Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Knézy Jenő emléktorna - Ki állítja meg Hajdú B. Istvánt?

2008.04.25. 16:00 pancho_sanza

A papírforma érvényesült. Azok nyertek, akiknek kellett, és olyan arányban, hogy létjogosultságukat a négy között senki még meg sem kérdőjelezheti. Pedig azért Fülöp Lászlóról álmunkban sem gondoltuk volna, hogy bejut az elődöntőbe. Egyszerűen úgy kalkuláltunk, hogy Szaniszló Csaba kiüti a mostani fordulóban. Aztán Matuz Krisztián keresztülhúzta a számításainkat, és megnyílt az út Fülöp kommentátor előtt. Titkon örülünk, hogy Hajdú B. István lesz az ellenfele, mert bár a labda gömbölyű, a sors igazságot szolgáltathat. Különösen most, hogy sikerült olyan előnytelen képet közölnünk a kommentátorok alfahímjéről, amelyik alapján minden kisebbségi jogokra érzékeny ember is gondolkodás nélkül oda teszi az ikszet. Pedig Farkas Flórián szavazata nélkül is sima lenne. Szerencsénkre a másik párharc már vérre megy. Egyszerűen tippelni sem merünk a végkimenetelre, miközben elbúcsúztunk Knézy Jenőtől, Matuz Krisztiántól, Horváth Ferenctől és Gundel Takács Gábortól. Sok sikert kívánunk nekik a további közvetítésekhez. Viszont nekünk már a továbbjutókkal illene foglalkoznunk. A lefutott jellegből adódóan nem fecsérelnénk sok szót a Fülöp László – Hajdú B. István párharcra. Sokkal inkább szeretnénk foglalkozni egy kicsit a Méhes - Faragó ütközet résztvevőivel. Izgalomra van kilátás egy igazi téttel bíró összecsapáson. Miután nem sokat tudtunk a két párbajhősről, megtekintettük önéletrajzukat, amelyikben ízlésükről, kedvenceikről és szakmai pályafutásukról is vallanak. Egyszerűen kihagyhatatlan, hogy ne vegyük elő és vessük össze a hasonló dolgaikat

Kísért a múlt

Vannak dolgok az ember fiatalkorában, amelyeket nem vall be szívesen. Mi például sokáig vacilláltunk rajta, hogy Tini Nindzsa Harci Teknősnek, vagy Hupikék Törpikének lenni jobb. Más gyerekek szuperhősök vagy királylányok szerettek volna lenni. Szerencsére a legtöbb ember kinövi az ilyeneket, elvégre ki hordaná el a szemetünket, ha mindenki Jedi harcos vagy kém lenne. Azonban a szembenálló felek váltig állítják, hogy ők már akkor is ezt szerették volna csinálni. Ricsi focizott is, miközben ellenfele a sportesemények passzív szemlélőjeként töltötte ifjúságát. Később mindkettőjük sikeresen elérte célját, amennyiben a Knézy Jenő Emléktorna legjobb négy kommentátora közé való bejutás a szakmai csúcs szinonímájaként értelmezhető. Bármennyire is szimpatikus nekünk Ricsi nevű játékosunk minőségi váltása a recepcióról a TV épületébe, sokkal bátrabb tettnek tartjuk Gabika kiállását magáért. Nem lettünk volna a szülők helyében, amikor otthon bejelentette, hogy az ELTE jog helyett a Komlósi Oktatási Stúdióban kívánja megszerezni az élethez szükséges tudást. (Méhes 8, Faragó 7)

Szakmai tapasztalat

Ricsi 4-5 év előnyben van. Bár ez azt is jelenti, hogy a Komlósi Oktatási Stúdióban még nem gyűlt össze olyan mértékű „tudás”, amekkorát már Gábor élvezhetett. Egyébként elég széles repertoárral rendelkeznek, hiszen a futballon kívül számtalan más sportág közvetítésibe is belekóstoltak már. Gábor számára a csúcs Csollány olimpiai aranyérme, míg Richárd csupán felsorolja a legnagyobb eseményeket, amelyeken mikrofont ragadhatott. Bármilyen hihetetlen, de Méhes előbb csatlakozott a jelenlegi munkáltatóhoz, mint Richárd. Ennek ellenére nem nézhetjük el neki, hogy kedvenc közvetítése csak egy kosárlabda mérkőzés. Na jó NBA nagydöntő. Ugyanakkor a kilókkal bajlódó Richárd nem tudott egyértelműen választani három futballesemény közül, ami egy kicsit nagyképűnek hat annak fényében, hogy az Alavés mérkőzésére egyértelműen a futballélmény kapcsán emlékezünk, míg a 94-es holland-brazilra részben miatta. Kedvenc sportoló téren kiegyenlítődött a nemzeti és nemzetközi helyzet. Ricsi hazai pályán kiemelt egy cselgáncsozót (Kovács „Atom” Antal), míg Méhes Gábor - hozzánk hasonlóan - nem igazán tud dönteni. A mi szempontunkból (meghajolva Méhes kedvence, Drazen Petrovics nagysága előtt) többet jelent, hogy valaki egy futballistát, jelesül Ronaldinhot favorizál. (Méhes 7, Faragó 9)

Lelkivilág

Ég és Föld. Vagyis tűz és víz. Egyszerűen sokat elmond valakinek a lelkivilágáról, ha kedvenc filmje a Vágta és a Volt egyszer egy Vadnyugat. Annyira macsó, hogy ezután megkérdőjeleződik a sportriporterré válás iránti alázat. Hiszen látjuk szemünk előtt, amint Ricsi - kalappal a fején - pisztolypárbajosat játszik.  Nem a filmeket kritizáljuk, mert a maga nemében mindkettő egyedülálló, de azért kedvenc filmként nem szokás őket emlegetni. Vagy igen?!? Persze minden érthetővé válik, ha megtudjuk, hogy Faragó úr kedvenc olvasmánya: A majmok bolygójaA túloldal William Wharton imádatában nem találunk hibát, csak következetességet. Már a Madárka is árulkodó, de az "Apa" kedvenc könyvként leegyszerűsíti a dolgokat. Sajnáljuk, hogy az Éjfélre kitisztul-t nem merte odaírni egyik rovathoz sem, mert véleményünk szerint a Forrest Gump inkább a kollégák értetlen fejrázásának enyhítése miatt kerülhetett oda. Attól még jó film. Tom Hanks (Méhes) és a De Niro, Pacino kettős (Faragó) közé nem tennénk relációjelet. Mint ahogyan a Sandra Bullock (Méhes) és a Sandra Bullock, Julia Roberts páros (Faragó) közé sem. Utóbbit csak azért, mert nem tudjuk, hogy Julia Roberts ront, vagy javít a helyzeten. Az édesanya kártya a kedvenc kajánál nagyon meghatott minket. Csak idő hiányában nem ellenőrizzük le a többi önéletrajzot, hogy ez céges elvárás, vagy egyszerűen így van. Hiszünk a versenyzőkben. Elvégre, aki Whartont, vagy a Volt egyszer egy vadnyugatot kedveli, az tuti nem hazudik.  Pedig az őszinteségbe bele is bukhat. Például így: Bújtatott reklám, pontlevonás Ricsitől! Piros címkés, fekete színű üdítőitalt fogyasztani nem egészséges, reklámozni még úgysem. Gondolni kell azokra a fiatalokra is, akik példaképül választják hősünket. Egyébként valaki szóljon Gábornak, hogy az almalé, amit szódával iszik, az valójában szőlő. S fröccsnek hívják. (Méhes 7, Faragó 5)

Az emberi tulajdonságok terén Méhes halványan szimpatikusabb számunkra, még akkor is, ha mindezt egy önéletrajzból hámoztuk ki, s semmilyen pszichológiai szakképesítéssel nem rendelkezünk. Gábor előnye minimális, de ezt ellensúlyozandó be kell jelentenünk az egyik különdíjat. Megkérdeztünk pár hölgyrajongót az előző fordulóban prezentált képekről. Ricsit találták a legszebbnek. Döntetlen az állás (22-22), így újra tiszta a lap. Minden az olvasón és a rokonságon múlik.

Szabály továbbra sincs. Tessék nyomogatni! Hétfő éjjel záródnak az urnák. Végül úgyis a több szavazat nyer.

I. Méhes Gábor - Faragó Richárd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 II. Fülöp László - Hajdú B.István 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

154 komment

Címkék: szakértelem több mint foci knézy jenő

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr16441642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ApukadHUN 2008.04.26. 07:59:45

Fülöp László a KJE görögje.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.26. 08:57:44

Valaki meghekkelte a játékot, van olyan normálatlan aki Fülöpre szavaz, most komolyan, v pusztán csakazért is dögöljön meg hajdú b. mert mások szeretik (Ősi magyar szokás). Aki meg nem ismeri Méhest az meg ne szavazzon.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.26. 08:59:21

AMugy meg Hajdú B. akkor is mérföldekkel jobb lenne Fülönél, ha egész közvetítés alatt csak büfögnie meg fingana.

OutsideRB 2008.04.26. 09:11:34

Fülöp??? Ez a sehússehal fazon? Vicc lenne...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.26. 09:35:45

nem hiszem, hogy faragó percenként 30at kap míg méhes egyet sem.

Frajt 2008.04.26. 09:51:30

könyörgöm, ne már hogy fülöp döntős legyen, az a seggfej, aki méteres leseket nem vesz észre????????

DelPipa 2008.04.26. 10:08:12

Otthonról Méhesre, bentről Faragóra nyomtam. A döntetlen oka, hogy fociban jobban kicsit bírom a Méhest, de amit Faragó football-ban művel az zseniális, amerikai szintű. És már a fociban is javul, szimpatikus. Tegnap nézte valaki a brazil-magyar edzés közvetítést? A semmit kellett másfél órán át közvetíteni, nagyon jól csinálta :)

Fülöpöt meg légyszi ne hackeljétek, maradjon tiszta a verseny, mert különben semmi értelme. HBI-naka közelébe sem érhet józan ész szerint.

realm 2008.04.26. 10:11:02

Itt valaki szórakozik...(nem én!) Kipróbáltam, és elég egyszerűen akár többször is lehet szavazni. Dinamikus IP-vel a határ a csillagos ég. Lehet más módszer kellene a szavazáshoz.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.26. 10:14:56

Tuti hogy lehet, többször is szavazni, mivel magam is már 5x szavaztam, igaz különböző gépekről (valszeg 1ről is lehet).Tiszta szavazást (indapss, v mi a szösszel felh. accounttal lehetne tisztán, legalábbis megnézném, azt aki 100 accountot csinál). Ha már faragó mindig akkor vezet amikor kezdik beérni.

Frajt 2008.04.26. 10:18:09

örülök, hogy ha már hack, akkor végre HBI-t nyomják. köszi minden eszes embernek, mert fülöpöt örökre eltiltanám a közvetítéstől, imádom az olasz focit, de ez az ember minden alkalommal az őrületbe kerget.

haraputca 2008.04.26. 10:22:36

Gyerekek, ha mindenki úgyis tudja, hogy Hajdú jobb Fülöpnél, Méhes meg Faragónál, akkor nem tökmindegy, mi lesz a szavazás eredménye? A lényeg, hogy jó legyen egy kommentátor, nem az, hogy valami internetes játékban több szavazatot kapjon.
(Érthető, ha az NST szakértői megsértődnek, ha oylan beszél, aki náluk nem ért jobban a focihoz, de innen nézve ez unfair kezdeményezés, mert akkor alapvetően ekézésre jött létre a dolog. Mondjuk első pillanatban világos volt. :))

dave221 2008.04.26. 10:31:53

Nem kell ehhez heckelés, erre akkor jöttem rá, amikor a Mozzilla Firefoxot frissítettem. Csak törölni kell a böngészési előzményeket és (sajnos) újra lehet szavazni bármelyik portálon

dave221 2008.04.26. 10:33:08

Akár 1000-szer is.

dave221 2008.04.26. 10:35:05

Sajna ezek a szavazások nem igazságosak.

dave221 2008.04.26. 10:36:30

Fair playt a szavazásban is.

azaszandi 2008.04.26. 10:45:59

Csodálkozom, hogy nem egyértelmű HBI győzelme, aztán rájöttem, hogy talán több az olasz drukker és ezért többet hallják a többieket. Ami nem baj, de én örülök, hogy az eurosprt2-n a PL meccseket nagyrészt HBI közvetíti. Egyrészt mindent megtudok, ami fontos, másrészt fetrengek a röhögéstől. A viasaton is állati jó, sajnálom, hogy a királyi tv nem favorizálja, illetve nyilván szerződések kötik Őket. Egyik emlékezetes közvetítése, amikor a mókus beszaladt a pályára és a gólvonalnál járt, amikor HBI eszméletlen improvizálásával bevette simán a csapatba a kis állatot. :)

mocsing · http://nst.blog.hu 2008.04.26. 10:50:03

nemértek hozzá, de pl a jegkorong.blog-on, amikor a mindent eldöntő meccs alatt lehetett szavazni,h ki a legjobb játékos, ott regisztrációhoz volt kötve egy db szavazat.

dave221 2008.04.26. 10:51:45

Ez jó ötlet lenne itt is. Csinálhatnának itt is ilyet.

dave221 2008.04.26. 11:13:11

De az lenne a baj, hogy többször regisztrálnának a játékosok, és többször szavaznának, de legalább kevesebben.

dave221 2008.04.26. 11:28:41

Sajnos vezet Méhes

ZenZo 2008.04.26. 12:01:57

azaszandi: akkor neked most külön, de azért is ide is leírom: nem Fülöpöt nyomom, de HBI ellen szavazni csak így tudok. Az E2-n aki hallott hajdúbé kommentálásában angol bajnokit mostanában, az nem szavaz rá. Én sem. Nagyon gyengén nyomja, sajnos nem különbözik a többiektől egy szemernyit sem. A "mindent megtud, ami fontos" részre nem értem, mire gondoltál, mert az, hogy elolvassa a kinti blikket, a Sun-t, az nem info, ezen kívül felsorol pár statisztikát, egymástól teljesen összefüggéstelenül, és a meccs elején néha bizony megakadályozza abban, hogy a pályán történtekre is figyelmet fordítson. Nem állítom, hogy nem jobb Fülöpnél, de nem egyértelműen. Szoros szavazást várok mindét helyen, győzzön a jobb. Aki meg többször szavaz, vessen magára, így az egész értelmét veszti kicsit. A cél nem az, hogy továbbnyomjunk valakit ezért vagy azért, hanem egy klikk, és kész. Aki ezt nem tudja betartani, az sajnálatos.

zoliie777 2008.04.26. 12:24:49

Sajna tényleg van olyan h fülöp nem vesz észre vmit még a lassítás után se de engem sokkal jobban idegesít az amikor hajdú bé pityú el kezd poénkodni. na az tényleg szószerint fáj, ezért szsavaztam én is fülöpre.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.26. 12:44:17

Ez a szavazás nem arról szól kit utálunk kevésbé. Kb olyan, mintha azért ennél kutyaszart, mert a tehénszar ízét nem szeretnéd. :) Ha nincs közte az aki neked tetszik akkor ne szavazz, sztem. Mellesleg Fülöp meg elfogult, csak azt veszi észre ami neki tetszik és még humora sincs.Ellenben hajdú B. legalább próbál életet vinni a kommentbe (csak sajnos valaki standup comedy-t vár). Mellesleg ő volt aki a vizilabda Olimpia döntőjében 40 percen keresztül élőben - és élvezetesen - közvetítette a magyarok győzelmi mámorát a lefújás után, úgy hogy csak a medencét láttad a tvben meg a vizisapkás fejeket.
Valahogy kétlen, hogy fülöp ezt utána tudná csinálni.
Még tennék egy sértő megjegyzést a fikázóknak. :) Mégha Hajdú B. "egyre laposabb" az nem azt jelenti , hogy így a többi, jobb lenne nála.

ZenZo 2008.04.26. 13:00:02

Great C kicsit érdekes, hogy az tart erkölcsi előadást, aki bevallottan önerőből lőtte el az egy ember-egy szavazás embertpróbáló feladatát. És őszintén nem érdekel, hogy HBI hogyan közvetít sakkot, pókert, vízilabdát, ha én futballmeccset szeretnék nézni. Persze nézek más sportokat is, és jó, ha valaki univerzális, nem sportfüggő, de ez a szavazás is egy fociportálon indult, ergo főmenü a labdarúgás. Számomra pedig Fülöp, Faragó, Méhes semmivel sem rosszabb, mint Hajdú. Nem titok, főleg angol bajnokikat nézek, így számomra annyira nem feltűnő egy teszem azt olasz meccsen egy-egy elszólás, vagy blőd marhaság, amit elkövetnek, míg HBI esetében egyből a hideg ráz egy-egy (mondjuk úgy) érdekes elszólás kapcsán. Mert ő sem egy isten azért, és igen, ő is szokott részrehajlani, másrészt külön utálom, ha megtalál magának valakit, és azt fikázza egész meccsen, lehet az bármilyen jó. Nem vitatom, hogy nincs a négyben a helye, mert alapjaiban jó kommentátor, de hogy egyértelműen ő lenne a végső győztes, azt nem írom alá.

Szóval a végére: itt az a szavazás szabálya, hogy nincs szabálya. És mivel javarészt szimpátiaszavazás, nyugodtan belefér, ha nem valakire, hanem a másik ellen szavazol.

Písz

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.26. 15:51:40

Zenzo te meg életedben nem láttál olasz bajnokit sem fülöpöt nem, különben letérdelné Hajdú B elé....

d3vnull 2008.04.26. 15:56:21

Tényleg cseréljétek már ki Hajdú B. képét lécccci. Méhesét is ki kéne, de sajnos ott a hozott anyag ilyen :)

drdugo 2008.04.26. 16:11:06

Hehe Fulop tolja a Gyor - Kaposvárt. Na megnézem hogy küldi magyar bajnokin. :)

Kisdelfin 2008.04.26. 16:58:42

Pár perce figyelem a szavazásállását, ha folymatosan frissitem az oldalt kb., percenként kap 10 szavatatot Hajdú B. István és kb. fele annyit Méhes Gábor. Van amit nem értek, mi értelme ennek a szavazásnak? Aki kitalálta és megalkotta ezt az már akkor tudta, hogy mit szeretne végeredményként látni. A lényege ennek, az hogy Hajdú eddig csak fél isten volt a szervezők szemében most pedig már isten csinálnak belőle?
Én nő vagyok de azért lenne egy észrevételem, szeretem a sportközvetítéseket nézni és nem csak a focit, de magyarázza már el nekem valaki miért azt tartjátok az istennek aki kb. két éve hetente kéthetente a világ legjobb csapatai játékát közvetíti, éa itt megállt a tudomány. Az előttem szólóépp a Győr-Kaposvár mérközést emlegette, hogy lhet egy Bajnokok Ligája meccset egy napon említeni ezzel a meccsel, mint játékilag, mint közvetítésilag. Szeritem nem ugyanaz. A másik három személy szerintem az igazi sportriporter, mert nem csak a fociban tud megszólalni a nyilvánosság előtt, hanem ha kell kézilabda, úszás, salakmotor……stb.
Nem az a jó autószerelő aki egy vadi új BMV-t ráköt a számítógépre és leolvassa az adatot,hanem aki egy 20 éves autót meg tud javítani.

rizla 2008.04.26. 17:02:50

kisdelfin: szerintem jobban jártál volna, ha nem árulod el, hogy nő vagy.
egyébként nekem pl fogalmam sincs miről beszélsz, hajdú b. kézilabdát is közvetít, régen vizilabdát is közvetített (méghozzá fantasztikusan), nyilván volt még más is, de én ennyit hallottam a saját fülemmel.
mellesleg nem kéthetente közvetít, két okból:
1. angol bajnokikat is közvetít (hetente)
2. BL nem kéthetente van, csak majdnem, de ezt nyilván tudod

Ronal-d'oh! 2008.04.26. 17:04:00

Kisdelfin:

1. Mert mondjuk ő tudja a legélvezetesebben kommentálni a meccseket? A mai meccsen is kb. 3-szor hangosan felröhögtem csak miatta.

2. Talán mert itt csak a focival foglalkoznak?

3. A Forma-1-es szerelőnek nem kell 20 éves autókat javítani. Nyilván az mehet ki a helyszínre kommentálni, aki tényleg annyira nagyon jó. Nem röptetné a Viasat Hajdú Bét, ha nem lenne ennyire király.

Ki az a 700, aki szerint Fülöp jobb Hajdú Bénél?

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.04.26. 19:05:41

Hajdú B. szinte minden sportágat közvetített már. Az eddig említetteken kívül a kerékpár és a gyorskorcsolya jut így hirtelen eszembe. Univerzálisabb is, mint Fülöp.

kukonyalori 2008.04.26. 19:59:57

Most nézem, hogy Fülöp milyen becsületesen tartja magát. Méhes meglepetést okozhat a döntőben.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.26. 22:31:26

Popp, nyomkodd méhest is ne csak Fülöpöt.

BruceWayne 2008.04.26. 22:33:29

komolytalan lett ez a szavazás

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.26. 22:36:29

érdemes lenne most lefújni és újat kiirni, kizárólag account, v fizikai hálókártya cím alapján voksolni.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.26. 22:37:12

Viszont poppnak van játszótársa, mert 2ével veszi, v kifinomult programot sikerült rá csinálni. Ügyes. :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.26. 22:38:30

Fülöpre csak az szavaz aki utálja a Laziot és az Intert, ilyen "állatfajt" pedig csak egyet ismerünk. :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.26. 22:40:48

Most már megnyugodhatnátok, vezet fülöp.

Titi120 2008.04.26. 22:54:16

Fel vagyok háborodva az eredményen, ha ez marad szabotálom a döntőt.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.26. 23:20:21

tegyél ellene. :) Ctrl+shift+del, oldalfrissítés, és újra szavazhatsz.

drdugo 2008.04.27. 00:07:41

Még mindig nem értem miért vagytok meglepődve.
Én eleve azt nem értettem, hogy az NST miért gondolta lefutottnak a Hajdu B - Fülöp párharcot.
Rengetegen szurkolnak olasz kluboknak, sok a serie a fan, ők mind Fülöpre nyomnak.
Forza Fülöp Laci!

Hartog 2008.04.27. 02:51:49

Annyira jó ötlet volt ez az egész torna... Kár, hogy így el lett barmolva a vége

rizla 2008.04.27. 10:12:36

"mindenki hajdú b-re nyom úgyis, úgyhogy én fülöpre szavazok"

szerintem fülöp laci szavazatainak a fele kb egy ilyen felkiáltásból született

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.27. 11:11:15

a másik fele, meg a japán magyar online klikkháborúra hajaz. :) (csakazértse Hajdú bé jusson be mert már nem olyan jó mint 45 éve, inkább egy nímand, aki akkor is gyenge volt amikor még jó volt)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.27. 11:59:56

GC, te meg tudod kit nyomkodjál ;)!? Két napja nem voltam gép előtt. és most látom, hogy micsodaaa, Fülöp vezet!

És mennyi szavazta, úgy látszik valakik rájöttek, hogy kell többször szavazni.Bár én örülök az állásnak. Egyébként már Fülöp akkor nyomta Rádióban a körkapcsolásban, mikor a kommentezők nagyrésze még halvány lila fing sem volt. Sőt emlékszem a nyolcvanas évek közepén, ő hallgatta az olasz körkapcsolást (már akkor is a Romának szurkoltam) és félóránként közölte az eredményeket a totózókkal B. Tóth Laci Poptarisznya című felejthetetlen rádióműsorában.

Egyébként az Mtv-n évekig ő közvetítette az atlétikát, többek között a barcelonai olimpiáról (Hajdu B. és Faragó ekkortájt kerültek elő Komlósi Gabi kiváló tanintézményéből), aztán az a fogalmatlan Gulyás Laci kitúrta.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.27. 12:11:48

Tehát ezek szerint, Fülöp már évek óta jó volt, mikor egy kezdő nímand berobbanta köztudatba és laposra verte tudásával a veteránt? Ha neked aza bajod hajdú b vel hogy régen jobb volt, akkor ebből az eszmefuttatásból kiderül, hogy fülöp sohasem volt jó, max középszerű, és ebből a 4esből max 4. legjobb. (amellett elismerem, hogy nála gyengébbek azért szép számmal vannak.)

A másik rajtad kívül ki az aki hajdú b ellen szavaz de Méhes mellett? :) (sztem senki)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.27. 12:14:09

A csalás ellen pedig szavazáskor írd be a account jelszót és szavazhatsz lenne a megoldás, aki ezért 100 accot regel ide, akkor megérdemli hogy a kedvence, (bocs utáltja ellen) mellett szavazzon.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.27. 12:33:01

Robbanni készül a Fülöp-bomba!

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.27. 13:52:08

Amugy meg popp csak tudd, hogy méhes hajdú b döntőn Méhesre szavaztam volna. :)
Csak szerettem, volna hogy a 2 ténylegesen legjobb játssza a döntőt. De ellened nem tudok tenni semmit. Annyira nem vagyok kocka, hogy unszimpátiám jeléül 2000 szavazatot nyomjak fülöp ellen pedig még az is kevés volna :)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.27. 14:02:00

Szerintem meg Fülöp jobb, mint Hajdu Béla, ezért adtam eddigi egyetlen voksomat rá és nem Hajdu ellen ;)!

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.27. 14:09:00

Popp, most őszintén. Ha Fülöp a Romát utálná úgy, mint az Intert, akkor is jobb volna? :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2008.04.27. 14:21:20

míg végig olvastam a kommenteket és lekeseredtem, hajdú béla istván visszahozta a hátrányát. remek.

és hogy ő a legjobb? erről kár lenne vitát nyitni. méhes befut amásodik helyre, csuda jó döntő lesz. a ajdú bének meg igen jó a bl foci blogja, menjetek, s olvassátok, mert az vagy, amit netezel!

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.27. 14:25:50

Bastille, itt nem arról megy a szavazás, hogy kinek milyen a blogja, hanem hogy ki milyen kommentátor. :)
ha ilyen szar a blogja minek olvasod, akkor te is az vagy amit olvasol? :D

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2008.04.27. 15:10:12

nem értem a csöpp logikád és nem fogok neki állni korteskedni hajdú b. mellett, hisz ő a legjobb.

a blogja megint csak jó, de itt most erről megint kár lenne tanulmányt írni....

...kornyolió, te meg tök okos vagy, örülök.

összeségében: nagyon örülök.

drdugo 2008.04.27. 15:19:32

hehe, ugy látszik belehúztak a hackeléssel a Hajdú B fanok is.
gyakorlatilag az fogja eldönteni az egészet, hogy az utolsó órákban melyik rajongótábor fog lelkesebben csalni :D

Kisdelfin 2008.04.28. 07:34:15

Valamit nem értek, tegnap este óta hová tüntek a szavazatok? Ki és miért vett el szavazatokat?

mocsing · http://nst.blog.hu 2008.04.28. 09:51:15

attól függetlenül, h szánalmas mindneki, aki többször szavazott, kb a mostani arány lenne reális, ha mki egyszer nyomott volna vkire.

hajdúbéla - 61
méhes - 60

hulk 2008.04.28. 10:23:25

Lehet többször szavazni, hogyan? Mindegy Méhes lesz az új király és kész.

tb 2008.04.28. 11:38:38

hát ez érdekes játéknak indult, de valaki nagyon elbaszta, a döntő lejátszása teljesen felesleges

mocsing, te miből gondolod, hogy a mostani arány a reális? csak mert te azt hiszed?

mocsing · http://nst.blog.hu 2008.04.28. 12:03:38

tb,

igen, ez a kommentezés ilyen dolog, itt a véleményemet írom le. ha ezzel gondod van, ott a wikipedia, ahol tényeket lehet olvasni.

plusz felteszem, h a szavazók jó részét a kommentezők tennék ki egyszeri nyomásnál, és a véleményük ;) tüzetes vizsgálata után az jött le nekem, h a többség hajdúbélát preferálja fülöp "tökömsetudjamiazalesszabálydebeszélekróla" lacival szemben.

Walmer 2008.04.28. 12:26:54

Uraim, Kulturált ember szerintem akkor is egyszer szavaz, ha tudja, hogy lehet többször is. Én Fülöpre szavaztam és nem azért, Hogy Bé ellen nyomja, hanem azért mert jobban szeretem őt hallgatni. Szerintem focit qrva jól közvetít. Köpök arra, hogy méteres leseket nem vesz észre. Arra ott a partjelző.

Egyszer hallottam atlétikát közvetíteni. Barcelonai olimpia. Borzalmas volt. Kevin Young 46.70-ét észre sem vette. ha lenne szavazás a "leszarabb kommentátor aki valaha atlétikát közvetített" témában az én voksomat megkapná. De fociban gecijó.

montipájton 2008.04.28. 12:30:28

Walmer,
csak halkan jegyzem meg, hogy akkor a riporternek a gólt se kell észrevennie, arra ott a közönség meg a játékosok. )))

De én is bírom Fülöp Lacit, ahogy a többi három elődöntőst is. Jó ez a mezőny, na.

bugris 2008.04.28. 12:48:46

Most olvasom, a következő években a Sport Klub fogja közvetíteni az FA Cup-ot és az angol válogatott meccseket. Jujj.
És a végén mit fog adni a Sporttv a két csatornáján? Az indonéz bajnokik közvetítési joga már elkelt?

BruceWayne 2008.04.28. 12:51:34

a lőtéri beteg kutyát nem érdeklő portugál holland és francia ligát...

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.04.28. 12:57:00

Knézy Jenő Emléktorna felfüggesztve. Folytatás regisztrációhoz kötött szavazási lehetőséggel. (Amennyiben megoldható.) Minden regisztráció egy szavazat. Nem tökéletes, de nem tudok egyelőre jobbat. Nekem mindegy, ki nyeri. Csak el tudjam hinni, hogy tényleg őt szeretitek jobban hallgatni.

bugris 2008.04.28. 13:02:56

megfeledkeztem a megyekettes pókerbajnokikról...

mujure 2008.04.28. 17:33:59

bugris, én szívesen nézem az indonéz bajnokikat. csak az a fránya időeltolódás ne lenne...

Strigo 2008.04.28. 18:07:08

Fülöp tényleg unalmas, de Hajdú B azért előnnyel indul, ő már túl van egy-két világversenyen meg BL-döntőn. A mókusos közvetítésre még mindig emlékszem, pedig nem tegnap volt. Meg hát azóta mindenki tudja, mi a különbség a Tottenham és a mókus között :)

mocsing · http://nst.blog.hu 2008.04.28. 18:58:59

ami azért jó hír, mert talán Lukatóniból is kevesebb lesz. ugye, Ákos?

és egy süldő lányhoz méltó sikításból, amikor gólt kap a Bayern?

(ó, add, hogy meghallja, évekkel hosszabbíthatná meg silány életemet)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.04.28. 19:04:43

Na de az elődöntőn ő a BL-elődöntőt érti, nem?
:-)

Ámbár csak van valaki, aki fölhívja figyelmüket erre a tornára.

drdugo 2008.04.28. 20:13:40

'a lőtéri beteg kutyát nem érdeklő portugál holland és francia ligát...'

Ezek még hagyján, de a skót bajnokság az akkor mi? :) Kivétel persze a Celtic - Rangers meccsek.

Argentín bajnokikat kellene közvetíteni. Nem értem miért nem mozdult rá még egy sportcsatorna se. Nagyon komoly meccsek vannak argentinában, rengeteg jó csapat van klasszis focistákkal. Sokkal jobb, mint a brazil bajnokság, és egy Boca - River az súlyosabb derbi, mint bármi.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2008.04.28. 21:13:44

ez a szavazósdi egyre jobb. hajrá méhes!

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.29. 07:48:00

Újrakezdődött a szavazósdi? Most elég kevés van, de akkor hogyan kell szavazni?

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.04.29. 07:59:52

takarítás folyt, eredményt tisztességtelenül befolyásoló szavazatokat levágta a szavazó motor. Ezt most el tudom hinni, Ja közben meg le is járt:)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.29. 08:43:11

Amúgy meg az eredményt tisztátalanul befolyásoló tényezők között előfordulhatott tiszta szavazat, amit a motor nem biztos hogy tud kezelni, szóval.... :)

ZenZo 2008.04.29. 10:12:31

drdugo: én szeretem a holland bajnokikat, ha tehetem, mindig megnézem. Lehet, hogy egy Boca-Riverrel nem ér fel egy Ajax-PSV, de én baromira tudom élvezni. A franciákat meg a skótokat én sem követem, ez tény.

the real 2008.04.29. 13:03:48

Az argentin bajnokságot is a SportKlub közvetÍti. Egész pontosan a SK+, vagyis természetesen arról is lemaradok. Na nem mintha különösebben érdekelne, csak kb. annyira, mint a francia, holland, skót, portugál meccsek.

drdugo 2008.04.29. 13:12:24

'Ezt most el tudom hinni'

pancho: nekem meg az hihetetlen, hogy Fulopnek hirtelen ilyen kevés szavazata lett.
ne akarjátok már beadni, hogy Fulop Laci két napon keresztül az NST előtt ült és magára szavazgatott.
De még azt se hiszem, hogy bárkiket megkért volna erre.
Én rászavaztam mindkét böngészővel, de ennyi, és nem is hiszem, hogy bárkinek lett volna arra ideje, hogy orákat a gép előtt szarakodjon Fulopre szavazgatva.
Nem fogtok szeretni, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy az NST mindenáron Hajdu B-t akarja végső győztesnek, de minimum döntősnek.
Most az elődöntők előtt is ilyeneket írtatok:
'Fülöp Lászlóról álmunkban sem gondoltuk volna, hogy bejut az elődöntőbe'
'Titkon örülünk, hogy Hajdú B. István lesz az ellenfele, mert bár a labda gömbölyű, a sors igazságot szolgáltathat.'
és a legdurvább:
'A lefutott jellegből adódóan nem fecsérelnénk sok szót a Fülöp László – Hajdú B. István párharcra. '

és már a torna legelején is ilyet:
'Hajdú B. István nem indulhat, mert együttes (milyen ritka is) véleményünk szerint részvétele és a kiemelkedő színvonal, amit képvisel megkérdőjelezné a megmérettetés létjogosultságát.'

na ezekután nekem kissé gyanús az egész.

haraputca 2008.04.29. 13:56:18

Nekem meg az a hihetetlen, hogy Hajdú Bé mellé automatikusan bekerül Faragó, ez szerintem valami régi árukapcsolás mindenkiben, pedig Méhes klasszissal jobb riporter.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.04.29. 14:01:54

Hát nem tudom, de Hajdú B. Eddigi ellenfeleit figyelembe véve:

Knézy Jenő 12%
Egri Viktor 11%
Gundel Takács Gábor 16%
Farkas Norbert 8%

Fülöp 26%-a jó eredmény. A szavazatok száma is korrektnek tűnik.

Látom a látogatási és az oldalletöltési adatokat. Nem voltunk index címlapon. 900-1200 közötti szavazatszámra számítottam. A szép az egészben, hogy külső oldal szavazómotorja, s pusztán csak elkezdtem használni. Nem ismerjük őket, nem vagyunk kapcsolatban. Most megkérdezem őket a technikai részletekről, hátha ők legalább figyelemre méltatnak.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.04.29. 14:27:15

"Kedves Felhasználó,

rendszerünkben igyekezzük megelőzni a csalásokat a szavazatokkal, így
előfordul, hogy a részletes elemzés akár utólag is csalásnak minősítsen
szavazatokat. Az Ön szavazásánál kiemelkőden magas volt ennek aránya,
így személyesen vizsgáltam meg, és érvénytelenítettem amit kellett. Így
a végeredmény most hitelesebben tükrözi azt, amit a szavazók gondolnak."

crouchy 2008.04.29. 18:40:41

MIASZAR? Hogy vesztett a Méhes??????????????

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.29. 19:08:12

drdugo, valószínű azért lehet, mert az elődöntő színvonalához képest, Fülöp szar riporter. Ennyi. A faragó Méhesben csak annyi a gáz, hogy a Méhes RUN-ok ill Faragó RUN-ok között elhelyezett lájtos csalások (értsd 200 runnál 20 a másik oldalra nem csalás) valószínű kiszűrhetetlenül benne maradhatott a szavazásban.

Bondi 2008.04.29. 20:50:30

Üdvözlök mindenkit itt a fórumon, most regeltem, de már régóta olvasom a hozzászólásokat. Nagyon szomorú vagyok, hogy Méhes Gábor végülis nem jutott döntőbe. Nem is értem mi történt, és ezt a mondatot sem:
"eredményt tisztességtelenül befolyásoló szavazatokat levágta a szavazó motor"

bugris 2008.04.29. 21:02:02

Én is Fülöpre szavaztam, alapvetően azért, mert már a hideg- meg a melegvizes csapból is Hajdú Bé folyik. Hasonló megfontolásból nem szavaztam Faragóra sem.

Bondi 2008.04.29. 21:13:34

Ha már ennyire felülvizsgálták Faragó és hajdú béé döntőbe jutását( azaz bejuttaták őket, biztos ami biztos alapon), mondjuk hajdú döntőbe jutását még jogosnak látom, bár nem örülök neki, de Méhes kiesése kicsit furcsa nekem. Szóval felülvizsgálhatnák az egészet és akár újra is kezdhetnénk a szavazást, mert nem értem, hogy Szaniszló Csaba, hogy esett ki Matuz Krisztiánnal szemben????

balu11 2008.04.29. 21:32:12

a torna kezdetekor Méhes bronzot reméltem - most meg már remélem, hogy igazam lehet. Lesz! Hajrá MéhesGabi a csalódott-"csapatok"-csatáján! [fellapozva a sport közhely szótárat...]

balu11 2008.04.29. 21:33:10

ill. SAJNÁLOM, hogy igazam lehet

GrandeCapitano (törölt) 2008.04.30. 11:41:34

Hát ez nem úgy alakult végül, ahogy szerettem volna. Hiába nyomtam Méhesre, nem jut döntőbe Ricsivel szemben. Ezek után a döntő végkimenetele sem kérdéses...

_benito · www.nst.blog.hu 2008.04.30. 13:08:50

bocs, hajdú b tegnap:
messi... nem, mint kés a vajon! szerelt a vaj! :)))

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.04.30. 16:42:28

"Utoljára a Real Madrid látogatott ide 0-0 után és nyert 3-2-re. A Real Madrid szintén spanyol csapat. Aki nem tudná...."

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.04.30. 20:45:48

ezt a gyepmestert felejtsék már el, a tököm kivan már tőle...

"A sintér (gyepmester) feladata az, hogy a közterületre elkószált, kóborló, a különböző okok végett elhalt állatokat összegyűjtse, és telepére szállítsa. Nem önszántából teszi ezt, ez az ő munkája. A törvények, az állattartási szabályzatok értelmében a településeken tevékenykedik."

A Chelsea pályáján nem tudom mi a feladatuk, de biztos nem az, amit mond. Vagy nem gyepmesterek...

hugóó 2008.05.09. 22:45:04

Ez a szavazás egy HAZUGSÁG,éppen úgy mint mint szinte minden,ebben az országban.Az eredmények fúrcsán alakúltak egy idő után.Nos....Mi okból?-Piti érdek,bárgyu arc,....de mindenki tudja....ennyien nem szeretik Hajdu Urat.....és ennyien nem utálják Fülöpöt....a megszólalások fele selejtes érdek...szerintem a fiúk jók.....hibázik mindenki bőven ...egyiket sem emelném az égig....de nem is nyomnám le!
Remélem?, hogy mivel senk imellett nem voksoltam...nem cenzúráz a GÓRÉ!sziasztok...

drosiii 2008.05.10. 11:10:25

a 2000-es EB-t ki közvetített, nem tudjátok hol találom meg az aranyköpéseit?
A kedvencem talán (ha ez az EB-n volt): "Stam kocog hátrafelé"
süti beállítások módosítása