Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

La Liga, 5. forduló - Jöjj vissza Vitár Róbert!

2007.09.28. 00:31 _benito

A gondviselés fogta mindkét kezünket, hogy nem harangoztuk be a La Liga 5. fordulóját! Lett volna ugyan egy telitalálatunk (a Valencia ugyanis ráállt a 2-1-es győzelmekre), de a többivel olyan lendületesen aláztuk volna bele magunkat a porba, hogy teljesen jogosan köszörülte volna rajtunk a klaviatúráját az összes spanyolfoci-barát.

Először is, ki engedte meg a Mallorcának, hogy 0-2-ről fordítva négyet vágjon újdonsült pártfogoltunknak, a Valladolidnak? A forduló legtöbb gólt hozó meccsén a vendégek a La Liga legviccesebb nevű csatárának, Bartolomeo Ogbechének a találatával szereztek vezetést, melyet a szünetig meg is dupláztak, majd bizonyára fejben elköltötték a győzelmi prémiumot, hazacsörögtek, hogy nefürgyéle! és kikocogtak a pályára, hogy kedélyesen elfocizgassanak még egy háromnegyed órácskát. Igenám, de közben a Mallorca minden mindegy alapon megindult előre és öt perc leforgása alatt döntetlenre mentette a meccset, majd a hajrában a meglehetősen punnyadék lila védelem ingadozásait kihasználva berámolt még kettőt és behúzta a három pontot. Nesze neked győzelemmel felérő döntetlen a Real ellen… (Mallorca – Valladolid 4-2)

A másik két újonc egymás elleni harcából némileg szintén meglepő vendéggyőzelem kerekedett, méghozzá a híradások szerint élvezetes meccsen. A vendégek győzelmükkel szinte már az európai helyekkel szemezgetnek, de a Murciának sem hisszük, hogy kiesési gondjai lesznek, úgyhogy már az ötödik forduló után arra a megállapításra jutottunk, hogy remek az idei másodosztályú felhozatal. (Murcia – Alméria 0-1) Nem is tudjuk viszont, hogy meglepetés –e még egyáltalán a Recre győzelme a Depor otthonában, de hajlunk rá, hogy a nem a Huelva volt az utolsó csapat idén, amely a Riazorban veri kopaszra az egykori Super Deport. A Decano egyébként hiába a spanyol futball nagy öregje, ilyen magaslati levegőhöz nincs hozzászokva, úgyhogy hamarosan a boldog lubickolás végét láthatjuk elérkezni.(Deportivo – Huelva 0-2)

Szegény Sevilla csak nem találja meg újra a fonalat, pedig nagyon keresi. Az Espanyol elleni vereség (2-3) viszont mindenképpen bombameglepetés, olyan mértékű a különbség a két csapat játékereje között, hogy magunk is értetlenkedve tárjuk szét a karunkat az eredmény (és a mérkőzés) láttán. Van ilyen széria minden csapat életében, legalább a sevillaiak letudják már egyből az elején, hogy aztán kialakulhasson egy tavalyihoz hasonló befutó a szezon végén, melyhez valóban nem ártott egy Konéhoz hasonló csatár megszerzése. (Feszítő kérdés a meccsel kapcsolatban, hogy vajon a kereskedelmi csatorna honnan akasztja le a kommentátorait? A jelenlegi helyzet Vitár Róbertért kiállt!)
Egy másik topcsapat, a Valencia közben megfogalmazta azt a célt, hogy a lehető legminimálisabb erőkifejtéssel, minden meccsén gólt kapva nyerje meg a spanyol bajnokságot. A soros 2-1 szenvedő alanya az a Getafe volt, mely egyike annak a három csapatnak, mely nemhogy nem nyert még meccset, de gólokat is csak elvétve szerez, ráadásul a következő fordulóban a Real Madridot látja vendégül, Schusterestül.

A másik kiesőjelölt, a Levante közben az Osasuna szintén döcögősen induló szekerén tolt egy erőteljest, pedig a szünetben még 1-1 állt az eredményjelzőn. Aztán a fordulás után Pandiani és Juanfran is gólt szerzett, a vendégekkel kapcsolatban pedig meg kell jegyeznünk, hogy hiába törjük a fejünket, nem tudunk megnevezni egy okot sem, hogy miért kellene bennmaradniuk. (Osasuna – Levante 4-1). Hasonló kellemetlen hírekkel tudunk csak szolgálni a centenáriumi évében a szurkolóit emberül büntető Betissel kapcsolatban is, mely bocsánatos vereséget szenved jelen sorok írásával egy időben Madridban, bár nekik egyáltalán nem könnyű a sorsolásuk, így hamarosan valószínűleg átadják a harmadik kiesőhelyet egy arra még náluk is érdemesebb csapatnak. (Real Madrid – Betis 2-0 - Baptista gólja megvan mindenkinek?)
Mondjuk a Racingnak, mely hiába küzdött emberül a Villarreal ellen, Duscher kiállítása megpecsételte a sorsukat. (Santander – Villarreal 0-2) Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy bár nem láttuk a meccset, de az argentin látatlanban megérdemelte… Rossi megint gólt szerzett, amivel máris a góllövőlista élére állt – ötös holtversenyben a Kanouté-Messi-Sneijder-Agüreo kvartettel. Ha pedig szóba került az Atléti csatára, lássuk, ahogy a Sevillával ellentétes pályán mozgó Colchonerók visszatalálni látszanak abba a mederbe, amit 80 millió Euró vájt ki nekik a szezon előtt és amelynek most éppen a Bilbao látta kárát (0-2). A baszkok lehangoló játéka már nem meglepetés, már csak bízni tudunk benne, hogy idén is ad nekik majd a gép legalább annyira, hogy a kiesést elkerüljék, de hogy nagy harcban lesznek érte, az sajnos egyelőre biztosnak tűnik.

Amikor tort ül a védekező játék, alig látunk csatárokat a pályán és két szép csel miatt már hajlamosak vagyunk színvonalasnak nevezni egy meccset, akkor nem is értjük, miért nem Barca-szurkoló mindenki, aki azt állítja magáról, hogy szereti ezt a játékot! Az első félidőben szegény Zaragoza csak nyomozta a labdát, hiába egyenlítettek pár percel Messi gólja után, a katalán henger úgy maga alá temette őket, hogy szinte szánakozva néztük a vállukat vonogató kapust és védőket a Barca ünneplő játékosai között. Zambrotta sérülése belerondít kicsit a képbe, de a katalánok kezdenek összeérni és a tegnapi meccs után már arról értekeztünk, hogy igazából nincs gyenge pontja a csapatnak. Illetve Valdés még mindig szar kapus, de kit érdekel, ha nincs az ellenfélnél a labda? Messiről már nem nagyon tudunk újat mondani, viszont sötét fellegként közeleg a pillanat, amikor felépül Ronaldinho és akkor bizony valamelyik ujjába bele kell harapnia Rijkaardnak. Nem, ez így nem pontos: valamelyik ujját le kell harapnia. (Barcelona – Zaragoza 4-1)

31 komment · 2 trackback

Címkék: barcelona spanyol összefoglaló real madrid la liga atlético madrid valencia sevilla

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr43179251

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sath 2007.09.28. 08:40:37

Ez a Henry gyerek már sosem főg gólt lőni vajon?

Tibiajax 2007.09.28. 09:34:53

'viszont sötét fellegként közeleg a pillanat, amikor felépül Ronaldinho..'

De most miért??..Most ez..olyan gonosz volt... Nem kell..

nasteey 2007.09.28. 09:47:49

Ezt a "Valdesszarkapus" dolgot mire is alapozzuk? Aztán nehogy ilyen Villa-hátbarúgós videókat tessék linkelni...Nem igaz, hogy nem lehet észrevenni, hogy fejlődik, és lényegesen több bravúrt csinál, mint potyát (évente max. 2). Nem egy zseni, mint Iker, de fiatal, és fejlődik, mire jó korban lesz, nagy kapus lesz. (ezt fel is lehet írni, így lesz :) ) Az meg az érem másik oldala, hogy sem a Lyon, sem a Sevilla, sem a Zaragoza nem dolgoztatta meg. Vagyis nem tudták.

Sajnálom, hogy nem említettétek meg Deco-t, aki hihetetlenül felszívta magát, és iszonyat durván tolja, és Iniestát, aki most Ronaldinho posztján butítja a népet. Sőt beszélhettetek volna egy kisebb fajta csodáról is, mert azt hiszem amit Oleguer művelt az már az a kategória... :)

FYM13 2007.09.28. 09:59:52

"miért nem Barca-szurkoló mindenki, aki azt állítja magáról, hogy szereti ezt a játékot!" jóvvanmár, mert van egy Messijük, aki jelenleg egyedül!!! viszi a csapatot (és mondjuk mellé egy fasza Iniesta-juk) még nem kell hanyatt esni.

Hempli 2007.09.28. 10:04:11

Vitar Robert hokimeccsen:
"uristen mennyi jatekost kiallitottak... ehe most latom sorcsere van"

Afrika kupan:
"A fekete jatekosnal a labda... tovabpasszolja a fekete sracnak"

Amugy Valdes nem rossz kapus... csak szar.

_benito · www.nst.blog.hu 2007.09.28. 10:13:19

tibiajax, dehogy, dehogy, dehogy akarunk gonoszkodni ronaldinhóval, nagyon várjuk vissza a régi ronniet...

valdez nem tűnne szar kapusnak, ha a levante kapuját védené, de így sokkal inkább kidomborodik, hogy ő az, aki a posztján nem klasszis a csapattársak közül.

szferi 2007.09.28. 10:15:57

nasteey! Valdessal nem csak az a baj hogy a bravúrjai mellett irtózatos bakikat is bemutat, hanem hogy nem igazán érzi a játékot, bizonytalan. Ezért nem lesz soha nagy kapus.

szferi 2007.09.28. 10:17:44

bár kezdőnek lenni a Barcában, még ha gyengén is véd az ember, azért szép dolog lehet...

Tibiajax 2007.09.28. 10:39:55

FYM13, be lehetne fejezni az irigykedét, gondolom,a madridista hangok sugják a fejedben.
Unalmas és gagyi ez az egymaga viszi a hátán-szöveg.. Unom.
Az egy dolog, hogy van egy zseni messi, aki anyira az, hogy kiemelkedik a jelenlegi barca-sztár-keretből, és hogy ő rugdossa a golokat, de ezért nem kéne még szüklátóterüen gondolkozni. Hadd kérdezze már meg tőled, aki gondolom végignézte a meccset, ha már ennyire beleszólsz, Abidal, Marquez, Yaya vagy Deco-bácsi szerinted mit csinál a meccsen? De mondhatnám Xavit is, vagy akár a digót aki a balszélen futkorászik..Miért van az, hogy az utóbbi 3 barka-meccsen alig volt az ellenfél valdez kapuja előtt, örülhetett ha végre odáig jutott.
Ja igen, tudom, mert messi visszajött mindig és visszaszerezte a labdát amit aztán be is vágott..

Gabez 2007.09.28. 10:40:10

Nem olyan rossz ez a Valdez gyerek sztem...nem egy Piplica :)

Deco tényleg bepörgött, látszik, hogy félti a helyét. Ronaldinhonak viszont váltani kellene, mehet a...hova is?

mickeyknox 2007.09.28. 10:54:19

lehet, hogy a barca végre rátalál a tavaly elhagyott útra.... és lehet, hogy dinnyó nélkül. bár ha ő is csúcsformában lenne, akkor biztos ülne a benito által megfogalmazott gondolat, miszerint: 'miért nem Barca-szurkoló mindenki, aki azt állítja magáról, hogy szereti ezt a játékot!'. és nasteey-nak is igaza van; deco mostanában nagyon jól játszik! ronaldinho 'sérülése' jót tett a csapatnak :-)

mickeyknox 2007.09.28. 10:57:34

ja, és szerintem a messi-ujj nem lesz leharapva... :-) ezt is deco fogja beszopni

rizla 2007.09.28. 11:23:50

egyre több az alibicikk.

FYM13 2007.09.28. 11:23:52

kedves Tibiajax. őszintén elárulom neked, h argentín fan vagyok és realos és tényleg csak irígykedni tudok Messi miatt. de az összes többi arc, akit felsoroltál (és ráadásul legalább Milito-t említetted volna) sztem simán pótolható, én egyiket se venném meg. úgy nem olyan nehéz kivédekezni egy meccset, h Messi - egy kis túlzással -már az elején szétzilálja az ellenfelet.:) de komolyan mondom, rajta kívül csak Milito (Cannavaro tegnap is majdnem összehozott egy gólt az ellenfélnek a semmiből, elég gáz) és Iniesta kéne.

mickeyknox 2007.09.28. 11:26:07

azért keresztelő gyula backflick gólja nem gyenge

Sath 2007.09.28. 11:47:54

Én megmondom őszintén nagyon bízom benne, hogy akármi mi is az igazság Ronaldinho ügyben, ez a dolog jót tesz neki. Ha csak simán formán kivül van és motiválatlan, ne adj isten tényleg sérült, akkor úgy. Ha viszont igaz, hogy picit most leüvöltötte a haját a mester, meg kihagyta, akkor még kiderül hogy nagy edző ez Rijkaard. Persze kell hozzá az is hogy erre a Ronaldinhonak ne az legyen a reakció mint a 6éves sértődött kislánynak, hogy akkor elmegy. Hanem épp elenkezőleg, azt mondja magában, baszki...itt most kezd gáz lenni a szitu,mert ezek kib*sznak mint macskát kakilni (jópár millió euroért), megoldják nélkülem. Talán megint küzdenem kéne kicsit, nem csak a fejpántot forgatni, hogy most a pipa legyen kifelé vagy a R betű. Na jó akkor most én megmutatom mit tudok... Mert azért ha úgy alakul szerintem még mindig a világ legjobbja tudna lenni jelenleg.

Ez egy Barca drukkel véleménye, tehát nyilván elfogult. Meg az is lehet hogy tényleg megy valahova 2 hét múlva, aztán nézhetek...vagy csak sérült volt tényleg, visszateszik és folytatja ahonnan abbahagyta. Amit írtam abban csak bízom...

Tibiajax 2007.09.28. 12:19:51

Nna, jóvan.. Milito-t csak azért nem emlitettem, mert ő bár nagyon örülök h a védelmünkben van, de 3 meccsen szereplt eddig összvissz.
Mindenesetre, ha nem argenti lenne Milito és Messi, vajon ugyanzt nyilatkoztad volna szóról szóra?...:D

krysal 2007.09.28. 12:45:43

kedves _Benito!

Igyekszek a tőlem szokásos sportszerűséggel válaszolni a "miért nem Barca-szurkoló mindenki, aki azt állítja magáról, hogy szereti ezt a játékot!"-féle mondatodra.
Baszki, tudod, miből születnek az oly megvetett divatdrukkerek? Megvallom emberesen, ízesen, nagyokat káromkodva nézem nem egyszer a Barca-meccseit, mert ha tudnak, akkor nagyon tudnak játszani, és a tátott száj ilyenkor már nem elegendő. DE! (mert ugye, mindíg vannak de-k...) Mi lenne, ha hirtelen mindenki a barca fa**át szopná, a Nou Campot kibővítenék ötmilliósra, oszt' hadszóljon? Na? Szerinted? Ha a csapatom végelgyengülésben szenvedne, és épp a harmadosztáj felé zuhanna, akkor sem lennék rest kitartani mellettük. Kérdezem minden szurkolótól, még az előző érában, midőn a barka (mert az tényleg "csak" barka volt) megfordult a 15. (!) helyen, hányan gondolkoztak el azon, hogy hoppárézimi, most a madrid mekkora állat (mert magára valamicskét is adó futballdrukker, ha látta jó napján együtt játszani a Zizou-Figo-Raul hármast, és nem csettintett egy jókorát, hogy ez mán' döfi, akkor az nem ért a focihoz)? Erről szól a fanatikus, őszinte szeretet egy csapat iránt.
_Benito. Élvezet (nagy élvezet) látni ezeket a srácokat játszani, még így, madridistaként is. De nagyon kérlek, ne degradáld le magad a tízévesek szintjére, mert így a játék, és az őszinte szurkolás tiszteletét veszed el az embertől. Tudjuk, hogy mennyire jók, de ez már nem több, mint recskázás!

Egyébiránt szakavatott gondolatolvasóként ezt szedtem ki a Szőke angyalból tegnap este, ha valakit érdekel: "Ez most sima lesz, oszt nem csesztet tovább a médija...De, némmán, ezek csak nem akarnak megállni...Asztaköcsögit. Láccik, hogy ez a Higany nem hozza a fizikai tulajdonságait, még mindíg súlytalan...A Nyúl meg? Eh? Nem szalad, ha kiterítik....De némmán, itt ülnek néhányan, szólok is nekik...Óha, már megin' ez a kapufa, jó lesz vigyázni...Hohó! Ez tizi! Zer gút, gól!...Ni, ez a Pista, micsini? Tán néha jáccatni köll...Komoly gondok ezek, kérem szépen..."

Alásszolgája.

Sath 2007.09.28. 12:53:31

Igazad van Krysal, ne legyen mindenki Barca szurkoló és én sem szeretem a divatdrukkereket, akik egy játékos miatt lesznek egy adott csapat szurkoló, vagy egy adott idényben mutatott játék miatt. Bár bevallom, én még Ronaldo miatt lettem az...tehát 1 játékos.. de azóta kiartok, akkor is, ha éppen kieső helyen vagyunk...mikor Van Gaal úr távozott, és meg sirattam, Ronaldo-t, Figo-t, Rivaldo-t, de attól még maradtal híve a gránát-kékeknek.
Na pont ezt a siratást szeretném kihagyni most Ronaldinho-val...Főleg meg egyiküknek sem jött be a váltás igazán..sőt...
Nem jó omen elmenni, ez van :)

krysal 2007.09.28. 12:57:24

...Öhm. Azért Figo egész jól helytállt, vagy tévedek? A dagit meg nem mi rontottuk el (bár a tavalyi idényben Capellót jól picsánrúgdostam volna, mikor az extramotivált Ronnie-t kihagyta...), bár nekünk is van sarunk...

FYM13 2007.09.28. 12:58:48

hát nem tudom...:) Messinek azért örülök és drukkoloknagyon, mert végre tényleg lehet egy olyan óriási argentín igéret, aki túl tud lépni ezen a kategórián.

Sath 2007.09.28. 13:03:53

Hát a Figo talán kivétel, csak aztán igazoltak még pár embert a posztjára és úgy már nem volt neki olyan jó.
Ronaldo-t nem ti rontottátok el, hanem szétrúgták az olaszok. De szerintem a Barca után már csak a válogatottal volt igazán sikeres. De itt nem arra gondoltam hogy a Real lenne a ludas ezen játékosok hanyatlása miatt. csak furcsa tendencia.

nasteey 2007.09.28. 13:04:31

Ez a kiragadott mondat, csupán elismerés a Barca felé. Meg is érdemlik, mert a 3. forduló után itt is megkapták a magukét. :) Persze RM drukkerként fel lehet ezen háborodni. Viszont ha az első két forduló után vki azt mondja, hogy milyen jó is Real mecset nézni, nem nézem hülyének, mert ott tényleg jól játszottak, Barcás szemmel is jó volt Real meccset nézni. Mert szépen játszottak. Viszont a tegnapi meccsről is megvan a véleményem. :)

FYM13 mán' bocsáss meg, de először veszett nagy ökörséget írtál, még ha korrigáltál is... azzal viszont meg már nem értek egyet. (egyéni szocprob.) Felesleges is, mert Sneijder nincs még olyan szinten, mint Deco, Abidal is jobb Marcelonál...

Tehát mondjuk fordítva is igaz, nekem sem kellene senki a Realból. :) (Casi nagy duzzogva ...:D )

krysal 2007.09.28. 13:23:09

Kedves Nasteey!

Ez a kiragadott mondat nem csupán a Real-drukkerek szemében lehet szálka, hanem minden más csapat dukkerének is. Élvezem ezeket az ál-objektív írásokat, hisz a stílus mellett (nem, nem nyalok, csak egy szimpla vélemény) a tartalom is elismerendő. De a túlzott súlyozás már kiborít, és ez itt a Barca oldalra megy (lejt a pálya?).
A tegnapi meccsről nekem is megvan a véleményem (a kiszolgálo helyiségben, ahol néztük fura szemeket meresztettek rám, de ez már szokásos, ha madrid, akkor telhetetlen vagyok, és ez még egy kiadós gombóc volt a támadó-foci szlogen ellen... Vagy hogy egy kedves Bayern-drukker barátom sms-üzenetében állt: Mááákerek. No további comment...), bár a tendencia tavalyhoz képest javuló. Ráadásnak ez a Pista...

De adjuk meg, ami jár: Le a kalappal a Barca szerdai játéka előtt. Hümm-hümm. Jah, és attateremtette!

(Casi csak duzzogva?? Ez vicc, ugye? Na és Ramos? :)

drukkker 2007.09.28. 13:50:50

Tavaj volt megy felmérése valamelyik közvélemény kutatónak: melyik a legnépszerúbb foci csapat ma magyarországon?
Nem biztos, hogy jól emlékszem a számokra, de valahogy így volt a százalékos megoszlás:
1. Barcellona 37%
2. Menchester U. 14%
3. Bayern München11%
4. Ferencváros 10%
5.Debrecen , nem emlékszem a %-ra, majd volt még Arsenal, Milan, Juve, egyszóval kijött a 100%.

Tibiajax 2007.09.28. 13:55:09

nasteey, lol. ez jó volt. Cassanot a Barcába de gyorsan :D
Igen, szoval, én is érdekes egy eset vagyok. Basicly ősi hollnad&ajax drukker vagyok, a fradi vs ajax meccsek óta főleg, bár örököltem is vmit fatertól még Cruyff-bol...
Érdekes, hogy anno az ajax mellet a realt szerettem még, amikor raul mellett ott voltak a szerethető játékosok: Hierro, Redondo, Zamorano, Carlos, Mijativics, Sanchis, de még McManaman is..
Az egy szerethető, fasza csapat, számomra 'igazi' Real volt. (most a régieket nem emliteném, akkor még tervben sem voltam..) Viszont Ronaldot én is istenitettem, imádtam, és kezdtem kacsingatni a Barca felé, gyak.csak miatta. (Fater nem szerette..:) bár..neki is voltak félérzései, Cruyff miatt, ugye..:) ) Nemsokkal ezután, a real elkezdte a galaktikus, sztárbeszerző korszakát, a Barca pedig elkezdett átváltozni 2.holland válogattottá, nem volt kérdés, ki lett a szimpibb számomra, mind játék, mind csapat szempontbol. És ez azóta ez tart, a realt utálom, és a multjára hogy ugynomdjam, büszke vagyok, de az utobbi évek madridját nem birom szeretni, a Barca pedig egyre jobb lett, 06-ban pedig ugye végre csúcsra is értek. A mai katalán csapat pedig egyszerüen durván állat, csak össze kell érniük, és mondjuk ugyanezt a realrol egyszerüen nem birom elmondani...

Robben, bár holland, utálom, lofasz egy gyerek, mit keres a realban? A ostoba Babtista, Cannavaro, de Diarra, és sztem Nistelroy sem oda való. Közük sincs a latinos focihoz és ugy a real szellemiségéhez.
De, hát ez csak az én véleményem..

mickeyknox 2007.09.28. 14:04:13

érdekes, sőt, nehéz elhinni. én alig ismerek bayern szurkolót, de például realos ismerősőm sok van. a real nincs benne az első 5-ben????

drogosmacska 2007.09.28. 15:12:33

Ismerni én sem nagyon ismerek, de bármelyik kocsmában néztem az utóbbi évek bármely Real - Bayern meccsét (és volt egy pár), mindig a Bayern szurkolók voltak létszámfölényben. A Realtól szerintem elpártoltak a Perez-érában összeszedett alkalmi drukkerek, és ez jól is van így...

nasteey 2007.09.28. 15:36:28

Pedig ha hiszed ha nem, nem kellene annyira Casillas. Tökéletesen megvagyunk nélküle, mert jobb a védelmünk (mondjuk a mostani Realról meg nem beszélek, de az előző két évben kevesebb gólt kaptunk mint a Real, pedig nálunk ez a "deszarkapusValdes" védett).

Ramos egy tehetséges gyerek, de csak is a kora miatt jöhetne nálam számításba. Puyol nálam a favorit középen, de úgy látszik a másik "Balázs Pali" is tesz róla, hogy megszeressem ott középen. Jobboldalon meg ott van Zambrotta, aki igaz, hogy nem fejel olyan jó, viszont szerintem jobb jobb-bekk. :)

Arra meg, hogy melyik nagyobb divatcsapat, magasról kakilok, ezzel úgysem lehet mit kezdeni. Ha én nem vagyok az, mással miért foglalkozzak? Ha sikeres marad a csapat, úgyis lesz rengeteg divat gyerek, ha meg nem, úgyis le fognak kopni. Különösebben nem érdekel ez a téma.

mickeyknox 2007.09.28. 15:37:15

ja, lehet. most hogy visszagondolok, a vb alatt is sok német drukker volt a vendéglátóipari egységekben. sunyik ezek, megbújnak. :-)

Sath 2007.09.28. 16:25:43

Bármennyire szégyenletes, a vb alatt nekem is a németek játéka tetszett a legjobba...Pl lőttek gólokat, ezzel máris kilógtak a mezőnyből, szenvedélyesek voltak, cseleztek, és néha szépen játszottak. Márpedig én német futballról utoljára jöt rég mondtam. Azt is 6évesen kb Klinsman miatt gügyögtem ki...
süti beállítások módosítása