Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Premier League, 4. forduló

2008.09.13. 10:56 pote

Kéthetes PL-böjtön vagyunk túl, mégsem lehet azt írni, hogy semmi nem történt az angol labdarúgásban. Az átigazolási piac utolsó pillanataiban fontmilliók cseréltek gazdát, a válogatott meg hat pontot hozott a selejtezőkön, hurrá hangulatot teremtve a szigeten. Így a fogadóirodáknál egyforma eséllyel fogadhatunk Robinho gólkirályi címére és Capello lovaggá ütésére is. Hajtás után az első igazi rangadóról, egy különösen pikáns mérkőzésről és a mi tippjeink mellett a múlt heti nyertesünk megérzéseiről is olvashattok.

Liverpool - Man United 2-2, szombat 13.45 ES2

Az a két csapat feszül egymásnak a forduló nyitómeccsén, amelyek a legvéresszájúbb szurkolókkal rendelkeznek az NST-n. A kommenetek háborúja már elindult tegnap, donnelly kolléga posztján, s minden bizonnyal a hétvégén itt folytatódik.

Nem kérdés, hogy a hazaiaknak lesz most is fontosabb a rangadó, hiszen már meccsek sora óta nem győzték le a nagy riválist. Igaz, egy esetleges döntetlennél sem kerülne ponthátrányba a hazai alakulat, de pszichésen odabaszna megviselné Gerrardékat, az szinte borítékolható.

Mindkét oldalon lesz bemutatkozó játékos, és minden bizonnyal a kezdőben kapnak helyet. Az Espanyolból érkezett Riera a hazai középpályát próbálja erősíteni, míg az utolsó percekben a Unitedba aláíró Berbatov gólokkal próbál bizonyítani új kenyéradójának. A pár napja még elég tartalékosnak tűnő nagyágyúk majdnem mindenkit csatasorba tudnak állítani: az egyik oldalon Gerrard és Torres, a másikon Carrick és Hargreaves fog rendelkezésre állni a szombati ebéd után. Egyedül CR fog hiányozni, szerintünk Fergie nem fogja megkockáztatni a játékát ennyire a szezon elején. Jövő héten meg már biztosan játszhat.

A tegnapi posztban a Pool játéklehetőségei ki lettek vesézve, most egy picit fókuszáljunk a bajnokra. A sérültek felépülésével, Berbatov érkezésével számtalan variációs lehetőség van Sir Alex kezében. Érzéseink szerint van egy-két játékos, akinek a kihagyása meglepetés lenne. A védelemben csak egy kérdés lesz, hogy megint bepróbálkozik-e az öreg - a még nem éppen formába lendült - Neville-lel, vagy hagyja Brown-Vidic-Rio-Evra négyest. (Szegény Gary-t mi észre sem vettük Monacoban. Azt sem, hogy játszik, azt sem, hogy lecserélték.) A középpálya már izgalmasabb lesz, bárki kezdhet a Park-Scholes-Giggs-Carrick-Hargreaves-Nani-Anderson hatosból. Mi a két öreget nem hagynánk ki, és a két frissen felépültből csak az egyiket kockáztatnánk meg. Elől is többesélyes a dolog. A bolgár nemjelölése a kezdőbe meglepetés lenne, és Rooney mögé/mellé helyezése a legvalószínűbb (de egy Tevez-Wayne-Berba hármas is életképes lehet, igaz az Anfielden elég meredeknek tűnne elsőre).

Sokáig el lehetne még sakkozgatni a kezdőkkel (azt se felejtsük el, hogy hétközben BL is lesz!), de még az utolsó pillanatban is lehetnek változások. Remélhetőleg a két hazai ikon felépülése jó hatást fejt ki a rangadóra, mert sajnos tapasztalataink szerint, nem mindig ezek a legszínvonalasabb találkozók (talán a tavalyi utolsó GS Sunday volt ezalól kivétel). Üveggömbünk semmi használható segítséggel nem szolgált. Tippünknél gondoltunk a 0-0-ra, meg arra is, hogy talán most nyerhet a Pool, de végül egy gólgazdag döntetlennél kötöttünk ki. Hatodik érzékünk azt súgja, hogy mindkét ex-Sarkantyús betalál, és irtózatos nagy potyagól is lesz.

Blackburn - Arsenal 0-1, szombat 16.00 ES2

Nyögvenyelős meccs lesz, egy nagyon fáradt, csaktudjukleeztameccset Arsenallal. A meglepetés is benne van a pakliban, de egy Eboué győztesgólt súgtak a szomszéd szobából.

Fulham - Bolton 2-1, szombat 16.00

Ha megverték az Arsenalt, miért ne vernék meg a pocsék Boltont. Reméljük, GeraZoli jobban be lesz vonva az összjátékban, mint az első pár meccsen. 

Newcastle - Hull 1-1, szombat 16.00

Áll a bál, mint mindig, a hazaiknál. Keegan lemondása körül még mindig nem tiszta minden, és ez érezhető lesz a csapat játékán is. Gutierrez játéka kérdéses, így mégkönnyebb egy meglepetésnek számító döntetlent jósolni. Nem lepődnénk meg, ha a fütty dominálna az északi szentélyben. Halmosi, ha nem is kezd, de reményeink szerint lehetőséget fog kapni Owenék ellen.

Portsmouth - Middlesbrough 3-2, szombat 16.00

A két legnehezebben leírható csapat találkozóján gólparádét várunk. A Pompey meggyőző teljesítményt nyújtott azután, hogy két vereséggel rajtolt (igaz a BL-döntősökkel), és tönkreverta Liverpoolban az Evertont. A Boro pedig masszív középcsapatot kezd megformálni. Azt nem merjük leírni, hogy Crouch is betalál, de élvezetes találkozónak néz ki.

West Brom - West Ham 0-2, szombat 16.00

A vendégeknél is menedzsercsere volt, de érzéseink szerint itt sikeres lesz az új főnök bemutatkozása. A hazaiknak az ilyen meccseket kellene megnyerni a bennmaradáshoz, de nekünk úgy tűnik, hogy megint csak átutazóban lesznek a PL-ben. Zola gólpasszaiból  Ashton kétszer lesz eredményes.

Wigan - Sunderland 1-0, szombat 16.00

Két lehetséges Fergie-utód csatája. Egy kicsit elfogyni látszik a lendület Keane fiainál, míg Steve Bruce irányításával a Wigan hétről-hétre fejlődik. Heskey be fog találni most is.

Man City - Chelsea 0-3, szombat 18.30 ES2

Egyértelműen a legpikánsabb találkozó a hétvégén. Zabaleta és Robinho is bemutatkozhat a City-ben. Utóbbi nem biztos, hogy kellemes fogadtatásban részesül az ellen védőinél. Elég szkeptikusak vagyunk a madárcsontú brazillal kapcsolatban, nem vagyunk benne biztosak, hogy jó üzlet volt ez mindkét fél számára (kivéve Robinho pénztárcáját). Nagy lesz a várakozás, és nem szívesen írunk ilyet, de hasonló meccset várunk, mint tavasszal. Nagyon sima vendégsikert. Hiába lesz nagyon gyors a hazaiak mindkét oldala, hiába játszhat újra Micah Richards, hiába sérült Essien és Ballack, a megérzéseinkre hallgattunk a tippünknél. Talán tévedünk.

Stoke - Everton 1-2, vasárnap 14.30 ES2

Nagy pofonba szaladt bele otthon az Everton, és az újonc ellen illene javítaniuk. Hajtós meccs lesz, a vendégek lesznek szerencsésebbek. Yakubu visszanyeri a formáját egy fejessel és egy ziccerrel.

Tottenham - Aston Villa 2-1, hétfő 21.00 ES2

Ismét két új szerzemény (Corluka, Pavljucsenko) mutatkozhat be a White Hart Lane-en. És nincs mese, ezt a meccset meg kell nyerniük. Nem a legkellemesebb ellenfél, de talán otthon nyerni tud a Spurs a Villa ellen. Ezek azok a meccsek, amiket hozni kell ahhoz, hogy közel maradjanak a tűzhöz.

Természetesen folytatjuk a szerzők vs olvasók tippversenyt is. A bölcsödei felvételin is megtalálható kérdésünkre Gerrardinho (kövezzetek meg, de nem tudom kinek szurkolhat) küldte el harmadiknak a helyes megfejtést, így most az ő jóslatait közöljük:

Liverpool - Man United 0-0

Blackburn - Arsenal 1-2

Fulham - Bolton 1-0

Newcastle - Hull 2-0

Portsmouth - Middlesbrough 0-1

West Brom - West Ham 0-0

Wigan - Sunderland 0-2

Man City - Chelsea 1-1

Stoke - Everton 0-3

Tottenham - Aston Villa 3-0


A pontozás mit sem változott. Az nyer (Ti vagy mi) minden héten, aki több pontot ér el: a teljes telitalálat három pontot, a különbség eltalálása kettőt, míg a győztes eltalálása egy pontot fog érni. (pl.: a tipp 2-1, de 1-0 lett, akkor két pontot lehet szerezni; de ha 2-0 lett, akkor csak egy pontot. Döntetleneknél is egyértelmű: ha 1-1 a tipp és 0-0 lett, akkor az is kettő pontot ér).

Jó szórakozást a hétvégére! Szurkoljatok, főleg a mi tippjeinknek!

71 komment

Címkék: angol beharangozó üveggömb premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr23661440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mann 2008.09.13. 11:33:30

A Man City-Chelsea-t is adja az ES2.

Szerintem Scholes és Giggs nem fog egyszerre kezdeni, valszeg Giggs ül majd a padra.

Titi120 2008.09.13. 11:43:56

Ballack felépült, minden bizonnyal már kezdeni is fog.

wan2bee 2008.09.13. 12:20:40

gerrardino egyertelmuen newcastle drukker. ilyen sima gyozelmet a szarkaknak csak a legelvakultabbak mernek tippelni..

donnelly · http://nst.blog.hu 2008.09.13. 12:38:53

Én 3-1-et tippeltem, akkor én is Newcastle-szurkoló vagyok?:P

poolfanati 2008.09.13. 12:42:23

gerrardinho a haverom és pool drukker bármilyen fura:D és csak azért nem 5-0ra győz a newcastle mert edzőválátás volt. am a gerrardinho tippje akkor lett még elküldve amikor nem tudta hogy felépült gerrard és torres.

Sladin 2008.09.13. 13:44:35

gerrard és torres a padon...

mann 2008.09.13. 13:58:05

Berbatov bemutatkozott; egy gólpassz

Sladin 2008.09.13. 14:16:00

a potya is meg van...

mann 2008.09.13. 14:23:52

Hatalmas találat volt....

poolfanati 2008.09.13. 14:37:34

basszus ez a riera gyerek... csak ámulok:D kurva jól cselez, aurelioval jó az összjáték. oldalra meg sarokkal passzol és ezt is csak haverom mondja mert én nem tudtam követni a szememmel:D

poolfanati 2008.09.13. 14:38:20

a pool-mu meccsek nem mascherano meccsei, ez se az, mert nagyon lemaradt tevezről

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2008.09.13. 14:38:35

Még mindig nincs 'pool gól :-D o'shea után pár évvel wes is betalált nekik :-D

komolyra fordítva: VdS mintha bizonytalannak tűnne, ami nem mondható megszokottnak........

poolfanati 2008.09.13. 14:47:21

az a ti bajotok hogy o'shea és wes brown se tudja hogy merre kell támadni:D

mann 2008.09.13. 14:48:46

VDS valszeg a szögletnél és a gólnál is napba nézett

Sladin 2008.09.13. 15:05:24

örülök, hogy benitez volt annyira magabiztos, hogy torres-t és gerrard-ot padoztassa... egyik sem játszott túl jó formában, ráadásul sérültek voltak és örülök, hogy nélkülük is elég jó kis csapatunk van...

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2008.09.13. 15:05:28

@ poolfan - nekem nem bajom, csak mondom :-D

mann 2008.09.13. 15:26:20

Ezt szépen összehozta a MU védelem a Poolnak.

BruceWayne 2008.09.13. 15:35:47

"Ak*rvaistenit, meggyalázták a csendőrséget!"

vakarjon már be még egyet a MU, mondjuk az se gáz ha 0 pontot szereznek, inkább ők hullajtsák most a pontokat, a pool előbb-utóbb ugyis elvérzik :-)

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2008.09.13. 15:42:22

Hát, pote most szerintem nem sajnálja, hogy nem talált a tippje :-DDDD

mann 2008.09.13. 15:42:30

Jó volt a Pool, a MU védelménél mindenképp jobb. Vidic makkozásait nem bírta el a csapat.

poolfanati 2008.09.13. 15:45:16

istenkirályok vagyunk!!!!!!!! babel kurva jó volt csereként, keane egész meccsen szar volt, maschát nagyon gyilkolták remélem nem súlyos a sérülése. ez a riera pedig aurelioval az őrületbe kergették brownt:D

Inferior 2008.09.13. 15:46:22

grat a pudliknak. nagyon -nagyon jó meccs volt még pl szinten is.

BruceWayne 2008.09.13. 15:50:20

a pool volt jó vagy a mu volt szar? (nem láttam a meccset)

Sladin 2008.09.13. 15:51:33

keane már csak jobb lehet... :D

Andree 2008.09.13. 15:54:00

"a pool volt jó vagy a mu volt szar?"

Hát kicsit mindkettő. Jobban játszott a Pool de a gólokat két irgalmatlan nagy védelmi hibából szereztük. Keane felpöröghetne azért lassan mert ma se mutatott semmit.

mann 2008.09.13. 16:04:00

Az első gól öngól volt, ahhoz nem volt sok köze a Poolnak. Ettől meg szétesett a MU játéka és saját magukat verték meg. A Pool jobban akarta a győzelmet, míg a Manchesterben egymást múlták alul a játékosok, amire a koronát Vida piros lapja fel is tette.
Rieraval jó vételt csinált Rafa, ha így pörög jó lesz.
Berbatovot gólpassza minősíti, de a mérkőzés nagy részében nem kapott használható labdát.

nemisfoglalt 2008.09.13. 16:28:17

Nem tudom Gerát mennyire vonják be a játékba, de ma is betalált. Robinhonak meg essen neki az összes paraszt védő a PLben. Most.

Azazello007 2008.09.13. 16:52:59

Gera Zoli mai teljesítménye eddig: 1 gól, 1 gólpassz.

poolfanati 2008.09.13. 17:20:09

mann: az első "gólunk" tényleg nyomi volt, de van der sar amolyan cechesen üthette volna ellenfélhez is, ő brownban jobban bízott...
én azt vettem észre hogy mascherano tanulgat előre is focizni de védekezni közbe elfelejt... de a "szólokat" amiket levág öröm nézni, ezek amolyan kamikázés öngyilkos támadások egyedül 4 ember ellen:D keanet meg nem értem... üres kapu kell neki?? mert a társak meg játszák, babel is egyszer valakit a jobboldalt egy bőrössel vert meg és adta a labdát robienek aki elrontja... ennél már csak jobb lehet

donnelly · http://nst.blog.hu 2008.09.13. 17:47:44

SAF szájából nem esett ki a rágó, ja ez nem is az a poszt...:))))

andree 2008.09.13. 18:47:49

Ez durva! Anelka lehúzta a fejét. :D

pocak 2008.09.13. 18:49:13

news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/7601882.stm

Hogyaszongya:
Gera was a constant threat down the left... (Gera folyamatos fenyegetést jelentett a bal oldalon)

Meg ami a jobbik:
BBC Sport Player Rater man of the match: Fulham's Zoltan Gera 8.67 (on 90 minutes).

(Ez úgy megy, hogy a nézők végig osztályozhatjá a játékosokat a meccs alatt, szóval az ő szavazataik alapján lett Gera a meccs embere 8,67-tel (10-ből nyilván)).

bag 2008.09.13. 19:02:28

hát ezt kiszurkoltuk, végre győztünk az rágózó öregúr ellen.(minden tiszteletem az övé egyébként)
Külön fegyvertény h Torres és hát szinte Gerrard nélkül
azt már csak én teszem hozzá h R Kín nélkül is .
Szánalmas pojáca mint mostmár egyre többen belátják itt is.
Szép volt fiúk!

crouchy 2008.09.13. 19:20:12

nagyon jó hogy gerrard, meg torres nélkül is nyertünk, meg ez a Riera fiú is végre normális igazolásnak tűnik, a Babelt meg remélem jó teljesítménye ellenére nem teszi be soha benitez a kezdőbe, mert ő nem oda való:) Jah és annak is örülök hogy csak az ucsó fél órát láttam, mert állítolag szar volt a pool előtte. Ez a Robi ügy meg egyre Keaneosabb..

papercut 2008.09.13. 19:21:49

Imici kolléga! Tessék posztolni, olyan elveszettnek érzem magam itt a Poolos/Chelseas/Man U-s rengetegben! Ma is elég jól muzsikált a csapat! Bár nagyon szokatlan az utóbbi évek után hogy 6 meccs 1 kapott gól(bár az 3 pontba került), de nem rossz! a 4 rúgottban meg külön öröm, hogy Ade és RVP is formába lendült, Walcottról meg ne is beszéljünk... Hleb, az meg kicsoda?

pocak 2008.09.13. 19:27:40

SAF kellőképpen lehordja a csapatát, hogy milyen bénák voltak, aztán:

The United boss was unhappy about Vidic's dismissal, saying: "Carragher was making those challenges all day long, and no fouls were given.

"We had several bookings and a red card. Is that a reflection of Man United being a dirty team? I don't think so. I think the crowd plays a part.

LOL.

crouchy 2008.09.13. 19:29:55

am ma jó napom volt: amint vége a mecsnek, rámcsörögnek hogy ha 45 perc múlva ott leszek egy helyen(amit akkor még nem tudtam hol van),akkor kapok 4000-t. Ezt el tudnám magamnak képzelni mint foglalkozást:)

halareaal 2008.09.13. 19:59:53

gondban lesz a MU idén.

clfo 2008.09.13. 20:03:46

gratula Liverpool FC... mekkora ivászat lehetett a szkáziknál, te atyaég. Annyi fricskázás jut az eszembe, de most nem. Nyertek, ennyi.

Mindenesetre az NST is az szokta mondani, hogy a bombaformának tavasszal kell jönnie ;)

Ronal-d'oh! 2008.09.13. 20:24:30

Bejött a potyagól, hogy szarnátok sünt!
De tényleg, két elkerülhető gólt bekapni, meg is érdemeltük a vereséget. Majd szerdán Ronaldóval...

bag 2008.09.13. 20:32:21

" a Robi ügy meg egyre Keaneosabb... "
:-)))
a hét mondása nálam 10 pontos

bag 2008.09.13. 20:59:06

mexi:
pedig az..

sőt katasztrófa a Poolnak.
nem megyünk sehova.
egyre többen látjuk hétről hétre a szánalmas vergődését.

wan2bee 2008.09.13. 22:45:45

egy nagyon fáradt, csaktudjukleeztameccset Arsenal vagott egy negyest az ellennek..

Igazabol nem teljesen ertettem, hogy ezek a jelzok minek szolnak, de egy mea culpat mindenkeppen megkovetelek :) Azt meg kifejezetten nehezmenyezem, hogy a mu es a pool erdekes meccset tudott egymassal jatszani, es nem ugy nezett ki a dolog, hogy a pool talal egy golt aztan 24 emberrel vedekezik. Rafa beteg, vagy mi? ennyi tamadot egy meccsen? Szep foci volt. koszonjuk Pool. most mar csak a kiscsapatok ellen kell kikapni, ahogy az tavaly mar megvolt es esetleg leratyizni az UEFA-val igy ev elejen, hogy ne a birokon muljon mar az a franya BL tovabbjutas, hanem mondjuk egy amolyan "Chelsea-s" sorsolason..

rosszmaj

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2008.09.13. 23:25:03

@ papercut, nyugi, vagyok én is, és igencsak örvendek Theo és a csapat eti dolgait figyelve :-DDD

Megnéztem az összefoglalót és bíztató dolgokat, láttam, ami viszont abból kimaradt, ám a bbc emlegeti, az az, hogy a roversnek is volt jópár helyzete, többször sem a védelmen múlott, hogy kopaszra lettek verve.... szóval reméljük nem csak az eleje muzsikál szépen!

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.09.14. 00:04:09

nem értem miért, de
mea culpa :
;)

corporal clegg 2008.09.14. 00:07:02

Az bejött, hogy az Anfielden lesz a világ legjobb focija, és Riera is, de Benítez meg kitalálta, hogy az ászok nem is kellenek egy ilyen MU kaliberű csapat ellen...:)

wan2bee 2008.09.14. 00:26:42

mert hogy egyaltalan nem tuntek hulla faradtnak a sracok. Ade kulon sztrajkolt is a vallogatottnal. Ki volt ez talalva.

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.09.14. 00:51:50

kis számolgatás után úgy tűnik, hogy extrém esetben (két telitalálat) is csak egy döntetlenre lesz jó Gerrardinho.
:)

drdugo 2008.09.14. 00:57:02

Gazza megint túlvállalta magát. Hiába na, a pályán kívül is ő az angol Maradona :) Csak nehogy rossz vége legyen...:

www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article1682143.ece

corporal clegg 2008.09.14. 10:31:02

Majd ha a Sun mellett lesz más forrás is, akkor...:)

poolfanati 2008.09.14. 16:30:24

pote: nem hiszem hogy gerrardinhot érdekli hogy nem jöttek be a tippjei, hiszen a pool megnyerte a világ legnagyobb rangadóját:D

Eboué 2008.09.14. 17:31:04

Oy!
Skysports szerint - és a szurkolók szerint is - Halmosi lett a meccs embere (9-es osztályzattal).
Gera 8-ast kapott (csak Bullard lett 9-es), de a nézők szerint ő volt a menovdömeccs. Királyság!
www.baszokreferalni.com

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.09.14. 18:37:28

Sziasztok!

1.: Örülök, hogy a magyarok jól és eredményesen játszottak! 4 pálinka után Kavics kolléga elhatározta, hogy Fulham szurker lesz:)))
2.: Grat a Pool-nak az eredményhez
3.: Nekem meglepetés volt, hogy a Cselszkij ily eredményesen és szépen játszott, komolyan gondolják ezt az évet is:) Ropinnyóékat csúnyán lefocizták, ennyit arról, h idén is számolni kell Manchester kisebbik csapatával...
(4.: kikapott a Milány, Flamoney és Senderos megtalálta élete csapatát, ahogy lenyilatkozták, sok sikert hozzá)
(5.: Hleb? nekem hiányzik. A Barcanak kell 1-2 sikerélmény, aztán száguldani fognak)
6.: 4-0-át valahogy nem kell megmagyarázni...Még nem láttam teljes egészében a meccset, most értem haza és alvás volt, csak összefoglalót...12-13 jó játékosunk van jelenleg (meg lehet nézni a cserepadunkat), így az esetleges botladozások szerintem tarkítani fogják a szezonunk. De annak örülök, hogy Walcott nagyszerű hetet zárt, és Jackre is fel kell hívnunk a figyelmet, és Ők angolok:) Remélem Ade is belelendül, sérülések meg nem most kezdődnek...meglátjuk, menni kell az elején és aztán kezdhetünk számolgatni, ahogy tavaly is.
7.: BL lesz a héten, bár asszem nem látjuk, csak neten, de jó lesz, ha ez a sorozt is elkezdődik...Nem kéne kikapnunk, de nem szokott ízleni nekünk az "orosz/ukrán tél"...
8.: Megyek hurkát és kolbászt sütni, szombat hajnalban még röfögött:) Jó étvágyat mindenkinek a vasárnap esti vacsorához!:)

Üdv, ymy - jövő héten totó!!!:)

Azazello007 2008.09.15. 09:36:37

imici77: ne fájdítsd a szívem, mit meg nem adnék most irodai munka helyett egy jó gyesznyóvágás előtti, hajnali pálinkázásért:-)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.09.15. 15:41:24

azért mára maradt egy kis kolbász és hurka ebédre... :)

janek91 2008.09.15. 18:33:35

www.manutdfanatics.hu/index.php?n=1221495033
Egy kis összegzés, amíg Pote-é meg nem érkezik:)

Woland 2008.09.16. 06:13:36

nincs mese, ennyire szarok vagyunk...

a harmadik megérdemelt vereség, bassza meg a keano!

megyek belefelejtkezem egy jó kis macedón csocsekbe.

(Ashley Young isten - a francért nem őt hoztuk el?? tizenkevés milláért tuti hogy odaadta volna O'Neill, ráadásul Spurs-drukker családból való... - azt sem értem amúgy hogy miért nem kerül a válogatott közelébe ez a srác.)

kroos 2008.09.16. 07:44:03

Jól hallottam hogy a City drukkerei abu-dzabi blue-nak nevezik magukat?

kroos 2008.09.16. 13:11:05

ekkora segfejt mint ez a Danny Guthrie....

A bukott Madonna a nagy didikkel Van Klomptól 2008.09.16. 13:17:58

Én láttam már durvább faultot, csak a sérülés súlyossága miatt fogják felnégyelni Guthrie-t...

kroos 2008.09.16. 13:25:51

,,csak a sérülés súlyossága miatt"? ennek a gyereknek ez volt a célja.

A bukott Madonna a nagy didikkel Van Klomptól 2008.09.16. 14:15:50

Pályán testközelből, meg tévén is láttam már hasonló, vagy jóval durvább faultokat, úgy hogy azok nem eredményeztek komoly sérülést. Igazából amikor idegből odarúg az ember, akkor mindenkiből és mindenből elege van, nem számolja ki, hogy milyen erősségű és irányú rúgással okozhat sérülést...

Morike 2008.09.19. 11:23:28

Woland

Ashley Youngot biztos nem tudtátok volna megvenni a nyáron.

Egyrészt nincsen 30 milliótók. :) www.birminghampost.net/midlands-birmingham-sport/west-midlands-sports/aston-villa-fc/2008/08/22/ashley-young-worth-nearly-30m-says-villa-boss-65233-21589256/

Másrészt pedig miért menne egy gyengébb csapathoz?

Woland 2008.09.19. 22:11:20

no, ha már belekezdtél a banterbe, Marlon:

1. van 30 milliónk, de a chairman nem szokta két kézzel szórni a pénzt - bár igazság szerint nekem egy Ashley Young majdhogynem érne annyit mint Modric és Bentley együtt... (de remélem erről alkotott véleményemet az utóbbi két legény hamarosan meg fogja változtatni : )

2. Ashely Young Spurs-drukker, és nincs egyedül a Villában ezzel : ) (ugye ott van még Barry példának okáért : ) (kiváncsi vagyok játszik-e a Villában Villa-drukker...) (vagy bárhol máshol) úgyhogy szerintem nem utasitotta volna vissza kapásból az érdeklődést.
Másrészt a Villa mikor is nyert bármit utoljára?... na jó beszámithatod azt az Intertotó-kupát : )

amúgy béke veled! ahogy már irtam másik poszthoz: a Villa feltörölte velünk a szőnyeget hétfőn. ebben nincs vita, sajna.

Morike 2008.09.20. 10:57:00

1, Ashley nem Spurts drukker, hanem Arse fan. 2, Barry pedig aztán főleg nem menne egy gyengébb csapathoz. Pláne azok után, hogy egész nyáron a Fool után sírt. :)

Amúgy meg nem kell verjed magad a Ligakupátokra, azon kívül nem sokmindent nyertetek az utóbbi húsz-huszonöt évben. :)

Ligakupákat meg mi is nyertünk a kilencvenes években.

Woland 2008.09.20. 21:49:00

oké Young-ot benéztem, a Villa egy másik riválisának szurkol : )

Ligakupán kivül csak UEFA-kupát, FA-kupát és Charity Shield-et nyertünk az utóbbi 25 évben az igaz... Ami mennyivel is több mint amit a Villa letett az asztalra?

mindazonáltal a Villa mindig a legszimpatikusabb csapatok közé tartozott nekem. ha már a Spurs nem fog a top4 közelébe kerülni (legalábbis 1-2 évig) akkor lehetőleg a birminghamiek tegyék meg helyettünk.

Morike 2008.09.21. 16:47:26

Mi meg BEK-et nyertünk.
süti beállítások módosítása