Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Serie A, 21. forduló

2008.02.01. 11:59 _benito

A gólparádét hozó hétközi kupaforduló után az élmezőny rajtaüt a kiesőjelölteken a Serie A 21. fordulójában. Többen is nemes bosszúra készülnek a második forduló visszavágójának apropóján, amire leginkább az akkor méreteset bucskázó Udinesének lenne oka. Lesz rangadó is, amiről bővebben is kifejtjük az üveggömbben látott eredmény kialakulásának mikéntjét, a középcsapatok tusakodása mellett pedig lázasan keressük a kiscsapatok között az óriásölőt, amely majd jól megleckézteti nagynevű riválisát. Kár, hogy nem lesz ilyen... Hajtás után jóslunk!

Fiorentina – Milan 2-0
Nem tagadjuk, kedveljük a lilákat és érjen bár minket ezerszeresen az elfogultság vádja, mi bizony igyekszünk szívünk helyett a tények és megérzéseink által diktált tippeket pixelbe önteni hétről-hétre. Nincs semmi bajunk a Milannal sem, Seedorfot a Serie A elmúlt öt évének egyik (ha nem A) legjobb középpályásának tartjuk, Kaká előtt nem lehet egy futballszívű tifosónak sem nem leborulni, lógjon bármilyen zászló a visszapillantójáról, Maldinit pedig még azoknak is kötelező tisztelniük, akik ki sem mondják a Milan szót anélkül, hogy egy hegyeset ne csullantanának utána.
De és viszont és főleg ámbátor! Azon kevés olaszfoci-fanatico közé tartozunk, akik egyelőre nem rosáltak be Pato játékától, a Milan viszonylagos feltámadásának elsőszámú letéteményese szerintünk százszor inkább Ronaldo – aki viszont a változatosság kedvéért úgy tűnik, ismét nem áll Ancelotti rendelkezésére. A kiskacsán látszik, hogy jó barátságban van a labdával, ügyes és intelligens játékos lesz belőle, de nem várhatjuk tőle, hogy tojáshéjjal a seggén egyből Seva-szerű helyzetkihasználással örvendezteti meg a sokat szenvedett Rossoneri-híveket. Kívánjuk, hogy váljék belőle az ukrán zseni méltó utódja, ugyanakkor a tévedés jogát fenntartva kijelentjük, hogy az még azért odébb lesz.
Ha már kedveljük őket, essék szó a Violáról is, ahol szinte mindenki a fedélzeten van (Donadel nem játszhat, de amelyik csapatnak az ő játéka hiányzik, az meg is érdemli), Santana és Semioli csatájában az utóbbi áll vesztésre és úgy tippeljük, az egykor a Milan híveit boldogító Vieri helyén most Pazzini kezd. Aztán mivel Prandelli szent esküvéssel fogadta, hogy előbb ingerli támadásra a hímtagjára erősített abált szalonnával a firenzei állatkert bordás krokodiljait, mintsem egyszerre pályára küldje mindkét klasszis csatárát, valószínűleg kettőjük közül a padról indulónak be kell érnie max. egy félidővel Mutu társaként. A román egyébként fantasztikus formában van, 13 góljával immár második a mesterlövészek között és csak ötöt lőtt büntetőből, ráadásul az ősszel is beköszönt Didának, amire most talán nem lesz lehetősége, mert a brazil kapus gyalázatos formája miatt Kalac egyre több lehetőséget kap (és él is vele, adjuk meg neki). Nagy kérdés, hogy Ancelotti ragaszkodik –e a bevált (?) karácsonyfához, vagy Pato mellet beküldi Gilardinót, de szerintünk egy ilyen bátor húzás igen távol áll a galambősz mestertől, pedig talán lenne mit keresniük, hiszen a Fiorentina mindössze a felét nyerte meg hazai meccseinek.
Mi nagyon várjuk a meccset, ugyanakkor itt jeleznénk, hogy _benito (és Ági Mami) felkészült az esetleges Milan-győzelemmel együtt járó bántalmakra. Ezt viszont Nesta azóta is emlegeti!

Juventus – Cagliari 1-0
Az ilyen meccseken a történelem ismétli önmagát, így szűk Juve-győzelmet, szoros és izgalmas összecsapást látunk előbukkanni, de odáig azért nem merészkednénk, hogy bemondjuk: Zebina most is felképel egy operatőrt. (Belardi helyett Koszta Jánost követeljük a csapatba!)

Inter – Empoli 2-0
Pedig nem így érezzük, de egy fordulóban nem tippelhetünk teljes milánói égést, mert a hétvége előtt nem esik jól, ha a kommentek között bántják az embert. Ebben a tippben semmi kockázat nincs, ha nem így lesz, az bombameglepetés. Balli személyében újabb aggastyán melegít Serie A meccsre, pedig neki még Ballotta bácsi is csókolomot köszön.

Siena - Roma 1-2
Már mondtuk azt is, hogy minden tiszteletünk a Roburé, mégsem tippelhetünk római pontvesztést, ha már vért izzadva sikerült nagy nehezen faragniuk valamit az Interrel szembeni masszív hátrányukból. Mancini gólokkal nyalja vissza magát a szurkolók szívébe. Nem bánjuk, tegye.

Lazio – Sampdoria 0-1
Itt az ideje, hogy a Blucerchiati idegenben is megmutassa a bicepszét, erre pedig kiváló alany Roma bugyikék felének csapata, hiszen ha éppen nem sérült a fél csapat, akkor eltiltott, aki meg egyik sem, azt eladják. De hogy Pandev és Rocchi mellé miért pont csatárt vettek, amikor másuk sincs…?

Napoli – Udinese 2-2
Lenne miért visszavágnia a Bianconerinek, viszont a Napoli az elmúlt öt meccsén nyeretlen maradt, így értelemszerűen nekik is van miért hajtaniuk. Középre Blasi, előre Zalazseta tér vissza, ez pedig sokgólos meccset jelent. Nekünk. A többit majd a fiúk eldöntik.

Palermo – Livorno 1-0
A Labronici hiába fut az edzőváltás óta nagy formát, az elmúlt három meccsét elbukó Palermo most eldádázza őket, mert ha nem, elmegy ez a szezon (is). A labdaszedős óvás miatt kicsit kiesett nálunk a pikszisből a Rosanero, úgyhogy Szicíliába üzenjük, nagy a tét!

Reggina – Torino 0-0
A nyakunk rá.

Genoa – Catania 1-0
A vendégek nincsenek igazán hozzászokva a kettős terheléshez, ezért úgy gondoljuk, Baldini egy hatalmas ikszet rajzol a taktikai értekezleten a mágnestáblára. Pedig a remek támadó háromszöggel és bátor játékkal bármit elérhetnének az egyemberes Genoa ellen.

Parma – Atalanta 1-1
Az Orobici volt akkora hülye, hogy kétgólos előnyt adott le a Reggina ellen otthon, az ott elhullajtott pontokat pedig muszáj lenne valahogy visszaszerezni. Győzni viszont nem fognak tudni Parmában, mert a Lucarelli a rendelkezésére álló 30 percet nem seggvakarással fogja tölteni.

63 komment

Címkék: olasz videó üveggömb serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr95320768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabez 2008.02.01. 12:32:09

"Azon kevés olaszfoci-fanatico közé tartozunk, akik egyelőre nem rosáltak be Pato játékától,"

Sztem csakis a Milan hívek rosáltak be, senki más...de ők is csak hivatalból ;)

"Inter - Empoli 2-0 Pedig nem így érezzük, de egy fordulóban nem tippelhetünk teljes milánói égést" - nem tudom, láttad-e a hétközi meccset...az nem erre utal.

Sztem a Milan nyer Firenzében - vmi 88 percben begyötört góllal, de nyer.

gery22 2008.02.01. 12:41:17

sziasztok! Meg uj comment-elo vagyok a Nou San Trafford-on, de mar regota olvasgatom a hetvegi joslataitokat. Szeretem az irasaitokait is, de most nem tudtam megallni hogy ne irjak a Fior-Milan tippetekre:) Teny, hogy a Fior hatalmas formaban jatszik, de ugy gondolom, lehet elfogultsagom miatt:), hogy ilyen egyszeruen nem gazolnak at a Milanon.. Mint Milanos nem feletetlenul Pato-tol varom a csodat, hiszen hiaba lott mar 3 golt a bajnoksagban, temerdeknyi helyzetet puskazott el, sot nagy szerencseje volt pld a Genoa-elleni masodik goljanal:) Inkabb a stabil kozeppalyara kene epiteni szerintem ha mar a vedelem elegge labilis.(Kaladze, Favalli tuti kezd:S:) Sztem CA egy csatarral fog kezdeni, bar kivancsi leszek ki lesz az, mert ha esetleg Pato, Gila tuti megsertodik, mar a Genoa elleni utolso perces beallitasanal is voltak erre utalo jelek.(lekonyolte rogotn beallas utan mar meg nem mondom melyik vedot, ideges volt stb.:)) Ha jol tudom nincs senki eltiltva a Milanbol tehat 5 kozeppalyas lesz es ebbol Kaka picit elorebb tolva.. Bocsanat a hosszu comment-ert, Forza Milan!
U.I.:Donadel sztem meg nem is most, de par even belul klasszis jatekos lesz, es esetleg a valogatott kozeppalyanak egyik pillere lehet.. en nagyon sokra tartom es meg csak 24 eves... amugy meg Milan neveles..:P:) Jo szurkolast mindnekinek a hetvegere!

Goodspeed17 2008.02.01. 12:44:04

Hát sztem megverjük a Fiorentinát,de nem veszekszek a szakértőkkel.Seedorf a hét közben pihent,talán Kaká is összeszedte magát.Sztem nem reális a 2-0,de majd meglátjuk.

habitang · www.nst.blog.hu 2008.02.01. 12:55:49

gery22
üdv a fedélzeten! :)

Asidotus 2008.02.01. 13:45:34

fiorentina -milan szerintem döntetlenközeli lesz, de meg kellene verni a Milant, hogy Berlusconi végre valóban kinyissa a bukszát, és rendes csapatot építsenek. A ágrda nagy nevekből áll, de egyx tizennyolc éves játékos már nem ijed meg tőlük, mert nem ismeri a történelmet :)

sh4d0w 2008.02.01. 14:06:08

Na most kitör belőlem a piros-fekete... :)

Szal miután a Fiorentina kiesett az olasz kupából a roppant erős Lazio ellen, plusz a Milan kezdi összeszedni magát, úgy gondoljátok, hogy simán kikapnak Firenzében? Ajjaj...

drdugo 2008.02.01. 14:21:29

Ronaldo a feltámadás elsőszámú letéteményese? Ezzel kicsit most melléfogtál _benito.
A Napoli ellen szerzett két gólt és ennyi. Utána Udinében egy kapufán kívül semmit se csinált, majd ismét megsérült, és az Atalanta, Genoa, majd Reggina elleni meccseken már a keretben sem volt. Talán a Fiorentina ellen már a keretben lesz, de még az se biztos.
Patorol meg annyit, hogy ha javul helyzetkihasználásban, akkor jövőre simán 20 gól felett fog lőni a bajnokságban.
Eddig 5/3 a mérlege, sztem nem rossz kezdésenek egy 18 éves gyerektől a serie A-ban.

mickeyknox 2008.02.01. 14:52:12

ronaldo innentől kezdve az éppen aktuális csapat orvosainak fog munkát adni, sajnos....

calcio_di_rigore 2008.02.01. 15:18:10

Pato se játszik Firenzében...

Ott lesz viszont Saccani a sípos, úgyhogy nyugodtan lehet élezni a könyököket.

AndrásPéter7 2008.02.01. 15:54:52

Mért ne játszana!!??
Ronaldo viszont nagy valószínüséggel nem fog!
az orvosok egyszerűen nem tudják kitalálni,hogy mi okozhatja a fájdalmait!Én szurkolok nekik!!

NYERNI FOGUNK!!!!!!!
FOOOOOOOOORZA MILAN!!!!!!!

lacikacs 2008.02.01. 15:58:15

A Lazio védőt is vett, aki a Fiorentina elleni kupa meccsen jól is játszott: Stefan Radu a bukaresti Dinamoból érkezett.

Real of a26 2008.02.01. 16:05:53

"De hogy Pandev és Rocchi mellé miért pont csatárt vettek, amikor másuk sincs…?"
Helyesebben eddig nem volt,merthogy visszatért a klubhoz Dabo,megvették Rozenhalt +kölcsönbe van náluk Bianchi és Radu.Utóbbit a Juventushoz elpasszolt(szintén kölcsönbe) Stendaro pótlásának szánják.
Bianchi leigazolására meg azért volt szükség,mert Makinwát a csodával határos módon sikerült elsózni a Regginának asszem.

giacinto 2008.02.01. 17:10:57

sem ronaldo sem gattuso nem lesz firenzében. de majd gilardino eldönti egy 93. percben lőtt lesgóllal.

Hispan07 2008.02.01. 17:57:38

Pato 18 éves. a világ 5 legnagyobb klubjának egyikében kéne egyes számú csatárnak lennie. hát nem tom... aki szerint ennél is több várható jelenleg tőle, az menjen kamcsatkába révésznek. ott jó sokat lehet mindenfélére várni. (és sztem játszhatna Gilával, akinek jót tesz, ha van mellette még vki)

nyerni fogunk, hajrá Milan!

calcio_di_rigore 2008.02.01. 17:59:23

sports.it szerint Pato is sérült.

bahrdew 2008.02.01. 18:54:58

fasze van ennyi Milan-drukker

Forze Roma.

Count Adyn 2008.02.01. 19:31:56

Fio-Milan jó lesz x nek is de végül is bármi jó:D

_benito · www.nst.blog.hu 2008.02.02. 09:03:29

"Stefan Radu a bukaresti Dinamoból érkezett."

én emlékszem rá, úgy rémlik, ő lőtte a csapata gólját prágában, aztán szimpatikusan lekussolta a közönséget. tiszta crouch, magas, ügyetlen mozgású, melák balfasz, az olasz csatárok halálra fogják szopatni. remélem. :)

bianchi (a rossz nyelvek szerint) csak azért jött kölcsönbe, mert a torinóval aláírt egy szándéknyilatkozatot, ezért nem lehetett leigazolni végleg. egyébként ez egy újabb szép történet arról, miért nem mennek az olaszok külföldre és ha mennek, miért kullognak haza bukott játékosként. összesen nem tudok 5 kivételt említeni (zola, vieri, vialli, toni talán... és?)

argentin#21 2008.02.02. 09:17:03

"az olasz csatárok halálra fogják szopatni. remélem. :)"

nagyon is remelheted,ugyanis nemcsak ok fogjak szopatni, mert a hab a tortan az,hogy elkaptak ezt Stefan Radu fazont nehany evvel ezelott AS Roma-s szerkoban(mikor meg peldakepe Chivu is ott jatszott) es a video felkerult a netre,termeszetesen a Laziosok is tudnak a dologrol.
Szoval volt toke a sracnak a Laziohoz szerzodni, vagy egyszeruen ennyire bunko es meg a minimalis focikulturaja sincs meg :D
Szoval megeri figyelni majd a bugyikekek altal kifuggesztett bannereket
Forza LaZio! na meg az Inter,de az ugyis megy magatol....

tarhauser 2008.02.02. 09:28:21

Fiorentina-Milan 0-1; jó kis könyöklős meccsen...Gattuso tényleg sérült...Patoról nem tudok. Forza Milan!

AndrásPéter7 2008.02.02. 09:55:53

Gennaro Gattuso súlyos izomsérülést szenvedett, ezért egyes források szerint három hetet, míg más hírek szerint akár két hónapot is ki kell kihagynia. Ez azt jelenti, hogy mindkét Arsenal elleni találkozón hiányozni fog a Milanból.
Gatta gyakorlatilag pótolhatattlan,vagy csak nagyon de nagyon nehezen lehet!!!
Érvágás!!
Pato lesz viszont!!!

giacinto 2008.02.02. 11:53:20

gattuso nélkül a milannak ki sem kellene állni az ágyúsok ellen.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.02.02. 12:21:31

pedig sokkal jobban tenné, mert van egy fogadásom, hogy mindhárom olasz továbbmegy. és igen, ebben a roma is benne van. :)

krysal 2008.02.02. 13:31:14

_benito, te elfogult vagy - a madrid ellen. De mindegy, azért szeretünk:)

_benito · www.nst.blog.hu 2008.02.02. 13:53:15

már megint elfogult vagyok? :)
neem, nem ezért, egyszerűen úgy gondolom, a roma erősebb, mint bárki, akivel eddig idén játszott a real. hehe, pancho is ki van akadva miatta...

kavics30 2008.02.02. 14:02:08

_benito én a helyedben inkább Imici77 reakciójától félnék...amit tőle fogsz kapni ezért:) én spec nem tartom elképzelhetetlennek a 3 olasz továbbmenetelt,bár kétség kívül nem ez a legvalószínűbb.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.02.02. 14:08:52

én mindenkitől félek :)

a milanért aggódom a legjobban, főleg gattuso nélkül, a többi sztem meglesz.

halareaal 2008.02.02. 14:15:52

nah ez 1 bátor tipp. milannak csak a napoli ellen mutatott játékkal lesz esélye, de az elég is lenne nekik. inter tovább megy, roma legalább 5öt kap a bernabeuban.

kavics30 2008.02.02. 14:21:03

:)) a "sima ötösre" jó odszot fognak adni azért :)

halareaal 2008.02.02. 14:33:14

ha nekem írtad,nem mondtam h nem kapnak 3at mellé :)

Gabez 2008.02.02. 14:39:15

"úgy gondolom, a roma erősebb, mint bárki, akivel eddig idén játszott a real" - pl Barcelona? azért ez kicsit erős...

Sztem a real lenyomja a roma-t, madridban biztos, romaban meg x lesz. Vannak olyan jók.

A milan - arsenal meg teljes homály...ahogy kikapott az arsenal a tottenhamtől, úgy kikaphat a rossoneriktől is, de ettől még nyerhet is 5-0-ra :)

ktn 2008.02.02. 15:13:16

_benito:

az 5 játékos + visszakullogáshoz. szerintem nemcsak a csatárok és a világsztár-klubok számítanak.

sokkal több tényleg nincs, főleg a mostaniak közül, mert most nem épp az élvonal megy ki külföldre (lásd bianchi, akinek egy jó szezonja volt). szerintem angliában nem rosszak, inkább spanyolországban égnek le egytől egyig (de spanyol sincs olaszországban, nem véletlenül, lásd mendietát és de la penát...)

azért még pár tipp, így hirtelen:

- di matteo (chelsea)
- carboni (valencia)
- di canio (whu +...)
- ravanelli (boro)

Real of a26 2008.02.02. 20:28:45

Di Canio szvsz nem volt olyan moslék a West Hammersben,különben hogyis játszhatott volna éveket Angliában?! Még Fifa fair play díjazott is volt ha jól tudom + egy gólját hetekig mutatták a sportösszefoglalókban.
Corradi viszont tényleg nem vált be,haza is zavarták gyorsan a Parmához.
Radu="tiszta crouch, magas, ügyetlen mozgású, melák balfasz"..hát a Fio ellen kifejezetten biztatóan játszott.

argentin#21 2008.02.03. 15:36:08

na meg egy inter tizi amin vitatkozhattok...

forza inter~!

kroos 2008.02.03. 16:04:50

Vicc az egész Seria A.MINDENKI TÉTLENÜL NÉZI HOGY AZ INTER A 7. KAMU 11-ESÉT KAPJA????????

d3vnull 2008.02.03. 16:50:22

Na, asszem innen eldőlt a bajnokság sajnos. Hogy lehet ilyen fosul játszani mint ahogy a Roma játszott, pfff.

nalazo 2008.02.03. 17:09:04

Barnetta. Valóban ajándékbüntető volt, de ugye nem az Inter tehet arról, hogy a Juventus nem volt képes megverni otthon a Serie A tökutolsóját, a Siena megalázta a Romát, az Empoli pedig nem lőtte be a jogos tizenegyest? Akár ki is kaphattunk volna, akkor sincs baj! Bosszantó ez minden kötekedőnek!

Metgergo 2008.02.03. 17:10:32

Biztosan ezt a meccset is elfújták az Internek. Kapnak egy "kamutizit" (tisztán látszott a kéz), majd kiállították Vieira-t, mert mint mindenki tudja, az Inter gyakorolta a tízemberes játékot, végül az Empolinak is fújtak egy tizit, mert a bíró látta, hogy J. Cesar mekkora formában van, és tuti kivédi, és ezzel felhozza teljesen elcsüggedt csapattársait. Undorító csalók!
Talán azon kéne elgondolkodni, hogy vajon melyik csapat teszi a legtöbbet a bajnoki címért... Ez a Roma, vagy a Juve? Szerintem nem.
(És a szánalmas asszociációkat, hogy milyen egyéb módon tesz az Inter még a bajnoki címért, kérlek mellőzzétek!)

BruceWayne 2008.02.03. 17:14:04

a fordulóban eddig volt 8 db 11-es és 49 sárga lap.
sportszerűek a csapatok.

calcio_di_rigore 2008.02.03. 17:18:15

Rég eldőlt már ez a bajnokság, nem most. A BL-helyekért és a kiesés elkerüléséért viszont még jó derbik lehetnek!

Gabez 2008.02.03. 17:18:30

Hehe, asszem nemcsak az Inter, hanem a Roma is elfáradt és szétesett, meg is látszott rajtuk. A Juve nem tudom mit művelt...

Innentől a köv 4-5 hét (vagy több) iszonyat szenvedés lesz nekik (bajnokság, bl, kupa). Egyiket tuti a háttérbe fogják tolni, vagy akár kettőt is.

Az esti meccs meg igazi hátradőlős csemege, már persze csak annak, aki nem nekik szurkol :)

BruceWayne 2008.02.03. 17:27:31

4 Zanetti, 16 Burdisso, 23 Materazzi, 26 Chivu;
14 Vieira, 19 Cambiasso, 5 Stankovic, 11 Jimenez

hát ilyen felálással nem tudom mit akartunk.....
Vieira-ra egyébként sem sok szükség van, az anfileden ha kezdőbe kerül remélem Interes élete legjobb teljesítményét fogja nyújtani, többet nem várok tőle.

Ylaya 2008.02.03. 17:34:55

na hat a nyakatok tenyleg rament. ciganyok ezek az olaszok, sajnaljak tolem a kicsi penzt, s viszik el a szelvenyemet.

argentin#21 2008.02.03. 17:42:06

abszolut egyetertek ami Vieira-t illeti... amiota az Internel sokat nem csinalt (talan egyik 4-3as kupa-donton,ahol meg golt is lott) , szerintem egy hasznos cserejatekos, ugy az utolso 10percre, hogy rugja fol az ellenfeleket, amugy egyre jobban tetszik Chivu jateka (anno a Romaban eleg sokat tevedett,sose ertettem miert harcoltak a nagyok az alairasaert-lehet nem lattam eleg Roma meccset...)

CsakaCalcio 2008.02.03. 17:51:14

Hát szerintem meg az esti meccs egy elég fantáziátlan darálás lesz, ahol nem lenne meglepetés a 0-0, de hogy 1-1-nél több gólos mérkőzés nem lesz, az szinte biztos.
A délutáni tippekkel meg jócskán melléfogtatok, egyedül a Genoa-t találtátok el hogy nyerni fog, de eredmény szintjén őket sem.(jó mondjuk tényleg egy elég zakkant forduló amelyikben a Torino idegenben 3 gólt lő, illetve a Roma simán kikap)

Metgergo 2008.02.03. 17:51:34

Egyébként hihetetlen mennyire univerzálisak az Inter játékosai. Zanettiről nem is mondok semmit, de melllette Chivu és Burdisso is játszott már szinte mindenhol, ahogy Rivas is volt már jobbszélső...

Metgergo 2008.02.03. 17:54:09

Nekem van egy olyan megérzésem, hogy a Milan nagyon össze fogja kapni magát estére, és bedarálja a Fiot. Szerintem 3-0, vagy 3-1 lesz.
És Ylaya kommentjével nem lehetne kezdeni valamit? Talán cigányozás nem kéne...

giacinto 2008.02.03. 17:58:57

7. kamutizenegyes? ezt te sem gondolod komolyan. sorold fel őket lécci, és ha lehet a Giuly kezezéssel kezd majd.

Gabez 2008.02.03. 18:06:44

Chivu nagyon jól nyomja, ellenben Jimenez visszaesett, Vieira-nak meg kell a meccsrutin, most volt először kezdő az évadban, ne várjatok sokat tőle. Nem véletlen, hogy ő kezdett, az Empoli elég könnyűnek ígérkezett. Burdisso helyett Samuel, Jimenez helyett Figo és Vieira helyett Dacourt lenne jó, de hát sérültek, és ha vissza is térnek majd egyszer sokára, akkor sem lesznek formában.

Crei 2008.02.03. 19:53:29

Nem kéne szidni Vieira-t tavaly is meg idén is komoly érdemei voltak abban, hogy olyan masszív volt a középpálya amilyen. Amúgy most én is érzékeltem némi fásultságot a játékunkban (ebben az egyben együtt kell értenem Nyil futballszakértő-70x válogatott stb. úrral)

Sztankóval mi van? remélem nem komoly a sérülése,
Milanisták azon keseregnek, hogy Gatta kiesik 2-3 hétre, mig nálunk egy kezdősor hiányzott 3 - 4 hónapig...

Amúgy lassan át kell értékelnem a Manciniről mint edzőről alkotott nézeteimet: szerintem nagyon jól sakkozik a rá bízott sztárokkal és az hogy nagyjából átvészeltük ezt a sérülésektől sujtott időszakot az nemcsak a játékosok, (meg Moratti) érdeme, hanem nagyban az övé is.

Gabez 2008.02.03. 19:58:33

Ranieri: "It is logical that I wanted to win, we all wanted to win." Ez a fickó egy agytröszt - micsoda információtartalmú mondatok jönnek ki belőle :) No persze a többi edző nyilatkozatai is hasonló szintűek.

Mancini abban jó, hogy fejben a helyére teszi az emberkéket.

rexford 2008.02.03. 20:35:56

"én emlékszem rá, úgy rémlik, ő lőtte a csapata gólját prágában, aztán szimpatikusan lekussolta a közönséget. tiszta crouch, magas, ügyetlen mozgású, melák balfasz, az olasz csatárok halálra fogják szopatni. remélem. :)"

Benito, te szerintem Dorin Goianra emlékszel, aki a Steauában játszik, és egy kurva jó, gólerős védő (ő lőtte a gólt pl. a román-holland 1-0-on is). Az igaz, hogy melák (mint a khátvédek jó része) és köcsög (mint a focisták jó része).
Radu sem rossz, a román válogatottban 4-5. számú khátvéd.

halareaal 2008.02.03. 21:42:55

vieirától nagy hülyeség volt, h olaszba szerződött. ha azonban felépülne, és még 1-2 évig régi formáját tudná nyújtani, még mindig ő lenne az inter legjobb középpályása. bár sztem nem fogja.

papercut 2008.02.03. 22:32:57

Grat Pato! Végre egy sikerült egy kis színt vinnie a Milan igencsak sápatag játékába, ám ez teljesítmény az Arsenal ellen nagyon kevés lesz. Nagyon kevés..

d3vnull 2008.02.03. 22:42:59

"Grat Pato! Végre egy sikerült egy kis színt vinnie a Milan igencsak sápatag játékába"

Meg is jutalmazta a Fiorentina hamarost :)

Count Adyn 2008.02.03. 23:34:01

Hát az Internél a kamutizi befigyelt ismét:) Persze biztos sokan vannak akik tisztán látták a kezezést:)
A probléme az, hogy nem az Inter olyan jó, amekkora előnye van, hanem a többiek olyan szarok. A Juve pl csak idén 6 pontot szarakodott el a három döntetlennel...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.02.03. 23:36:29

_benito & kavics30
:) az angoloknal mar felajanlottam 1 sörös fogadast _benitonak, meg gondolkozik...:) lehet, hogy egy ilyen hetvege utan a roma-real meccs nem mindenkit fog lazba hozni?:)
Udv, ymy

calcio_di_rigore 2008.02.04. 00:10:36

"A probléme az, hogy nem az Inter olyan jó, amekkora előnye van, hanem a többiek olyan szarok."

Arról nem az Inter tehet, hogy a többiek szaroznak. Egyébként meg nem szarok a többiek: a nagycsapatok közül kb. mindenki azt hozza amire a szezon előtt számítani lehetett, kivéve a Milant. Az Inter kiemelkedik, a Roma-nak nincs akkora tartása, hogy esélyes legyen (1-7, 1-4, 0-3- időről-időre beleszaladnak ilyen zakókba), no meg nem is elég jók hozzá. A Juvénál alapból a BL-hely volt a cél, ez a realitás. A Fio jó csapat, de nem kiemelkedő.

kavics30 2008.02.04. 21:01:34

Imici77! a sört mire is teszed? ha azt mondod, hogy nem mind a három olasz megy tovább, akkor egyetértünk. ha azt mondod, hogy arsenal megy tovább, akkor már érdekel a fogadás!:) azért tudd! azon a két meccsen nektek fogok szorítani.:)

BruceWayne 2008.02.04. 21:05:32

szerintem jusson tovább mind3 olasz csapat

BruceWayne 2008.02.04. 21:11:46

ja tudom, az Inter nem olasz csapat, bocs

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.02.04. 23:39:27

kavics30: a fogadas egyszeru:) legalabb 2 olasz kiesik - sztem. :)
Nerazzurri...asszem pont en nem fogom azt mondani, hogy az egyik olasz, a masik meg angol csapat...:) Azert en az Internek fogok szurkolni a Liverpudliak ellen:)))

Udv, ymy
süti beállítások módosítása