Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Kettős ügynökök, bohócok, hülye kapusok, kapus hülyék

2009.10.22. 02:45 donnelly

Minden idők legdegeneráltabb BL-fordulóján vagyunk túl, és mindjárt azt is elmondjuk, hogy miért. A pleisztocén óta nem esett ennyi öngól egy kör alatt (hét), hazai csapat csak elvétve tudott nyerni, Chiellini győztes gólt szerzett, Madridban a kapusoknál mentek el otthonról és Drenthe bombázott, volt hat kiállítás és három kihagyott büntető. A keddi napon a meglepetések, szerdán viszont a hülyébbnél hülyébb megoldások és öngólok fokozták az izgalmakat. A Manchester és a Chelsea gyakorlatilag már továbbjutott, viszont a Haifa, a Besiktas, az APOEL és az Atlético szereplése a nyolcaddöntőben nem túl valószínű.


A-CSOPORT

A Bayern kezdőjátékosai már a zátájncos felvezetésben hülyét csináltak magukból, de aztán mégis megszerezték a vezetést, ugyanis Ciani szöglet után nehéz helyzetből, de fifikás megoldással vette be saját kapuját. Az évről-évre egyre hülyébb mezekben játszó gászkonyiak fekete bekkje ezt követően Butt hálóját is megkínálta egy pengés húzással - labdaidegen sportriporterek ilyenkor oxit kiáltanak, de a kettes, szintén szögletnél, a levegőbe felugorva "csak" belsővel tette be a bal lába mögött nagyon szépen -, majd Altintop lőtte ki saját kapujának bal felső sarkát, és ezzel már az első félidőben kialakult a végeredmény, ugyanis a két retardált belépője miatt az első játékrészben kiálló Müllernek köszönhetően emberelőnyben játszó hazaiak nem voltak képesek további gólokat szerezni, még tizenegyesből sem, pedig kettőt is rúghattak - a második van Buyten meccsének a végét jelentette, az elsőt a 66. percben kihagyó Gourcufföt pedig heinrich kolléga egyenesen pojácának nevezte.
BORDEAUX-BAYERN 2-1. (Ez bejött.)

A Maccabi játékosai úgy gondolták, hogy ők akkor most fogják magukat és bosszút állnak Masada elestéért, így belerúgtak minden lómaiba arra járó juventinóba, még Felipe Melóba is. Nem mintha különösebben sajnálnánk a brazil hentest, de az ilyen durván játszó csapatoknak csak azt tudjuk kívánni, hogy Kasza Tibi keverjen alájuk zenét, meg hogy Chiellini fejelje ellenük a győztes gólt.
JUVENTUS-MACCABI HAIFA 1-0.


B-CSOPORT

A MU megint bemákolta, alias ennyi is elég volt a három ponthoz, avagy már a Liverpool elleni rangadóra spórolt Ferguson, és gyakorlatilag már tovább is mentek a Vörös Ördögök. Kár, hogy nem Palencia kapufája ment be, mert az egy igen szép lövés volt, kis tilitolival fűszerezve, így viszont marad a "csúnya" győzelem. Az egyenlítői szélső a hétvége után ismét gólt szerzett - ezek voltak első Unitedes találatai. A játéknap legjobb futója a hazaiak támadó középpályása, az oszét Dzagojev volt. A 19 éves alán 12 és fél kilométer fölött teljesített.
CSZKA-MAN UTD 0-1. (Ez nem jött be.)

A szerdai BL-nap egyetlen nullanullája a Volkswagen Stadionban született, a VfL ugyanis nem bírt a "keleti németekkel", de Grafite-t legalább kiállították könyöklésért - a szászok ezt még megbánhatják, mind a kiállítást, mind pedig a pontvesztést.
WOLFSBURG-BESIKTAS 0-0.


C-CSOPORT

A Madridi Nagycirkuszban igazából mindenki megkapta a magáét: a Milan azt, amit szeretett volna, a Real pedig azt, amit megérdemelt. A két társulat gálaelőadásra készült, de ebbe a humorérzék nélküli Lass belerondított, mivel folyton elvette a labdát a bohóctól. Humoránál volt viszont a két kapus: Dida legnagyobb alakítását nyújtotta mióta földre vetette magát a Celtic Parkban, és úgy ejtette ki a lasztit, hogy azt egyszerűen nem lehet tanítani - sokadik lassításra sem sem tudtuk megfejteni, hogy hogyan sikerült neki. Casillas moráljának valószínűleg az tett be, hogy Pirlo, a népvándorláskor óta először, megeresztett egy értékelhető bombát, amiből gól is lett. Erre Iker négy perccel később úgy vetődött ki Pato elé, mint beszívott macska a fonálgombolyag árnyékára, majd egy meglepetésszerű Drenthe találatra a fiatal brazil kapáslövéssel válaszolt a legvégén, csak hogy Garcia bőrmesternek ne legyen igaza. A második félidőt már lehetett élvezni, védelmek nem igazán vannak egyik oldalon se, és az a tanulság, hogy a Real Kurvapecéronaldó nélkül bizony olyan rossz, hogy még ez a kiszuperált Milan is üti.
REAL MADRID-AC MILAN 2-3.

A másik meccs Gabriel Heinze szép (és okos) győztes gólját tartogatta, ezzel az OM visszajött a versenybe - most már két hat- és két hárompontos csapat van a négyesben.
MARSEILLE-ZÜRICH 1-0.


D-CSOPORT

A Chelsea megcsinálta az Atleticót, mint rutinos C64-es a Wizard of Wor első pályáját (Kalou 2, Lampard, Perea ö.g.). A kékek három győzelemmel és kapott gól nélkül, a vendégek meg igen szarul állnak. (Resino monnyonle!)
CHELSEA-ATLETICO 4-0.

A Kikötővárosban igazából minden volt, ami a jegyzőkönyvbe bekerülhet: Pereira öngól (ezzel szereztek vezetést a vendégek), Hulk dupla (ezzel fordítottak a hazaiak, a második büntetőből), kiállítás a hazai oldalon (M. Gonzalez). A ciprusiak emberfölényben sem voltak képesek nyomást gyakorolni a Portóra, így a kék-fehérek megérdemelten tartották otthon a pontokat.
PORTO-APOEL 2-1.

208 komment

Címkék: d beszámoló összefoglaló bl csoportkör

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr301466855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

United82 2009.10.22. 11:42:30

Érdekes eddig az idei United.
a kicsik ellen 3 meccs kivételével annyit adunk ki magunkból ami pont elég a győzelemhez, legyen az BL,PL vagy Ligakupa (kivételek:burnley 0-1, sunderland 2-2, wigan 5-0..itt többet is kiadtunk:)), míg a rangadókon odatesszük magunkat és elég emberesen játszunk!(Chelsea 2-2, Arsenal 2-1 (ok itt jókora mákunk volt és nem voltunk jók),Spurs 3-1 emberhátrányban idegenben, City 4-3 (aki látta a meccset az tudja hogy a reális eredmény 7-2 lett volna).
Ebből kiindulva vasárnap qva jó játékkal 4-1re nyerünk az Anfielden visszavágva a tavaszért (aztán egy hét múlva 2-1re vért izzadva megverjük a Blackburnt:):)

christvhu 2009.10.22. 11:44:31

@kroos: beszartunk))) bár az "elmúlt" 26 évre semmi???? azt nem hiszem el, hogy 2009 és 2035 között sehova nem jutunk ki.... legalább egy olimpia plííííííz!!! ehh, ez az örök pesszimizmus!
de amúgy sajnos nem esélytelen jövőkép(((

Kisvárosi Fojtogató 2009.10.22. 11:44:50

@neeson: Ja, ne haragudj félreértettelek, nem figyeltem eléggé, mert közben ugye dolgozom:) Mintha a BBC-n olyasmi lett volna, hogy Torres talán, Steve nem valószínű, és Rafát biztosították a tulajdonosok pozíciójáról. Tehát hétfőn manager csere:)

christvhu 2009.10.22. 11:45:02

@kroos: beszartunk))) bár az "elmúlt" 26 évre semmi???? azt nem hiszem el, hogy 2009 és 2035 között sehova nem jutunk ki.... legalább egy olimpia plííííííz!!! ehh, ez az örök pesszimizmus!
de amúgy sajnos nem esélytelen jövőkép(((

Everred 2009.10.22. 11:45:40

@neeson: "de az is hamar lefőtt"

Hát de azér, mert zseniális, korszakos csapatunk volt :-))

kroos 2009.10.22. 11:47:03

@christvhu:
,,Dzsudzsák Balázs volt szövetségi kapitány és Gera Zoltán MLSZ-elnök szerint a mai fiatalok az alapját jelenthetik akár már a 2042-es, 56 csapatos világbajnokságon való részvétel kivívására készülő csapatnak"

Tika_ 2009.10.22. 11:51:00

A Roma-Milan első félideje után arra gondoltam, hogy jövőre nem Barca-klubtag leszek, hanem elküldöm a pénzt a Milan-nak, mert hogy ennyire fogalmatlanok legyenek, az már minden futballszeretőnek fáj…
(aztán imici77 megmutatta a 7végi Arsenal gólokat, és arra gondoltam, inkább Arsavinnak kéne küldenem, 1 évig járhatna belőle normális fodrászhoz…;))

És a Milan most megint megcsinálta! Nekem egyébként Dolph Lundgren klasszikus dzsungelháborúja jut eszembe, amikor a faszi vereti magát valami thai-boksz meccsen, aztán, mikor elég sokan tettek már az ellenre, akkor nyer. Tényleg, valami sportfogadó cég a mezszponzoruk – ez lehet a megoldás!
Egyébként nem hiszem el, hogy a Milan-szurkerek tényleg örülnek ennek a győzelemnek. Hogy tényleg ezt akarják folytatni.

heinrich · http://nst.blog.hu 2009.10.22. 11:51:29

@kroos: csak sikerült megtalálni az embered - egy vicclap formájában.

Ja, hétvégén láttam az MTK-Vidit, tegnap meg a Vidi kupameccsét is, ugye most már mondhatok ilyet?

popp · http://koncertblog.com/ 2009.10.22. 11:55:23

@Tika_: Azt mondd már meg miért ne örülnének?

kroos 2009.10.22. 11:59:34

@heinrich: óóóó megint kezdödik..Figyelj., szerintem vicces ami oda le van irva, ennyi.

Walmer 2009.10.22. 12:01:02

@popp: Ugyan már popp, ha kell jobban játszanak, ha ennyi elég, akkor elég. Realnak erős a csoprtja? Története legmáélyebb válságát élő Milan, harmatgyenge Zürich, meg egy európai alsóközép marseille. Orosz csapat a barcelonának már otthon gond volt. pool? Viccelsz? Debrecen, meg egy nemzetközi szinten súlytalan olasz csapat.
A lyon meg ugyanúgy a 16ig jut mint tavaly, aztán zuhanás kifelé. A MU ereje miatt tűnik az a csoport gyengének. Német bajnokkal mi bajod például? Orosz bajnokság 2. helyezett, meg egy török csapat. Annyival rosszabb ez, mint a Kazany, Kijev, Inter hármas?

popp · http://koncertblog.com/ 2009.10.22. 12:09:51

@Walmer: Csak súgom, hogy a'Pool sanszosan kizúg. A nem brit csapatok megítélésénél meg nem tartom mérvadónak a véleményedet. A Fioban például több világbajnok játszik, mint az egész PL-ben ;-).

psychocska 2009.10.22. 12:16:40

@imici77:
Balról a második úgy néz ki mint Babel. Vagy nem?:D

psychocska 2009.10.22. 12:18:49

Jesus, jobbról a második meg úgy, mint Gibbs :DD
Itt az egész PL!

one united 2009.10.22. 12:20:29

@heinrich: nem kell komolyan venni azt a cikket........de a magyar focit sem!

Walmer 2009.10.22. 12:23:54

@popp: A Pool sanszosan kizúg? Ez egy érv a gyenge a csoprtja a MU-nak vitában?:-)

Nem érdekel, mondtam már. ha kizúg, kizúg.

azt sem értem mi köze a Fiorentinában játszó világbajnoki kontingensnek a MU csoprtjához.
A Fiorentina nemzetközi szinten súlytalan. Ez tény.

Brit csapatok megítélésénél nem tartom mérvadónak a véleményedet.

kroos 2009.10.22. 12:23:56

@one united: Heinrichet sem, mostanában minden kritikát ami az U20-at éri személyes sértésnek vesz.

neeson 2009.10.22. 12:33:58

@imici77: Balszélen Anderson-son-son?

Goalissimo · http://goalissimo.blog.hu/ 2009.10.22. 12:34:54

Nézzétek meg az U20 játékosok hasonmásait!

goalissimo.blog.hu/

Érdemes megnézni/

psychocska 2009.10.22. 12:35:57

@neeson:
Azért Anderson ettől a gyerektől kicsit testesebb :)

balu11 2009.10.22. 12:37:22

@kroos: A baj csak az, hogy nem vicces a cikk. Egyáltalán semmi ötletes nincs benne, használja az nso-s őrjítő szövegezést, és kicseréli a neveket. Ez nem kunszt, valljuk be.

Viszont így csak egy érezhetően futtball-analfabéta "író" rettentően átlagos, unalmas búskomor-magyar megnyilvánulása, miszerint nekünk még az is szar, ami jó. Meg ha most jó is, utána úgyis szar lesz. Örülni, ünnepelni, elismerni tilos.

Szánalmas.

Szerintem.

neeson 2009.10.22. 12:39:01

@psychocska: Lehet, hogy 10 éves már a kép :D

balu11 2009.10.22. 12:40:02

@Goalissimo: ez viszont tényleg jó! :) Egyszerű, üdítő, nem akar okoskodni, meg több lenni, mint ami. Szórakoztató 15 mp-re.

Walmer 2009.10.22. 12:40:16

@balu11: túl komolyan veszitek.

kroos 2009.10.22. 12:44:41

@balu11: tölem ünnepelhetsz de nekem senki nem mondja meg hogyan örüljek valaminek.

zsakfos 2009.10.22. 12:45:44

@imici77: Az említettek mellett hátul Vieira jobbszélső meg Németh:)

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.10.22. 12:45:47

@kroos:
neked senki semmit se mondjon meg
(így helyes:)

mickeyknox 2009.10.22. 12:48:49

@Goalissimo: basszus, a meccsek alatt azon gondolkoztam, hogy kurvára hasonlít valakire ez a vladimir, de nem ugrott be! TERENVE HILL, b+!! :)

balu11 2009.10.22. 12:52:42

@kroos: ez utóbbiról szó sem volt, én csupán az általad idézett cikkről modtam el a véleményem.

Egyébként sem merném megmondani neked, hogy mit, hogyan, ... csinálj, gondolj, ... - nem vagyok olyan bátor.

raoul_duke 2009.10.22. 12:56:49

@balu11: nem tudom, hogy ami most elsőre eszembe jutott, az képaláírásként belefér-e a jó ízlésbe (valszeg inkább nem, de mindegy).
Szóval Kaka szerintem a képen azt gondolja kb., hogy az isten faszát!

balu11 2009.10.22. 12:57:57

@Walmer: lehet, hogy igazad van.

Valószínűleg maga az, hogy az U-20ról negatív hangnemben ír valaki nem zavarna alapból (messze vannak még az érinthetetlenségtől). De hogy ezt valaki komoly tárgyi tévedésekkel, tök humortalanul (sztem) teszi, az ba_ta ki a biztosítékot.

Megyek is inkább dolgozni.

nordsee 2009.10.22. 13:07:04

@imici77: balról a negyedik Jay Spearing? Ha nem is az, úgy néz ki...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.22. 13:16:09

@nordsee: ott találtam a képet, gondoltam megosztom Veletek... :) a BL úgyis tavasszal kezdődik az angol csapatoknak.

:)

zsakfos 2009.10.22. 13:39:43

www.arsenalfan.hu/hirek/2009/10/21/gregory-van-der-wiel-
Ha már Arsenal. Imici vélemény? Nem tudom mennyi valóságalapja van. Van der Wiel mondjuk jobbhátvéd inkább mint középső, arra meg ott van Sagna és Eboué, viszont tény nem rossz a srác. Nem véletlenül lett kezdő 21évesen a holland válogatottban idén.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.22. 13:47:32

@zsakfos : az Arsenal átigazolási manőverei követhetetlenek... soha nem lehet tudni semmit... a véleményem az, hogy a mostani BL fordulóban is a 2 stabil középső védőnk szerepelt, az okát nem tudom megmondani. Mert mikor pihenjenek (és játszon pl Senderos), ha nem az ilyen meccseken?

Én várnék középső védő igazolást vagy Song helyére (ANK) vkit a télen (Wenger: jan. 31, vagy febr 2.), de hogy ki jön, gőzöm sincs...

Ugye van egy norvég játékosunk kölcsönben, fulham létrája nyáron is felmerült, majd most ez a holland gyerek... nem tudom... jöjjön mindhárom :)

ez a véleményem az átigazolásról :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.10.22. 14:06:11

@imici77: Paul Rodgers, Jay Emmanuel-Thomas, Jay Simpson,Jack Wilshere, Sanchez Watt,Cedric Evina, Roarie Deacon(?), Kyle Bartley, Rene Steer, Kieran Gibbs, Mark Randall.

Túl könnyű :-)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.10.22. 14:06:57

@Walmer: Tavalyelőtt csak összejött nekik egy UEFA-elődöntő és egymás után másodszor ott vannak a Bl-ben az olasz bajhhokságból, ez nálam már egy középsúlynak megteszi. Arról nem beszélve, hogy az egyik legkellemtlenebb opció voltak a harmadik kalapból. Az MU sem mehetne biztosra ellenük az Artemio Franchiban, "félgőzzel pláne nem.

Tika_ 2009.10.22. 14:09:07

@popp: no offense, popp. Azért, mert olyan hatása lehet, mint a legutóbbi BL-győzelemnek. Elhiteti a vezetőkkel, hogy nincs szükség nagytakarításra. Pedig az utóbbi hetekben már minden Milan szurkoló erről beszélt itt.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.10.22. 14:12:18

@peter135: nem vagy normális:) jövök egy sörrel Neked :)

nordsee 2009.10.22. 14:16:45

OFF
Salmás olvtársak, Hayek kisasszony önmagát alakíthatta végre. Minden a helyén:
www.shockya.com/news/wp-content/uploads/vampires_assistant_bearded_lady_photo.jpg
ON

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.10.22. 14:17:46

@imici77: Én már azt is látom hogy az NST pár év múlva hogy űz finoman gúnyt Chukwuemeka Aneke nevéből. :)

Walmer 2009.10.22. 14:17:58

@popp: Biztosra senki ellen nem lehet menni. Ezt senki nem mondta.
De a Fiorentina nem jobb, mint egy CSZKA, akik ugye éppenséggel UEFA kupa győztesek voltak.

Én nem azt mondom hogy szar a Fio, mert nem az. De egyáltalán nem bikább, mint a CSZKA. Inkább hasonló erősségű a két csapat.

christvhu 2009.10.22. 14:22:55

@nordsee: nem tudom.... nekem kicsit nőies ez a smink a palin)))))

Glory 2009.10.22. 14:32:55

mikor kisorsoltak a csoportokat en konkretan beszartam hogy mi lesz velunk torokorszagban, mi lesz velunk moszkvaban. erre ezek mar be is vannak huzva, es ha ugy nezzuk hogy ezutan a mu otthon is elveri a cska-t akkor mar nem is kell a csapatnak menni wolfsburgba (13-14 allando otthon marad pihizni, talan meg fergie is, megy ole a csikokkal-es nyernek). amugy szerintem max 1-2 nagycsapat fog bucsuzni a csoportkorok utan. mind jobb annal mint hogy a tovabbi 3 meccsen nem tudjak bebiztositani a tovabbjutast

popp · http://koncertblog.com/ 2009.10.22. 14:33:21

@Tika_: Na az előtt is értetlenül állni, ha leírja valaki, hogy kár volt Bl-t nyerni, mert elaltatta a vezetőket. A győzelem az győzelem, flasht okoz a szurkolónak, maradandó élményt, akkor sem felejti el, ha utána évekig szar a csapat.

Például te megbántad a 2006-os Bl győzelmet? Pedig az is hozzájárult, hogy kedvenc csapatod sztárjai két évig alulmotiváltan ténferegtek és egy korábbiaknál gyengébb Real eltudta vinni előlük a bajnoki címet.

Nem lehet mindig topon lenni, úgyhogy, aki csak egy Bl-győzelemnek, vagy egy bajnoki címnek sem tud örülni, inkább ne szurkoljon, szerintem.

Figyelj, ha Berlusconiék megtehetnék most is hoznák csiliárdokért a legnagyobb sztárokat, Silvio bizonyította annakidején, hogy nem szívbajos aranylabdást venni a kispadra. Azok az idők viszont elmúltak, hogy a Milan pénz nem számít alapon vásárolhat.

Most van egy lesajnált csapatuk. Épp ezért ha milanista lennék nagyon jókat tudnék röhögni az olyan szövegeken, amiket hétfőn Romás fórumokon, most meg Real szurkolóktól olvasni: ha ezt Milant se tudjuk megverni, akkor mit akarunk.

Nyár óta mondom, hogy nem olyan gyenge ez a Milan, amilyenek sokan beállítják, azt is gondoltam, hogy legalább egy x-re jók lesznek Madridban is. Aki lebecsüli őket csúnyán rábaszhat.

Persz az is benne van pakliban, hogy ez csak egy fellángolás és utolsó három meccsüket elveszítve kizúgnak a bl-ből, de nem ez a legvalószínűbb kimenetel.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.10.22. 14:37:05

@Walmer: Szerintem jobb a Fio, mint a CSSZKA. Azzal meg ne gyere már, hogy 2005-ben UEFA-t nyertek, mert annak csapatnak a legjobb játékosait már rég eladták. Ez már egy másik brigád.

divi · http://weareunited.freeblog.hu/ 2009.10.22. 14:38:39

kis olvasnivaló: sportgeza.hu/futball/2009/10/22/rafa_benitez_mar_felti_az_allasat/

56 év után lehetne nekik 5 L - de sztem nem lesz... marad a 87 óta megismételt 4

popp · http://koncertblog.com/ 2009.10.22. 14:42:41

@nordsee: Laudrupot én is bírnám, a Getából is jó csapatot csinált és játékosként is nagyon csíptem..

Tika_ 2009.10.22. 15:00:14

@popp: nem akarok ezen vitatkozni, mert ha ezt neked magyarázni kell, akkor nyilván nem fogunk egyetérteni (és én megértettem, amit írtál, thx).
Csak annyi, hogy ne ködösíts: a 2006-os győzelmet egy kiváló csapat szerezte, ami annyira jó volt, hogy egyes húzóemberei elhitték, hogy ezentúl elég lötyögniük. A 2007-es győzelem elfedte egy már gondokkal küzdő csapat bajait - nem én mondom, hanem a Milan szurkolók.
peace

Goalissimo · http://goalissimo.blog.hu/ 2009.10.22. 15:01:57

Jaja az a sivatagi róka állati jó:D

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.10.22. 15:08:08

asszem én már csak káromkodni járok ide, de terje hauge akkor is szopjon le

Ronal-d'oh! 2009.10.22. 15:28:46

Istenem. Valaki megmondhatná a sok gyökérnek, ha emeli a büntetőt, akkor középre tegye, mert az ilyen szállingózó fosokat simán lekapják a kapusok.

nils_h 2009.10.22. 15:29:03

@mocsing: "asszem én már csak káromkodni járok ide"
köszönjük szépen. megtisztelsz vele.

Boxi_911 2009.10.22. 15:31:46

@imici77: Grat neki!

Azért elő tudnék venni csomó olyan videót is, ahhol fakkkkol a csávó! :D

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.10.22. 15:35:50

@nils_h: nincs mit. azért ha nagyon megvisel a dolog, szóljál

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.10.22. 15:43:24

Istenem, és 7-kor a Digi mit ad? Benfica-Everton...Erre lehetne szinpadiasan azt mondani, hogy bah...

psychocska 2009.10.22. 15:45:28

Krisztián utazik a hidegbe, én azt fogom sztrímelni.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.10.22. 16:19:25

@nordsee:

Talán-talán még nem késő. Ha az utolsó három csoportmeccsét nyerné az Atleti*...

Érdemes elolvasni a linkelt oldalon az első kommentet. Megmagyarázza, hogy az miért az NST-re jár kommentelni az ember...

*Bár hozzáteszem, Laudrup munkája a Getafénél lassan érett be, az első pár meccsüket elbukták, és szép fokozatosan lendültek bele. Az viszont biztos, hogy az Atlético kerete jóval erősebb, mint a Getaféé volt. Továbbá kérdés, hogy a "sztárokat" hogyan kezelné Laudrup, mert a Getánál ilyen feladattal nem szembesült.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.10.22. 16:27:31

@nordsee: @Csöncsön:

Közben látom, már tény: Laudrup az új edző. Már a szombati meccsre nagyon kíváncsi vagyok. A Vicente Calderónba megy a Mallorca.

Walmer 2009.10.22. 16:29:28

@popp: Igazad van a Fio európa rettegett csapata féli a nevét az egész kontinens.

Most komolyan. Szerintem max harmadikok. De ne legyen igazam, mert akkor ez a Szörnyű liverpool Voronyinostól, Rierástól, Lucasostól, N'gogostól stb. továbbjut

popp · http://koncertblog.com/ 2009.10.22. 17:04:26

@mocsing: Áldassék Laurent Blanc neve!
@Walmer: Komálom a vitastílusodat, ha elfogynak az érveid jól kiforgatod a szavaimat ;-).

Azt mondtam róluk, hogy legalábbis középsúlyú csapat az bl porondon és ezt tartom is. Van négy nemzetközi mércével mérve is komoly (Frey, Mutu, Gilardino, Jovetics) és nagyon sok jó játékosuk. A sorsolás után is azt modntam, hogy nehéz dolga lesz a Lokinak, mert másik három csapat a végsőkig harcolni fog a továbbjutó helyekért, szóval nem vehetik fél vállról a Debrecsenit sem. Lehet, hogy végül a Fio húzza rövidebbet, de pillanatnyilag jobb az esélye, mint 'Poolnak. Tavaly is nyerhető meccseket packáztak el a Bayern és a Lyon ellen, de fölvették velük a versenyt, mostanra meg eggyel rutinosabbak.

horas 2009.10.22. 17:39:12

A Real-Milan meccsről csak annyit,hogy kabaré volt nem akarom egyik csapat szurkoló táborát se megbántani...A Milan "a vak tyúk is talál szemet" a Real pedig "a kevesebb néha több" mondásra szolgált iskola példával.

A Real-t meg annyira tasztítja a BL mint az Inter-t.Hát igen,cserélgetik is a játékosaikat...

zsakfos 2009.10.22. 18:06:13

Már régi, de most, hogy újra láttam ismét sírtam a röhögéstől:
Foci vb 2006 különböző taktikák c. diavetítés...
rolisoft.net/pps/p/14

horas 2009.10.22. 18:09:10

@Iustizmord: Hát nem tudom,ha a harmadik gólnál adott gólpasszára gondolsz ott Marcelo alkotott kiemelkedőt,amúgy ezt probáld meg a San Siro-ban elhitetni potom 40 ezer emberrel akik egy emberként fúgyúlnek mikor a tófalusi labdához ér,hazai pályán!!!Én nem akarom bántani mert én nagyon kedvelem őt.és óriási futballista volt,de az ő kefirjében már nem sok van ha van még...

Klárensz 2009.10.22. 18:34:14

@horas: csak tavasszal fütyülték

badblood 2009.10.22. 18:36:08

Jóóóvan már fentebb is boncolgatták a Real-Milan produkciót, de szerintem:
A Milan jelenleg egy színtelen-szagtalan-súlytalan csapat (Csiszár "Apukám" a számból vette ki a szót :)) ), nem igazán lesz hosszú életű idén a BL-ben szerintem.
A Madrid pedig kikapott ETTŐL a Milantól... a Bernabeuban... Hát... ennyi...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.10.22. 18:39:35

@horas: "A Real-t meg annyira tasztítja a BL mint az Inter-t."

Szó szerint ezt írtam le tegnap. :-D

Ettől még bőven benne van a pakliban egy Real-Inter BL-döntő. Mindenesetre annyiból örülnék neki, hogy egyetlen nagyarcú angol klub sem lenne ott.

Ronal-d'oh! 2009.10.22. 19:13:41

Németh Kiki meg kezdő az AEKben. Remélem rúg egy gólt, vagy többet. :)

krump_lee 2009.10.22. 19:32:09

@nekedX:
...s tizenegyest harcol ki..

nasteey 2009.10.22. 19:33:52

@kancselszkisz: És miért nem ő végezte el? :D

dzolutan 2009.10.22. 19:35:21

Eindhovenben pedig kimaradt egy tizi, amúgy jószar meccs.

Ronal-d'oh! 2009.10.22. 19:37:19

@Viszlat: és én mi? :D vagy ez esetleg a kis blogom (pontosabban blogunk, de ne menjünk bele) miatt mondod? :D

Viszlat 2009.10.22. 19:38:59

@nekedX: nem-nem, érdekelne hol lehet nézni Németh meccsét. :)

Ronal-d'oh! 2009.10.22. 19:40:53

@Viszlat: Tyűűű, nem tom, csak Eurosport.com-on néztem bele az összeállításba, annyira nem mélyülök bele, hamarosan indulok a városba megünnepelni a szünet kezdetét. :)

nasteey 2009.10.22. 19:46:05

Magyar bíró vezeti a meccset, csoda hogy befújta Némethnek? :D

psychocska 2009.10.22. 19:58:51

Egyelőre értelmes streamet nem találtam a bate meccshez. Mind megállt eddig, amit néztem.. Most sikerült befogni valami görög tévét, de nem biztos, hogy a meccs van rajta, mivel félidő van. Ha az, akkor bedobom a linket.

psychocska 2009.10.22. 20:03:21

Na ez is befőtt. Remek.

Viszlat 2009.10.22. 20:05:01

@psychocska: háát, ez erősen jelszót kér nékem :(

psychocska 2009.10.22. 20:05:28

2 percig élvezhettem a második félidőt :D

Fejlődő Szervezet 2009.10.22. 22:34:57

Most mondom, fogtok még visszafogott hangon nylatkozni a RM játékáról. Kárörvendés, felszínesség, hozzánemértés. Hajrá.

Iustizmord 2009.10.23. 00:09:58

@kroos: rino a cipőjét se kötheti meg, mit kapok érte

FASZKORBÁCSOT.

nem állítom hogy gattuso volna legtechnikásabb, de szvsz direkt vesz ebből vissza. agresszióból meg annyi jutott neki hogy egy pitbull sírva menekülne, ha. utoljára moreno torricelli tekintetében láttam ezt a tüzet de gennaro jobb. egy gattuso-keane összecsapást megnéztem volna.

Iustizmord 2009.10.23. 00:14:26

@Tika_: hogy a milan szurkerek mindig ezt akarják folytatni

hát, az első félidőt nem. a második azért nem volt gyenge. szvsz is olyan ez a milan h sokat szunnyad meg alibizik de meg mindig tud akkora pofont adni ami elsüllyeszti a pennsylvania csatahajót... szóval kicsit olyan öreg részeges karatés stílus. érdekes.

Iustizmord 2009.10.23. 00:22:16

@horas: nézd, 35 méteres gól nem terem csak úgy, a 2. nál akiugratás mesteri volt, a 3. nál seedorf nagyon jól adta, azt a kapáslövést meg csal látszólag olyan egyértelmű oda tenni. a meg nem adott gólt meg nem értettem

ehhez képest az 1. rela gól vicc, a második szép volt. de kapushiba is. és sokat egyebekben nem tettek. igen, benzemát buktatták, elmaradt a tizi.

szóval joggal lehet fikázni a mlant de néha nagyon oda teszik magukat. 30-40 percre, sajna.

seedorf akkor is rulez.

Pig_Bodine 2009.10.23. 11:48:12

@Iustizmord:
Volt Keane-Gattuso összecsapás 2005-ben a BL-ben. Persze akkor Keano már túl volt a csúcson, noha a varázssapkáját még föl-föltette néha.*
Sajnos a Milan kettős győzelemmel ment tovább, bár talán még ennél is nagyobb baj, hogy utána Isztambulban meg elaludtak 3-0-nál a kukabúvárok ellen.

* Oooh Keano's f*ckin magic, he wears a magic hat. He arrived at Old Trafford and he said: 'I fancy that!' He didn't sign for Blackburn, or Ars'nal 'cos they're shite -- he signed for ManUnited 'cos we're f*ckin' dynamite!
süti beállítások módosítása