Juventusnak egyébként minek új stadion amikor a mostanit sem tudják megtölteni?

vadkutya 2010.02.03. 13:05:38

@_benito: Respekt az Ágyús részhez...

Phuturo 2010.02.03. 13:14:02

@szemeteske: kissebbet csináltatnak plázával h az legalább tele legyen

d3vnull 2010.02.03. 13:16:53

@szemeteske: Mindenesetre a szezon végéig nagyon sokat segített volna az arsenal-on. Szem előtt tartva, hogy wenger egy fillért nem költ olyasmire ami nyílvánvalóan a leghasznosabb.

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.02.03. 13:22:21

"ahogy elviszi egy senkiházi német kiscsapat."

Azért óvatosan az ilyesmivel; zrikának gyenge, önmagában meg vadbaromság.

Egyébként szándékosan szerződött Hamburgba, otthonról csak pár óra kocsival.

zsakfos 2010.02.03. 13:27:06

Van Nistelrooy:
Olvastam vele nemrég egy interjút valamelyik holland portálon.
Egy dolog lebeg a szeme előtt a vb. Kis túlzással, hogy mi lesz szeptembertől nem is érdekli.
Hamburgban garantálták neki a rendszeres kezdőként való szereplést ( nem is nagyon van más középcsatáruk...), nem annyira kemények a védők mint Angliában és Olaszországban ( neki a sérülések miatt ez fontos), közel van Hollandiához, kipróbálhatja magát egy új bajnokságban és szeretnék megnyerni az EL-t. Elmondása szerint ezek motiválták. Elég racionális érveknek tűnnek. Szerintem ha hívta volna Wenger, akkor se biztos, hogy oda igazol.
Viszont az Arsenal részéről elég nagy balfaszságnak tűnik, hogy meg se próbálták se őt,se más középcsatárt.
A Chelsea-MU aranypárharc, Arsenal biztos 3., és 4-en birkóznak a 4. helyért: erről annyit, hogy ha a City megnyeri a 2 elmaradt meccsét 2 pontra van az Ágyusoktól...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.02.03. 13:34:48

@heinrich:

Hát igen, a HSV pont eggyel többször nyerte meg a legrangosabb európai klubtrófeát, mint az Arsenal...

Hogy is szokták írni modorosan? Csak a tények kedvéért. :-)

zalamatyi 2010.02.03. 13:43:15

...azt ugye olvasta már mindenki, hogy Berlusconi a médián keresztül kezdett verbális karatéba Galliani "csodás" brazil igazolása miatt? Istenem, miért büntetsz? Miért nem lehetett eladni Pirlot is a nyáron, amikor még azt gondolta valaki, hogy pénzt ad érte? Pirlo+sok pénz=Fabregas. Úristen, ha arra gondolok, hogy Ognewu, Favalli, Jankulovski, Flamoney, Beckham (teljesen felesleges, lassú és meg egy millió negatív jelző az Inter ellen). Több a brazil mint az olasz, pedig a kilencvenes évek eleji Milanban volt egy pár saját nevelés is. Ments meg uram a hét szűk esztendőtől, hogy az Internek több bajnoki címe legyen Milánó gyönyörű vörös-fekete felénél? Moratti arcának 10 év börtön jár, bármelyik jóérzésű bírónál!
Uram adj jó játékosokat, szerencsét, és scudettót….

vadkutya 2010.02.03. 13:45:38

@Csöncsön: Ennek ellenére, a jelenlegi Arsenal Nistelrooy nélkül is 0-3-mal jönne el Németországból...

_benito · www.nst.blog.hu 2010.02.03. 13:47:41

@vadkutya: értették ám ők is, csak kötekedni mindig bizsergető érzés. :)

spangol 2010.02.03. 13:55:55

@vadkutya: sosem értettem, mi értelme az ilyen fellengzős kommenteknek. Remélem személyes sikerként éled meg a képzeletbeli null-hármat :)

Nem lehet kérdés, hogy klasszissal erősebb-e az Arse, de azért a Citeh is rágyógyult kissé a hamburgi túrára btw.

Orvenyhivo 2010.02.03. 13:56:01

@krysal: Az AM-ba? Egy balhátvéd. Meg egy jobbhátvéd. Valamint két középső védő. :)

pbd 2010.02.03. 14:04:23

@Csöncsön: nem kovetem teljes figyelemmel iroi munkassagodat, de kicsit felhaboritonak tartom, hogy ebbe a kommentedbe csak egy fel zarojelpart tudtal becsempeszni, azt is smiley-kent.

amugy az egesz atigazolasdibol az volt a legdurvabb, amikor egy rovid ideig szo volt rola, hogy hoolahant elviszik a norwich-bol. de aztan szerencsere nem, ugyhogy mar reszkethet az egesz pl: ket ev es jovunk!

acdcisti 2010.02.03. 14:11:01

@_benito: lassan tényleg ráunhatnál a német csapatok piszkálására. Ha a zebráid szárnyalnának még megérteném a nagy arcot... de így?... az Arsenal (Nistelrooy néklül, természetesen) szerinted mennyivel jönne el Torinóból?

vadkutya 2010.02.03. 14:12:12

@spangol: Nem értem miről beszélsz. Ebben semmi fellengzős ill lenézés a HSV felé nem volt. A jelenről és Nistelrooy-ról volt szó, nem vmi régi kupáról.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.02.03. 14:12:56

nem tudom, mi bajotok, szerintem nagyon szellemes volt, különösen a senkiházi

r_magpie 2010.02.03. 14:17:17

@_benito: gondolom a németfanok felháborodott kommentjeit is legalább olyan bizsergető érzés olvasni

_benito · www.nst.blog.hu 2010.02.03. 14:18:38

@acdcisti: belegondolni is rossz, bizony.
azt viszont nem feltételeztem, hogy ez ennyi kommentet hoz, úgyhogy gyorsan ki is javítom.

spangol 2010.02.03. 14:19:34

@vadkutya: a tavalyi UEFA az régi? :)

bocs, akkor én értettem félre a hangvételt.

r_magpie 2010.02.03. 14:21:36

Amúgy ennek az átigazolási januárnak tényleg olyan gazdaságiválsághangulat-szaga van, hogy egy szép képzavarral éljek. Vagy mindenki rákészül a vébé utáni nagybevásárlásra.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2010.02.03. 14:26:24

én nem értem miért mondja mindenki brownra, hogy hajmeresztő? 29 éves rutinos, nem lassú védő aki keményebb mint gattuso és olyan hidegvérű, hogy egy érzelem nincs az arcán a legkeményebb szitukban sem. régen voltak hibái mikor még nem voltak összeszokva középen, de mára baromira kinőtte magát.
Jómagam cantona óta Mu szurkoló vagyok, minden meccsüket nézem és egy csepp félsz sincs bennem ha wes-nek be kell állnia.

vadkutya 2010.02.03. 14:26:41

@spangol: azt hittem,h a 83-as BEK-ről volt szó.

psychocska 2010.02.03. 14:28:13

@eric:
Én is hasonlóan gondolom, bár szerintem jobbhátvédben inkább igaz rá az, amiket mondtál.

marvin__42 2010.02.03. 14:30:43

És Priskin a QPR-be, az nem is hír? :-)
Bár asszem az csak kölcsönben van...

váév építők (törölt) 2010.02.03. 14:32:01

A pool közben előleigazolta Jovanovicsot Standardéktól..ráadásul ingyér.

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2010.02.03. 14:40:04

Már a forduló összefoglalójánál akartam írni, ami ennél a cikknél is szembetűnő, hogy milyen kesztyűs kézzel bántok kedvenc Ágyús bandámmal. Ez különösen annak fényében meglepő, hogy bármelyik korábbi posztot fellapozva jól látható zrikafelhővel kezeltétek őket - eddig. Most meg, amikor mi hányjuk az epét, nekiáltok fényezni a csúzlis címert. Szóval mi történt? Gunner az új csaj....?

elber 2010.02.03. 14:46:00

tudom, hogy nem feltétlenül tartoznak a legjobbak közé, de azért egy két kósza karaktert megérdemeltek volna a magyarokról szóló hírek is. Rudolf, Gosztonyi, Priskin meg Szalai mondjuk fejenként egy mondatra azért érdemesek lennének.

d3vnull 2010.02.03. 14:58:45

@morphine: Akkora picsogást szoktak az ágyusok lerendezni errefelé ha fikázzák a csapatot, hogy inkább meggondolják, hogy az igazat írják :):):)

Goyo 2010.02.03. 15:11:31

@_benito: Rafának pénz nélkül csak egy szaros argentin válogatottat sikerült igazolnia, de te még ezt is elfelejtetted.

Harry Redknapp ekézésére is hiába várok, valószínűleg. Szegény kicsi Robbi Kínnek több időt kellett a bal szélen játszania, mint 1 évvel korábban a Poolban. Nem mellesleg kevesebbet is játszott. Ez nem azért van, mert egy fos, hanem mert félrekezelik szegény lelkét.

Goyo 2010.02.03. 15:14:15

@váév építők: Már videót is néztem róla. Ekkora király ez a gyerek, hogy ismerni kellene? Bal lábas támadóként hiányposztra jön, de remélem nem Voronyint fogja kopírozni.

Ipa 2010.02.03. 15:18:16

@_benito: Tudom én, hogy a hó elején volt, de lényeges és jó igazolása az Internek Pandev. Csodálom, hogy pár milános kolléga miért nem hiányolta, pedig gondoskodott róla, hogy bevésődjön a neve náluk :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.02.03. 15:49:47

Benito!

Ha RvN már nyáron jött volna, akkor több gólt lőttünk volna ebben az idényben? Több győzelmünk lenne? Kisebb lenne a hátrányunk a Többiekkel szemben?

Most jön, s hipp-hopp formába lendül, termeli a gólokat, meg minden? Mi alapján? Az 5 évvel ezelőtti mutatói alapján?

Kondival is bírná?

Ha akkora játékos, akkor miért Hamburgba ment? (Most jön, h a Hamburg nagy csapat, meg nyert kupát is biztosan)

Most, h a MU ellen 1 gólt lőttünk, s ezért kell a csatár sztem meg egy példa a sok közül. A villa 2 meccsen nem lőtt gólt nekünk, oda nem kell csatár? a pudlihoz? hazai pályán majd 3as a gólátlagunk, 0-2-ről álltunk fel a bolton ellen (most jön, hogy de a második gól...) a sp?rs miért nem vette meg? ott van pénz...(?)

Komolyan nem látom, h RvN-nel miért lennénk előrébb... Ha egy csatár tudna segíteni nekünk, akkor az egy extra csatár lehetne, villa szintű... egy közepes szintű csatár nem, azok most sem tudnak dobni rajtunk...

ymy - sok gólt kapunk, nem keveset rúgunk

denilsont kéne kibaszni a picsába

_benito · www.nst.blog.hu 2010.02.03. 16:02:24

@imici77: értem, a helyedben én is elégedett lennék a mu elleni támadójátékkal, mert valóban parádés volt.

shinigami 2010.02.03. 16:12:06

@Mr.AT:
hat a mostani juvenel meg a hsv is jobb focit jatszik :/

_benito · www.nst.blog.hu 2010.02.03. 16:12:20

@Mr.AT: na, ezt most kiszedem, ha nem bánod, mert nem akarom, hogy erre induljon tovább a vita. :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.02.03. 16:14:23

@_benito: csak kérdeztem. 1 meccsen nem ment a támadójáték. ha minden ilyen meccs után igazolásért kiáltoznánk, akkor nagy gond lenne...

szimplán megkérdeztem, s csak utalni tudok pöte írására is, ha Arsha belövi a helyzeteinek egyikét, akkor más a meccs. a lehetősége meg volt.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.02.03. 16:18:20

@imici77: azt gondoltam, az arsenalnak nem az a célja, hogy megszórja a stoke-ot, meg a pompey-t, mert az megy arsavinnal elöl is.

hogy szerepelt az arsenal az idei rangadókon?

mickeyknox 2010.02.03. 16:19:44

nem hiszem, hogy nistelrooy tudott volna segíteni az arsenalon. kicsi esélye lenne annak, hogy az angol bajnokságban zsinórban lejátszana 4-5 meccset sérülés nélkül, és ezt érdemei max respektje mellett mondom.

sokan emlegették, hogy majd német gólkirály lesz, stb., háááát.... kíváncsi leszek, hány meccsen lesz kezdő a bundásban. NE LEGYEN IGAZAM

Mr.AT 2010.02.03. 16:31:27

@_benito: Neeee máááár, tök vicces volt... :-)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.02.03. 16:33:03

@_benito: nem gondolom a cselszkij és a mu ellen, ha van egy rvn, akkor nyerünk. nem lőtt volna 3-3 gólt.

tavaly, hogy szerepelt a mu és a pudli a rangadókon, vettek csatárt?

Mr.AT 2010.02.03. 16:36:00

@imici77: Én személy szerint kifejezetten szimpatizálok a l'arsenallal, mert ügyes, fiatal srácokból jól felépített csapat, de csak a vak nem látja, hogy milyen ordítóan hiányzik onnan egy klasszikus és hatékony befejezőcsatár.

Ahol ilyen arcok nyomják előre a zsugát, mint Arsavin, Nasri, Fabregas vagy Rosicky, ott kb. én több gólt lőnék, mint ezek a Bendtner meg Vela féle fogalmatlanok.

Teljesen jogos a cikk ezen része: a bagóért megszerezhető van Nistelrooy több mint optimális megoldás lett volna erre a fél évre, amíg nyáron kerestek egy végleges arcot.

krysal 2010.02.03. 16:37:24

@imici77: @_benito: A miheztartás miatt jelzem, Ruud azért igazolt a (a fent említett jelzőket kihagynám, mert felesleges, és nem is feltétlenül igaz...) Hamburghoz, mert bár volt kérője a PL-ből, és a Serie A-ból is, megítélése szerint nem bírta volna erővel, sokat lett volna sérült. Lenyilatkozta.

btw, szerintem az Ágyúsok _gyors_ focijában kevésbé találta volna a helyét, még akkor is, hogy a jelenlegi Arse-csatároknál két fokkal jobb még törött lábbal, nyakában Carrickkel/Essiennel is...

krysal 2010.02.03. 16:39:12

@krysal: +1, amit említettek korábban is: A fő cél számára a VB. Ezért távozott Madridból, az alibizés, a _néha-néha becserélés_ nem ér jegyet Dél-Afrikába.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.02.03. 16:39:46

@Mr.AT: ok, lehet, én nem értek egyet ezzel. van ilyen :)

Lebowski Őtökisége 2010.02.03. 16:58:17

@Shikaka: Most már én sem nézem a Spurs meccseit, nemtom hogy játszott Keane, de lehet hogy a most érkező Gudjohnsen miatt ment skóciába.

balu11 2010.02.03. 17:18:26

sztem Keane azért igazolt a Celtichez mert sokAN RIogatták, hogy ha nem szerepel a klubjában rendszeresen, akkor nem játszhat a VB-n

balu11 2010.02.03. 17:20:20

@Artsuhtaraz: ez még jobb, mint az egyik kollega Ashley Cole-os vicce a PL posztnál :)

Mr.AT 2010.02.03. 17:21:50

@Artsuhtaraz: Ez qrva nagy, konkrétan. :-)

Legoman 2010.02.03. 18:08:15

mi a baja itt többeknek R. Keane-nel?

Gabez 2010.02.03. 18:36:28

Dzeko kellene az Arsenalba...RvN már a múlt.

Woland 2010.02.03. 19:12:42

@Legoman:

jo kerdes.

a Pool-osok azert hargszanak ra mert Benitez 20 millaert leigazolta (nyilvan az ir hibaja) aztan 6 honap alatt nem valtotta meg a vilagot* (a bajnoksagot vezettek azert). es 8 millat buktak rajta.

a minden jozan eszt meghazudtoloan nagy szamu arse-szurkerek azert utaljak mert 6 evet lenyomott a Spurs-ben.

a ManU-sok talan a Leeds-es multja miatt nem szimpatizalnak vele.

nehany Tottenham-fan azert utalja amiert es ahogy elment a Liverpool-ba.

_benito meg gondolom azert mert az Interben is eltoltott egy felevet(?).

heinrich meg alighanem a wolverhampton-i evek miatt.

szegeny irt az ag is huzza.

*(hozza kell tenni hogy a Tottenhamben is kellett ido hogy belelenduljon ugy igazan, es eltoltott egy par honapot a padon akkor is amikor Defoe megerkezett a West Ham-tol. megis lott szazegynehany golt a csapatnak.)

_benito · www.nst.blog.hu 2010.02.03. 19:17:55

@Woland: én kifejezetten kedvelem robbie keane-t, és erre tanúim is vannak.

Woland 2010.02.03. 19:25:06

@_benito:

mea culpa!

teged meg heinrich-et csak komikai okokbol vettelek bele hogy hosszabb legyen a felsorolas : ) tenyleg nincs okom azt hinni hogy nem birnad RK-t.

balu11 2010.02.03. 19:29:59

@zsakfos : kösz

már azt hittem, túl rejtett (esetleg túl szar ) a szóvicc

(igazából Pötére gondoltam, hogy esetleg értékelné... :))

horas 2010.02.03. 19:35:24

@_benito: Abban nem értek egyet,hogy Kolarov óriási változást hozna a Juve-ba,egyértelmű,hogy nincsen klasszis szélső a Juve-nak,de volt már 4-2-3-1-ezés,karácsonyfázás,nem ilyen egyszerű itt a probléma sztem...ha viszont így nézzük inkább egy mozgékony,technikailag ügyes jól passzoló csatár kellene Diego ellé-mellé...mert a babuzás amit azt hiszem te használtál az a Juve csatárokra Amauri,Trez,Iaquinta áll meg,akik önmagukban képtelenek bármire is...

Arsenal-ba szinte mindenki jó lett volna akinek vane gy jó helyzet kihasználása és fizikuma,Huntelaar,Van Nistelrooy is,Pazzini,Saha,Bent...

Hát az Inter-be jó lett volna Ledesma is Fernandes is,maradt belőle egy erőteljes Vieira dublőr...plus Pandev-be eddig iszonyat belenyúltak...

Az MU-nak,sztem kellene egy csatár Rooney mellé mert nálam Berbatov,Owen 100% szellemírtók,talán az újjáéledt Saha nem lett volna rossz választás...még ezzel a ritka érülés hullámmal is nagyon masszívak tudnak lenni,Evans elég sztem...

Mancini-t valszeg Leonardo kérte azért,hogy valamilyen szinten tudja növelni a varációit,illetve Pato helyére valaki jöjjön a szélre mert Beckham az nem megoldás oda,és hiába ordít Pirlo szerepére ne is álmodjon arról senki se,hogy oda kerül...illetve őt tudták csak megszerezni,mert az Inter szabadúlt volna tőle a Milan meg rávan szorúlva az ilyen játékosokra,helyzetekre...

Woland 2010.02.03. 19:40:04

ezigen:

Egyptian striker Mido is on £1,000 a week at West Ham, a figure Sullivan (a tulaj) called "one of the most amazing deals of all time."

Mido es McCarthy meg a vegen megmentik a West Ham-et a kiesestol. (bar van ra esely hogy a Pompey, Burnley, Hull, Wolves-negyes tagjai ugyis megtettek volna ezt... pedig az elso kettot tuti bentmaradonak tippeltem.)

horas 2010.02.03. 19:40:44

Ja a Pool!Benítez szépen aprólékos munkával összehozott egy súlytalan keretet,nem sztárok hiányoznak hanem 3-4 megbízható minőségi emberrel meglenne oldva a probléma,de nehezíti a helyzetet,hogy még erre sincs cash...

horas 2010.02.03. 19:59:14

Amúgy én kínosan levagyok maradva,Keane hogy kerül a Celtic-be?Án Robbie Keane-nel kapcsolatban úgy vagyok informálva és meggyöződve,hogy ő remek csatár és erős egyéniség a pályán?Mi a sztori lényege?
nekem ez kicsit érthetetlen és meglepő...

Strigo 2010.02.03. 20:03:47

@horas: Saha, haha, ne viccelj már, örülünk, hogy túladtunk rajta.

horas 2010.02.03. 20:17:47

@imici77: Ezek a csapatok nem is bajnoki-címmel meg BL-lel kábítják a szurkolókat...

horas 2010.02.03. 20:19:05

@Strigo a divatdrukker: Miét nem jobb Owen-nél Berbatov-nál?
Saha-val nem az volt a gond,hogy sérülékeny volt?

Woland 2010.02.03. 20:20:10

@horas:

a nyarig kolcsonben ment a Fhiuk-hoz - a Tottenhamben 'Arry nem tudta garantalni neki a kezdoben valo szereplest es o igy kerte hogy hadd probalja ki magat Glasgow-ban. Levy es 'Arry meg rabolintottak.

Redknapp szerint volt Keane-ben egy darab "Mr. Angry" a legutobbi treningeken (birom az oreg szohasznalatat :) ugyhogy gondolta talan ez lesz a legjobb az osszes erdekeltnek. nem hianyzik a hiszti egyik oltozoben sem. eddig birta Keane a padozast mosolyogva.

a Celtic-nek nagyon kell valaki aki felrazza oket, a Spurs-nek ott van Defoe, Crouch, Pav, Gud es a heti 60+ ezer fontos fizetest megsporoljuk. bonuszkent Keano megkapja az automatikus helyet a kezdoben (raadasul nem 34 evesen levezetni megy oda, azert most meg igencsak jo focista a faszi).

Redknapp azt mondta hogy nem tudja elkepzelni hogy osszel ne jojjon vissza Keano, dehat nem lehet elhinni semmit amit az oreg mond ilyen temaban : )

horas 2010.02.03. 20:24:13

@Woland: És mi ez a tudatos megtervezett Pavlyuchenko szopatás?Ha nem játszik semmit miért nem engedik el,én nem látom őt annyira rossz játékosnak...

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.02.03. 20:31:59

@Woland: velem nem hibáztál, RK míg az NST csapatban sem lenne kezdő, ha rajtam múlik :)

Woland 2010.02.03. 20:34:53

@horas:

iden tobbet volt serult mint nem (most is az), amikor meg bevetheto lett volna akkor Defoe otosevel, Keane negyesevel, Crouch meg harmasaval szorta a golokat.

tavasszal szerintem kap vagy masfel tucat meccset. ha nem is kezdokent.

eladni meg nem fogja Levy, hacsak nem kinaljak erte a kiszabott arat. a B'ham 8 millaert vitte volna. mi 10mill + 3mill add-ons kombot akartunk. (ha igaz, nem en vagyok Levy jobb keze : )

Lebowski Őtökisége 2010.02.03. 21:15:45

ja és cassano fiorentinás igazolása is azért hír, nem? :D vagy csak a rómásoknak?

psychocska 2010.02.03. 22:15:43

@Lebowski Őtökisége:
ilyen átigazolás nem történt :)

jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.02.03. 22:21:27

Tekintve hogy NEM igazolt oda igy annyira azert nem vilagmegrazo hir.

20LEGEND 2010.02.03. 22:44:46

Ruud semmiképp nem akart visszamenni Angliába, mert úgy érzi, - teljesen jogosan - hogy fizikálisan kevés lenne már a Premier League iramához.

Lebowski Őtökisége 2010.02.04. 03:28:32

@psychocska: hajjaj beszoptam a bulvár faszát... a leghangosabb médiában már megtörtént a dolog, a valóságban tényleg nem. bocsi :D

Lebowski Őtökisége 2010.02.04. 03:30:41

pedig ma úgy szurkoltam végig a fingternazionale - viola kupameccset, hogy elvégre már a fióban is csörgedez némi farkasvér.

de lám, kamu az egész... és a lilák is kikaptak.

Papp Sanyi 2010.02.04. 09:20:29

Pandev kellett volna az Arsenalba. Vagy Priskin :D Na jó, utóbbi csak vicc volt.

Goyo 2010.02.04. 10:56:43

Robbie Keane 39 meccsen lépett pályára mióta visszakerült Londonba. A visszaigazolásának részletei nem publikusak, de annyit lehet tudni, hogy a 12 millió felett bizonyos feltételek teljesülése esetén még kellene fizetni a londoniaknak. Valószínűleg ez is szerepet játszott az eligazolásában, mert valószínűleg 40 meccs után jönne egy újabb részlet.

balu11 2010.02.04. 11:18:20

(egyébként a nagyok árnyékában idehaza azért történt egysmás... (tudom ez nem a blog fővonala, ezért a zárójel) - szóval az ötvenakárhányadik helyen álló magyar NBI. 12. helyezettje (Haladás) pl. télen a ciprusi, görög és angol első osztályból igazolt, nem is akármilyen nevű (!) játékosokat: a magyar válogatott Halmosit, illetve a szenegáli El Hadji Diouf-ot)

chrisred 2010.02.04. 13:17:22

@Goyo: Az LFCHistory szerint:

"£12m fee will rise quickly to nearer £16m with further ambitious add-ons, linked to silverware he claims at Spurs, to see up to £19m change hands again."

blokk6 2010.02.04. 14:06:07

@eric: Wes Brown eredeti posztja: középhátvéd.
Ha tényleg Cantona óta MU drukker vagy, akkor ezt tudhatnád.

Woland 2010.02.04. 19:05:43

@balu11:

El Hadji Diouf a Haladasban?!?! ez komoly??

Woland 2010.02.04. 19:51:02

@peter135:

hehe koszi, kicsit sokkolo lett volna ha tenyleg a blackburni nyalhuszarrol lett volna szo! nem gondoltam volna hogy El Hadji Diouf nevu focistabol is van ketto.

Bedinger · http://teamusa.blog.hu 2010.02.04. 23:14:09

Az mekkora, hogy benito cikkjéből értesülök arról, hogy Robbie a Celticbe igazolt:DDDDD

panu 2010.02.04. 23:44:32

Robinho Santosba igazolása sem rossz!
Tény, hogy nem váltotta meg a világot a Citynél, de azért nem rossz játékos ő...

panu 2010.02.04. 23:53:12

De még néhány név... igaz, hogy csak kölcsönbe mentek... Gudjohnsen a Spurshöz, Giovani Dos Santos a Galatához (tény, hogy csak a Barcában volt jó) és Mwaruwari a Sunderlandhez ment, ha minden igaz.

balu11 2010.02.05. 11:42:51

@Woland: ja, bocs, direkt volt kicsit beugratós, mert amikor először hallottam, hogy vagy két pontosan ugyanolyan nevű szenegáli játékos, nekem is iszonyú fura volt

de nagy tehetség ő is, első interjújában lenyilatkozta, hogy ő bizony kétlábas :) (mi lesz ebből, előre félek...)

bag 2010.02.06. 06:24:43

@_benito: Én viszont kifejezetten és engesztelhetetlenül utálom és ezt vállalom minden fórumon, itt is!

Első számú felelősének tartom a tavaly elvesztett bajnoki címnek.
Míg a csapat többi tagja erőn felül teljesített, az ő lélektelen, alibi játékával vesztettük el pont azokat a pontokat amivel lemaradtunk a MU mögött.
Megkapta a lehetőséget, amikor Torres sérült volt, első számú csatárként számított rá Rafa -Nem a szélen!
Mégsem tett semmit! a többiek kiszogálták ő meg sorra hagyta ki a helyzeteket.
A Pool történetének legsemmirekellőbb áljátékosa volt.
Soha nem bocsátjuk meg szégyenteljes "teljesítményét"

Everred 2010.02.06. 10:00:34

A United azért tud ilyen játékosokkal is jó lenni, mert ezek a játékosok egyszerűen jobbak annál, mint azt a többség hiszi. Ez az átka annak, ha akkora játékosaink vannak, mint Ronaldo vagy Rooney: a többiek nem kapják meg az elismerést mellettük.

Brown Vidic vagy Evans oldalán többnyire hajmeresztő, ha Ferdinand ott van és megmondja neki, mit csináljon, akkor jó védő, mert az adottságaival egyébként nincs különösebb gond.

SamS 2010.02.06. 11:02:16

@bag: Rengeteg előnyötök volt Keane eligazolása után is, ám amikor az ír távozott, megindult a lejtőn a csapat ;)

bag 2010.02.06. 12:40:57

@SamS: Nem nevezném lejtőnek a 4-esével lőtt gólokat...

donnelly · http://nst.blog.hu 2010.02.06. 15:16:28

(Megjegyzem, én már tavaly ilyenkorra megjósoltam Robinho Santosba igazolását...:D)
süti beállítások módosítása