Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Arcoskodó, hitvány nagycsapatok - Serie A, 6. giornata

2009.09.28. 23:47 _benito

Cö-cö, méghogy nagycsapatok. Az arcoskodva tartalékoló Juventusnak három kihagyott vendégziccer is kevés volt, hogy komolyan vegye a Bolognát, jött is a végén az atomkoki. Az Inter meg Mourinho kapitális ökörsége miatt nyújtott át egy szekérderéknyi lőszert az újságíróknak (akik nem is haboznak ellődözni mindet). Az már nem is meglepő, hogy a Milan csak kapusának köszönhetően mentett pontot hazai pályán a Bari ellen, a Roma meg bírói segítséggel tudott kicsikarni egy döntetlent Cataniában. A Fiorentina megmentette valamelyest a becsületüket, bár nem mondhatni, hogy a toszkán derbin lefocizta volna a Livornót, de legalább nyert. Most akkor tényleg az Udinesét, meg a Sampdoriát kell a Serie A legnagyobb királyainak tartanunk, vagy már ennyire mindenki a hét közepére koncentrált, amit jól használtak ki a kicsik? Alább igen morcos hangulatban készült, de annál velősebb olasz összefoglaló a nem is annyira ködös, de rohadt hideg Albionból.

Zseniálisan terel az olasz sajtó, azt meg kell adni. Miközben minden olasz kupacsapatnak a tökén kellene ugrálniuk (egyedül a Fiorentina nyert, kikapott a Genoa és az Inter, kellemetlen döntetlent játszott a Juventus, a Milan és a Lazio), ők inkább a bírókkal foglalkoznak, ami közismerten a lúzerek utolsó mentsvára. Igen, szarok az olasz bírók, rengeteget tévednek, de most talán nem ez a legfontosabb.

Melo és Ferrara jól összevesztek a meccs után, mert a brazil labdavesztéséből alakult ki a helyzet, amiből végül a lefújás előtt másodpercekkel egyenlítette a Bologna – akkorra már teljesen megérdemelten. Pedig nem volt a pályán szinte egyetlen játékosa sem, akit ne cseszhetett volna le teljesen jogosan, mert a Juve a vezetőgólja után folyamatosan lassulni kezdett, és a második félidőben már bőven vörösbe ért a mutató, szinte nem volt a pályán torinói védő, aki ne akart volna gólt rúgatni legalább egyszer a Bolognával -  a vészjelző Buffon váratlan elképesztő bakijánál váltott pittyegésből szirénázásba. Ferrara is hozzátette a magáét a kudarchoz (Giovinco cseréjéért még a Bundesligában is elővették volna az újságírók), ráadásul ott volt Molinaro, aki tavaly őszi önmagát idézően értékelhető megmozdulás nélkül hozta le a meccset, az már keveseket lepett meg, hogy az egyenlítő gólnál is nagyon durván lemaradt. (Juventus-Bologna 1-1)

Pontosan azt gondolom Mourinhóról, amit Zeman. Érdemes végignézni, miket nyilatkoztak az edzők: Ferrara simán bevállalta a hibákat, Leonardo egészen odáig ment, hogy megvédte az őket kifütyülő szurkolókat, mondván, megérdemelték a sértéseket. Ranieri is azt mondta, rosszul játszottak, mázlijuk volt a döntetlennel. És mit mondott Mourino? Szokás szerint mellébeszélt, a hibáit firtató kérdésekre pedig a legegyszerűbb választ adta: ő az edző, ő dönt mindenről, nem kell magyarázkodnia. Pedig igencsak lenne miért magyarázkodnia, mert a Sampdoria (és nem a Real Madrid, vagy a Manchester United) egyáltalán nem érdemtelenül verte meg az Intert. Az meg, hogy leugatja Del Nerit, aki tavaly még a bergamói stadion omladozó falainak támasztotta neki a portugál csapatát, hogy most Genovában verje (kupameccsen is kikapott itt az Inter), egészen egyszerűen szánalmasan gusztustalan viselkedés. Persze, az is lehet, hogy olyan régen nyertek utoljára BL-meccset, hogy az ázsiai túrára gyúrta a csapatát. (Sampdoria-Inter 1-0)

Storarinak kell pontot mentenie a Milannak, kérem szépen, mondanánk, ez itten a mélypont, de a milánóiak immár visszatérő ostorozása helyett ezúttal a Barit méltatnánk, amely kiválóan megérezte a dögszagot, és roppant szimpatikusan állt hozzá a meccshez. Leonardót kifejezetten szánjuk, hibásnak legalábbis csak igen kis mértékben látjuk azért, ami mostanában történik a Milannal. (Milan-Bari 0-0) Az olasz színeket egyedül a Fiorentina védte meg becsülettel, pedig rájuk vár a legnehezebb feladat a hét közben: jön a Liverpool, és máris továbbjutási esélyeikért kell harcba szállniuk. Ráadásul hiába a két csapat közti komoly tudáskülönbség, a derbi mindig más egy kicsit, úgyhogy a livornói győzelem – kivált 10 emberrel – igazán szép teljesítmény. Prandelli olvadozott is egy sort, úgyhogy messze nem tartunk kizártnak egy lila örömünnepet a BL-ben sem. (Livorno-Fiorentina 0-1elszunnyadt bennünk a sinkovics, sehogy sem tudtuk frappánsan megfogalmazni a LIVERpool LIVORno asszociációkban rejlő csodás lehetőséget) Drámai pontmentést produkált a Roma, nem lett volna semmi meglepő benne, ha kikapnak. De Rossi 23 centiméterről szerzett egyenlítése azért még mindig csak annyit jelent, hogy a kiegyensúlyozott teljesítménytől igen messze álló rómaiak szereztek egy pontot, amivel csak a középmezőny derekáig sikerült elverekedniük magukat. A Catania lehet csak igazán dühös: ők elugrottak volna a kiesőhelyekről egy győzelemmel (Catania-Roma 1-1)

Csodálatos jó meccset játszott a tavalyi önmagát ismétlő Udinese (legutóbb még vezettek is ilyentájt), és csak a hajrában tudták ledönteni a kicsit kipurcanó Genoát, amelynek azonban szintén nincs oka szégyenkezésre. Ez a két csapat nagyon szépen képviseli – igen, a nagyok helyet is adott esetben - , mit jelent igazából az olasz futball. Di Natale hétnél tart, csókoltatja az NST olvasóit. (Udinese-Genoa 2-0) Szegény Muslera, hiába kiváló képességű kapus, ha minden ötödik fordulóban kap egy irgalmatlan potyát, ami rendszerint pontjaiba került a Laziónak. Mint például most is, Zarate csak a hajrában tudott egyenlíteni, de legalább gól lőtt végre – nem is akárkinek, hanem a bajnokesélyes Palermónak, ahonnan hamarosan távozik Zenga. (Lazio-Palermo 1-1)

Hamsik a legjobb formában levő nápolyi (ez még mindig nem sokat jelent), az ő duplája kellett ahhoz, hogy a déliek vért izzadva leverjék a Sienát, és meghosszabbítsák legalább egy fordulóval Donadoni izzadtságszagú vergődését a San Paolóban. A szlovák majdnem mesterhármast lőtt, de a büntetőjét Curci kivédte. (Napoli-Siena 2-1) Az Atalanta tragikusan gyenge teljesítménnyel is majdnem nyert Veronában (ezt idén nem sokan fogják megtenni), végül a local hero, Pellissier öt perccel az egykori Chievo-ász TIRibocchi gólja után egyenlített. (Chievo-Atalanta 1-1) A Cagliari behúzta a szivatót, és nagyon beindult: négy nap alatt két idegenbeli győzelemmel eredtek a mezőny nyomába. A Parmában aratott meglepő győzelemhez hozzá kell tennünk, hogy a beharangozóban említett pármai Biabianyt az első félidőben felrúgták, ha megkapják a büntetőt, biztosan másképp alakul minden. De nem, úgyhogy ez mindegy is. (Parma-Cagliari 0-2)

168 komment

Címkék: olasz beszámoló összefoglaló serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr111414445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.09.29. 16:48:00

najó, nem vagyok net előtt a meccs végéig, hajrá piros-fehérek! :)

JClayton · http://bumm.sk/blog/szemtanu/ 2009.09.29. 17:11:19

A Milan legnagyobb gondja még csak nem is az, hogy ennyire kétségbeejtően, reménytelenül szarok... hanem, hogy a vezetőség ezt nem hajlandó elismerni.

A csapatnak radikális átépítésre lenne szüksége, négy-öt érkező, fiatal, perspektivikus játékossal. Helyette pedig már egy jó ideje meglett húszas (jobbik eset), vagy harmincas sztárocskák érkeznek, a marketingérték, vagy a nyomott ár miatt. Előbbire példa Beckham, utóbbira mondjuk Senderos, vagy Borriello. Ez csak a lyukak befoltozgatása, nem pedig csapatépítés.

A Milanon egyszerűen csak most üt ki ez a furcsa játékospolitika, amit az utóbbi pár évben folytattak, a veteránok nagy része most érte el azt az időszakot, hogy szopóágra került és képtelen bármi újat is nyújtani (most például éppen Seedorf nyújt elfogadhatót, nem lennék meglepődve, ha ennek a jutalma egy három éves szerződéshosszabbítás lenne, miközben 33 éves a drága).

Szerintem Pirlo, Kaladze, Jankulovski, Oddo, Favalli, és természetesen Ronaldinho fölösleges ballaszt. Viszont ott tart a csapat, hogy ezekre a játékosokra egyszerűen szükség van és nem áll mögöttük szinte semmilyen hasonló képességű, de fiatalabb helyettes.

(na, végül is csak jól elmondtam, amit már mindenki)

horas 2009.09.29. 17:25:58

@popp: @Pampito: Milyen stadion!??Istenem,elöbb játéksoskat kéne venni,kit igazolt idén nyáron a Roma?Basszus Burdisso-kat kunyerálnak kölcsön,annyira nincs pénz aztán stadiont akarnak,hihetelen,nevetséges,én ezzel a Rosella Sensi-vel nem is tudom mit művelnék legszívesebben!Berlusconi és Galliani után vagy inkább karöltve a legnagyobb agydonor ő is.

halareaal 2009.09.29. 17:39:10

sztem egyébként a Milannál (nyilván a kor miatt is) motivációs problémák is vannak. az átlag olasz bajnokikra egyszerűen képtelenek felpörögni, a rangadókon (inter, Juvéra gondolok itt) pedig ha pörögnek is, erősebb az ellenfél. mert azért ezzel a kerettel, öregedés ide v oda, sokkal jobban kéne szerepelni, konkrétan 3. helyen illene zárni, a Genoa-Udinese-Roma-Fio vonulat előtt. a BL érdekes lehet, ott megvan a motiváltság, a hatalmas tapasztalat meg vmelyest kompenzálja h gyengébb a csapat. ezzel együtt sztem nem járt rosszul a Milan ezzel a sorsolással, mivel a Marseille még messze nem rázódott össze, túl sok az új igazolás ott is. kíváncsi vok mindenesetre nagyon h mit produkálnak majd a Bernabeuban.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.09.29. 17:45:08

@horas: Kellemes negyvenes a Rozi. Szerintem tudva, hogy a Bl lóvéról lecsúsztunk a jelenhelyzetben még az is eredmény, hogy nagyjából együtt maradt a tavalyi csapat. Azt nem tudom, hogy mennyire voltak komolyak a vevőjelöltek, de azt nem tudom, hogy a klubnál a Romáénál jóval nagyobb nyögő Sensi család miért ragaszkodik a klubhoz.

horas 2009.09.29. 17:49:42

@halareaal: Mindenesetre ha a Milan tovább is jut,valszeg második helyen,a 4 angolon kívül,a Barca,Sevilla és a Bayern lehet a soron következő ellenfél.Legyünk öszinték nem sok esélye van egyikkel szemben sem.Ugyanez az Inter-hez mármint,hogy másodikként fognak ők is tovább menni csak a Barca helyett a Real jön be nekik.Nekik azért egy-két (Real-t leszámítva talán mindegyik ellen,de még lehet,hogy a Real ellen is bár én nem hinném)csapat ellen lenne keresni valójuk de idén is benne van,hogy csoport után egyből a hazafele veszik az irányt.

sporttárs 2009.09.29. 17:53:20

@pote: jössz-e Fehérvárra szombaton újszponzoros kőgazdag csapatoddal? (Álkérdés, mert olvasom a bckormend messzeföldön híres vendégkönyvét. :)) )
Szünetben megyek a statért, ott találkozhatnánk, persze ha nem a büfében vagy olyankor (de).

rizla 2009.09.29. 17:57:16

@Csöncsön: nem az a lényeg, hogy guardiola mennyivel jobb leonardonál, hanem hogy laporta és txiki mennyivel jobbak berlusconinál és gallianinál

rizla 2009.09.29. 17:58:47

@raoul_duke: leonardo hibája maximum az, hogy igent mondott. a vak is látja, hogy itt már mindegy, hogy ki az edző. ancellotti talán hozott jobb játékosokat? vajon miért nem?
egyébként a barca bűne az egész, most guardiola miatt berlusconiék takarózhatnak leonardoval, amúgy nem mertek volna egy fiatal edzőt kinevezni.

rizla 2009.09.29. 18:00:30

@Nűnű: nem az edző veszi a játékosokat, max jobb esetben kérhet, meg eldöntheti kit akar. de nem az ő feladata nyomon követni a többi csapatot, és figyelgetni, hogy vajon ki lehetne jó a csapatába, ez tök mellékes elfoglaltság.

halareaal 2009.09.29. 18:00:34

@horas: hát nemtom, sztem azért a továbbjutókat még csak-csak, de a csoportelsőket elég nehéz megjósolni egyelőre. mindenesetreaz általad felsoroltak közül egy 2 meccses párharcban a Bayern és a Sevilla ellen azért lenne esélye a MIlannak, sőt utóbbiak ellen sztem ők lennének az esélyesebbek. nyilván nem ezzel a fos játékkal, amit a Serie Aban ált prezentálnak, hanem a Marseille ellenivel mondjuk.

horas 2009.09.29. 18:00:47

@popp: Ezt senki se tudja,mindenkivel akivel beszélgettem csalódottsággal átitatott felháborodással beszél erről,hogy mi az istentökéért nem adja el a klubbot ez a hülye.Ha az áll a hátterében a dolognak,hogy annyira hozzánött a családhoz a klub,hogy szívük szakadna meg az idegen kéz látványától,akkor rákéne jönni,hoy ezzel csak ártanak az imádott klubjunknak.Ha én AS Roma ultra lennék és Rómában élnék egy két ablakjukat már bedobáltam volna az biztos.

horas 2009.09.29. 18:05:59

@halareaal: Ok rendben Sevilla meg a Bayern ellen nem lenne sima a meccs,de én nem hiszem túltudnának lépni rajtuk.Utoljára 2007-es BL-döntőben győzött le komoly csapatot a Milan,azóta akit komolyabbnak lehet venni az Arsenal-al volt,tudjuk mi lett belőle azóta nagy csapattal Európai kupa meccsen nem találkoztak.Én BL-ben Milan-nal kapcsolatban egy tavalyi Real szintű lebőgést érzek a levegőben.

horas 2009.09.29. 18:10:59

@halareaal: ja megmég annyit az OM elleni játékukkal a Sevilla meg a Bayern rongyosra verné őket.

horas 2009.09.29. 18:16:48

Azt a kurva Milito a keretben sincs!!!

popp · http://koncertblog.com/ 2009.09.29. 18:19:20

@sporttárs: Olaj lesz a bajnok!

@horas: Folyamatosan szidalmazzák is a Roma ultrák. www.youtube.com/watch?v=1fVrHirv5VE

A bl poszt pedig jöhet, mert negyedórn belül Kazanyban kezd az Inter.

horas 2009.09.29. 18:23:50

Nem kis meglepetésre Milito a keretben sincs:
JC,Maicon,Lucio,Samuel,Chivu,Zanetti,Stankovic,Cambiasso,Mancini,Eto'o,Balotelli
Na Mancini itt a lehetőség,hogy mutass valamit!!!

JClayton · http://bumm.sk/blog/szemtanu/ 2009.09.29. 18:27:17

@horas: „Ha az áll a hátterében a dolognak,hogy annyira hozzánött a családhoz a klub,hogy szívük szakadna meg az idegen kéz látványától,akkor rákéne jönni,hoy ezzel csak ártanak az imádott klubjunknak.”

Politika és választások. Kábé olyan, mint a fájdalmas reformok ügye: népszerűségvesztéssel jár, úgyhogy majd akkor lesz eladva, ha úgy ítélik meg a Forza Italia kampánystábjában is... (és nem, azzal, ha valaki lepasszolja a klubot pár olajsejknek, attól még nem ő a megmentő)

horas 2009.09.29. 18:33:32

Jól tömörülnek!

dzolutan 2009.09.29. 18:34:38

Remélem holnap is találok ilyen fasza sztrímet a Bayern-Juvehoz. :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.09.29. 18:41:51

GÓÓÓL, vezet a Rubin. :)

A kezdőben Mancini meg Balotelli. Úgy látom Murinho nem veszi túl komolyan.

rizla 2009.09.29. 18:42:44

vezet a rubin az inter ellen, ciki. amúgy ez miért fél7kor kezdődött?

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.09.29. 18:45:20

Érdekes dilemmában vagyok a Rubin Kazany-Inter kapcsán. Nem tudom, kinek drukkoljak. Ha a Kazany nyer, az azt is jelenti, hogy a Barcának is pokoli nehéz dolga lesz Oroszországban. Az Inter meg mégiscsak a legfőbb rivális.

szeme közé, laposan! 2009.09.29. 18:48:03

@rizla: helyi idő szerint kezdődnek a meccsek 20:45-kor, kivéve angolland, meg skótland. Na meg mer ott már most tél van.:)

Azazello007 2009.09.29. 18:51:13

@Great Cornholio: pedig pont most kéne komolyan vennie. Már rég lehetne 2-0 is, a tatárok otthon bárkit elkaphatnak...jó kis meccs.

dzolutan 2009.09.29. 18:53:05

@mocsing: hopp, például júpíszíéknél is. :D
Kösz!

rizla 2009.09.29. 18:54:47

@Csöncsön: játszon szarul a rubin, de nyerjen. valószínűbb, hogy ennek a fordítottja történik/fog történni.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.09.29. 18:56:04

Amúgy hihetetlennek tartom, hogy az Interben nincs olyan játékos, aki 1-1 ben hajlandó lenne megindulni, inkább passzolgatnak. Képtelenek labdástul mozogni.

Egyedüli Maicon, meg Zanetti(de ő is 15m után lepasszolja és fut vissza).

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.09.29. 19:00:40

@dzolutan: my pleasure. ki fog biztosan hiányozni a Juvéből? Szalihamidzsicson kívül. csak Cannavaro?

Azazello007 2009.09.29. 19:01:02

Rubin edzője a rózsafüzérrel karakteres figura...

giacinto 2009.09.29. 19:02:42

@horas: "én ezzel a Rosella Sensi-vel nem is tudom mit művelnék legszívesebben!"

:))

popp, ne öregítsd, még csak 38 :)

dzolutan 2009.09.29. 19:16:13

@mocsing: +Sissoko
Amúgy a sat1 minden fordulóból közvetít, vagy csak most, a nagylagzira való tekintettel?

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.09.29. 19:23:43

@dzolutan: jó kérdés, előző fordulónál eszembe se jutott ez az opció, úgyhogy nem tudom biztosan. szerintem minden szerdán ad egy német meccset.

horas 2009.09.29. 19:25:03

Most ez a tré,kit állítasz be?Ha továbbra is akadozik a gépezet?Quaresma-t?Vieira-t?Mondjuk az egyenlítő gól körül meg volt fogva az orosz bajnok.Ez a BAlotelli ez egy igazi örült-zseni nem is foglalkozott a játékkal valakinek valamit osztott,megkapta a labdát dühében belerúgott egyet azt majdnem gól óriási kapusbravúr,kapufa,vadállat!

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.09.29. 19:51:09

Szentéges ég, Balo kiáll és Queresma be. Ha nem Mancini jön le akkor olyan mintha 8 emberrel játszanánk. :(

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.09.29. 19:52:39

Hát a gyengék mentsvára a bírózás, de most lerántják Samuelt mentés közben és szöglet, hát valljuk be nem nekünk fúj.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.09.29. 19:59:03

Az az igazság, hogy 10 ember ide v oda, fingunk sincs mit kell tenni letámadás ellen.

BruceWayne 2009.09.29. 20:00:10

az létezik hogy az Inter padján 2 kapus van???? :-)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.09.29. 20:06:36

Kénytelen leszek életemben először a Barcanak szurkolni, hogy tarolja le a 2 szovjet csapatot, hogy meglehessen a 2. hely.

nils_h 2009.09.29. 20:10:02

nemigaz, miket kihagy a Rubin...

de niro 2009.09.29. 20:13:37

Mázlija van Mourinhonak, lesz mire fognia az újabb égést.

Nektek se működik a bl-poszt? Összefolynak a kommentek, olvashatatlan..

BruceWayne 2009.09.29. 20:14:27

@Great Cornholio: kezdtünk már 2 vereséggel is, szóval az egy pont jó lenne :-D

mondjuk a csoportelsőségnek így lőttek.

BruceWayne 2009.09.29. 20:18:17

José de szarul néz ki...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.09.29. 20:18:28

@Nerazzurri: Persze hogy lőttek rájöttem miért. Terje Hauge a bíró, a barca mezben pózoló bíró és segítői. Így csak furcsálltam az ítéleteket. Már nem.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.09.29. 20:19:22

@Nerazzurri: Spec annak is örülnék, ha nem sérülne meg senki, mert ahogy az oroszok játszanak finom rátartásokkal megtorlatlanul.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.09.29. 20:21:25

Mindettől függetlenül az a szomorú, hogy ez a Rubin nem valami nagy szám. Szvsz.

BruceWayne 2009.09.29. 20:22:38

papírforma eredmény

_X_ 2009.09.29. 20:23:36

@Great Cornholio: jah ha így nem győzött Inter ellen, akkor visszavágó eléggé egyértelmű sztem...
Kiev lesz csatában sztem Interrel a 2. helyért...

de niro 2009.09.29. 20:23:36

@Great Cornholio: Dehogynem, csak a bírón múlik a blama, az nem lehet, hogy Jose vagy a csapat balfasz.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.09.29. 20:27:35

@de niro: Hát azok a szép belépők, amiket műveltek, nem csoda ha 1-2 ember elveszti a fejét. Ettől függetlenül az egyenlítés után be kellett volna húzni még 1-et.

2009.09.29. 20:28:04

Nem fog továbbmenni az Inter a csoportból. Iszonyat gyenge ez a középpálya és Jose is fogalmatlan ebben az idényben.

de niro 2009.09.29. 20:29:41

@Great Cornholio: Ja, nem csoda, az meg külön meglepetésszámba megy, hogy pont a visszafogottság szobraként tisztelt Balotteli teszi ezt.

horas 2009.09.29. 20:30:12

@Great Cornholio: Hát nem kicsit lejtett a a pálya!Egy durva szabálytalanság sem volt a meccsen.Fú de idegesítő az ilyen!AMúgy mikor Balotelli megkapta az első sárgáját(a semmirért mondjuk),már akkor sejtettem,hogy ennek nem lesz jó vége!Amúgy meg,Córdoba-t bekellet volna hozni félidőben Mancini helyére Lucio meg fel a középpályára mert ő vmi veszélyt tudott volna kelteni.Balotelli-s eset meg balszerencse,meg kellett kockáztatni mert nem volt csatár a padon!
Motta,Sneijder,Suazo,Milito,Muntari hiányát most nem tudta elviselni a csapat,ja meg a köcsög birót.Lehet megbarátkozni a gondolattal,hogy vagy a 4 angol közül vagy a 2 spanyol vagy a Bayern jön majd a legjobb 16 között és sanszos az újabb betli!Egy kis szerencse kéne egyszer!!!

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.09.29. 20:32:56

@de niro: Lehetsz te bármennyire visszafogott Buddha, ha kétszer büntetlenül vesén rúglak, te is elveszted a fejed. ill ha ismered a csapatszellemet, akkor is megteszed, ha a csapattársaidat aprítom, de minek magyarázzam neked.

de niro 2009.09.29. 20:41:46

@Great Cornholio: Azt tényleg feleslegesen magyaráznád, hogy Balotelli nem a főféreg, nemcsak azért mert nem hinném el, hanem mert magadból is hülyét csinálnál.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.09.29. 20:42:55

@de niro: Inkább belőled. De kösz már bemutatkoztál. Plz a saját csapatodhoz közeli blogrészben publikálj légy szíves.

de niro 2009.09.29. 20:46:29

@Great Cornholio: Ha jól tudom a Juve olasz csapat - mármint valóban az, az Interrel ellentétben - így talán "publikálhatok" a Serie A posztban, persze csak ha megengeded, hogy a beszélgetésre létrejött, nyilvános fórumon hozzászóljak.

Mr.AT 2009.09.29. 20:49:14

Balotelli piros, mekkora meglepetés. :-)

de niro 2009.09.29. 20:51:45

@Mr.AT: Van itt olyan, akinek az:)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.09.29. 20:53:56

Ez a Rubin tényleg nem valami erős,eléggé meglepődtem ezen az eredményen.De niro,miért is ne lenne olasz csapat az Inter?Akkor az Arsenal sem angol?Ugyan már,modern foci,2009,miegymás...

de niro 2009.09.29. 20:56:20

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Jóvanna, nem gondoltam ám olyan komolyan, csak úgy jól esett

raoul_duke 2009.09.29. 21:07:34

@rizla: igen, Leonardo helyében én biztos nem vállaltam volna, ő igen. Jobban járt volna, ha nem, az biztos. Valszeg túl hiú hozzá Berlusconi, hogy bevallja, de szinte biztos, hogy nagyon szar pénzügyi helyzetben van a Milan.

Kaká a Milanról: www.footballpress.net/?action=read&idsel=44977

Salvatore Bonanno 2009.09.29. 21:22:07

@pote: Így jársz, ha elkényeztetsz minket, aztán visszaveszel.
Mi pedig akkor, ha nyaralsz "Badacsonyban augusztus elején (igen, ahelyett, hogy szezon/köcsög válogatottakat írtam volna)".

Azt hiszem Imicinek ismét nélkülöznie kell a kommentjeim egy ideig... :-)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.09.29. 22:11:16

Hadd vigasztaljam egy kicsit valamivel a Milan szurkolóit ebben a sanyarú helyzetükben. :)
Giuseppe Capuanak,a Lazio ifjú tehetségének a példaképe Gattuso,ő inspirálja a legjobban.
Remélem kicsit segíthettem. :)

BruceWayne 2009.09.29. 22:59:48

@horas: hát igen, lehet barátkozni, az Arsenal, MU, Chelsea, Bayern 4-est elkerülni művészet lesz, hát még ha csop.1. lenne a real meg a liverpool is. szóval majd a sorsolánál drukkolni kell erősen, sevilla vagy lyon :-D

_benito · www.nst.blog.hu 2009.09.29. 23:26:14

@horas: "Egy kis szerencse kéne egyszer!!! "

:DDD

BruceWayne 2009.09.29. 23:26:19

@popp: az azért csak meglesz csak José kapja össze magát

Iustizmord 2009.09.29. 23:47:13

@pote: tény hogy élnék egy fasza judeoplutokrata nácikommenista baljobboldali ateis-teokrata demokráldiktatúrában ha már végre postonál egy nst cup-osat.

Iustizmord 2009.09.29. 23:48:04

@Pampito: elaggyák tottit a milánnak. kora alapján befér.

Iustizmord 2009.09.29. 23:53:41

@JClayton: baszki, most értettem meg, jól foglalod össze. ténleg. totál igazad van. mondjuk h a milan b@szott szar igazolási politikát folytat 5-6 éve az tiszta sor. nagyon nagyok voltak és féltek hozzányúlni, akik jöttek, 1-2 kivétellel nem emeltek, max szinten tartottak. lassú süllyedés volt. 1-2 jó igazolás mint pl flamini, kevés a jóhoz. beckhammal voltak meccsek, de pl ronaldinho inkább marketing. talán az agresszió hiányzik ma a milánból, márha az igazolásokat nézzük. a kisebb ellenállás felé mennek. régebben volt olyan h 2-3 klubb, közte a milan is harcolt vkiért és a ilan jött ki győztesen. lentini, pl. 1x éve. de ma? a ki másnak nem kell jön a milanba. szégyen.... mintha a middlesborough lenne.

Iustizmord 2009.09.29. 23:54:24

@pote: ja és karthagonak pusztulnia köll

Iustizmord 2009.09.29. 23:57:44

@horas: a zinter egy milánói csapat. nem jut ki onnan. sehová.

Iustizmord 2009.09.29. 23:58:39

@rizla: semennyivel csak éhesebbek. laporta meg beguiristain, ugye, h mennyivel jobbak mint a kopasz meg a nagyhajú

rizla 2009.09.30. 00:13:45

@Iustizmord: semennyivel? a laporta-éra csapatépítési metódusairól árulkodnak az eredmények.

nem éhség kell, hanem hozzáértés. persze az igaz, hogy ha valaki szarik a saját klubjára, akkor eleve nem is fog kiderülni, hogy ért-e hozzá. gallianiékkal ez a helyzet az utóbbi években. nem lehet mondani, hogy szarul igazolnak, hiszen nem is igazolnak. ha mégis, az parasztvakítás maximum.

TheSt!g 2009.09.30. 00:16:17

@Iustizmord: Azt tudtad-e, hogy egy kommentben több hozzászólásra is lehet válaszolni?

kukityun 2009.09.30. 02:42:15

Koszonom az objektiv ertekelest.

A Roma biroi segitseggel mentett pontot Cataniaban. A partjelzo intett, hogy az alapvonalon tul volt a labda, valoszinuleg igy latta az esetet. Ennek megfeleloen a mezonyben levo jatekvezetonek kotelessege volt szogletet itelni. A tradicionalis mondas szerint a szoglet fel gol. Igy van, ezert szoktak minden valamirevalo bajnoksagban a kieso csapatok is legalabb100 gol korul rugni a vegere, mert a szogletek pontosan 50 szazalekat torvenyszeruen golla erlelik. Ha mar beintik es meg is adja spori. A jobb csapatok kozelitenek a 100 szazalekhoz. Namarmost, a Roma-Catanian az adott szogletnel a kapu elotereben levo 21 jatekos helyezkedese, ezek kozul nehanyuk labdaerintese emlitesre sem melto az egyenlito gol megvalosulasaban, mellekes korulmenyek csupan, kizarolag a szerencse es a csillagok allasa az, amik a labdat a golvonalon tulra vezereltek. Meg az a rohadt spori rohadt nagy levegot veve befujta. Rohadjon meg az osszes mocskos csalo biro! Mi!!!!????

Ti normalisak vagytok?

Tudom, hogy nem, ezert nem is haragszok ratok.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.09.30. 03:06:43

@kukityun: Ad 1. Nem kötelező a játékvezető számára,hogy hallgasson a partjelzőre,bármikor felülbírálhatja.
Ad 2. A Roma megérdemelten kapott volna ki,végig jobb volt a Catania.
Ezek után ilyen fúria haraggal védeni a csapatod kicsit érthetetlen,nagyon elégedettek lehetnek az 1 ponttal.

Hispan07 2009.09.30. 08:14:38

@kukityun: kicsit lemaradtam, elnézést. a legalább 100 gólt lövő kieső csapatokat meg a szögletek 50-100%-ának gólra váltását komolyan gondoltad, vagy az már az irónia volt?

giacinto 2009.09.30. 11:08:04

@_benito:

"olyan régen nyertek utoljára BL-meccset"

Kb akkor mint a juve.... tavaly ősszel.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.09.30. 11:10:36

@giacinto: ennek csak a saját, hosszú-hosszú évek folyamatos szopásának terméséből táplálkozó komplexusod miatt van jelentősége, egyébként semennyi.

még 10 év, és elmúlik :)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.09.30. 11:24:39

@rizla: Azért ha az elmúlt huszonöt évet nézed, akkor látod, hogy bőven bizonyított a két milanói öreg is, de mostanra jól laktak. Erre gondolhatott iustizmord is.

giacinto 2009.09.30. 11:38:33

@_benito: mivan? komplexus?

te kezdted el rugdosni az intert, miközben a te csapatod sem fényesebb, egy fikarcnyival sem.

ha egy milanista irja ezt, nem is reagálok, de egy juventino??? ugyanmár....

kukityun 2009.09.30. 14:35:04

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: 1. Te valamit felreertesz: en nem a csapatomat vedem, hanem a jatekvezetot. Olvasd el megegyszer a hozzaszolast. 2. Huhha! Egy lazios akarja objektiven, joindulatuan megmondani, hogy mit erdemel a Roma. Büzlik. :)
En romaskent 99%-ban a csapatom erdemenek tartom, hogy az egyenlito gol megszuletett. Ez teljesen normalis. Hagy ne soroljam ujra, miert.

Az iras bekezdeseben az van, hogy a biro segitsegevel csikarta ki a dontetlent a Roma. Ez mindenkeppen valamilyen iranyba tereli a semleges es a lazios szurkolok gondolatait. Ugyebar az a jelenet, ahol Burdisso mellel maga ele tette a labdat szabadrugast es sarga lapot eroen, szora sem erdemes. Csak akkor lenne az, ha a szitubol kifolyolag a Catania golt ert volna el, de nem voltak ugyesek. Es ha megtettek volna, akkor meg ott a vigasz, hogy a Catania ugyis jobban jatszott, mint a Roma. Meg, ha utana Burdisso kap egy masik sargat, akkor kiallitjak. Biztosak lehetunk benne, hogy a jogtalan sarga kompromittalta a Roma kesobbi jatekat, mert az egyik vedekezo jatekos kiallitasveszelyes helyzetbe kerult. Fogadjuk el, mert a biro igy latta. A partjelzo sem segitett neki.
Kulonben ha belegondolunk, a jatekvezetok azert vannak a meccsben, hogy segitseg a ket csapatot valamilyen vegeredmeny elereseben a szabalyok menten. Te latod, hogy mit latnak ok?

kukityun 2009.09.30. 14:37:25

@Hispan07: ha szerinted ugy van, ahogy irtam, akkor komolyan. Ha nem ugy van, akkor ironizaltam. :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.09.30. 15:19:29

@kukityun: Valóban meglehet hogy valamit félreértettem azokban a mondataidban,amik a játékvezetővel foglalkoztak,és igy jobban kifejtve értem is a problémádat.De arra még hadd reagáljak,hogy azért,mert Lazio drukker vagyok,miért ne láthatnám objektíven a Roma meccseit?Pár alkalommal már beszéltünk itt erről és mindig elmondtam,nekem nem okoz örömet,ha bármelyik csapat kikap,az okoz,ha a csapatom nyer.Nem is szólva arról,amit szintén elmondtam már,hogy azok a legszebb városi derbik,amikor két sikeres,győzelmekkel a háta mögött érkező csapatok játszanak.Most csütörtökön se fogok a Roma elleni drukkolni,több okból sem.

kukityun 2009.09.30. 15:56:02

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: mivel egy romas meg egy lazios kozott a baratsag termeszetellenes, egyet irok: sok oromed ne legyen! Egy rendes lazios soha nem lesz objektiv a Romaval. Gyanus vagy. Te szerintem romas vagy. Csak nem vetted meg eszre.

Pace.

Mr.AT 2009.10.02. 13:28:38

@_benito: Akkor fog érettségizni, akkor meg azért lesz frusztrált. :-)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.10.02. 18:02:07

A Lazio Primavera csapata nyerte zsinórban harmadik alkalommal a Karol Wojtyla-kupát,a döntőben a Sampdoriát győzték le 3-0-ra.Minden gratulációt megérdemelnek!
süti beállítások módosítása