Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

FA-kupa - negyedik kör, tizenhatan maradnak

2010.01.23. 12:34 pote

Ismét feleződni fog a mezőny, ahogy azt egy kupasorozatnál megszokhattuk. Tizennégy meccs lesz szombaton és két találkozó marad vasárnapra. Három PL-párosításunk van: Stoke-Arsenal, Portsmouth-Sunderland, Everton-Birmingham, és egy Championship-rangadónk: West Brom-Newcastle, a többinél van egyértelmű esélyese a párharcnak. Azonban ezzel semmiképpen sem azt akarjuk mondani, hogy mindenhol az esélyesek jutnak tovább.
Lapozás után a hétvége sorsolása, megtoldva egy PL-tippel is.

szombat
Accrington Stanley - Fulham
Aston Villa - Brighton
Bolton - Sheff Utd
Cardiff - Leicester
Derby - Doncaster
Everton - Birmingham
Notts County - Wigan
Portsmouth - Sunderland
Preston - Chelsea
Reading - Burnley
Southampton - Ipswich
Tottenham - Leeds United
West Brom - Newcastle
Wolverhampton - Crystal Palace

vasárnap
Scunthorpe - Man City
Stoke - Arsenal

plusz mérkőzés (szombat):
Man Utd - Hull City 3-1
Okosan kizúgtak mindketten a kupából, hogy előre tudjanak hozni egy bajnokit. A United az élre tud ugrani várható győzelmével, azonban vesztett pontok tekintetében még mindig csak harmadik marad.
A Hull leigazolta Zakit, de valószínűleg még a kispadra sem fog leülni. Örül, ha lesz ideje bemutatkozni új csapattársainak.
 

216 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr921694851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.24. 16:47:12

Scunthorpe kezdőjét nem tudom, de úgy sem tudnék sok mindent leszűrni belőle:)

Man City:

Taylor, Onouha, Boyata, Kompany, Sylvinho, Ibrahim, De Jong, Ireland, Petrov, Robinho, Benjani.

Subs: Nielsen, Zabaleta, Cunningham, Richards, Barry, Wright-Phillips, Bellamy.

Vieira még mindig sérült, lassan 20 napja itt van, de csak nem debütálhatott még, amúgy pihentet pár játékost Mancini

Ibrahim első felnőtt meccse lesz ez elvileg, Ireland is visszatér

Robinho pedig, ha igazak a hírek, akkor utolsó meccsét fogja játszani a City-ben ma

ahogy hullanak a csapatok az FA-kupában, ez most egy kötelező továbbjutás, ahonnan jó esélyünk lehet a végső győzelemre is akár, bár egy mákosabb sorsolás nem ártana...

Come on City!

Everred 2010.01.24. 16:47:43

@peter135: nincs az az Arsenal-védelem, amit mi idegenben kivégeznénk mostanság, de szó ami szó, optimistább lennék, ha Campbell játszana Gallas helyett :-)

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.01.24. 16:49:00

@Everred: a "ki szólt hozzád"-érv nem számít, ha az általam kedvelt csapatról írsz.

Másrészt, ha a szmájlit úgy gondoltad, akkor elnézést kérek. Vesztes meccs után nem szoktam figyelni a stilisztikai eszközöket.

Slice 2010.01.24. 16:49:18

@peter135: Jó te így gondolod, én nem. Gallasban lazán benne van a piros lap egy ilyen rangadón, és valamiért úgy érzem, hogy szopni fogunk miatta, legyen az kiállítás, ostoba szabálytalanság a 16oson belül stb..Gallast soha nem tartottam olyan jó játékosnak mint amilyennek mondják.

Everred 2010.01.24. 16:56:28

@dickinson: hát ezt mondjuk megértem, vesztes meccs után engem is minden idegesít.

Amúgy meg nyilván nem hiszem egy percig sem, hogy a United lenne a meccs esélyese, bár szerintem az angol sajtóban túlzásba vitték a mi krízisünket és az Arsenal felmagasztalását is.

Amire én számítok, az az, hogy mindkét csapatnak lesz bőven helyzete, és ikszközeli lesz a meccs.

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.01.24. 16:57:39

@Everred: biztosan kemény lesz, remélem, nem durva. Senkinek nem hiányozna még egy-két sérült/eltiltott.

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.01.24. 16:59:39

@Everred: biztosan kemény meccs lesz. Remélem, nem durva, mert senkinek sem hiányozna még egy-két eltiltott/sérült.

ZenZo 2010.01.24. 17:01:50

@Slice: Gallas egy elb*szottul jó játékos, szerintem ez vitán felül áll. Rendkívül sajnáltam, mikor ment tőlünk, mert rendesen raktam a gatyába, hogy mi lesz így a védelemmel, más kérdés, hogy JM és Carvalho megoldotta a távoztát. De gall vili szerintem igenis kiváló védő, más kérdés, hogy sajnos idióta és még ehhez francia... nem jó kombináció ;)

Szerintem nálatok az a baj vele, hogy "szabadon van engedve". Nálunk Terry és JM rendbe rakta, így nem egy szezonon keresztül a liga legjobb védőpárosát alkotta JT-vel, nálatok viszont ő a kiskakas (gallkakas? :) ) a szemétdombon, s wenger nemhogy rendbe szedné a hülye fejét, hanem még ilyen CSK szalagokkal bátorítja, meg minden...

ZenZo 2010.01.24. 17:06:06

Mellesleg ha már itt tartunk, arse fanok:

mit vártok az elkövetkező 5 héttől? frankó sors(olás) jutott most ki: sorban jön a Villa, ManU, Chelsea, Pool, Porto. Itt lényegében eldőlhet a bajnoki címetek sorsa, meg akár a végén a BL továbbjutás is.

Slice 2010.01.24. 17:06:24

@ZenZo: Gallas jó játékos ezt nem is vitatom, viszont egyrészt paraszt másrészt pedig idegbeteg is. Azért azt elég erősnek szoktam érezni, hogy lemarad az emberről utána meg leordítja a fél csapatot. Az Arsenalban nincs olyan ember aki őt rendbe tenné..Régebben lett volna pl. Vieira vagy akár Campbell, akik nem szórakoztak volna vele hanem megmondták volna, hogy mi merre.

Slice 2010.01.24. 17:08:14

@ZenZo: A kérdésedre válaszolva, én BL továbbjutást várok és bajnoki pontvesztéseket.(Chelsea ellen zakó, MU ellen x) A másik 2 mérkőzést szerintem behúzzuk.

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.01.24. 17:08:34

@crazy_horse: "ahogy azt kell"

Legyetek büszkék rá!

dickinson · http://jomagyar.blog.hu 2010.01.24. 17:09:27

@ZenZo: Villa, Pool, Porto: győzelem, MU: győzelem/döntetlen, Chelsea: döntetlen.

Szerintem ezek reális elvárások lehetnek.

Mr. Acid 2010.01.24. 17:09:30

@ZenZo: 9 pontot, meg a Porto elleni győzelmet.
Szerintem a Villa, Pool, Porto verhető, a ManUtd ellen szerencsénk lesz, a Chelsea ellen meg talán segít valami csoda. Mindenesetre a bajnokság nem főképp a nagyok elleni meccseken fog eldőlni, be kel húzogatni a győzelmeket a kis- és középcsapatok ellen. Aztán reménykedni, hogy a ManU és a Chelsea is beleszalad még egy két vereségbe.

Everred 2010.01.24. 17:17:20

Nagyon érik már, hogy elfogyjon a City mákja, remélhetőleg pont az Old Traffordon bassza őket pofán Fortuna.

Woland 2010.01.24. 17:22:51

hazai kapufa a Scunny-Citeh meccsen...

igaz, hogy Robinho lenyilatkozta egy brazil ujsagnak hogy a mai az utolso manchesteri szinekben lejatszott meccse? allitolag megy haza kolcsonbe.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.24. 17:24:06

@ZenZo: 6 esetleg 7 pont. Villat és a Poolt be kell húzni, a Chelsea és a MU meccsből 1 pont kijöhet. A Porto ellen meg tovább kell menni.

vadkutya 2010.01.24. 17:24:40

@ZenZo: Kb minden most fog eldőlni, valóban, ezzel egyetértek. Megmondom őszintén, én nem bánom a mai kiesést annyira. Részben egy "gonddal" kevesebb, másrészt pedig ismét igazolódott vmennyire,h a B csapatnak, így javarészt a fiataloknak "ajándékozni" az FA kupát még mindig nem túlzottan életszerű, ill. eredményes.

Lehetetlen megkerülni, kemény, sorsdöntő meccsek következnek, de legalább hamar letudjuk a rangadók felét. Az eredményektől függetlenül, a PL cím szempontjából kb hasonlóan remek tavaszt kell produkálnunk, mint tettük azt az előző szezonban. Jól láthatóan kizárt,h igazoljunk egy csatárt, így a meglévőknek kell bizonyítaniuk.

Eleve igencsak kiélezett az idei bajnokság, de ha a végén egy picit jobban koncentrálunk, mint az ellenfeleink, akkor akár még... Majd májusban.

Mindezt csak a PL-re vonatkozott. A BL már egészen más téma. Az sztem még(!!!) hiú ábrándként él Ágyús körökben...

ZenZo 2010.01.24. 17:25:54

Érdekes, hogy egyöntetűen győzelemre veszitek a Villa és a Pool meccset is, holott mindkettő jól küldi idén a nagyok ellen.

Én pedig inkább a mi meccsünkön várok x-et, s szerintem inkább a ManU csap meg titeket.

A mi mérkőzésünkön a középpályák fognak dominálni, lévén nektek lényegében nincs támadósorotok és védelmetek is csak félig, nekünk meg pont a középpályánk lesz lyukasabb, mint egy rozsdás szita: tegnap Lampard meghúzódott, Essien nincs, Belletti is lesérült tegnap, Deco most tért vissza (és ugyanolyan szar, mint volt), JC sem élete formájában hasít, Mikel ki tudja, hogy tér vissza az ANK-ról, Ballack kevés, Malouda hullámzó. Márpedig ha középpályán megfogjátok a Chelseat, akkor 1-1 lesz (egy gólt hoztok, Drogba meg úgyis betalál).

Woland 2010.01.24. 17:29:39

1-1 akkora les mint az olajto : )

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.24. 17:29:59

@ZenZo: A Villánál nagyobb játékerőt képviselünk, szerintem egyedül az zavarhat be hogy ők lesznek otthon. A Poolnál elvileg nem lesz Gerrard és Torres, valamint az Emiratesben lesz meccs. Mondjuk az is mehet hogy ezeket elveszítjük a két közvetlen riválist pedig megcsapjuk, de 7 pontnál több úgysem jön össze és az is csak durván optimistán.

ZenZo 2010.01.24. 17:33:28

@vadkutya: "A BL már egészen más téma. Az sztem még(!!!) hiú ábrándként él Ágyús körökben... "

Most nem is gondoltam másra, csak arra, hogy 4 rangadó után jön a nem gyenge Porto, akik ugyan rendre alul maradtak az utóbbi években angol csapatokkal szemben, de eléggé meg lettek szorongatva a zacsik, lett légyen szó akár a Chelsearől, vagy ManUról, példának okáért. És azért ennél talán nem nagy elvárás továbbjutni.

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.24. 17:38:26

sima les volt

de hát sok ilyen lesz még, meg volt is már...

ZenZo 2010.01.24. 17:40:45

@peter135: "A Villánál nagyobb játékerőt képviselünk"

:) ha ezen múlna, akkor fölösleges lenne lejátszani a mérkőzések 80%-át a bajnokságban, játszana a Big4 a bajnoki címért oda-vissza vágós meccset, a többit meg döntsék el a többiek. A Chelsea is nagyobb játékerőt képvisel a Wigannél, meg a Villanal, meg a BCitynél is, mégis pontok maradtak azokban a meccsekben. Az Arsenalnal nem feltétlen, az viszont ölég sima hármas lett.

A Villa viszont eddig elverte a Poolt, a Chelseat és a ManUt is. Ti vertetek nekik egy sima 3-0-t, de nem feltétlen jön ki ennyire a lépés még egyszer... és a Pool elleni 1-2 sem volt a legmagabiztosabb meccsek közül való, pedig december közepén a Liverplop már komoly mélységekben járt.

Woland 2010.01.24. 17:42:00

@crazy_horse:

en idegesebb lennek, respekt ;)

(bar az alacsonyabb osztalyu csapatokkal szemben en is elnezobb vagyok.)

Slice 2010.01.24. 17:44:01

@ZenZo: Liverpool ellen szerintem elég sima meccs lesz otthon, főleg ha nem játszik náluk se Gerrard se Torres. A Villa meg szerintem sokkal gyengébb csapat, mint amennyire istenítik őket néhol. A 2 nagy rangadónkon pedig, játszhatunk akárhogy szerintem nem fogunk tudni nyerni.(lásd: MU elleni meccs amikor 2-1-re kikaptunk..)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.24. 17:44:34

@ZenZo: Én csal abból tudok kiindulni amit látok. Az alapján ez a két meccs tűnik a leginkább hozhatónak a papírforma alapján. Ami persze, ahogy mondtad nagyon gyakran felborul.

Woland 2010.01.24. 17:46:45

szep gollal megy a Citeh megint, a kapus csinalt egy Kiralygabit (felugrott a levegobe, zart labbal) Onuoha meg siman beguritotta alatta.

a Scunny jol jatszik amugy.

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.24. 17:51:06

Ned berakta, 2-1, simán lehetne belőle alázás is, csak oda kéne figyelni

ősszel 5-1-re vertük őket otthon, inkább ilyen legyen most is, mint vmiféle égés:D

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.24. 18:22:18

Sylvinho 3-1

akkora gólt vágott az öreg, hogy csak na:)

CR se tud ilyet:D

vadkutya 2010.01.24. 18:22:34

@ZenZo: Sorry, egy picit túlszaladtam. A Porto ellen én is továbbjutást várok, persze...

Ronal-d'oh! 2010.01.24. 18:33:10

@dickinson: a Pool ellen nem lehet biztosra menni, ilyen meccsekre rendszerint felszívják magukat, mint az állat. Az MU szintén nehéz, a Chelsea ellen meg szerintem az egy pont is nagy dolog idén.

Woland 2010.01.24. 18:47:35

brillians Citeh-gol, Robinho fejezte be.

ZenZo 2010.01.24. 18:48:17

@peter135: hát annyiban mindenképpen, hogy a Villa már-már Pooli mélységekben jár lassan, (eljött a tél, ők meg az old thrasfordi győzelem óta csak a bré rossz oldalán állnak, holott most hasíthattak volna nagyot) de még mindig majd' a legkevesebb gólt kapják a ligában. A felső házzal szembeni eredményeik alapján pedig a Chelsea és a második Arsenal után a harmadik helyen állnak. Kíváncsi leszek.

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.24. 18:49:53

Robinho idei első (és utolsó?) gólja, tényleg szép akció volt, Petrov mesterien tette be ziccerre...
ezzel el is dőlt

én ennyire meccset ennek ellenére régen untam így

nemsokára sorsolás!

Woland 2010.01.24. 19:10:49

Bolton-Leeds/Spurs
Citeh-Stoke
Chelski-Cardiff

es, dobperges...

Southampton-Pompey! : ) ott lesznek indulatok!

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.24. 19:15:00

Wolves/Crystal Palace vs Aston Villa
Manchester City vs Stoke City
Derby vs Birmingham City
Bolton vs Spurs/Leeds
Chelsea vs Cardiff City
Fulham vs Notts County/Wigan
Reading vs West Brom
Southampton vs Portsmouth

teljesen jó, Stoke nem okozhat gondot hazai pályán

azért egy Villa-Chelsea-nek örültem volna:D

@Woland: szóval Bolton-Leeds lesz:))

ZenZo 2010.01.24. 19:17:15

Teljes karika:

Wolverhampton or Crystal Palace v Aston Villa
Manchester City v Stoke
Derby v Birmingham
Bolton v Tottenham or Leeds
Chelsea v Cardiff
Fulham v Notts County or Wigan
Reading v West Brom
Southampton v Portsmouth

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.01.24. 19:18:29

A déli rangadón kívül nincs igazán nagy meccs. A Cardiffnak örülök, főleg h otthon jönnek. Érdekes lesz az idei FA-kupa, meglepetés-győztes szagot érzek. :)

Woland 2010.01.24. 19:27:09

@crazy_horse:

az Arse-ot azert eleg siman elinteztek - ha Mancini megint sok tarcsit tesz a kezdobe akkor gondok is lehetnek. a Leeds-nek meg sajna teljesen realis eselye van hogy menjen a Reebok-ba. de azert bizom benne hogy kiszenvedjuk valahogy a tovabbjutast. Defoe megtalalhatna mar azt a bizonyos gollovocipot. (iden mar ket tizit rontott amugy, nem tudom mikor jovunk ra hogy o es Keane nem arra valok hogy tiziket lojjenek. nyugodt faszik kellenek oda, nem forrofeju tokmagok. Huddlestone, Kranjcar vagy Assou-Ekotto.)

man city 2010.01.25. 05:27:13

Stoke City és Man City remekül tették a dolgukat

de legközelebb bosszút kell állnunk a Arsenal kiveréséért!:DD

MCity-ben Ireland, Onuoha, Boyata, Ibrahim kezdőben, mind akadémiai/saját nevelésűek, + még 1 félidőt kapott Cunningham is
Cunningham(18 éves ír balhátvéd), Ibrahim (18 éves norvég/szomáliai középpályás) ráadásul debütáltak...
és akkor még szó sem esett SWP, Richards, Hart, Weiss-ról(ő most lépett le Bolton-hoz kölcsönbe) stb.
szóval tovább lehet jutni ifikkel teletűzdelt csapattal is, Wanker-nek igaza volt:DD

de azért a legnagyobbat a vén Sylvinho vágta, átkozott nagy gól volt
videos.sapo.pt/PU1jFsmisyyGndbf01eg

és közben Kolo Toure-ék is buktak Afrikában, siethet hazafelé

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.25. 07:12:09

@Woland:

nem hiszem, hogy Mancini félvállról venné, már sokszor elmondta, hogy odafigyel a kupákra, ezt már Olaszországban is jellemező volt rá:)
elég hülyén jött ki, mert így kb. 3 vagy 4 napon belül lesz az FA meccs, fogadjuk a Stoke-ot, majd egyből megyünk a Stoke-hoz PL-ben:), idegenben legyűrni ezeket egyáltalán nem könnyű, kivéve, ha vmi szar napot fognak ki, mert akkor meg lehet pakolni őket (pl. Hull rendesen aláfeküdt a zakónak szombaton, bezzeg a Spurs ellen:D)
mondjuk karácsonykor nagyon simán vertük őket (Stoke) otthon 2-0-ra, már Mancini-vel...

Chelsea, City, Fulham, Villa sztem mind ott lesznek a 8-ban is, és e 4-ből legalább az egyik lehet, hogy mákol vmit a sorsolással majd

vörös mezes csapat nem nagyon fogja megnyerni a kupát:)

@man city:

az ifiknek én is örültem, remélem Mancini majd időről időre elő fogja venni őket, mert jó munka folyik az Akadémián, kis túlzással annyiba sem kerül pár ifi felfejlesztése, mint Robinho pár heti fizetése, ami jelen körülmények között még komolyabban lehetne venni

ez meg amit linkelsz, ez sztem nem friss dolog, nekem tavalyról rémlik vmi ilyesmi, talán Gerrard éppen ?
(bár Liverpool-ban mindenkit kirabolnak:D)
de amúgy durva...

Touré-nak pedig legkésőbb a Portsmouth meccsig játékra kell jelentkeznie!
elég volt már a hiányzókból...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.25. 07:32:34

összességében pedig izgalmas hét elé néz a Man City:

1. Liga-kupa visszavágó MU ellen, nem kell magyarázni...
(szerda, sport1, 20.45, élőben)

2. Robinho ügye, megy vagy marad...
Santos vinné, talán Robinho is menne, de úgy natúrban ez nem vki hasznos a City-nek:D
esetleg fél évre kölcsönben, mivel kvázi nem fér be a legerősebb kezdőnkbe, nincs is formában, sokszor meg nem is hajt, amikor fent van
(+ a Santos esetleg szintén ad 1-2 játékost, erről is volt már pletyka)

Benfica is akarná, Barca kb. már lemondott róla(bár felmerül,t hogy Bojan ide, Robinho oda, de sztem pletyka csak)
végleg elengedni azért valszeg nem fogja a City, mert potenciálisan még mindig világklasszis, bár Anglia nagyon nem neki való, ez is tény

3. érkezik-e valaki az átig. szezon maradék 1 hetében, a fél világot szóba hozták már velünk, konkrétan pár név:
Flamini, Gago, Krasic, Chiellini, Motta(AS Roma), Behrami, Moses, Hamsik, A. Johnson(M'boro), Ansaldi, Canales(őt a Real szerezte meg elvileg közben, bár a City is tett konkrét lépéseket asszem)

+ előre nyárra pár pletyka: Joe Cole, Torres 100 M fontért:D stb.

ezekből most még kb. Gago a reális, akit max. kölcsönbe lenne jó, 20M€+-t kér a Real, akkor inkább jobb, ha nem jön
Motta kölcsönben jönne, talán még ez a legbiztosabb jelenleg, fiatal olasz védő, többet nem tudok róla...

viszont eléggé úgy tűnik, még ha semmi alapja sincs talán, hogy az arabok nem nyitottak új bankszámlát Mancini-nek, hogy igazán vásárolhasson(nincs is szükség rá mondjuk), ezért is próbálkozhat máshol cserepadon lévő játékosokat szerezni(Flamini, Gago)

az eddigi összes mozgás az Vieira érkezése, illetve Weiss kiment kölcsönbe a Bolton-hoz júniusig, Jó a Galatasaray-hoz ment, pedig az Everton-ban remek volt:D
(brazilokkal kegyetlenül rá lehet cseszni)

mondjuk a többi csapat sem igazán szerzett még senkit, aki meghatározó lehet még idén...

wil 2010.01.25. 11:09:31

azért elég durva, hogy MU, Pool, Arsenal már a 16-ba sem tud bejutni

ezzel azért az FA-kupa úgy önmagában sem jár jól, bevételi pénzek, Tv-s nézettség stb. okán, hisz kb. a 3 legnagyobb érdeklődésre számottevő csapat esett ki, ugye össze se lehet hasonlítani, hogy egy Fulham-Wigan meccset hányan néznek, mondjuk egy Fulham-MU-val szemben

pont most olvastam vhol, hogy a City-MU-t múlt héten jóval többen nézték, mint a tavalyi FA-kupa döntőt

persze ez úgy összességében nem von le semmit a csapatok erejéből, teljesen megérdemelten estek ki a "nagyok", Arsenal főleg, Wenger nem vette komolyan a meccset sztem ilyen kezdővel, a Pool mondjuk a saját bénaságuknak estek áldozatul, hisz erős kezdőt tettek fel az előző körben, mégse sikerült, míg a MU is inkább lebecsülte a Leeds-t, bár azért nyilván tovább akartak volna jutni:)

viszont, ha nagyon folyatódik ez a pihentetés kupameccseken, könnyen lesüllyedhet a kupa a Liga-kupa szintjére(vagy már éve óta tart ez...), ami most konkrétan izgalmasabb:D

Chelsea/Villa/City, sztem ebből a trióból fogja vki behúzni idén az FA-kupát

wil 2010.01.25. 11:24:01

@crazy_horse: Robinho-ról azt gondolom, hogy tökéletesen illeszkedik a Verón, Sevcsenko, Crespo "ívre", bár tavaly volt 1 közepesnél jobb szezonja, de idén dupla-nulla eddig

a City jobban teszi ha tényleg elhelyezi kölcsönben valahol, mielőtt jobban elmérgesedik a viszony, bár hogy visszatérve lesz-e vmi belőle végül, az nem túl valószínű
annyi esélye van, hogy fiatal még, meg hogy talán nem jut teljesen pl. Adriano sorsára, hogy edzéseke helyett bulizni jár stb.:D, bár Adriano sem volt idős...

amúgy miért is akar Mancini ennyire szerezni játékosokat ?
sztem full erős az a keret így is, amint a sérültek visszatérnek, kb. minden posztra van két jó, ha nem éppen nagyon jó játékos, az persze más kérdés, hogy aktuális formájuk nem a legjobb
Gago pl. értelmetlen vétel lenne, talán még Vieira is jobb, mint ő, nem beszélve De Jong-ról, Barry-ről, Ireland-ról, Kompany-ról
egyik cserepadról a másikra effektus kb.
bár a többi felsorolt névből is többen védekező kp-sok, mit akar Mancini 3-4 véd. kp.-s taktikát?:)
sztem többre menne a City most, ha Barry-ből és Ireland-ból ( és LEscott-Touré kettősből, no meg Adebayor-ból) ki tudná hozni Mancini az igazi formájukat, mint bármilyen új igazolásokkal
(főleg, hogy még az is belefér papíron, hogy Robinho gondol egyet, hogy most ő a Santos-ba akarja folytatni)

wil 2010.01.25. 11:31:44

amit én sem értek, hogy nem vártam nagy januári mozgásokat a PL-ben, de azért ennél lényegesen többet, mint ami most van

Pool-ról ordít, hogy elférne 1-2 jó játékos a keretben, pénz nincs sok, de pár millió csak akad, ha az ukrán meg olasz játékost lepattintották, + még Babel is lépni kényszerül
Maxi R. jó vétel lehet, idővel persze, amit Babel mutatott az elmúlt hónapokban, azt ő is hozza majd:)

Chelsea-nél a "transfer embargo" miatt gondoltam, hogy talán előre bevásárolnak 1-2 játékost, bár a keretük jelenleg erős eléggé, tehát konkrét erősítésre nem szorulnak, ráadásul ANK-s hiányzóikat is most már "letudták" kb.

Wenger csatárt akart volna, mondta is, hogy aktív lesz a piacon, lehet, hogy Campbell-re gondolt mindössze ?
pénz biztos van 1 normális csatárra, Wenger úgyis tud 5-10 millióért találni vkit, ha akar, akit pontosan beilleszt...

MU-nál inkább majd nyáron várok mozgásokat, bár a pézügyek ott most eléggé odavernek nekik, lehet az új igazolás,ami utoljára eszébe jut Fergie-nek, bár talán nincs szükség most ott senkire, hanem formajavulásra inkább
(bár egy kreatív belső kp. elférhetne, vagy egy vérbeli center)

1 hét van vissza, sztem nagy meglepetés már nem lesz, ha eddig nem volt

man city 2010.01.25. 15:24:23

ilyenkor sehol-senki az Arse-csipet(chat)csapatból?:))

@crazy_horse: @wil: Robinho egy majom, most már elhúzhat a tengerparta, csak a Santos keressen szponzorokat a fizetéséhez:D
cserébe állítólag a "New Robinho" Neymar-t adnák, hát nem tipikus?:D
new Robinho, mikor a jelenlegire se lehet számítani
teljesen olyan érzésem van, hogy a VB-n meg óriásit fog villogni, kétségtelenül rápihent a szezon első felében

Gago-ra sajna Mancio van ráizgulva, csak tudnám miért, ráadásul nem kölcsönbe, hanem végleg, uhh
még ha a felét tudná annak, amit Mascherano, de ennyit sem nézek ki belőle

4-4-1-1 v 4-3-3-at akarna sztem játszatni a csapattal, de vmi baja van pár játékossal posztok szempontjából

4-3-3-mal nem lehet nekimenni 3 középpályással(NDJ,Barry,Superman) ilyen durva tavasznak, akiből kettő nincsen formában pár hónapja(Barry,Superman)
(Kompany mg védőként simán jobb, marad is most már talán ott)
viszont Vieira-ról lassan kiderül, hogy őt is Dr. Oetker vizsgálta az orvosin, Lady Gago nem tűnik jó húzásnak

itt meg Mancio & ifik:DDD

img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00973/Roberto_Mancini__68_973067a.jpg

Slice 2010.01.25. 15:35:18

Az, hogy néhány nagyobb csapat nem jutott 16 közé nem feltétlen annak köszönhető, hogy nem vették komolyan a kupát, hanem annak, hogy az elejétől kezdve szoptak a sorsolással amíg a Chelsea és a ManCity nevetséges csapatokat kaptak. A ManCitynek pedig főleg komolyan kell venni az FA-t mivel a bajnokságra idén nincs esélyük.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.25. 15:44:52

@man city: Nyugi, itt vagyunk. Csak szerintem egyikőnket sem érdekli igazán egy brazil primadonna drámája. :)

man city 2010.01.25. 15:53:12

@peter135: ja, engem is meglepett, hogy nem a 2szavas kommentáradat van itt Arse kiadásban:D

amit nyilván mindig végigolvasok 3-szor is

@Slice: a látszat néha csal, de a top4 még mindig nagyobb prioritás a City-nek, PL arany meg a Chelsea-é, ebbe már beletörődtem:D

Slice 2010.01.25. 15:54:52

@man city: Törődj:D Az Arsenal-MU duó pedig nem törődött bele, ez itt a lényeg.

man city 2010.01.25. 16:39:00

@Slice: lesz asszem hamarosan Chelsea-Arsenal, majd megnézem, hogy ott ki tör(l)ődik bele mibe:)

d3vnull 2010.01.25. 16:44:37

Sylvinho amúgy mit mutogatott annyira gólöröm gyanánt, nem tudja valaki? Ritka köcsög mód viselkedett a gólja után, pedig ezt valószínű én értem félre mert nem vallana rá.

Egyébként hízelgő számomra, hogy egyesek beletörődnek, hogy mi leszünk a bajnokok, de azért meg kell nyugtatnom őket, hogy nálunk bármikor jöhetnek kötelező helyetti döntetlenezések, meg ilyenek. Ghánának meg nagyon köszönöm, hogy sérülten bedobták Essient és így ráhúztak még 1-2 hónapot a sérülésére...

Slice 2010.01.25. 16:49:38

@man city: Neked tényleg ez az egyetlen örömöd van, hogy örülsz a riválisok bukásának? Sajnállak. Amúgy meg az a meccs amiről beszélsz egyáltalán nem fog dönteni a bajnoki címről. A helyedben viszont én is a részeredményeknek örülnék, mert a végelszámolásnál nem lesz a csapatod olyan helyzetben, hogy pofán röhöghesd az ágyúsokat:)

d3vnull 2010.01.25. 16:51:48

Kurvára korai itt még bárkinek is bármin röhögni, maradjunk annyiban. MU-t hogy lesajnálták tavaly, oszt mi lett? :)
Na jó, azért azt kimondhatjuk, hogy a pool elég valószínű, hogy nem lesz bajnok :)

Slice 2010.01.25. 16:59:05

@d3vnull: Szerintem is korai bármit kijelenteni az idei bajnokságról, egyéni vélemények lehetnek, az más tészta. Viszont engem kurvára idegesít, ha egy másik csapat szurkere állandóan odaszól,odabök a másiknak pusztán azért, mert unatkozik. Úgy meg pláne vicces, ha egy olyan csapat szurkere mondja ezt akik szart nem értek el a Big4-hoz képest és kb azóta szurkol a ManCitynek amióta megvették gazdagék a klubot.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.25. 17:03:49

amúgy mc pont Te vagy, aki a vereségek(kel felérő döntetlenek) után nem kommentelsz sokat. Tavaly is az nevetett, aki utoljára nevetett, ha jól sejtem. (igen, úgy értem, h még az eufában sem indultatok, mi meg a BLben, ismét.)

de ha nagyon akarod leírom a véleményem.
Sztem nem volt rossz a taktika.
70. perc 1-1, fölényben vagyunk, 3 minőségi csere. továbbra is fölényben vagyunk. majd lekontráznak minket. Wenger azt gondolta, h a 3 cserével behúzzuk, nem sok kellett hozzá. De ilyen vereségek benne vannak a pakliban.
Én személy szerint azt sajnálom, h Cesc játszott, ha már kiestünk.

De ez a keret nem bír el 3 sorozatot.

Ha a PL versenyből kiszállunk, akkor sajnálni fogjuk ezt a kiesést. Én most nem.

Amúgy sztem a 4. hely meg lesz a citynek. Sajnos - teszem hozzá saját véleményként.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.25. 17:09:24

@imici77: Én egyébként a 3 cserében is látom azt a hibát, ami miatt aztán elveszítettük a meccset. Sok volt az egyszerre. Nem játszottunk jól, de a Stoke sem tudott fölénk nőni. A cserék közül egyedül Ramsey nyújtott értékelhetőt, Arsha és Dudu labdába is alig ért. A fiatalokat nem bántom, ők mindent megtettek. Ellenben azzal a balfasz Denilsonnal.

man city 2010.01.25. 17:10:38

@d3vnull: ha vki eléggé látványosan mutat a gyűrűsujjára az beszédes önmagában is

@Slice: idén már 2-szer röhögtem jót az Arse-n, és jött volna a 3. is, ha a Stoke nem szól közbe

amúgy simán aláírnám a bajnoki címet még az Arse-nak is, ha az garantálni tudná a BL-t a City-nek:D
de ez nem így megy, főleg hogy 10 pontot( 1 game in hand) ledolgozni az Arse-val szemben nem is biztos, hogy akkora nagy tudomány

vadkutya 2010.01.25. 17:15:00

@Slice: @imici77: @peter135: Értelmes emberek talán sosem fogják megérteni azt,h bizonyos fejlődési oldalágaknál miért képez létszükségletet,h a világhálón név és- arctalanságba burkolózva belerúghatnak ismeretlen emberekbe. Ez egyfajta szegénységi bizonyítvány, s felesleges a miérteket kutatni, ez csak és kizárólag azon emberek számára kínos, akik nem élnek ezzel a lehetőséggel...

man city 2010.01.25. 17:25:10

@imici77: de írok, csak azt kimoderálják a manók
mint legutóbb is:D

nem tudom milyen taktika volt, de a kezdőn már látszott, hogy ez minimum nehézkes lesz sztem

Campbell-Silvestre duó középen? ezért minimum bárki kiesést érdemel, ennyire még egy Stoke se gyenge
ha Tuncay nem egy béna majom a végén, kerekebb végeredmény is lehetett volna:)

mondjuk ha cserébe behúzza az Arse a 6 pontot a Villa/Manure ellen, akkor talán megérte rövid távú célként pihentetni azt a pár játékost

Te már mondtad a Spurs-t is 4.-re, a Pool-t is, de most hiszek neked:D

man city 2010.01.25. 17:28:58

na jólvan itt a csapat minden tagja látom:D
vége lett a napközinek...

Slice 2010.01.25. 17:43:32

@man city: Ha valaki napközibe volt az pont te voltál. Szerinted miért moderálnak ki..? és ha 2szer röhögtél jöt az Arsenalon akkor mi van? Röhögj ameddig jól esik, majd a végelszámolásnál várunk újra. Verd ki arra, hogy 2szer elvertetek minket a szezonban, közben meg azért küzdötök, hogy végre BL-selejtezőt toljatok.

Slice 2010.01.25. 17:58:52

@man city: Nem is vártam normális reakciót tőled.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.25. 18:01:46

@man city: "vége lett a napközinek... "

amúgy sztem az ilyennek semmi értelme, de Te tudod.

@peter135: a wh ellen bejött a 2ős csere... amúgy ha nincs az a kontra, akkor vszínű behúzzuk így is, sztem mi irányítottuk a meccset. Ugyanolyan meccs, ugyanolyan taktika, most nem nekünk pattant a labda... mindegy, engem előtte sem nagyon érdekelt ez a meccs, most sem. Majd, a végelszámolásnál lehet sajnálni, ha úgy alakul, s idén sem nyerünk semmit... ha vhogy behúznánk a villa elleni meccset, akkor lehetne álmodozni ismét.

Üdv

vadkutya 2010.01.25. 18:08:29

@man city: Csillagom...

Bár nem az én feladatom lenne, de úgy gondolom,h közkívánságot képviselek akkor, mikor nyomatékosan arra kérlek,h mellőzd ezen blog látogatását addig, míg értelmes kommenteket nem tudsz megfogalmazni. Ennek több oka is van:

1. Idióta vagy.
2. De nem vicc, tényleg az vagy, vedd komolyan!

3. Ezt az oldalt sportbarátok szerkesztik és látogatják, s ugyan jómagam sem oly' rég a közösség tagja, de tisztán látszik számomra is: itt egyfajta minőséget próbálnak előállítani, futballszerető emberek, akikben lakozik alapfokú tisztelet a másik iránt, ugyanis ez RÉSZE a minőségnek. Ez nem azt jelenti,h nem böknek oda a másiknak, alkalomadtán előfordul, de nem a Tiedhez hasonló, bicskanyitogató stílusban.

Többször kimoderáltak már innen, ennek ellenére ezt fennhangon hirdeted, s egy cseppet sem tartod kínosnak. Ez a "napközis" szint, Bogaram.

További személyeskedéstől mentesen, sírva kérlek, gondolkozz el ezen...

man city 2010.01.25. 18:21:40

@vadkutya: megrágtam a szövegedet, annyira ambivalens, nem tudtam komolyan venni...

sztem már Te sem miközben írtad...

vadkutya 2010.01.25. 18:36:08

@man city: Akkor őszintén sajnálom. Én nem tudtam kétféleképpen értelmezni azt,h arra kértelek: ne viselkedj paraszt módjára vadidegen emberekkel.

d3vnull 2010.01.26. 01:35:47

hát kedves man city nagyon örülök, hogy megmagyaráztad, és a feleségére gondolva vág fancsali pofát, löki el a társai kezét és köpköd folyamatosan? lol

De kérlek ne is válaszolj, végigolvastam a beszélgetéseket és arra jöttem rá, hogy akar a franc veled beszélgetni :) hajrá ágyúsok, ez most a ti harcotok :)

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.26. 05:25:27

huh, mi ment itt:)

man city kolléga valóban a nyersebb véleményformálást kedveli, ezt tanúsíthatom a blogomról is, de korrekt is, nincs vele gond:))
(ezért kérem azt az ezrest, amit ígértél:D)

a trash-talk az más műfaj, sztem nem kéne ennyire komolyan venni, hogy személyeskedésekig fajuljon, "verd ki erre meg arra" "idióta vagy" "takarodj a blogról" "napközis vagy" "de nem én vagyok, hanem te vagy az"
mert ez így már önmagában napközis szint:)
a trash-talk jó dolog, sokszor vicces, de bizonyos határokon belül nyilván, nem olyan nehéz ezeket betartani, egyik oldalról sem sztem

na erről ennyit, mert ez ennyi szót nem is érdemel

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.26. 05:39:05

@wil:

igen, Robinho-ból most tavasszal nem nagyon tudunk már kipréselni vmiféle meghatározó formát, innen nézve +EV-s ha kiadjuk kölcsönbe, és talán a köv. szezontól lehet rá számítani
agyrém így is a sztori, de valahogy meg kell oldani

a keret tényleg erős, bár van 1-2 gyenge pont ha posztonként végignéznénk
meg hát attól függ, hogy mihez kell,
pl egy 4-6-0-s felálláshoz nincs elég középpályásunk ugyebár:D

Gago még fiatal, ez az egyetlen előnye kb., és talán az, hogy Vieira akkor csak nyárig maradna, de még nem számolok Gago-val, lehet hogy semmi sem lesz belőle...
viszont, ha itt is padoztatná Mancini, akkor remélem ide sem hozza, kifejezetten nem örülnék, ha mondjuk Ireland helyett egy véd. kp. lenne a csapatban
de az is lehet, hogy Barry helye lesz majd kérdéses ezáltal...
(Flamini-t akkor már inkább elfogadtam volna, ő úgyis kölcsönben jött volna, és hát jobb is,mint Gago sztem)

az viszont teljesen igaz, hogy ha a nyári vételek végre elkezdenének magukhoz méltóan játszani, az már önmagában óriási erősítésnek számítana
(Tevez-t kivéve, mert ő már jól keveri a lapokat:D)

meglátjuk, most még 2-3 név nagyon pörög a sajtóban, Mancini is többször hangoztatta, hogy azért próbál erősíteni még...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.26. 05:47:09

@d3vnull: pedig én is úgy láttam, hogy a jegygyűrűjét mutatta
persze elég hevesen viselkedett, de hát lehet, hogy utolsó gólját lőtte életében (és volt a feleségével egy fogadása, hogy "Drágám, Te többet nem rúgsz már gólt 20 méternél messzebbről, hidd el":D)

bár minden meccsen ez lenne a legnagyobb problémánk, hogy Sylvinho hogy ünnepli az aktuális gólját:)
el tudnám viselni:D

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2010.01.26. 05:56:42

@man city: Neymar-ról (életemben nem láttam még) azt olvastam, hogy ő inkább az "új Pelé"
ez azért 1 fokkal jobb, mint az "új Robinho":D

sőt, állítólag még nincs is olyan korban, hogy Európába igazolhasson, ezért bizonyos Ganso lenne a cserealap

de lehet, hogy ebből se lesz semmi, ki kell várni ezt az 1 hetet már:)
viszont borzasztó, hogy lehet idejön mondjuk épp ez a Ganso pár 1000 fontos fizetésért, és lehet többet tesz a City-ért, mint a 160.000-at hetente benyelő Robinho
(jelentsen a Ganso bárkit, vagy bármit:D)

Santos vezetői ma jönnek tárgyalni amúgy...
(bár engem még nem hívtak:D)

undertow 2010.01.26. 08:37:46

@ZenZo:
gallas talán legnagyobb erénye a gyorsasága, ha ez az évek haladtával megkopott az arseban akkor már nem az az elbaszottul jó védő aki nálunk is volt.

undertow 2010.01.26. 08:39:35

@Slice:
pontosan ezért is röhögött london kék része amikor whinger rárakta a kapitányi karszalagot.

undertow 2010.01.26. 08:46:22

@wil: crespoval nem volt semmi baj, ha a pályán volt küzdött és szerzett gólokat. az más tészta, hogy nem bírta a klímát és a családja át se költözött vele londonba.

undertow 2010.01.26. 08:51:37

@halihalo:
na ne viccelj már. az egy dolog, hogy egy hangyafasznyival kevésbé taszító egylet, mint a spuds, de túlzásokba ne essünk ;)

mondjuk egy chelsea-l**ds fa cup döntő így a 40. évfordulóra nagyon fasza lenne.

vadkutya 2010.01.26. 09:40:34

@imici77: "song "haza"jön, végre :)"

Mint egy falat kenyér...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.26. 09:46:20

@vadkutya: "Mint egy falat kenyér..."

mint egy falat jó vastag szelet fehér kenyér... a halászléhez! :)

vadkutya 2010.01.26. 10:43:42

@imici77: De komolyan. 3 kapott gól után ez volt a legjobb hír, ami jöhetett, én köszönöm a közreműködőknek, ez van... :))

man city 2010.01.26. 12:24:21

@crazy_horse: oh daddy daddy cool

felőlem "Gonso Mitics" is jöhet, ha odateszi magát...
(de a Santos azt akarná, hogy továbbra is a City fizesse a fizetését, amilyen az arabok, be is fogják nyalni)

SSN-en most hallottam, hogy Smalling-re(Fulham) meg rákúszott a MU, már ajánlat is el lett fogadva, elvileg
pedig Wenger is szemezgetett vele:D

de a legrosszabb, hogy Mancio-t ilyenekkel hozzák szóba: Inzaghi, Amauri...

@undertow: 2 meccs, gyorsított eljárással Camel Mouth-nak, hogy ne játszhasson a City/Arsenal duó ellen?
no way...

ergo ilyet lehet csinálni bárkinek:D

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.01.26. 15:13:20

A holnapi meccsen elvileg lesz Bendtner és Nasri is. Hurrá, hurrá.

man city 2010.01.26. 15:24:41

www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1246203/Rio-Ferdinand-faces-match-ban-FA-charge-Manchester-United-star-elbowing-Hull-midfielder-Craig-Fagan.html?ITO=1490

na jólvan, csak nem járatja le magát az FA teljesen újra meg újra
persze csak csütörtökön lesz a meghallgatás, de az Arsenal így is jól járhat egy Brown-Evans párossal középen...

bár ősszel (4-3) is majdnem hozott 1 pontot a City-nek, hátha most sikerül is neki

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.26. 15:25:44

@pote: OHHHHHHHH, kösz!!!

ezt nevezem gyors válasznak, grat!

Everred 2010.01.26. 16:03:01

@man city: tehát hogy tisztázzuk:

Carlos Tevez büntetlenül megússza, hogy derékmagasságban, stoplival előre, nyújtott lábbal próbál beleszállni Wes Brownba.

William Gallas nem kap büntetést azért, mert kishíján eltöri valakinek a lábát egy gusztustalan taposással. Ehelyett játszhat az Arsenal-Manchester Uniteden.

Ellentétben, vélhetően, Rio Ferdinanddel, akit meg fognak büntetni, ellentétben az előző két játékossal. Miért? Hát, vélhetően a meze színe miatt, arra ugyanis nehéz lenne rájönni, hogy vajh milyen más tekintetben volt rosszabb az, hogy ő meglegyintette FAgant, mint a két rendkívül sérülésveszélyes, ocsmány megmozdulás, ami büntetlen maradt?

Persze nem ez az első eset, nem lehetek meglepődve. Csodálom, hogy Evrát nem tiltották el, mert az kedvelt hobbija az FA-nek.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.01.26. 16:47:24

@Everred: a FA következetlen, mióta az eszem tudom.

man city 2010.01.26. 17:21:33

@Everred: Scholes belépői sem automatikusan 3 meccsesek, pedig sztem direkt csinálj őket meccsről meccsre:D

Tevez esete semmi nem volt, hisz világoskék mez volt rajta:D
(ezt ha Fergie nem nyomatja a sajtóban, soha senki nem veszi elő mondjuk...)

Gallas-énál már volt balhé, de ott meg a Bolton is fűrészelte az Arsenal-t, ahol éppen tudta mind2 meccsen, szóval bár súlyos belépő volt, sérült is okozott, ott volt a labda is asszem
az más kérdés, hogy kifelé szabadrúgás, sárga lap, nem pedig Arse gól a helyzetből...
ilyenekért a MU sem kapott sok eltiltást...

amúgy sokszor mérlegel az FA, vagy mondjuk úgy, hogy "törleszt", így próbálja az igazságos látszatot
fenntartani:)

Ferdinand-nál meg nem volt ott a labda sem a közelben, hanem csak hipp-hopp lesújtott:D
ez vitathatatlan, körberöhögik a meghallgatáson, ha vmi kifogást talál erre
Zidane-Materazzi eset kb.
ha ezért nem kapja meg Rio a 3 meccset (majdnem 8 hónapot írtam), akkor ha köv. meccsen MU ellen csinál ilyet majd Gallas, akkor nem lehetne reklamálni, jó az?
nyilván Ferdinand-nak piros ugyanúgy elmaradt a meccsen, pedig kijárt volna

az ilyen kirívó könyökléses dolgokat amúgy szereti az FA "kivenni" és büntetni, City-Sunderland-en is GazBaz-t megkönyökölték, egyszerre mentek a labdáért fel, nem is volt annyira súlyos, mégis 2 meccs lett belőle asszem+piros
persze attól függ, Torres-nél és Fellaini-nél ez külön játékelem, de ők profin csinálják, nem úgy mint Rio
legyen a komoly könyöklés/ütés 2 meccs, mindenkinek, minden meccsen, és akkor majd nem lesz annyi...

a keményebb belépőkkel nem lehet ezt csinálni érthető okokból, kivéve ha full szándékos, amit azért utólag videón sokszor meg lehet állapítani
(teljesen szabályos, labdát elérő belépők is törhetnek ugye csontot, szóval ez más tészta)

chrisred 2010.01.26. 17:21:55

@Everred: Nem mintha Gallas nem érdemelt volna pár meccses eltiltást (Tevezét nem láttam), de egy lábbal elkövetett durvaság talán még minősíthető a labdáért folytatott harc hevében elkövetett véletlennek, egy fordulásból tarkóra mért könyökösbe nehezebb belemagyarázni.

undertow 2010.01.26. 19:08:22

@Everred: meze színe, muhaha. csak egy mu drukker nem látja, hogy az elmúlt 10-20 évben egyértelműen ők kapták a legtöbb kedvező döntést az FAtől. mit is léptek arra, amikor evans lerúgta drogbát és drogba kapott erre sárgát? igen, semmit.

a titok nyitja egyébként a jv jelentése a meccsről, ha azt írja, hogy látta az esetet és szerinte okés volt, akkor nem fogják felülbírálni. ha a jelentésből kimaradt a vitatott eset, ergo a jv nem látta, akkor járhat el az FA.

az egyébként egyértelműen gáz, hogy gallas megúszta bármilyen büntetés nélkül.
süti beállítások módosítása