Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Arsenal-Liverpool :1-1

2008.04.05. 13:55 habitang

Jóslatunk :2-0

Elkezdődött a meccs, Varga Ákos szerint a csapatok motiváltsága megkérdőjelezhető. Egyetértünk, bár a Liverpool csapata erősen emlékeztet a nyári szezonközi meccseken látottra. Az Arsenalból hiányzik többek között Sámson Adebayor, aki különben csak valami kamu Sámson lehet mert a majdnem a jófiúkra bontotta rá a házat szerdán, amikor betalált a Pool kapujába. Kétsételenül a keddi a fontosabb meccs, de főleg a Liverpoolnak (az Arsenalnak azért itt is nagyon kell a jó eredmény...): ha kiesnek a Vörösök, garatnált, hogy nyáron csak olyan kaliberű játékosok érkeznek az Anfieldre, mint az angol pályákra termett fiatal Aimar és az Albionban már bizonyított Forlán.

8. perc: Eddig egyedül Crouch lőtt kapura, nagyon messziről. Nem tudom, kommentátorunk miért lepődött meg ezen, Crouch szeret messziről lövöldözni, ráadásul neki a harminc méter nincs olyan messze, mint Hüvelyk Matyinak lenne.

10. perc: Az Arsenal rúgott szögletet szabadrúgás helyett, de semmi nem lett belőle. Skrtel nem volt olyan finom Walcottal, mint a Liverpool védekező csatára, Dirk Kuyt lett volna: a holland sokkal pengésebben szerel.

13. perc: Amíg az Arsenal a saját térfelén passzolgatva várja a BL-visszavágót, elmondjuk, hogy számítunk egy Arsenal fejesgólra. Egyébként jelentjük: az Arsenal és a Liverpool is akar nyerni, igenis.

15. perc. Kommentátorunk szerint a mérkőzés eddig elmarad a várakozásoktól, szerintünk nem: mi nem vártunk három gólt negyedóra alatt.

17. perc: Atyaisten! Micsoda metamorfózisok! Crouchból kibújt a klasszikus tízes, óriási passzal ugratta ki a magát középcsatárnak álcázó Riisét, de a rőt norvég pogácsafej tovább rontotta kapuralövési statiszitikáját, immár kb 380 lövésből nem sikerült gólt szereznie azóta, mióta utoljára gólt ünnepelhetett. Fölé! 

20.perc Kezdünk félni attól, hogy Bendtner lesz a következő játékos, aki az Anfielden köt ki, miután más nagycsapatnál nem üti meg a mércét. Szerdai önmagát idézve vezette ki támadásban a labdát Carragher mellett.

23. perc: A Liverpool a jobb csapat a pályán, az Arsenal nem tud mit kezdeni Benítez cserejátékosaival.

24. perc: Óóóó, Pennant lőtt kapura, de a labda körülbelül másfél Crouch-csal a kapufa mellett elhagyta a pályát.

25. perc: A meccs embere idáig Peter Crouch, az irányító csatár, aki madártávlatból remekül lát a pályán.

28. perc: Liverpool szabadrúgás, idézzük kommentátorunkat: "Riise! Semmi!" És igaza van.

30. perc: Benajun kiugrott Kocsis helyén, de két Crouchot tévesztett lövésével. Nincs Torres, nincs olyan helyzet sem, ami elég nagy a gólhoz.

35. perc: Wenger pár perce felállt a padról, azóta az Arsenal is focizni kezdett. Fabregas lőtt, majd Bendtner gurított helyzetben Reina kezébe. Kíváncsi vagyok, mennyiért veszi meg a Pool.

36. A Liverpool védelem rajta volt, hogy hozzájáruljon az általunk jósolt 2-0-hoz, de az Arsenal balszerencséjére végül Finnannek sikerült menteni. Az Arsenalba életet lehelt az elégedetlen edző szigorú tekintete. Ismét helyzetbe kerülhetett volna Fabregas, ha nem Skrtel tetkóit akarta volna leolvasni hanem el akarja nyomni testtel a szlovákot.

40. perc. GÓÓÓÓÓL! A Pool betalált! Mi szóltunk, hogy a meccs embere Peter Crouch! Gallasnak esélye nem volt az ördöngös galamdúccal szemben, aki egy csel után tizenhétről a sarokba vágta a labdát.

Ha ez így megy tovább, az Arsenal megrendelheti az idei bronztablót, az is előrelépés tavalyhoz képest.

46. perc Liverpool-szöglet fogja lezárni a félidőt, amelyben az Arsenal öt percig idézte önmagát, annak is Pool-gól lett a vége. Itt is van a félidő vége.

A szünetben átugrunk a Wembleybe, ahol a Portsmouth vezet a West Brom ellen az FA-kupa elődöntőjében. Ha jó lesz a meccs, vagy Gera Zoli, maradunk itt. A 62. percben járunk éppen.

65. perc: Kranjcar labdájának szeme van - nem úgy, ahogy az oviban...- Milan Baros kiugrik és hat jó megoldás között kiszúrja a rosszat, kapusba vezeti a ziccert.

67. perc: Kylie kapus kirúgásával eszünkbe juttatta a Körkapcsolás c. műsor klasszikusát :"Ebedli lő, bedobás..."

68. perc Gera lőtt kapura, miután kétlábas becsúszással tarotta meg a lasztit. Gera egy harcos. Zoli, meggypirosban sem kérünk ám mást!

71. perc Óóó, Redknapp lecserélte Barost, Nugent jött a helyére. Ő egyike azoknak a játékosoknak, akik sokkal nagyobb tehetségek, mint amekkora játékosok.

73. perc Super Kev, azaz Kevin Phillips ugortt ki, de jött az új, hétéves David James, és mentett. Hogy miért új David James? Hét éve leszokott a cigarettáról, és ezután szerinte egy teljesen új testet fedezett fel a fejétől lefelé. Meg kell mondjuk, tényleg jobban véd azóta. Ki kellene próbálnom, a fene vigye el.

74. perc: Vissza fogunk térni az Arsenal-meccsre, Gerát lecserélték, nem meglepő: távol-keleti árura. Gerzson második Wembley-beli klubmeccse után sem lesz teljesen boldog.

80. perc A West Brom két helyzetet is elpuskázott, amióta Gera nincs a pályán. Ezt egyébként fehér betűkkel szerettük volna leírni először.

Ezt a tíz percet megvárjuk már, a Pool-meccs még mindig 0-1

54. perc GÓÓÓL: Már nem: egyik jóslatunk bekövetkezett, az Arsenal jegenyéje, Bendtner fejelt egy gólt. Reina olyan, mint Daszajev volt: hihetetlen, mennyivel jobb a vonalon, mint beadásoknál. És nekünk úgy tűnik, nem javul a helyzet, sőt, mintha még romlana is..

58. per  Adebayor már a pályán, éppen Riiséből csinál búgócsigát, aztán hülyegyerek módjára belelövi a labdát beradás helyett.

(94. perc: West Brom szöglet a végén, "Schmeichel is előremegy fejelniii", de itt a vége, lesz PL-csapat az FA-kupa döntőjében. ) 

64. perc: Bajnoki meccs lett a tilitoliból! Az Arsenal nyom, de ma Peter Crouch veszélyesebb, mint két Kuyt és hat Babel. Még "bármi lehet":)

66. perc Steven Gerrard is a pályán. És tényleg komolyodik a helyzet...  Az Everton holnap a Derbyt fogadja, szóval a Poolnak tényleg igyekeznie kell, ha nem akarják, hogy a Tofik a nyakukra másszanak a tabellán.

69. perc: Bendtner viszont rájött, hogy tényleg eladhatja magát, egymás után harmadszor tesz kiváló labdát lövőre a társaknak, most Flamini volt a címzett, de a pakkot végül Pepe Reina kapta. 

72. perc: Gael Clichy a pályán aki Traore helyére jött be. Traore egyébként érdekes rituáléval kezdte a meccset. Lehet, hogy ima volt, de nekünk úgy tűnt, megszámolja, megvan-e a kezén mind a tíz ujja.

73. perc Gerrard lőtt kapura, majd Crouch próbált bravúrgólt lőni háttal a kapunak, fordulásból. Csodálkoztunk volna, ha bemegy, de ma Crouchot nem bántjuk

74. perc: világrengető csere a Poolnál: Benajun helyére Voronin jött, aki a kommentátor szerint még csak keresi önmagát... Most őszintén: szerintünk mindegy, hogy megleli-e.

78. perc: Arsenal akciók egymás után, remegünk, mint a nyárfalevél. Na jó, túloztunk.

80. perc: Voronin lábában ott volt a győztes gól. Nem kívájuk neki, hogy így legyen, de azt már legfeljebb egy sebész találhatja meg valamikor. Maradjon csak ott, ahol van.

81. perc: Torres a pályán Crouch helyett, a fene sem érti... Ha már Torres, miért nem a havi egy meccse után biztosan nem holtfáradt, jól játszó Crouchcsal együtt? Ohh... Voronin luft az alapvonalnál. Legalább helyzetben ne keresse önmagát!

86. perc: Érik a második 1-1, bár nagyon pörög a meccs... Riise lő, "bedobás". Tényleg ez a srác rúgta szét majdnem a United kapuját anno?

90. perc: kommentár: "Voronin körülményes". Igen, a fű zöld, a vér pedig vörös.

92. perc Hleb eljátszadozza az egyik utolsó esélyt, de az Arsenal még szögletté transzformálja a helyzetet... Semmi.

Vége.

Ismét 1-1, és egy egészen jó kis meccs kerekedett végül az Emiratesben, nem igaz?

 

 

 

 

127 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr75412374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viszlat 2008.04.05. 14:33:54

Nah, még a végén egy jó meccs lesz ebből. Crouch meglepően aktív, tetszik. Az Arsenal meg elbúcsúzhat a bajnokságtól ha ez így marad (ez persze nem baj :)) ).

marci_tomi · http://nufc.atw.hu 2008.04.05. 14:43:22

Szegény Gera szépen kirúgta Kiley kezéből a labdát a Pompey góljánál :(

andree 2008.04.05. 14:44:22

Az Arsenalban egyenlőre Bendtner, aki hozza magát a többiek elég gyengék. Hogy Eboue miért nem játszhat hátvédet én nem értem.

Lond · http://lond.blog.hu 2008.04.05. 14:47:13

crouchy most nem kommentel, hanem gólt lő. nem is egyet :)

Bendeguzi (törölt) 2008.04.05. 15:10:59

en (ritak az ilyen) a poolnak drukkolok mert akkor az arsenal leszakad vegleg. a poolnak meg mar ugy is mindegy. max marad benitez ami mindenkinek joo kiveve a poolnak :))

Bendeguzi (törölt) 2008.04.05. 15:17:10

az origon a cikk cime:
Benítez megtalálta az ideális Liverpoolt

mar csak az a kerdes hogy kinek? mert hogy nem crouchy-nak az tuti. nem a poolnak tuti. akkor meg csak sir fergie papa, a tesitanar, arzén, es vegulis mindenki mas maradt

szbszig 2008.04.05. 15:41:29

Hát, ezek szerint ezt elég lett volna egyszer lejátszani. ;)

United82 2008.04.05. 15:57:45

azt hiszem kedden óriási meccs leszm egyrészt az arse ezzel az X-el kiszállt (kivéve ha a chelsea meg a United is kikap...erre kevés esélyt látok), tehát marad nekik a BL, a Poolon meg már a felállásból is látszott hogy a keddi meccs a fontos nekik , sőt ezt már régebb óta tudtuk, így tehát kedden sztem óriási meccs lesz.
A véleményem szerint pedig a Pool tovább fog menni, az arse kifulladt a szezon végére.

jasszgeri 2008.04.05. 16:07:04

le vagyok maradva de tulajdon képpen miért is nincs hetek óta pl-előzetes? vki beírna akkor pár angol oldalt, csak hogy ne kelljen csapatonként összekaristolnom a sérülteket, eltiltottakat. köszönöm.

pizarro · http://fcbayernmunchen.hu/ 2008.04.05. 16:31:04

általánosságban a 'Poolnak "szurkolnék" egy Arsenal ellen, de -amennyit én láttam belőlük- az Arsenal megérdemelné az elődöntőt, kivételesen remélem, hogy az Arsenal jut tovább.

janek91 2008.04.05. 17:09:16

Jó húzás volt sztem az edzőktől, hogy a fél tarcsit felhozták erre a meccsre. Ők legalább motiváltak voltak, ami például kifejezetten jó prudukciót hozott ki egyik-másikukból (CROUCH). Most már csak egy keddi egy-egy hiányzik.....

bag 2008.04.05. 18:34:00

Sziasztok!
Ez valahgy benne volt a levegőben, mármint a cseresoros játék. A lélektani előny mostmár nálunk van! (Szeretném előrebocsájtani, hgy elfogult L'pool drukker vagyok) A sajtó által agyondícsért Ars'nal két meccsen sem tudott legyőzni minket saját otthnában! Ez azért kritika és mélyen el kellene gondolkozni rajta nem pedig a Poolt és Rafát, meg a bírót, meg általában mindenkit hibáztatni...

papercut 2008.04.05. 18:41:39

bag: Lehet, hogy ma sem nyert, de ma is sokkal közelebb volt a győzelemhez az Arsenal, mint a Pool! Hagyak be nem állnak bekkelni, és remennek a 0:0-ra nem látom, hogy ne verné el őket az Arsenal kedden!

papercut 2008.04.05. 18:42:47

Az eddigi 2 meccsen 2 meg nem adott büntetőrők már nem is beszélve!

bag 2008.04.05. 18:53:04

P: Akkor ne arról beszélj! Mgint jön a bíróhibáztatás és a nemzetközi összeesküvés duma...

Te melyik meccset nézted???
A jkv-be a két 1-1 kerül és az Ars'nal mehet a jól megérdemelt helyére a süllyesztőbe!

pocak 2008.04.05. 19:14:07

Hát szerdán oké, de hogy ma közelebb állt volna az Arse a győzelemhez? Frászt. És ma még meg nem adott 11-es se volt.

bag 2008.04.05. 19:21:47

így van! mlért nem rúgták be a helyzeteket?
Ja, hogy nem voltak, arról mindenki tehet csak ők nem!
Szerintem valahogy így kell játszani idegenben egy jócskán túlértékelt, önelégült banda ellen.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.04.05. 19:25:27

"túlértékelt önelégült banda"

úristen.....

pocak 2008.04.05. 19:30:14

peter135, te írod te a blogodban: "Ez az alibi szar csapat pedig előnyösebb helyzetből várhatja a visszavágót..."

Hát ezen a fronton is 1-1.

bag 2008.04.05. 19:37:41

Egyeseknek rosszul esik ha a céltábla néha visszalő...
Talán érzékeny részre tapintottunk peter???

A kifulladóban lévő, csak a sajtó által klassziscsapatnak nevezett Ars'nal szépen el fog bukni. Ennyi
Ha köpködsz és fröcsögsz akkor is.

pocak 2008.04.05. 19:43:27

Na most azért, bag, hadd védjem meg az ellentábort, mert speciel nem köpködött és fröcsögött itt abban az egy szóban, amit hozzátett.

bag 2008.04.05. 19:46:35

"Ez az alibi szar csapat "
ezt mégis minek kellene értékelni? költői allegóriának?
:)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.04.05. 19:47:16

kicsit erősnek tartom a az önelégült kifejezést. Mitől lennének önelégültek? Ezek a huszonéves futballisták szintem indig megszakadnak akár az egy pontért is és szerintem egyáltalán nem lesznek elégedettek az újabb üres trófea nélküli szezon nélkül amire valószínűleg a semleges szurkolók csak úgy fognak emlékezni hogy az Arsenal megint nem nyert semmit.
Pedig micsoda szezon ez..

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.04.05. 19:51:36

jaj, bag. Nem mondhatod hogy a Liverpool azon a bizonyos szerdai meccsen mindent megtett a győzelemért és kihajtották a lelküket is.:)
Végig alibizték a meccset és találtak egy gólt, a sors igazságszolgáltatása lenne ha kedden mi jutnánk tovább.

bag 2008.04.05. 19:54:26

Legyünk úriemberek és békülékenyebben.
Szerintem a kisebb csapatok ellen aratott szezon eleji győzelmek egy kissé elhamarkodottan tette saját nagyságukat elhinni képes "sztárokká" az Ars'nal játékosait.
Ne az én véleményem legyen a döntő, de a saját kapitányuk Gallas nyilatkozott igen figyelemreméltó dolgokat ezzel kapcsolatban a múlt héten...

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.04.05. 20:05:46

Azért a szezon eleji lendület eltartott februárig, és addigra már 3 rangadón túl voltunk. Nem hiszem hogy a mostani gyatra eredményeket az önelégültségre lehetne fogni. Egyszerűen kevés az ember, sok a sérült, aki meg nem sérült az meg egyszerűen hullafáradt.

bag 2008.04.05. 20:11:33

Amikor azonban jöttek a sorozatos, nagy feszültséggel járó tétmeccsek ezek a "sztárok " egyszerűen összeomlottak. és jött az ellenfél becsmérlés, bíróhibáztatás, sérüléshullám stb jól ismert kifgásai. már megint, mint mindig...

Lond · http://lond.blog.hu 2008.04.05. 20:14:13

Akárhogy is, aki bajnokcsapat akar lenni, annak egy Liverpool tarcsit bucira kell vernie hazai pályán. Egy MU vagy egy Chelsea (bár mindkettőt kevésbé szeretem az Arsenalnál) 2-3 gólt rúgott volna, és alighanem kapott nélkül ússza meg. Szóval nem kell idegeskedni, csak a mostani Arsenal nem lesz bajnok. És BL-elődöntős sem :)

bag 2008.04.05. 20:29:53

Ismerjük el most és itt, hogy a MU a világ legjobb csapata. a többiek, minket Poolt is beleértve a cipőjüket sem viheti...

bag 2008.04.05. 20:50:36

Sokmindent lehet mondani a nyitottszájjal rágózó ( fújjj!) öregemberre, de hogy nagyon ért a focihoz és a játéksokhoz az biztos . Kár hogy nálunk csak várunk egy hasonló kaliberű edzőre...

halareaal 2008.04.05. 20:58:55

"Amikor azonban jöttek a sorozatos, nagy feszültséggel járó tétmeccsek ezek a "sztárok " egyszerűen összeomlottak."
te miről beszélsz? kiverték a Milant a BLből. igaz, h bajnokságban becsúszott pár zakó, de talán nem meglepő h egy ilyen fiatal csapat nem arat rajt-cél győzelmet a PLben. amúgyis, tudtommal még mindig a Pool előtt vannak... arról meg nem is beszélve, h még nem estek ki, sőt kb anyi esélyük van mint a Poolnak. és lehet h nem nyertek egyik meccsen se, de nemis vesztettek.

Oarbeaskoa 2008.04.06. 00:52:23

nagyon jó a meccskomentár!
persze lehet analizálóbb, de kifejezésben felülmúlhatatlan. Nekem az Ebedlis hasonlat tetszik nagyon :)

ZenZo 2008.04.07. 16:38:05

Kicsit off, de ínséges időkben a szükség törvényt bont: látta valaki a Citeh-Chelsea meccset? A hétvégén is melóztam, nem láttam a meccseket (faszomért nem lehet Angliában este játszani a mérkőzéseket csak délben?! :) ). Pedig megnéztem volna a ManUtd kis bukását is szakadó hóban. Nem semmi, hogy Angliaszerte 10-20 centi hó van. Kinti ismerős mondta (londoni), amióta kint lakik (passz, de kb. 10 éve) nem látott még ilyen havat

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.04.07. 16:45:57

lattam!
remelhetoleg errol hosszabban is lehet majd itt olvasni, igyekszem;)
p.

Janek 2008.04.08. 13:28:58

hello pote!
Figy el tudnád nekem küldeni a postodat, csak mert ha nem teszik fel az oldalra, engem akkor is érdekelne:)
Köszi

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.08. 21:08:48

Na úgy látom 0-1 nél a Liverpool tartja az eredményt. Biztos arra várnak, mikor állítják már ki Senderost. Túl snassz ennyi ember ellen.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.08. 21:19:28

na egyenlítettek. Azt viszont mindig meg kell jegyezni, hogy nagyon komoly az Anfield közönsége.

Romanista 2008.04.08. 21:22:43

már legalább láttam angol pályán hasonlót mint az Olimpicoban.

d3vnull 2008.04.08. 21:37:37

Hát nálunk mi van. Gyors Ballack góllal megyünk egyelőre, de Cudicini is kidőlt. Cech-t mutatták, elég horror módra szét van rúgva az arca szegénynek, Hilárió állt be védeni. Ismerős a helyzet, mint tavaly amikor a rendkívül sportszerű Reading (a fairplay díjas hunt jóvoltából) egy meccsen rakta jégre Cech-t és Cudi-t.

Cudi egyébként magától sérült meg egy szerencsétlen mozdulat miatt. Na, asszem ez a tragikus sérülés. Védősorba lehet hátra hívni embert, de a kapuba...

A jó k. életbe.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.08. 22:17:30

Érik a jó 'Pool- Cselszkij elődöntő!

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.08. 22:30:13

De gyönyörű műesés. Szegény touré nem tudta a lendületét visszafogni, hogy hassal el ne sodorja babelt.

Romanista 2008.04.08. 22:36:29

na mármost ha van ez a liverpool akkor mér nincs ez a liverpool mindig?

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.08. 22:37:31

Ma nagyon nagy volt a 'Pool. Óriási mennyire együtt él a közönség és a csapat! Ettől függetlenül nem fogom őket szeretni ;)! Óriási meccs volt.

rizla 2008.04.08. 22:38:01

annyira nyilvánvaló volt, hogy most meg jól fognak játszani a szarfaszú liverpudlik. az antikrisztus feketemágiája ezúttal flaminit lőtte ki, -1 alapember, az arsenal nem bírta ki.
ezt a büntetőt meg persze befújták.
hát igen. remélem nem lepődött meg senki.

BruceWayne 2008.04.08. 22:40:17

rizla fortyogó epéje vagyok.....

:-S

én már meg se lepődök hogy ezek megint hogy jutottak tovább....

d3vnull 2008.04.08. 22:41:59

Gyerekek, elfogultság nélkül mondhatom, hogy iszonyat nagy meccs volt a CHELSEA-Fener. 2-0ra győztünk, így megyünk előre, de grat a Fenernek egyrészt a múltkori 2-1ért másrészt a mai tisztes helytállásért. Szerintem ha érdekel titeket és ismétlik valahol nézzétek meg mindenképp. Viszont marhára örülnék ha kiderülne mi van Cudi-val...

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2008.04.08. 22:44:09

ilyen 11-est befújni ilyen meccsen...
liverpool tőlük szokatlanul jól játszott. végülis egy senderosnyi különbség volt a liverpool javára

rexford 2008.04.08. 22:45:15

Cornholio, így nem lehet műesni.

A Pool a saját fegyverével győzte le az Arsenalt: szétfuttották őket. + hibátlan védekezés. Az elképesztően sok technikai hibát most felejtsük el.

Skrtel, Torres, Kuyt, Mascherano, Babel voltak a legnagyobb istenek.

Titi120 2008.04.08. 22:45:45

Benítez, én akkor is utállak ! - pedig ma még jól is játszottak ...

:)

rexford 2008.04.08. 22:46:31

Corni, menjél má' a sunyiba.

Titi120 2008.04.08. 22:47:56

jaj tényleg, összejött az angol "álomelődöntő", uhhh !

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.08. 22:48:42

Hát sajnálom a Fenert! Most már belátom, hogy nagyon az angoloknak áll ez Bl (legalább nem fog annyira fájni az EB! vagy épphogy még jobban?:D). Ha Barca nem kapja össze magát, akkor egy évre ködbe vész a serleg (hacsak holnap nem robban valami római csoda az Old Traffordon)!

rizla 2008.04.08. 22:48:51

megint!!! chelsea-liverpool, hát ilyen még tényleg nem volt, kibaszottul örülök.

BruceWayne 2008.04.08. 22:49:25

hát engem ma se győzött meg a pool, nem tudom ki mit látott ma is bennük...
Wenger meg ha már ennyire túlbiztosítja az Arsenalt akkor nem illene minden helyzetből gólt kapni... bár Flamini nemkiválása esetén nem tudom mi lett volna az eredmény...
a 11-es csak az előző meccs fényében volt erősen vitatható...

liverpool i hate you

freiburg 2008.04.08. 22:50:03

szegény walcott
így nem ő lesz a címlapon

kavics30 2008.04.08. 22:50:12

ez is tizi volt, meg a hleb féle is az első meccsen. ezt el kell ismerni. lehet azt mondani, hogy ezen múlt és nehéz is vitatkozni vele. de a 84.percben még az arsenal állt továbbjutásra.

BruceWayne 2008.04.08. 22:50:48

rizla: hát még ha hozzávesszük hogy Cudicinit a 25. percben Hilario váltotta + Essien nem játszhat az első meccsen....

valaki ott fent nagyon a szegfűsökkel van

rexford 2008.04.08. 22:51:15

A szezon végére Fabregas kifulladt, ez az Arsenal veszte.

d3vnull 2008.04.08. 22:52:54

Hol lett volna már ez műesés... cornholio, szóltál már te hozzá egyáltalán normálisat ebben a fórumban? Nem hiszem.

A római bomba azért lássuk be nem túl valószínű sajnos holnap :(

A Schalke-nak sem sok jót jósolok a Nou Camp-ban, akármilyen rosszul is teljesít mostanság a Barca.

Egyébként én sem túlzottan örülök a Chelsea-Pool elődöntőnek, egyrészt mert rossz emlékeim vannak, másrészt meg én is látom, hogy nem túl szórakoztató meccsek ezek hacsak nem drukkolsz valamelyik csapatnak. Viszont a menjunájtid-Barca elődöntő felettéb érdekes lesz(lehet).

Romanista 2008.04.08. 22:52:59

esélytelenek nyugalma holnap.


egyébként ha csak angolok lesznek a BL-ben akkor én már jó vagyok. mindenképp csalódnak a végén.

rizla 2008.04.08. 22:53:25

nem csak fabregas fulladt ki. túl sok sérült, túl rövid kispad. flamini helyett meg az a gilberto silva állt be, aki nem csak kriminálisan szar formában volt idén mindig, valahányszor játszott, de meg is van sértődve wengerre, ráadásul öregszik is már.
mák, mák, mák, nem kell megmagyarázni. attól függetlenül, hogy a liverpool szépen élt a szituációval.

RP 2008.04.08. 22:54:10

volt egy lerantas arsenal reszrol is az elso meccsen ha jol emlekszem a torrest rantotta le valaki azt ugynugy nem adta meg a biro.errol iert nem beszeltek?
egyebkent most legyen nagy a szatok igy szar a liverpool ugy szar a liverpool megis ki jatsza az elodontot????Ki is?nem hallom.Aztan milyen jo kis meccs volt ez hmm 4-2.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.08. 22:54:45

d3vnull igazad van lerántották a 16-n kívül elismerem, beszaladt, ott testtel eltolták, de ha ez 11es, hát akkor Juvefan vagyok.

rexford 2008.04.08. 22:55:04

Bazmeg Nera, senki nem szólt, hogy háttal ülsz a tévének?

RP 2008.04.08. 22:56:09

ja rizla tenyleg erdekes ha qrva nagy makja van ennek a liverpool-nak 4 ev allatt 3 elodonto.

BruceWayne 2008.04.08. 22:56:24

Rp miről beszélsz? azt vissza se játszották kb annyira volt szabálytalan, még a pool se reklamált...

amúgy a 2. fi-ben csak az utolsó 10 perc ütött, na meg nem a pool miatt volt jó az 1. félidő se

rizla 2008.04.08. 22:58:09

RP: megérdemli a liverpool ezt sosem vitattam, de hogy kurvára unom már őket nézni a BL-ben, az biztos. flamini lesérülésénél pedig maximum cesc sérülése lett volna nagyobb mák a poolnak. ennyi.

BruceWayne 2008.04.08. 22:58:12

Bazmeg rexford, átnyomtam egy klipre az MTV-n, annyi minden történt abban a 3 percben? :-)

/mondjuk a torres gól pont akkor volt/

amúgy tényleg jó ez a pool... ma 2 helyzetből lőttek 4 gólt, grat

RP 2008.04.08. 22:59:36

hat lehet hogy en valami mas meccset neztem hahaha.na de 4-2 az 4-2 es hat ugye az arsenal azon a gyonyoru walcott felfutason kivul semmit se mutatott amiert megerdemelte volna a tovabbjutast,nem ugy a liverpool!!!

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2008.04.08. 22:59:55

az arsenalos lerántás az első meccsen max egyenlítés lehet hlebért :) és ez itt akkor sem volt büntető.
nekem is feltűnt, hogy fabregas szegény elfogyott. senderos pedig továbbra is botrány, botrány, botrány.
liverpool-chelsea helyett bármilyen más kombináció ezerszer jobb lett volna. nagyon bízom a barcelona teljesen valószínűtlen feltámadásában (barca drukkerként semmiképp sem tehetek mást, de így pláne)

BruceWayne 2008.04.08. 23:00:20

a meccs momentumáért amúgy "Töfting emlékérdemrend" járna Riisének, mikor megláttam hogy pályára lép ezzel a kinézettel félpercig röhögtem :-DDD

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.04.08. 23:00:20

Nera, ha kiállítják Senderost az elején ahogy kívántam, most az arsenal jutott volna tovább. :))

rexford 2008.04.08. 23:00:35

Én se láttam a Torres-gólt, mert kimentem fröccsért.

BruceWayne 2008.04.08. 23:01:32

hát igen, ha ahelyett hogy Üppie melkasával szemezik inkább megelőzte volna, akkor talán :-)

amúgy ez a vesszőparipás posztba is mehetne: miért a legkisebb ember áll mindig a kapufához szögletnél?

kavics30 2008.04.08. 23:02:27

Nera én is említettem azt az esetet, bár kétségkívül a visszahúzás nem lett volna, ha befújják a hleb féle tizit...
RP szerintem lehet ezt szerényebben is...azért agyon nem verte a pool az arsenalt.
Nera azért ma a pool jó volt...

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2008.04.08. 23:03:04

nézd RP, a liverpool az első félidő második felében tényleg jobb volt, torres pedig elképesztő gólt lőtt. ezzel szemben az első félidő első fele az arsenalé volt és a második arsenal gól sem volt éppen csúnya. ha 2-2 marad, akkor sem nagyon szólhatott volna senki semmit, mint ahogy így sem, mert mindkét kimenetel benne volt a két meccsben. de döntő liverpool fölényt vizionálni enyhe túlzás

Romanes eunt domus 2008.04.08. 23:03:29

Liverpool - Chelsea 1-0
Chelsea - Liverpool 1-0
Csak nehogy lenyomozzon az UEFA...:))

rizla 2008.04.08. 23:04:01

de flamini sérülését miért nem említi senki? az volt a kulcsmomentum egyértelműen.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.08. 23:04:24

"Én se láttam a Torres-gólt, mert kimentem fröccsért." - ámátőr be kell készíteni a szobába az ásványvizet, a bort, a cigit és a papírt, oszt mehet a derbi.

rexford 2008.04.08. 23:04:37

Nera, egyszerű: a magas emberekre máshol van szükség.

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2008.04.08. 23:05:24

aki nem látta torres gólját, az tippelhet, ki nézte álmélkodva közelről, mozdulatlanul ahogy fernando lefordul és kipókhálózza a hosszú felsőt

rexford 2008.04.08. 23:05:25

Popp, az volt a baj, hogy kifogyott az üveg.

d3vnull 2008.04.08. 23:06:12

Azért ne hülyüljünk már meg. A Liverpool idén így is szar meg úgy is szar. Most hallottad? Szánom őket, hogy alulteljesítettek eddig minden fronton, jobbat érdemeltek volna. Nem fikázok, ez van. Attól, hogy ez a meccs jó volt még nem lett jó az idény.

BruceWayne 2008.04.08. 23:07:14

azért 4 meccsen 4 kétes ítélet megvolt :-)
és mind a pool javára....

d3vnull 2008.04.08. 23:07:15

Egyébként nektek is szakadozott a viasat3, vagy csak a júpíszi szabotálja megint az angol focit?

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.08. 23:07:55

rexford, így akkor jogos volt az eltáv. Erre én se tudnék mást lépni :).

kavics30 2008.04.08. 23:08:00

a te verziódban 4 az a 4 ;)

rexford 2008.04.08. 23:09:38

Nera, ezért jó Juve- és Pool-drukkernek lenni. Ha a pályán nem jók, jön Moggi és a bírók.

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2008.04.08. 23:10:22

ahol én néztem nem szakadozott. hála isten, mekkora meccs volt!!

Még mostis remegek.. :)

rizla 2008.04.08. 23:12:40

nézzük a jó oldalát: chelsea-liverpool döntő legalább kurvára nem lesz.

rexford 2008.04.08. 23:12:45

Popp, töröm a fejem a vezetékes megoldáson.

d3vnull 2008.04.08. 23:14:00

transzfúzióra gondolsz? Korai még :)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.08. 23:15:35

Rexford, az EB-re dolgozd ki, aztán jelentkezem a tervekért :)!

bigmike 2008.04.08. 23:16:13

Isteni meccs volt (persze a poolosoknak)!

d3vnull 2008.04.08. 23:16:16

amúgy nincs barátnőd vagy feleséged? Ilyenkor jól jön :)

Mondjuk akkor kicsit kiakadtunk amikor cimbi menyasszonya látványosan unatkozva végigült velünk egy VB meccset (mi a lóf....t keresett ott nem tudom) és a büntetők előtt egy nagy ásítást elfojtva az alábbit engedte el : "a hosszabítást is megnézitek?"

BruceWayne 2008.04.08. 23:16:18

de most ugyse ússzák meg két 0-0-val...


én remélem 3 angol csapat lesz a döntőben és minimum 2 meg is nyeri...

BruceWayne 2008.04.08. 23:18:09

alapszabály hogy kedvenc csapat meccse elé kitámasztott szemhéjakkal és 2x45 percnyi hideg élelemmel és itallal ülünk le a tv elé.... le se merem írni én milyen gólokról maradtam le anno iylen-olyan okok miatt

bigmike 2008.04.08. 23:18:20

Idén változatosabb lesz!
1-1 és 0-0

kavics30 2008.04.08. 23:18:40

:) látom teljesen kiborít az angol foci...

rexford 2008.04.08. 23:19:08

Feleség van, de bezavartam az ágyba, hogy ne zavarjon be.

drosiii 2008.04.08. 23:19:14

dev, nekem ilyen celokra ott az anyam :)

rexford 2008.04.08. 23:21:01

Nera, azt el is hiszem, hogy az Inter-meccsekre ki kell támasztani a szemhéjakat.

d3vnull 2008.04.08. 23:21:38

Rexford : na akkor irány az ágy oszt' lőjjél te is egy-kettőt :):):)

d3vnull 2008.04.08. 23:22:10

Amúgy rex és drosiii egymást követő kommentjei igen érdekesek egymás után olvasva :)

rexford 2008.04.08. 23:26:33

D3, a semmiből lőjek 1 gólt, úgy gondolod? 2-t csak karácsonykor szoktam és akkor, amikor a Pool megnyeri a BL-t.

d3vnull 2008.04.08. 23:27:54

semmiből? A fröccsözéstől meg szokott jönni az ember kedve az ilyesmihez :)

rexford 2008.04.08. 23:29:27

A nejem szempontjából a semmiből, úgy értem.

BruceWayne 2008.04.08. 23:30:03

rex: mondod te. kinek is szurkolsz? pool, juve? XDDD

rexford 2008.04.08. 23:31:13

Csak a legjobbaknak.

BruceWayne 2008.04.08. 23:33:36

amúgy jó angol meccs volt, asszem 5 szigetországi volt a 2 kezdőbe /ha már ezt az Internél is mindig megemlíti valaki/

rexford 2008.04.08. 23:35:37

Nem én, mert engem nem érdekel. Arra ott van a válogatott.

kavics30 2008.04.08. 23:37:41

szerintem kifejezetten jó, élvezetes meccs volt, hatalmas irammal, óriási fordulatokkal, amilyennek egy kupameccsnek lennie kell. sajnáltam egy kicsit az arsenalt, elsősorban fabregast a végén...
az ágyusok ma sem kedvelték meg senderost ez az egy tuti!

BruceWayne 2008.04.08. 23:42:19

mondjuk Touré is hülye volt, hátulról már mit nyulkált ott Babelnek??? aki valszeg pályafutása meccsét játszotta, mert eddigi poolos mutatványa alapján elég nagy kamunak tűnt

amúgy Walcott miért padozik? /az nem indok hogy azért mert a 2. fi-ben tud lendíteni a csapaton, főleg egy Arsenalban, ahol amúgy is gondok szoktak lenni a befejezéssel/

rizla 2008.04.08. 23:49:23

azért padozik, mert csak az idény végefelé kezdte el ezt a formát mutatni. nyilván ez a padozás-dolog rövid időn belül megváltozik.
babel egyébként nem ettől a teljesítményétől lesz kisebb kamu. azért egy holtfáradt fabregast lefutnia egy tökéletesen friss embernek ne legyen már akkora durranás. persze szerintem nem kamu babel, jó játékos lesz, és láttam már ezen a meccsen kívül is jól játszani. maximum rossz csapatot választott.

ShanklyGates 2008.04.09. 00:29:01

Atyavilág, milyen drámai BL-meccs volt ez megint... a remegő térd elmúlásával megszülető tárgyilagos meglátásokig annyit azért szeretnék leszögezni, h vészesen fogy az ateista Liverpool-drukker barátaim száma : )

mook 2008.04.09. 01:35:37

az olaszfocisoban forgatott kés, a Pool-Chelsea párosítás...

d3vnull, mi egy társaságban néztük a 2006-os vb döntőt?
Zidane kiállítása után, a tizenegyesek előtt bírta megkérdezni egy csaj a társaságban a pasiját, hogy "Kutyus, ezt még meg akarod nézni?"
:-D

mook 2008.04.09. 01:36:15

^^olaszfocisokban

Woland 2008.04.09. 01:50:23

sosem hittem volna hogy valaha mondok ilyet:

Walcott szólója a második Arse-gól előtt mennyei volt, le a kalappal de még a parókával is! Már a félpályán próbálták lehúzni de csak ment mint a gép. Hihetetlenül jól csinálta. Lesz abból a gyerekből valami, sokszor szidtam kárörvendőn de most meg kell követnem a srácot (meg a gúnár szurkolókat).

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.04.09. 01:58:31

akarhogyis nezzuk, 75 metert cipelte a lasztit, es csakugy potyogtak mellette a babuk. Engem Owenre emlekeztetett (persze az csak felpalyarol volt)

valahogy most azt erzem, h nem fog unalomba fulladni az angol elodonto.
Legyen igazam :)

BruceWayne 2008.04.09. 02:22:46

basszus ez "kajakra" nem volt 11-es...
ez a babel viszont jó nagy mozgáskorlátozott lehet hogy nem is dobta magát, de így elesett :-)
a bírónak nincs videója
videos.sapo.pt/HZCOvOGRA9JdQuE7DcyT

d3vnull 2008.04.09. 11:17:11

mook : hát nem tudom, derülhetnek még ki dolgok :) Ez ha jól emlékszem egy svájc-ukrajna meccs volt. Mondjuk ez durva, lehet, hogy a lányok járnak egy társaságba, hogy kis különbséggel ugyanazt az égbekiáltó dolgot mondják :) Mindenesetre asszem nálatok súlyosabb a helyzet ha mindezt amúgy a vb döntőn képes bemondani, nálunk legalább "csak" egy kevésbé fontos nyolcaddöntő volt. Lányoknak itt nem sok helye van, csak a focikedvelőknek. De baze, pl. ahol sminkelésről beszélnek oda nem ülök le, ennyi :)
süti beállítások módosítása