Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

BL, utolsó játéknap - Allez Olympique!

2007.12.13. 11:06 _benito

Nekiszaladt a hetvenhat jelentkező egy része már majdnem öt hónapja, mire tegnap kiderült, melyik tizenhat csapat játszhat a nyolcba kerülésért a BL 2007-08-as kiírásában. A szerdai játéknapra egyetlen izgalmas kérdés maradt csupán, ez pedig az E csoportban került rendezésre, ahol egymás ellen játszott a meccsnek továbbjutó helyről nekifutó Rangers és üldözője, a Lyon. Kiharcolhatta volna még a PSV is a továbbjutást, ehhez csak annyit kellett volna tennie, hogy megveri otthon Európa talán legjobb formában lévő csapatát, miközben kiszurkolja, hogy a kutyán teljesítő CSZKA győzzön a Fenerbahce otthonában. A Sevilla végül maga mögé utasította az Arsenalt (ennek még lehet jelentősége), a MU-serdülő is jó volt egy pontra Rómában, a Barcelona pedig hátrányból fordítva győzte le a kollektív szimpátiánk birtokában pályára lépő Stuttgartot. Jövő péntekig kell izgulnunk (12.21. CET 12.00.), hogy kiderüljön, melyik csoportelsőnek szolgálják fel a lakoma mellé kistányéron a kakidarabot, mely a Liverpool-Roma-Arsenal-Lyon négyesfogat formáját veszi fel.

Meg kell követnünk a Lyont, hiszen hiába szeretjük őket nagyon, meglehetősen dehonesztáló megjegyzésekkel illettük őket a szezon elején. Volt is okunk a durcázásra, mert nem úgy indultak neki az évadnak, ahogy mi vártuk tőlük, de időközben olyan jól sikerült a gatyába rázódás, hogy már vezetik a francia bajnokságot és tegnap európai hírnevükhöz méltón rendezték le a Rangerst. A sors igazságtalansága lett volna, ha a 79. percben 0-1-nél Darcheville beüti ezerszázalékos ziccerét, mert a skótok semmit nem érdemeltek, nemhogy továbbjutást. Juninhóék végig kézben tartották a meccset, a 16. percben megszerzett vezetés előtt is volt egy ziccerük, majd kevésbé látványosan, de érthető módon visszahúzódva Benzemát keresték hosszú passzokkal, aki a darabos skót védők között néha tényleg egész ügyesen tartotta meg a labdát (mi még tőle sem vagyunk elájulva annyira, de ez változóban van). A Rangers helyzetet sem nagyon tudott kialakítani, miközben Juninho előbb a kapust késztette bravúrra egy szabadrúgásból, majd hasonló helyzetből a kapufát is megdöngette. Így értünk a hajrához, ahol a fent említett ziccer kimaradt, utána pedig a Lyon Benzema révén két kontrát is eredményesen vitt végig és a bambán szerencsétlenkedő skót védők között nem csak a továbbjutást harcolta ki, de visszavágott a hazai, hasonló arányú vereségért is. A krónikához tartozik még, hogy Darcheville fejében a felismert baki súlyát nem bírva felrobbant a mókuskerék és igazi seggfejhez méltón széttaposta a földön fekvő Kallström lábát. Sz’asz, öreg, se te, se a csapatod nem fog hiányozni! (Rangers-Lyon 0-3)
Szegény Jorquera meg végre beállhat a kapuba és akkor kap egy ilyen gólt… A Stuttgartot nem azért kedveljük, mert van egy olyan játékosa, aki 25 méterről, két lépésről nekifutva ilyen mértani pontosságú szabadrúgást küld a kapuba, hanem azért, mert a Nou Campban is 4-3-2-1-el mentek neki a Barcának. A katalánok aztán Iniesta, Messi és Henry nélkül is megrázták magukat és meglehetősen simán hozták a meccset, Eto’o száz év után szerzett újra gólt, Ronaldinho pedig gól+gólpassz kombóval jelezte Maloudának, hogy kezdhet csomagolni. A Man of the Match titulus mellé megjegyeznénk, hogy igazán jól esett újra mosolyogni látni Jar-Jart, mert bármi történik is vele mostantól, mi mindig szeretni fogjuk. (Barcelona-Stuttgart 3-1)

Kuszczak – Simpson, Piqué, Evans, O’Shea – Eagles, Fletcher, Carrick, Nani. Így nézett ki a MU közepe és hátulja az Olimpicóban, amivel Sir Alex egyből jelezte is, hogy milyen mélységekig foglalkoztatja egy esetleges római győzelem. Ennek ellenére a vezetés összejött, köszönhetően annak, hogy bizony a Roma is Juan, Guily, Cassetti, De Rossi és Vucinic nélkül lépett pályára. Sajnos az ilyesmi kikerülhetetlen, amikor a top csapatok 60 meccs fölött pörgetnek egy szezonban, de ettől még nem esik jobban látni, ahogy unatkozva pacsizgatnak egymással a játékosok, az edzők meg keresztrejtvényt fejtenek a kispadon. A Roma azért nem kapott ki, mert 20 perccel a vége előtt Mancini szép gólt ragasztott a kapu bal oldalába, így mindkét csapat elérte, amit akart: nem kaptak ki, nem sérült meg senki, pihenhetett, akinek azt írta fel az orvos és továbbjutottak. (Roma-Manchester 1-1)
Tudta ezt a Sporting is, hogy így lesz, de azért becsületből legázolta az ukrán futball zászlóshajójából összetákolt lélekvesztővé silányult Dinamót. A kijeviek egyébként nem csak beállították a csoportkörben kapott legtöbb gól rekordját (mindannyiunk Fradikáját taszítva le a trónról), de mivel összesen négyet szereztek a zöldek nyolc találatával szemben, már abszolút csúcstartónak tekinthetők. Sovány vigasz, ahogy a Sportingnak is az lett az UEFA kupa, hiszen a Roma ellen egy perccel a lefújás előtt még vezettek. Ide kívánkozik, hogy élete utolsó mérkőzését vezette Stuart Dougal, akinek változatlanul a kurva anyját sok sikert kívánunk a civil életben. (Sporting-Dinamo 3-0)

Az Inter sem akart sokat a PSV elleni meccstől, ezt bizonyítja, hogy a középpályán a Solari-Bolzoni-Chivu hármassal kezdett, ettől azonban még nem lett annyival gyengébb, hogy esélyt adjon a hollandoknak. A 28. perctől kezdve emberelőnyben játszó olaszok végül a győzelmet is megszerezték, ha már arra jártak, Suazo úgy szlalomozott keresztül a védők között, hogy csak örömteli sikongatásra tellett tőlünk a kanapén, mikor középre passzolva könnyű gólt rúgatott Cruzzal. Solari még rúgott egy kapufát is, az Inter pedig a nem kifejezetten bíztató kezdés ellenére diadalmenetben nyerte meg a csoportját. (PSV-Internazionale 0-1)
A Fener jól összeszarta magát, amikor a 30. percben vezetéshez jutott a CSZKA Edu öngóljával, hiszen adott esetben akár még ki is pottyanhattak volna. Teljes két percig tartott ez az állapot, akkor érkezett Alex és huszonötről a forduló gólját zúdította a jobb felsőbe, majd még az első félidőben a fordítás is összejött, ezzel pedig a továbbjutás kérdését is lezárták. Bár sokan úgy gondolják, hogy a Schalke mellett a törökök a legkönnyebb ellenfelek a csoportgyőztesek számára, mi halkan megjegyeznénk, hogy a Fener csak Milánóban kapott ki, otthonában pedig mindenkit elnadrágolt. (Fenerbahce-CSZKA Moszkva 3-1)

Az Arsenal nyilván már bánja egy kicsit, hogy nem vette komolyan a prágai kiruccanást, hiszen pont az otthagyott két ponttal szorultak a második helyre a Sevilla mögött. A londoniak ismét hihetetlenül fiatal csapattal várták az eddig mindössze egyetlen pontot összeszorgoskodó románokat, akiket aztán egy félidőnyi játékkal el is fektettek, így simán belefért, hogy a Steaua szépítsen később. Meg kell mondanunk, fogalmunk sincs, hogy mit várjunk az Arsenaltól a továbbiakban, hiszen most már egészen biztosan bombaerős ellenféllel kell majd szembenézniük és sajnos idén nem nagyon láttuk még őket játszani, de úgy érezzük, nem csak mi kedveljük az angol csapatok közül a legszebb focit játszó Wenger-fiúkat. Azt például kifejezetten el bírjuk képzelni, hogy lezúzzák az Intert. (Arsenal-Steaua 2-1)
A Sevillát ezzel szemben nem nagyon tudjuk hova tenni, hiszen néha-néha már megvillantják a tavaly látott szép és roppant eredményes oldalukat, ugyanakkor nem áll tőlük távol a botladozás sem. Most, hogy csoportelsők lettek, talán azt gondolnánk, hogy némileg fellélegezhetnek, de amekkora szerencséje idén van, úgy tippeljük, ők lesznek az egyik szomorkodó gárda a sorsolás után. Azt viszont nem mondjuk, hogy a kiesés szakasz után is szomorkodni fognak, hiszen adott esetben igencsak messzire viheti őket a Renato-Navas kettős által támogatott Kanouté-Luis Fabiano duó. A Kassai Viktor által (a híradások szerint hiba nélkül) vezetett meccsen remek utolsó félórájuknak köszönhetően léptek át a Slavián, akiket úgy tűnt, csúnyán magukra hagytak szurkolóik is. Ennek ellenére sok szerencsét kívánunk nekik az UEFA kupában, hiszen köztudottan minden vasfüggönyön inneni sikert zajos csűrdöngöléssel ünneplünk. (Slavia-Sevilla 0-3)

Őket sorsolják: Porto, Chelsea, Real Madrid, Milan, Barcelona, Manchester United, Inter, Sevilla

Hozzájuk: Liverpool, Schalke, Olympiakosz, Celtic, Lyon, Roma, Fenerbahce, Arsenal

67 komment

Címkék: barcelona videó roma összefoglaló bl manchester united inter sevilla arsenal

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr91262522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Walmer 2007.12.13. 11:24:01

Két egynemzetbeli összekerülhet?

FYM13 2007.12.13. 11:29:42

"Azt például kifejezetten el bírjuk képzelni, hogy lezúzzák az Intert." csak a rémálmaimban. mindenesetre bíztató a Boro elleni botlás.:)

mickeyknox 2007.12.13. 12:10:12

eto`o miket kihagyott.... xavi gólpassza szép volt, mostanában jól játszik ő is. deconak nem lesz könnyű visszakerülnie.. (iniesta...) mikor rúgott ronaldinho utoljára akciógólt?

d3vnull 2007.12.13. 12:10:58

De sajnáltam, hogy kiesett a Rangers. De ettől a a Ronaldinho-Chelsea dologtól viszont már kezd kicsit szárba szökkenni a pöcsöm. Vagy jön, vagy nem jön (nagyon nem vagyok elájulva az ötlettől, de persze annyira nem bánom :)). Nyáron a Henry-Barca ügyből volt így elegem, hogy naponta jött egy hír, hogy megy, és egy másik rá 2 órára, hogy mindenki tagad. Háromnaponta jött egy olyan, hogy Henry jól érzi magát Angliában, hetente egy olyan, hogy menne onnan a francba.

d3vnull 2007.12.13. 12:12:53

"mikor rúgott ronaldinho utoljára akciógólt?"
Tegnap. Na jó, elnézést, ez szar volt :)

Gabez 2007.12.13. 12:13:29

Már megint szegény Intert zúzatnád le...vajon miért? ;)

Lehet egy Arsenal - Milan is...vagy Arse - Barca. Jó kis meccsek várhatóak, bár addig 1-2t még kell aludni.

_benito · www.nst.blog.hu 2007.12.13. 12:17:08

a pool és az arsenal jó nagy szarban lehet, csak akkor lesznek esélyesek, ha ellenfelet cserélnek (mert ugye az azonos csoportból indulók sem kaphatják egymást), úgyhogy rajtuk csak a porto-arsenal és a pool-sevilla segíthetne, bár ebben sem vagyok biztos.

a többi... na, az nagyon durva lenne.

Walmer 2007.12.13. 12:20:20

De az is lehet, hogy az a csoportgyőztes lesz marha nagy szarban, aki a Liverpoolt kapja.

ManThatFollowsHell (törölt) · murderholes.blog.hu 2007.12.13. 12:37:04

Tavaly is volt egy Barca-Liverpool, állítólagos országos 1-es...

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2007.12.13. 12:41:33

A Sevilla az elmúlt két évben arról volt híres, hogy egyenes kieséses szakaszban maga alá piszkított:)

Majd meglátjuk, hogy mi történik...

habitang · www.nst.blog.hu 2007.12.13. 12:59:04

Sírhat majd az Arsenal és a Liverpool ellenfele, az tuti.. Főleg, mert a második meccs lesz Angliában, ha jól sejtem!

Frigo 2007.12.13. 13:05:56

"Tavaly is volt egy Barca-Liverpool, állítólagos országos 1-es... "
De Valdez másképp gondolta. Lehet, hogy tényleg nagy volt az odds.:)

bög 2007.12.13. 13:08:08

habitang: rosszul sejted.

mickeyknox 2007.12.13. 13:22:53

d3vnull:
:-)

az arsenal jól elcseszte magának prágában, mert a portón kívül tényleg szopóág, pláne ha összehasonlítjuk azzal, ami lett volna ha csoportelsők. 2006 BL-döntő visszavágót! egy real-arsenalra is kíváncsi lennék.
vagy egy inter-liverpoolra.

habitang · www.nst.blog.hu 2007.12.13. 13:27:02

bög,

igazad van, közben már eszembe jutott.

BruceWayne 2007.12.13. 13:32:48

uhh, az az 1-2 tavaly a Nou Campban de egy gyalázatos meccs volt.... és állítólag lehetett fogadbni bellámi golfütős gólörömére is

Fekete Pákó 2007.12.13. 13:41:32

nagyon jó volt a Lyon tegnap, élvezet volt nézni a meccset. amúgy a cím szerintem "Allez l'Olympique" lenne helyesen, a névelő lemaradt.

Walmer 2007.12.13. 13:48:25

Bellamyról jut eszembe. Egyszer írhatnátok egy posztot a legparasztabb focistákról is. Ebben szerintem a briteket nagyon kevesen előznék meg:
Craig "golfozó" Bellamy, Robbie "Matthaeus verő" Savage és személyes kedvencem Lee "ázsiai diák, saját csapattárs, stb" verő Bowyer. Plusz még az überparaszt Joey Barton.

_benito · www.nst.blog.hu 2007.12.13. 13:49:57

walmer, valami hasonló van előkészületben... jövő héten kint lesz a jókor jó helyen lévők csapata, akiket az tett neves játékossá, hogy jó csapatokban játszottak. fika indul. :)

dillinger 2007.12.13. 13:52:48

Az MU akkor csupán a három legerősebb ellenfelet nem kaphatja, marad a Schalke, Olympiakosz, Celtic, Lyon, Fenerbahce ötös, nem rossz, mondjuk nem is itt szoktak elbukni :)

BruceWayne 2007.12.13. 14:37:16

benito: oda követelem Barthezt a kapuba!
bellamy amúgy nem lenne rossz csatár, meg bowyer pályafutása is ígéretesebbnek tűnt az elején, csak aztán győzött az "agyuk".

walmer: abba a csapatba még beférne a bundesligás jens lehman, a PL-es el hadji diouf, roy keane, szinisa mihajlovic, de tény hogy ebben a brittek a legjobbak.

drdugo 2007.12.13. 14:46:11

_benito: ha lehet, ne felejtsd ki Roque Juniort abból a csapatból a jobbhátvéd posztján.

Sztem az egyik legkomolyabb futballista ilyen téren. VB győztes brazil csapatban alapember tudott lenni, a 2002/2003-as szezonban, a BL győztes Milanban szintén kezdőember tudott lenni. Mindezt úgy, hogy kb a brazil válogatott és a Milan történetének legbalfaszabb hátvédje volt. :D

Aztán Cafu érkezése után kölcsönadtuk a Leedsnek, ahonnan pár meccs után kirúgták. Majd a Sienának is, ahol szintén kb. 4 meccset játszott. Most asszem Duisburgban nyomul.

drdugo 2007.12.13. 14:51:00

A parasztválogatottból pedig ne felejtsük ki Vinnie Jonest! Aztán a Deporos, Beckhamet VB előtt agyonrúgó faszparaszt Duschert is be lehet tenni. Essien is elférne a középpályán. Csatársorba meg mehet Cassano.

_benito · www.nst.blog.hu 2007.12.13. 14:55:12

középhátvédként számítunk roque játékára, de nem szeretnék lelőni semmit.
nem, nem, a többiek nem kerülhetnek be, nagy a harc a csapatba kerülésért... még egy igazi balhátvéd hiányzik, aztán komplett az jókor-jóhelyen FC.

Walmer 2007.12.13. 14:58:50

Már alig várom _benito:-)
Nerazzuri, tényleg Lehmann. Az egy életveszélyes elmebeteg. Szerintem Keane, meg Mihajlovics azért nem biztos, hogy befér ide, mert náluk azért soxor győzött a józan ész és nem csak a bunkóságaikra emlékezünk. Mert így idevehetnénk a harcművész Cantonát is. Nagy suttyók voltak igaz, csak nekik azért voltak eredményeik is.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2007.12.13. 15:00:11

Legfeljebb lesz cseresor is...

BruceWayne 2007.12.13. 15:07:16

Ráke Dzsunior nem volt olyan rossz...
mondjuk az fix hogy a vb-eb győztes franciáktól lesznek jópáran, de inkább én se tippelgetek, így legalább meglepi lesz.

szferi 2007.12.13. 15:14:07

Nerazzuri: Barthez a válogatottban azért nagyot alakított, ezt velem még a MU beli bohóckodásai se tudják elfeledtetni!

Jókor-jóhelyen? Koplároviiiiiics Bééélllllllllaaaaaaaaaa! :) Sose felejtem el, mikor a fókuszban Beckhamhez hasonlítgatták..., se előtte se utána egy büdös szót se hallottam róla (legalábbis jót nem).

habitang · www.nst.blog.hu 2007.12.13. 15:15:25

Nerazzurri

Még Barthez sem volt annyira rossz, mint amilyennek mondják, bár kétségtelen, nem ok nélkül jutott eszedbe!:) A legjobb dolog Barthezben viszont tényleg a nője..
www.sztarfotok.hu/download.php?img=95832

drdugo 2007.12.13. 15:16:53

'Ráke Dzsunior nem volt olyan rossz...'

Ugye csak viccelsz. Bár ha az Interben játszott volna RJ, lehet, hogy én is ezt mondanám rá. :Ö
Elképesztően béna volt. Védekezni nagyon nem tudott, fegyelmezetlen volt, és még a jobb brazil védőkkel ellentétben a felfutásokhoz, támadáshoz is hülye volt. :)

szferi 2007.12.13. 15:17:18

"a vb-eb győztes franciáktól lesznek jópáran"

Persze, a fél kezdőcsapat csak véletlenül téblábol a pályán... na ne már!!! :)

ManThatFollowsHell (törölt) · murderholes.blog.hu 2007.12.13. 15:26:54

Az egy egészen jó francia válogatott volt, de Guivarc'h helye biztos a kezdőben:D
Egyébként akkora csapat volt, hogy 10-en is ütöttek mindenkit:)

BruceWayne 2007.12.13. 15:33:29

na látod, pl Guivarc'h, de biztos lesz még más is, nem ők adják a fél csapatot de azért abból a két 23-as keretből biztos lesznek benne.

szferi 2007.12.13. 15:38:03

ilyen alapon az olaszok közül is be lehetne rakni jópár embert, minimum azokat akik pályára se léptek, de mindegy

Walmer 2007.12.13. 15:39:54

Ha francia válogatott, akkor Dugarry. Félelmetesen hulladék volt

cooper (törölt) 2007.12.13. 15:42:48

sorstippem:
pool-madrid
arsenal-barca
fener-milan
celtic-inter
roma-sevilla
lyon-cselszki
04-MU
olimp-porto

giacinto 2007.12.13. 16:03:23

az olaszoknál mindenki pályára lépett a 2 cserekapuson kívül...

ManThatFollowsHell (törölt) · murderholes.blog.hu 2007.12.13. 16:30:00

Dugarry nem volt olyan rossz, gólt is lőtt, csak megsérült:)

De a '98-as VB-n még csak 22-es keretek voltak...:)

nasteey 2007.12.13. 16:36:53

Holnap délben sorsolnak?

Biztos kapunk egy fasza angol csapatot... :/ Mondjuk mindegy, mert aki BL-győztes akar lenni, annak mindenkit ütni kell.

Az Arsenállal egyébként mi a helyzet? Nem fog nekik nagyon belerondítani az első körbe az ANK? Touré, Adebayor, Eboué...

Olyimpiakos, Fener, Schalke, Celtic lényegesen jobb lenne kezdésnek. Arsenallal nem tudom mi lesz addigra, azért csak fiatalok még, de ezért nem is szabad lenézni őket. Lehet, hogy pont ők küzdenek majd legjobban a sikerért. Pool nem kéne, főleg Torresestől nem, bár a Chelseavel is eljátszottuk ezt két egymást követő évben... lehet nem is lenne rossz ómen. :)

Samuval pedig visszatért a 'gól' a csapatba. :)

crouchy 2007.12.13. 17:18:48

vacsora mellé a kakidarab:):):):) remélem sevillát kapjuk.Ha már kakidarabszurker vagyok, akkor szeretném ha a sevilla próbálná megenni a csapatom.

crouchy 2007.12.13. 17:25:37

amikor valaki eredményeket tippel, még azt mondom jó ez belefér. de sorsolást tippelni?:):):) Már bocsánat, de ez orbitális nagy baromság. persze ha bejön mehetsz a bp tvbe erzsi néni helyett jósolni..

Romanista 2007.12.13. 17:29:55

jövő pénteken sorsolnak.
cooperügy ez így jó kis sorsolás lenne.
zebina a legutóbbi scudetto-győztes romából? és hát aztán persze a juvéban is nagyot alkot...

giacinto 2007.12.13. 17:39:09

az utóbbi években azok a csapatok szerepeltek NAGYON jól a BL-ben, akik papíron meggyengültek, mert elvesztették nagy sztárjaikat...
2005: liverpool owen nélkül
2006: arsenal vieira nélkül
2007: milan sevcsenko nélkül
márpedig a nyáron az ágyúsok bukták papíron a legnagyobbat egy bizonyos Henry miatt...

nasteey 2007.12.13. 17:51:21

Tőlünk meg elment Belletti és Gio... :'(

crouchy 2007.12.13. 17:52:15

giacinto: ha jól értelmezem az okfejtésed, akkor 2008ban az arsenal megint elveszít egy bl döntőt. szegények:)

crouchy 2007.12.13. 17:59:50

amúgy a lyon tegnap prezentálta azt ami nekem a leginkább undorító a prfi labdarúgásban: vezettek 3 0 ra. támadhattak volna még, de nem támadtak mer vezettek 3 0 ra. látszólag logikus. sztem hülyeség! Már ha kicsit is élvezik akkor is menniük kéne előre és lőni csak lőni. nem szép dolog a fekvő emberbe még 1 jó nagyot belerúgni de jól esik. ráadásul a sok gól rúgása egyenlőre még nem trörvényellenes. Félre ne értsen senki, a lyon megérdemelte és ez nem a Lyon fikázása hanem ált a focié (kivéve a poolt:P-8-0)

nasteey 2007.12.13. 18:23:43

Crouchy, ez nem értem. A 85. percig 1-0 volt. Aztán Benzema 1, majd a 88.-ben mégegy. Utánna hova hajtani? Hajtottak egész meccsen, meg még hátra volt 5 perc. Ha az első féldiőben lett volna 3-0, utánna megállnak, azt mondom igazad van. Így viszont nem értem.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2007.12.13. 18:28:27

nasteey, de ha elmegy "tudod ki" a cselzibe, akkor papíron titeket is nagy veszteség ér...

giacinto 2007.12.13. 19:07:12

igen, erre akartam kilyukadni :) természetesen az Inter lesz a győztes fél a moszkvai Arsenal-Inter döntőn :)

crouchy 2007.12.13. 19:13:53

abban az utolsó 5 percben még rúghattak volna 3at. ott vannak 5en elől, vezeti az egyik a labdát, min 2 másiknak tudna passzolni de hátrarúgja a kapusnak. nyilván nem ez a meccs a legjobb példája enne ka jelenségnek, de késő volt fáratt voltam és ez volt az utolsó csepp a pohárban. szinteakármilyen meccset nézel ahhol nagyon vezet egy nagyobb csapat ez van. és mond, ha már ott vanank, ha már le kell játszani azt a maradék 45/20 vagy akár 5 percet akkor nem értelmesebb legalábbis felívelni a labdákat a 16os környékére. mert ilyenkor minek labdát tartani? ha elveszítjük akkor is kapunk egy gólt azt szvasz.

nasteey 2007.12.13. 19:14:56

Pancho, nem mondod, hogy Oleguer el akar menni? CSAK Ő NEEEE!!! :)

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2007.12.13. 19:42:22

srácok nézegettem a lehetséges párosításokat és egy nagyon szép párharc megismétlését kívánom:

Akkor történt

Djorkaeff, Paul Ince, Sforza, Zanetti középpálya akkor kevésnek bizonyult (a középső kettőre gondolván mindjárt meghatódok)

Latál, Müller, Eigenrauch, Nemec, Büskens sorral felálló ellenfél ellen

OH Édes Istenem: Mauricio Ganz vs. Olaf Thon:-)
Pagliuca vs. Lehmann

Vaader 2007.12.13. 19:53:08

Visszatérve a jókor jóhelyen "álom11"-hez: nálam Gilardino az alap. Köré épül minden :D

AndrásPéter7 2007.12.13. 20:22:29

Jó kis kűzdelmek lesznek!már nagyon várom a tavaszt!

"álom11": Loco www.espn.go.com/i/page2/photos2/loco_angola_245x325.jpg
a link magáért beszél.amúgy ő lett a vb hülyegyereke cím büszke tulajdonosa
amúgy az angolai válogatott ahogy van úgy beférne a kezdőbe!főleg a kapusposzt lenne erős azzal a sráccal akinek angolában a háza mellett van 1 pálya és a !fiával! ott gyakorol minden nap,semmi csapat vagy vmi,és mégis ott volt a vb-n és végigjátszotta a meccseket!
Couto:ö alap!:) rendíthetettlen angol válogatott lehetne,csak durr egyet a labdába,ahogy esik úgy puffan!szerencsélyére volt egy srác az akkori parmában aki ezeket a semmibe szánt labdákat vhogy mindíg a hálóba juttatta,klasszis megoldásokkal(Olló és kapáslövés minden vállfajával)
ugye tudjuk ki ő?!

d3vnull 2007.12.13. 22:22:06

"Pancho, nem mondod, hogy Oleguer el akar menni? CSAK Ő NEEEE!!! :)"

Felsírtam álmomban, mert aludtam mikor a postot írtátok :) Támadt egy olyan vízióm, hogy Oleguer részét képezi a védelmünknek...

AndrásPéter7 2007.12.13. 22:35:02

ManThatFollowsHell:
Gila

rizla 2007.12.14. 00:10:27

"Azt például kifejezetten el bírjuk képzelni, hogy lezúzzák az Intert"

ez már gyenge poénnak. egyébként isten őrizz, hogy ezek a nyolcaddöntőben találkozzanak.
majd a döntőben. ráfér végre egy magas színvonalú döntő a BL-re.

az arsenal a barcát kapja a nyolcaddöntőben, majd ki is ejti.

Romanista 2007.12.14. 03:36:00

inter nem jut a döntőig... persze megint csak (aljas) tipp
uk.youtube.com/watch?v=H-u9lQ9bkwE

ktn 2007.12.14. 14:25:08

erről beszéltem egy másik posztban: 11 sor egy meccsről, amit nyilvánvalóan nem látott (max. összefoglalót és összeállítást), aki írta a cikket, már bocsánat, tényleg, tényleg bocs.

a roma-meccsen az edzők (főleg nem spalletti) nem keresztrejtvényt fejtettek. ez vicces meg minden, csak nem igaz. a roma lőtt két kapufát, a második félidőben a második lécnél spalletti felrobbant a dühtől, verte a plexit rendesen (via sopcast), pedig nem az a típus.

ettől még ramaty meccs volt.

ktn 2007.12.14. 14:32:26

balhátvéd:

ahogy grosso mostanában játszik a lyonban, vagy ahogy tavaly az interben, lassan övé lehet a poszt:)

ManThatFollowsHell (törölt) · murderholes.blog.hu 2007.12.14. 17:38:33

AndrásPéter7:
Közz, azt hittem már, h Asprilláig kell visszakutakodnom az emlékezetemben...:)

Rekordvizemeister · http://www.schalke04.hu 2007.12.15. 12:05:55

pancho:

Te vagy az én emberem. + Zamorano vs Linke (az egyik legjobb emberfogó, akit valaha láttam), Wilmots vs Bergomi.
Das war 'ne Show!
süti beállítások módosítása