Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Angol sztárok kölyökként - avagy a videók Kínába mennek

2008.02.11. 20:32 habitang

Hosszú ideje vadásztunk már egy videóra, amelyet a YouTube sejthető okokból már nagyon régen eltávolított a szerveréről . (Bár mi inkább arra szavaznánk, hogy egy klikkel csak elérhetetlenné tették.) Most ráleltünk ismét, nem is annyira nagy meglepetésünkre egy Kínai szerveren. Nagy örömünkben be is ágyazzuk most ide jól. Mi látható rajta? Owen, Lampard, Ferdinand, Beckham, Fowler, Neville és a többiek, még a versenylovak, a Chelsea, a többnapos dáridók, Posh Spice és a Spice  Boys előtt. 

A betöltődés sajnos hosszú idő, tudjuk. Ha valaki esetleg nagyon türelmetlenné válna, idézze fel gyorsan a nem is olyan távoli múltat, amikor még húsz másodpercet vártunk, amíg egy akasztófajáték betöltődött a mágnesszalagról. Azért aggódni nem kell, mire kezdődik az Arsenal-meccs, már mindenki túl lesz rajta, és igazán megéri kivárni azt a pár percet. Ha esetleg valaki tud egy webhelyet, ahonnan jó minőségben le lehet tölteni, kérjük kommentben jelezze, mi pedig majd beemeljük a posztba. Bár a Newscastle-szurkereknek nem jelent sok vigaszt, külön felhívjuk a figyelmet a kis Owenre.

Ha már angolok és a kölyökkor... Ez a videó, amelyen a Steven Gerrard látható mint a Whiston Juniors 12 éven aluliak csapatkapitánya, szintén csemege. Fél óra múlva kezdődik az Arsenal-meccs, mindenkinek kellemes meccsnézést, hajrá...  akarjuk mondani, jó szórakozást!

 

 

5 komment

Címkék: gerrard beckham gary lampard owen fowler rio phil anderton solskjear neville ferdinand

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr87335458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fekete Pákó 2008.02.11. 21:21:52

zseniális video, tökéletes zeneválasztással.

bög 2008.02.11. 21:47:06

azt elfelejtettétek beleirni a postba hogy nemsokára kezdődik az arsenal meccs

dr. Wilbur Swain 2008.02.11. 22:42:45

és vajh a többiekkel mi lett a Whiston Juniors-ből?
süti beállítások módosítása