Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétközi jóslatok - Premier League, 23.forduló

2010.01.26. 17:00 pote

Amennyiben felkérnének, hogy állítsunk össze egy százas listát a világ legjobb dolgairól, akkor abba biztos nem kerülne be a hétközi forduló, mint fogalom, mert kiszorítaná a vegetás tészta lekvárral. Azonban az FA illetékeseit ez legkevésbé sem érdekli.
Kedden és szerdán négy-négy mérkőzést rendeznek a huszonharmadik fordulóban. Első blikkre a második nap tűnik húzósabbnak, mert akkor rendezik a Villa-Arsenal és a Chelsea-B'ham rangadókat, de ettől még érdemes lesz ma este is követni az eseményeket.
Lapozás után nyolc plusz egy meccs előrejelzése.

kedd
Bolton - Burnley 2-0
Kiesési rangadó I.
Owen Coyle első igazi - bajonoki - tesztmeccse következik új klubjában. Ki más lenne az ellenfél, mint előző kenyéradója?! Hozzáállásban biztos nem lesz gond, ezt már az Ágyúsok ellen is bizonyították (és az FA kupában is továbbmentek), és a keretük is erősebb. Így, ha nem is sima, de meggyőző hazai sikert várunk, és helycserét a tabellán.

Portsmouth - West Ham 1-1
Kiesési rangadó II.
Mindkét klubnál vannak gondok a pályán kívül is. A Pompey-nál borúsabb felhők vannak, amit csak kicsit hessegetett el a hétvégi kupatovábbjutás. A West Hamnél is problémák vannak a tulajok körül, de ők legalább már elmozdultak a kieső helyekről, és még van pár napjuk, hogy találjanak egy befejező csatárt (hamár Ruud van Nistelrooyt nem tudták megszerezni heti százezerért).
Hiányzók vannak dögivel itt is, ott is. Mi döntetlent várunk.

Tottenham - Fulham 2-1
Azzal, hogy a harmadosztályú Leeds az utolsó utáni percben egyenlített a White Hart Lane-en, a Spursnek tizenkilenc nap alatt hat meccset kell majd lejátszania. Szerintünk, van olyan erős kerete Redknappnek, hogy ez ne okozzon gondot, de a csapat nem olyan jó, hogy mindet meg is nyerje (a maradék öt meccs: Fulham, Birmingham, Leeds, Aston Villa, Wolverhampton).
A Fulham hozza továbbra is a masszív középcsapat prototípusát, de idegenben nagyon gyengén muzsikálnak. Gerzsontól most is jó játékot és főszerepet várunk a szépítő találatukban.

Wolverhampton - Liverpool 0-1
A Spurs elleni sikerrel újra elérhető közelségbe került a negyedik hely a Poolnak. Ha még azt is hozzávesszük, hogy Gerrard akár már játszhat is ma este, akkor igazán nem vagyunk messze attól, hogy Liverpoolben habzsi-dőzsi van. A pozitív gondolkodás sem ritka arrafelé. Skrtel például meglátta a jó oldalát annak, hogy már kizúgtak három kupasorozatból is: sokkal pihentebbek lesznek, mint riválisaik, mert kevesebb meccset kell játszaniuk. Parádés meglátás. Biztos, a szurkolók is nagyon elégedettek.
A Wolves ellen sem mehetnek biztosra, de - érzésünk szerint - nagynehezen be fogják húzni a kötelezőt.

szerda
Aston Villa - Arsenal 1-2
A Villa az utóbbi időben átvedlett kupacsapattá. A bajnokságban még gólt sem nagyon rúgnak, de a kupákban szárnyalnak. Ennek következtében lecsúztak a hetedik helyre, ellenben döntősök a Carling kupában, és továbbléptek az FA kupában is. Most meg azt az Arsenalt fogadják, aki ellen elkezdődött a bajnoki mélyreplésük, és erősen tartalékoltak erre a találkozóra.
Nem hisszük, hogy Londonban nagyon sajnálják, hogy csak a BL és a bajnokság maradt. Ráadásul már Bendtner, Nasri és Diaby visszatérése is órákban mérhető. Sőt! Kamerun is kizúgott Egyiptom ellen, így Song is várható vissza.
Nem gondoljuk, hogy a Villa feladja ezt a meccset, de Wengerék győzelmének legalább hatvan százalék esélyt adunk. Amennyiben totómeccs lenne, akkor sem mennénk az x2-nél messzebbre.

Blackburn - Wigan 1-0
Mindketten elég messze van a kieső zónától, de azért kényelmesnek nem nevezhető a helyzetük. A hazaiak bajnoki sikerrel akarják feledtetni az elbukott kupaelődöntőt.

Chelsea - Birmingham 2-0
Az utolsó tizenkét fordulóban a két csapat együtt, összesen, egy vereséget szenvedett. Azt is a Chelsea. Ergo, a két legjobb formában lévő PL-csapat csap össze a Stamford Bridge-en. Birminghamben egy élvezetes gólnélküli meccset játszottak karácsonykor (ez volt az egyetlen góltalan meccse az Ancelotti legénységnek ebben a bajnoki kiírásban). Most is jó meccset várunk, de a hazai pálya itt már dönteni fog.

Everton - Sunderland 1-1
Fülöpék már alig tudnak visszaemlékezni győztes bajnoki meccsre. Most sem ők az esélyesek, de egy pontra jók lesznek a Goodisonban is.
 

Man Utd - Man City (hosszabbítást várunk)
A MU-Hull meccset már szombaton lejátszották. A meccset sajnos nem láttuk, de az elbeszélések alapján Rooney a pályán volt. A City-Stoke meccset pedig februárban pótolják. Mindkét meccs elmozdításának hátterében az elhalasztott Carling Cup elődöntője áll. A szerdai napnak ez a derbi lesz a slágere. A City egygólos előnnyel várja a visszavágót. A kiírás alapján az idegenben lőtt gól/gólok csak a hosszabbításban számítanak, vagyis egygólos hazai vezetés esetén, legyen az 1-0 vagy 9-8, mindenképpen hosszabbítás következik.
Az odavágó utolsó húsz perce - és Rooney formája - alapján sokkal valószínűbb a hazai továbbjutás, de a City idén a nagyok ellen különösen gólerős, még ha jól nem is játszanak mindig.

Vendégtippelőnket most önkényesen jelöljük ki, amennyiben 20 óráig bekommenteli a tippjeit. A tippelésről mostanság egy paraszthajszállal lemaradó nekedX megérzéseit várjuk.

Bolton - Burnley 1-1
Portsmouth - West Ham 3-0
Tottenham - Fulham 3-1
Wolverhampton - Liverpool 0-2
Aston Villa - Arsenal 3-2
Blackburn - Wigan 0-0
Chelsea - Birmingham 4-0
Everton - Sunderland 2-0
Man Utd - Man City 5-2

450 komment

Címkék: angol premier league pl tippverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr71703739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.26. 17:12:29

Ha nyerünk a villa ellen, akkor jövök egy sörrel, pöte!
:)

Ronal-d'oh! 2010.01.26. 17:46:27

Milyen megtisztelő! :)

Bolton - Burnley 1-1
Portsmouth - West Ham 3-0
Tottenham - Fulham 3-1
Wolverhampton - Liverpool 0-2
Aston Villa - Arsenal 3-2
Blackburn - Wigan 0-0
Chelsea - Birmingham 4-0
Everton - Sunderland 2-0
Man Utd - Man City 5-2

Woland 2010.01.26. 17:46:59

miota Lennon, Hudd es BAE nincs nem nyertunk meccset... viszont az utolso 8 merkozesunkbol csak egy vereseg van es otszor golt sem kaptunk. nagyon nezopont kerdese a formank.

amilyen kielezett harc megy a negyedik helyert minden meccsnek ugy kell nekimenni hogy gyozni kell. otthon a Fulham ellen pedig foleg - pocsek az idegenbeli merlege Geraeknak es Dempsey is serult (Zamora kivalasa nem fog nagyon fajni nekik).

a ket legutobbi hazai meccsunkon Myhill es Ankergren kivedte a szemunket es Schwartzer is ritka jo kapus... tuti hogy marha idegesito meccs lesz a Tottenham szurkoloknak, de a semlegesek szerintem tuti jol szorakoznak majd. lesznek helyzetek itt is ott is, azert remelem foleg itt.

a Wolves-ban sajna nem latok annyit hogy megfogja a Poolt. bar az is meglepett hogy a Lane-en nyerni tudtak.

a Villa-Arse meg tipikusan "a gonosz melyik ujjaba harapjak bele?" esete. talan a 0-0 lenne a legfaszabb.

vadkutya 2010.01.26. 17:49:13

@imici77: Nincs ha... Muszáj! :)

zsakfos 2010.01.26. 17:53:26

Azért meglepődnék ha Song már játszana holnap, mindenesetre biztos fincsi lesz neki a +30ból az 5fokba visszamenni, nála már csak a nigériai Odenwingi jár majd jobban aki a -20fokos Moszkvába megy majd vissza. Megnézném az arcát mikor leszáll a repülőről:)

csabber-18 (törölt) · http://www.csabber.fw.hu 2010.01.26. 17:57:20

@imici77: én csak azért várok győzelmet tőletek, mert peter135 annyira magabiztosan mondta nekem hogy nyertek, hogy már én sem állítok ellenkezőt, pedig akartam :)
De azért húzós lesz!

jawbone 2010.01.26. 18:09:37

Bolton - Burnley 1:1
Portsmouth - West Ham 1:1
Tottenham - Fulham 0:1
Wolverhampton - Liverpool 0:1
Aston Villa - Arsenal 1:0
Blackburn - Wigan 2:2
Chelsea - Birmingham 2:1
Everton - Sunderland 2:0
Man Utd - Man City 2:0

vagy nem...:D

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.26. 18:15:13

@zsakfos : Song holnap biztos nem lesz, és lehet hogy a MU ellen sem még. Attól függ, hogy mennyire lesz kipihent. Nagyon jó, hogy egyre kevesebb sérültünk van, de két meccs alatt szerintem megint lesz + 2-3 emberünk a sérült listán. Én nem lepődnék meg.
Holnap mindenféleképp nyerni kell, elvégre még mindig ez tűnik a legkönnyebbnek a "nagy menetelésből". Az 1-2-es tippet reálisnak érzem. Szinte biztosra veszem hogy kapunk gólt. Kétszer nagyon szarul egymás után meg nem igazán játszottunk még ebben a szezonban, úgyhogy a két gól szerintem meglesz. Pláne, hogy Supaa Nick visszatér!

Wilshere meg valszeg holnap megy kölcsönbe. Én a WHU-nak örülnék. A meccseiket talán már meg is nézném miatta. Egy Pompeyban azért annyira nem vagyok biztos.

@Csabber-18:
Én csak kedvet akartam csinálni neked. :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.26. 18:22:49

Ha a nagy 4 meccsünk után van reális esély a bajnoki címre, akkor az utolsó hazai meccsre kimehetnénk... :)

hm?

Boodler 2010.01.26. 19:07:27

Szó volt a MU pénzügyi helyzetéről, itt van egy rövid de érdekes iromány róla:
eurosport.yahoo.com/football/jim-white/article/15691/

Még egy hír innen:
eurosport.yahoo.com/26012010/58/premier-league-united-agree-smalling-deal.html

@nekedX:
"Man Utd - Man City 5-2"

Fúú, de jó lenne egy ilyen jellegű győzelem...

undertow 2010.01.26. 19:18:02

"A Fulham hozza továbbra is a masszív középcsapat prototípusát"

ennek némileg ellentmond, hogy jelenleg ők vezetik a fair play tabellát.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.26. 19:24:17

@imici77: Nálam idén ez esélytelen. A következő szezonban talán összejön egy meccs.

csabber-18 (törölt) · http://www.csabber.fw.hu 2010.01.26. 19:25:33

@undertow: Én abba a csapatba egy csatárt feltétlenül igazolnék.
Rémálmaim álom tizenegyében a csatárpáros tuti a Johnson-Zamora lenne.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.26. 19:29:52

@Csabber-18:

Zamora egy nagyon jó erőember. Lehetne valamivel gólerősebb, de a feladatát elvégzi. Johnson tényleg egy katasztrófa.

csabber-18 (törölt) · http://www.csabber.fw.hu 2010.01.26. 19:30:43

@peter135: Nem mondtam hogy nem az, de nem is egy gólvágó.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.26. 19:56:25

Arsenal are now believed to be back in the race for Fulham defender Chris Smalling after having a bid accepted by the Cottagers.

Woland 2010.01.26. 20:01:58

@peter135:

mar leigazolta a United.

Glory 2010.01.26. 20:09:45

@peter135: ja errol lemaradt arzen. bar en nem is ismerem a gyereket. nem tom mire lesz jo. vmi fulham drukker adhatna infot :)

Ronal-d'oh! 2010.01.26. 20:13:40

@Boodler: Úgyse az lesz. :D De remélem a továbbjutás meglesz.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.26. 20:26:14

@Woland: @Glory:

Igen, már látom. na sebaj, Wellington Silva már a miénk! :)

Woland 2010.01.26. 20:28:17

@Glory:

nagy cucc lehet a gyerek - mondjuk en egyetlen egyszer lattam jatszani (es osszesen is csak egy meccsen kezdett a Fulham-ben) es akkor semmi extrat nem mutatott. persze ManU-ek biztos megneztek par tucatszor.

7 millio font mindenesetre eleg soknak tunik igy elsore a Fulham 3.-4. szamu kozephatvedjeert. bar az Arse is ennyit ajanlott ha igaz (elvileg ugye a Fulham elfogadta az o arajanlatukat is).

nordsee 2010.01.26. 20:28:38

@Glory: "Fulham drukker", ez jó :)

Woland 2010.01.26. 20:37:29

es a sarkvidek pirosban pompazik - David Bentley a kezdoben!

a cinikusabbja azt mondana, hogy a kirakatba tettuk hadd nezelodjenek a vevok. de szerintem esszeru megoldas Lennon hianyaban. mesterharmas ket szabi meg egy 40 meteres bika a'la Arsenal. es ha minden jol megy 3-2-re leszenvedjuk a bodesokat.

Ronal-d'oh! 2010.01.26. 20:42:18

@YNWA: írtam neked youtubera. :)

Most ugrik a majom a vízbe! Pontosabban a Wolvesnak a Pool.

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.01.26. 20:45:44

@nekedX: jaja, láttam :) 12.D rulz. :D

de most főként a digisport szarakodása aggaszt, ménem műkszik??

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.26. 20:49:18

Portsmouth - WHU 1-1
Wolves - Liverpool 0-1
Bolton - Burnley 2-1
Tottenham - Fulham 2-2

amúgy a MU-nak sztem nincs sokkal több esélye holnap, teljesen nyitott a továbbjutás, megjósolhatatlan mi lesz
egy 3-1 is benne van a pakliban, de egy 2-2 is , meg akár 2-3 is:)

kb. az jött le Mancini mai sajtótájékoztatójából, még Touré-t és Ade is játszatni fogja talán és támadni is fogunk(remélem)
persze ha beállunk védekezni, hogy szélen ránk vezessék a labdát, akkor csak Given mentheti meg a meccset
gólt, gólokat kell lőni az Old Trafford-on és erre most képes a csapat,sőt ez megy jobban mondhatni
meglátjuk...

ma pedig Gera duplát akarok minimum, de a Wolves is lehozhatna egy döntetlent:)

undertow 2010.01.26. 21:14:18

@Glory:
szerintem őstehetség. játszott eddig kb másfél PL meccset, de a full debut meccsén, az idei chelsea-fullum találkozón győztes gólt szerzett - a chelseanek :)

Glory 2010.01.26. 21:39:23

@undertow: vegre egy fulham drukker :D

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.01.26. 21:43:16

szünet (az amúgy minősíthetetlen Pool meccsen), kimegyek a TV-hez, hogyáll a Spurs, erre apám:

"A sonkák csatája."

gyorsan vissza is menekültem a szobámba :D

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.01.26. 21:44:48

@nordsee: @olil*one: köszi, akkor nálam van a hiba, csak a szürkeség és a töltő kör.. mind1 lehet jobbanjárok a setantával.. :)

csabber-18 (törölt) · http://www.csabber.fw.hu 2010.01.26. 22:04:16

Ritka szar meccs ez a Spurs-Fulham. A második már csak jobb lehet. Helyzetek alig-alig, a Fulham egyetlen gólszerzési lehetőségét Gera hozta össze. :)

rizla 2010.01.26. 22:14:01

gera felé is mehetnének labdák a 16os környékén.. kurva sokat fut, meg helyezkedik.

papercut 2010.01.26. 22:17:16

@imici77: Ha bent leszünk a pixisben a 2 nagy és 2 kicsi után is, akkor én benne vagyok egy londoni tripben!

England win The Ashes! 2010.01.26. 22:32:26

Apám! Ti itt holmi PL-meccseket elemeztek, miközben a Championshipben a szomszédvárak rangadóján féltucat gól potyog egy egész pofás kis meccsen? :)

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.01.26. 22:44:16

Hát ez már pofátlanság.... felháborító, komolyan, az egész alibizó szar bagázs elhúzhat a francba... legalja

mint egy kiesés ellen küzdő favágó csapat, úgy vagdostuk előre ész nélkül a labdákat, a semmi közepére.. miez???

áh. én most értem el a teljes mélypontra, ilyen szar Poolt még sosem láttam. szégyen.

nadivereb 2010.01.26. 22:46:48

@YNWA: Drámaibbnak hatna ez a komment, ha nem olvastam volna ezt már vagy negyvenszer az elmúlt hónapokban...:D

pbd 2010.01.26. 22:47:23

@Dr Jozef Vengloš: championship? hagyjal mar! walsall-norwich 1:2 ale-ale!

Strigo 2010.01.26. 22:51:32

@YNWA: ehhez egy találó komment a BBC oldaláról:

From Nigel, via text on 81111: "They say Pompey have problems but although they are not being paid, the players always put in a performance. Liverpool are playing like they haven't been paid in months."

England win The Ashes! 2010.01.26. 22:55:29

@pbd: XD

(OFF: Hallgatom a rádiós körkapcsolást, az Exeter-Carlisle vitte a prímet azok közül, amit bemondtak. Félidőben 0-2, a legvégén egyenlít az Exeter. Azt gondolták. A legesmégleginkábbvégén a Carlisle belőtte a győztes gólt. Az alsóbb osztályú brit foci szépségei...)

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.26. 22:55:47

Pool ezt se hozta, pedig Gerrard, Maxi R. is kezdett, de már ez sem dob rajtuk
(Wolves-nak több próbálkozása volt stat alapján)

mondjuk a Man City-t így is megelőzték
átmenetileg:)
Pool hétvégén fogadja a Bolton-t, majd Everton home, Arsenal away, Man City away meccsek és közte még Európa-liga is...
nem túl rózsás kilátások

Fulham pedig, hát ez a "szürke semmi" definíciója volt,amit ma nyújtottak
(bezzeg a City ellen idegenben 2-0-ról 2-2-re visszajöttek, persze akkor a City adott is rá lehetőséget sajnos, most a Spurs nem, de ha igen, akkor se jön vissza a Fulham ma:D)

Spurs rettentő simán, izzadás nélkül gyűjtötte be ezt a 3 pontot, Riise kétszer villant:)

Woland 2010.01.26. 23:17:47

Modric gyonyorusegesen alazta a kicsi Riiset az elso golunk elott, Bentley meg bemakolt egy szabit - ezekbol nagyon ritkan lovunk golt, de neki mar ketszer is sikerult iden, pedig alig jatszik. nem tartom kizartnak hogy kezd meg egy-ket meccsen. kicsit meg mindig sok a sarkazas, de vedekezni is besegitett joparszor ma.

amugy nagyon nyugis meccs volt, ritkan el at ilyet egy Spurs-szurker. mondjuk Dempsey hianya a Fulham minden ellenfelenek hatalmas elony lesz. meg az is ha Zamora-t tovabbra is kezdeti az oreg Hodgson, attol hogy volt par felig-oke meccse meg ugyanaz a rettenetes csatar akit az elozo 5-6 evben lathattunk.

a Liverpool meg eljatszotta mar ezt egyszer - amikor a ManU siman megvertek 2-0-ra otthon akkor 10-bol az volt az egyetlen gyozelmuk. hatha most is kinez valami hasonlo szeria : )

egy 0-0-t meg ki kene szurkolni a Villa-Arse-on. bar vegulis barmelyik eredmenynek lesz jo es rossz oldala is : )

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.01.26. 23:20:35

@crazy_horse: nagycsapatok ellen idén eddig mindig ment..nagyjából. inkább játszunk 20x az első öttel, én aztmondom, mint még1 ilyen szenvedésfost.

NHL-ben sokkal királyabb, ott ha szar vagy, küzdhetsz az utolsó helyért, hogy legalább te draftolhass először. itt még ez az "öröm" sincs meg.. :D

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2010.01.26. 23:23:48

egyetlen kibaxott liverpooli se maradt ... ?
értem, kommentelőként ... ?
tényleg ennyire soványak ... ?

pfff....

iggggen, buktam 500 ft rajtuk, mielőtt kérdezné bárki, de ez azért fura, hogy az arse'nalosok villognak, azt közbe meg megy a nagy pooly átverés telibe gecire ...

www.youtube.com/watch?v=RiwcK656etQ

Ronal-d'oh! 2010.01.27. 07:25:54

A Spurs megmentette a becsületemet, ami a keddet illeti. :D

Kisvárosi Fojtogató 2010.01.27. 08:00:38

Kezdem néha azt hinni, hogy Gerrard néha már többet árt, mint használ. Mondjuk én a meccseket nem tudom nézni, de a kommentek, bbc-s elemzések, beszámolók alapján néha az az érzésem, hogy a csapat Sztivi, Torres nélkül jobban muzsikál, mert dolgozik bennük a dac, hogy na most akkor megmutatjuk. Sztem mentálisan totál mélyponton van a Pool, nem nagyon látom, hogy innen miként lehet kimászni, nem hiszem, hogy egy edző csere megoldás lenne ilyenkor, bár ezt a focista kommentesek talán jobban tudják. Azt hiszem, hogy az utóbbi évek után egész egyszerűen elfáradt, helyesebben kifáradt a csapat, mint csapat. Vérfrissítés kellene, meg új vezéregyéniségek.

Kisvárosi Fojtogató 2010.01.27. 08:08:11

A meccsről magáról. Azt írtátok, hogy szánalmas volt a pool. Oké, de akkor miért nem jött be az olasz (most hagyjuk a poénokat, hogy ő is szánalmas), miért nem jött Bábel, vagy valaki? Ha ennyire nem ment, mért csak egyet cserélt Rafa? Aki látta a meccset, biztos tudja. Leírhatná, hátha okosabbak leszünk.

szferi 2010.01.27. 08:42:08

@Kisvárosi Fojtogató: én csak a második félidőt láttam -futsalról hazaérve :) - de kurvára nem értettem, mi történik, ennyire töketlennek még nem láttam a csapatot, nem csinált senki semmit, de nem is akart. cserélt vagy nem cserélt rafa, itt mindegy volt. wolves bánhatja, hogy elbasztak két pontot. csak remélni lehet hogy ez volt a szezon mélypontja.

man city 2010.01.27. 09:00:40

@crazy_horse: az nagy press conf volt, vmi gép elkezdett búgni/zúgni hangosan oldalt, Mancio kinéz, majd: "it's Robinho":DD

majd beidéz az Oasis-tól, mikor kérdezik, hogy mennyire készül nyugodtan/idegesen a csapat: "don't look back in anger:":D
amire nem akart válaszolni, ott konkrétan elmondta más korábbi kérdésekre a választ:D

akár Ferdinand-ot már mától eltilthatják, ha elfogadja a 3 meccset asszem, így van kevés Neville-re is talán, hogy nyomjon egy ilyet Tevez-zel:
www.youtube.com/watch?v=JUqg49uKIfE

it's derby day!!!!!!!!!!!

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.01.27. 10:23:23

@nordsee: Háát, Juve szurkolóként nem ez lenne a vágyaim netovábbja.. :D

nils_h 2010.01.27. 10:25:00

@ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget: "egyetlen kibaxott liverpooli se maradt?"
ez nekem is feltűnt. néhány hónapja elkezdett egy elég masszív Gúnártöbblet kialakulni, a tavalyi hansúlyos Pool többség pedig egyszerűen elapadt. A MU még tartja magát, van vagy három Chelsea szurkoló is, meg persze Woland de ő a Tottanhamnek szurkol, úgyhogy nem számít. Új színfoltként csatlakozott crazy_horse-hoz mancity, akinek persze mindenki nagyon örül. Akárhányszor megszólal :)
De pudli szurkerből tényleg csak mutatóban maradt. Nekem már-már hiányoznak...

r_magpie 2010.01.27. 10:40:11

@nils_h: augusztustól én is leszek, remélem:)

vadkutya 2010.01.27. 10:47:03

@nils_h: Valóban, nekem is feltűnt,h már nincsenek nagyon Pool szurkerek. Mondjuk, újat mondani ők sem tudnak Pool ügyben...

Mellesleg Woland 2 csapatnak szurkol: a Csirkéknek, illetve a riválisaik mindenkori ellenfelének... :)

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.01.27. 10:52:31

Everton szurkoló is akad. Amit furcsállok, hogy Aston Villa szurkoló nincs(vagyis nem ismerek), pedig szerintem egy szerethető csapat.

szferi 2010.01.27. 10:57:11

@ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget: @nils_h: @vadkutya: most válik el a szar a víztől ;-), de azért még maradunk páran

@Zsoca87: talán heinrich

nils_h 2010.01.27. 11:02:35

@szferi: @Zsoca87: jaja! de heinrichről csak áttételesen tudjuk, hogy nagy Villa szurker, odáig már nem alacsonyodik, hogy egy angol posztba kommentelejen...

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.01.27. 11:03:28

@szferi:
heinrich az,
már vágja a centit a kupadöntőre!!!
(és mingyá felhív, h milyen kupadöntő:))

man city 2010.01.27. 11:05:40

City fanok
.
.
.

1 hete a derbi után...:DD

"anyhow it get's to 10.45pm and the steward once again opens the outer gate to let someone threw, i thought it was gonna be another player, infact it was the scums team bus as it came into view from the tunnel, so childishly and excited as i was after the result i decided i was gonna do something,

so as it come through the gate i saw baconface and phelan at the front, i gave them both a 2-1 sign with my fingers then baconface the wanker sign which lead to him being rather shocked and then looking away while phelan just stared at me, i then just gave the 'v's and the wanker signs to the rest of the team and i could make out a few of the players aswell under the shadows of the blue lights on the coach, i got a rather dirty look off that twat anderson who had his face stuck to the window, not sure if he's a window licker or not, either way it looked like that, anyway i must say i think it went pretty well, i just needed to get a glimpse of baconface as i gestured at him, it was magic to say the least.

i'll just finish by stating i don't do this to any other team buses, just the scum."

hilarious:D

másik:

"the last time we were in a semi-final i was in my final year at university
on wednesday i'll be going to the game with my eldest daughter (she goes to most of the away with me) and she is in her final year at the same university, we haven't been in a final all my working life!
lets hope we can make it through
not nervous though, what will be will be
and if we lose i'll get shit loads of abuse at work on thursday"

ZenZo 2010.01.27. 11:09:08

@nils_h: "van vagy három Chelsea szurkoló is"

Ugyan, vagyunk mi öten is :)
Kicsit zilált az évkezdet, új melóhely, stb, ezért jómagam is kevésbé tartom a frontot, mint az utóbbi pár hónapban ;) idén még meccset is egyet láttam, nem is emlékszem, amióta rendszeres pl közvetítés + streammennyiség van, mikor hagytam ki utoljára két meccset egyhuzamban :| (pedig nem bántam volna, ha mondjuk a 7-2-t látom)

Ma remélem látom a meccsünket, győzni kell, ez van. Meg kicsit bízni, hogy a Villa végre összekapja magát, s pontokat rabol az ágyúsoktól ;)

A Pool eredményt most láttam, hát erre szavak sincsenek, így megértem a Pool szurkolókat, valamilyen szinten fölösleges feljönni ide, hogy hetente leírják azt, amit nem lehet...

ZenZo 2010.01.27. 11:10:06

@pote: hehe, neki köszönhetem, hogy a kommentelők először nyertek ellenetek a tippversenyben :)

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.01.27. 11:15:12

@ZenZo:
és ott, akkor, vmi meg is szakadt :)

összesíteni kellene, de nekem úgy tűnik, h most mi vezetünk, nem is kicsit...

nils_h 2010.01.27. 11:15:57

@ZenZo: A Poolon most már én is felbasztam az agyam. Visszetért Gerrard, közel voltam a top4-hez (kellett nekik a pont, nagyon), és a vérgyenge Wolveshoz látogattak. Naná, hogy pool győzelemre fogadtam...

vadkutya 2010.01.27. 11:21:45

@Kisvárosi Fojtogató: Ó, hát ilyen "cikket", ennyi tényszerűséggel félálomban összedobok... :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.27. 11:22:46

pöte tavaly még villa szurkesz volt átmenetileg.

de aztán az egy "hetes" hazai gombóc után feladta :)

nordsee 2010.01.27. 11:23:54

@Kisvárosi Fojtogató: "... hiszen a Liverpool edzője, Rafa Benitez el tudná képzelni Fernando Torres párjaként..."
Hát párjaként én is el tudnám képzelni, de RB ritkán, inkább cseréjeként. Pedig szeintem jól működne a 4-4-2 egy ilyen felállásban és akkor nem kellene Lucast, meg Kuytot kezdetni végre soha a kurva életbe'. Bár nem tudom, hogy Huntinak mennyire feküdne a kétcsatáros játék... Ha csak fele annyira, mint RKínnek...

ZenZo 2010.01.27. 11:28:44

@nordsee: "Ha csak fele annyira, mint RKínnek"

Az már lenne vagy négy gól is :)

nordsee 2010.01.27. 11:40:19

@ZenZo: :))
valamint Pote lenne csak szomorú, a tippszerkesztő-makrót át kellene írnia "Huntelaar_szimplára".

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.01.27. 11:42:49

@nordsee: Kuyt nem kezdő, Beniteznél? :D Node kérem. :D

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.01.27. 11:44:45

@nordsee:
máig nem értem, hol mentek el azok a tippek :)

nordsee 2010.01.27. 11:59:13

@pote: Hát igen! Mindnyájan széttárt karokkal, fejcsóválva állunk az történtek előtt. :)

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.01.27. 12:00:44

@nordsee:
és tudnátok, milyen nehéz élni két sikertelen harakiri után...

Strigo 2010.01.27. 12:15:21

Ferdinand 3 meccses eltiltást kapott, mert megsuhintotta Fagant. Ez a játékvezetői testület vagy mi egyre komolytalanabb.

nordsee 2010.01.27. 12:27:20

@pote: Egy sikeres után milyen nehéz!!

gibson 2010.01.27. 12:31:57

@man city:

"City fanok" - ezt most úgy írtad, mint ha rajtad kívül lenne itt több is :)

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.01.27. 12:33:41

@gibson:
jelen
de az tény, h más stílusban nyomom :)

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.01.27. 12:33:41

@Strigo a divatdrukker: Szerintem is. Fergusont is el kellett volna tiltani, akkor komolyan lehetne venni. :D

Everred 2010.01.27. 12:34:49

@Strigo a divatdrukker: Mascherano megúszott egy tökéletesen ugyanilyen esetet a Leeds ellen, Gallast nem tiltották el, noha sérülést okozott egy ronda taposással - sajnos meg kell szokni, hogy az FA csak akkor ugrik, ha a Unitedről van szó, mindig velünk akarják megmutatni, hogy mekkora fasza gyerekek ők.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.27. 12:39:17

@Everred: "hogy az FA csak akkor ugrik, ha a Unitedről van szó, mindig velünk akarják megmutatni, hogy mekkora fasza gyerekek ők. "

ezt komolyan gondolod?

tök következetlenek, évek óta. Ez az eltiltás pont annyit ért, mint Dudu lábtörése. Amikor a cselszkj meccsen Drogba kapott sárgát mert egy tehenes könyökölt, és még oda is rúgott?

Ugyan, egyszerűen f?szok... sajna. Következetlenek, és ez a legnagyobb baj.

ZenZo 2010.01.27. 13:06:16

@Everred: @imici77:
no igen, bármely csapat szimpatizánsai képesek lennének ezer meg ezer példával alátámasztani, miért pont mindig velük akar példát statuálni az FA, mikor bezzeg a másik csapatnál...

Szóval ebbe tán felesleges dolog belemenni.

balu11 2010.01.27. 13:11:11

@ZenZo: @imici77: következetlenek, és kár ebbe belemenni - egyetértek, és remélem, ennyiben is maradunk, és nem próbáljuk megdönteni a spanyol poszt "Cé piroslapja, vagy amit akartok" című vígjátékának kommenthosszúságát

sajnos azonban vannak kétségeim...

Kisvárosi Fojtogató 2010.01.27. 13:11:26

@nordsee: Hát én sem értem, miért nem tér át a kétcsatáros játékra. Torresnél sem igazán, de amikor nincs a Kölök, akkor meg egyáltalán nem értem. de talán Huntival ez változna. Kell még csatár, nincs mese, el fog úszni a bl indulás különben, vele egy csomó más is, játékosok, edző stb.

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.01.27. 13:32:06

bakker ez mondjuk durva stat:

amikor 5 kupát nyertünk 1 évben (2000/01), akkor 23 forduló után a bajnokságban így álltunk:
12gy, 4d, 7v 42-26 40p most:
11gy 5d 7v 40-26 38p

szezon végén pedig 9 vereséggel és 9 döntetlennel 1 ponttal maradtunk le a 2. helyről...azért lol. :D

persze ezt így demagógia vagy mi összehasonlítani, de azért kicsit döbbenet :)

én Gerrardot most kiraknám a csapatból a picsába, hihetetlen amit "művel". Valaki seggberúghatná már, hogy hol is van..

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.01.27. 13:37:28

a tegnapi meccsből pedig még mindig nemtértem magamhoz, ez még idén is kimagaslóan mélypont volt. 3x lőttünk kapu _felé_ ... Meg úgy egyáltalán, 2 egymás utáni jó passz nem volt, vagdalkoztunk amerre álltunk, megye 2.. teljes döbbenet, főleg a Spurs meccs után.. néha azthiszem direkt szívatnak már

azthiszem most h vége a vizsgaidőszaknak áttkell térnem az ivós Pool meccsnézésre, minden kiakasztó mozdulat (ezt még definiálnom kell, gondolkozom) után iszok egy felest. Ha az első meccset túlélem detox nélkül már boldog leszek :D

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.27. 13:45:04

@ZenZo: @balu11: nem akartam belemenni, nem rizla van a másik oldalon :)

nordsee 2010.01.27. 13:55:15

@Kisvárosi Fojtogató: Lehet, hogy a hírben a milánói csere stimmel, csak nem Milan, hanem Inter és nem Babel, hanem Gerrard, és nem Huntelaarra, hanem Snejderre.

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.01.27. 14:00:15

@nordsee: ahogy egy liverpooli drukker mondta, ha Mourinho szeretné, hogy Gerrard a játékosa legyen, akkor jöjjön ide, és legyen az edzőnk!

Ennyi. :D

Gerrard meg nemmegy sehova, pláne nem Sneijderért cserébe.. hagyjukmán. :) tudom, épp az imént írtam h kiraknám a csapatból, de csak nevelő célzattal. :P

nils_h 2010.01.27. 14:08:28

@nordsee: nem hiszem, hogy az Inter odaadná Snejdert :)

Kisvárosi Fojtogató 2010.01.27. 14:15:42

@YNWA: Igen, sztem is most inkább visszarántja a társaságot. Az olaszt játszatnám sokat, illeszkedjen be.

Kisvárosi Fojtogató 2010.01.27. 14:17:04

Szégyen, de kénytelen leszek az ágyúsoknak szurkolni a negyedik hely elérése miatt. A gyomrom forog tőle, de ez van.

nordsee 2010.01.27. 14:25:50

@nils_h,@YNWA: : Én sem hiszem, bár ahogy mostanában nyomja - ha nem is cserébe - de szívesen látnám, egye fene: Mourinhóval kézenfogva.

nils_h 2010.01.27. 14:46:30

@nordsee: Á, ez a Mourinhózás teljesen légbőlkapott. Mindenki tudja, hogy Benitez lelép a Juvéba, helyére jön Hiddink. Mourinho pedig megvárja, míg a nyáron visszavonul SAF és beül a helyére...
:)

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.27. 14:46:59

2010-01-27
Az olasz sajtó elkönyvelte: Benitez lesz a Juventus edzője

A Liverpool jelenlegi menedzserét szeretné szerződtetni nyáron a Juventus - írták mai cikkükben meg az olasz és az angol lapok.

hihi. valaki emlegette korábban a Rafa-Ferrara cserét.

shinigami 2010.01.27. 14:56:38

@nils_h:
Spurs drukkerbol is tobb van am :) bar ketsegtelen h Woland viszi itt a primet

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.01.27. 14:58:20

@anonim222 [semleges néző]: én voltam, illetve én csak rafa torinói munkavállalását mondtam. szerintem már régóta adja magát a dolog. ferrara most nyilván a reacba se kéne.

shinigami 2010.01.27. 14:58:57

ad1: @nils_h: spurs dukkerbol is tobb van am :) bar ketsegtelen h Woland viszi a primet kommentelesben

ad2: t/+""+/!(=+ blogmotor.

Kisvárosi Fojtogató 2010.01.27. 15:02:43

@anonim222 [semleges néző]: Ezen tényleg csak egy semleges néző tud nevetni.

mantegna 2010.01.27. 15:02:56

Gyönyörű
Ahogy Liverpool szívatja a szurkolóit. Erre csak egy igazi nagy csapat képes. Mint a ManU 24 éves szünete. Bár ha így megy a Pool megdönti. Ki fogad rá, hogy a Pool nem lesz bajnok 2014-15-ig, ha idén nem jutnak a BL-be?

nils_h 2010.01.27. 15:34:31

@shinigami: tudom én jól. sőt, bevallom, ha nem is vagyok fan, de nekem is évek óta szimpatikus a csapat (de pszt!). Csak Wolandra külön ki akartam térni az állandó negatív hullámai miatt :)

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.27. 15:40:01

@Kisvárosi Fojtogató: mindig tudni kell nevetni... amúgy a cikkben, nem linkeltem, de van egy csomó más név is. nem piszkálódni akarok.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.27. 15:41:24

@peter135: én az össze játékosunkat elküldeném 1 hónapra oda, h kicsi izmot felszedjenek a 60kilós embereink... utána jöhetne a stoke, hogy a levegőben is képesek legyünk játszani...

:)

gibson 2010.01.27. 15:42:30

@pote: biztos? Pedig te eddig egész szimpatikus voltál... :)

nils_h 2010.01.27. 15:44:10

@gibson: Áááá! én láttam egyszer a rádióban az angol bajnokságról nyilatkozni. Róma pulcsi volt rajta...

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.01.27. 15:52:26

@gibson:
van alibim: még egy darab arab sejk sem ólálkodott a stadion körül, amikor már nekik szurkoltam.

de igaza van @nils_h:-nak, az első csapatom a róma!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.27. 15:58:33

Bastürk-->Blackburn
Gudjohnssen -->WHU (?)
Wilshere-->Bolton (+City-ből Weiss ott van már, tegnap kapott is vagy 30 másodpercet a végén...)
Robinho out (?)
Tosic-->Köln
Motta-->Man City(?)
Smalling-->MU (csak nyártól!?)
C. Gardner-->Birmingham (kvázi Villa nevelésként:D)
stb.

pörgés van az uccsó napokban, bár tavaly télen nagyobb mozgások is voltak:)

csabber-18 (törölt) · http://www.csabber.fw.hu 2010.01.27. 16:12:54

@peter135: Azt hittem játszó csapatba kerül.
De a Boltonban talán picit megizmosodhat.. +10 kg :)

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.27. 16:14:29

Ferdinand mégis játszhat ma, vállalva ezzel a kockázatot, hogy 3 meccsnél többet fog kapni, de az a tárgyalás holnap lesz csak
így akár 3 helyett 4 meccses eltiltás is lehetséges neki
(nem fogadta el a büntetést, "fellebbezett")

gibson 2010.01.27. 16:30:34

@pote: erre megkérdezhetném, hogy miért, azelőtt mi volt szimpatikus bennük? :)

De a Roma tényleg jó kis csapat, úgyhogy meg van bocsájtva a dolog. :)

Glory 2010.01.27. 16:32:13

@ZenZo: hat az fa az tenyleg mindig velunk baszik ki. tavaly amikor eltiltottak evrat 3 meccsre a chelsea meccs utani lokdosodes miatt, ahol semmi bizonyitek nem volt csak egy palyamunkas szava. ugye a mu-is mondta hogy rasszista megnyilvanulas volt illetve a palyamunkasok kezdtek, de az oket nem erdekelte.

Glory 2010.01.27. 16:33:05

illetve hozzateszem hogy cantonat is elmeszeltek8 honapra pedig semmi olyat nem csinalt amit mas, csak lerugott valakit :DD

Strigo 2010.01.27. 17:12:08

@Glory: 4 meccs volt az a három, a pályamunkás miatt
legközelebb azért fogják eltiltani, mert rádudál valakire az M62-esen

vadkutya 2010.01.27. 18:05:29

@Glory: Najó, de az a rúgás kellett is az öreg Eric-től, örök klasszikus lett Angliában. Tavaly egy Kevin Griffiths nevű angol fiatalember ki is adott egy house számot, Cantona Kung Fu címmel... :)

Árpádka 2010.01.27. 18:34:00

Cantona Roy Keane után a legnagyobb barom aki felvette valaha a United mezét.
De münk ezekért szeresük :D
www.youtube.com/watch?v=etAwiDwZHQc
Ja meg a Spurs meccsnél még a Wolves-Burnley is jobb volt.

Glory 2010.01.27. 19:00:52

@Árpádka: keane orult, cantona pedig nem. nem osszehasonlithato a 2 ember.

Ronal-d'oh! 2010.01.27. 19:06:58

www.youtube.com/watch?v=ximAA1QGHa0&feature=rec-rev-rn-4r-3-HM

Ez megvan? :)

"Safety is important, especially for someone delicate.....like me. "

:DDD

Glory 2010.01.27. 19:07:31

egy gondolat amugy a mu adossagaval kapcsolatban.
kepzeljetek el hogy van egy teljesen hitelmentes egyesulet 2005-ben akik megnyerik a kov 3 bajnoksagot illetve 2-szer bl, dontot jatszanak. emellett minden evben profitot termel. na ennek a csapatnak lesz 2010 elejere 700 millio fontos tartozasa???!!!!!

csabber-18 (törölt) · http://www.csabber.fw.hu 2010.01.27. 19:07:55

@Glory: Posztjukon mindketten világklasszisok voltak. A különbség az köztük, hogy Keane egy paraszt volt, Cantona meg elvárta hogy tiszteljék. Volt aki tiszteletlen volt. Talán már meg is bánta. :)

Glory 2010.01.27. 19:11:08

@Csabber-18: ki banta meg?? a tiszteletlen vagy cantona?

csabber-18 (törölt) · http://www.csabber.fw.hu 2010.01.27. 19:13:17

@Glory: Természetesen a tiszteletlen, Cantona nem hiszem.

vadkutya 2010.01.27. 19:19:00

@Glory: Az pedig csak hab a tortán,h CR közel 100 milláért ment el, függetlenül attól,h ezt milyen pénznemben fizették, nem kis összeg. Ez hova tűnt?

Árpádka 2010.01.27. 19:21:57

@Glory: Nem tom emberileg elgondolkoznék azon hogy miért rúg le egy szurkolótt miután kiszorják.
De abban megegyezhetünk hogy önbizalom túltengésben szenvedett.
Glazerék meg szemét ládák és nem akarok antiszemita megjegyzéseket tenni:(

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.01.27. 19:24:11

@Glory: "Ez egy igen-igen kemény, kemény világ".

Amúgy, sajnos ez van, ha olyan tulajok vannak, akik úgy érzik, hogy a klub van ő értük és nem fordítva.

Ronal-d'oh! 2010.01.27. 19:29:03

@vadkutya: Rejtély. De valami nagyon bűzlik a Glazerek körül.

Árpádka 2010.01.27. 19:34:36

@Glory: Ja meg van egy közel 80 ezres stadion ami szinte mindig tele van meg rengeteg reklám potenciál a klubban hiszen a világon top 5 ben van népszerüségi listán. Szóval az angol APEH helyében szétnéznék arra fele.

vadkutya 2010.01.27. 19:41:58

@nekedX: @Árpádka: @Glory: Sztem egyébként végtelenül egyszerű és tanulságos a történet: h nagyobb összeghez akarsz jutni bármilyen formában, fedezetkén ne ingatlant szerezz. Inkább futballklubbot. Ha lehetőség van, akkor mindjárt az egyik legnagyobbat. A többi majd alakul. Hollywood.

vadkutya 2010.01.27. 19:48:36

@vadkutya: Befektetők pedig - elvileg - mindig lesznek, akik majd megmentik a United-et, így vagy úgy...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.27. 20:14:48

50 perc-- >derbi

1910: Man City team: Given, Richards, Kompany, Boyata, Garrido, Barry, De Jong, Zabaleta, Wright-Phillips, Bellamy, Tevez.

1910: Man Utd team: Van Der Sar, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra, Carrick, Fletcher, Scholes, Nani, Giggs, Rooney.

City-nél meglepetésre ugyanaz,mint 1 hete, United-nél több változás is

kegyetlen kemény lesz!

Woland 2010.01.27. 20:14:52

@Árpádka:

"Glazerék meg szemét ládák és nem akarok antiszemita megjegyzéseket tenni:( "

ezeket probald mar meg magadban tartani, ha lehetne kerni.

Ronal-d'oh! 2010.01.27. 20:16:09

@crazy_horse: Mibe, hogy Scholes piros, de United továbbjutás? :D

Woland 2010.01.27. 20:23:26

OFF:

a klasszikus Holstenes Tottenham-mezemben utaztam a metron, a 14. utcai A-megallonal odajon hozzam egy jamaikai srac, oszt mondja hogy 1982 ota Spurs-drukker. mondom fasza, beszelgetunk egy cseppet - a faszi egy enciklopedia volt! nem eleg hogy Puskast, Kocsist, 6-3-at nyomta - de pl. Esterhazy is megvolt neki! 86-ban elszokott iskolabol hogy a magyar-szovjet-et megnezhesse (nekunk szurkolt szegeny). emlekezett az argentin-magyar 4-1-re 82-bol (persze a 10-1-re is).

mondjuk annyira topon volt, hogy lehet a Dinamo Tbiliszi 1978-as keretet is fel tudta volna sorolni... de akkor is megmelengette a szivemet. : )

ON

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.27. 20:23:38

BBC Radio 5 live's Mike Ingham said a few minutes ago he thought the game at Old Trafford tonight could be the best thing that has ever happened to the League Cup. And he should know, having gone to a game in the competition's first ever season 50 years ago.

@nekedX:
Scholes piros -deal
United továbbjutás-no deal

:D

állítólag elég gól gazdag meccsek szoktak lenni, az elődöntő visszavágói(ha csak a Villa 6-4-éből is indulunk ki:D)

2-2 vagy 3-3 kellene!

Come on City!

Glory 2010.01.27. 20:33:15

@crazy_horse: 15-0
GLORY GLORY MAN UNITED

Woland 2010.01.27. 20:36:21

@crazy_horse:

jaja, az egyik, kettovel ezelotti elodonto visszavago kulonosen fasza (es golgazdag) volt : )

4 gol szerintem tuti lesz ma is, es a Citeh-nek nagyon jo eselye van. nem mertem a United-re fogadni, pedig csak 1.57-et adnak ra. (az X negyszeres penz a bet365.com-on, Citeh sikerre 5.50! ha vilagoskek drukker lennek meg is tennem valamelyiket : )

badblood 2010.01.27. 20:52:07

wow 1 ide :))

Ebből még akármi is lehet :))

d3vnull 2010.01.27. 21:00:40

Na jó, de már 15 perc letelt és még mindig csak 1-0 nekünk, mi van itt már :)

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.27. 21:04:12

be szép taposás volt. Ivanovics meg szokta jegyezni az ilyet?

d3vnull 2010.01.27. 21:08:21

Ivanovics csoda, hogy megérezte egyáltalán, pokoli kemény gyerek ő. Eddig nagyon törleszteni nem láttam még mondjuk. Nem Ballack :)

undertow 2010.01.27. 21:15:52

@Glory: kicsit kevered a tényeket. a lökdösődést képi anyag örökítette meg, guglizz rá a témára nyugodtan. amire nincs bizonyíték az a rasszista beszólás(ami egyébként az utóbbi cirka 20 évben simán kirúgást ér nálunk egy pályamunkásnak) amit érdekes módon egy ember hallott csak - nem, nem evra, hanem phelan.
ami jó kérdés, hogy ferdinand miért nem kapott eltiltást, hiszen ő ezen a meccsen egy női stewardba rúgott bele, ami pár fokkal durvább evra kakaskodásánál.

badblood 2010.01.27. 21:16:11

Ivanovics hentelése inkább "bénaság" azaz ütemkésés, mint indulat. Már ha egyáltalán bénázik, mert nem jellemző :))

Leito 2010.01.27. 21:17:21

joey cole aktív és jó. ennek örülök. pont baba lesz, ha az inter ellen lendül formába:P

badblood 2010.01.27. 21:17:24

2 :)) ami kettőt ér :))

Leito 2010.01.27. 21:18:59

remélem ezzel rövidre zártuk az estét:D
ballack-gólpassz, woww:D

Leito 2010.01.27. 21:21:53

shots on target 9:2...
35 perc után...
jó ez, na:D

Woland 2010.01.27. 21:24:44

oh, kerem az egieket, csak egy Judas Cuntbell ongolt! csak egyet! azt se banom ha utana Arshavin megforditja a meccset!

undertow 2010.01.27. 21:24:56

@d3vnull: boring boring chelsea ;)

badblood 2010.01.27. 21:25:54

@Leito: aszondják lövésből lesz a gól :))

undertow 2010.01.27. 21:26:07

@anonim222 [semleges néző]:
eddig nem nagyon emlékszem durva törlesztésre a részéről, de végülis szerb, a vérében van ;)

undertow 2010.01.27. 21:28:16

@Leito:
lampsot a kaputól 20 méterre üresen hagyni tulajdonképpen már-már öngól kategória :)

undertow 2010.01.27. 21:29:10

@Woland: inkább egy mesterhármas tőle, csak nyerjen a villa :D
na jó, az x-et is elfogadnám.

vadkutya 2010.01.27. 21:31:17

@Woland: Judas Cuntbell, muhaha... :D

Peet vagy Imi, vki tudósítson már nekem a meccsről, mert csak érintőlegesen tudom követni az nst-t, a meccset meg semmiképp... :(

badblood 2010.01.27. 21:34:05

@vadkutya: nem nézem én sem, de félidőben (ami most van) 0-0

Woland 2010.01.27. 21:37:04

@vadkutya:

amit lattam az akadozo stream alapjan: a Villa van eddig folenyben nagyjabol, viszont az Arse lott egy kapufat Ferike reven. Vermaelen leserult, helyere jott Judas.

Slice 2010.01.27. 21:38:47

@vadkutya: 10 percet követően 1-1 helyzetecske itt is, ott is a 2 kapus védett, utána kissé lagymatag lett a meccs, a Villa irányított inkább, a félidő utolsó 5 perce fele tartottuk a labdát, Fabregas villant, kapufa lett belőle, majd a lepattanóra érkezett a kapuval szemben Rosicky, de Ramsey is futott a kapunak HÁTTAL a labdáért, és a walesi elkúrta a dolgot, mert nem hagyta Rosickynek. Röviden.

krysal 2010.01.27. 21:39:32

Vermaelennel mi történt? Épp a csere pillanatában csatlakoztam be a meccsbe.

Slice 2010.01.27. 21:40:52

@krysal: Egy rúgást kapott a sípcsontjára, legalábbis azt ápolták. Nem tűnik komolynak, szerintem csak elővigyázatosságból cserélt Wenger, nem hiányzik egy hosszabb sérülés.

krysal 2010.01.27. 21:41:39

@Slice: köszönöm! (Fabregas szépen bevitte, nem volt semmi, kár érte)

Slice 2010.01.27. 21:43:07

@krysal: Szívesen. Remélem a 2. félidőre megemberelik magukat a srácok, mert elég siralmas amit a támadó szekció nyújt ma. Bár közülük is leginkább Eduardo aki nem csinál semmit. A védelem pedig igen jó eddig, a beadásokat gond nélkül teszik ki, talán Clichy bizonytalan kissé.

badblood 2010.01.27. 21:44:39

O.T.-n meg elég csendben (vagy inkább viszonylagos csendben) telnek a percek...

krysal 2010.01.27. 21:46:19

@Slice: szurkolok értetek:) Ha PL, egyértelműen Arse.

badblood 2010.01.27. 21:46:29

@badblood: már amennyit látok a meccsből...

Ferguson 2010.01.27. 21:46:43

De xar ez a united, te Jóisten! :O NULLA játék, rengeteg alibi foci, még több hátra és oldalpassz. Megint mikor akarnak elkezdeni normálisan támadni? Amikor már 0-1 lesz a city-nek vmi evans hiba után? Akarnám már végre látni, h jár az a k labda és záporoznak a lövések given kapujára...

Mr. Acid 2010.01.27. 21:50:59

A fene vigye el! Készültem a mai Arse meccsre, erre a net valamiért átváltott 100kb/sec maximális letöltési sebességre, s egyetlen stream sem hajlandó bejönni! Grrr... :-/

Remélem Vermaelennek semmi komolyabb baja nincs.

Strigo 2010.01.27. 21:52:35

Miért egy csatárral állunk fel egy olyan meccsen, ahol nyerni kell?

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.01.27. 22:10:40

@vadkutya: Most Rosicky is a kapufát találta el.

Eduardo lesérült, helyére Bendtner állt.

d3vnull 2010.01.27. 22:11:01

Amúgy a digisporton miért ilyen földhülye mindenki?

krysal 2010.01.27. 22:13:05

@d3vnull: leírod, hogy digisport, és még kérdezed? szerintem ott ez a felvételnél alapkövetelmény...

Ferguson 2010.01.27. 22:13:13

Rooney milyen labdát adott, te atyaég :O Utoljára becks szórt ilyeneket a unitedben, egy meccsen 4-5.öt :)

badblood 2010.01.27. 22:14:08

@d3vnull: nézzél/hallgassál sok kisKnézyt, és akkor nem fognak olyan hülyének látszani a digisek :))

Mr. Acid 2010.01.27. 22:16:50

Denilson nem megszerzi a labdákat, hanem elveszti... :-S

mann 2010.01.27. 22:18:32

Bellamy életre szóló barátságot kötött Rioval, be is dobták neki a jussát. :)

Richards lövése PIG-nél és Fosternél is tuti gól lett volna, ettől klasszis egy kapus.

Most kéne még egy, míg "benne van az ütés" a Cityben, eldőlhet a továbbjutás is akár.

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.01.27. 22:18:56

ez az Ashley Young hihetetlenül felfújt játékos!

rowi 2010.01.27. 22:19:34

azon mit kell érteni, hogy a lőtt gólok csak a hosszabításban számítanak?
ha 1-0 akkor hosszabítás, de ha az is marad, akkor tizi már nincs?

Leito 2010.01.27. 22:22:23

cech, bakker...
egész meccsen fázik szegény, aztán kiüt egy ilyet...
bravó!

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.01.27. 22:25:31

a Villa-játékosoknak miért kell mindig beülniük valakinek az ölébe? A passz luxus?

mann 2010.01.27. 22:25:41

A Livescore eddig nem adta meg Scholes gólját, de szerintük Tevez sem kapott sárgát, sőt Scholes sem :D

Glory 2010.01.27. 22:26:30

@mann: a livescore semmit nem csinal

rowi 2010.01.27. 22:27:17

@Woland:
fasza, és abban mi a jó?

na mind1

chelsea parádé, lassan átnyergelek a hosszabításra szurkolni a tizikért

Mourinho már nem a király 2010.01.27. 22:32:12

@Glory: ja, és általában 1-2 perccel előbbre vannak mint a meccs élőben a TV-ben :DDD

Woland 2010.01.27. 22:32:27

@dickinson: @rowi:

kerjek elnezest? : ) nem ertem a logikajat en sem, de legalabb egyedi...

tavaly amugy ez a szabaly mentett meg minket a Ligakupa elodontoben az extra blamatol (igyis-ugyis eges volt) a hazai 4-1 utan 3-0-ra vezetett a Burnley 90 perc utan. a hosszabbitasban meg Pavlju es Defoe is rugtak egyet-egyet.

rowi 2010.01.27. 22:32:53

chelsea meccsre a 2-0-s tipp elég jó, megjavult az üveggömb?:D bár a többit nézve, mégse....

undertow 2010.01.27. 22:34:54

BBC "Craig Bellamy goes across to take a corner for Man City and gets pelted on the back of the head by a coin. Moments earlier, a bottle landed next to him."

egyrészt lol, másrészt ezért is kinéz némi büntetés a munak.

mann 2010.01.27. 22:36:07

Most hiányzik igazán Wazza kihagyott helyzete.

badblood 2010.01.27. 22:36:57

csendes kis 3-0-ra végeztek Londoban... :))
Az O.T.-n meg pörgés van...

mann 2010.01.27. 22:37:28

@undertow: másrészt Bellamy egy köcsög. Most épp Evans után rúgott hátulról

Mourinho már nem a király 2010.01.27. 22:38:13

Mondhatni szokásos Arsenal forgatókönyv:
- elhullajtott 2 pont és minimum 2 sérült
(sajnos)

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.01.27. 22:38:33

kurva életbe, ekkora szar csapatot, mint a Villa, simán darabokra kéne szedni!!!

rowi 2010.01.27. 22:38:53

mintha vmi hosszabítást emlegettem volna:D

capor_ 2010.01.27. 22:39:29

Bellamynak mintha elgurult volna a gyógyszer, lehet megérné leszedni...
Egyébként jó a meccs, klasszis gólokkal. Ahogyan Carrick bepasszolta az zseniális volt!

Slice 2010.01.27. 22:41:17

Hát ezzel a játékkal, a 'pool ellen van esélyünk egyedül a következő meccseinkből..Az meg szót sem érdemel, hogy Eduardo és Vermaelen is lesérült egy ilyen sorozat előtt, ez a szokásos. Várhatjuk a sorsdöntő gólokat Niklastól aki egy kurva labdát nem tud lekezelni. Nyerni kellett volna ezt a meccset a helyzetek alapján. Az meg valami varázslatos volt, hogy néhány támadásnál mennyire zavarták egymást a játékosok.

undertow 2010.01.27. 22:42:36

@mann: erről szólt az egyrészt :)

Leito 2010.01.27. 22:43:28

gecc, mit hagyott ki carrick?!
irány a tizik:P
nem baj, fáradjanak csak:D

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.01.27. 22:47:28

Livescore megőrült:

Manchester U. [2 - 1] Manchester C.

52' [1 - 0] P. Scholes

54' [2 - 0] P. Scholes

56' [3 - 0] M. Carrick

rowi 2010.01.27. 22:47:33

vajon hány perc hosszabítás lesz egy manchester meccsen, ahol az ellenfelet is manchesternek hívják?

vadkutya 2010.01.27. 22:49:06

@Slice: Nekem még mindig Wenger-rel van ki a tököm, függetlenül attól,h csak értesültem a meccsről, s nem láttam. Azt,h még mindig nem igazoltunk egy csatárt, akkora amatőrségnek tartom,h elmondani nem tudom. Persze, majd Fabregas mindent megold, elévgre megy neki ebben a szezonban. Faszom.

Slice 2010.01.27. 22:50:07

Az ágyusok szurkolói szerintem most nyugodtan összetehetik a kezüket, hogy Campbell visszajött, mert még 35 évesen is pofásabban mutat a védelemben az elkövetkezendő rangadókon, mint Silvestre. Wenger meg jól rábaszott ezzel a "nem kell csatár, majd Niklas megoldja" dologgal. Niklas alapból nem old meg semmit, de így h Dudu is lesérült, ott tartunk ahol eddig.

Darren Gabriel 2010.01.27. 22:50:44

@dickinson: HAHAHA, vergődj csak. :D

Idén se nyertek semmit. :P

rowi 2010.01.27. 22:51:27

hopsz mit védett

Jo_Jo 2010.01.27. 22:51:33

A 4-3 ismerős vhonnan... :D

Slice 2010.01.27. 22:52:14

@vadkutya: Nekem is ezzel van gondom, bár most a csatárokig vagy inkább csatárig(Eduardo/Niklas) is ritkán jutott el a labda. Ha meg eljutott rövid időn belül eladták a labdát. Akárhogy is nézzük Eduardo nagyon ingadozó és jelenleg sérült, Nick meg szar. Rvpre ugye nem lehet számítani, tulajdonképpen más csatárunk nincs is nagyon. Vela is inkább szélen Arshavin helyén tudna érvényesülni szerintem.

Matteo_B 2010.01.27. 22:52:14

hogy lehet Rooneyt ennyire üresen hagyni...

Leito 2010.01.27. 22:52:18

buzi junájtid:P
mondjuk megérdemlik...

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.01.27. 22:52:38

@Ashley Agbonlahor: Mintha ti bárhová is eljutnátok :)

Amúgy büszke vagy a csapatodra? Főskill: előreb*szott labdák emberhez juttatása, mellékskill: ölbeülés, egyéb skill: nem számottevő.

Slice 2010.01.27. 22:53:42

@Ashley Agbonlahor: Mostanában divattá vált, hogy minden egyes Arsenal meccs után egy másik csapat szurkolója idejön beszólni? Everton meccs után, Stoke meccs után, most is.

Ferguson 2010.01.27. 22:53:48

BYe bye city! Hahahah :)

K_dako 2010.01.27. 22:55:33

Remek volt ma a Chelsea, öröm volt nézni a játékot. Rengeteg helyzet, és belefért, hogy jó párat elmarháskodjanak. Deco tetszett a vkp poszton, Malouda is összekapta magát, Lamps zseniális volt, Joeynak meg csak a gól hiányzott.
És csak titkon reméltem a gúnárok botlását (fogadni nem mertem rá), így jobban tetszik a tabella máris!

psychocska 2010.01.27. 22:55:39

Ryan ma is csoda volt.

Glory 2010.01.27. 22:56:27

gyonyoru gyonyoru gyonyoruuuuu

Glory 2010.01.27. 22:57:16

jaajjjjjj de boldog vagyok a'a'a'a'a'a'a'a''a'a'a'a'a'a'a

K_dako 2010.01.27. 22:57:24

A City döntőbeli szereplése csak azért lett volna jó, mert akkor elmarad az arra a hétvégére kiírt bajnoki meccsünk - a milánói túra után 3 nappal jól jött volna a pihenő. mindegy, így is verni kell őket!

Darren Gabriel 2010.01.27. 22:58:08

@Slice: bocs, de a haverod kezdett fröcsögni, nem állhattam meg szó nélkül :)

Woland 2010.01.27. 22:58:26

@Slice: a nevebol itelve szerintem Villa-drukker. szive joga, egyebirant egy Arse-os szarozta le az o csapatat kezdesnek.

orulok ennek a 0-0-nak, a legjobb eredmeny, TH-szempontbol. csak a Cuntbell ongol maradt el.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.27. 22:59:05

Pozitívum: Campbell teljesítménye
negatívum: minden más

Almunia 7
Sagna 6
Gallas 7
Campbell 7
Clichy 6
Denilson 4
Fabregas 6
Ramsey 6
Arshavin 6
Eduardo 5
Rosicky 6
Bendtner 6
Nasri -

Kb olyan volt a csapat mint az osztályzatok. Közepes. Jó lett volna ha valamelyik kapufáról befelé pattan a labda.

mann 2010.01.27. 22:59:14

@undertow: akkor egyrészt és másrészt is köcsög Bellamy, de valszeg pöte nem teszi bele a következő posztba, hogy a kommentelők szerint Golfütős Craig 100% köcsögséget tartalmaz :)

@dickinson: szerintük 4-1 lett és Scholes 1 percen belül kettőt vállalt :)

A végén végre United volt a United. Megérdemelt a továbblépés.

Mr. Acid 2010.01.27. 22:59:21

Hát, jó lenne egy klasszis, erős, kapuérzékeny csatár, de úgy tűnik, hogy jelenleg az Arsenal pénzügyi lehetőségeinek hatókörében nincs ilyen ember. A fene vinné el. Egyébként a Villa elég masszívan védekezett, azért szerintem a ManUtd. ennél támadóbb lesz, és lesz hely tologatni a labdát.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.27. 22:59:21

Bendtner és Denilson az ellenfélben is játszhatott volna...

de legalább a city kiesett.

semmire sem megyünk majd a dánnal.

K_dako 2010.01.27. 23:00:47

@d3vnull: én bojkottálom őket, nem bírom hallgatni azt a sok sületlenséget. bár a sztrímen most a román digin néztem, de azt legalább nem értettem.

Slice 2010.01.27. 23:01:59

@Woland: Igen én is sejtettem, hogy Villa drukker:D Mindenkinek szíve joga bármit mondani, csak lehet, hogy ez valakinek idegesítő. Nem is feltétlen Agbonlahorral van bajom, csak kissé idegesítő, hogy minden meccs után jön ide valaki fikázódni. Bár, most jogos volt a dolog, de az esetek többségében lásd:ManCity, nem mi kezdjük a dolgot.
Agbonlahor legalább kultúrált módon fogalmazta meg amit akart.

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.01.27. 23:03:33

@Woland: Szerintem a tisztelt Villa-drukker jobban tenné, ha nem csak akkor lépne elő, ha leszarozom a csapatát. Mellesleg mit lehet mondani? Tényleg nem egy jó csapat. Mi játszottunk bűn gyengén.

@Ashley Agbonlahor: Várhatóan hány közhelyet pufogtatsz még el?

Strigo 2010.01.27. 23:05:08

Jó kis rivalizálás lesz ez a manchesteri derbi éveken át. Idén eddig három meccs volt, és mindhárom kurvajó volt. És ilyenkor az Old Trafford is hasonlít egy 80ezres stadionra, ami a hangulatot illeti.

Scholes, Giggs, Rooney, Ferdinand mekkorát játszottak már!

Bellamy még mindig egy féreg.

vadkutya 2010.01.27. 23:05:56

@Slice: RVP-nek lett volna egy jó szezonja (volna = a semmi rokona). Eduardo-ról én már nem merek semmit sem írni. Bendtner-t meg tényleg hagyjuk.

Én európai viszonylatban egy meghatározó klubról beszélek. Így, ha a csatár szóval "dobálózok", akkor olyan emberek jutnak eszembe, mint Rooney, Torres, Drogba ésatöbbi. Nonszensz,h nekünk nincs egy ilyen sem, NONSZENSZ!! Ezekkel az emberekkel lehet meccseket megnyerni, az ilyen kaliberű emberekkel lehet bajnokságot / kupát nyerni. Értsék már meg az Emiratesben, sírva könyörgöm...

Tény,h van egy Fabregas - s jól láthatóan, Wenger neki szeretné ajándékozni ezt a szezont - de nem elég. NEM.

Megint ezen fog elúszni a szezon. H nincs egy olyan épkézláb csatárunk, akire lehet támaszkodni, akiről tudjuk,h ha a pályán van, akkor nagy valószínűséggel be is fog találni. Jelenleg, legyen szó bárkiről, ilyen futballista nem lelhető fel az Arsenal keretében.

Ezzel a kommenttel nem lettem túl szimpatikus, tudom, értem én, leszarom. KÖLTEKEZZÜNK, azistenb***meg!!

Slice 2010.01.27. 23:09:06

@vadkutya: Valahogy így látom én is. Wenger szerintem pontosan tudja, hogy kell csatár csak nem akar költekezni és túlságosan bízik Niklasban. Azt az egyet nem értem, hogy sok játékosnál pl. nála is jön az a szöveg, hogy sérült volt, bele kell rázódnia.
1. Bendtner mire belerázódik vége a szezonnak.
2. Miért van az, hogy Bendtner,Walcott nem tud 10 meccs után sem nyújtani semmit egy sérülést követően, Rosicky pedig 2 év után is jól tolja.

sAp 2010.01.27. 23:11:48

nna,összességében sztem simán megérdemelt a továbbjutás, a citynek két meccs alatt nem igazán volt nagy helyzete, a utd meg ma is kihagyott kettő ajtóablakot (carrick és wazza), most a szerencse a vörösökkel volt, az első két gól eléggé flipperesre sikerült.

VdS meg ezért klasszis kapus, és ezért jelent hatalmas pluszt ha játszik, amit micah lövésénél fogott...
tevezt meg megkövetem, teljesen jól játszott, jól is passzolt, unitedben nem volt sok ilyen meccse (most szinte alig bénázott), szóval lehet h csak simán abba a rendszerbe nem illett bele.

a unitednél is volt pár tukkóság ma (rio nem tudom mi a f*szt gondol ilyenkor, az előző meccs után megint odabasz egyet...), de az h bellamy ezt a meccset is lehozta sárga nélkül, beszarás, az utánrúgása evansnek sima piros...
a dobálás mondjuk krvára nem hiányzott, remélem nem lesz súlyos következmény.

Darren Gabriel 2010.01.27. 23:12:09

@dickinson: szoktam írogatni, bár ritkán. ez most pont kiszúrta a szemem. :)

az arse-t se kell túlhájpolni, öt éve nem nyertetek semmit, és valszeg idén se fogtok. persze, szimpatikus a sok ügyes afrikai fiú, ahogy teszik-veszik a labdát, meg trükköznek, csak lehet, hogy nem mindig hatásos. azt meg te se gondolhattad komolyan, hogy a villa feltett kézzel fog kimenni a pályára. nem labdazsonglőrök, de fizikálisan fel van építve a csapat. nem ti vagytok az első ellenfél, aki nem tud mit kezdeni ezzel.

szar lehet nézni, ahogy tehetetlenül vergődik a csapatod, csak butaságokat ne hordjunk már össze. :)

Slice 2010.01.27. 23:12:28

@imici77: Hát ez egy logikus magyarázat mondjuk:D
Viszont Walcottra nem lehet 1értelműen kijelenteni, hogy egy fos, mégis már-már nevetséges amit művel ha pályán van. Ha már Wenger ennyire benne van abban, hogy visszahozza a régi játékosokat, hát esküszöm Kanuval is többre mennénk mint a dánnal..:D

K_dako 2010.01.27. 23:13:39

@Glory: ???
február 27. Chelsea - ManCi 13.45

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.27. 23:15:30

@Slice: rakjunk be helyette olykor egy zsámolyt, még arról is hamarabb pattan be egy labda, mint erről a hülyegyerek dánról... :)

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.01.27. 23:16:48

@Ashley Agbonlahor: Nem nyertünk semmit? Ez van, elfogadom.

Viszont örülök, ha egy csapat FOCIZNI megy a pályára. Nem ölbeülni (Petrov előrepassz helyett eltolja a mögötte álló Arsavint...), szögletekre játszani. Focizni.

Ezért idegesítő a 0-0.

Slice 2010.01.27. 23:18:02

@imici77: Az biztos, meg legalább nincs útban, ha leteszed valahova nem mozog el, lesre sem fut..Beckham kéne ide, ő képes lenne úgy fejbe rúgni a dánt, hogy kapura pattanjon a labda róla.:D Remélem a maradék 4 nap alatt Wenger igazol egy csatárt, már beláthatja, Eduardo sérülésével, hogy kevesek vagyunk így.

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.01.27. 23:19:15

@Ashley Agbonlahor: Ja, és a vergődésről. Ez a kifejezés akkor lenne helyénvaló, ha irányítottátok volna a meccset. Jól emlékszem, hogy nem ti lőttetek két kapufát? (Mi sem játszottunk ettől függetlenül jól, mint már említettem volt.)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.27. 23:20:40

@Slice: egy fejesére emlékszem... mondjuk akkor a sp?rsbe döfte a kést :)

amúgy most már én is azon vagyok, h kell ide csatár, mert hogy bendtner legyen az Arsenal gólfelelőse, az több, mint vicc...

vadkutya 2010.01.27. 23:20:50

@Mr. Acid: Ne én oldjam már meg. Csak ki kell nyitni a tárcát, az Arsenal nevet nem nehéz eladni.

Én tényleg csak azt nem értem,h lesérül egész szezonra a legjobb támadónk, s akkor januárban leigazoljuk a veterán Campbell-t? Ebben ha vki felfedez némi logikát, kérem írja le nekem, mi az?

Botrány,h itt ültünk egész januárban, s még egy nyamvadt Carlton Cole-t sem igazoltunk, komolyan srácok...

Sorry a hangnemért, de tudtam,h ez lesz...

Mr. Acid 2010.01.27. 23:21:35

@Ashley Agbonlahor: "persze, szimpatikus a sok ügyes afrikai fiú, ahogy teszik-veszik a labdát,"

Kikre gondolsz? Ott van ugye Song, meg Eboué, aztán még öööö... kicsoda is?

Slice 2010.01.27. 23:22:43

@vadkutya: Hát logika nincs benne, de szerintem örülhetünk Campbellnek, ha Vermaelen esetleg kidőlne 2 hétre(ami benne van). Kétlem, hogy bárki is szívesebben látná ott rohangálni Silvestret, vagy inkább gyalogolni vagy mert futni sem tud.

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.27. 23:24:15

így kiesni kurva szar, főleg, hogy 2. félidőben nem is voltunk jók, későn váltottunk, sőt nem támadtunk annyit,amennyit kellett volna
várható volt, hogy a MU felpörög, mi meg 2 emberrel vezettünk támadásokat, ez mindig nem jöhet be
talán ha az első meccsen nem állunk vissza 2-1-nél, vagy ma gólra törőbben játszunk (kockáztatva)a kezdettől, akkor talán...

középpályások nagyon mélyen védekeztek megint, minden kifejelt labda nem is hozzánk került középen ezért, SWP totál súlytalan volt, pontatlanság a csapat részéről...

MU 2-3 nagy helyzetet így is kihagyott, aztán a végén kit hagyjuk tök üresen?
Rooney-t
miért? csak!
előtte meg Fletcher fejelhetett, azt még Given kiszedte

Carrick góljára meg konkrétan nem is emlékszem, hogy született, majd megnézem:D
még 1 jó pár hónapot/évet várni kell 1 valamirevaló trófeára, csak most ritka közel volt a klub...
(1 félidőre bazz)

vasárnap Portsmouth jön , go City!

Mr. Acid 2010.01.27. 23:24:37

@Mr. Acid: Egyébként egyikük sem egy kifejezett labdazsonglőr.

@vadkutya: Szerintem jönnének is, csak az a probléma, hogy a klubjaik nem nagyon engedik el őket, s mióta a Reál az utóbbi irreálisan magas vásárlásaival felverte az összes valamirevaló játékos árát, én őszintén szólva nem csodálkozom, hogy Wenger nem talált senkit, akit megérte volna a klubja által kért összegért leigazolni.

vadkutya 2010.01.27. 23:25:10

@imici77: Nah, ilyen még nem volt,h minden szavammal... :)

Darren Gabriel 2010.01.27. 23:25:29

@dickinson: nem mindenki váltogatja a kedvenc csapatát, attól függően, hogy ki játszik épp szépen, remélem nem kell magyarázni. hidd el, én is visszasírom Mersont, Dion Dublint és a többieket, de most ez van. :)

a két kapufáról pedig... pl. Agbonlahor vagy Downing ziccerénél gondolom épp vécén voltál, vagy azoknál a részeknél, amikor nálunk volt a labda percekig. :)

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.01.27. 23:27:38

@Ashley Agbonlahor: bevallom, a helyzeteket nem láttam. A labdát tartottátok ugyan, de nem kifejezetten gólra mentetek, jó volt nektek ez így is.

Azt ellenben nagyon tisztelem, hogy nem váltogatod a csapatod. Én sem ma lettem Ágyús.

vadkutya 2010.01.27. 23:33:15

@Slice: Az is nonszensz,h Campbell és Silvestre között kell hezitálni, ha lesérül Vermaelen. Két fele olyan gyors emberről beszélünk, amilyet a játékunk megkövetel. Komolyan nem értem.

Vezettük a tabellát, igaz,h csak napokig, de baszki: pont ekkor nem igazolunk egy csatárt??? Vagy pont akkor, amikor láthatóan nem megy azoknak, akiknek pótolni kéne RVP-t???

@Mr. Acid: Ne mindig közgazdasági szempontok alapján döntsünk arról,h kiért mennyit érdemes kiadni, évek óta nem vagyunk ebben a helyzetben. Mellesleg, ha teszem azt igazolnánk egy David Villa-t, nekem ne mondja senki,h akkor 2 hónapig Piroska néni főzi a túrós-csuszát, mert összedőlt az Arsenal pénzügyi stabilitása. Ez az, amit sosem fogok elhinni, mármint azt,h nem lenne rá pénz. Kizárt dolog.

Mr. Acid 2010.01.27. 23:34:53

@vadkutya: Hát, hitelből biztosan. De hogy utána 5 évig senkit nem tudnánk igazolni, az szerintem hótziher.

Slice 2010.01.27. 23:35:47

@vadkutya: Hát a középső védőkkel soha sem álltunk túl jól, most meg pláne. Wenger eddig tudta magyarázni azt, hogy nem igazol csatárt, azzal hogy majd a dán felépül és nincs gond mert ő faszagyerek és megoldja. Dudu sérülésével viszont nincs cserénk és nick a kezdő. Ezt már Wenger sem oldhatja meg annyival, hogy majd a dán bizonyít.

Woland 2010.01.27. 23:36:02

@Mr. Acid:

tizenkevesert azert csak lehet Bendtnernel jobb csatart talalni aki nem utasitana vissza az Arse ajalnatat... amugy lehet hogy kirohogtok de szerintem Babel-re kellene lecsapnia Wengernek. azert nem valik be a Pool-ban mert sosem jatszhat kozepcsatart (szerintem legalabbis, persze lehet hogy csak szimplan falabu). az Arse-nak meg pont kozepcsatar kell. szerintem tizenegy-kettoert siman elengedne Rafa.

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.01.27. 23:36:08

@Mr. Acid: szerintem tele vagyunk pénzzel, nem okozna gondot az igazolás. Csak mi állunk pluszban az elmúlt 5 év alapján a Big4 csapatai közül.

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.01.27. 23:39:08

@Mr. Acid: Van egy rakás pénzünk. Az utóbbi 5 év alapján csak mi állunk pluszban a Big4 tagjai közül.

vadkutya 2010.01.27. 23:43:06

@Woland: Bendtner-nél egy szimpla Carlton Cole is többet csinál már azzal is, ha nekimegy az ellenfél védőjének, mert róla pl lepattannak a védők többsége. Nicklas pedig igencsak elvétve használja a testi fölényét...

@Mr. Acid: Biztos,h lenne rá pénz, hitel nélkül is. Az Arsenal FC egy sikeresen működő, stabil klub, számos kimutatás és cikk szól erről. Henry(!!!!!) óta kb Arshavin volt a legdrágább igazolásunk, de az ő ára sem kúszott pl 20 milla fölé...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.27. 23:43:31

@Woland: én nem röhöglek ki, csak nem értek egyet Veled. ne babel.

vadkutya 2010.01.27. 23:47:07

@vadkutya: Azt pedig már nem is mondom,h azóta mennyi játékost adtunk el, nem kis haszonkulccsal. Ezért nekem ne mondja senki,h egy David Villa-hoz hitel kellene. Teljességgel kizárt. Itt MÉG MINDIG Wenger elméje a kérdés...

bng · http://emberitisztesseg.blog.hu/ 2010.01.27. 23:49:59

Aston Villa - Arsenal
Chelsea - Birmingham
Manchester Utd - Manchester City
meccsek után értékeld a játékosok teljesítményét:
golvago.com/

Mr. Acid 2010.01.27. 23:50:30

Hát, pénzügyileg nem tudom, hogy áll a klub. Mondjuk a részvényesek biztos értékelik, hogy Wenger nem szórja felelőtlenül a pénzt. De hogy mennyi lehet most az átigazolási keretben, szerintem azt csak Wenger tudhatja...

@Woland: Babelt tényleg ne. Kb. egy Walcott2 lenne. Én abban se vagyok biztos, hogy egyre szükségönk van...

Mr. Acid 2010.01.27. 23:53:48

@vadkutya: Viszont ha a pluszbevételt minden szezon végén kifizették a részvényeseknek, akkor csak annyi plusszunk van, amennyi idén keletkezett.

Everred 2010.01.28. 00:20:38

@Strigo a divatdrukker: Ferdinand? Tevez gólja abszolút az övé, az nagyon kínos hiba volt.

Giggs... vegyes. Gyönyörű gólpasszt adott a végén, elvitathatatlan, de annyi kiszámítható, lassú cselt csinált, hogy megőrülök.

Rooney a meccs nagy részében vergődött elöl egyedül, nagyon nem hibáztatom érte, amikor kapott támogatást, akkor általában megoldotta (leszámítva azt az elképesztő ziccert). A meccs végül ott dőlt el, hogy a második félidőben a Scholes-Carrick-Fletcher trió elkezdett futballozni is, nem csak ész nélkül előrevagdosni a labdákat arra, amerre Rooneyt sejtették.

Everred 2010.01.28. 00:22:11

Amúgy meg ez így volt tökéletes, 92. perces góllal, amikor már azt hitték, megúszták a menetrendszerű hosszabbításos helyzetet (Fletcher, ugye) :-)

33 years and counting...

vadkutya 2010.01.28. 00:31:13

@Mr. Acid: Van pénz, hidd el nekem. Pl Hill-Wood nem 1x, de nem is 2x lenyilatkozta már,h Wenger-nek annyi pénz áll a rendelkezésére, amennyit akar. Kizárt,h ha Wenger azt mondja,h már pedig nekünk kell - maradjunk nála - David Villa, akkor nem teremtenének rá pénzt.

Egyébként abszolút jól mondod, csak én súlyozottabban írom: Wenger csak és kizárólag azért az Arsenal edzője még, mert nyereségesen működteti a klubbot. Magyarul lenne pénz az átigazolásokra, a logika mindig megvéd...

Everred 2010.01.28. 00:33:02

@vadkutya: ühümm, Fergie is lenyilatkozta, hogy van pénz átigazolásra és a Glazerek szóvivője is mondta már, hogy elköltheti a Ronaldóért kapott pénzt.

Aztán mégsem hisz nekik senki.

vadkutya 2010.01.28. 00:46:28

@Everred: Sorry, lehet azért, mert nem látok a dühtől, de nem értem a párhuzamot (ha van ilyen)...

Everred 2010.01.28. 01:07:42

@vadkutya: azt próbálom mondani, hogy attól, hogy a klub vezetői nyilatkoznak valamit, attól az még nem biztos, hogy úgy is van.

A részvények árfolyamának pl. baromira nem tenne jót, ha Hill-Wood vagy Wenger azt mondaná, hogy nem, nincs pénzünk, meg kell nézni minden fillért.

Persze ettől még lehet, hogy tényleg baromi gazdag az Arsenal, de pusztán a nyilatkozatok nem bizonyítanak semmit.

vadkutya 2010.01.28. 01:20:14

@Everred: Vágom Sir, vágom. Én nem is elsősorban a nyilatkozatokból indulok ki, csak próbálom logikával lekövetni az elmúlt évek eseményeit. A United-del ellentétben pl az Arsenal-ról nem repül fel egy ilyen hírrel párhuzamban az is,h kb 700 millió fontos tartozása lenne. Mostanában nem volt ilyen hír, inkább az ellenkezőjéről írtak Ágyús részről.

Mindezek mellett meggyőződésem,h a United többet fog költeni a nyáron, mint mi, ez egészen biztos. S ha ez valóban megtörténik, nah akkor álljon nekem elő vki egy faszipántos magyarázattal az "ez hogyan lehet?"-re...

elektronik (törölt) 2010.01.28. 01:56:37

a MU nem rég tett le 7 millát Smallingért, szóval nem hiszem, hogy nem lenne pénz az átigazolásokra.

Woland 2010.01.28. 05:54:58

Vermaelen eleg sokaig marodi lehet, Eduardonak viszont nincs nagy baja:

news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/a/arsenal/8484274.stm

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.28. 07:16:12

@vadkutya: miből épitették az új stadiont? csengetik is keményen a bankkölcsön részleteit... de ott logikusan gazdálkodnak. és látható, hogy megy is nekik, az eredményes focizás közben.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.28. 07:18:00

@elektronik: tavaly +40-el zártak. eddig nem merték elkölteni, mert a kötvényeiket kellett újrajegyeztetni. megoldották, így van money.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.28. 07:36:24

@vadkutya: ő ingyé volt (Campbell), vagy minimális összegért írt alá. nem a nyilatkozatokat kellene figyelni, hanem azt nézni, mit csinál kedvenc klubod, meg edzője már vagy 5 éve... az a lényeg (a tettek beszélnek, uff). fentebb írtam a stadionépítés következtébeni kötelezettségekről. (amúgy, ha baj lenne, nyilván lenne extra pénz a tulajoktól, de nincs baj, eddig Wenger mindig megoldotta, és a tendencia is szép.)

montipájton 2010.01.28. 07:49:22

Azért szeretem többek között a PL-t, mert olyan gyönyörűen igazolja, hogy a futballban is léteznek evidenciák.
Mit lehet ahhoz hozzátenni, hogy Lampardot nem szabad lőni hagyni, már azon kívül, hogy tökmindegy, mert akkor is lő? )))

Vagy hogy Rooney egyszerűen odaér és eldönti?

Két marha nagy játékosról van szó, hogy mondjak még egy evidenciát. ))

Walmer 2010.01.28. 08:32:38

csalódtam tegnap O'Neillben. Hogy a büdös francba nem lehetett észrevenni az este, hogy az egyébként szinte mindig egy jó átlagot hozó Downing élete leggyalázatosabb meccsét játsza. Rengeteg rossz passz, technikai hiba, legalább 6-8 Villa támadás akadt meg rajta.
cseréje nem lett volna indokolt? És heskey olyan szar volt? A heylére beállt ifjú titán semmit nem csinált, mint ahogy a pályán hagyott Agbonlahor sem.
Ha már csere, akkor miért nem Downing-Sidwell?
Óriási esélyt szalasztott el a Villa, mert ez az Arsenal tegnap harmatgyenge volt.

Walmer 2010.01.28. 08:56:48

Ja és egy apró megjegyzés.
Miért van az, hogy a baromállat kaplártól kezdve, a szánalomhegytóth csabán keresztül, a néha angol foci ügyben teljesen fogalmatlan Hajdú béig mindenki Michael Richardsnak nevezi Micah Richardsot?
Eddig egyetlen embertől hallottam helyesen a nevét. A Méhes Gábortól.

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.01.28. 09:16:49

@hogyéragya: Fiatal, angol Fulham védő, aki elvileg nyártól a MU-é.

vadkutya 2010.01.28. 10:01:52

@anonim222 [semleges néző]: Nem érted a problémámat. Ez így mind szép és jó, amit írsz, de én nem erről értekeztem. Az "eredményes focizás" is igen relatív, vmint nézőpont kérdése.

"(amúgy, ha baj lenne, nyilván lenne extra pénz a tulajoktól, de nincs baj, eddig Wenger mindig megoldotta, és a tendencia is szép.)" - Ezt meg így hirtelen nem is értem, én kupá(k)ról beszéltem.

A pénzkérdésbe pedig bele se menjünk, nem tudsz meggyőzni, nem hiszem,h nullszaldós lenne a klub - stadionrészlet ide vagy oda.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.28. 10:24:51

valószínűleg igazad van (hogy a problémádat nem értem). nekem tetszik az Arzenál focija, ha megy nekik (a motani 0:0 nyilván nem tetszett volna).

nils_h 2010.01.28. 10:42:58

@vadkutya: pénzkérdés? máshol a menedzsment szinte ki tudja gazdálkodni a sztárjátékosok árát a mezeladásokból, megnövekedett nézőszámból, a jobb eredmények okozta marketingbevétel-növekedésből. A hosszú évek eredménytelensége és az "arctalanság" előbb-utóbb úgyis érdektelenséget eredményez, és az pénzügyileg sem jó.

wil 2010.01.28. 10:49:28

A manchesteri derbit néztem, nagyon jó meccs lett a végére, bár nem így indult:).

1. félidőben ha a Man City bátrabb egy kicsit, több esélyük lett volna gólt rúgni, és akkor elég közel lehetett volna a továbbjutáshoz, mert itt még nagyjából kézben tartották a meccset, hiszen Rooney nem kapott jó labdákat, Nani sem volt olyan szar,mint szokott lenni, Giggs-nek annyira nem ment, középpályások pedig mélyen hátul voltak.
volt 1-2 MU lövés de Given fogta, másik oldalon is volt 1-2 löket, pl. Tevez csukafejese rémlik így elsőre, bár Tevez 1-szer szépen begyalogolt, majd a lövés pillanatában szerelték:).

2. félidőben viszont a MU tudott váltani, annak ellenére, hogy Richards majdnem kilőtte a sarkot, az nagyon durva mentés volt a hollandtól. Szóval a MU váltott, mélyebb középpályát előretolták, és me is lett az eredménye egyből, azért a City-ek illett volna nem így leblokkolni. Persze pont miután megdobálták Bellamy-t, abból a támadásból lett gól, de hát ez utólag nem számít.
Carrick is eldönthette volna, aztán Tevez gyönyörű gólt szerzett, visszajött az esély.
Majd Ade egy szörnyű béna fejessel rontotta az esélyeiket, illetve Tevez-nek volt egy szép befutása rövid passz Ade-tól, majd ráfordult Tevez, de asszem Ferdinand óriásit blokkolt ott.
A legvégére, hogy drámai legyen pedig Rooney befejelte, nehogy hosszabbítás legyen.
Teljesen megérdemelt bejutás a döntőbe MU-tól, mert ők mertek többet és meg is csinálták.
Azért a City sem volt rossz, nézve azt, hogy Garrido, Boyata, Kompany védelem volt,ami csak a 4-5. számú variációjuk lehetne, ha minden ki egészséges.
Viszont most már értem miért akar annyira középpályást venni Mancini. Ireland-en kívül senki nem tud hozzátenni a támadásokhoz semennyit. Ráadásul baromi mélyen játszanak, és elég pontatlanok is voltak.

Nem lesz velük gond, Mancini rendbe szedi őket és a bajnokságban a top4 akár sikerülhet.

MU-Villa döntő pedig érdekes lesz, sztem a City-Villa esetén jobb meccset láthattunk volna, így most vagy gólt rúg a Villa és beállnak védekezni, vagy sima 3-0 a United-nek.

vadkutya 2010.01.28. 11:10:52

@anonim222 [semleges néző]: @nils_h: Van marketingtevékenység az Emiratesben, hiába a hosszú évek eredménytelensége, azért az Arsenal ajánlata még mindig vonzó lehet, legyen szó bárkiről. Általában ott vagyunk a legjobb 4 között, mind a bajnokságban, mind a BL-ben, így aztán abszolút nem lehet az "arctalanság" bélyegét ránk nyomni.

Mondom másképp: ha egy Tottenham be tud vásárolni, akkor nehogy már az Arsenal ne tudjon évek óta(!!!) leigazolni egy klasszis csatárt. Új a stadion is, lényegesen többen férnek be, mint a Highbury-be. Az nem igaz,h nem tudnánk kigazdálkodni X összeget egy csatárra.

Wenger a kérdés. Ezekről ő dönt. Csak már olyan szinten megszállottjává vált ennek a "fiataloknak szavazok bizalmat"-nak,h ez már kurvára nem szurkolóbarát. Szép a futball, valóban, nehéz is lenne elmenni ez mellett, de NINCS EREDMÉNYE. 5 éve az van,h majd mi megmutatjuk.

S az bazdmeg,h egész januárban itt ültünk és mindössze egy Campbell-t sikerült idecsábítani ingyen, az több, mint - ismétlem magam - nonszensz. A vak is látja,h Bendtner-rel nem fogjuk kihúzni a szezont, sem Eduardo-val.

Lassan már Wenger-en röhög fél Anglia, ha tetszik, ha nem. Mert ez egy baromság volt,h nem igazoltunk csatárt, iszonyú amatőrség. Egy nyikkanás nem volt,h mi mozgolódnánk komolyabban a játékospiacon, semmi.

Az én problémám: nincs klasszis csatárunk. Henry óta!!! S most sem igazoltunk, pedig ha vmikor létszükségletté vált, akkor az most volt. Hiba volt, óriási. Ennyi.

vadkutya 2010.01.28. 11:17:10

@vadkutya: Egy Arsenal nem engedheti meg magának azt a luxust,h nincs egy olyan csatára, amilyen kell. KELL. Ha nekem nem hiszi el ezt senki, akkor nézze vissza az elmúlt éveket.

wil 2010.01.28. 11:21:41

Arsenal-nál sztem sem kérdéses, hogy kellene vásárolni

Sztem úgy lenne teljes egész a csapat, hogy nagyon jó ifik Wenger kezei alól + a kellő helyekre az a pár klasszis, mint Vermaelen, Arshavin...

Nem véletlen, hogy már Henry idejében is a fél csapat nyilatkozta, hogy venni kéne játékosokat, hogy versenyben lehessenek a többiekkel...
Nos azóta még kevesebbet vásárolt az Arsenal talán, legutóbbi 2 játékos talán Fabregas és Arshavin volt(dec környékén talán),akitől olvastam, hogy örülnének 1-2 új játékosnak, erősebb keretnek, tapasztalt,rutinos társnak...
Nyilván belülről is érzik, hogy jó csapatuk van, potenciálisan bármi lehet, de mennyivel könnyebb lenne egy komplettebb kerettel.

Azért Fabregas szintű ifi is ritkán jön ki, Song és a többiek még nem ez a szint talán nem is lesznek ilyenek...

A rengeteg sérülés is maximum erősebb kerettel lehet ellensúlyozni, amik ugye az Arsenal-t rendesen beszívatják évről-évre.

Wenger-nek amúgy beválnak az igazolásai nagy részben, és ha van is rá pénz, akkor tényleg nem világos, hogy miért nem szerez meg pár játékost. Mi van a Touré-ért ,Ade-ért kapott extra pénzzel a ManCity-től ? Az majdnem 40 millió angol font. 10-ért meg Wenger ha jól körülnéz szerez egy olyan játékost, akiről lehet nem tudunk semmit, és simán alap emberré nőheti ki magát, mint kb. Vermaelen.
(Mert legalábbis én nem gondoltam volna, hogy a belga ilyen jó lesz egyből első pár hónapjában is már.)

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.01.28. 11:23:44

@vadkutya: Igen, picit a húzóemberek hiányzik az Arsenalból. Néztem a tegnapi Chelsea - Birmingham meccs összefoglalóját és ott mondta a kommentátor, hogy a Chelsea erőssége idén az lehet, hogy nagyon sok játékos érheti el a 10+ gólt a szezon során. Értsd: sok nyerőemberünk van (Lampard, Drogba, Anelka kézenfekvőek, de Ballack, Essien Joe COle, Malouda(!!), néha Deco, Kalou is dönt el meccset. És lehet nem is soroltam fel mindenkit. ) Ez az Arsenalnál meglátásom szerint nincs meg. Fabregas az egyetlen igazi klasszis a csapatban. Meg talán RVP, de ő kurva sokat sérült.

horas 2010.01.28. 11:32:05

Mekkorát fordúlt a világ pikkpakk,nemrég még a Milan volt a BL-párharc esélyese,most meg senki ne adna rájuk egy lyukas garast se.Én amondó vagyok,hoy inkább utóbbfele van az igazság valahol.

Richards pillanatokon belül a világ egyik legjobb jobb-bekjévé fog válni,ha így folytatja...
Volt itt egy kisebb vita Tevéz nem klasszis,Tevéz így meg úgy,egy kicsit én is bajban voltam ez ügyben,mindig is inkább elöbbi felé hajlottam de nálam ez realízálodott,Tevéz klasszis játékos.
Bellamy amekkora egy unszimpatikus igazi brit balhés köcsög legalább annyira jó focista,és szélső létére nem büdös neki a meló sem,csalódtam benne pozítivan,mint játékos persze...
Touré-val Lescott-al sztem kihúzták volna...
Rooney még a mai napig tud megleptést szerezni,tényleg a világ egyik legjobbja...

Mourinho már nem a király 2010.01.28. 11:32:11

Huntelaart be kéne vásárolni, potom pénzért odaadná a Milan (vagy nem). Ha megkapná a bizalmat szerintem tutira bizonyítana, nem felejtett el ő gólt lőni ebben biztos vagyok.

vadkutya 2010.01.28. 11:33:32

@wil: Pontosan. De tudod mit, költse csak el a felét annak a 40 milliónak, s hozzon ide vmi benga állat afrikait láposfaszáról (neki biztos vonzó lenne az Arsenal ajánlata), aki fejlődőképes, képes 2-3 pontos passzra elöl, s használja a testi fölényét. Ez már több, mint Bendtner teljesítménye. Akitől mellesleg a szezon hátralévő részében a gólokat várjuk...

Leon Osman 2010.01.28. 11:43:59

No ezt is behúztuk a Sunderland ellen, már 10 ponton belül az EL-helyek :) a végére odaérünk. Donovanban nagyon pozitívan csalódok, remélem fenntartja a formáját a maradék pár hétben amíg itt lesz, Arteta is visszatért már, lassan Jagielka is jön, uh a szezon végére meg lesz a 60 pont :)

@Anthony - awkward silence: vagy leégeti magát itt is...

@vadkutya: vigyétek Rodallegát a Wiganből :)

horas 2010.01.28. 11:48:53

Wenger már,sokszor nem akkora zseni,hogy finom legyek...

Neil Blender 2010.01.28. 11:54:22

@horas: Bellamy mindig is egy jo focista volt, de a hulye agyassaga miatt nem tudott soha, es nem is fog mar klasszissa valni. Neki egy SAF kellett volna mint CR-nek vagy Rooneynak.

Amugy en nagyon birom a csavot persze nem szeretnem a csapatomban tudni, de tegnap is amiket magyarazott, meg integetett szet rohogtem magam :)

@Anthony - awkward silence: Huntelaar mar korabban is szoba kerult nem? Marmint mikor nalunk volt...

horas 2010.01.28. 11:57:26

@Neil Blender: Ja nagyon súlyos az arc azt láttam én is,hogy mentek oda reklamálni Mu-sok mindenkit vmi minősíthetlen stílusban teátrálisan,nagyon arrogánsan küldött el a csába szinte mindig :)

horas 2010.01.28. 11:58:36

@Neil Blender: Én mindig is csíptem az egyéniségeket a pályán,persze csak akkor ha párosul vmiféle tudással,szal Barton-t én nem engedném focipályára konkrétan...

vadkutya 2010.01.28. 12:05:38

@horas: Relatív, de tény,h meg kellene már ébrednie. Ha megint a csatárkérdésen fog elmenni a szezon, akkor én az ő fejét fogom követelni májusban.

Viszont, ha megnyerjük a PL-t, akkor a már meglévő címer mellé Wenger anyjának a képét fogom tetováltatni a szívem fölé.

@Leon Osman: Remélem nem haragszol meg, nem bántásként, de jelen idegállapotomban erre csakis Fort Fairlane egyik, Zuzu Petaz-hoz intézett mondatát tudom válaszként írni:

"Kussolj. Te most csak kussolj." :D

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.28. 12:09:25

"Wenger már,sokszor nem akkora zseni,hogy finom legyek... "

ezeket annyira bírom...

capor_ 2010.01.28. 12:09:38

@vadkutya:

Könnyű ilyen kijelentéseket tenni tudva, hogy úgysem fog megvalósulni :P

vadkutya 2010.01.28. 12:11:14

@anonim222 [semleges néző]: Értem, de nem értek egyet. Viszont akkor vegyük azt, amit Te is írtál: jöjjön vki kölcsönbe. Én ilyet sem hallottam,h mozgolódás lenne ilyen irányba. Ha anno a MU meg tudta ezt csinálni Larsson-nal, akkor mi miért nem? Rosszabbul nem járhatunk, mert jelenleg nem túl sok opcióval büszkélkedhetünk csatárposzton.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.28. 12:26:08

Huntiról, a goal.com-on.

"Arsenal are interested in a loan deal for the player, but his £65,000 a week wages are proving something of a snag.

If a suitable financial package can be negotiated then the Gunners will sign the player who is also wanted by Tottenham Hotspur."

a Rafa-s hír se kutya, amúgy. onnan másztam erre...
nem akarják megvadítani a fiatalokat, hogy an, akinek ennyi moneyt tolnak fizetség ürügyén...

Mr. Acid 2010.01.28. 12:27:11

@vadkutya: Volt próbálkozás Huntelaarral, de a Milan egyből lesöpörte az ajánlatokat, és ki is jelentették, hogy a játékos marad.

Strigo 2010.01.28. 12:41:17

@Walmer: "mindenki Michael Richardsnak nevezi Micah Richardsot?"
talán mert "májke" Richardsnak kell ejteni, azért. Miért, Méhes hogy mondta, Mika Richards?

psychocska 2010.01.28. 12:44:23

"Májka"-nak kéne mondani.

vadkutya 2010.01.28. 12:45:38

@anonim222 [semleges néző]: @Mr. Acid: Ezeket én is tudom.

Hatékonyságról beszélek, mind a játékunk, mind az átigazolási politikánk szempontjából, hálistennek a kettő összeköthető, mivel kölcsönhatásban vannak. Az ilyenek,h próbálkozás, + Arsenal are interested - engem már nem hatnak meg, ezekbe nem látok bele semmi pluszt, amitől javulna a kedélyállapotom, Ágyús szurkoló vagyok, ilyen hírekkel már kitapétázhattam volna a lakásom.

Ha vkit meg akarunk szerezni, azt sztem meg is tudjuk, lásd Arshavin. Nem kis saga volt tavaly ilyenkor.

Hetékonyság. Ne próbálkozzunk, illetve ha valóban felismertük a problémát, akkor addig meg ne álljunk, míg ki nem küszöböljük. Ez hiányzik nekem, mert számomra ez eképpen hat: "hát, megpróbáltuk, nem jött össze, majd megoldják akkor a meglévők, pont".

Megvadítani pedig senki nem kell. Egyszerű beszélgetéssel el lehet ezt hinteni:
- Fiatalok, szeretnétek több fizut??
- Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!
- Nah, akkor leigazoljuk X játékost, mert JÓL LÁTHATÓAN szükségünk van rá,h bajnokságot vagy kupát nyerjünk. HA ez megtörténik, emeljük a ti béreteket is, deal?

zack 2010.01.28. 13:25:47

Hogy mekkora volt már tegnap a United-City! A brit futball igazi ünnepe! Nem tudom számoltátok-e, de a Unitedben 7 brit (a végén 8) a Cityben is vagy 6. Inkább százszor ilyet mint a Pool meg az Arsenal "világválogatottját".

Amikor jöttek a végén Rooney-ék mint a dúvadak az x. szöglet után Kompany arcán szó szerint látszott a félelem. Ilyet se sokat láttam életemben. Rommel vághatott ilyen arcot 42 októberében amikor El-Alameinnél megindultak a semmiből Monty tankjai.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.28. 13:41:31

@vadkutya: a mókás az, hogy szerintem ezzel a kerettel, és "vezetői hozzáállással", valamint az "üzleti modeljükkel", eddig stabilak gazdaságilag. nyerni nem nyertek semmit, az igaz. ott vannak mindig a tűz körül. szerencse, plusz sokkal több pénz kellene a "feljebb"jutáshoz. (ha most VP bírta volna egy darabig a szezont, előbbre lenne a csapatod. az alapfelállás nagyon jó volt.) szvsz egy-két éven belül feljebb akarnak majd lépni, asszem, az volna a továbbfejlődés útja (gazdasági értelemben is). vagy eladják Arsavint.

fransancisco 2010.01.28. 13:54:23

@zack:
"Rommel vághatott ilyen arcot 42 októberében amikor El-Alameinnél megindultak a semmiből Monty tankjai."
jó beszari alaknak gondolod Rommelt, nem ártana studírozni a történelmet, pláne hogy szeptember 22. a Sivatagi Rókát hazavezényelték megromlott egészségét kezelni
a kidolgozott stratégiát tekintve inkább a "biztosra hajtó" Monty a történelem igazi beszarija, a Market Garden hadmüveletnél lett volna alkalma brillírozni, ott mutatta meg igazán mit ér mindenki montipájtona

Mr. Acid 2010.01.28. 13:58:19

@zack: Kicsit off, de a tankok úgy indultak meg, hogy előtte 1 hónapig bombáztak, 2 hétig ágyúztak, és egy hétig aknazárat számoltak fel. Nem volt az olyan hirtelen folyamat.

bidzsibj 2010.01.28. 14:01:02

Oriasi meccs volt az MU-City.
Sokat szamit hogy nem kaptunk csak egy golt (a kapuson meg a vedelmen mult. Inkabb a kapuson).
A kozeppalya golerosebb volt mint a City kozepje.
Remelem Wayne birja sokaig serules nelkul es akkor mindenre van esely. Miutan elkezdodik a Bl utanna lehet majd latni kibol mennyit vesznek ki a szerdai szoros meccsek. A vedelem ha visszajon teljesen es a kozeppalyan nem lesz komolyabb serules megnyerhetjuk a bajnoksagot. A BL-ben a Chelsea nagyon eros meg a Barcanak konnyu dolga van.
Az Mu nem hiszem hogy megnyerne a BL-t mert nem fogjak engedni neki mivel Madridban van a donto.
HAJRA MU!

vadkutya 2010.01.28. 14:04:29

@anonim222 [semleges néző]: Az,h rendszerint állunk a bajnokságban és a BL-ben, az mindenképp Wenger zsenialitását tükrözi, erre azért tényleg kevesen lennének képesek, nehéz elvitatni.

Ettől függetlenül is tartom azt,h amíg nincs egy Drogba-szerű csatárunk, addig nem fogunk előrébb lépni. Azt sem értem,h Wenger miért gondolta azt,h nekimegy úgy a szezonnak,h Eduardo-nak láthatóan nem megy a játék, Bendtner az Bendtner, RvP pedig amúgy is igencsak sérülékeny, teljes szezonja még nem volt. (Vela meg egylábas, ez is vicc)

Továbbá: Walcott-nál is igen erős visszaesést vélek felfedezni, függetlenül a sérüléseitől.

Én 2 dolgot tudok elképzelni:

1. Wenger makacs. Lenne pénz, de nem igazol, ragaszkodik egyfajta megrögzött eszméhez. Ez esetben viszont akkor őszintén: kapja be a brémet.

2. Az volt a koncepció,h pár év alatt gyorsan kicsengetjük a stadiont (már amennyit lehet), mivel ennek van igazán prioritása, aztán nekiállunk költekezni, majd "leigázzuk a világot".

Ezt a két felállást tudom elképzelni. Pénz és bevétel van, ez biztos. H mire költik? Hát, nem világklasszis csatárra, az tuti...

Walmer 2010.01.28. 14:20:26

@horas: Richardsnak már két éve a világ egyik legjobbjának kellene lennie a posztján, de jött asszem egy sérülés ami elég rendesen visszavetette. Mostanra talált vissza önmagához, úgy látszik.

Walmer 2010.01.28. 14:34:09

@Strigo a divatdrukker: Májkel-nek mondják. Ki ne találd már, hogy Májke-t mondanak. Méhes Mikahnak mondotta volt, ami ezerszer helyesebb, mint a Májkel. Szerintem. Egyrészt azért, mert a májke-Májkel különbséget nem tudod normálisan megjeleníteni, mert nem vagy angol, másrészt a Micheas-t (ami szinte ugynaz, mint a Micah) is Mikeasznak ejted és nem Májkiesznek.

Walmer 2010.01.28. 14:40:31

@fransancisco: Rommelt meg hajlamosak vagyunk egy csöppet túlértékelni. A market gardennél kockázatosabb hadművelet nem nagyon volt a 2. vh-ban. Az, hogy az lett belőle ami, elsősorban a felderítés adatainak figyelmen kívül hagyásának és egyéni baklövéseknek köszönhető. De Manstein is biztos tök beszari volt, mert a németeket kivéreztették a ruszkik Kurszknál.

balu11 2010.01.28. 14:46:07

@zack: @fransancisco: @Walmer: Pöte, asszem megvan az eheti kommentelő-téma, amit feltüntethetsz a következő posztban (ami hamarosan lesz, ugye? :))

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.01.28. 14:48:30

@balu11:
épp Rommelt wikizem ;)

(de még nem állok túl jól)

man city 2010.01.28. 14:52:21

Manchester has its clasico back...

nagy meccs volt, csak jobb lett, volna ha az első meccsen nem fékezi le a csapatot Mancio azzal, hogy 2-1-nél nem verhetünk még 1-2 gólt, hanem elég a 2-1, csak tartsuk meg, amit csak Given mentett meg a végén, annyira nem tudtunk védekezni
(PL meccsnek jó lett volna, kupameccsnek kapott góllal már nem)

így meg tegnap pont, hogy PL meccsre kellett volna kimenni, ez se teljesen sikerült, félig-meddig taktikázás volt, az 1 gólos előny miatt, csak rábasztunk a végére, bár nem játszottunk rosszul
de GazBaz, Zab annyit se vett részt a támadásokban, mint Richards, de legalább akkor ne nagyták volna Carrick-éket a kapuba passzolgatni a gólokat...
SWP-nek két módja van: vagy nagyot játszik és végig él, vagy pl. mint most Evra-nak zsebre sem kell tennie, mert SWP-nek jó az alibi is

Garrido,Kompany,Boyata, Richards,(átlagéletkora a 4 védőnek: 22 év körül van vagy kevesebb) már 1 hete is bénáztak össze-vissza, csóró Boyata néha azt sem tudta hol van, talán egy különgéppel el kellett volna hozni Touré-t egyből hétfőn...
de nem csak rajtuk ment el inkább a két középpályán tényleg

amúgy ennyit arról, hogy a MU vegyes csapatot tesz majd ki, vagy a youth játszik a City ellen, mert őket is képesnek érzi a City ellen győzni Fergie:D
Welbeck, Sonka, Gibson-t hiányoltam is rendesen:D

Bellamy-t most dícséritek, pedig pont nem volt olyan jó meccse, ő ennél idén jobb, csak persze 1-2 társ neki is kell, amúgy tényleg egy állat,amikor hozzá kerül a labda, akkor érezhetően van vmi a levegőben
(nem Rafael fingjára gondoltam:D)
Bellers így lép pályára különben is:
"If you mess with me, you'll gonna get it, sunshine"

különben hiperklasszis civilben, amikor nem golfozik..., egészen komoly segélyszervezete van, Sierra Leon-i sport/focicentrumot csinált, azoknak a gyereknek, akik beállnak tanulni, akik nem, azok nem...
de a pályán nem ismer semmi jóérzést:D, Evans-től is úgy kért bocsánot, miután kitette a pályáról, hogy 3-szor hagyta el a száját a fuck off, miközben pacsiztak:D
és akkor ő mellé akarná Mancini még Cassano-t, uhhhhhh

Tevez gólja brilliáns volt, még hogy nem klasszis, 3-at vágott a 2 meccsen, ledolgozta a belét, amíg Berbafos a hetiászt olvasta a padon...

kapott is egyet az arcába Ferdinand-tól könyökkel,
Rafael barbár becsúszása még sárga lap se, ez volt a legnagyobb vicc, Bellamy-t szétdobálják az USA-debt nézők szölgetnél minden szarral, és a kontrából meg gólt kapunk, kétségtelenül jobb lett volna, ha másik oldalon Giggs-et szedik le a nézők, és mi lövünk gólt a kontrából...
a MU-t nem lehet nem jobban utálni minden derbi után, mindig hozzátesznek vmi sajátosságot,de agent Malcolm már dolgozik az ügyön

"sajnos" az FA-ben már nem lesz derbi, mert a Leeds úgy döntött, de a PL-ben van egy City-MU...

jöhet a Puszmusz, sőt bukott a Pool, Villa, Ársenál,ollé

vadkutya 2010.01.28. 14:52:43

@anonim222 [semleges néző]: Sőt! (s ezzel be is fejezem a témát)

Ha az előbbi hozzászólásomban a 2-es pont állja meg a helyét a valóságban, magyarul,h jelenleg nem tudunk súlyos milliókért klasszis csatárt igazolni, akkor szerezzünk rá pénzt, befektetőt. OLDJUK MEG. Kell, jól láthatóan.

Könnyen megeshet,h túlzottan is racionálisan követem le a helyzetet, de jómagam is a saját vállalkozásom vezetője vagyok. Márpedig egy futballklub is vállalkozás, nem is pici. Többször bebizonyosodott már nálam is ill. a vállalkozás, mint tevékenység első számú törvénye: költened kell,h kereshess. Ha az úgynevezett termelésbe hiba csúszik, s nem olyan hatékony, mint kellene, akkor miután felismertem a problémát, invesztálnom kell a kiküszöbölésére. Ha ez megy saját büdzséből, akkor onnan. Ha nem, akkor felkapom az öltönyöm és addig kutatok, míg találok egy befektetőt, aki hajlandó velem leszerződni fiftififtibe.

Az Arsenal nem egy ukrán Marlboro, amit cigányasszonyoknak kéne a Lehel téri metrónál egy szót ismételgetve (cigi, cigi, cigi), mindenkire rásózni. Ez nem egy eladhatatlan, szar "termék". A Manchester City-hez találnak befektetőt? Nehogymár ennyi értetlen dolgozzon az Ékszerdobozban...

Ha nem megfelelő, akkor vegyenek fel egy új marketingvezetőt, vagy tudod mit? Vegyenek fel engem! Adjanak egy csoffadt céges mobilt, ha nincs, akkor kapják ki a portás kezéből az 5110-est, s onnantól kezdve bárkit felhívok,h "Hello, my name is Gabriel and I NEED - wait for it - MONEY!! Spell with me: M_O_N_E_Y, okay?"

Viccet félretéve, sztem inkább az áll,h Wenger makacs és cseszik igazolni. Majd a fiatalok. Majd jövőre, ugye...

man city 2010.01.28. 14:57:12

@wil: "Viszont most már értem miért akar annyira középpályást venni Mancini. Ireland-en kívül senki nem tud hozzátenni a támadásokhoz semennyit. Ráadásul baromi mélyen játszanak, és elég pontatlanok is voltak."

ugye, hogy ugye, hogy ugye...

Inter-nél volt neki egy Cambiasso-ja legalább, City-nél ez kicsoda? még senki...
Barry pedig egyre kellemetlenebb,főleg milyen égő lenne, ha Vieira jönne és stabil helye lenne...

Walmer 2010.01.28. 15:00:17

@pote: hagyjátok már azt a vén szemétládát:-)

Ronal-d'oh! 2010.01.28. 15:16:05

@man city: savanyú a szőlő, mi? :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.28. 15:16:58

Szerintem a tegnapi meccsen két nagyon középszerűen játszó csapat volt a pályán. Több helyzetünk talán nekünk volt, de Downingnak megköszönhetjük hogy nem szerzett gólt a Villa. Almunia végre igazán jól védett, több ilyen meccset szeretnék látni tőle. A Clichy-Young párharcoktól általában a hideg rázott. Ezeket a francia szerintem nagyon kicsi arányban tudta megnyerni. Gallas tanári volt, megette Agbonlahort. Campbell számomra nagyon kellemes meglepetés volt. Nagyon jól játszott, bár annyiszor nem is tették próbára a Villa támadói. Azért az gázosabb lett volna, ha Agbonlahor az ő embere.
Denilson szégyen gyalázat. Az emberhátrány kisebb gond lenne, minthogy ő a pályán van. Nem focista, kész. Ha Song nem játszik a United ellen, abszolút esélytelenek vagyunk. Ramsey közepes, de pl Fabregas kapufája után bejátszott a rutintalanság. Azt ott hagyni kellett volna Rosickynek. A cseh sem játszott túl fényesen. Volt pár jó megmozdulása, de pl ha be tudja lőni azt a hatalmas ziccerét, akkor megvan a meccs.
Fabregas is önmagához képest gyenge volt. Egy igazán nagy villanása volt, a kapufa ugye. Arshavinnak is igazából csak a szólóját tudnám megemlíteni, egyébként a szokásos. Eduardo nagyon gyenge volt, még az átlagosnál is gyengébb.
Bendtner hasznossága abban nyilvánult meg, hogy a magas labdákat le tudta venni, és általában pontosan meg tudta őket játszani. Csak az a baj, hogy megvoltak a szokásos balfaszkodásai is. Lesz ő még jobb is, remélem.

Ha Vermaelen hosszabb távra kidől, MINDENKÉPP venni kell egy KLASSZIS védőt. Campbell és Silvestre abszolút öngyilkosság meccseken át. Szerintem ezzel senki nem fog vitatkozni. Ha viszont ez lesz, akkor lőttek a szezonunknak. Az a baj, hogy úgysem hozunk senkit.

Strigo 2010.01.28. 15:17:55

@Walmer: én ebbe tényleg nem akarok belemenni, de az angolok is Májke-t mondanak

amúgy meg itt vitázhatsz róla:
uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20070823043039AAAzfpN

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.28. 15:19:37

@vadkutya: respect. én is befejezném amúgy... az Arsenal jól müxik üzletileg, akkor minek erőlködjenek (213 milla bevétel, 34 milla haszon, transzferek nélkül)? a jelenlegi tulajok úgy látják, hogy versenypoziciójuk garantálja az extra bevételeket. akkor minek verjék magukat extra költségekbe? a folyamatos BL-indulás jelent egyfajta speciális versenyelőnyt (ez már közhely szinte). szvsz kiszedik a pénzt a cégből, csak, mivel ez egy nem nyilvános részvénytársaság, nem kell senkinek az orrára kötni, asszem. ez van.

Titi120 2010.01.28. 15:36:00

Mostanában belefutottam több Arsenal - meccsbe is, és arra jutottam, hogy úgy kellene nekik Huntelaar, mint Fergussonnak egy új kabát (ezt csak a rím kedvéért írtam ide a végére:).

Tiszta vicc, hogy a Bendtner - Eduardo duóval a fedélzeten szövögeti Wenger a tavaszi menetelésről szóló álmait. Ilyen spórolós közgazdászaink lennének, mint a francia, szufficites lenne a költségvetésünk ! :)

vadkutya 2010.01.28. 15:39:23

@peter135: "Denilson szégyen gyalázat. Az emberhátrány kisebb gond lenne, minthogy ő a pályán van." - Dejót röhögtem... :D

@anonim222 [semleges néző]: Tényleg ez lehet a felállás. Viszont én szurkoló vagyok, s ugyan (sajnos) jó ideje nincs bérletem, de azért üzennék a részvényeseknek:

Én szeretném, ha még több pénzt keresnének, kedves hölgyek és urak. Arra kérem Önöket, invesztáljanak szeretett futballklubjukba és ez meg fog történni. Wenger-en ez a rész nem fog múlni.

Slice 2010.01.28. 15:52:47

@peter135: Clichy tény, hogy nem túlzottan csillogott Young mellett, de Youngal vissza kellett volna jönnie Arshavinnek, vagy valakinek, mert ennyiszer nem lett volna szabad 1 az 1be vinnie a franciára..Arra meg szerintem semmi remény, hogy klasszis védő jöjjön, viszont csatárra is égetően szükség van, ha komolyan gondoljuk a bajnokságot.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.28. 15:55:22

@Slice: Arshavin meg a labda nélküli futás két külön dimenzió.

Slice 2010.01.28. 15:59:38

@peter135: Ezzel tisztában vagyok, de ettől függetlenül valakinek vissza kellett volna jönnie Youngal, mert ez így nagyon nem volt jó.

vadkutya 2010.01.28. 16:07:13

@Slice: Figyeled / írogatsz még az fc-arsenal.hu-ra? Vagy az egy másik Slice volt? :)

Slice 2010.01.28. 16:08:14

@vadkutya: Olvasni, olvasom az oldalt, de nem írok oda, és az ottani Slice nem én voltam.

Walmer 2010.01.28. 16:09:24

@Strigo a divatdrukker: azt elhiszem. De a magyarok nem Májket, hanem Májkelt. sehol sem írtam, hogy az angolok mit mondanak.

Ferguson 2010.01.28. 16:12:11

Off: ezt hallottátok? news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/london/8480310.stm

Nem semmi :O

Ymy, ezt döntsd meg, ne jorky-ban menőzz! :D

Lezuzius 2010.01.28. 16:12:14

Na, legalabb Ferdinand nem jatszik az Arsenal ellen, 4 meccses eltiltas.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.28. 16:12:20

@Slice:

respect. kell hozzá egy idegrendszer.

"de ettől függetlenül valakinek vissza kellett volna jönnie Youngal, mert ez így nagyon nem volt jó. "

elvileg ilyenkor Denilsonnak be kéne segítenie, csak hát. Na igen. Egyébként szerintem a taktikánk maximum egy olyan embert bír el alapesetben a pályán, aki egyáltalán nem tud védekezni (ezesetben Arshavin), tegnap ezzel szemben kettő volt. Ez akkor gáz, ha a másik a DM.

Walmer 2010.01.28. 16:15:12

@Strigo a divatdrukker: egyébként neked a linkelt oldalról az jön le, hogy Májket mondanak?
Nekem inkább az, hogy májkelt semmiképp sem.

vadkutya 2010.01.28. 16:16:10

@Slice: Ok, csak 1 kérdés volt. Én csak a híreket olvasom ott, a kommenteket már inkább nem, párszor megtettem... :)

Slice 2010.01.28. 16:17:25

@vadkutya: Kommenteket én is ritkán olvasom, kommentelésre pedig végképp nem vetemedek..Amiket ott néha olvasok pár embertől az valami elképesztő. 2 hozzászólás elolvasása után a fejemet fogom.

Slice 2010.01.28. 16:24:14

@peter135: Szerencsére nem lett belőle nagy gond, de egy MU,Chelsea duó ellen ha ezt a hibát elkövetjük ki is fogják használni. Remélem Song játszani fog már hétvégén..

vadkutya 2010.01.28. 16:27:45

@Slice: Ne is mondd, van ott 1-2 nagyon tudatlan tizenéves. Az én kedvencem Don Vito néven kommentál, azon beszarsz, akkora tuskó az arc ("Melyik tv adja a meccset, faszszopók?" - s ez teljesen alap nála)... :D

Amúgy az oldallal nincs semmi gond, korrektül össze van rakva, s láthatóan elég sok híríróval operálnak...

zack 2010.01.28. 16:29:07

@fransancisco: Roomel tényleg nem volt ott, de a DAK vezénylő tábornoka Stumme a támadás első órájában szívrohamot kapott. A lényeg azonban nem ez. Írhattam volna a franciákat Agincourtnál vagy bármi hasonló példát. A lényeg a brit küzdőszellem gyönyörű megnyilvánulása volt a tegnapi meccsen. Rooney, Scholes, Fletcher, a másik oldalról Bellamy, Richards mind iszonyú nagyot hajtottak. A ManU utolsó 10 perce óriási volt.

Slice 2010.01.28. 16:31:01

@vadkutya: Hát sajnos ott az óvodás szintűek vannak többségben, de a híreket tényleg érdemes elolvasni, az oldal jól meg van szerkesztve és naprakész.

Ronal-d'oh! 2010.01.28. 16:41:50

@zack: az más kérdés, hogy erre egy félidő semmittevés volt a felkészülés.

Strigo 2010.01.28. 16:47:34

Meg lehet valahol nézni, mikor kapott valaki utoljára négymeccses eltiltást a PL-ben? Gyanítom, hogy Evra tavaly.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.28. 16:55:21

@imici77:

és én csak ajánlani tudom Slamo kollégának, hogy csatlakozzon. :)

jawbone 2010.01.28. 17:09:55

1.Micah Richards-ot maximum Zimbabweban ejtik ugy ahogy azt Walmer baratunk elkepzeli:)
(7ik eve ideszakadtkent elhiheted hogy a skysportson kb.94 kulonbozo kommentatortol hallottam NEM majkelnek ejteni:P)
2. csak en ereztem ugy hogy ha az a sorosuveg a Fradi palyan landolt volna a szoglethez keszulodo vendegjatekos labanal akkor 10 meccses palyabetiltas, 10e svajci frank es oriasi UEFA lebasz@s lett volna a vege?
iszonyat mennyire kulonbozo mercevel mernek, a nagycsapatoknal szinte minden elsikkad, a kicsiket meg szivatjak agyba-fobe

vadkutya 2010.01.28. 17:10:50

@peter135: @imici77: Vágom az oldalt, ritkán nézegetem is, csatlakozás pedig már majdnem volt, csak ellinkeltem, azóta meg még nem került terítékre, előbb a 2 éhező gyereket kell... :)

Woland 2010.01.28. 17:25:51

Gudjohnsen nyarig a Tottenhame kolcsonben : ) nem voltam soha elajulva a nagy feher balnatol, de hogy jomunkasember azt nem lehet tagadni, olyanbol meg sosem art plusz egy a fedelzeten. no meg aztan tudja hogy milyen trofeakat nyerni.

de az is lehet hogy Levy csak a West Hammel akart kibaszni hogy elhozta az orruk elol. : )

ja, es ettol meg lehet hogy Pavljucsenko is marad, mert Eidur koma elegge sokfele bevetheto, es ha igaz akkor csak Giovanni torok kolcsonugylete miatt hoztuk el.

vadkutya 2010.01.28. 17:28:19

@Strigo a divatdrukker: Utoljára tényleg Evra lehetett, vagyis Adebayor mennyit is kapott végül?

Nem is értem, gondolom már Te sem lepődsz meg az FA döntésein, de azért az elég durva,h Taylor kapott 3 meccset Eduardo lekaszabolásáért...

Woland 2010.01.28. 17:29:15

ja, es Micah Richards:

- Lineker altalaban(!) mika-nak mondja, a vendegei altalaban(!) ma'jka-nak. ez egyike azon neveknek amiket csak a jatekos es a szulei tudnanak tisztazni szerintem. (de az azert tuti hogy nem "ma'jkl" : )

vadkutya 2010.01.28. 17:35:30

@Woland: Az öreg Guddy. Ezek szerint akkor még él. :)

Woland 2010.01.28. 17:48:23

@vadkutya:

az oreg meg csak 31 eves : ) es a mindent nyero Barcaban 33-szor lepett palyara tavaly, en nem sirankozok hogy nalunk tolt par honapot. sosem art a BL- es tobbszoros bajnok a csapatban : ) akkor sem ha Lennon felepulese utan osszesen felorat jatszik.

a fizetese alighanem lepkefing a PL-mercejevel nezve. (nem ugy mint az a sick-note hollande... 100.000 per het, lofaszt... el se hiszem hogy a Hamburg megadta neki.)

Der Beste 2010.01.28. 18:01:33

Bárcsak Benzema feleannyira lenne formában, mint Rooney!

rizla 2010.01.28. 18:01:34

@Woland: gudjohnsen csak a barcában tűnt középszerűnek, ne feledjük a chelsea-s éveit. szerintem nagyon jól jár vele a tottenham, bár nem tudom, hogy a franciáknál mit alkotott az elmúlt fél évben.

vadkutya 2010.01.28. 18:07:56

@Woland: 33szor?? Az durva, ezt nem gondoltam volna. Mondjuk ennek nagy részét csereként, nem? Hány gólt lőtt? Úgyis szereted az ilyen adatokkal való érvelést, itt a feladat... :)

Woland 2010.01.28. 18:21:29

@vadkutya:

no, ESPN-rol: 2008/09-es szezonban a Barcaban 16-szor volt kezdo, 16-szor csere (ezek szerint csak 32 meccse volt, a wiki rosszul tudta). ezeken a meccseken 4 gol es 4 golpassz jott ossze neki.

jo lesz az. : ) ketlem hogy sokszor jatszott csatart. Barcasok ezt nyilvan jobban tudjak.

Ronal-d'oh! 2010.01.28. 18:29:18

@Strigo a divatdrukker: 3 meccset bárki kap egy olyan tockosért, a plusz egy meccs se nagy dolog, ha ilyen kamu a fellebezés.

rizla 2010.01.28. 18:59:18

robinho megy vissza a santosba. azért ez elég ciki 25 évesen, még ha csak kölcsönbe is.

Strigo 2010.01.28. 18:59:53

@vadkutya: számomra az a furcsa, hogy pl. Mascherano is csinált ilyet nemrég, mégsem foglalkoztak az esettel. Pedig neki idén már van két piros lapja, Ferdinandot meg egész pályafutása alatt egyszer állították ki.

Strigo 2010.01.28. 19:01:17

@Strigo a divatdrukker: Cé két meccses eltiltásáról nem is beszélve, pedig ott orr is tört.

Ronal-d'oh! 2010.01.28. 19:40:46

@rizla: szokásos bukott brazil forgatókönyv.

Slice 2010.01.28. 20:08:08

@nekedX: Szerintem a brazilokkal az a nagy gond, hogy 18 évesen szanaszét hájpolják őket, ha szerencséjük van és tehetségesek, akkor már 20 éves korukra csomó mindent nyernek, aztán szépen kiégnek korán. Nem egy példa van erre. Ami még a vicces brazil/argentín nemzeteknél, hogy egy 18 éves srácra kikiáltják hogy az új Pato stb..Mintha Pato nem egy fiatal srác lenne, hanem egy élő legenda.. kicsit erősnek érzem ezeket.

Slice 2010.01.28. 20:19:04

@peter135: Az új Denilsonok?:DD
Amúgy Wellingtonról csak jókat hallottam, Zezinhoról pedig szinte semmit.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.28. 20:25:16

@Slice: Bizony. Aztán itt van még a másik dél-amerikai megváltó, Galindo is. Csak rá kéne jönni hogy ő akkor most 17 vagy 20 éves, mert hát kicsit csalt a lelkem.

Slice 2010.01.28. 20:31:21

@peter135: Hát szerintem már akkor jól jártunk, ha hármuk közül az egyik beválik a nagy csapatban és meghatározó játékos lesz.

Slice 2010.01.28. 20:35:05

@peter135: Sok reményt nem fűzök hozzájuk. Régebben volt egy srác akit nagyon sajnáltam, hogy elment tőlünk. Quincyről beszélek, ha jól tudom holland korosztályos válogatott volt, most talán Ghána színeiben tolja. Nagyon szimpatikus volt a srác és tehetséges. Oroszba adtuk talán el, aztán el is kallódott.

lexx 2010.01.28. 20:37:08

@Slice: Wellington Silva? aztat ismerem az MTK-ban tolta vagy ket szezonon at nem? :)

Slice 2010.01.28. 20:39:45

@lexx: A Fluminense-ből igazoltuk a srácot ha jól tudom, úgyhogy nem:P

lexx 2010.01.28. 20:41:11

@Slice: tudom nagyon jol az welton silva volt,de hatugye ... :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.28. 20:41:45

@Slice: Őt most szerezte meg kölcsönbe a Pompey. Ha jól emlékszem gondok voltak vele a pályán kívül, és ezért távozott anno.

@lexx:

A Wellington Silva kb olyan név, mint a Kovács János :)

Slice 2010.01.28. 20:42:25

@lexx: Hát megkockáztatom, hogy Welton Silva is jobb lenne mint a dán barátunk..

Slice 2010.01.28. 20:43:39

@peter135: Én nem tudtam a pályán kívüli problémáiról, de az ilyen emberek nem nagyon ragadnak meg nálunk, pl. Pennant is lépett.

lexx 2010.01.28. 20:44:07

@peter135: ja a jani ismerem a csavot. most igazolt Lutonba,mingya fejelt is egy golt. Hiaba na, akit a fradi kinez az csak kiraly csavo lehet :)
egyebkent a mezen csak souza szerepel.

lexx 2010.01.28. 20:45:04

@Slice: na ezt azert ketlem. ennyire nem rossz a Bendtner.

Slice 2010.01.28. 20:46:44

@lexx: Én sem gondoltam teljesen komolyan a dolgot azért:D De azzal szerintem senki nem vitatkozik, hogy Bendtner mire képes..nem pozitív értelemben. Bár érdekes a srác mert összekapirgál szezononként 10 gólt, csak nem veszi észre az ember, hogy hogyan és mikor..

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.28. 20:50:29

@Slice:

Azért én el tudnék vitatkozgatni Bendtnerről. Sokkal több van benne, mint amennyit eddig láttunk.

lexx 2010.01.28. 20:50:33

@Slice: hatugye vannak ilyen arcok, inkabb a van Perci?( ahogy kokemeny skot Hearts szurkolo barataim is megjegyeztek,milyen ferfiember az, akinek rozsaszin a cipoje :)) nemhiaba nem vilagszinvonalu a skot futball ha ilyen az osszehasonlitasi alap

lexx 2010.01.28. 20:54:43

bar szerintem Bendtner kicsit as stilusu jatekos o inkabb egy target man,ami kicsit idegen az arsenaltol.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.28. 22:00:36

@peter135: "Azért én el tudnék vitatkozgatni Bendtnerről. Sokkal több van benne, mint amennyit eddig láttunk. "

nah, Te is elkezdtél inni :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.28. 22:04:24

@imici77: :)))

Na, veled erről nem vitázok. Olyan lenne, mintha te próbálnál meggyőzni engem arról, hogy Denilson hasonlít egy focistára(nem pedig egy cirkuszi majomra). :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.28. 22:08:07

@Ferguson: ezt megcsinálom egy naranccsal... :)

de ha a sp?rs stadionjába elmenjek... mindennek van határa... akkor már már inkább hagyom magam rúni mezben fényképeztetni magam úgy, hogy csókolom a címeretek :)

csabber-18 (törölt) · http://www.csabber.fw.hu 2010.01.28. 22:13:46

@lexx: Érte volt megőrülve most a tábor, na meg a csodálatos Berki Krisztián, és hű fegyverhordozója Igaz Andris. Hát, nem tudom hova süllyedünk még. Az angol negyedosztályban sem volt meghatározó embere a csapatnak, és mi hajtottunk érte, mindent felajánlottunk. Ő mégis inkább az angol ötödosztályba megy. "- Egyszer szívesen játszanék a Ferencvárosban, de most még úgy gondoltam, hogy maradok Angliában és elfogadom a Luton ajánlatát – mondta Kovács."
Hát, ő tudja. Lehet jobban járt volna..

Woland 2010.01.28. 23:05:09

"Former defender Sol Campbell is suing the club for £1.7 for unpaid image rights."

o, jo oreg Judas! akkor rugja a legnagyobbat az eppen doglodo egykori megmentojebe amikor a legjobban faj! hatha mar csak ez a szog hianyzik a Portsmouth koporsojaba. bassz.... unpaid image rights... heti 100k fontot nyult le toluk mig ott volt. neha meg en is meglepodom mekkora fereg ez a gerinctelen barom.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.28. 23:27:23

@Woland: nem "kín"-os úgy júdásozni, h a csékátok elment a pudlihoz nyerni vmit, aztán visszament hozzátok levezetni egy fél év után?

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.01.28. 23:56:21

Rooney már letöltötte eltiltását az 5 sárga lap után?

Woland 2010.01.29. 00:20:34

@imici77: nem, egyaltalan nem. te komolyan ennyire nem vagy kepben Cuntbell-lel kapcsolatban?

d3vnull 2010.01.29. 00:48:14

Azért az nagy lol szerintem ha egy mu szurker háborog, hogy őket sújtja az összeesküvés :) Na sebaj, erről értelmetlen vitát kanyarítani, mert tök szubjektív, legyen példának elég pl. hogy evans semmi, Drogba sárga s ez már így maradt :)

Amúgy man city : az a nagyon durva, hogy Ireland-nak majd lesz egy sérülése, netán egy rosszabb időszaka és úgy fogják félre hajítani mint koleszos a pézsét recska után. Pedig ha van ember akit ott tisztelni és becsülni lehet az pont Ireland.

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.01.29. 02:12:13

@d3vnull: sztm sok csapatnál tárt karokkal fogják várni :) Jobbis lesz neki máshol.. :P

Woland 2010.01.29. 03:07:46

@d3vnull:

nem hinnem, hogy Ireland-et elengedne a Citeh, Mancini nem hulye. amugy mint focistat maxmalisan lehet becsulni es tisztelni, mint embert... arrol inkabb ne beszeljunk sokat. a nagymama-gate nalam erosen kiverte a biztositekot. bar meg elegge fiatal volt (de nem kolyok)... ha a Tottenham-be igazolna azert elfelejtenem neki : )

Martin Petrov es Ireland hatalmas zsugasok a Citeh-ben - annak idejen Berbatov konyorgott a klubvezetesnek hogy igazoljuk le hozza Petrov-ot, de nem hallgattunk ra (pedig a balszelso poszt azota sincs megoldva... najo, Modrics azert onnan is tud varazsolni:). Lehet ha akkor hallgatunk Berbara el sem igazol a majomja. (Tottenham-nek es ManU-nak is jobb lett volna : )

K_dako 2010.01.29. 07:22:58

Én még a Chelsea-ben is szívesen látnám Irelandet, Wise-éra emlékeztet a játéka.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.29. 08:12:06

@K_dako: faja a háza. csak miért csipi a rózsaszint? legalább az új asszony olyan kis átlagos.

Walmer 2010.01.29. 08:42:15

@jawbone: Úgy látszik a 7 év neked ahhoz bőven elég volt, hogy elfeljtsél magyarul mondatot értelmezni. javaslom fuss neki mégegyszer.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.29. 10:01:48

@Woland: mi Henryben sem értünk egyet, szóval ez csak egy újabb különbség. De nem akarom ismét megnyerni a hét vitája címet. :) szóval, legyen igazad.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.29. 10:18:12

@Woland: @imici77: amúgy tényleg igazad van, félreértettem a mondanivalód, a júdásos részt. bocs. jogos. igazad van.

undertow 2010.01.29. 15:48:26

@Woland:
egyetlen egy klub drukkerei szemében volt csak ikon, és ezt most sikerült örökre lerombolnia. ennyire jól fizetitek?

undertow 2010.01.29. 15:54:40

@vadkutya:
rio is 3at kapott, a +1 az FA szerinti 'frivolous appeal'-ért járt.
ill ugyancsak 4 meccset ér a szezon második azonnali piros lapja. ez emelkedik, a harmadik már 5öt érne, és így tovább.

undertow 2010.01.29. 16:00:06

@Woland:
elvileg /ˈmaɪkə/ azaz májká, a hangsúly elöl és a második á rövidebb hang.
dehát ahány akcentus annyi kiejtés, tudja a franc hogy ő hogy mondja.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.29. 16:08:36

@undertow: az utolsó hang egy schwa, ami inkább olyan ö-féleség jelen esetben - szólt ki belőlem budai doktor, aki rezzenéstelen arccal baszott ki szinte minden félévben nyelvészetből (igen, fonetika-fonológiából is)

undertow 2010.01.29. 16:17:28

@dickinson:
FA szabályzati oktatásunk következő anyaga: az összegyűlt sárgák utáni eltiltás ;)
dec 31. után ugrik a számláló, 10 sárga után jön az eltiltás, de rögtön két meccsre. sőt, április második vasárnapjával megint ugrás van, onnantól a 15. sárga után jön az eltiltás, 3 meccsre.

segédanyag a szemeszter további részére:
www.thefa.com/TheFA/RulesandRegulations/~/media/Files/PDF/TheFA/FA%20Handbook%2009%2010/Disciplinary_Procedures_pg%20305-401.ashx/Disciplinary_Procedures_pg%20305-401.pdf

a kedvenc részem 20 sárgánál következik:
required to attend a meeting of a Regulatory Commission, within seven days of the date of the last caution. The Members of a Regulatory Commission will have the power to deal with the Player in such manner as they deem fit.
kellemetlen helyzet, lehet elővenni a szopóálarcot :)

undertow 2010.01.29. 16:19:46

@_benito: be kell valljam nem tudom olvasni a fonetikus jeleket, úgyfest rossz helyről puskáztam a kiejtését :)

Woland 2010.01.29. 17:04:49

@undertow:

nem tudom mennyit fizetunk neki, de azert borzaszto sok nem lehet. van Nistelrooy-t azert nem igazoltuk le mert tul sok penzt kert. pontosan annyit ajanlottunk Gudjohnsenert amennyit a West Ham, de a szoke herceg bennunket valasztott : )

lehet meg nalunk is ikon, peldaul egy Chelsea ellen szerzett gyoztes gollal ; ) legutobb Poyet-et hoztuk el toletek asszem, es o golt lott az 5-1-es THFC-CFC Ligakupa-elodonton, ha jol emlekszem.

Eidur tipikusan az a jatekos aki annak ellenere garantaltan nepszeru lesz, hogy alig fog jatszani (na meg hogy van egy gusztustalan kek folt a multjan). lehet egy jo harom hete a csapatban most, hogy Lennon serulese elhuzodik (kurva eleeeeeeet!!!) de sanszos hogy igy is foleg csere lesz max.

persze ki tudja, meg az is lehet hogy eladjuk Pavljucsenkot es Bentley-t is ebben az ablakban, aztan azzal eleg sok hely felszabadulna. (bar remelem megtartjuk mindkettejuket.)

Woland 2010.01.29. 17:26:05

@undertow: @_benito:

egyenfuggo a nev, tobb ilyen is van angolban (amerikai angolban meg rengeteg) - csak akkor tudjuk meg, ha tole halljuk.

no, ha tul tudjatok tenni magatokat a gangszta elso 15 masodpercen meg az amator minosegen akkor itt o maga is kiejti a nevet: www.youtube.com/watch?v=qVBza9IrPBo

valoban maɪkə - (mar ha a felvetelen szereplo csavo tenyleg o : )

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.29. 17:28:15

Jack Wilshere joins Bolton Wanderers on loan
Young prospect joins The Trotters until the end of the season

nils_h 2010.01.29. 17:33:58

pote! könyörgöm lődd ki a hétvégi posztot, mert ettől a nyelvészkedéstől már hullik a halyam!
(pedig nyelvészetből én sem egyszer voltam pótvizsgázni)

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.01.29. 17:42:42

@undertow: köszönöm! Végülis jobb, mintha egy szerencsétlen játékost négy szeptemberi sárga után egy áprilisi ötödik miatt tiltanának el.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.29. 17:57:03

@nils_h: pénteken angol poszt? :) majd holnap :) menj el, igyál egy sört :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.29. 17:58:23

@imici77:

Elvileg a Liverpool ellen már játszhatna is.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.29. 18:03:25

@peter135: rem, rendszeresen játszani fog, mert különben semmi értelme a kölcsönadásnak.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.29. 18:17:18

@imici77: van ideje 3-ra is, utána meg nyugton alszik. de lehet a bundást is nézni a kocsmában (mint program).

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.29. 18:18:11

Robinho-->Santos, 6 hónapra, VB után vissza kell jönnie(elvileg)

még elköszönt a társaktól, Given majdnem "megsiratta":D

klassz kis videó:
www.mcfc.co.uk/Video/Features/Robinho-off-on-loan

(Robinho ezek szerint rosszul ejti Richards nevét:D)

Woland 2010.01.29. 18:55:12

@crazy_horse:

hahaha, elegge kinosra sikeredett a video : ) de vegulis aranyos probalkozas a Citeh marketingeseitol. Given meg szinesznek is a legjobb a csapatban.

rizla 2010.01.29. 19:24:22

nekem úgy tűnik, hogy le sem szarják, hogy lelép.

undertow 2010.01.29. 20:29:15

@Woland: júdás poyet nemhogy gólt lőtt azon a meccsen, de utána odament a vendégszektor elé and kissed the cock (egy sör annak aki magyarra tudja fordítani az eredeti kétértelműség elvesztése nélkül :).
azóta jóérzésű chelsea drukker a neve hallatára is köp.
egyébként free transfer volt, lejárt a szertődése és ranieri nem akart 2 éves hosszabbítást adni neki. plusz közben leigazolta a posztjára az évtized játékosát, az angol félistent, frank lampardot :)

a jó fizetésre mint motivációra guddynál azért tippeltem, mert a pletykák szerint az elmúlt pár évben hatalmas összegeket kaszinózott el és nincs épp rózsás anyagi helyzetben.

érdekes szituáció lenne, és könnyen megvalósulhat, hogy amíg ő a spudsban játszik a fiai a chelsea akadémiájára kerülnek.

Woland 2010.01.29. 20:59:46

@undertow:

Poyet-ert 3 millio fontot kapott a Cselszki tolunk, nem ingye jott.

Eidur kaszinozasa meg 7 eve volt, meg Cselszkis koraban:

news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/c/chelsea/2650331.stm

azota megjott az esze es ujra agyonkereste magat. : )

Woland 2010.01.30. 01:38:45

a het vicce, azaz igaz tortenet:

Ashley Cole 100+ merfold per oraval hajtott egy 50-es ovezetben. elkaptak a rendorok, megbuntettek es eltiltottak a vezetestol. osszesen 315 fontot kell befizetnie. es innen jon az agymenes:

"A request that Cole be allowed 21 days to pay was greeted with laughter by magistrates, who granted it nonetheless.

Cole is thought to earn a six-figure weekly salary."

Lezuzius 2010.01.30. 11:41:21

@Woland: ha mar vicc es Chelsea:

Chelsea and England captain John Terry is at the centre of a storm of controversy surrounding his personal life after he reportedly had an affair with the girlfriend of international team-mate Wayne Bridge, jeopardising his England captaincy and throwing Fabio Capello's World Cup plans into disarray.

Bridge is understood to be deeply upset by the situation, given he was a good friend of former Chelsea team-mate Terry, and Capello is considering the future of his squad dynamic, including Terry's future as skipper, according to the British press.

Questions such as whether Bridge and Terry can be on the pitch together, or in the same squad, and whether other players would still respect Terry given his betrayal of a colleague, will now be raised.

undertow 2010.01.30. 11:58:31

@Woland:
7 éve is. és az utóbbi időben megint, ha lenne gyomrom végigtúrni a sportbulvárt akkor linkelnék cikket is. úgyfest monaco nem volt épp ideális lakhely számára :)

btw, cudiciniről megfeledkeztünk, pedig nem ezer éve igazolt át...

undertow 2010.01.30. 12:02:49

@Woland:
a sztori eleje lemaradt, amikor elkapták akkor arra hivatkozott, hogy az őt üldöző paparazzik elől menekül. nem hatotta meg a yardot :)

a fizetés halasztásának meg minden bizonnyal van valami jogi értelme, ezért kérte az ügyvéd. mert hogy ash nem magától találta ki az fix, focista nem akadémikus :)

undertow 2010.01.30. 12:10:53

@Lezuzius:
personal life...
according to the british press...

blabla. egyébként gusztustalan a lejárató kampányuk, soha ilyet nem tettek a válogatott cskja ellen. és nem véletlenül kiszivárgó hírekről van szó, kemény dolgoznak azon, hogy bármit előássanak. a jövő héten a kutyájáról fognak cikkezni...

a csaj egyébként nem költözött manchesterbe, biztos azért mert akkora volt a l'amour. ő itt:
www.catflapfootball.com/Football-Blogs/Football-Blog/content/binary/Vanessa-Perroncelblog.jpg
tegye fel a kezét aki kirúgta volna az ágyából.

mellékesen én magasról teszek arra, hogy melyik játékos kivel, hányszor, hol és mikor. egészségére. csak a pályán tegye ki a lelkét is. aki felháborodhat az a felesége, ő viszont lehet, hogy megszokta már, JT soha nem tudta a nadrágjában tartani. lehet, hogy egy szexklinikára fog járni tiger woods-szal? :)

ZenZo 2010.01.30. 12:38:22

@Woland: @undertow:

az anno megjelent cikk:

"Ashley Cole has been found guilty of driving at more than 100mph in a 50mph zone.

The England and Chelsea defender, who did not attend court for his trial, was in his black Lamborghini Gallardo on the A3 in Kingston, Surrey, when a speed gun recorded him driving at 104mph.

...he may be banned from driving.

...Cole, 29, told police he thought he was driving at 80mph"

Azért az is odab*sz nem, mikor azzal védekezel, ami először eszedbe jut, 50-es táblánál mennnyire jó kifogás, hogy "azt hittem, 80-nal megyek..." ??? :D

undertow 2010.01.30. 12:56:00

@ZenZo:
ez az anno megjelent cikk kivonata :)
a rendőr kérdezte, hogy tudja-e mennyivel ment, és erre mondta, hogy szerinte 80-nal.

a büntetést megérdemli, de az is tény ha felmentést nem is ér, hogy csábító a gyorshajtás, ha egy lamborghini van alattad és mennek utánad a firkászok ;)

papercut 2010.01.30. 14:55:48

An-gol posz-tot! An-gol posz-tot!

nils_h 2010.01.30. 15:15:17

@imici77: egyet? úgy veszem észre, pote már egy rekeszen túl van...

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.01.30. 15:34:26

na amíg nincs post akkor ide, mert mindjárt start :)

szal

Kezdő:Reina, Insua, Carragher, Skrtel, Kyrgiakos, Mascherano, Aquilani, Gerrard, Riera, Kuyt, Ngog.

Csere: Cavalieri, Agger, Rodriguez, Babel, Lucas, Darby, Pacheco.

wow! :) nincs Lucas a kezdőben, wtf? :D

rizla 2010.01.30. 15:37:28

@undertow: szerintem meg ha igaz a sztori, akkor terry elég nagy faszfej. a csajnak amúgy kicsit csúnyácska a feje, szóval én biztos nem szúrnám hátba vele a csapattársamat : DDDD

undertow 2010.01.30. 16:33:05

@rizla:
ex-csapattárs és ex-barátnő.
de persze kinek-kinek erkölcsei szerint :)
süti beállítások módosítása