Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi Jóslatok - Premier League 17. forduló (Grand Slam Vasárnap)

2007.12.16. 14:15 habitang

A Premier League "Grand Slam Vasárnap"-ja (nem mi találtuk ki..) következik. Egymásnak esik a négy nagycsapat, és az eredményektől függően kár fel is dúlhaják a táblázat elejét, de el is simogathatjákat egy időre a ráncokat. A United és az Arsenal akár 9 ill. 10 pont előnyt is szerezhet a Liverpoollal szemben, ami még behozható, de a kétszámjegyű ponthátrány nem szokott túl jót tenni az önbizalomnak még akkor sem, ha a Pool - és a West Ham - egy meccsel kevesebbet játszott a többieknél. Észak-Nyugat és London legnagyobb rangadói következnek, már ami a meccsek fontosságát illeti. Ez a tény, és az ellenfelekben tomboló egymás iránti ősi nagy szeretés pedig hihetetlen nézettséget fog produkálni, még az amúgy sem pangó angol sörpiacon is lendíteni fog majd egy pár nap erejéig. Ha valaki ma úgy kezdene egy viccet, hogy a francia, a spanyol, a skót és a zsidó eveznek egy hajóban, nyugodtan állítsa le mindenki, mert viccnek is rossz. Négy hajóban eveznek.

Liverpool-Manchester United: 2-1
A Pool hármat kapott az előző fordulóban  Readingtől, és ezzel visszaestek a harmadik helyre a legkevesebb gólt kapó csapatok listáján. A sokatmondó első helyre pedig ki kapaszkodott így fel? Hát persze, hogy a Manchester United. Ha ehhez még hozzácsapjuk, hogy a United néha úgy hozza a négyeket mint Billy Cobham, máris látjuk: van mitől tartaniuk a Vörösöknek az Anfielden is. A néha nem is annyira barátságtalan számok, azaz a statisztikák sem olyanok, amikre rápillantva az ez egyszeri liverpudlian szívesen néz, ha éppen rossz kedve van: a Unitedet hét mecs óta nem győzte le  bajnokságban a Liverpool, és tavaly azon 12 csapat között voltak, akiket oda-vissza elagyabugyált a Ferguson-légió. Egy árva gólt nem sikerült rúgniuk Giggsék ellen az utolsó szezonban.
Nézzük, mire számítunk most. A tavalyi bajnokság második mérkőzésén olyat tett a Liverpool, amit hosszú évek óta nem. Teljesen elnyomta a Unitedet. Éppen csak éppen gólt nem lőttek, de Benítez teljesen megbénította a United akkor is megállíthatatlannak látszó támadójátékát. Az, hogy aztán O'Shea mégis betalált a 90. percben, nem csoda: a meddő fölényt szokásosan könnyű kézzel büntető sors lesújtott a Liverpoolra. Most már gólt kell rúgniuk, ehhez egy plusz fegyverrel bővítették saját arzenáljukat: Fernando Torresszel. Úgy érezzük, ez a meccs nem is fog véget érni anélkül, hogy látnánk Van der Sar kedvetlen Rejtő-képregényarcát, miközben kirúgja a labdát a kapuból, de ettől még ugye bármi előfordulhat.

A nagy kérdés az, hogy a játékosállományok minoségében mutatkozó különbséget ki tudja-e küszöbölni Benítez. Mert ugye már mindeki, aki rendszeresen figyelte tavaly a Manchester Unitedet és a Liverpoolt tavaly, megkérdezte saját magától: vajon tényleg csak egy kezdőjátékos volt a különbség a két csapat között? A válasz egyszerű: nem. A másik Rafa Benítez, aki a nagy, sorsdöntő meccseken, az olyanokon, amelyekkel kapcsolatban még a mindig nyugodt arcot mgára erőltető spanyol sem hiheti, hogy van javítási lehetőség, mindig meg tudja lepni az ellenfelet. Lehet, hogy ez a bajnokság megnyeréséhez nem elég - sőt!- , ahhoz viszont biztosan, hogy egy meccsen megfogják akár a Unitedet is. 

A Pool a Carrgher-Hyypia párossal kezd majd a védelemben, ami ismerve szélekről Ronaldo és Giggs által támogatott Rooney-Tevez páros sebességét minimum kockázatos, de jelenleg Agger hiányában az egyetlen lehetőség. Benítez feladata tehát inkább a középre "kanyarodó" United-akciók megállítása lesz, Fergusoné pedig értelemszerűen Torresé és Gerrardé. Miután ők ezt sokkal jobban tudják, mint mi, és feltehetően ki is fundálnak valamit ellene, ugrásszerűen megnő az esélye az ilyen meccseken kiemelt fontosságú szabadrúgásgólnak és az olyan valószínűtlen gólszerzőknek, mint volt O'Shea, Ferdinand, vagy éppen Riise. Ez a United előnye, hiszen több a gólképes játékosuk, mi mégis főleg az 1-1 és a 2-1-es tipp között hadakoztunk magunkkal. Utóbbi mellett döntöttünk. Azt gondoljuk, hogy a Pool eredményesen fog támadni az első huszonöt percben, és ha ők szerzik az első gólt, nyerhetnek. Leginkább azért, mert Liverpoolban sokkal több forog kockán, mint egy meccs, vagy akár a bajnokság.. Rafa Benítez rendkívül fontos megbeszélésre készül a "Liverpool Reds" (hehe) tulajdonosaival, és nagyon szeretné a három pontot szervírozni a januári kívánságlista mellé. Ha netán az első gólt a United lőné, akkor hűha.

Arsenal-Chelsea:1-0
A Liverpool-Unitedre tippelni sem volt egyszerű, a -winchestert majdnem szétpörgettük a videó-szeánsszal-, de most még nehezebb dolgunk van. Arséne Wenger reménykedhet akár Hleb, Fabregas, Flamini visszatérésében is, de döntés még nem született. Didier Drogba viszont biztosan nem lesz ott az Emiratesben (ehh, mennyivel szebb név a Highbury..) - így mi küzdünk, mint Havas Henrik az illemmel. Ha ezek a fiúk játékra képesek, az már sokat jelent, de mégis csak az első meccsüket játszanák hosszú idő után. Tippünket így több variánsra kellene elkészíteni, ami lehetetlen.
Így pusztán abba csimpaszkodunk, amit tudunk. Grant Chelsea-je, ahogy már írtuk, a pontokat megbízhatóan szállította idáig, viszont a négy nagy egymás elleni találkozóin egyedül a Kékek kaptak ki idén - a Unitedtől -, és sokszor szenvednek, mint a kutya. A Drogba nélküli Chelsea ellen ma simán megtennénk még egy Fabregas nélküli Arsenalt is, de Hleb és Cesc nélkül már akár a Chelsea felé is hajolnánk. Nem tehetünk mást, a
szerencsénkre bízzuk az esetet, ami talán a vasárnap délutánt nem horkolja végig, mint a szombatot

53 komment

Címkék: liverpool manchester united premier league arsenal

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr12265807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ManThatFollowsHell (törölt) · murderholes.blog.hu 2007.12.16. 14:45:51

Ütni kell, ütni kell, minden koknit ütni kell!
:)
A Milan meg szerencsére 4-2-re elpicsázta a Bocát, Riquelme neve garancia a sikerre.:)

tb 2007.12.16. 15:07:11

nem túl nehéz Riquelme nyakába varrni a Boca vereségét, már csak akkor lenne könnyebb, ha játszott is volna

ManThatFollowsHell (törölt) · murderholes.blog.hu 2007.12.16. 15:18:10

tb,
nem varrtam a nyakába, nem állítottam róla semmit, azon kívül, hogy "Riquelme neve garancia a sikerre".

tb 2007.12.16. 15:23:05

persze, hogy nem állítottál, ismerem az ilyet... mondok valamit, aztán meg magyarázkodok, hogy "hol írtam én olyat?" hát sehol, de ne nézz hülyének, ezt csak egyféleképp lehetett érteni

amúgy nem volt les Tevez gólja?

Ronal-d'oh! 2007.12.16. 15:25:11

És ha a United vezetne, akkor a Liverpool mit fog csinálni...?

ManThatFollowsHell (törölt) · murderholes.blog.hu 2007.12.16. 15:27:25

Sajnos nem tv-n nézem, csak a goal.com-on követem az eseményeket.

Riquelmét egyébként nagyon régen nem láttam játszani, egy meccsüket sem láttam a klub-vb-n, csak egyszerűen tudom, hogy egyik csapata se nyer soha semmit. De nem hiszem, hogy magyarázkodnomkellene, itt mindenki tudja, hogy a neve garancia a sikerre;)

dillinger 2007.12.16. 15:27:51

hogy lett volna les, a gólvonalon állt a védő.

híres manchesteri mondás: nem kell oda o'shea, ahol van tevez :))))))

tb 2007.12.16. 15:32:56

hát úgy, hogy a kapus viszont kinn állt a kapuból és Tevez viszont a kapus mögött volt, legalábbis úgy láttam, de nem volt olyan ismétlés amiből biztos lehetnék benne, ezért kérdeztem... kapus vagy védő mindegy, lényeg, hogy csak egy játékos volt Tevez és az alapvonal között, de mondom nem teljesen vagyok biztos benne, hogy a Tevez a kapus mögött állt a lövés pillanatában.

2-en álltak a kapufánál, de az egyik védő még Rooney lövése előtt kifutott

Parraghramma. · http://torrance.freeblog.hu/ 2007.12.16. 15:34:11

"a United néha úgy hozza a négyeket mint Billy Cobham"

Szal: :), tucc te, habi!

Egyébként úgy láccik, ma nem kell Torres ahhoz, hogy a kapusunk indolensen hajlongjon a kapu mélyén. Vmi baszott gyenge napott fogott ki a holland. Még jó, hogy a 47-es szöglet kombináció bejött.

Glory-Glory!

Parraghramma. · http://torrance.freeblog.hu/ 2007.12.16. 15:36:27

A lövés pillanatában volt _már_ _egy_ vonalban a kapussal. A passz nanosekundumában _szvsz_ tisztán megvolt a 2 védő játékos.

ManThatFollowsHell (törölt) · murderholes.blog.hu 2007.12.16. 15:38:05

Ha még egyet becumizunk, akkor idén is csak a sportszerűségi elsőségért hajthatunk...:(

ManThatFollowsHell (törölt) · murderholes.blog.hu 2007.12.16. 15:39:30

Ahogy az angol kommentből kiveszem, gólt érdemlő tudatos akció volt:P

ManThatFollowsHell (törölt) · murderholes.blog.hu 2007.12.16. 16:01:41

Gilett úr felütötte a telefonkönyvet az M betűnél...

Andree 2007.12.16. 16:03:40

"Gilett úr felütötte a telefonkönyvet az M betűnél... "
M-nél? Remélem nem arra gondolsz akire én.

ManThatFollowsHell (törölt) · murderholes.blog.hu 2007.12.16. 16:06:45

Szerintem egyértelmű, hogy kinél próbálkoznak be, bár nem biztos, hogy az illető igent is mondana. Minden esetre lehet, hogy nem véletlenül lépett vissza az angol válogatottól...

Andree 2007.12.16. 16:08:20

Hát inkább ne mondjon igent. Inkább ne nyerjünk semmit csak őt ne.

ManThatFollowsHell (törölt) · murderholes.blog.hu 2007.12.16. 16:11:40

Szerintem vicces lenne:)
Egyébként szerintem neki ugyanúgy kéne még két középső védő, mint Beníteznek, és nemtom, ehhez mit szólnának a górék...

Andree 2007.12.16. 16:14:07

Hát középső védő mindenképp kell. Bár ha Agger végre felépülne akkor elég lesz 1 is szerintem. Amogy meg a pool azért nem fog /időn se/ bajnokságot nyerni mert képtelenek hozni a rangadókat.

ManThatFollowsHell (törölt) · murderholes.blog.hu 2007.12.16. 16:15:17

Egyébként nem csak az angol bírók gyökerek, hanem az olaszok is. Csak ők következetesen engedik a csatárok megkínzását, viszont a védőkhöz közel se szabad menni.

/Kénytelen vagyok olasz meccsekre fanyalodni, nincs más egyelőre:(/

asd12345 2007.12.16. 17:26:14

te szerencsetlen, hogy lett volna les?
Beyonun ott allt a kapufa mellet, mit magyarazkodsz 1vonalrol?

mook 2007.12.16. 18:16:35

No, Terrynek valószínű (nem megerősített hír), hogy lábközépcsont-törése van, ami két hónap alatt gyógyul. Nem volt kirívó, aljas, stb. szabálytalanság, sőt szerintem szándékos sem Adebayortól.
Ami igaz, az igaz, Terry viszont nagyon gyökér volt, amig játszott.

habitang · www.nst.blog.hu 2007.12.16. 20:51:25

És ha a United vezetne, akkor a Liverpool mit fog csinálni...?

nekedx

Olvasd el a posztot!:) "Akkor hűha" van, és az is lett. Sajnos ebben a tippben valóban több volt a vágyakból, mint kellett volna..:)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2007.12.16. 20:57:07


"Ami igaz, az igaz, Terry viszont nagyon gyökér volt, amig játszott."

Ezzel tokeletesen egeytertek. Ha a biro lekuldi pirossal utanrugasert (foldon fekve, besargulva), akkor egy szot sem szolhatott volna (es akkor nincs ez a serules).
Nagyon sok volt az alattomos, szandekos szabalytalansag a Cselszki reszerol.

Visszatertunk a regen megszokott MU-Arsenal parharcra:)

Wenger knows:)

badblood 2007.12.16. 21:05:45

Szerintem Grant most érkezett el az első komolyabb megmérettetéshez... és nem sikerült neki... Szerintem várható volt. Főleg, hogy a második játékrészben az ágyúsok a saját játékukat tudták produkálni: labdaszerzés a saját tizenhatosnál, egy két passz, pár másodperc, és már ott is vannak az ellen tizenhatosánál. Ezt nagyon tudják, és a Chelsea ezen a délutánon jó partner volt ehhez... más kérdés, hogy a gól (az érvényes gól) szögiből született...

tb 2007.12.16. 21:24:50

asd12345, te szerencsétlen, kurvára nem az a fontos, hogy Benayoun hol állt, mivel ő volt az utolsó ember, hanem az a lényeg, hogy Reina hol volt a Rooney lövése pillanatában, egy kamera sem volt vonalban, de ezen a videon : www.videoplayer.hu/videos/play/117129 1:39-nél van a lövés pillanata, a kamera a kapu mögött, ez alapján vagy egyvonal vagy Tevez van közelebb a kapuhoz, lehet hogy nem volt les, de egyáltalán nem annyira egyértelmű, hogy ne lehessen feltenni ezt a kérdést...
nem gondoltam volna, hogy ezen a fórumon el kell magyarázni a lesszabályt...

Romanes eunt domus 2007.12.16. 21:36:47

Azon kevés ember közé tartozom, akinek van ES2-je, és nem nézi az angol bajnokságot. Ma azonban úgy döntöttem, mivel két rangadó is lesz, és egymás után, végignézem mindkettőt...
Ti ezt komolyan gondoltátok, hogy az angol bajnokság a legjobb? Ne már...nézhetetlen volt mindkét meccs, különösen az első, ahol Tevez gólja után (ha Inzaghi rúgta volna, menne itt a "hülyemáker" szöveg) mondtam haveromnak, hogy "ennyi lesz a vége is, izzítsd be a playstationt". Az összefoglalóra visszakapcsoltunk, hát sokmindenről nem maradtunk le...
Az Arsenal-Chelsea meccs egy picivel nézhetőbb volt, de itt meg törés-zúzás volt, a Chelsea a lónak a micsodáját se csinálta a meccsen, az Arsenal próbálkozott párszor, de aztán ők is visszaálltak.

Nem, nem gondolom, hogy a Milan-Juve jobb volt, mert nem is. Azt a meccset a magyar sajtó lerendezte azzal, hogy "unalmas mérkőzés", meg "nagyobb volt a füstje, mint a lángja". Ezt a két meccset meg már napok óta reklámozzák mindenhol, hogy húdefasza lesz. Nesze...

Milan-Inter, meg a Barca-Real, az lesz a húdefasza.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2007.12.16. 22:47:38

Kedves Balinhosa!

Igen, komolyan gondoljuk:) Tenyleg:)
Nagyon nehez megmondani, hogy melyik a legjobb bajnoksag, nincs is ertelme. Kinek a pap, kinek a papne...
Abban igazad van, hogy talan nem ez volt a 2 nagy meccs ebben az evben, de ha megnezed pl. az Arsenal-Mu idei meccset, akkor a vegen lefordulsz a szekrol az iramtol es a jatektol egyarant...
Ha Neked jobban tetszik egy Barca meccs, vagy egy Milan, Juve, akkor csak tessek, szived joga:) Ahogy Te nem tudsz megnezni egy angol bajnokit, addig en egy olaszt, ahol se iram, se szurkolas, semmi, csak tili-toli. Szerintem:) Te azt kedveled, mi meg az angolt. Van ilyen;)
A tores-zuzasra csak egy pelda "nalatok": Samp-Genoa.

Szoval, igen, mi ezt kedveljuk, ezt a jatekot, ezt a stilust. Hogy Karacsonykor 8 nap alatt 4 meccset jatszanak a csapataink, hogy ha kell ivelgetnek, ha kell akkor meg robotolnak, ha kell, akkor okosan jatszanak vagy kuzdenek mindenaron...

:))
Udv, ymy

sleepy 2007.12.17. 00:06:25

a masodik eredmenyre is stimmel :D
bar jo lenne, ha legkozelebb fel tudnatok rakni a tippeket kb 6-7 oraval a meccs elott!
koszi!

Gotama 2007.12.17. 10:29:07

balinhosa!
Hülyeséget beszélsz! Tegnap történetesen 3 meccset néztem: a köcsög olasz bunkerfocit, amit a MILAN művelt a másik kis latin bagázs ellen. Dögunalom volt, betonvédelem (főleg a vezetés után, ami persze mák volt), tili-toli, támadás alig, látszott, h mindkét csapat a vereséget akarja elkerülni...

Gotama 2007.12.17. 10:33:10

Na de ezután!! Két fantasztikus angol meccs, 180perc 2 gól (a szintén nagyszerű Liverpool-Chelsea Bl párharcokat juttatta eszembe), és hajtás kifulladásig.
:DDDD

Gotama 2007.12.17. 10:35:57

Bocsi, nem vitázni/meggyőzni akarok, de ez kijött a tegnapi élmények hatására!
Forza Grande Milan!!

d3vnull 2007.12.17. 10:59:06

asd12345 : asszem egyikünk sem bánja, ha ez az utolsó posztod volt itt...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2007.12.17. 11:22:02

Gotama:))))

az idei szezon osszes hazai milan meccstol el voltal ajulva?:) vagy jottek a kiscsapatok es kibekkeltek a fantasztikus milan tamadasokat?:)
vagy a tavlyi celtic-milan bl meccsek szemgyonyorkedteto tamadofocijat is megemlited?:)

Udv, ymy

capor_ 2007.12.17. 11:29:42

Az a szerencsétlen Beyonun szerzett egy gólt a manchasternek.... Egyébként marha rossz meccs volt.

aki meg nem tudja TV-n nézni a meccseket, az keresgéljen itt:
www.myp2p.eu

Gotama 2007.12.17. 11:45:00

imici77!
Nem érted a lényeget...
Olvasd el még1x balinhosa kommentjét!

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2007.12.17. 11:57:18

Gotama

Akkor csak az a valaszom, hogy a piac hatarozza meg, hogy mely meccseket, bajnoksagokat reklamoznak. A nemzetisport lap (majdnem ujsagot irtam:)) pl. mindig a Fradirol ir, ha a magyar bajnoksagrol kell irni. Mert ezt lehet eladni...
Mindegy igazabol, kisse elkanyarodtunk. Abban igazatok van, hogy nem volt a 2 meccs egy nagy durranas, de most mindent erre kihegyezni es hozni a Pippos makosgolos peldakat, szerintem nem igazsagos. Hidd el, valaki ebben talalja meg a szepet...

Szoval: piac.

Udv, ymy

Everred 2007.12.17. 13:01:53

Benítez, aki a nagy meccseken mindig kitalál valamit?

A Big Four többi tagja elleni meccseken a megszerezhető 63 pontból 15-öt gyűjtött be Benítez alatt a Liverpool.

habitang · www.nst.blog.hu 2007.12.17. 13:16:25

Everred

Nem kell felvilágosítani a statisztikákról, szerintem fejből is felírom neked ezeket a meccseket. Ahogy egyébként még talán a postban is van róluk szó, de korábban biztosan volt. Tehát előtted a bizonyíték, hogy nem szükséges, de kötözködsz..:)

Olyan meccskre gondoltam, ahogy írtam is, ami után nincs javítási lehetőség..
Vagy kiesel, vagy kirúgnak, de valami olyasmi történhet, amiről nem hiheted, hogy később javítani tudsz. :) Azt gondoltam a hírek alapján, hogy van külön tétje a meccsnek - legalább az új játékosok vásárlása -, nem csak a három rohadt pont. Mert úgy tűnik, Beníteznek akkor sajnos sokszor a Sunderland és a Manchester ugyanaz: a következő meccs.

Everred 2007.12.17. 13:36:58

Hát, a tavalyi két meccsről volt szó, az igaz. Én egyébként értem, hogy mire gondolsz, csak szerintem nincs igazad. A bajnokságban rendszeres, hogy nem tud belekapaszkodni abba a bizonyos utolsó szalmaszálba a Liverpool. Mást ne mondjak, a tavalyi meccs az Old Traffordon, ahol ha nyertek volna, maradt volna némi esélyük.

Szóval én azt mondanám, hogy Benítez a sorsdöntő kupameccseken képes meglepni az ellenfelet. A bajnokságban meg nem.

Everred 2007.12.17. 13:40:47

Persze ezt fel lehet fogni úgy, hogy a bajnokságban mindig van javítási lehetőség, és akkor természetesen neked van igazad :-)

badblood 2007.12.17. 13:43:25

balinhosa én igazat is adok neked, meg nem is. Én is láttam mindkét meccset, a 'pool-M.U. nagyon gyenge volt, és az Arsenal-Chelsea sem volt sokkal különb (ott legalább produkáltak egy-két tömegjelenet, amikor már bealudt volna az ember fia:)) )
Viszont mindentől függetlenül az mondom, hogy az angol bajnokság a legjobb. De legalább is a leggyorsabb, és a legkeményebb... és valószínű az angoloknál van a labda a legtovább a játékban-talán ezek miatt tartják/tartjuk a legjobbnak

habitang · www.nst.blog.hu 2007.12.17. 13:54:02

"Hát, a tavalyi két meccsről volt szó, az igaz."

Másról is, ugyanebben a posztban! Pl: arról, hogy Liverpool hét meccs óta nem győzte le a Unitedet a bajnokságban. Aztán régebbi posztokban arról, hogy a Pool olyan helyzetben került megint, hogy a sok döntetlen miatt a nagyok ellen kellene megnyernie a bajnokságot,és eddig épp, hogy ezen bukták el általában.. Szóval több posztban volt már szó erról..:)

Tavaly pedig az Old Traffordon nem volt esélyük, annyival jobb volt a United, viszont a visszavágót simán nyerni kellett volna.

"A bajnokságban rendszeres, hogy nem tud belekapaszkodni abba a bizonyos utolsó szalmaszálba a Liverpool

Szóval én azt mondanám, hogy Benítez a sorsdöntő kupameccseken képes meglepni az ellenfelet. A bajnokságban meg nem"

:) Épp ezért került bele a posztba az a bizonyos javítási lehetőség! A bajnokságban mindig úgy érezhetik, hogy van még!! Ez a lényeg.
Így a ligában szépen lassan csúsznak le sok apró pofontól, míg egy kieséses meccsen, vagy a BL csoportkörben nagyobbat szól a kis pofon is, és leglább attól észbe kapnak. Ez a meccs nem mint bajnoki, hanem mint esetleg a jövőt nem csak a táblázaton befolyásoló mérkőzés került be a posztba. Ahogy az előbb írtam...:)

rizla 2007.12.17. 14:10:10

nem volt unalmas az arsenal - chelsea, ki állított ilyet?? az első félidő tényleg elég vacak volt, de az utolsó fél óra mindent vitt.

crouchy 2007.12.17. 18:01:57

jé tb ebbe sosem gondoltam bele. örülök hogy nem én voltam aki elkezdett veled veszekedni:D

mook 2007.12.18. 20:04:12

Rape inquiry after Man Utd party

Police are investigating the alleged rape of a 26-year-old woman at a hotel where Manchester United players and other guests were attending a party.

Itt a többi:
news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/manchester/7150327.stm

crouchy 2007.12.19. 15:36:28

szegény embert az ág is húzza. Gerrard nem lesz este. Stomach bugja van:(

d3vnull 2007.12.19. 17:03:06

figyu, crouchy : ez pont egy olyan meccs lesz, ahol nem érthetünk egyet. Itt valaki sírni fog. Go blues!

crouchy 2007.12.19. 17:31:04

én nem sírok. majd éneklem a you"ll never wal alone-t hogy bíztassam a csapatom. és boldog leszek. akármi történik:) csak azér nem vok boldog hogy a két qwa műsort amit néznék az egy qwa nap egy ugyanazan időszakára teszik. Szökés meg Bl vagy most épp ligakupa. baromság.

d3vnull 2007.12.19. 19:50:33

Figyu, én még szarabb helyzetben vagyok. Szombatonként az összes sorozat egybeesik amit néznék, és mindegyik az angol bajnokság :):):)

Én nem éneklem a Blue is the colour-t, beteg vagyok mint az állat :)

crouchy 2007.12.19. 20:32:43

ennyire szolidalitassz a gerrarddal? bár ő fosik, te meg gondolom nem ezér nem tudsz énekelni. tényleg még soha nem láttam olyat hogy valaki meccs közben kimegy szarni. volt már ilyen? (gondolom biztos, és rémlik is valami csak látni még nem láttam ilyet)

d3vnull 2007.12.19. 22:14:24

Volt. Tavaly a La Liga-ban asszem a Deportivo. Az egész csapat fosott.

Amúgy ti fair-play díjas poolosok : ehhez a piroshoz mit szóltok? Rohadjon meg a pálcika. Eddig szimpatizáltam vele, de ez roy keane-hez hasonló gerinctelen féregség volt.
süti beállítások módosítása