Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétközi jóslatok - Premier League, 23.forduló

2010.01.26. 17:00 pote

Amennyiben felkérnének, hogy állítsunk össze egy százas listát a világ legjobb dolgairól, akkor abba biztos nem kerülne be a hétközi forduló, mint fogalom, mert kiszorítaná a vegetás tészta lekvárral. Azonban az FA illetékeseit ez legkevésbé sem érdekli.
Kedden és szerdán négy-négy mérkőzést rendeznek a huszonharmadik fordulóban. Első blikkre a második nap tűnik húzósabbnak, mert akkor rendezik a Villa-Arsenal és a Chelsea-B'ham rangadókat, de ettől még érdemes lesz ma este is követni az eseményeket.
Lapozás után nyolc plusz egy meccs előrejelzése.

kedd
Bolton - Burnley 2-0
Kiesési rangadó I.
Owen Coyle első igazi - bajonoki - tesztmeccse következik új klubjában. Ki más lenne az ellenfél, mint előző kenyéradója?! Hozzáállásban biztos nem lesz gond, ezt már az Ágyúsok ellen is bizonyították (és az FA kupában is továbbmentek), és a keretük is erősebb. Így, ha nem is sima, de meggyőző hazai sikert várunk, és helycserét a tabellán.

Portsmouth - West Ham 1-1
Kiesési rangadó II.
Mindkét klubnál vannak gondok a pályán kívül is. A Pompey-nál borúsabb felhők vannak, amit csak kicsit hessegetett el a hétvégi kupatovábbjutás. A West Hamnél is problémák vannak a tulajok körül, de ők legalább már elmozdultak a kieső helyekről, és még van pár napjuk, hogy találjanak egy befejező csatárt (hamár Ruud van Nistelrooyt nem tudták megszerezni heti százezerért).
Hiányzók vannak dögivel itt is, ott is. Mi döntetlent várunk.

Tottenham - Fulham 2-1
Azzal, hogy a harmadosztályú Leeds az utolsó utáni percben egyenlített a White Hart Lane-en, a Spursnek tizenkilenc nap alatt hat meccset kell majd lejátszania. Szerintünk, van olyan erős kerete Redknappnek, hogy ez ne okozzon gondot, de a csapat nem olyan jó, hogy mindet meg is nyerje (a maradék öt meccs: Fulham, Birmingham, Leeds, Aston Villa, Wolverhampton).
A Fulham hozza továbbra is a masszív középcsapat prototípusát, de idegenben nagyon gyengén muzsikálnak. Gerzsontól most is jó játékot és főszerepet várunk a szépítő találatukban.

Wolverhampton - Liverpool 0-1
A Spurs elleni sikerrel újra elérhető közelségbe került a negyedik hely a Poolnak. Ha még azt is hozzávesszük, hogy Gerrard akár már játszhat is ma este, akkor igazán nem vagyunk messze attól, hogy Liverpoolben habzsi-dőzsi van. A pozitív gondolkodás sem ritka arrafelé. Skrtel például meglátta a jó oldalát annak, hogy már kizúgtak három kupasorozatból is: sokkal pihentebbek lesznek, mint riválisaik, mert kevesebb meccset kell játszaniuk. Parádés meglátás. Biztos, a szurkolók is nagyon elégedettek.
A Wolves ellen sem mehetnek biztosra, de - érzésünk szerint - nagynehezen be fogják húzni a kötelezőt.

szerda
Aston Villa - Arsenal 1-2
A Villa az utóbbi időben átvedlett kupacsapattá. A bajnokságban még gólt sem nagyon rúgnak, de a kupákban szárnyalnak. Ennek következtében lecsúztak a hetedik helyre, ellenben döntősök a Carling kupában, és továbbléptek az FA kupában is. Most meg azt az Arsenalt fogadják, aki ellen elkezdődött a bajnoki mélyreplésük, és erősen tartalékoltak erre a találkozóra.
Nem hisszük, hogy Londonban nagyon sajnálják, hogy csak a BL és a bajnokság maradt. Ráadásul már Bendtner, Nasri és Diaby visszatérése is órákban mérhető. Sőt! Kamerun is kizúgott Egyiptom ellen, így Song is várható vissza.
Nem gondoljuk, hogy a Villa feladja ezt a meccset, de Wengerék győzelmének legalább hatvan százalék esélyt adunk. Amennyiben totómeccs lenne, akkor sem mennénk az x2-nél messzebbre.

Blackburn - Wigan 1-0
Mindketten elég messze van a kieső zónától, de azért kényelmesnek nem nevezhető a helyzetük. A hazaiak bajnoki sikerrel akarják feledtetni az elbukott kupaelődöntőt.

Chelsea - Birmingham 2-0
Az utolsó tizenkét fordulóban a két csapat együtt, összesen, egy vereséget szenvedett. Azt is a Chelsea. Ergo, a két legjobb formában lévő PL-csapat csap össze a Stamford Bridge-en. Birminghamben egy élvezetes gólnélküli meccset játszottak karácsonykor (ez volt az egyetlen góltalan meccse az Ancelotti legénységnek ebben a bajnoki kiírásban). Most is jó meccset várunk, de a hazai pálya itt már dönteni fog.

Everton - Sunderland 1-1
Fülöpék már alig tudnak visszaemlékezni győztes bajnoki meccsre. Most sem ők az esélyesek, de egy pontra jók lesznek a Goodisonban is.
 

Man Utd - Man City (hosszabbítást várunk)
A MU-Hull meccset már szombaton lejátszották. A meccset sajnos nem láttuk, de az elbeszélések alapján Rooney a pályán volt. A City-Stoke meccset pedig februárban pótolják. Mindkét meccs elmozdításának hátterében az elhalasztott Carling Cup elődöntője áll. A szerdai napnak ez a derbi lesz a slágere. A City egygólos előnnyel várja a visszavágót. A kiírás alapján az idegenben lőtt gól/gólok csak a hosszabbításban számítanak, vagyis egygólos hazai vezetés esetén, legyen az 1-0 vagy 9-8, mindenképpen hosszabbítás következik.
Az odavágó utolsó húsz perce - és Rooney formája - alapján sokkal valószínűbb a hazai továbbjutás, de a City idén a nagyok ellen különösen gólerős, még ha jól nem is játszanak mindig.

Vendégtippelőnket most önkényesen jelöljük ki, amennyiben 20 óráig bekommenteli a tippjeit. A tippelésről mostanság egy paraszthajszállal lemaradó nekedX megérzéseit várjuk.

Bolton - Burnley 1-1
Portsmouth - West Ham 3-0
Tottenham - Fulham 3-1
Wolverhampton - Liverpool 0-2
Aston Villa - Arsenal 3-2
Blackburn - Wigan 0-0
Chelsea - Birmingham 4-0
Everton - Sunderland 2-0
Man Utd - Man City 5-2

450 komment

Címkék: angol premier league pl tippverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr651703739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lezuzius 2010.01.28. 16:12:14

Na, legalabb Ferdinand nem jatszik az Arsenal ellen, 4 meccses eltiltas.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.28. 16:12:20

@Slice:

respect. kell hozzá egy idegrendszer.

"de ettől függetlenül valakinek vissza kellett volna jönnie Youngal, mert ez így nagyon nem volt jó. "

elvileg ilyenkor Denilsonnak be kéne segítenie, csak hát. Na igen. Egyébként szerintem a taktikánk maximum egy olyan embert bír el alapesetben a pályán, aki egyáltalán nem tud védekezni (ezesetben Arshavin), tegnap ezzel szemben kettő volt. Ez akkor gáz, ha a másik a DM.

Walmer 2010.01.28. 16:15:12

@Strigo a divatdrukker: egyébként neked a linkelt oldalról az jön le, hogy Májket mondanak?
Nekem inkább az, hogy májkelt semmiképp sem.

vadkutya 2010.01.28. 16:16:10

@Slice: Ok, csak 1 kérdés volt. Én csak a híreket olvasom ott, a kommenteket már inkább nem, párszor megtettem... :)

Slice 2010.01.28. 16:17:25

@vadkutya: Kommenteket én is ritkán olvasom, kommentelésre pedig végképp nem vetemedek..Amiket ott néha olvasok pár embertől az valami elképesztő. 2 hozzászólás elolvasása után a fejemet fogom.

Slice 2010.01.28. 16:24:14

@peter135: Szerencsére nem lett belőle nagy gond, de egy MU,Chelsea duó ellen ha ezt a hibát elkövetjük ki is fogják használni. Remélem Song játszani fog már hétvégén..

vadkutya 2010.01.28. 16:27:45

@Slice: Ne is mondd, van ott 1-2 nagyon tudatlan tizenéves. Az én kedvencem Don Vito néven kommentál, azon beszarsz, akkora tuskó az arc ("Melyik tv adja a meccset, faszszopók?" - s ez teljesen alap nála)... :D

Amúgy az oldallal nincs semmi gond, korrektül össze van rakva, s láthatóan elég sok híríróval operálnak...

zack 2010.01.28. 16:29:07

@fransancisco: Roomel tényleg nem volt ott, de a DAK vezénylő tábornoka Stumme a támadás első órájában szívrohamot kapott. A lényeg azonban nem ez. Írhattam volna a franciákat Agincourtnál vagy bármi hasonló példát. A lényeg a brit küzdőszellem gyönyörű megnyilvánulása volt a tegnapi meccsen. Rooney, Scholes, Fletcher, a másik oldalról Bellamy, Richards mind iszonyú nagyot hajtottak. A ManU utolsó 10 perce óriási volt.

Slice 2010.01.28. 16:31:01

@vadkutya: Hát sajnos ott az óvodás szintűek vannak többségben, de a híreket tényleg érdemes elolvasni, az oldal jól meg van szerkesztve és naprakész.

Ronal-d'oh! 2010.01.28. 16:41:50

@zack: az más kérdés, hogy erre egy félidő semmittevés volt a felkészülés.

Strigo 2010.01.28. 16:47:34

Meg lehet valahol nézni, mikor kapott valaki utoljára négymeccses eltiltást a PL-ben? Gyanítom, hogy Evra tavaly.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.28. 16:55:21

@imici77:

és én csak ajánlani tudom Slamo kollégának, hogy csatlakozzon. :)

jawbone 2010.01.28. 17:09:55

1.Micah Richards-ot maximum Zimbabweban ejtik ugy ahogy azt Walmer baratunk elkepzeli:)
(7ik eve ideszakadtkent elhiheted hogy a skysportson kb.94 kulonbozo kommentatortol hallottam NEM majkelnek ejteni:P)
2. csak en ereztem ugy hogy ha az a sorosuveg a Fradi palyan landolt volna a szoglethez keszulodo vendegjatekos labanal akkor 10 meccses palyabetiltas, 10e svajci frank es oriasi UEFA lebasz@s lett volna a vege?
iszonyat mennyire kulonbozo mercevel mernek, a nagycsapatoknal szinte minden elsikkad, a kicsiket meg szivatjak agyba-fobe

vadkutya 2010.01.28. 17:10:50

@peter135: @imici77: Vágom az oldalt, ritkán nézegetem is, csatlakozás pedig már majdnem volt, csak ellinkeltem, azóta meg még nem került terítékre, előbb a 2 éhező gyereket kell... :)

Woland 2010.01.28. 17:25:51

Gudjohnsen nyarig a Tottenhame kolcsonben : ) nem voltam soha elajulva a nagy feher balnatol, de hogy jomunkasember azt nem lehet tagadni, olyanbol meg sosem art plusz egy a fedelzeten. no meg aztan tudja hogy milyen trofeakat nyerni.

de az is lehet hogy Levy csak a West Hammel akart kibaszni hogy elhozta az orruk elol. : )

ja, es ettol meg lehet hogy Pavljucsenko is marad, mert Eidur koma elegge sokfele bevetheto, es ha igaz akkor csak Giovanni torok kolcsonugylete miatt hoztuk el.

vadkutya 2010.01.28. 17:28:19

@Strigo a divatdrukker: Utoljára tényleg Evra lehetett, vagyis Adebayor mennyit is kapott végül?

Nem is értem, gondolom már Te sem lepődsz meg az FA döntésein, de azért az elég durva,h Taylor kapott 3 meccset Eduardo lekaszabolásáért...

Woland 2010.01.28. 17:29:15

ja, es Micah Richards:

- Lineker altalaban(!) mika-nak mondja, a vendegei altalaban(!) ma'jka-nak. ez egyike azon neveknek amiket csak a jatekos es a szulei tudnanak tisztazni szerintem. (de az azert tuti hogy nem "ma'jkl" : )

vadkutya 2010.01.28. 17:35:30

@Woland: Az öreg Guddy. Ezek szerint akkor még él. :)

Woland 2010.01.28. 17:48:23

@vadkutya:

az oreg meg csak 31 eves : ) es a mindent nyero Barcaban 33-szor lepett palyara tavaly, en nem sirankozok hogy nalunk tolt par honapot. sosem art a BL- es tobbszoros bajnok a csapatban : ) akkor sem ha Lennon felepulese utan osszesen felorat jatszik.

a fizetese alighanem lepkefing a PL-mercejevel nezve. (nem ugy mint az a sick-note hollande... 100.000 per het, lofaszt... el se hiszem hogy a Hamburg megadta neki.)

Der Beste 2010.01.28. 18:01:33

Bárcsak Benzema feleannyira lenne formában, mint Rooney!

rizla 2010.01.28. 18:01:34

@Woland: gudjohnsen csak a barcában tűnt középszerűnek, ne feledjük a chelsea-s éveit. szerintem nagyon jól jár vele a tottenham, bár nem tudom, hogy a franciáknál mit alkotott az elmúlt fél évben.

vadkutya 2010.01.28. 18:07:56

@Woland: 33szor?? Az durva, ezt nem gondoltam volna. Mondjuk ennek nagy részét csereként, nem? Hány gólt lőtt? Úgyis szereted az ilyen adatokkal való érvelést, itt a feladat... :)

Woland 2010.01.28. 18:21:29

@vadkutya:

no, ESPN-rol: 2008/09-es szezonban a Barcaban 16-szor volt kezdo, 16-szor csere (ezek szerint csak 32 meccse volt, a wiki rosszul tudta). ezeken a meccseken 4 gol es 4 golpassz jott ossze neki.

jo lesz az. : ) ketlem hogy sokszor jatszott csatart. Barcasok ezt nyilvan jobban tudjak.

Ronal-d'oh! 2010.01.28. 18:29:18

@Strigo a divatdrukker: 3 meccset bárki kap egy olyan tockosért, a plusz egy meccs se nagy dolog, ha ilyen kamu a fellebezés.

rizla 2010.01.28. 18:59:18

robinho megy vissza a santosba. azért ez elég ciki 25 évesen, még ha csak kölcsönbe is.

Strigo 2010.01.28. 18:59:53

@vadkutya: számomra az a furcsa, hogy pl. Mascherano is csinált ilyet nemrég, mégsem foglalkoztak az esettel. Pedig neki idén már van két piros lapja, Ferdinandot meg egész pályafutása alatt egyszer állították ki.

Strigo 2010.01.28. 19:01:17

@Strigo a divatdrukker: Cé két meccses eltiltásáról nem is beszélve, pedig ott orr is tört.

Ronal-d'oh! 2010.01.28. 19:40:46

@rizla: szokásos bukott brazil forgatókönyv.

Slice 2010.01.28. 20:08:08

@nekedX: Szerintem a brazilokkal az a nagy gond, hogy 18 évesen szanaszét hájpolják őket, ha szerencséjük van és tehetségesek, akkor már 20 éves korukra csomó mindent nyernek, aztán szépen kiégnek korán. Nem egy példa van erre. Ami még a vicces brazil/argentín nemzeteknél, hogy egy 18 éves srácra kikiáltják hogy az új Pato stb..Mintha Pato nem egy fiatal srác lenne, hanem egy élő legenda.. kicsit erősnek érzem ezeket.

Slice 2010.01.28. 20:19:04

@peter135: Az új Denilsonok?:DD
Amúgy Wellingtonról csak jókat hallottam, Zezinhoról pedig szinte semmit.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.28. 20:25:16

@Slice: Bizony. Aztán itt van még a másik dél-amerikai megváltó, Galindo is. Csak rá kéne jönni hogy ő akkor most 17 vagy 20 éves, mert hát kicsit csalt a lelkem.

Slice 2010.01.28. 20:31:21

@peter135: Hát szerintem már akkor jól jártunk, ha hármuk közül az egyik beválik a nagy csapatban és meghatározó játékos lesz.

Slice 2010.01.28. 20:35:05

@peter135: Sok reményt nem fűzök hozzájuk. Régebben volt egy srác akit nagyon sajnáltam, hogy elment tőlünk. Quincyről beszélek, ha jól tudom holland korosztályos válogatott volt, most talán Ghána színeiben tolja. Nagyon szimpatikus volt a srác és tehetséges. Oroszba adtuk talán el, aztán el is kallódott.

lexx 2010.01.28. 20:37:08

@Slice: Wellington Silva? aztat ismerem az MTK-ban tolta vagy ket szezonon at nem? :)

Slice 2010.01.28. 20:39:45

@lexx: A Fluminense-ből igazoltuk a srácot ha jól tudom, úgyhogy nem:P

lexx 2010.01.28. 20:41:11

@Slice: tudom nagyon jol az welton silva volt,de hatugye ... :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.28. 20:41:45

@Slice: Őt most szerezte meg kölcsönbe a Pompey. Ha jól emlékszem gondok voltak vele a pályán kívül, és ezért távozott anno.

@lexx:

A Wellington Silva kb olyan név, mint a Kovács János :)

Slice 2010.01.28. 20:42:25

@lexx: Hát megkockáztatom, hogy Welton Silva is jobb lenne mint a dán barátunk..

Slice 2010.01.28. 20:43:39

@peter135: Én nem tudtam a pályán kívüli problémáiról, de az ilyen emberek nem nagyon ragadnak meg nálunk, pl. Pennant is lépett.

lexx 2010.01.28. 20:44:07

@peter135: ja a jani ismerem a csavot. most igazolt Lutonba,mingya fejelt is egy golt. Hiaba na, akit a fradi kinez az csak kiraly csavo lehet :)
egyebkent a mezen csak souza szerepel.

lexx 2010.01.28. 20:45:04

@Slice: na ezt azert ketlem. ennyire nem rossz a Bendtner.

Slice 2010.01.28. 20:46:44

@lexx: Én sem gondoltam teljesen komolyan a dolgot azért:D De azzal szerintem senki nem vitatkozik, hogy Bendtner mire képes..nem pozitív értelemben. Bár érdekes a srác mert összekapirgál szezononként 10 gólt, csak nem veszi észre az ember, hogy hogyan és mikor..

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.28. 20:50:29

@Slice:

Azért én el tudnék vitatkozgatni Bendtnerről. Sokkal több van benne, mint amennyit eddig láttunk.

lexx 2010.01.28. 20:50:33

@Slice: hatugye vannak ilyen arcok, inkabb a van Perci?( ahogy kokemeny skot Hearts szurkolo barataim is megjegyeztek,milyen ferfiember az, akinek rozsaszin a cipoje :)) nemhiaba nem vilagszinvonalu a skot futball ha ilyen az osszehasonlitasi alap

lexx 2010.01.28. 20:54:43

bar szerintem Bendtner kicsit as stilusu jatekos o inkabb egy target man,ami kicsit idegen az arsenaltol.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.28. 22:00:36

@peter135: "Azért én el tudnék vitatkozgatni Bendtnerről. Sokkal több van benne, mint amennyit eddig láttunk. "

nah, Te is elkezdtél inni :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.28. 22:04:24

@imici77: :)))

Na, veled erről nem vitázok. Olyan lenne, mintha te próbálnál meggyőzni engem arról, hogy Denilson hasonlít egy focistára(nem pedig egy cirkuszi majomra). :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.28. 22:08:07

@Ferguson: ezt megcsinálom egy naranccsal... :)

de ha a sp?rs stadionjába elmenjek... mindennek van határa... akkor már már inkább hagyom magam rúni mezben fényképeztetni magam úgy, hogy csókolom a címeretek :)

csabber-18 (törölt) · http://www.csabber.fw.hu 2010.01.28. 22:13:46

@lexx: Érte volt megőrülve most a tábor, na meg a csodálatos Berki Krisztián, és hű fegyverhordozója Igaz Andris. Hát, nem tudom hova süllyedünk még. Az angol negyedosztályban sem volt meghatározó embere a csapatnak, és mi hajtottunk érte, mindent felajánlottunk. Ő mégis inkább az angol ötödosztályba megy. "- Egyszer szívesen játszanék a Ferencvárosban, de most még úgy gondoltam, hogy maradok Angliában és elfogadom a Luton ajánlatát – mondta Kovács."
Hát, ő tudja. Lehet jobban járt volna..

Woland 2010.01.28. 23:05:09

"Former defender Sol Campbell is suing the club for £1.7 for unpaid image rights."

o, jo oreg Judas! akkor rugja a legnagyobbat az eppen doglodo egykori megmentojebe amikor a legjobban faj! hatha mar csak ez a szog hianyzik a Portsmouth koporsojaba. bassz.... unpaid image rights... heti 100k fontot nyult le toluk mig ott volt. neha meg en is meglepodom mekkora fereg ez a gerinctelen barom.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.28. 23:27:23

@Woland: nem "kín"-os úgy júdásozni, h a csékátok elment a pudlihoz nyerni vmit, aztán visszament hozzátok levezetni egy fél év után?

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.01.28. 23:56:21

Rooney már letöltötte eltiltását az 5 sárga lap után?

Woland 2010.01.29. 00:20:34

@imici77: nem, egyaltalan nem. te komolyan ennyire nem vagy kepben Cuntbell-lel kapcsolatban?

d3vnull 2010.01.29. 00:48:14

Azért az nagy lol szerintem ha egy mu szurker háborog, hogy őket sújtja az összeesküvés :) Na sebaj, erről értelmetlen vitát kanyarítani, mert tök szubjektív, legyen példának elég pl. hogy evans semmi, Drogba sárga s ez már így maradt :)

Amúgy man city : az a nagyon durva, hogy Ireland-nak majd lesz egy sérülése, netán egy rosszabb időszaka és úgy fogják félre hajítani mint koleszos a pézsét recska után. Pedig ha van ember akit ott tisztelni és becsülni lehet az pont Ireland.

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.01.29. 02:12:13

@d3vnull: sztm sok csapatnál tárt karokkal fogják várni :) Jobbis lesz neki máshol.. :P

Woland 2010.01.29. 03:07:46

@d3vnull:

nem hinnem, hogy Ireland-et elengedne a Citeh, Mancini nem hulye. amugy mint focistat maxmalisan lehet becsulni es tisztelni, mint embert... arrol inkabb ne beszeljunk sokat. a nagymama-gate nalam erosen kiverte a biztositekot. bar meg elegge fiatal volt (de nem kolyok)... ha a Tottenham-be igazolna azert elfelejtenem neki : )

Martin Petrov es Ireland hatalmas zsugasok a Citeh-ben - annak idejen Berbatov konyorgott a klubvezetesnek hogy igazoljuk le hozza Petrov-ot, de nem hallgattunk ra (pedig a balszelso poszt azota sincs megoldva... najo, Modrics azert onnan is tud varazsolni:). Lehet ha akkor hallgatunk Berbara el sem igazol a majomja. (Tottenham-nek es ManU-nak is jobb lett volna : )

K_dako 2010.01.29. 07:22:58

Én még a Chelsea-ben is szívesen látnám Irelandet, Wise-éra emlékeztet a játéka.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.29. 08:12:06

@K_dako: faja a háza. csak miért csipi a rózsaszint? legalább az új asszony olyan kis átlagos.

Walmer 2010.01.29. 08:42:15

@jawbone: Úgy látszik a 7 év neked ahhoz bőven elég volt, hogy elfeljtsél magyarul mondatot értelmezni. javaslom fuss neki mégegyszer.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.29. 10:01:48

@Woland: mi Henryben sem értünk egyet, szóval ez csak egy újabb különbség. De nem akarom ismét megnyerni a hét vitája címet. :) szóval, legyen igazad.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.29. 10:18:12

@Woland: @imici77: amúgy tényleg igazad van, félreértettem a mondanivalód, a júdásos részt. bocs. jogos. igazad van.

undertow 2010.01.29. 15:48:26

@Woland:
egyetlen egy klub drukkerei szemében volt csak ikon, és ezt most sikerült örökre lerombolnia. ennyire jól fizetitek?

undertow 2010.01.29. 15:54:40

@vadkutya:
rio is 3at kapott, a +1 az FA szerinti 'frivolous appeal'-ért járt.
ill ugyancsak 4 meccset ér a szezon második azonnali piros lapja. ez emelkedik, a harmadik már 5öt érne, és így tovább.

undertow 2010.01.29. 16:00:06

@Woland:
elvileg /ˈmaɪkə/ azaz májká, a hangsúly elöl és a második á rövidebb hang.
dehát ahány akcentus annyi kiejtés, tudja a franc hogy ő hogy mondja.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.29. 16:08:36

@undertow: az utolsó hang egy schwa, ami inkább olyan ö-féleség jelen esetben - szólt ki belőlem budai doktor, aki rezzenéstelen arccal baszott ki szinte minden félévben nyelvészetből (igen, fonetika-fonológiából is)

undertow 2010.01.29. 16:17:28

@dickinson:
FA szabályzati oktatásunk következő anyaga: az összegyűlt sárgák utáni eltiltás ;)
dec 31. után ugrik a számláló, 10 sárga után jön az eltiltás, de rögtön két meccsre. sőt, április második vasárnapjával megint ugrás van, onnantól a 15. sárga után jön az eltiltás, 3 meccsre.

segédanyag a szemeszter további részére:
www.thefa.com/TheFA/RulesandRegulations/~/media/Files/PDF/TheFA/FA%20Handbook%2009%2010/Disciplinary_Procedures_pg%20305-401.ashx/Disciplinary_Procedures_pg%20305-401.pdf

a kedvenc részem 20 sárgánál következik:
required to attend a meeting of a Regulatory Commission, within seven days of the date of the last caution. The Members of a Regulatory Commission will have the power to deal with the Player in such manner as they deem fit.
kellemetlen helyzet, lehet elővenni a szopóálarcot :)

undertow 2010.01.29. 16:19:46

@_benito: be kell valljam nem tudom olvasni a fonetikus jeleket, úgyfest rossz helyről puskáztam a kiejtését :)

Woland 2010.01.29. 17:04:49

@undertow:

nem tudom mennyit fizetunk neki, de azert borzaszto sok nem lehet. van Nistelrooy-t azert nem igazoltuk le mert tul sok penzt kert. pontosan annyit ajanlottunk Gudjohnsenert amennyit a West Ham, de a szoke herceg bennunket valasztott : )

lehet meg nalunk is ikon, peldaul egy Chelsea ellen szerzett gyoztes gollal ; ) legutobb Poyet-et hoztuk el toletek asszem, es o golt lott az 5-1-es THFC-CFC Ligakupa-elodonton, ha jol emlekszem.

Eidur tipikusan az a jatekos aki annak ellenere garantaltan nepszeru lesz, hogy alig fog jatszani (na meg hogy van egy gusztustalan kek folt a multjan). lehet egy jo harom hete a csapatban most, hogy Lennon serulese elhuzodik (kurva eleeeeeeet!!!) de sanszos hogy igy is foleg csere lesz max.

persze ki tudja, meg az is lehet hogy eladjuk Pavljucsenkot es Bentley-t is ebben az ablakban, aztan azzal eleg sok hely felszabadulna. (bar remelem megtartjuk mindkettejuket.)

Woland 2010.01.29. 17:26:05

@undertow: @_benito:

egyenfuggo a nev, tobb ilyen is van angolban (amerikai angolban meg rengeteg) - csak akkor tudjuk meg, ha tole halljuk.

no, ha tul tudjatok tenni magatokat a gangszta elso 15 masodpercen meg az amator minosegen akkor itt o maga is kiejti a nevet: www.youtube.com/watch?v=qVBza9IrPBo

valoban maɪkə - (mar ha a felvetelen szereplo csavo tenyleg o : )

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.29. 17:28:15

Jack Wilshere joins Bolton Wanderers on loan
Young prospect joins The Trotters until the end of the season

nils_h 2010.01.29. 17:33:58

pote! könyörgöm lődd ki a hétvégi posztot, mert ettől a nyelvészkedéstől már hullik a halyam!
(pedig nyelvészetből én sem egyszer voltam pótvizsgázni)

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.01.29. 17:42:42

@undertow: köszönöm! Végülis jobb, mintha egy szerencsétlen játékost négy szeptemberi sárga után egy áprilisi ötödik miatt tiltanának el.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.29. 17:57:03

@nils_h: pénteken angol poszt? :) majd holnap :) menj el, igyál egy sört :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.29. 17:58:23

@imici77:

Elvileg a Liverpool ellen már játszhatna is.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.29. 18:03:25

@peter135: rem, rendszeresen játszani fog, mert különben semmi értelme a kölcsönadásnak.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.29. 18:17:18

@imici77: van ideje 3-ra is, utána meg nyugton alszik. de lehet a bundást is nézni a kocsmában (mint program).

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.29. 18:18:11

Robinho-->Santos, 6 hónapra, VB után vissza kell jönnie(elvileg)

még elköszönt a társaktól, Given majdnem "megsiratta":D

klassz kis videó:
www.mcfc.co.uk/Video/Features/Robinho-off-on-loan

(Robinho ezek szerint rosszul ejti Richards nevét:D)

Woland 2010.01.29. 18:55:12

@crazy_horse:

hahaha, elegge kinosra sikeredett a video : ) de vegulis aranyos probalkozas a Citeh marketingeseitol. Given meg szinesznek is a legjobb a csapatban.

rizla 2010.01.29. 19:24:22

nekem úgy tűnik, hogy le sem szarják, hogy lelép.

undertow 2010.01.29. 20:29:15

@Woland: júdás poyet nemhogy gólt lőtt azon a meccsen, de utána odament a vendégszektor elé and kissed the cock (egy sör annak aki magyarra tudja fordítani az eredeti kétértelműség elvesztése nélkül :).
azóta jóérzésű chelsea drukker a neve hallatára is köp.
egyébként free transfer volt, lejárt a szertődése és ranieri nem akart 2 éves hosszabbítást adni neki. plusz közben leigazolta a posztjára az évtized játékosát, az angol félistent, frank lampardot :)

a jó fizetésre mint motivációra guddynál azért tippeltem, mert a pletykák szerint az elmúlt pár évben hatalmas összegeket kaszinózott el és nincs épp rózsás anyagi helyzetben.

érdekes szituáció lenne, és könnyen megvalósulhat, hogy amíg ő a spudsban játszik a fiai a chelsea akadémiájára kerülnek.

Woland 2010.01.29. 20:59:46

@undertow:

Poyet-ert 3 millio fontot kapott a Cselszki tolunk, nem ingye jott.

Eidur kaszinozasa meg 7 eve volt, meg Cselszkis koraban:

news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/c/chelsea/2650331.stm

azota megjott az esze es ujra agyonkereste magat. : )

Woland 2010.01.30. 01:38:45

a het vicce, azaz igaz tortenet:

Ashley Cole 100+ merfold per oraval hajtott egy 50-es ovezetben. elkaptak a rendorok, megbuntettek es eltiltottak a vezetestol. osszesen 315 fontot kell befizetnie. es innen jon az agymenes:

"A request that Cole be allowed 21 days to pay was greeted with laughter by magistrates, who granted it nonetheless.

Cole is thought to earn a six-figure weekly salary."

Lezuzius 2010.01.30. 11:41:21

@Woland: ha mar vicc es Chelsea:

Chelsea and England captain John Terry is at the centre of a storm of controversy surrounding his personal life after he reportedly had an affair with the girlfriend of international team-mate Wayne Bridge, jeopardising his England captaincy and throwing Fabio Capello's World Cup plans into disarray.

Bridge is understood to be deeply upset by the situation, given he was a good friend of former Chelsea team-mate Terry, and Capello is considering the future of his squad dynamic, including Terry's future as skipper, according to the British press.

Questions such as whether Bridge and Terry can be on the pitch together, or in the same squad, and whether other players would still respect Terry given his betrayal of a colleague, will now be raised.

undertow 2010.01.30. 11:58:31

@Woland:
7 éve is. és az utóbbi időben megint, ha lenne gyomrom végigtúrni a sportbulvárt akkor linkelnék cikket is. úgyfest monaco nem volt épp ideális lakhely számára :)

btw, cudiciniről megfeledkeztünk, pedig nem ezer éve igazolt át...

undertow 2010.01.30. 12:02:49

@Woland:
a sztori eleje lemaradt, amikor elkapták akkor arra hivatkozott, hogy az őt üldöző paparazzik elől menekül. nem hatotta meg a yardot :)

a fizetés halasztásának meg minden bizonnyal van valami jogi értelme, ezért kérte az ügyvéd. mert hogy ash nem magától találta ki az fix, focista nem akadémikus :)

undertow 2010.01.30. 12:10:53

@Lezuzius:
personal life...
according to the british press...

blabla. egyébként gusztustalan a lejárató kampányuk, soha ilyet nem tettek a válogatott cskja ellen. és nem véletlenül kiszivárgó hírekről van szó, kemény dolgoznak azon, hogy bármit előássanak. a jövő héten a kutyájáról fognak cikkezni...

a csaj egyébként nem költözött manchesterbe, biztos azért mert akkora volt a l'amour. ő itt:
www.catflapfootball.com/Football-Blogs/Football-Blog/content/binary/Vanessa-Perroncelblog.jpg
tegye fel a kezét aki kirúgta volna az ágyából.

mellékesen én magasról teszek arra, hogy melyik játékos kivel, hányszor, hol és mikor. egészségére. csak a pályán tegye ki a lelkét is. aki felháborodhat az a felesége, ő viszont lehet, hogy megszokta már, JT soha nem tudta a nadrágjában tartani. lehet, hogy egy szexklinikára fog járni tiger woods-szal? :)

ZenZo 2010.01.30. 12:38:22

@Woland: @undertow:

az anno megjelent cikk:

"Ashley Cole has been found guilty of driving at more than 100mph in a 50mph zone.

The England and Chelsea defender, who did not attend court for his trial, was in his black Lamborghini Gallardo on the A3 in Kingston, Surrey, when a speed gun recorded him driving at 104mph.

...he may be banned from driving.

...Cole, 29, told police he thought he was driving at 80mph"

Azért az is odab*sz nem, mikor azzal védekezel, ami először eszedbe jut, 50-es táblánál mennnyire jó kifogás, hogy "azt hittem, 80-nal megyek..." ??? :D

undertow 2010.01.30. 12:56:00

@ZenZo:
ez az anno megjelent cikk kivonata :)
a rendőr kérdezte, hogy tudja-e mennyivel ment, és erre mondta, hogy szerinte 80-nal.

a büntetést megérdemli, de az is tény ha felmentést nem is ér, hogy csábító a gyorshajtás, ha egy lamborghini van alattad és mennek utánad a firkászok ;)

papercut 2010.01.30. 14:55:48

An-gol posz-tot! An-gol posz-tot!

nils_h 2010.01.30. 15:15:17

@imici77: egyet? úgy veszem észre, pote már egy rekeszen túl van...

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2010.01.30. 15:34:26

na amíg nincs post akkor ide, mert mindjárt start :)

szal

Kezdő:Reina, Insua, Carragher, Skrtel, Kyrgiakos, Mascherano, Aquilani, Gerrard, Riera, Kuyt, Ngog.

Csere: Cavalieri, Agger, Rodriguez, Babel, Lucas, Darby, Pacheco.

wow! :) nincs Lucas a kezdőben, wtf? :D

rizla 2010.01.30. 15:37:28

@undertow: szerintem meg ha igaz a sztori, akkor terry elég nagy faszfej. a csajnak amúgy kicsit csúnyácska a feje, szóval én biztos nem szúrnám hátba vele a csapattársamat : DDDD

undertow 2010.01.30. 16:33:05

@rizla:
ex-csapattárs és ex-barátnő.
de persze kinek-kinek erkölcsei szerint :)
süti beállítások módosítása