Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Moderálási charta

2007.11.01. 08:54 _benito

Tisztelt közönség, kedves sportbarátok! Az NST történetében első alkalommal Pancho kolléga (nagyon helyesen!) kénytelen volt a moderálás eszközéhez nyúlni egy magából kivetkőzött szurkoló miatt. A blog szerzői talán joggal büszkék rá, hogy a futball holdudvarában egyáltalán nem szokatlan jelenség eleddig nem ütötte fel a fejét nálunk, a beszélgetés, nohdacu vitatkozás mindig normális keretek között (esetleg azokat feszegetve) zajlott. Az említett embernek látszó véglény kitiltása nem azért történt, mert megsértődtünk, hogy nőági felmenőinknek új munkahelyet kínált, hanem azért, hogy továbbra is biztosítva lássuk: az NST-n mindenki elmondhatja a véleményét úgy, hogy közben nem kell attól tartania, hogy egy ellenkező véleményt formáló illető alpári hangnemben rakja helyre. Ehhez a továbbiakban is tartani fogjuk magunkat, kérjük, tegyetek ti is így, szeressük és utáljuk egymást tovább olyan kulturált (sic!) módon, ahogy eddig.

 

10 komment

Címkék: szolgálati közlemény moderálás

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr21214968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spangol 2007.11.01. 10:32:56

Szeressük egymást, gyerekek, a szív a legszebb kics :D

_benito, a (sic) használatát most már sokadszorra véted el, kérlek nézz utána. Nem egy lányt szeretünk, de azért én is szépen mondom.

Walmer 2007.11.01. 10:59:00

Jelen esetben jól használta. Valaki, egy korábbi posthoz írt kommentben magjegyezte, hogy a kulturált, az nem kultúrált. Ennyi.

_benito · www.nst.blog.hu 2007.11.01. 11:01:30

oké.

"azt hivatott jelezni, hogy az előtte álló szó vagy kifejezés az író akarata szerint, tehát direkt szerepel úgy a szövegben, ahogy, legyen az akár hibásan írva is."

a közös nőhöz kapcsolódó megjegyzésedből arra következtetek, hogy igenis tudod, hogy miért került be. ha nem lett volna egyértelmű, ezzel gondoltam megkövetni rexet, aki a valóban hibásan írt szót kijavította anno.

arra viszont nem emlékszem, hogy sokadszorra írnám le, ezt viszont betudom annak, hogy nem egy nőt szeretünk. :)

"Szeressük egymást, gyerekek, a szív a legszebb kics :D" gombóc a torkomban ;)

AndrásPéter7 2007.11.01. 18:17:45

Sosem értettem azokat akik ilyen netes helyeken kicsapták a balhét!Rájöttem hogy valszeg az illető egyének feltünési viszketegségben szenvednek!Ilyen helyzetben mindíg eszembe jut alsós Tanárom mondata amikor vki felült az asztalra (vagy ilyesmi) hogy:"ez nálatok így megy,mert akkor elmegyek hozzátok ebédelni és az asztalon ülök végig!"
szóval kedves tiltott Ember nagy rosszul mehet nálatok a demokrácia ha így viselkedsz!!!
Modok:helyesen tettétek a dolgotokat!

Woland 2007.11.01. 19:54:43

Először is: nagyon helyesen tettétek a moderálást! Köszi szépen!

Off: Nem tudom megállni hogy ne korrektorkoskodjak bele... bocs, tudom hogy ennél lényegtelenebb dolgot nehéz lenne találni, de meg mernék esküdni hogy a "kulturált" alak a helyes. Mint ahogy: kulturális minisztérium és nem kultúrális min., satubbi. Ugyanaz az elv mint a sztereotípia - sztereotipikus párnál. Minden hasonló derivációnál ez a szabály - összetett szavaknál viszont: kultúrház, kultúrember.

Persze lehet hogy duplacsavar van a (sic!)-ben és azért van ott mert az idézett szó helyes... : )
no, vissza munkára...

d3vnull 2007.11.01. 21:34:07

Helyesen teszitek. Nem mondom nekem aztán a bicska nyílik a zsebemben néha amit kapok másoktól (főleg a jó öreg Chelsea-Man.Utd vonalon, manapság Chelsea-Mindenki más vonalon :)), de pont arra jó, hogy fórumozunk, hogy nyelek egyet (na jó, kicsoszogok egy bourbon-ért, vagy rágyújtok :)) és normálisan válaszolok. Már jópár versenyzőt megismerek nickről, és nekem sem hiányzik, hogy a klasszik fórumbetegség felüsse itt a fejét.

d3vnull 2007.11.01. 21:34:53

Kiegészítés : a "jópár versenyzőt megismerek nickről"-t természetesen pozitív értelemben gondoltam :)

rizla 2007.11.02. 09:52:47

"Ilyen helyzetben mindíg eszembe jut alsós Tanárom mondata" én ilyenért is reflexből nyomnám a bant

JClayton · http://bumm.sk/blog/szemtanu/ 2007.11.02. 15:24:48

rizla: csatlakozom. bizony, bizony :)

badblood 2007.11.02. 15:48:52

Szombaton MU.-Arsenal (vagy fordítva?)...Hmm... Ha a MU. nyer, akkor azért fogok örülni, ha az ágyúsok, akkor meg azér :))
Remélem a Kékek behúzzák a három pontot, mer az a lényeg :))
süti beállítások módosítása